Mexico !!

OJ oj oj.. Jag har haft besökar rekord idag!! :D TACK Så hemskt mycket kära läsare. Det gjorde mig väldigt glad och dagen är inte ens slut än. ojoj :) hehe!

Maten satt som den skulle förut. Gottigt. Så nu är det tillbaka till tvätten. Ska snart ner och hänga upp den sista tvätten och hoppas på att den hinner torka någotlunda innan klockan 01.00 inatt.. *morr* Jag har världens S Ä M S T A  torkrum. Jag lovar. Den suger.. Usch.. Önskar man kunde flytta till hus eller nått och få en egen tvättstuga :) Det vore toppen.

Pratade precis med min bror.. Suck. Han hade kunnat bjuda mig till Mexico, Cancun nästa torsdag. PLUS en tripp till Kuba. OMG!!! Det hade ju avrit en dröm !! Förstår ni. B J U D A !!! HAHA! Jag blev glad samtidigt som jag blev lite ledsen över att det inte blev så. Typiskt. Men vi får väl åka utomlands någon annan gång igen. Han har ju redan bjudit mig en gång innan. Snäll bror jag har eller hur ? :) Inte alla som har det inte.

Tänk er. Här hade jag kunnat sitta om två veckor om det inte hade blivit så sent med allt i stockholm.. Typiskt :)

Give me FOOD

HAHA. ja nu ska vi alla åka till McDonalds och gotta oss lite. Det tycker jag att vi är förtjänta av idag. Med möten, utbildningar och tvätt tid ;)
Hörs sen!

Blogg Design någon??

Nu har sandra varit här en snabbis, men hon behövde åka rätt snabbt igen så det blev en kort vistelse idag. Sitter just nu och funderar lite innan Rickard och barnen kommer hem.. Dom lär väl ramla in när som helst här skulle jag tro. Åh! Kom på förut att våran tvätt tid börjar kl.19.00... Mindre kul att tvätta i denna hettan. Men det måste ju bli gjort, så inte så mycket val. Tyvärr..

Har suttit och funderat över en ny blogg design det senaste faktiskt. Är ju dock inte så haj på det själv som sagt så är det någon där ute som är duktig eller kanske känner någon som är ännu bättre så får ni gärna säga till. Känner att jag vill ha en lite ljusare nu på sommaren så återgår jag till denna sen under vinterhalvåret igen. Känns lite bättre så :) För jag är verkligen helnöjd med den jag har nu men som sagt.. Lite för mörk nu känns det som.. Nä kanske ska plocka iordning lite här nu innan dom kommer..

OH! Imorgon blir det till att åka till Kusten och sola och bada. Längtar.

Isthe & Sol


Sitter och avnjuter en kall isthe i solen och bara njuter. Väntar på att Sandra ska ramla in här om ungefär 1 timma. Då blir det nog mycket snick snack skulle jag tro :)
OMG vad det är hett ute på min altan. Det är helt sjukt. Luften står stilla och det bara grillas.. Knappt så man kan sitta där ute. En liiiiiiten vindpust hade ju faktiskt inte skadat så jätte mycket... Nä nu börjar jag bli hungrig också. Kanske ska ta mig något att äta... Vore nog bäst så.

Hörs senare :)

Sex and the City-stjärnan

..Sarah Jessica Parker visar här upp sin två små tvillingaar för FÖRSTA gången :) Tvilling tjejerna som fick namnen Marion Loretta Elwell och Tabitha Hodge, föddes i Ohio förra måndagen av en surrogatmamma.
Den stora S.A.T.C stjärnan ska börja spela in den nya s.a.t.c. filmen i slutet av detta året. Jag önskar ALL lycka till Sarah och hennes nya växande familj. :)

M.J NEWS!

Senaste i Michael Jackson fallet..
Hans mor har fått vårdnaden om alla hans 3 barn..


Känns ju skönt. Då vet man på ett sätt att dom har hamnat i bra händer. tack gode ***

Britney Spears är Död!!!



Herre gud!! Min kompis Niclas höll på att skräma livet ur mig precis. Klickade in på hans blogg som vanligt och fick en chock. Jag blev mött av rubriken 'BRITNEY SPEARS HAR AVLIDIT'. Herre gud tänkte jag, Inte hon också... Men som tur var så va det inte riktigt så. Det var tydligen en idiot som hade hackat sig in på hennes twitter och gått ut med falska rykten.. illa illa säger jag bara. Jag undrar verkligen vad hon har gjort i sitt liv för att förtjäna all denna skit som denna stackars människa får stå ut med. Förstår inte hur det kan vara så jäkal svårt att bara lämna henne ifred. Eller åtminstonde hålla sig på lagom avstånd som dom gör med alla andra kändisar.. Men men... Hon är alltså inte död utan i fulla livet. Bara falska rykten!

Ice Age 3






Hihi dom är för söta. Man kan ju inte göra annat än att älska dom :) MÅSTE måste bara se denna.

Transformers ; Revenge of the Fallen

Min recension av:


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, kanske skulle skrivit igår istället.. Men ska försöka göra mitt bästa..

Det är ju väldigt många som sagt att denna skulle vara bättre än ettan vilket jag inte riktigt vet om jag håller med om faktiskt.. Visst, det var coola effekter, det vibrerade t.om i biostolen några gånger och den var snyggt gjord men sen hade dom förstört så mycket så det spelade liksom ingen roll.  För det första så hade dom med flera roller som bara kändes onödiga och störande. Dom hade kunnat spara in mycket mer tid genom att bara ta bort dessa. Dom gjorde absolut ingen funktion alls vilket man bara satt och störde sig på. Men det jag faktiskt störde mig mest på var den "stora" striden. Filmen heter ju ändå 'Revenge of the fallen' , så jag hade iaf förväntningar på en stor strid mellan de onda och goda.. Men den kom aldrig kändes det som. Det var mest små strider hela tiden.
Och ni som ska se denna film kan vara förberedda på en rejält snurrig filmning. I början är nästan allt bara upp och ner hela tiden och man blev en smula snurrig när man satt i biostolen. Men det var väl så typsikt regissören.  Dom hade även kunnat skippa all humor som i vissa delar bara förstörde och gjort en seriös transformers film istället.

