igår, idag, imorgon..

Har ägnat morgonen åt att svara på lite kommentarer. Hade inte riktigt den tiden till det igår tyvärr och ni hade ju kommenterat en del :) Så gulligt av er att göra det tycker jag. Igår hände det egentligen inte så jätte mycket. Jobbade till 17 sen åkte jag och baby ut till överby köpcentrum för att hitta en väska till mig men icke.. -suck- sen åkte vi ut till Sandra och var där till halv 12 på natten. När vi kom hem var det bara rakt i sängen med tanke på att vi skulle upp till våra jobb idag med.

Imorgon åker jag! Till stockholm alltså. Ska bli så spännande. Så ikväll blir det till att packa. Jag kommer väl slänga med mig hela garderoben -haha- det är dock inte så ovanligt när jag ska iväg någonstans. Tar alltid med mig för mycket kläder. Men bättre att ha för mycket än för lite som jag brukar säga :)
Torsdagen börjar närma sig nu och det börjar även kännas i min mage. Iiiiiiiiiiiiii. Nä men detta ska nog gå bra. Jag är lite nyfiken på de andra tjejerna fakiskt. Vilka är dom? Hur är dom? osv osv osv... Men det går nog bra. Jag brukar inte ha några problem med att träffa nya människor så detta går nog som en dans på rosor ( utan taggar då)

Nä dags för frukost kanske..? God morgon förresten :)
Kommentarer
Postat av: FINA

vilken mysig bloggdesign du har, den känns så lugn!



Jag är med i en tävling där man kan vinna en Nikon D90 och därför skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på mig genom att klicka på länken och sedan på rösta.



http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=1371



Tack på förhand

2009-07-07 @ 10:51:29 // URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Anonym

Får man fråga vad du ska göra i Stockholm?

2009-07-08 @ 00:08:39 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0