idioter finns det gott om!

JÄVLA TÖNT!!!

Katrin i The Voice



HAHAHA !
Så jäkla bra. Jag gillar verkligen Katrin !

Facebook!!


Jag hatar verkligen att ladda upp bilder på Facebook. Det går ju inte. Varje gång jag ska ladda upp nya kort så tar jag 5 i taget som man kan göra vid enkel uppladdning men varenda jävla gång så kommer jag bara till 'sidan kan inte visas' och får göra om. Helst ta ett kort i taget. Om jag har tur.. ÅH jag blir verkligen tokig! Jag HATAR HATAR HATAR facebook när det kommer till just uppladdning av kort. Har man en såpass stor community så ska man väl ändå se till så att skit servarna fungerar!! GASH. Ska nog skriva ett litet argt klagomail till dom nu innan det är dags för mig att sova.. Åh. Hur ska jag kunna somna lugnt och skönt nu  då....? Skit FB...

Är förresten hemma igen. Kom hem idag från Stockholm. Har haft helt underbart med dom bästa syskonen man kan önska sig och Rickard. Orkar inte lägga upp kort idag så ska försöka göra det imorgon :) Då blir det en del.

Nu ska jag skicka mail sen blir det sova.. Upp tidigt imorgon och tillbaka till verkligheten. Bilen ska in på lagning och sen ska det jobbas. Gött gött.

Sov gott!

Sthlm forts.

Hej och hå..
Har fullt upp i Stockholm här så hinner egentligen inte göra så mycket uppdateringasr. Jag hoppas ni har förståelse för detta. Men jag lovar att jag kommer tillbaka som vanligt igen på söndag kväll eller måndag :)

Nu dricker vi lite för att senare gå ut en sväng. Säga hej då till en av mina bröder som åker till USA på söndag *FUSK* och imorgon blir det tattoomässan :) Skoj skoj. Undra om man ska köra något...? Hmm.. Gjorde ju ändå klart min sleeve för några veckor sedan så ja vi får se om det blir något imorgon :) Kan ju vara kul annars.

Jaja, nog tjatat för den här gången. Hoppas att ni har det bra och att ni får en kanon helg. Bilder kommer komma upp antingen på söndag (om jag orkar) eller på måndag :)

Take Care!

Stockholm!


Ja då bär det av igen då :) Älskade älskade stockholm, äntligen möts vi igen..

Ska strax åka här. Vi har lämnat av barnen på dagis & skola, fixa lite ärenden och snart bär det då av emot storstan. En liten roadtrip för mig och Baby skulle man kunna säga. Detta ska bil spännande. Ska bli så gott att komma ifrån lilla Vänersborg för ett tag och få andas lite. Sen att jag får träffa min bror/bröder igen gör ju inte saken värre direkt :) Skoj skoj.

Så uppdatering på vägen blir det inget med utan vi hörs igen när jag kommer fram :)

Hoppas ni får en underbar dag!

Trött..packa..Natt

Åh jag är så trött... urk, vill egentligen bara gå och lägga mig men måste packa klart inför imorgon innan jag kan lägga mig i lugn och ro... Typiskt... Jag kommer ju iaf somna som en liten baby sen den saken är ju klar.. Nä det är väl lika bra att skynda på här så man kommer i säng fortare...

Sov gott!

Skooooo


Åh ge mig!! Jisses vilka coola skooor :) Tänk o ha dessa på jul afton hihi^^
gilla massa!

Sitter iaf och för över mina sms till mobilen nu och det tar verkligen låååååång tid.. Orka.. Fick ett tips här på bloggen om hur jag skulle göra med att spara sms osv så TACK så mycket för tipset, det fungerade :)

Nä niu får jag fortsätta här. Någon där ute kan väl köpa dessa skor till mig, Tack :)

Lunch

11.00

Detta är vad som står på Menyn idag! Jag ska alldeles strax dra mig mot Trollhättan och Sandra. Ska hämta upp henne på skolan och sen åka och luncha på Baggis. MMM Vad jag saknar att vi har ett Baguette-ställe i Vänersborg. Men Trollhättan är ju inte så värst långt bort så det går väl..
Men först måste jag åka till Mamma och hämta brorsans nyckel så vi kommer in på torsdag. Kan ju vara en fördel. :) Sen måste jag hämta upp GPSen också.. Jag är som en yr höna på vägarna när jag ska köra långt.. Trafikfara kanske? Nä men det är ju därför  jag har en gps så jag inte åker fel och gör livet svårt för mina medtrafikanter :) På torsdag ska jag åka, ja kanske den lättaste vägen att köra, till Stockholm. Det är ju i stort sett bara rak väg haha! Men men. Bättre att vara på den säkra sidan :)

Oj nä nuu får jag dra!
Hej så länge*

13.10

Back home.
Nu har jag fått tag på ett headset iaf gött. Nu ska det packas och försöka fixa smsen..

error;teknik

God morgon på er!
Jag sitter verkligen här och känner mig så himla oteknisk så det är inte sant -haha- Jag brukar inte ha så stora problem med sånt här , liknande iaf. Men just detta har jag helt noll koll på.. Hur får jag över mina gamla sms från den gamla telefonen till den nya???
Jag har fått ett tips som jag ska testa med att spara dom och se om det går att föra över..  Men det går tydligen inte spara så mycket på själva sim-kortet.. ÅH jag blir tokig...

Jag får ta mig en dusch nu och tänka över detta lite...

Ny teknik


OH Jag har köpt en ny mobil idag. Wie! En LG secret Black. Men jag förstår verkligen INGENTING HAHA! Inte lätt inte..  Någon som har en likadan och kan ge mig lite tips kanske? Sen undrar jag hur tusan jag ska få över mina gamla sms till denna nya telefonen.. :S hmm någon som vet?? Måste verklighen ha dom och VÄGRAR radera.. :(
Så ja, nu får vi se hur länge jag står ut med touch screen nu då. hehe. ska bli spännande, men jag hoppas man kommer in i det rätt fort för nu känner jag mig som en riktig nybörjare :)

Sorry S

God morgon Mina stjärnor..
Sitter just nu och försöker få i mig lite frukost. Jag har riktigt svårt för just frukost. Men det är ju trots allt det viktigaste målet på dagen sägs det så det är väl bara att äta och se glad ut. Ska gå och jobba om någon timme men innan dess ska jag hunnit göra mig iordning och klätt mig. Ska testa en ny grej för lockigt hår idag så vi får väl se hur detta går :)

Var precis inne och läste min kära vän Sandras blogg och såg att hon hade blivit lite upprörd tack vare mig haha! Förlåt gumman för att jag fick dig att läsa K's inlägg ^^ Men jag tycker att det hon säger är rätt och ville stötta henne lite. Det jag pratar om nu är inlägget under här för er som kanske inte hunnit läsa.

Oj , har det redan gått en halvtimma.. :O Måste skynda mig lite, tiden rinner tydligen iväg som sand här. Efter jobbet ska jag möta upp Sandra för en tur till Thn. OH får inte glömma att gå in till tattoostudion också så blir nog Didi glad :)

Hörs senare! Ha en bra dag!

Good Shit


Bild lånad från katrins blogg

Jag var precis inne och läste lite på Katrin Zytomierskas blogg. En fruktansvärt bra tjej som jag verkligen ser upp till. Hon har båda fötterna på jorden och är verkligen inte rädd för att säga det hon tycker och tänker. I love it! Tänk om fler personer kunde vara som henne.
Iallafall, det jag skulle komma till var ett inlägg hon hade skrivit. Ett sjukt bra inlägg angående alla stora bloggare. Jag håller med Katrin till 1000 och hoppas verkligen att detta kan nå ut till fler unga tjejer där ute. Tillsammans är vi starka och kan krossa alla hemska skönhetsideal som får unga tjejer att svälta sig själva och operera sig i unga åldrar. Nä fy för det.

katrins inlägg hittar ni här.

in och läs med er!!
Och med detta säger jag God Natt

Natt på Museet 2

Idag har det bara varit en lugn och skön kväll. Kan vara gott det med ibland. Jag och sambon lagade lite mat och satt framför tv sen bestämde vi oss för en film istället. Ovanligt för oss, eller inte då. :) Men man måste kolla massa film, jag är galen i film! Ikväll blev det iallafall Natt på museet 2 . Vet inte riktigt om jag tyckte om denna lika mycket som ettan, men så är det väl alltid med uppföljare.. Tråkigt bara. Den var ju värd att se, absolut, och den hade verkligen sina stunder. Det ska jag inte säga någonting om. Den får iallafall 3 av 5 utav mig. En härlig familjefilm med stundtals mycket underhållande material.


Nu är det snart dags för mig att packa ihop för dagen. Imorgon är det dags för jobb igen så då gäller det att vara pigg och alert. :) Blir nog mycket att göra imorgon har jag en känsla av :S Men men, då går timmarna fortare och det är roligare. Sen blir det lite kvälls shopping. Visar vad imorgon :)

Sov så gott allihopa!

Att köpa eller inte köpa?

Har man lite tid för bloggen nu tro...? Ja lite kanske. En snabbis iaf. Idag har det varit jätte fint väder ute så givetvis gick jag, sandra och Anki till fiket för en frukost i solen. Mysigt värre. Senare kom även Becca förbi också. mys mys. Sen drog jag och sandra ut på en liten shopping tur som resulterade i... Ja inget för min del *stolt* Men Sandra däremot kom hem med ett par skor :) Jag går och funderar på min ständiga fråga, att köpa eller inte köpa...? Jag ska nämligen köpa en ny mobiltelefon. Måste verkligen det. Den jag har nu är ju från stenålder om inte ännu äldre och går på sista versen nu känns det som.. knapparna hänger sig ibland och även hela skiten.. börjar bli lite trött på detta så.. Ja.. Det får nog bli en annan mobil nu.. Men det får vi se imorgon.