Sen har vi då deras tolkning på transformers... jag vet inte riktigt. Men ni som sett ettan vet ju vad dom gjort.  Dom har ändrat så mycket så man inte riktigt vet vad man ska säga. Om det finns andra där ute som läst eller sett transformers som liten så vet ni nog vad jag pratar om.
Som när gick bumblebee från en gul gammal bubbla till en skit snygg gul camaro? När byggdes Optimus Prime om och helt plötsligt fick flames på sin lastbil? Sen när blev deras svaghet kyla och inte vatten...?
Ja frågorna kan bli många och jag har fortfarande inte riktigt fått svar på dom... Det finns även en transform i den nya filmen som dom gjort om en del, så man ifrågasätter änna sig själv lite..
Men varför inte bara göra filmerna som i serierna? Varför måste det hålla på och ändras och fixas och bli så mycket Hollywood som möjligt? Någon som har ett bra svar på dom frågorna? Inte jag iaf..



Nä jag ska inte avslöja för mycket nu för er som verkligen vill se denna film. Så summan av Kardemumman är att det var en cool action fylld film men inte så mycket nytt. En sevärd film men dock inte på Bio.. Tyvärr.
Mitt betyg 3 av 5

Morrn Morrn

God dag.
Har precis varit på möte nu. På jobbet. Det var lite allmänt inför sommaren bara. Plus att jag fick flytta min semester men det gör faktiskt ingenting. Då har jag och baby semester samtidigt och då kan vi åka till bla Skara sommarland då istället :) kommer bli kanon det här.

Nä nu ska jag försöka få i mig lite frukost så återkommer jag strax :)

Bio Dags

Ja nu var det dags då. Jag, baby, Håkan och Sernert ska snart gå på bio :) På självaste Transformers ; Revenge of the Fallen! Ska bli jätte spännande. Jag tyckte verkligen om ettan och folk har sagt att denna ska vara såå mycket bättre så det återstår väl att se :)
Men först ska vi gå ner till en fruktansvärt god restaurang här i stan och äta lite god mat och dricka lite öl i eftermiddags solen , avis? Visst låter det härligt ÅH! så gott :) hehe.

Jag kommer att slänga in en recension efter bion sen om jag inte är alltför trött, annars så kommer den imorgon. Var så säker. :) Ha det nu super trevligt ikväll så hörs vi !

Tävling!!!



NI har väl inte glömt att vara så söta och röstat på mig i denna tävling. Jag tävlar om att bli veckans blogg nämligen och det hade varit hemskt kul :) Håller ni inte med ? :D Det går fort och tar kanske max 1 minut av din tid. Puss på er

-RÖSTA HÄR-

Hetare än Hett!!

Nu var man hemma från jobbet igen då. Det har verkligen varit så hett på jobbet idag så man har trott att klockorna stannat. Fy tusan vad hett.. och naturligtvis så fungerar inte våran AC.. Jobbigt värre. Den har fått en flipp och fungerar typ bara på vintern. JA för då är det ju BEHÖVLIGT har jag hört... jisses.. Men men nu är jag iaf hemma och här är det åtminstonde lite svalare.
Efter jobbet gjorde jag Catta & Niclas lite sällskap på fiket sen gick jag hem som sagt.  Nu ska vi ge ungarna lite kvällsmat här sen blir det till att köra bort dom till barnvakten. OH! Lite barnlediga ikväll :) Inte varje dag. Gott Gott.




Hörs senare !!

Fin Dag

God morgon kära läsare!
Sitter här i soffan och äter lite frukost. Borde egentligen lägga på ett kol med tanke på att jag börjar jobba snart. Men jag tror allt att jag hinner :) Känns inte sådär jätte peppande att gå och jobba måste jag erkänna. Inte det att jag ogillar mitt jobb och inte vill jobba för det vill jag och jag gillar mitt jobb väldigt mycket, MEN att jobba när det är så här fint väder.... Inte så kul. Speciellt eftersom vi står inne hela dagarna. Men vi har iaf turen så vi kan gå ut om vi vill och åtminstonde se vad det är för väder ute. Det kan ju däremot inte dom som jobbar i köpcentran osv.. Stackars människor..

Nä nu är det dags för mig att äta upp frukosten här och sen göra mig irodning. Kan ju inte sitta här och lata mig. Oh idag ska våran "eventuella" sommarjobbare provjobba. Ska bli spännande och se hur han klarar sig under mitt styre hahah! Nädå. Det går nog bra, känner han ju privat också så jag får väl vara lite snäll :)

Ta nu och gå ut med er!  Sola och Bada så mycket ni kan men glöm inte att skänka en tanke till mig som står inne. Underbara ni :)


Obs! gammal bild men den får duga :)

Dagens kort

SÅdär. Då har man varit redig och nyss kommit in från en lång promenad i kvälls solen. Det är bara för härligt.. Vi fattade nog inte hur långt vi hade gått förän vi verkligen stannade till och slog oss ner en stund. Då fattade vi att vi hade hela den långa vägen tillbaka hem också :) eheh. Men det är så oerhört skönt att bara gå ibland.
Är det någon mer som känner så?

Idag har jag faktiskt spenderat större delen av dagen i skuggan. Åkte ut till Sandra på eftermiddagen och satt där ute i den friska luften och bara njöt av värmen, trots att jag klagade lite ^^ Där ute fick jag även klappa den äldsta katten jag någonsin träffat. HAHA! (känsliga tittare varnas) Sen åkte jag hem, åt mat och sen träffade jag niclas. Vi tog oss en ordentlig lång promenad med lilla Link.
En kort sammanfattning av dagen kallar jag det där. Här har ni lite bilder. Delar upp dom så ni läsare kan hålla reda på vad som är min tid hos Sandra och vad som är bilderna från promenaden :)


  


Ps. hoppas ni förstod att "piller"-kortet bara var ett skämt. Hade ALDRIG bara kunnat äta ett piller och sedan nöja mig. Jag som Älskar mat :) Det var däremot ett behövligt allergi piller :)





En dagens hinner jag allt med också :) Samtliga kläder från Gina Tricot och skorna från Din Sko



Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg! :)

-RÖSTA HÄR-

Senaste inför Twilight ; New Moon!!!

