Avund


här om dagen...
japp, då har det satt igång igen. Vad ska man säga. det är ju nästan så man tycker synd om den patetiska människan.
Det är så här. Min älskade pojkvän har ett ex som inte riktigt är som hon ska. Hon kan då verkligen inte ha alla hästar i stallet direkt. För hade hon varit "normal" så hade hon inte tänkt och/eller agerat så som hon har gjort genom åren. Men man tycker ju att efter 2 år så borde man gå vidare..eller??
Visst dom har barn ihop (tyvärr, måste jag säga där. synd att det är hon som är mamman och ingen annan) men man behöver inte agera som värsta idioten bara för att man har barn ihop. Man behöver inte ringa i tid & otid bara för att.. Man gör inte det bara. Ok, om man ringer när det handlar om något Viktigt. Det förstår jag också. Men hon måste nog gå en kurs i vad som är viktigt och inte. Börjar bli jäkligt irriterad och kan inte bara sitta och titta på längre. Nu har det gått för långt.
Nu ska min pojkvän börja nytt jobb, ett dag jobb så då kommer det funka att dom har barnet varannan vecka. Helt ok.  Än så länge har det varit bra.
Förutom nu. NU påstår hon att hon inte har råd med det. Att Rickard måste betala för att få vara med sin egna dotter. Betala till henne. Att hon förlorar för mycket pengar om dom har dotterna varannan vecka. (Men då är det väl ändå så att man inte lägger ut lika mycket pengar heller. Om man inte har barnet så ofta som man brukade. Då sparar
man ju pengar på det sättet istället.)
Ursäkta mig men låter detta normalt? är detta ett normalt beteende? nä skulle inte tro det.
Att hon inte har råd att ha sin egen dotter ska väl ändå inte Rickard bli drabbad av eller? har jag fel? Det kanske är sånt man ska tänka på innan man skaffar barn...!
Nä, jag blir rasande när man kommer med sådana idiotiska uttal. Ärligt talat.

Och detta gott folk är bara ett litet utdrag... Jag blir tokig på denna psykiskt "störda" människa. Att inte kunna lämna en människa ifred utan bara Måste älta en massa gammal skit. Att bara Måste få förstöra. Get over it!!
Avunden lyser igenom alldeles för starkt. Jag/vi har det hon inte fick :D

haha ja jag kan tyvärr inte göra annat än å skratta åt denna människa. Ni kanske förstår mig.

Avund är inget som klär dig!

bild av Tyson McAdoo

Och för att påminna en extra gång. Min blogg. Mina åsikter :)
Och ännu ett 'och' . Men måste bara tacka Evelin för dom söta kommentarerna. Lite svårt att svara till dig
då du inte har en blogg eller liknande (vad jag vet iaf) men vet ju vem det är iaf ;) -Ja, skorna är super söta. :)

Nä nu ska jag återgå till filmen. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Blev lite arg. HAHA! Men nu känns det betydligt bättre. Hoppas det blir ännu bättre om 24 minuter ;) håll tummarna!

Puss på er

Kommentarer
Postat av: Evelin

Oj, jo jag har ju en blogg.. Ingen som läser den dock. Nog för att jag vill ha den lite hemlig, så är det tråkigt att dem få som läser kommenterar så sällan kommenterar. Kanske det är därför jag försöker skriva till dig så ofta som möjligt, så du vet att jag läser och uppskattar att du skriver! :D

Tråkigt att höra om avundsjukan! Du får hålla uppe humöret :) Kram!

2009-02-15 @ 20:00:07 // URL: http://evelinux.blogg.se/
Postat av: Linda

Hon låter inte riktigt frisk!

2009-02-18 @ 09:53:31 // URL: http://bosoho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0