Nä nu ska vi åka och handla lite mat här. Barnen är hemma och det ekar i kylen. Inte bra. Dags för lite seriös shopping. hej så länge!

F**K you it´s Not Fair

Do I need to say more ? Just love Lily Allen!

Äntligen.

Klockan är halv elva och jag är inte ens det minsta trött..mest irriterad men det är en annan historia. Nu har jag precis kollat klart hela I taket lyser stjärnorna och ätit massa goda jordnötsringar till :) MUMS. God söndag det. Ibland får man allt skämma bort sig lite extra mycket. Jag får ju passa på nu för nästa vecka drar jag igång med träningen och då blir det inget gott efter det inte.. Nu ska jag komma i form på riktigt. Synd att jag inte har någon som helst disiplin bara. Jag måste egentligen ha någon som tjatar på mig ang träningen så jag verkligen går dit. Annars blir det lätt soffan istället :) Måste verkligen ta mig i kragen och ändra på detta.

Blivande julklapp?


Åh vad jag verkligen önskar mig en sådan här i julklapp!! JAG ÄLSKAR DEN och har trånat efter den en längre tid nu... Kanske är det på tiden att jag får hem den, eller vad tror ni? :)
Jag hade verkligen blivit världens lyckligaste om denna låg i ett paket under granen på julafton :) Oh så fin så fin.

Mamma vad säger du? Bra julklapp va :)

Lördagen i bilder

Här kommer resten av korten som jag skrev om förut. Lördagens kort.. Jisses vad kameran gick varm denna dag.. :)



Jag och Sandra hade kul iaf. HAHA. Tog en massa egokort och löjlade oss. Härligt värre.

Väl hemma hos mig igen så gjorde vi Tortillas och kollade på en rosa film.
Sen kom niclas på besök men dom korten tänker jag hålla för mig själv haha :)

Nu är folket hemma här så nu ska jag ta och göra mig iordning lite sen ska vi äta och handla.

Tålamod?

Jag försöker ladda upp mängder av kort på Facebook men det verkar inte gå så bra.. Jag blir tokig. Antingen så är det mitt internet och min cp dator som krånglar eller så är det Facebook som bråkar med mig... Man kan lägga in dom, men när man ska trycka så dom verkligen kommer upp så hänger sig skiten och man får backa och göra om ALLT. Jag blir tokig. Jag har erkligen inte tålamod till sånt här.. GAsH!
Och snart kommer Rickard och barnen hem också, jag som hade velat göra klart detta innan dom kom..SUCK. Jäkla skit data!
AJA, ska göra ett försök till sen måste jag ta itu med tvätten..
hej så länge.
Glöm inte att rösta i inlägget nedan!

Sista chansen!

Jag sitter i soffan och har på tvn i bakgrunden. Haha, Just nu sänds Jönssonligan. Dom är allt bra roliga. Kollar ni också?

Jag skulle bara vilja påminna er en sista gång om veckans blogg tävling som jag återigen är med i :) Riktigt roligt. Så det skulle vara jätte snällt utav er om ni gick in och röstade på mig så jag förhoppningsvis vinner. Tävlingen slutar idag kl: 23.59 så det är bara att skynda sig :)

Rösta gör ni  >>>
HÄR <<<


PS . Det går ej att trycka nu, Ska fixa det strax. Min dator jobbar emot mig......

Britney Spears hos Letterman

Jag tyckte detta var rätt roligt ändå. Det är väldigt många som sagt att detta var "smaklöst" gjort utav Britney. Äh vem bryr sig. Jag tyckte det var roligt. Vad tycker ni??

Ni får trycka på 'PLAY' knappen efter reklamen så kommer klippet igång

Nellies Dop

Igår var jag inte sen med kameran inte. HAHA detta resulterade i en väldans massa bilder. Så jag har bestämt mig för att dela upp lördagen här i bloggen så det inte blir för mycket kort i ett enda inlägg. Så vi börjar väl i början då. Morgon och dags för Nellies dop. Det var även 2 familjer till som döpte sina barn samtidigt om ni undrar varför det är så mycket folk.





Allihop var så fina i kyrkan så. Duktiga. Sen bar det av hem till Pappa Johans föräldrar för
lite Kaffe, kaka och tårta. Mums. Tårtan var verkligen sjukt god. Synd att jag verkligen dödade min tårtbit
annars hade ni kunnat se hur fin den var, med blommor och allt.




Som sagt, det blev en del kort. Och detta var ändå inte alla.. ojoj :) Tur att man har ett stort minne på datorn.
T A C K Fredrica, Nellie och Johan för en fin dag !

Jag kommer att slänga in resterande kort under dagen så håll utkik :)
Ha en trevlig söndag!

Bättre sent än aldrig

Idag har jag verkligen inte alls hunnit uppdatera speciellt mycket. Men men det har samtidigt varit rätt skönt också faktiskt.. Gott med en liten paus ibland.. Jag har en hel del kort som ska upp men jag orkar verkligen inte idag.. Har precis fört över alla 10.000 tals kort till datorn iaf men jag ska väl försöka få upp vissa av dom här imorgon iaf.. Då är det ju ändå söndag = vilodag :) Gott gott.

Nä nu är jag så trött så nu får det verkligen bli sömn för min del. Hoppas ni har haft en trevlig lördag!

God Natt!

PS. Glöm inte tävlingen i inlägget under :)

Veckans Blogg!


ÅH! Har återigen blivit utvald som kandidat till veckans blogg tävlingen HÄR.
Jätte skoj verkligen. Tackar och bockar!

Så nu hoppas jag att ni kan vara söta och rösta på min blogg. Hade väl varit skoj om jag vann. Reglerna står på sidan som du hittar
HÄR. Ni som röstar måste tyvärr ha en blogg enbart för att anonyma röster ej räknas. Tror det beror på att det kanske pågått fusk osv.. Men vad vet jag, Antar att det är så.. Men tävlingen pågår tills imorgon kl 23.59. Söndag 23/8.
Så skynda skynda :)

RÖSTA   ------->  
HÄR

Dopdagen!

PANIK!!
Ska alldeles strax dra mig mot kyrkan och Nellies dop MEN jag vet inte vad jag ska ha på mig. Vi ska tydligen vara ute sen efter dopet så det gäller ju att klä sig rätt så man inte fryser häcken av sig senare.. Ingen hit ! Jag får väl helt enkelt dra på mig något.. Hoppas jag hittar mina leggings bara.. VART ÄR NI??? Oh vad jag hatar att stressa.. Jisses.

Nä nu hinner jag inte mer, hörs mer senare!

P vs N.D

God morgon allihopa. Sitter och äter en liten liten frukost nu innan jag ska börja göra mig iordning här. Solen skiner så det verkar som man ska kunna ha kjol idag. Får gå ut och känna snart för säkerhets skull.
Jag blir tokig, har jag väl hittat en låt som påminner skit mycket om en annan äldre låt så får jag spärr varje gång den kommer på tv eller radio eller något liknande.  Ni ska få hör här. Det är mest i början jag tycker att dom påminner om varandra sjukt mycket, nästan samma text till och med.. jaja ni får lyssna själva och säga vad ni tycker.

Den första är Paramores ny singel Ignorance

Den jag tycker att Paramores låt liknar är ingen mindre än No Doubts låt Staring Problem
(okej eftersom datorn är segare än **** så fungerar det inte längre att lägga upp något så jag får fixa det när jag kommer hem..

Hehe jag och Sandra är i tidningen idag. Oh yes!

Nattlig videoblogg - helt seriös ;)

HAHA! Måste bara börja med att be om ursäkt för att jag svär lite i inlägget.. Det var inte riktigt meningen. Sen får jag väl säga att både jag och Sandra, som varit med mig idag, Vi är en aningens trötta. Vi har flängt runt hit och dit och sen färgat håret på varandra.. Så nu har man huvudet fullt med slingor. hehe. Ni får se bättre imorgon. Lovar.
Här kommer mitt andra video-inlägg :) HAHA jag måste få skratta lite. Sov gott allihopa!
PS. Jag vet att videon är på fel håll men det blir rätt till nästa gång :)

HAHAH!

Träbröllop - GRATTIS

Ooooj! Jag hatar att jag alltid lyckas fastna framför den här jäkla datorn på ett eller anant sätt! Gash! Speciellt när jag ska iväg någonstans och egentligen har riktigt bråttom... typiskt mig.. Så måste jag göra allt i all hast sen.. jaja. Jag hinner nog. Vi har ju typ hela dagen på oss ^^
Jag får väl sätta igång här, hoppa in i duschen och göra mig iordning. Frukost kan jag lika gärna äta där ute.. Känner inte för att äta något vi har hemma, så tråkig mat.. Hur nu mat kan vara tråkig men ja ni förstår nog :)

Måste bara slänga in ett stort GRATTIS här nu innan jag drar mig från datorn. Min älskade mamma och den bästa styvfar man kan ha firar 5-årig bröllops dag Idag!  Så G R A T T I S till er. Hoppas nu ni hittar på något mysigt ikväll efter allt jobbande. Det förtjänar ni. Ut och ät middag och sen en bio kanske? Mys Pys.