Det senaste inom film världen! Robert Pattinson har tränat upp sig ordentligt inför den nya Twilight filmen. Han tyckte att en mer vältränad kropp passade in mer på rollen som den numera eftertraktade Edward Cullen. Han säger själv att han eftersträvade en mer utomjordisk look. Här har ni de exklusiva bilderna från den nya Twilght filmen New Moon.

ENJOY!


Kisse, Gaybloggen, Paow, Dessie, Rahlenfeldt förklaring

Här kommer då förklaringen eftersom det verkade som att vissa tog illa vid sig av någon konstig anledning. Tycker det är väldigt konstigt att folk brusar upp när det inte ens handlar om dom men men.. Alla är vi olika..
Det är så här. För ett tag sen skrev jag detta inlägget där jag hissade och dissade några av sveriges största bloggar. Men det verkade inte som att det jag menade kom fram. Jag tycker illa om dessa människor på olika sätt. Jag Säger ju inte direkt att jag tycker illa om dom av samma anledning eller hur.  Vissa tycker jag bättre om och vissa inte.
Vi börjar i en ände här..


Kissie
Jag kan säga att jag faktiskt har lite svårt för henne pga hennes sätt att vara på. Hon spelar på sin barbie look, sitt blonda hår och rosa läppar. MEN det är ändå henne jag tycker bäst om om man ska välja mellan Kissie, Paow eller Dessie. De andra tycker jag faktiskt bara härmar henne. Och det ska hon också ha en massa cred för, att hon trots alla påhopp osv så står hon kvar, stark. Men jag stör mig bara på hennes sätt som sagt. Hon är säkert en jätte snäll tjej i verkligheten.

GayBloggen
Han tycker jag inte heller mest illa om som det kanske verkade. Jag stör mig bara på honom för att han försöker efterlikna den där förbannade Rahelnfeldt som jag däremot INTE gillar. Hade han bara slutat puta med sina läppar och försöka vara sig själv så hade jag inte haft något emot Gaybloggen alls. Jag vet nämligen av nära och kära (som har umgåtts med han) att han  är en väldigt snäll och trevlig person.  Så när det kommer till han så är det enda jag stör mig på, är hans försök till putande läppar.. inget mer med det.

Paow & Dessie
Dessa kan jag faktiskt ta under samma namn. Dom är som stöpta i samma karott. Med sina sönderblonderade hårförlängningar och sina rosa läppstift. Dom bråkar på bloggarna för att få fler besökare osv osv.. Jag har fått nog av dessa människor. Dom gör (i mina ögon) bara bort sig. Paow mår jag bara dåligt av att se, tycker verkligen inte om den personen alls. Det är något med henne som gör att man bara mår dåligt. Dessie är det väl ungefär likadant med. Dessutom härmar Dessie, Kissie mest av dessa. Och det är ju bara så störande, speciellt när hon säger att hon är först med vad det nu är. Trots att jag kanske såg det någon annanstans för flera veckor sedan.. men men.. Deras liv, deras bekymmer.

Rahlenfeldt
Den här lilla killen tål jag bara inte. I en kommentar från mitt senaste inlägg så var det någon som skrev något om att jag var avundsjuk på att han umgicks med snygga killar eller vad det nu var. Men snälla lilla vän -haha- Jag struntar väl blanka f**n i vilka han umgås med och hur snygga dom är. Jag tycker inte om han för det. Jag kanske inte är lika ytlig som DU. Men, iaf. Den här människan.. Jag vet saker om han som får mig att tycka illa om killen och jag VET att han är en såkallad 'Trophy-Gay' så när folk säger att jag hittar på, kanske NI borde ta reda på fakta innan ni kommenterar. Smart va :) Jag tycker inte om han. That's It!

Jaja, detta var en snabb liten förklaring bara.. Och känner ni nu för att göra mothugg eller något annat så kan ni väl hålla er till ämnet istället för att göra massa personliga påhopp som jag ändå inte bryr mig om. Försök också att hålla det lite sammanhängande är ni snälla :) hehe

Blogg Design!



Det är väldigt många som gett mig beröm och frågor angående min blogg design. Detta tackar jag och bockar djupt för. Ni är bara allt för söta. Men det är tyvärr inte jag som har gjort den. Utan en annan tjej. Hon gör tyvärr inga fler designs för tillfället men vem vet innom en snar framtid kanske :)
Hoppas ni inte blev alltför besvikna. Tro mig jag hade mer än gärna velat kunna göra olika bloggdesigner osv. Men jag har verkligen Noll Koll på sånt där.. Kan hantera Paint liksom HAHA! Det säger det mesta :)

Kort från stranden

Sådär ja, då var frukosten avklarad och här sitter jag då igen.. Fuderar på om jag ska våga mig ut i solen idag igen eller om jag ska välja skuggan.. Hmm fast å andra sidan så måste jag ha mer färg på framsidan.. Ja ja vi får se vad jag klarar senare om vi går ner till vattnet här i stan.. Här kommer iaf lite kort från igår. Under grillningen glömde jag dessvärre bort kameran helt så ni får nöja er med det som togs :) Det var riktigt mysigt på stranden igår. Solade, Leah badade, Tittade i tattoo-tidningar och hittade en riktigt riktigt grym tatuerare, vi hade live musik.. Ja en massa roligt!





M&M kulorna där på sista bilden var dock till filmerna vi såg igår och inget vi hade med oss på stranden :)

Blev även lite shopping igår.. Fick inte tag på kort på allt men detta är iaf en sak. En mysig tröja :)





Glöm inte att rösta på mig som Veckans Blogg :) SÅ är ni jätte snälla. Tar kanske högst en minut. Det har ni allt tid med :)
RÖSTA HÄR

Breakfast



Blir mer uppdatering efter frukosten :)




Filmen vi såg igår förresten var  himla rolig :) Confessions of a shopaholic. Den tycker jag alla som shoppar mycket borde se :) Fruktansvärd bra och man kände allt igen sig ibland ;) hehe

Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg! Hade varit himla kul och vinna :)
RÖSTA HÄR

Film & Tävling



Sådär då ska vi ta och kolla på nästa film. Som får bli ingen mindre än 'Confessions of a Shopaholic'




Åh BTW!! Jag har blivit uttagen som en av finalisterna i veckans blogg HÄR :)
Så himla roligt när man blir uttagen sådär :)
Så in med er och rösta på mig så är ni snälla.
Rösta kan ni göra HÄR

Bränd!

