Vart är du???!


Jag sitter för tillfället hemma hos min mor och lånar hennes dator medans min snälla styvfar är ute och fixar sommardäcken på min bil. Är ju änna dags att sätta på dom nu känns det som. 1 Maj är ju faktiskt bara en vecka bort så. Men nu vart det klart. Skönt det, nu slipper jag oroa mig för vad polisen skulle säga om dom stannade mig iaf :)

Jag hatar verkligen att sitta utan internet. Det kanske låter super löjligt men man blir ju helt handikappad. Kan inte göra något själv utan att behöva åka hem till andra och låna deras datorer för att betala räkningar osv.. Det suger verkligen så jag hoppas dom J**larna på bredbandsbolaget lägger på ett kol nu innan jag blir riktigt förbannad! 

Det har ju hänt en heel del under tiden mitt internet vart borta.. Inga direkt stora grejer så alltså men lite små saker. Vi har bla fått hem ett helt nytt XBOX 360 ELITE :) och köpt hem guitar hero så ja lite sådana saker. Lite smått o gott. Kommer tyvärr inte på allt nu så antar att det kommer smygas in lite saker då och då med tiden :)
Ska iaf passa på att säga GRATTIS till fredrika och Johan som fick en liten Nellie för några veckor sedan. Har inte riktigt haft tillfälle att skriva ut det här innan så det får bli nu då :) Träffade den lilla igår och GUD så söt hon var! Finns inte på denna jord. Hoppas mitt barn blir så underbart snäll som hon var :) Helt ofattbart. Massa Kärlek!

Mer uppdatering kommer. Håll ut kära läsare, snart är mitt nät tillbaka och då blir allt som vanligt igen :)
KRAM
Kommentarer
Postat av: Niclas

Nej jag vet-... Den ser ju cp ut sidan... Så ska försöka få någon som fixar den åt mig :P

2009-04-27 @ 00:48:35 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: Evelin

Tråkigt att det ska behöva ta sån tid att få sig internet. Fattar dem inte att vi saknar dig?!

2009-04-27 @ 18:06:41 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0