Visst är vi snälla små barn? HAHA! :)


NU måste jag lägga på ett KOL, fick precis sms från Sandra.
Puss Hej

Run This Town

Här kommer det lite nytt och hett från självaste Rihanna. Favvo favvo :D
Här gör hon en låt tillsammans med Jay-Z och Kanye West. Jag fastnade för denna med en gång.
Den är skön på något sätt..
Vad tycker ni??

O o o o o..

Bla Bla Bla
Känns egentligen inte som någon idé att skriva inlägg nu med tanke på hur jag mår. Då kommer det oftast inte ut något vettigt ändå. Så kanske lika bra att lägga undan datorn för kvällen och ta tag i tvätten istället... -ljudlig suck-

Imorgon ska jag iallafall på morgon möte med jobbet. Bra det, då kommer jag upp i tid. Vilket jag behöver. Senare ska jag och Sandra bege oss ut för att leta upp en liten dop present till Nellie. Hugedamig , hur ska detta gå...? Och efter det ska vi ta tag i våra hår.. Japp, Vi ska försöka fixa till mig och rädda det på bästa möjliga sätt och sen ska vi kleta i färg i sandras kalufs. Det kommer nog däremot bli snyggt :) Spännande spännande..

Nä nu är klockan alldeles för mycket för min smak, Tvätten nästa, sen sängen.

Natti Gott!

Crispy

Åh vad jag hatar min dator. Den är så sjukt seg och hänger sig i stort sett hela tiden.. Jag blir tokig.. Vet inte vad det kan vara för fel på den heller när den håller på såhär... :( Är det någon som kan ha några tips om vad man ska göra för att datorn ska må bra igen? Jag har antivirusprogram som jag har kört och ändå inte hittat något. Jag kan inte förstå vad det kan vara för skit som gör att den blir så knäpp...

Nu får jag passa på att slänga upp korten från igår medans datorn fungerar..
Hade verkligen super trevligt. Jag jobbade till 18, sen kom Catta och mötte upp mig utanför jobbet. Vi gick ner till hamnkrogen för en bit mat och en massa babbel :) När jag hade lämnat av Catta vid bussen så drog jag ut mot högarna och Sandra. Satt där en kort stund för att sedan åka in till Anki och spela kort till 3 på morgonen :) Mysigt!





Detta var gårdagen lite snabbt.. NU måste jag verkligen skynda mig. Ska äta och göra mig iordning innan jobbet.
Ha det bäst så länge så hörs vi senare ikväll.

Fusk

Sandra och Anki fuskar!

Pråmen

Har precis lämnat av catta vid bussen och sitter nu och funderar på vad man ska göra resten utav kvällen. Jag och catta gick ner till pråmen/hamnkrogen och tog oss en bit mat och tjatade om allt möjligt. Mysigt värre. Korten ska jag försöka slänga in lite senare men nu tror jag bestämt det får bli en liten tur ut till sandra som har kommit hem igen :) känns konstigt att ha henne borta så det är väldigt skönt att hon är på hemmaplan igen. Well well. Vi hörs igen lite senare.

Hurry Curry

Har precis pratat med min kära bror :) Vi åker ju upp till han nästa vecka för att umgås lite och gå på mässan. Vi hinner nog träffa lite folk också, så nästa vecka är det stockholm som gäller. Ska bli kul.

Nu ska jag göra iordning det sista för att sen dra mig mot jobbet.. Väntar bara på att mitt nagellack ska torka så jag kan börja röra mig ordentligt.. Som tur är så har man lagt ut lite extra pengar på ett lack som torkar fort :)

Nä nu får jag skynda mig.

Nytt

Ny video med Brittan.. låten har man ju hört förut men videon har jag aldrig sett.. Den måste väl vara ny..

Dags för träning?

God Morgon allihopa!
Jag somnade verkligen på soffan igår.. ojoj.. Åt pizzan och satte på en film, det fick bli Brokeback Mountain. Hade ju inte sett den innan men jag får nog titta på den igen. Somnade som sagt i soffan i typ början av filmen så jag missade allt.. Eller det kanske inte var något att missa? Någon som har sett?
Baby var iaf gullig och bar in mig så jag vaknade i sängen. Skönt det. Hade nog haft lite ont i ryggen om jag hade sovit på soffan hela natten.. aj aj...

Kollade igenom mina kommentarer här nu på morgonen och såg en från min mamma. Om att vi skulle dra igång träningen igen lite lätt... Hon är för rolig, skriver kommentarer på bloggen istället för att ringa haha! Iallafall.
Det blir ju aldrig riktigt att man tränar på sommaren.. Men men, det tycker jag låter som en bra idé. Satt faktiskt och tänkte på det redan igår.. Att jag hade behövt komma iväg till gymmet igen.. Usch vad man slappar till sig över sommaren med alla grillningar och annat gott haha! Tur att man har bra ämnesomsättning iaf så man inte blir överdrivet stor över sommaren. Ska bli skönt att komma igång igen, faktiskt. Att få röra på sig igen. Gott Gott! Så kanske jag ska ta och utnyttja mina gratis solningar jag har kvar. Mm så får det nog bli. Och en o annan vattenmasage.. Gash vad skönt!

Nä nu är det dags för frukost sen blir det duschen!

i taket lyser stjärnorna

Jag satte mig till ro i soffan för att kolla på just denna film, i taket lyser stjärnorna Har hört att den skulle vara bra så jag var ju tvungen att se med egna ögon. Men mitt i filmen så dog den bara,,, Den slutade fungera.. Vet inte vad som hände riktigt så jag har än så länge bara sett halva filmen.. Mycket störande.. Så jag hoppas att jag får iordning på detta så jag kan se slutet också och se hur allt går för  de två unga tjejerna i filmen.

Nu väntar jag på att Rickard ska komma hem. Barnen är på cirkus och det är lugnt och skönt.. Men jag är hur hungrig som helst. Äter upp en hel ko snart... OK kanske inte riktigt men ni förstår hur hungrig jag är då.. Det blir säkert en kvällspizza framför en film för att avrunda kvällen fint :)

Imorgon är det jobb som gäller igen. Rätt skönt faktiskt så slipper jag få spratt här hemma för att jag inte gör något.. GASH!

Present

Helgen närmar sig.. Det är iofs flera dagar kvar men dom brukar gå rätt fort när man har något viktigt man ska göra till helgen. Jag ska nämligen gå på Dop på lördag.. Men nu till min ständiga förvirring.. Vad ska man köpa ?? Det är en av dom gulligaste tjejerna som ska döpas och det står helt still i hjärnan på mig.. Hmm. En bra dop present?  Hjälp...


Har ni några tips??
Det känns bara så tråkigt att alltid ge bort sådana vanliga presenter som alla andra också köper till dop.. Hmm..

FS is Back!


För er som gillar att läsa skvaller osv osv..
FalskSanning - bloggen är tillbaka efter en lång tid som avstängd.. Nu kan ni åter igen gotta er i allt skvaller hon kommer med!
Hennes blogg hittar ni HÄR

Bild lånad av Falsksanning.blogg.se

!!

OMG!!

Inget

Ja vad har man gjort idag då. Jag har i stort sett bara legat på soffan och kollat film och serier.. Kollade klart på Heroes så nu är det slut och nu är det bara att vänta på nästa säsong.. suck.. Sen kollade jag på någon halv kass kärleksfilm vid namn I hate Valentines Day . Vet väl inte riktigt om den var så där jätte bra men men.. Gick att fördriva tiden med iaf..

Åh jag blir så trött på detta.. Jag gör ingenting, har inget liv. Hur kul är det då?? ORKA! Jag vill göra saker, se saker, uppleva saker... Ingenting får jag gjort och åren bara går förbi år efter år.. Tiden rinner iväg alldeles för fort.. Jag får panik! Jag känner att jag inte lever mitt liv... inte fullt ut...

Morgonmix

God Morgon Alla.. Vaknade nyss av att min kära mor ringde och väckte mig. Jisses så skönt det var att verkligen få sova ut ordentligt. Så här sent har jag inte vaknat på jag  vet inte hur länge :) Underbart.. Men nästa vecka är det väl kört igen.. suck.. Nä nu bjuder jag er på lite morgon musik så skriver jag mer sedan men först: frukost!

Ta2

Nu får det vara nog för idag känner jag. Ögonlocken börjar bli väldigt tunga nu.. Så snart klappar dom igen. Men jag tänkte bjuda er på lite kort innan jag hoppar i sängen för natten. Så ni har något att titta på medans jag sover :) Kom ju på att jag faktiskt glömt bort att slänga upp korten från sist gång jag tatuerade mig. Den gången jag gjorde klart min sleave :) Helt sjukt underbart att faktiskt vara "klar" med den.. Nu är det bara lite småplock som återstår. Men jag tror å andra sidan man aldrig blir riktigt klar.. kommer väl sitta med småpill resten av livet haha! Inte lätt inte..  men här får ni titta och njuta så hörs vi mer imorgon igen!
Sov gott!






Sko Galen!

Jag måste vara sjuk! Inte sjuk sjuk alltså utan bara galen. Jag älskar skor och det är inget jag döljer.. Det går väl inte dölja direkt heller HAHA men iaf. Jag har hittat ett par riktiga godingar som jag nästan bara MÅSTE ha sen när lönen kommer nästa vecka, Åh vad fina dom är.. Ni kommer få se själva .. om det nu blir att jag köper dom.
Det var ju inte längesedan jag köpte ett par skor, denna månaden till och med. Då köpte jag ju hem dessa snyggingar för att strutta omkring i under sensommaren... (som enbart bestått utav regn hittills... suck)

Bara älskar dessa skor och dom är sjukt bekväma att gå i. Känns inte alls som att dom är så höga.. Underbart. Men åter till mitt kommande skoköp... Nu är det ju så att jag har ett par som ser ungefär likadana ut.. Men det är lite detaljer och så som skiljer dom åt.. Båda är riktigt snygga givetvis. Men jag funderar på om jag verkligen ska köpa dom eller om jag ska nöja mig med de jag redan har.. Snacka om dagens i-lands problem här... Jisses...

