Harry Potter Feber

Back home!
Haft en underbar dag idag. Detta var verkligen en upplevelse kan jag lova er. Ett minne för livet. Jag på röda mattan. Jag? HAHA! skoj var det iallafall och många kändisar såg man. Även bröderna weasley eller James Phelps, Oliver Phelps, som dom heter egentligen. Måste säga att dom var mycket snyggare i verkligheten.
Startade kvällen på Fridays där det blev lite smoothies för de andra, dock inte för mig. Efter en stund gick vi upp mot Rigoletto där det stod en hel del människor med kameror och annat. Spännande :) Filmen var jag väl lite besviken på faktiskt.. Den var inte alls som jag hade tänkt mig men jag får inte avslöja för mycket för er som ska se den riktiga premiären nästa vecka :) Så detta är det jag avslöjar. Än så länge.
Efterfesten hölls i Östermalms saluhall där det var fullproppat med olika kändisar från norr till söder. God mat och dryck blev vi bjudna på. Tror nästan jag kan vänja mig vid detta livet ;) hehe.

Här följer iaf lite kort från kvällen


Bilderna  över är lånad från Blondinbella.se



NU börjar det bli sent så jag slänger upp resterande kort imorgon! 
Kommentarer
Postat av: Mia

Hej du!!

Jag och min syster är med i en tävling där vi kan vinna en liten dator :) Vi hade vart väldigt tacksamma om du kunde klicka in dig på:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351

och rösta på oss... Det vore så himla snällt :) Det tar ca 3 sekunder du behöver bara klicka på den lilla snäckan bredvid bilden..

Kram// Mia & Mirna



p.s oh Harry potter... nästa vecka måste jag se den hehe

2009-07-10 @ 00:41:14 // URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Jeanette

Vad kul :)

2009-07-10 @ 00:58:39 // URL: http://cornetto86.blogg.se/
Postat av: Gogelina

Kul med premiär, men vad Bella skämde ut sig!

Först bjuder hon er på bio och sen somnar mitt i allt. Pinsamt & respektlöst!

2009-07-10 @ 05:54:45 // URL: http://www.gogelina.se
Postat av: Sandra Dee

Åh! Jag vill se den nu och så vill jag snacka om varför du är besviken. För det går ju inte att fråga varför du är besviken nu. Då är det ju inget roligt på premiären alls ju! Åh! DUMMA DUMMA FILM!

Jag ringer dig i kväll när jag är hemma igen om jag inte får en stund över! Jag vill ha alla snuskiga detaljer om varenda kändis! Tjing så länge! Puss

2009-07-10 @ 07:10:13 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0