1 år sedan.....

Jag börjar med att säga Hej...
Ni får ursäkta mig för den sjukt dåliga uppdateringen både igår och idag. Men som ni kanske vet från tidigare inlägg så förlorade jag en vän för några veckor sedan och igår var hans begravning.. Och idag är det exakt 1 år sedan en annan kompis gick bort i en motorcykel olycka.. Det är för mycket sorg och smärta just nu så jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva.. Det känns bara tomt och jag vill kunna ge er något vettigt. Eller åtminstonde lite vettigt. Det är ju inte så kul att bara höra massa deppiga saker hela tiden heller. Jag har aldrig riktigt fungerat så att jag delar med mig med mina känslor till folk i min omgivning. Jag talar sällen om det utan lyssnar hellre på mina nära och kära när dom mår dåligt. Försöker vara en stöttepelare och en hjälp till dom. Därför kan mina känslor komma ut när jag skriver istället... Och det är inte alltid så kul det heller..
Men jag hoppas och trot att ni förstår och att ni inte försvinner ifrån mig pga den dåliga uppdateringen. Jag kommer tillbaka. Om inte ikväll så imorgon. Jag behöver bara få vara med mina vänner nu. De som betyder massor för mig.

Idag, efter jobbet, hämtade jag upp Sandra sen åkte vi upp till Kennys grav (vännen som dog för 1 år sedan) och ställde våran blomma och bara satt där en stund. Tänkte tillbaka... Saknaden är fruktansvärt stor efter dig Kenny. Du är så Fruktansvärt saknad av alla! Efter en stund kom det upp en hel hög med andra vänner. Vi stod där, pratade om allt möjligt sen var det dags att åka hem igen.. Det känns ändå skönt att ha flera att dela detta med. Kanske låter hemskt men ingen människa klarar av en sådan stor sorg helt själv.. så därför är det skönt att ha flera stycken som vet vad man går igenom och känner ungefär samma sak...


Kommentarer
Postat av: Niclas

ja du får verkligen ta det lugnt med din bloggbesatthet gumman :P

2009-07-16 @ 20:57:31 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: Niclas

Allt för dig sötnos :)

2009-07-16 @ 21:07:27 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: chili

Vilken fin viloplats han har:)Och jag tror nog han saknar er med lika mycket som ni saknar honom.

2009-07-16 @ 21:39:11 // URL: http://strangebakery.blogspot.com
Postat av: Niclas

varsågod bea... hur många som helst har varit inne på din sida och skrivit till mig hur fin blogg du har och grejer... Så var så god tjejen :P

2009-07-17 @ 09:14:47 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: Matilda

det är så hemskt när sånt här händer :( nästa fredag är det 3 år sedan min pojkväns pappa dog :(

2009-07-17 @ 10:43:57 // URL: http://mahuldan.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Det känns alltid tugnt när man har förlorat någon, så det är ju helt självklart att du inte orkar skriva så mycket just nu..



Jätte fin gravsten förresten

2009-07-17 @ 14:21:16 // URL: http://cornetto86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0