När blir det egentligen för mycket skor??

Te-kväll

Hemma igen efter en myskväll med tjejerna :) Jag gillar verkligen mina vänner. Satt hemma hos Sandra tillsammans med sandra såklart , Anki och Åsa. Åsas söta hund Bonzo var också givetvis på plats. Så sjukt söt hund. Vi blev nog kompisar rätt fort jag och han :) Vi drack te och pratade om allt möjligt. Fick även reda på när Ch begravning kommer att vara också... Det gäller att vara där i tid har jag hört eftersom kyrkan är så liten och tar inte in så mycket folk.. Så vill vi kunna komma in så är det tidigt på plats som gäller den dagen.

Hmm ska man göra nu då... Sitter och kollar på någon dokumentär om Hells Angels på tv4 HAHA! Säger då det.. Lite skoj är det faktiskt.. men men...

Diddy VS. 50 Cent

Jisses säger jag bara!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Den första serien som jag såg i denna kategori var donald trump med sitt eviga "your fired". Men nu har det kommit ytterligare en.. 50 Cent - The Money and The Power.  När jag såg detta visste jag verkligen inte vad jag skulle tänka.. Skrattade lite lätt för mig själv och kollade hela 10 minuter sen bytte jag kanal. Illa nog tyckte jag. Varför ens göra en sådan serie.. För att tjäna mer pengar så klart. illa illa.. 
 Men NU har det kommit ytterligare en likadan serie.. Va faan.... Denna kallas kort och gott för I want to work for Diddy.  Haha! Måste skratta, tycker helt ärligt att detta är lite töntigt.. Håll er till det ni ska istället. Släppa Skivor!

Kommer ni att följa någon utav dessa series som sänds på Mtv och i såfall vilka? Kanske båda?

VS

HAHAHA WOW

HAHAHA titta bara här vad World Of Warcraft gör mot människor. HAHAHHA!!!!

Matt..

Back home!
Har iofs varit hemma i lite över en timme nu. Inte gjort något vettigt alls.. Satte mig i soffan och med laptopen i knät och kikade runt lite på nätet, svarade på lite kommentarer och nu skriver jag.. usch. känner mig helt matt i hela kroppen. Helt slut. Ingen ork till någonting.. Vissa dagar är verkligen värre än andra...

Lovade ju kort från igår så här kommer dom iaf.


Sorry darlings. men det är inget fel på kortet. ni är söta *


Nu ska jag kanske kolla klart på de sista heroes avsnitt...Är ju en idé iaf.. Får se om det kommer något emellan.
tjing

Lunch

Blev en sen lunch idag. Sitter just nu och äter på lagret. Fick bli en pasta alfredo idag eftersom jag inte hade med mig någon mat hemifrån. Well well. Den är god iaf. Nu ska jag äta klart och sen återgå till hårt arbete. Butiken ser nämligen ut som ett bombnedslag efter rean men detta fixar vi :) hörs sen

snabbis

Hej hej, Jag får slänga in ett snabb inlägg idag... Ska snart dra mig mot jobbet. Måste få något i magen innan bara så jag står mig fram till lunch.
Igår var jag med mina tjejer näst intill hela dagen. Kände att jag behövde komma hemifrån lite. Få se något annat. Hade iallafall super trevligt. Satt först och fikade en bra stund sen åkte vi hem till Söta Anki och gjorde kladdkaka och spelade massa kort. Hade med mig kameran så kort kommer upp lite senare idag.

Nä nu ska jag äta sen blir det jobba...
Hörs senare!

Söndag

God morgon.. God eftermiddag.. eller vad säger man vid den här tidpunkten på dygnet..?
Det blev rätt sent igår. Kom hem runt 4 snåret.. Älskade Sandra kom in till stan och tog med mig ut i bilen en sväng. Vi åkte runt, kollade på folk, pratade med vissa, pratade med varandra om lite olika saker.. Smärtan släppar alltid lite när jag har henne vid min sida. Min ängel.

Idag däremot. Ska ta och göra mig iordning här sen ska jag rymma ut en sväng. Ta Ankis erbjudande om fiket och umgås lite.. Sandra ska komma in också, så det blir säkert att vi tar följe dit. Om jag inte blir klar innan. Vi får se. Jag vet iallafall att jag inte orkar sitta inne, inte här.. Känner en lustig känsla av flykt. Behöver vara själv, eller åtminstonde med mina vänner.. Får hoppas jag mår bättre ikväll.. Jag brukar göra det efter en dag med guldklimparna iaf..

Hej så länge!

Smärta

Natten närmar sig... Eller den är ju snarare här nu..
Varför blir allt värre på kvällar/nätterna för? Varför kryper alla känslor fram då? Känslor man kanske inte vill ta itu med... Skit skit skit vad jag Saknar DIG... Läste igenom gamla sms nyss... Det hugger i mitt hjärta. DU var alltid så snäll mot mig och såg alltid till att man hade det bra. Varför du av alla människor..?!

Jag känner att jag bara vill vara ensam nu men samtidigt så vill jag inte det.. Det är verkligen kluvna känslor jag har. Jag vill vara själv för att bara tänka en liten stund men samtidigt så vill jag ha mina nära och kära så nära inpå. Dom är ju bara ett telefonsamtal bort iofs... Faan .. klockan är lite över 1 och jag vet inte om jag vill stanna hemma.. Kanske fly en stund. Få skrika ...

Operation

Nu är det dags...
Nu ska min dator opereras.. :S Jag är lite nervös.. usch tänk om allt går sönder :( Därför blir det tyvärr inga fler inlägg idag, inte via datorn iaf.. Detta kommer nog ta en stund har jag en känsla av.. usch och fy. Men den kommer ju bli bättre sen när allt är klart och all skit är ur datorns system . gött gött... Alla bilder och allt annat krafs är nu i säkert förvar iallafall. Ibland är jag smart.
Kvällen kommer att spenderas framför tvn. Lugnt och skönt. Nu ska vi äta popcorn och kolla en film med barnen och mysa lite och senare får det bli sista filmen av Gudfadern. WIE! Min favorit ;) Andi Garcia är ju med i den sista och han är ju inte så ful inte.. Gubb-snygg.

Hoppas ni har en mysig lördag!
Önska min dator lycka till :)

Bubbel

Nu har jag hunnit titta på ytterligare 3 avsnitt av heroes.. Bara 2 avsnitt kvar :( usch, det är så tråkigt när en serie tar slut.. Hmm jaja det kommer ju flera som tur är :) Har även hunnit prata en sväng med Sandra också. Ibland har vi mycket att prata om hon och jag hehe. Speciellt nu när vi inte har träffats på ja en sådär 700 år. Nä men det känns som det iallafall. imorgon ska vi iaf träffas en sväng :) Längtar!
Nu blir det sängen för min del. Har ju trots allt en jobbdag imorgon också innan jag får ta helg. Inte mig emot. Är roligt att vara tillbaka på jobbet igen :)
Nu får ni sova så gott så hörs vi imorgon igen.

Mat.

WIEE !
Jag fick riktig mat till slut. Älsklingen gick och köpte fläskfilé med bearnaise sås till mig + att han kom hem med ytterligare en godsak. En liten överraskning som jag hade sagt att jag ville ha. Hihi. Öl. Jag var lite öl sugen nu, fredag som det är och allt. Lapin Kulta.  MM smarrigt. Nu ska jag ta och koppla av i soffan. Rickard har gått på bio och barnen sover. Dags för mig att kolla lite fler Heroes avsnitt tror jag bestämmt :)

Brie

Jag är verkligen jätte hungrig. Har inte ätit något sen frukosten imorse.. Jätte bra, verkligen. Suck.. Skulle ätit förut men det kom lite saker emellan och det sköts fram.. Här sitter jag nu vrålhungrig men känner mig alldeles för lat för att ställa sig och göra något gott och ordentligt.. Därför åkte kexen och brieosten fram. HAHA snygg middag.. Och väldigt nyttig har jag hört..eller inte då.. Får väl fixa mig något mer matigt att äta här sen för detta kan jag ju inte leva på.. Hmm... Kanske ska tvinga Rickard gå till Koppargrillen och köpa hem en fläskfilé till mig innan han försvinner för kvällen.. ^^ heh tål att tänkas på.. Aja, nu ska jag återvända till mina kex och min kära brieost :)

onda ting i 3

Ja vad ska jag säga..  En olycka kommer sällan ensam och mycket riktigt.. Men det sägs ju även att olyckorna ska komma i 3.. Hmm så nu undrar jag vad den 3 och sista är.. Är less på skiten nu. Suck. Först går mitt avgassystem sönder så min bil låter fruktansvärt manligt. Nu har jag iofs fått en tillfällig lagning och ska in igen i slutet av månaden och få det riktiga. För det andra så har det tydligen varit inbrott i  R's bil i natt. Så jävla onödigt. Det fanns som tur var inte så mycket av värde i själva bilen. Men dom tog med sig stereon (som för övrigt inte ens fungerade, idioter) och gjorde sönder saker. Faan vad arg jag är. Vad är det för jävla tattare som inte kan låta andras grejer vara. Köp era egna jävla saker istället Tattar as!!! Jag är en smula upprörd...
Och nu sitter jag som sagt och väntar på det tredje som ska hända.. Har en liten känsla av att det kommer hända min datorn något så jag håller på och tar back upp på allt jag har i burken sen ska jag rensa ut skiten. Den har betett sig lite knepigt det senaste och nu gick den knappt att starta.. Ett under att jag skriver nu egentligen. Men som sagt . Bättre att ta det säkra före det osäkra och backa upp allt... Vill ju inte direkt förlora något.