Sådär ja, då var vi tillbaka på hemmaplan igen. Har bränt mig rätt rejält idag kan jag säga. Att jag aldrig lär mig. Röd som en kräfta men det får gå. Det är ju iaf någon färg haha. Fast jag har fruktansvärt svårt att få färg pga vissa händelser i mitt liv.. Men inbland så lyckas jag riktigt bra. Men brun blir jag faktiskt mest när jag är utomlands. I sverige får jag bara lite lite färg som knappt syns.. Men vi får se hur det blir i år. Om man går efter min bränna idag så känns det som jag ska bli kolsvart.. (vilket aldrig kommer att inträffa).
Grillningen var lyckad, var super gott med lite mat i magen efter dag på strande. Har även hunnit med en hel del shopping idag med men jag orkar ärligt talat inte slänga upp korten just Nu. Så ni får hållas lite så slänger jag upp dom efter filmen här. Jag och Baby ska lägga oss och kolla på Dumpad och äta lite goda M&M's :) mmm.
Hörs senare!! :)

Hälsningar från stranden!

Har det super gott här. Jag och min lilla familj som idag består av enbart mig, rickard och lilla leah har precis fått i oss lite mat här. Så nu återgår det till en massa solande och badande. Jag har dock inte vågat mig mer i vattnet än men tänkte göra ett försök lite senare. Leah hoppar och skvätter och tycker det är riktigt kul. Tur det. Lite senare blir det grillning hemma hos svärföräldrarna. En riktigt mysig lördag det här måste jag säga :) hoppas ni har det lika skönt som mig i solen. Hörs senare!

God morgon sunshine

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Vaknade dock och hade ondare än vad jag hade igår i både nacke och ben. Vet inte om det är någon slags djävulsk träningsvärk sen i torsdags men det är mycket möjligt. Nacken värker väl pga allt headbangande :)
Strålande sol idag med, detta är som en dröm. Så idag blir det nog till att sola och bada eller något för detta kan man ju inte gå miste om. Måste ju få lite färg på det bleka :) men vi får se vart vi hamnar. Nä nu är det dags att äta lite frukost här. Ha det så bra så länge så hörs vi senare ikväll om jag inte slänger iväg ett inlägg från stranden.. Mycket möjligt!

Ice cream. Kommer ni ihåg?


Jag kommer ju inte riktigt ihåg Alla dessa glassar men jag kommer åtminstonde ihåg 3 av dom. Hockeypuck från 80-talet älskade jag när jag var liten. Så kul att hitta gamla glassfavoriter. Man blir så nostalgisk. Kommer ni ihåg några?

Nu däremot har jag fått nya favoriter. Här är några av sommaren älsklingar. Kan säga att vi har större delen av frysen full med Päron split, Sandwich, Nogger och piggelin. Men jag har väen ett par andra som kan vara goda att äta under en het sommar dag.


vad har ni för glassfavoriter?

Har även hittat en glass för alla Ice Age älskare. Den klassas visserligen som en barnglass men vad gör det ;) Är glassen god så kan jag äta den oavsett vilken kategori den hamnar i . Söt verkar den vara iaf.

piratebay.org ur funktion?

Men ååååååh! Vad är det för fel på Piratebay.org..... !!!???
Någon som vet? Man kommer ju inte ens in på sidan. Värdelöst. Nu blev jag arg....
*Gosh*

Terror



Jag och min babe sitter i var sin soffa nu och gör var sin sak. Härligt förhållande va? haha! han sitter och spelar Bioshock #1 och jag sitter framför datorn och pysslar med lite allt möjligt.
Vet inte riktigt om jag ska hissa eller dissa detta spel. Har aldrig prövat det men ska absolut göra ett försök någon dag. Det verkar iaf lite läskigt. Dom har fått med ljuden och allt så man blir lite skraj. -haha- Har lite svårt för läskiga spel. Jag hade ett 'silent hill'-spel en gång i tiden men tog bort det rätt snabbt. usch det var riktigt jobbigt.. Hade läskig musik och läskiga bilder över allt. Inget för den veka haha! Man visste aldrig om det skulle poppa upp något runt nästa hörn så man satt på spänn hela tiden. Det är lite samma med detta Bioshock spel märker jag.. men men. Vi får se om jag vågar sätta mig bakom spelkontrollen igen ^^

Nä nu ska jag fortsätta båka med S som tydligen tror sig blivit något. INGEN kan putta ner mig från min tron, det ska hon ju ha klart för sig.

R.I.P MJ

Vilket väder va !!

Vilken värme.. Det är så himla varmt ute idag med så jag har verkligen inte velat vara inne därav min dåliga uppdatering.. Sorry men jag tror nog ni förstår mig va? :) Om några dagar blir det bättre när vi får hem våran rauter. Då kan jag sitta ute med datorn utan alla dessa förbannade sladdar som ständigt ska vara ivägen.. Så då kan jag uppdatera även om jag sitter ute :)

Läste precis en tjejs blogg om unga mammor. Jag håller verkligen med henne. Att skaffa barn när man är så ung är verkligen bara helt idiotiskt.. Visst, alla gör vi våra egna val här i livet men att sätta ett barn till livet när man själv är ett barn är näst intill egoisktiskt. Att bli gravis när man inte ens har gått ur skolan och inte har någon utbildning osv är inte smart. Hur ska man försöja sig resten av livet..? Leva på soc? nej ingen bra idé .. Ett barn förtjänar så mycket mer...

Idag har jag varit med min älskade Catta. Hämtade upp henne efter hennes arbetspass var slut. Sen åkte vi runt och smög lite på Netto, eftersom hon jobbar på Lidl så är ju Netto deras största konkurent. Så ja, därav smygandet :) Sen fick jag tvättat av min bil lite snabb, fick shoppat en del och sen blev det en kaffe och korsord på gräsmattan hemma hos mig. Mysigt värre. har saknat mitt hjärta så mycket. SÅ snart får vi träffas igen. :) Fick även en fin morgongåva av min älskade fästman idag. Han hade köpt nya pluggar till mig när han var i göteborg igår. Exakt sådana som jag ville ha :) Så jag är hur nöjd som helst just nu :) Ni ser dom nya pluggarna här nedan :) Här kommer lite kort från dagen.



