Virus

Sådär, nu har vårdcentralen ringt upp mig. Det är så bra det där nya systemet dom har. Att man ringer in, knappar in lite uppgifter sen ringer dom tillbaka senare. Så slipper man telefonköer. Hur bra som helst. Iallafall.
Nu vet jag åtminstonde vad det är jag har. Det är tydligen något virus som går nu, inte bara jag som hade ringt in med liknande symptom. Känns ju skönt på ett sätt. Det fanns tyävrr ingen direkt medicin dom kunde skrev ut just för detta. Så tydligen så gällde det enbart vila och mycket honungsvatten, varmt honungsvatten. Så det är det som får bli för min del i några dagar nu. Vila och film :) Sen skulle jag kanske få ut en hostmedicin men det får jag reda på senast imorgon isåfall. Hoppas på det iaf. Då kanske jag åtminstonde kan sova på nätterna..

Jag har åtminstonde lite att göra här hemma. Har ju en hel hög med reklam att gå igenom, roligt :) Tycker faktiskt det är lite roligt att bläddra i reklambladen. Slå ihjäl lite tid sådär. Sen får det nog bli frukost framför en film. Ja det låter bra.
Kommentarer
Postat av: attis

Tack feö de orden. Skönt att du vet vad det är åtminstone. Ett tips om du hostar på nätterna. Tugga lite knäckebröd. Bara försiktigt så det river lite när du sväljer. Det brukar hjälpa.

Kramen

2009-08-10 @ 12:17:49 // URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Har skrivit ett inlägg om "I taket lyser stjärnorna/Cancer" i min blogg. Skulle betyda ifall du kunde läsa det och svara på frågan jag ställer i inlägget.



Kram :) /lovisarosen.blogg.se

2009-08-10 @ 13:14:01 // URL: http://lovisarosen.blogg.se/
Postat av: Sandra Dee

Okej. Skumt ju! Fast å andra sidan tycker jag verkligen att alla är sjuka nu :/ Så det kanske inte är så konstigt om dom fått in massa samtal.



Men lyckat att det viruset ska komma samtidigt som svininfluensan lixom.. suck räcker det inte med en sjuka samtidigt?!?!



A mental kiss!

2009-08-10 @ 13:34:19 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nä, va tråkigt :( hoppas du blir frisk

2009-08-10 @ 13:43:09 // URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: malin

Usch, va trist!Krya på dej!



Kram Ma

2009-08-10 @ 13:58:59 // URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Lia

Fin blogg du hade =)

2009-08-10 @ 14:07:22 // URL: http://liasplace.blogg.se/
Postat av: Renée

sv: ja, underbara hundar. världens bästa lynne :D

2009-08-10 @ 14:20:18 // URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0