Iallafall...
Idag var min första arbetsdag efter semestern och sjukan. Det gick allt bra, var sjukt mycket att göra bara. Men det kändes fruktansvärt skönt att vara tillbaka på jobbet. Faktiskt. Få tankarna på något annat kan göra en gott ibland..
Nu ska jag göra mig något att äta innan jag smäller av här...
Hoppas ni haft en bra dag!

Oj..

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Men har inte haft ork och ingen vidare lust heller för den delen.. Försökt hålla mig borta från datorn och allt som har med internet att göra idag för jag kände att jag vill "andas" lite.. Och OJ så gott.. Faktiskt.. Men men . Nu när jag är tillbaka, inte ens 24 timmar senare så har det hänt hur mycket som helst. Vissa har startat krig på sina bloggar, vissa har blivit avstängda... jisses säger jag bara.... Att dom orkar..

Vet ni vad?

Den här trevliga saken damp ner i min brevlåda idag. Gissa om jag blev glad. Snacka om att dom har sjukt snabb leverans från Barbarella.se  .Rekommenderat! Jag fick beställa en ny härom dagen eftersom mina kulor på piercingen bara ramlar av hela tiden. Men nu har jag en ordentlig..

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig i soffan och kolla en film med min älskling. Sen blir det till att sova. Jag ska nämligen tillbaka till jobbet imorgon. OH Yes.. Jag har blivit (tror jag iaf) såpass frisk att jag känner att jag klarar av jobbet imorgon. Om jag nu inte lyckas vakna upp imorgon med världens Nedslag.. Men det tror jag inte..

Hoppas ni haft en bra dag.. Här har det Haglat...... :O

Amf

Jag gillar inte arbetsförmedlingen. Är det bara jag tro? Hmm.. Jag har iaf kommit på att varmt honungsvatten har varit min bästa vän. :) tack för detta. Jag går hittat något intressant på tvn nu. Hmm ska man kanske beställa? Ja Ja vi får se. Oj nu blev det inte så sammanhängande men jag är ju inte helt frisk än så jag yrrar väl. Nu blev jag hungrig också. Suck

Heroes


Har spenderat kvällen på soffan, kollat på en massa avsnitt av Heroes.. Tänk om man bara kunde få vara en "hjälte" för en dag. Vilka underverk man hade gjort då, vad mycket människor man hade kunnat rädda.... Tankarna flyger iväg...

Nu är det iallafall dags för mig att försöka sova. Ska ta min sista dos medicin nu innan jag slår mig ner i sängen och hoppas på det bästa över natten... Imorgon är en nya dag och nya tag.. Hoppas på att bli helt frisk snart så jag kan gå tillbaka till jobbet... Detta tar musten ur mig....
Sov gott!

Voff


Har precis kollat klart på filmen; Hundpensionatet eller Hotel for dogs som den heter på engelska. En riktigt söt liten familjefilm måste jag säga. Tror till och med jag fällde en tår eller två..Det kan visserligen vara annat som spelar in också Men ändå. Har ni en familj tycker jag absolut detta är en fin fin fredags film för hela familjen, barnen lär tycka den är underbar.
Det har verkligen blivit en hel del filmer nu det senaste. Men man kan ju inte göra så mycket annat. Har man fått order om vila så är det ju inte direkt så man springer ute.. Och inne finns det ju inte såå mycket att göra ändå, därav allt film tittande. Men det är bra, då kan jag ta igen massa filmer jag missat...

Snart kommer familjen hem också.. Då ska vi ta ett litet snack tror jag bestämt.... hmm

Åskan ?

Hmmm jag tror det åskar ute.......
Nu har jag fått i mig den där konstiga blandningen jag skrev om förut.. inte direkt god men inte direkt äcklig heller.. Kände mig genast bättre efter den och det är ju ett plus.. Jag har även fått min hostmedicin nu också, den ligger och väntar på apoteket. Baby får hämta ut de sen.. Äntligen. Nu blir det inga mer sömnlösa nätter!


Nu får det bli en film

ett försök

Natten blev sådär lyckad... fick ytterligare en hostattack from hell.... Därför jag inte vill lägga mig på kvällarna. Jag vill inte lägga mig ner och sova för då vet jag att hostan kommer, det är då den är som värst....
Nu ska jag testa något äckligt som min vän tipsade mig om... Får se hur detta smakar och hoppas det är bra för min hals och får min sjukdom stt försvinna..... Önskar.
Varm mjölk, Honung Och Vitlök..........

Vänner

Jag har färgat håret... i brist på annat.. Det blev ingen vidare skillnad så nu blev jag ännu surare och bestämde mig för att lägga pengarna på frisören istället.. så jag får som jag vill...

Jag älskar mina vänner. Från hela mitt hjärta. Jag är så fruktansvärt glad att jag har er vid min sida i denna svåra tid. Att veta att man inte går igenom detta ensam. Att man har någon som förstår, någon som känner samma sak. Kanske hemskt att önska någon annan denna smärta men jag hade inte klarat det själv. Och jag vet att ni känner likadant.

Sandra mitt hjärta, jag Älskar dig så oerhört mycket! Vill att du ska veta det med !

Finner inga ord

Tomt Tomt Tomt.....
Jag finner inga ord... Har inget att varken säga eller skriva om.. Allt är bara tomt..

jag hoppas ni förstår.

Got talent???

Detta är ju inte så värst smidigt...... Got talent? Inte enligt mig iallafall.

Smärtan finns kvar...

Jag vaknade i morse precis som vanligt. Det var en vanlig dag, allt var som det skulle vara.. Sen kom verkligheten ikapp mig.. Det högg till i hjärtat på mig. Jag insåg snabbt att allt inte hade varit en dröm. Det hände verkligen igår.. Orden ekar i mitt huvud än.. Det gör så ont! Så frukansvärt ont. Detta skulle inte hända. Detta skulle inte hända DIG. Mannen med fler liv än 10 katter ihop. Detta kan inte vara sant......
Snälla du, Kom tillbaka!

.......

DET GÖR ONT!!!
Varje minut som går förbi så smärtar det.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

...jag orkar inte mer

Film Film Film

Det blir en himla massa film tittande idag. Men det är ju det jag har blivit tillsagd att göra. Inte kolla film kanske men att ta det lugnt. Nu har vi hunnit kolla igenom både Resan till jordens medelpunkt och Rosa Pantern 2. Härliga filmer båda två.


Nu har vi tagit en dusch jag och baby, så nu ska vi lägga oss på soffan igen och kolla igenom ytterligare en film innan det är dags att sova. Denna blir nog alldeles lagom. Den är väl en sisådär 3 timmar tror jag :)
Filmen vi ska se är ingen mindre än film nummer 2 i Gudfadern. Mycket bra mycket bra.

Nu börjar den..

17 Again


Nu har jag vilat lite på soffan samtidigt som jag tittade på filmen 17 Again. Den var riktigt bra och rolig faktiskt. En härlig familjekomedi. Kan jag rekomendera för er som vill se något lite lättare :) Jag gillar Zac Efron, han är lite småsöt sådär. Men det kändes däremot som om han gjorde i stort sett samma roll som i High School Musical filmerna bortsett från all musik. Det var änna samma grej nu. High school. Basket. Jaja.. Den var helt ok iallafall.
Snart kommer min fästman hem från jobbet också, förhoppningsvis har han med sig en påse med M&M-kulor som jag beställde förut ;) Det finns vissa fördelar med att vara sjuk iaf.
Orkar inte göra så värst mycket men ska väl ta och städa upp här lite innan han kommer hem. Jag har lätt för att sprida ut mig om man säger så ;)

Virus

Sådär, nu har vårdcentralen ringt upp mig. Det är så bra det där nya systemet dom har. Att man ringer in, knappar in lite uppgifter sen ringer dom tillbaka senare. Så slipper man telefonköer. Hur bra som helst. Iallafall.
Nu vet jag åtminstonde vad det är jag har. Det är tydligen något virus som går nu, inte bara jag som hade ringt in med liknande symptom. Känns ju skönt på ett sätt. Det fanns tyävrr ingen direkt medicin dom kunde skrev ut just för detta. Så tydligen så gällde det enbart vila och mycket honungsvatten, varmt honungsvatten. Så det är det som får bli för min del i några dagar nu. Vila och film :) Sen skulle jag kanske få ut en hostmedicin men det får jag reda på senast imorgon isåfall. Hoppas på det iaf. Då kanske jag åtminstonde kan sova på nätterna..

Jag har åtminstonde lite att göra här hemma. Har ju en hel hög med reklam att gå igenom, roligt :) Tycker faktiskt det är lite roligt att bläddra i reklambladen. Slå ihjäl lite tid sådär. Sen får det nog bli frukost framför en film. Ja det låter bra.

Gaaaaaah

Jag orkar faan inte med den här jävla hostan något meeer !!!!
Åh jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir tokig. Jag hostar och hostar och hostar och halsen bara rivs upp ännu mer för varje hostning jag gör. Det gör så jäkla ont att jag bara vill slita ut strupen och köpa mig en ny på e-bay !
Jag orkar inte mer. Hoppas verkligen jag får en förbannat stark hostmedicin imorgon annars lägger ja mig ner.......!