Shoppingen!


SOCIAL DISTORTION

..and west coast riot!
Jag hade så jäkla kul igår. Vart en riktigt lyckad dag. Alla var glada och alla hade skoj. Tog en del bilder från gårdagen, det är en del så jag kan inte kommentera varenda bild. Men vi var och såg Sick of it All, social distortion och lite andra band. Sen var vi även och kollade på en freak show ; hellzapoppin och hade vatten krig. Ni kommer nog förstå vad som är vad när ni ser bilderna :) Titta och njut!
ps. Träffade även gitarristen i Social Distortion som vi tog kort med :)













En härlig dag och jag tackar alla som var med och förgyllde den! :D
Jag har äntligen fått se mina älskade Social Distortion!!!

Senaste nytt!


Michael Jackson är död. Stjärnan som hade planerat en come back dog utav hjärtstillestånd. 14 år av en stor pophistortia är nu slut.. Det är många som kommer att sakna han men jag tror utan tvekan att hans musik kommer leva vidare i många många år till

R.I.P Michael

West Coast Riot & Social Distortion!!!



Nu är det äntligen dags! Dagen jag har längtat efter sååå länge. Den är äntligen HÄR. Kan inte riktigt förstå det själv. Jag ska äntligen få se mina älskade social distortion!! <3
Ja detta ska bli en dag att minnas länge kna jag lova.
NÄ nu ska jag göra mig iordning och äta frukost sen kommer Anna :)

Hoppas ni får en underbr dag!

Förlåt..

...Men jag hinner inte lägga upp min förklaring idag tyvärr.. Har ätit gott och precis kollat klart på filmen Eragon. Så nu ska jag snart hoppa i duschen sen blir det faktiskt sängen för min del. Ska upp tidigt imorgon och invänta Anna. Jag måste hinna mycket innan hon kommer hit. Hon kommer hit redan kvart i 10 imorgon, så då ska vi iväg och inhandla flytande för dagen :) Sen bär det av till Göteborg redan kvart i 11. Åh! vad jag längtar. Men då vet ni det iaf. Imorgon lär det inte bli mycket uppdaterande. För då är jag i gbg och rockar gärnet till favoriterna Social Distortion :) Love love love <3
Ska iofs se om jag kanske hinner slänga iväg ett litet inlägg från mobilen och uppdatera lite :) Ja vi får se imorgon helt enkelt.
 Ni får sova så gott så hörs vi imorgon igen!!! (eller på fredag)

Inväntar klockan..


Äntligen hemma. Har precis slagit mig ner i soffan och kollar på vänner. Dom är för härliga dom. Sitter och väntar på att klockan ska bli 20.00 och att Raffael ska lägga sig. För då mina vänner ska jag och Rickard äta god fläskfilé från Kopparn. Rickard får gå iväg och köpa det sen så äter vi hemma. mums det ska bli gott. Vi är lite halvt barnlediga idag, bara Raffael hemma. Tjejerna är hemma hos sin farmor och farfar.
Nä ska fortsätta kolla lite tv nu så tänkte jag ta upp lite förklaringar angående mina uttryck om kisse, dessie, paow, gaybloggen och rahelfeldt lite senare. Missa inte det ! :)

Fikar

Hej hej. Nu har jag precis slutat och stängt igen affären för dagen. Så nu sitter jag på fiket med niclas och tar mig en kaffe och en twister :) det har nästan varit farligt varmt idag. Underbart. Hoppas vädret håller i sig imorgon också då jag åker till göteborg :) hörs senare!

tack för ett gott skratt :)

HAH! Jag blir så full i skratt. Jag kan inte hjälpa det. Haha.. Har fått en del blandade kommentarer angående mitt inlägg om alla dessa sönderblonderade bloggare. Vissa håller med mig och vissa inte. Fine! Alla kan inte tycka lika, då vore nog världen tråkig. Så inget ont om det. Men jag blir så full i skratt över dessa påhopp. HAHA! Jag får tycka vad jag vill och skriva och dissa vem jag vill för detta är MIN blogg. Gillar du det inte så kan du gå. Men jag vet att du återkommer ändå ;)

Nog om det. Jag har precis gjort mig iordning och slängt i mig lite makaroner och saft. Bra lunch va? haha! Besiktningen på lägenheten gick väl sådär förut.. Han kollade inte igenom allt han skulle utan han kollade bara på 2 saker så ja vi får väl se när dom kommer här igen :) Vore ju trevligt med dörrar åtminstonde.. men men.
Nä nu ska jag dra mig mot jobbet. Ska bara lyssna klart på Beyonces Halo först :) Hej Hej!

Flumm flumm :)

Det snöar..

Pollen tussar...


När jag lugnt och stilla gick ut på altanen för att få mig lite sköna varma strålar ifrån solen lite innan jag ska iväg och jobba, blir jag mött av ett pollen regn. Var bara att gå in igen. Inte undra på att det har kliat och runnit i ögonen hela förmiddagen. Detta var förklaringen. Fy... Jag blir så trött på detta. Får ta mig en allergi tablett innan jag går iväg till jobbet sen och hoppas att det blir lite bättre.
Ni som inte har pollen kan skatta er lycklliga. Att inte riktigt kunna njuta av den årstid jag älskar mest driver mig till vansinne. Jag vill kunna ligga ute i solen utan problem. Hoppas det växer bort eller nått :)
Är det någon mer där ute som lever i ett pollen helvete tro?

Harry Potter Biljetter!



Sådär ja :D DÅ var det klart då. Våra biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen är äntligen bokade. På självaste premiär dagen ! Yes! Som vi har längtat och äntligen är det dags. Biljetterna ska vi hämta ut på lördag så innan dess kommer det nog inte kännas på riktigt. Inte förän jag har min biljett i handen. Är det någon mer där ute som också ska gå på Harry Potter och halvblodsprinsen kanske? Läste för ett tag sen att Kenza skulle det iaf :) Skoj skoj.

Vill du tjäna/spara pengar?

Lite tips till er som vill tjäna pengar på internet eller kanske bara spara lite pengar vid köp av något från internet bör kolla hit NU!! 
Detta är alltså en fruktansvärt bra sida för er som gillar att vara smarta. Man kan både tjäna pengar eller spara pengar vi olika köp. Det väljer du helt själv. Orkar du inte tjäna pengar på diverse saker så bli bara medlem för sparandets skull. Plus i kassan har ett sammarbete med över 300 kända butiker på nätet där du kan få rabatter och betala mindre.
Låter det intressant?
Klicka då bara på bilden här nedan i högra menyraden, längst ned. Så skickas ni direkt till deras hemsida. Bli medlem super lätt genom att följa några enkla steg och börja spara pengar redan idag!



Morgon pigg..not

God morgon god morgon..
Är fruktansvärt trött nu och hatar att jag redan är uppe men idag hade jag inget val. Jag sitter och väntar på att en besiktningsman och en snickare ska komma hit och kolla på våran lägenhet. Har bott här i några månader nu och hyresvärden har inte gjort ett skit åt det som är fel i lägenheten. Den har redan blivit besiktigad en gång men det var en så kass besiktningsman så det är ju inte sant. Nu hade dom tydlgen bytt ansvarig för allt så nu börjar det hända grejer här. Inte en sekund för sent. Så dom plingar nog på dörren här när som helst..

Stackar. Dom kommer att mötas av ett mindre glatt morgon moster HAHA!
ÅH jag kan inte ha tofs!!!!! Jag får inte bort skitfärgen på huden så jag kan ju inte sätta upp håret och få bort det en sekund för då ser det helt sjukt ut. SKIT också!! SÅ  återigen.

Är det någon som har några bra tips på hur man får bort hårfärg som hamnat på huden så dela gärna med er!

Första videoblogg

Nyfärgat hår, halvnaken niclas.. Stumfilm. Rolig.

Hårfärg

Sitter just nu med hårfärgen i och är måttligt arg på niclas som inte kan träffa rätt... HAHA det lät ju bra. men ja hålla sig innanför ramarna om man säger så. Och tydligen så var den hårfärgen jag köpte sjukt bra för det som hamnade utanför, alltså på huden är omöjlig att få bort :O
Är det någon som har några bra tips på hur man får bort färg som hamnat utanför tro??

Kossorna får inte bajsa längre!!

Nu har det kommit en lag som bestämmer hur mycket en ladugård får lukta!!! vad är detta egentligen? Någon hade klagat på att det luktade för mycket från en ladugård i deras närhet så nu ska bönderna behöva bygga om för 140 tusen (!!!) just för att det inte ska lukta för mycket. WHAT ??? Vad är det frågan om. En bondgård luktar!! Det vet väl alla som någonsin har varit på en. Man kan inte direkt begära att kossorna eller de andra djuren ska sluta producera avföring. Fy faan vilken idioti. Sånt blir jag så förbannad på. Då kan väl dom som inte gillar lukten flytta istället eller så kunde dom tänkt på det innan dom ens flyttade dit. Det hade nog varit billigare. Stackars Bönder  säger jag bara!!



Nä nu ska vi börja färga mitt hår här. Hörs senare!

Matchen!

HEJJA SVERIGE
1-3 till sverige. Detta kommer nog sluta bra. :)


Någon mer som kollar på fotbollen?

Rapporterar från sanden

Står nu och lyssnar på inledningen till e-type. Haha. Fick med mig niclas ner också så han står här med oss. Vädret är kanon och nu ska barnen få rocka lite :) sen blir det av hem till niclas så han kan få iordning på min kalufs. Behöver änna färga det nu känns det. *paus för applåder* nä nu får jag hålla koll på barnen här :) hörs senare. :)

Hälsningar från solen

Har precis slutat jobbet och vägrar gå hem (!)så jag får Blogga lite från mobilen istället. När det är så här fint väder så är det nästan olagligt att sitta inne. Väntar på familjen nu, ska väl ta och äta något i solen sen blir det nog en gratis koncert ikväll. Med e-type visserligen, men äh, skit samma. Bara man får vara ute och att barnen har något spännande att titta på :) bilder slänger jag upp senare när jag är hemma igen. Hoppas ni njuter av värmen som jag gör :) hej så länge!

Redan morgon...?

God morgon kära läsare ! Jag sitter här i soffan och äter frukost. Känner mig en aningen stressad. Skulle börjat klockan 12  idag egentligen men har fått ett sms av chefen som undra om jag kunde komma in en timme tidigare och få sluta en timme tidigare.. visst, men nu blev allt så stressigt på morgonen. Jag ska ju hinnna äta upp frukosten, duscha och göra mig iordning på mindre än en timme.. :S ja jo men det går nog hehe. Får lägga i en annan växel bara.
Ja som ni kanske fattat så är min midsommar-ledighet slut och jag ska tillbaka till jobbet idag. Så det kommer dessvärre inte bli så mycket uppdatering för än i eftermiddag. Kanske hinner slänga iväg ett litet mobilt blogg inlägg på lunchen. Vi får se. :)

Vad ska ni göra idag?

Haha så jävla roligt.



Kom ihåg detta klippet efter jag och baby hade sett "Che - part One" nu ikväll. haha! det är så rooligt!

Pics

Bilderna från idag. Niclas kom hit redan klockan 10.00 idag. Direkt efter hans jobb, duktig pojke :) Sedan satt vi här hela förmiddagen. Tog oss en kort sväng på stan, till banken och lite affärer. Men hittade inget speciellt. bara min älskade kamera som kostar 10.000:-  Minus: jag har inte 10.000 kr.... Morr. Var även i trollhättan en sväng idag och hämtade äntligen ut mina efterlängtade West Coast Riot Biljetter. Så nu hänger dom på kylen i säkert förvar :) Jag är lycklig. Jag ska äntligen få se mina älskade Social Distortion och min älskade Mike Ness! ÅH! Me love <3




Sådär ja. Nu ska jag och baby sätta os i soffan framför en film och äta en skål med goda jordgubbar och grädde :)
Mumsigt värre. Ha det bra så länge så hörs vi snart igen <3

hissar & dissar lite innan jag börjar med Maten.