Kan inte sova pga detta eländiga, ständiga hostande.. Så fort jag tänker för mig själv att det är en lugn stund så kommer det genast en ny hostattack som pågår i flera minuter och river upp ännu mer.... SUCK. Tänker sova på soffan inatt så att jag inte väcker rickard med mina host attacker. Tror jag väckte han lite inatt nämligen :S Så jag sover här ute inatt så kan jag gå in och lägga mig imorgon när han går till jobbet...

Dunder


Det har verkligen blivit mycket film tittande för min del idag. Nu har jag även hunnit se klart filmen Extrem Movie. Den var väl sådär.  Rolig, visst. Men den blev lätt väldigt överdriven. Men det är ju å andra sidan så dessa filmer är och det visste jag ju redan innan jag började kolla. Så nog om det.

Så frågan är vad jag ska göra nu.. Funderar på om jag Orkar se ytterligare en film till eller om jag bara ska glo lite tv.. Ja vi får se helt enkelt.
Regnet slår mot fönstret och det mullrar så där mysigt ute. Gillar åska. Helst ska man kura ihop sig i soffan med sin käraste och tända massa ljus och bara mysa. Mmm...
Men det blir inget sånt för mig idag.. tråkigt och trisst.. Rickard har inte ens umgåtts en hel havtimma med mig idag.. Så jäkla tråkigt. Han drog i morse och kom tillbaka för en stund sen och gick då in och la sig... Morr.... Hur kul är det för mig då? Suck ..
jaja.....Skitsamma..

Jag är inte på så bra humör som ni kanske märker. Denna jäkla bacillen jag fått.. Den är inte snäll och allt känns som att det är emot mig. Då blir jag bara ännu mer nere... Nog bäst att skriva klart för dagen. SÅ hörs vi imorgon igen.
Då är jag förhoppningsvis lite friskare och lite gladare....

Nu ska jag mysa till åskan och lite tv.
Sov så gott

Husky


Jag har precis sett klart på filmen SnowBuddies. En söt liten Disneyfilm. Den lilla Husky valpen som spelar i denna film har ett fruktansvärt fint namn tycker jag. Shasta. Något jag hade kunnat tänka mig ha på min Husky , absolut :) Vem vet det kanske till och med blir så. Men hund , det får vänta ett litet tag till.

Men en Siberian Husky är verkligen en hundras jag vill ha. Fastnade för denna fina hund för flera år sedan och har klammrat mig fast. Jag vill och SKA ha en sådan hund någon gång i mitt liv. En fin, söt, duktig Siberian Husky med isblåa ögon. ÅH så fina dom är. Jag är helt såld! Ett minus är att dom fäller så mycket tyvärr.. Men då gäller det att dammsuga hela tiden bara. Bo i ett stort hus så min lilla pälsboll kan springa ute så mycket den vill... Ja så ska det vara.

Ge mig !

Bored

bla bla bla

Jag är så sjukt uttråkad, vet inte vad jag ska hitta på alls.. Sitter just nu och kollar på vad jag tror är finalen i Paris Hiltons new BFF...Ja det är ju spännande... (?) Ska nog kolla klart på det iallfall och sen se till att färga håret.. Så jag får det gjort någon gång. Sen får vi se när min andra hälft ramlar in här igen.. Hoppas han vet att han ska jobba imorgon igen.. jaja..
Nog om detta... Nu börjar det snart här igen.
Hej så länge

Tidsfördriv

Nu har jag precis värmt pizzan från igår och ska strax fortsätt kolla på filmen  som går på tv 3. Bring it on - All or Nothing.  Längesedan jag såg den filmen så det är som att se den på nytt :)

Vad gör ni för gott en söndag som denna?

Morgon brus

Morrn Morrn. Ingen idé att säga god morgon här inte. -suck- Jag hatar verkligen att vara sjuk. När jag vaknade idag så gick jag direkt upp och ringde till vårdcentralen i hopp om att dom faktiskt skulle ha öppet idag.. Vem försöker jag lura? Vi bor i sverige, där ska helst all hjälp vara stängd jämnt. Jag behöver en läkare! Ska det vara så svårt att ha öppet vårdcentralen måndag-söndag? Jag vägrar åka till sjukhuset och sitta där i 400 timmar.. Suck.  Det verkar inte bättre än att det får bli ännu en natt utan sömn.. Hostar ju hela tiden. Jag behöver ju hostmedicin! :( usch vad det är synd om mig nu -haha-
Imorgon är det måndag och mår jag så här får jag nog skicka iväg ett sms till chefen ikväll och berätta att ja inte kommer imorgon. Typiskt. Jag måste ju jobba, men inte när jag mår så här. Vill ju däremot inte smitta ned dom andra heller. Vore ju ingen hit direkt..

Nä nu får jag försöka få i mig lite frukost här. Magen vibrerar sjukt högt nu. Sen ska jag fortsätta kolla på Jims Värld.

Hoppas ni mår en smula bättre än mig iallafall :)

natti natt

The hangover var riktigt rolig måste jag säga. Den rekommenderar jag :)
Nu har jag varit uppe tillräckligt känner jag, allt bultar och gör ont så nu är det dags att sova.
Hoppas ni haft en bra lördag!

Sov så gott

Film Tajm


Nu har jag och baby precis sett klart på Ice Age 3 :)
Den var riktigt rolig, precis som jag hade förväntat mig. Han den där lilla med nöten var med väldigt mycket i denna filmen, han är ju helt klart min favorit haha!

Nu ska vi kolla på ytterligare en film. Denna gången blir det Resan till jordens medelpunkt med Brendan Fraser. Ska bli spännande och se på denna. Har velat göra det ett tag. Jag älskar verkligen äventyrsfilmer :)

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll :)

UPPDATERING:
det blev inget med Resan till jorden medelpunkt. Istället ser vi på filmen HangOver :) Den ska nog vara rolig

Back to black?



Jag måste erkänna att jag saknar mitt svarta hår :( detta är ju så typiskt mig.
Men det känns mer j a g i mörkt hår på något sätt...
Ja vi får se. Nu har jag ju köpt hem två förpackningar med Ljus färgning så jag får väl slänga i den först och besluta mig senare... svart eller inte...?
 vs 
Vad tycker ni?

Soff potatis

Nu har jag intagit soff-position. Här kommer jag nog spendera större delen av kvällen om det inte blir ändrade planer..
Jag mår verkligen inget bra alls. Hostar konstant och mår allmänt kasst. Det gör ont när jag sväljer och när jag hostar känns det som tusen rakblad. AOTCH!  Vad ska man ta sig till...?

Baby kom hem med pizzor för en liten stund sen. Det var gott med lite mat i magen eftersom jag verkligen inte orkat ställa mig och göra någon slags mat över huvudtaget. Inte ens frukost. Åt bara en "10 minuter"-slice på pizzan sen orkade jag inte mer. Bara det säger ju att jag verkligen är sjuk. Inte äta mer utav min favorit pizza ?! ojoj....

Ligger nu och kollar på The City och mår nästan sämre över det.. Finns det inget vettigare på tvn än att följa bortskämda rikemans ungar i N.Y...? Nä får bli en film istället...
Hej så länge!

Korten från Kolmården!

Jag måste bara börja med att TACKA mina underbara vänner och familj som var med och gjorde denna dagen helt underbar. Detta måste vi göra om. Kanske till något närmar mål nästa gång ;)
Här kommer då korten ifrån igår. Vädret var verkligen på våran sida, stekhet, vilket resulterade i att väldigt många djur bara låg helt utslagna. Vilket jag förstår. Men jag fick allt några kort på dom!







TIGER WORLD


*****



DELFIN SHOWEN!








Märks det att jag älskar delfiner eller? haha! Blev en hel del kort där inne.

APORIUM


*****
SÄLUPPVISNINGEN

*****
SAVANNEN OCH ÖKNEN







WILD CHILD -camp



Kollade in vargarna sen var det dags för oss att åka hem. Det var en låååång Men fruktansvärt rolig dag :)


Det blev en hel del bilder där. Hoppas ni orkade kika igenom alla :)

Korten kommer

Kort från gårdagen på Kolmården kommer komma upp strax. Jag tog närmare 200 hundra kort som jag ska ta och gå igenom nu mellan hostningarna. Sen ska jag välja ut de bästa så ni får se lite ifrån gårdagen ni med :)
Bara att hålla ut och kika in lite senare igen :)

Från sjuklingen

God morgon på er allihopa. Jag försöker verkligen komma ur sängen men det går inge bra. Har verkligen blivit sjuk nu. Jag har ju trotsat smärtan i halsen hela veckan och tji fick jag för det. Men vem vill bara ligga inne sjuk på sin semester?! Nej tack! Nu är jag bara orolig över att jag måste sjukanmäla mig när jag börjar jobba på måndag igen. Hoppas att det går över innan dess. Nu får jag ligga inne 2 dygn och försöka kurera mig. KUL! Det är strålande sol och jag är fast inne. Åh detta är så typiskt :(

Tillbaka från Kolmården

Hej. NU är vi äntligen hemma igen. Är så himla trött efter dagens bravader :) Verkligen varit en heldal full av skratt och mys. Orkar inte lägga in korten i datorn idag så ni får se allt imorgon istället. Vi har ändå kört 70 mil idag.. -puh-
Kommer somna gott! :)

KOLMÅRDEN

Nu drar vi! Jag kommer ha så jäkla kul ! Hörs ikväll :)







God Kväll

Måste verkligen få  gnälla lite över min sjuka hals :( usch det är inte alls kul. Jag testar allt men inget verkar fungera.. Suck. Man kanske har fått sig en släng av svininfluensan? Nä då det tror jag inte.. Är det någon som har några tips om hur man får bort halsont snabbt?? jag har testat det mesta känns det som, The, honungsvatten, honungsvatten med lite citron i, alla möjliga slags halstabletter från apoteket.. Ja mycket... Så har ni några bra hemma kurer skriv gärna dom i en kommentar här. Skulle uppskattas till tusen :)

Tänkte jag skulle hinna slänga upp korten från idag nu innan jag hoppar in i duschen. Efter duschen blir det BUMS i säng för imorgon bär det av redan klockan 07.00 -puh- Då kommer Anki, Björn & Leona stå här så ska vi samåka fast i två olika bilar. ^^ Jag längtar verkligen så jag spricker snart. Jag och Anki kommer att vara som två små 5-åringar när vi kommer kolla på delfinerna sen. Men det är en annan historia :)

Här kommer då korten från idag. Först åkte vi ner till stranden för lite sol och bad!