Dagens Hissar och Dissar består av följande..

~ Alla härliga jordnära bloggar så som Stina-Lee, Kenza, Foki m m.
~ Dagens middag, Lasagne. Super gott.
~ Solen och det underbara vädret
~ Min West Coast Riot biljett !
~ Underbara vänner
~ Tystnaden
~ Min familj


~ Alla äckliga insekter som automatiskt kommer med sommaren.
~ Folk som inte kan köra bil i trafiken, men som ändå ger sig ut...
~ Fjortis bloggar så som Kissie, Dessie, paow, gaybloggen osv !
~ Att min ledighet är slut..
~ Kassa tv program
~ Hunger




Uppdatering..
Min tystnad är nu bruten...morr...

Naturlig

Här följer lite kort från igår. Kom på att jag aldrig slängde upp dom igår. Sorry..  Först var man osminkad och naturlig hemma hos mamma sen åkte jag hem till Niclas och satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt värre. Våra försök blir nog bara värre och värre haha! Och om ni inte fattar ironin angående mina solglasögon kort inomhus så är det nog mer synd om er än mig ;)





                                                                                                                                                                                          you know you love me

Forts. kissie, paow, dessie, gaybloggen, rahlenfeldt..

Sitter här hemma hos mig med niclas vid min sida. Har märkt att det är fler än jag som tycker illa om dessa idiotbloggare som förpestar våran tillvaro. (läs inlägget nedan) . Som en tjej skrev i en kommentar, att det finns så mycket andra bra och härliga bloggar där ute som är lite mer riktiga. Det är väldigt synd att dom inte får ta plats istället för dessa ytliga , fjantiga bloggarna som ligger i topp just nu. Vilket jag verkligen inte förstår HUR. men det är ju en annan femma. Vet att vissa av dom har åkt dit för fusk innan och blivit avstängda. Kan ju ligga något i det där. Att dom fuskade till sig topp platserna.. Väldigt illa i så fall. Speciellt när det finns människor där ute som kanske försöker till 100% men ändå inte kommer någonstans pga alla dessa fjortisbloggare som fuskar sig upp.. Ja vad ska man säga... Man blir så trött på skiten så..
You know you love me :)

Kissie, Paow, Dessie, Gaybloggen, Rahlenfeldt....

Åh jag blir så jäkla trött på alla dessa fjortis bloggar... Jag gillar att läsa bloggar, det sticker jag inte under stol med. Men när man råkar hamna på irriterande bloggar som Dessie, Kissie, Paow, Gaybloggen, Rahlenfeldt osv osv så blir jag bara galen. Med sitt sönderblonderade stripiga hår och med taskigt hårförlängningar. Åh vem bryr sig. Att dom plutar med läpparna så man skulle kunna tro att dom varit i slagsmål gör ju inte saken bättre. Varför försöker ni vara något ni inte är? Jag förstår verkligen inte det. Är ni så rädda att inte bli accepterade som ni är eller vad är det frågan om. Fega kanske är rätta ordet, vad vet jag. Och nej jag är verkligen inte avis HAHA! det är ofta en motkommentar dom alltid kommer med så fort dom får lite mothugg. Men snälla rara små barn. Ingen vill vara i era skor. Alla har vi varit 14 någon gång men de flesta går vidare och vissa stannar uppenbart i åldern. Så Nej jag är verkligen inte avundsjuk på något ni påstår er ha. Jag är mig själv och jag väljer hellre det tusen gånger om än att bli som någon av er. Ni kanske borde tänka er för lite istället eftersom ni (tyvärr) är förebilder för vissa som är yngre. Men gå därför inte runt och tro att ni är kända. Ni har inte gjort något vettigt mot mänskligheten som gör er kända så tro inget annat.

Det finns där emot härliga bloggar som jag Gillar. Kenzas blogg följer jag ofta, likaså fokis, stina-lee, elin kling och lite mer jordnära bloggar. Människor gillar faktiskt andra människor som är sig själva, jordnära och inte spelar för mycket som de andra "fjortisbloggarna" gör. Dom spelar verkligen..

Ja vad ska jag säga. Jag har fått nog så var bara tvungen att få skriva av mig lite.. inte mer med det. Och finns det människor där ute som INTE varit inne och läst på Dessie, Kissis, Paow, gaybloggen, Rahlenfeldts bloggar så skatta er lyckliga. Ni har INTE missat något. :)

Mami

Sitter just nu hemma hos min kära mor och bloggar. Åkte hit för att hämta min tvätt och fick även en annan grej som min styvfar hade gjort helt själv. Nämligen en ordentlig skärbräda i ek. Riktigt riktigt fin var den. En skärbräda av denna kvalite kostar en hel del i butikerna så jag är glad att jag har en sådan händig styvfar :) Kommer ta mer kort och slänga upp senare ikväll när jag kommer hem.
Har suttit och diskuterat en del här och kommit fram till att jag inte har någon släkt längre.. eller det hoppas jag inte, för det är väl klart jag vill ha en släkt. Men min såkallade "syster" Beter sig riktigt jäkla illa och vänder alla i släkten mot oss. Förstår inte riktigt varför men det är ju lågstadiefasoner på den personen så vad ska man säga. Man får behandla henne som ett barn trots att hon är 35.. Helt sjukt. Kanske dags för henne att växa upp någon gång.... Jaja nog om tråkigt familjegräls snack här nu.. :)

Ha det bra så länge så hörs vi senare igen. Puss

Mardrömms tatuering


Satt och kollade runt lite på nätet nu och trillade in på detta.. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort själv om det var jag som hade råkat ut för detta. Det handlar om en tjej som vill ha ett litet stjärnstänk på en 3-4 stjärnor i ansiktet men vaknade upp med 56 stycken stjärnor på halva ansiktet. Nu stämmer hon tatueraren för bla misshandel. Titta Här och säg sedan vad ni själva tror. Vem har rätt?