Sen blev det en mellanlandning på promen för lite snacks innan grillningen :)

När kvällen smög på så drog vi oss mot Vargön och grillade. Barnen hade verkligen jätte skoj ihop!




Jag har verkligen haft en riktig kanon dag idag. Flera dagar i rad nu och imorgon kommer ännu en underbar dag med härligt sällskap. Nu blir det till att sova så jag orkar med morgondagen!
Sov så gott!

Vilat..

Nu har jag vilat ögonen lite, snart dags att dra oss mot Vargön och hem till Madde och c/o. Dags för grillning idag igen. Men det är ju så himla gott att grilla när det äntligen är sommar. Man får passa på medans man har chansen.
SWOOSCH säger det så är det vinter och julafton.. -usch-
Får ta och ringa madde här nu innan vi åker och höra om dom köpte med sig all mat eller om vi ska köpa något på vägen. Man vet ju aldrig.
Kort från dagen kommer senare, hinner inte riktigt slänga in dom i datorn nu.
Hej så länge !


Ps. Jag tror min hals tar dö på mig... :(

Hot hot hot

Tjohej! Nu har vi precis kommit ifrån stranden, var riktigt varmt idag. Skönt i vattnet var det också så ett dop fick det bli :) nu ska vi åka ner till promen för att ta en liten fika sen blir det grillning hos madde, fredrik och tilda:) mys mys. Hörs senare!

Stranden

Nu är vi packade och klara här. Mätta i magen och humöret är på Topp!
Älskar min familj!
Nu vär det av mot strande, hörs säkert därifrån.
Ni får ha en underbar dag i solen!

The sun is Back !

God morgon kära läsare!
Själv har jag varit vaken till och från sedan 6 imorse... Men valde inte att gå upp förän halv 10 :)
Det blev lite sent igår men jag hade fruktansvärt roligt och det tror jag de andra i familjen hade också. Barnen ville hemskt gärna leka med M's barn någon mer gång så när jag sa att vi snart blir grannar sken dom som små solar.

Alla ligger fortfarande och sover... Egentligen är det inte så bra med tanke på att vi ska upp sjukt tidigt imorgon bitti..
Nä nu vaknade Raffael och Lucia här bara pappa kvar då ;) Ska allt få upp han också så vi kan slänga i oss frukost och dra oss mot stranden :) Ska bli så mysigt.
Där ska vi möta upp min barndomsvän (sedan 24 år tillbaka) och hennes familj. Då blir det mycket sol och bad och sen kommer det nog bli en hel del studs i deras stora studsmatta :) Vem vet ,jag kanske till och med vågar mig på ett hopp eller två -hehe- det får ni se sen isåfall.

Väntar fortfarande på mamma också. Hon ska komma förbi här med kameran så jag kan ta kort imorgon på alla djuren. Och även idag! Men vi verkar bli klara före henne så vi kanske plockar upp den på vägen till stranden. Hoppas hon inte glömmer sladde bara.. sladden till datorn.... Väldigt viktig sladd :)

Och JA mamma, Lucia älskar den klänningen väldigt mycket! Hon vill ha på sig den hela tiden. Hon hade nog sovit i den om hon hade fått. haha! Roligt när det blir så lyckade köp :)

Hörs senare för nu ska jag försöka få upp min bättre hälft här ;) Wish me luck

Summer Time

NU har man mellanlandat lite hemma igen efter mycket fläng :)
Började ju dagen med en liten födelsedagsfrukost hemma hos Rickards syster eftersom vi inte kunde vara med på hennes kalas senare i veckan. Senare blev det en kort sväng hem till svärföräldrarna. Där fanns även lilla söta bazze som man fick krama lite på :) mys pys.
Sen bestämde vi oss hux flux att ta en dagsutflykt till Lidköping! :) Åkte egentligen dit för att besöka Rörstrands Men gjorde även stan lite granna :) Här kommer lite snabba kort från dagen än sålänge så får ni mer kort från grillningen ikväll eller imorgon :)




(Nu blev det värst många smiles i detta inlägg men det kan lätt bli så när man är på bra humör. Hoppas ni står ut)

Nu ska vi dra iväg till Maria och Hennes underbara familj. grillning står på schemat!
Kommer svara på alla kommentarer ikväll :)
Åh vad jag älskar livet just nu :)

dumdidum

Dagens samtalsämne........
*dum dum dum dum trumvirvel*

Åh nej det handlade inte om det som du trodde? HAHA! ledsen att gör dig besviken

Idag ska vi hitta på massa mysiga saker med hela familjen. Först och främst ska vi åka iväg här strax och ät frukost hos R's syster. Sen blir det hem igen och vänta in M och c/o. Ska förmodligen bli grillning ikväll på deras bakgård med alla barnen. Så (!) mysigt! Kan ju vara skönt för dom att träffa lite nya kompisar i deras åldrar även inne i stan så dom har några fler att leka med sen också :)

Nä nu är det dags att dra sig här. Hoppas ni får en mysig Onsdag!


ÅH nu har jag fått reda på att Anki, Björn och Lill-fia följer med på fredag också! Wie så roligt vi ska ha! :)

The Godfather

Nu Har jag och baby kollat klart på första Gudfadern filmen och ska fortsätta med resten här i dagarna.
Sandra kom förbi en sväng här också för att prata lite om vad som hänt och hur det gått osv..
Men nu är det dags för oss att sova, upp tidigt imorgon och iväg..

God natt allihopa.

Matlagning

Nu lägger jag skiten på hyllan :)


Ska strax sätta igång med maten här hemma sen måste jag ringa jobbet för dom hade tydligen ringt och någon från skyddat nummer.. hmm undra vem det kan vart. Jaja dom ringer väl igen om det är något viktigt.
Idag blir det iallfall en av mina favorit rätter bland många. Spagetti & Köttfärssås Mums

Nä dags att sätta igång här. magen börjar kurra underligt hehe

The City

Jag ska alldeles strax gå och göra mig iordning lite. Är ju trots allt fortfarande sjuk så jag ser ju inte så pigg ut. Jag och min lilla familj ska ut på stan och göra lite ärenden. Var tänk att vi skulle till vattenpalatset idag med barnen egentligen men det får nog vänta med tanke på att varken jag eller baby är speciellt friska. Man vill ju inte riskera att bli ännu sjukare pga några timmar i poolen.. Nåja, får helt enketl bli en annan dag i veckan eller nästa. På fredag ska vi iallafall ha riktigt skoj. Hoppas verkligen att A & B följer med också, Det hade varit skoj.

Ska svänga förbi jobbet också och köpa en grej sen ska jag även prata lite med Maria angående morgondagen :) Mys pys. Nåja..
Hoppas ni har en mysig tisdag i regn vädret... Eller ni kanske har bra väder? Här regnar det iaf och har gjort konstant i flera veckor känns det som..  Jag säger som Amli:
Jag känner en stad som regnade ihjäl sig....

TILL ER!

Att skicka anonyma kommentarer måste vara VÄLDIGT häfitgt eller hur? Jag vet mycket väl vem du är, bara pinsamt att du är så sjukt fega så du inte vågar stå för vem du är! HAHA eller nä, just det ja. Det finns många som vänder kappan efter vinden och ALDRIG vågar säga vad ni egentligen tycker om folk. Just det ja, HUR kunde jag glömma.

Jag börjar bli jävligt trött på Er och era barnsliga fasoner. Att hoppa på människor i min närhet som INTE har med detta att göra, det är lågt. Att ringa till min STYVFAR som absolut inte har med detta att göra är sjukt omoget. Vill ni något kan ni banne mig ta det med mig istället eller lägga ner! Det är MIN  blogg inte hans!
Åh JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLT HANDLAR OM EN JÄVLA RESA!  Eller inte då !! TÄNK EFTER LITE ISTÄLLET. NI vet inte ett skit om vad detta handlar om från första början. Det fungerar inte att börja läsa en bok från kapitel 17. Man måste börja från början, MEN DET Verkar ni inte fatta!
JAG KAN KÖPA EN EGEN JÄVLA RESA OCH BJUDA 20 TILL OM DET SÅ VORE, TÄNK ATT JAG HAR RÅD MED DET ERA AVUNDSJUKA JÄKLAR!
Faan vad jag blir trött på er och era fjantiga fasoner !!!!!!!!
VÄX UPP ISTÄLLET!

Det NI inte verkar fatta är att jag faktiskt inte tyckte illa om ALLA, bara 3 stycken. MEN nu börjar ni alla ramla över samma kant när ni klart och tydligt visar vad ni går för. PINSAMT!

Att ni orkar ! Att hoppa på MINA vänner och påstå att jag inte har en egen tala? MOGET! Bara för att jag inte orkar med er och era fruktansvärt löjliga idiotiska kommentarer så betyder inte det att jag inte har en egen talan. JAG VÄLJER ATT INTE LÄGGA MIN DYRBARA ENERGI PÅ NÅGOT PATETISKT SOM DETTA! Ledsen om jag gör er besvikna men nu får det vara NOG!

God morgon...

Eller ska man kanske säga god eftermiddag... :S Men jag har semester !
Jag har bivit jagad hela natten ! Inte på riktigt då men i min dröm. Blev utelåst från huset och fick inte komma in igen trots att jag hade en bebis på armen, sen kom det massa läskiga människor och jagade mig och kastade färg på mig...
-slutsats... konstig dröm.... Undra vad den kan betydda tro ....? hmm Jaja..

Har ätit frukost , barnen leker, min fästman har åkt iväg med min bil och gör något hemlighetsfullt och jag sitter i soffan med Tvn på i bakgrunden... Mitt huvud är fortfarande tungt från igår.. Känns som att det sitter en liten liten människa där inne med en liten liten hammare och hammrar på samma plats hela tiden. Börjar bli lite irriterande.. Kanske ska ta mig en Alvedon och hoppas på att den lilla människan försvinner..

Hoppas ni sovit gott!

sömn?

Nä gott folk. NU är jag för trött för det här. Trodde jag fick tillräckligt med sömn inatt men tydligen inte. Huvudet är lika tungt som 7 kilo bly så det är nog dags att villa den lilla knoppen på kudden tror jag.

Hoppas ni alla haft en bra helg. Imorgon är det måndag igen. Men för mig gör det absolut INGENTING. För jag har semester :) Så jag ska bara göra massa skoj.
Sov gott och dröm sött, det ska jag göra iaf.
(oh NO kan jag göra det efter allt hemskt jag gjort?) hehe

Planer

Jag hade tänkt att gå bort till Niclas nu på kvällen en sväng, kanske ta en bit mat och prata lite. Känns som om det var evigheter sen man träffades. Men icke. Han har inte kommit hem än så jag får hoppa över det idag. Istället sitter jag här hemma i soffan och har på tv 3s film i bakgrunden. Såg den lite i början och den verkade faktiskt väldigt bra.. men men.. Får se om den en annan gång..

Märker att det blivit ett himla liv i mitt liv just nu. -haha- ni får ursäkta att jag skrattar åt det men jag kan verkligen inte göra annat. Att vara "besläktad" med så inkompetenta människor är ju nästan pinsamt. Men men... Så ligger det till. Man kan tyvärr itne Välja "Blodsband", vilket jag hemskt gärna skulle vilja kunna göra just nu. Roligaste är nog att dom verkar tro att mitt liv kretsar runt dom. HAHA åh nej då små vänner. Puh så är det borta. Lätt som en plätt. Det var längesen ni betydde mycket för mig. Den enda som verkligen fortfarande betyder något är min moffo. <3

Till något helt annat.
Imorgon kommer min älskade mamma hem igen. Hon har varit och lyxat till det i Lysekil hon. Gottat sig. Så imorgon ska jag träffa henne en snabbis så vi ska lösa det här med skorna och allt sen vet jag inte vad som händer mer. Blir kanske kanske en grillning med underbara Maria och hennes härliga familj. Hoppas vädret håller i sig bara och att jag känner mig lite friskare tills imorgon.

Nä nu ska jag kika vidare på nätet :)

släkt träd

HAHAHA blir bara så full i skratt! detta är ju inte SANT !
Är det så fruktansvärt svårt för människor att stå för det dom gjort eller för det dom sagt?

Jag har en fruktansvärt bra släkt på pappas sida, vilken Tur.

Nobben !

Fy tusan vad jag är trött på människor som verkligen inte fattar poängen, eller överhuvudtaget....  Folk som inte fattar Varför man är upprörd och kanske Ältar. Varför man frågar gång på gång.
JO KANSKE FÖR ATT MAN ALDRIG FÅR ETT RIKTIGT SVAR!
Ska det vara så svårt ??
Ni kanske minns mitt inlägg 'släkten är värst' . Detta är ungefär samma sak. Handlar om samma grej.
Fick en "fråga" på facebook, som jag antar (kan ha fel) var till mig där det stod >> Hur orkar du älta!!!????? <<  Då hade jag tidigare skrivit ut att jag ville åka utomlands och hade kunnat vara i Turkiet om 17 dagar om man hade tillhört släkten (!?). 
Varför får jag då detta till svar!? >hur orkar du älta<  VAD TROR DU SJÄLV!? Skulle hemsk gärna vilja se dig, M, om hela släkten frös ut dig! OH yes! DET hade jag velat se och sen hade det varit fruktansvärt kul och se hur DU hade reagerat på det utan att få några svar!
DU kanske ska tänka till lite innan du öppnar gapet!

Syskonskap

Candy


Prövade precis den nya Gott & Blandat Yummie.  Vet inte riktigt om jag tycker om den eller inte...
Den var jätte söt så sätt med färgerna och att godisarna var formade som små hjärtan osv.. Men nää... Detta var nog tyvärr inget för mig . Jag håller mig till den gamla vanliga klassiska Gott & blandat påsen jag :)
Ni som däremot tycker om smaker av Vattenmelon, hallon och skogsbär på godisar bör absolut testa denna.. Var bara beredda på att det inte alls smakar som den äkta varan :)

Beckelina


Ingen har väl missat denna heta reklam för Armani. Både David och victoria ställde upp occh klädde av sig inför en fotning för Armani. Bilderna blev minst sagt H E T A.
Men nu är det ännu en Armanireklam på G för Beckham, men denna gången utan sin fru Victora aka "Posh". Denna gången ska han posa med ingen mindre än Angelina Jolie. Man vet ju sedan tidigare att fröken Jolie lyckats snärja de gifta snygga karlarna förut i samarbete med jobb. Så hur kommer detta att gå. Tidningarna skriver att detta är och har varit Victorias största mardröm men vad ska man säga..
Kommer David Beckham och Angelina Jolie bli det nya IT-paret 2010?? Det nya Beckelina.

Vad tror du?

Städa bör man...

Annars....Ja dör gör man ju inte men man kanske hamnar i det där hemska städprogrammet på fyran.. Vad vet jag. Idag har vi iallfall städat rent helt och hållet. Vi har ju speciella städ dagar här hemma. Det behövs och det är även bra för barnen att få lite rutin på det hela med att hålla rent och snyggt. Bra bra..
När vi städade hittade vi olika saker och upptäckte även att vi behövde inhandla lite saker så det ska vi åka iväg och göra nu. jag gjorde även sönder dusch munstycket förut så det får vi köpa ett nytt... tur att det  var mitt och inte tillhörande lägenheten :)
Nä nu står han och stampar här.. Dags att dra. hej så länge :)

Film kväll

Nä nu ska  jag ta och lägga mig i soffan igen och kolla på ytterligare en film.. Har redan hunnit plöja igenom 'Rachel Getting Married' och 'Beethoven - Big Break' Det var väl inte direkt några super duper filmer men dom duger.

Gillar att kolla på filmer där man inte behöverr tänka och anstränga sig alltför mycket. Lätta filmer att kolla på när man är sjuk och har sprängande huvudvärk helt enkelt :)
Men nu blir det en mer avancerad film. har redan sett denna men var ett tag sen nu och Baby ville kolla på den så det får det väl bli.. Hoppas ni alla får en bra lördag!
Hörs senare, nu är det dags att färdas i sagornas värld...

Solen är tillbaka !

Shopping shopping shopping...
När ska jag få nog? Aldrig kanske :) Jag åkte ut ch köpte mina älskade skor efter jobbet idag ändå. Kände verkligen att jag ville ha dom. Har ju ändå trånat efter dom ett bra tag nu så why not.. Fick lite hjälp på traven så jag betalade inte allt själv vilket gör det hela lite lättare. JA jag kanske är lite bortskämd ibland men Min mamma älskar mig och jag är ju helt klart hennes Favorit-dotter :) Då måste man väl få skämma bort dom man tycker om lite extra också ;) Tycker jag iallfall.

NU ska jag bara ta det lugnt. Fixa mig en kopp med varmt vatten och Honung till halsen. Sen ska jag lägga mig i soffan och kolla in en film. Ska fundera på om det blir utgång eller inte. Kan ju bli lite svårt när jag inte ens kan andas utan öppen mun.. -urk- vad jag inte gillar att vara sjuk... TYPISKT!

BTW!  Vet ni vad? IDAG. YES Idag, klockan 14.00 gick jag på semester !!!!!!!
Hur skönt är inte det då? Har tydligen tajmat in det riktigt bra med, med tanke på att det fina vädret kom tillbaka idag. Hoppas bara det håller i sig. Åh nästa vecka ska vi göra massa roligt! wihoo. Jag längtar framförallt till Nästa Fredag! Nästa vecka! skoj skoj



nä nu ska jag villa bort det sjuka här.

YES

Nu är dom mina!

God morgon

God morgon alla läsare. Hoppas eran morgon är mer god än min. Sitter här och dricker te och försöker få igång min hals som verkar vara ur funktion. Ska ta vägen förbi affären sen på väg till jobbet och köpa lite honung. Det brukar alltid hjälpa lite iaf. Det blir nog ingen utgång för mig idag eftersom jag känner mig sån här. Det enda jag ska göra är att åka och kolla, känna på skorna en sista gång. Sen får vi se om dom följer med hem eller inte ;) ha en bättre dag, lördag och allt. hörs senare.
RSS 2.0