Städmani

Har precis hämtat en nogger från frysen och slagit mig ner i soffan. Är helt slut nu. Har städat som en galning idag. Dammsugit, moppat, tvättat fönster, vikt tvätt osv osv.. Men blir man på städhumör så är det väl lika bra att köra på, eller hur :) Nu är det iaf fint här hemma så nu kan jag ligga på soffan helt utan dåligt samvete. underbart!

Åh jag vet inte om jag har berättat att jag köpt skor :D ovanligt va haha! Men dom var så billiga och bra så man kunde ju inte motstå. Ett par vita, platta. Bra att ha till sommaren och passar till alla kläder konstigt nog. Bra skor helt enkelt. Sen hittade jag även ett par svart, lite pumpsliknande. Super söta på. Dessutom på rean så dom kunde jag verkligen inte motstå. :)

Har även fått  hem ett par vita leggings och en underbar jeans tunika från Vero Moda. Åh vad jag bara älskar den. Den fick till och med bli min midsommar klänning trots regnet :) Har tyvärr inget kort på den än men lovar att slänga upp så fort jag får tag i ett :)
Nåja, det var de fynd jag har hittat här i veckan. no more , no less.. Nästa vecka får jag lön. ojoj, underbart. undra vad som händer då tro hehe. På torsdag är det ju iaf Göteborg som gäller sen får vi se vad som händer mer..
jaja. nu ska jag slappa :) hej så länge

Kamera kåt


Jag vill ha en ny kamera. (kanske inte just denna på bilden här över, men en ny kamera iaf) Min suger riktigt mycket. Den har bara blivit sämre och sämre för varje bild. Visst jag har en canon nu också men den är ju typ från stenåldern så jag tycker jag förtjänar en ny kamera. Synd bara att dom är så förbannat dyra.. Men jag får ju en ruskigt bra lön nu i juli så frågan är ju om man ska köpa ny kamera eller betala in sin restskatt med en gång så man blir av med den... vad tycker ni? haha ja det är väl självklart för många att man betalar in skatten först. Men kanske inte för mig ändå. Har ju ändå tills september på mig att betala innan det är för sent så varför stressa liksom :) Ja, vi får se vad jagg väljer. Kanske inte blir nåt utav det utan en tattoo istället :) Vem vet.
Jag kommer slänga upp kort på mina tatueringar också här någon dag, har fått lite förfrågningar angående det så jag ska göra er nöjda :) Men vill ha en bra kamera och någon som tar kort först. Ska höra med N kanske :) Han får ställa upp.

Vad ska ni göra idag då? Här är det mulet och grått.. tråkigt med andra ord. Rickard och barnen ska väl åka iväg här sen så jag blir själv... funderar på om jag ska dra iväg till min mor och hämta mina kläder.. Får nog bli så. Bli lite bortskämd av mamma låter bra på en söndag som denna :)

Hörs senare !

Movies

Vi var ute och handlade lite mat idag och självklart kom vi hem med nya filmer. Förstår inte vad det är med oss. Film-freaks kanske man skulle kunna säga. Men ingen av oss kan hålla oss ifrån att köpa filmer. :) Älskar film. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. De vi fick med oss hem idag var Eragon, Horton hears a who, Titan A.E och Jorden runt på 80 dagar. Jorden runt valde vi ihop, Eragon valde jag, Titans valde baby och Horton köpte vi för ungarnas skull. Ok, mest för min skull kanske hehe men det är alltid bra och ha nått att skylla på när man köper barnfilmer ;) eller hur.

Nu har vi precis ätit kladdkaka med grädde och kollat på Jorden runt på 80 dagar. Har fått kolla på filmen mellan tvättarna här. Håller nämligen på att tvätta samtidigt. Mindre skoj, men det är en hushålls syssla som måste göras. Inte mer med det.

Jobbigt, jag har blivit sugen på att byta design på bloggen igen.. Vill förnya mig lite men vet ju verkligen inget om det här med att designa en blogg. Noll koll. Så om ni kan eller om ni känner någon som är duktig så kan ni väl hojta till :)

Ha det bra så länge

Är det bara tillfälligheter..? eller?

Kollade runt lite på nätet nyss och hittade detta på en blogg.. Handlar om attentaten mot world trade center den 11 september. Läskigt värre.. Läs och säg sedan vad du tycker, är det bara ren tillfällighet eller var allt riktigt grundligt utstuderat..? det kan man ju fråga sig..

LÄÄS! , det är lite märkligt ... och det blir värre mot slutet ...

1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...

1) New York är den 11:e staten

2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)

3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)

4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)

5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)

Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...

1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)

4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.

Men nu kommer det som är ännu märkligare ...

Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:

For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.

The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while

some of the people trembled in despair still more rejoiced:

For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was

peace.

Det var vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

Prova nedanstående och se vad som händer ...

Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande:

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.

2. markera Q33 NY

3. Ändra storleken på texten till 48

4. Ändra fonten(text stilen) till Wingdings1


SÅ här ser det förresten ut nu i New York för er som kanske inte sett eller vart där efter attackerna. Lite fint är det allt, lite nostalgisk blir man allt när man ser hur dom har gjort. Allt för att bevara minnet av världens mest berömda tvillingtorn.

Midsommar afton

Hur mår ni idag då? Jag mår iaf hur bra som helst. Inte alls bakis. Kan bero på att jag inte drack en enda droppe igår. Jisses, när jag hör runt i min kompiskrets så var det faktiskt inte många som drack igår. Lite knepigt ändå om man jämför med för några år sen. HAHA! Kanske är så att vi vuxit upp en aning. Firade iallafall min midsommar ute på ett ställe som heter Karlsro. Åkte dit med min familj. Senare kom även barnens farmor och farfar ut och gjorde oss sällskap. Var ju tänkt att barnen skulle få dansa runt midsommar stången och allt det här. Tipspromenad och gud vet allt vad dom hade hittat på för barnen där uppe. Men när vi hade suttit där uppe ett tag, hunnit fika osv så öppnade himmeln portarna och ner öste regnet. Så mycket dans runt midsommar stången blev det inte. Träffade även på Maria och hennes underbara familj där. Satt och tjatade med dom resten av tiden vi var där. Riktigt trevligt tycker jag. Härligt när man träffar ännu en stor familj :) Vi borde firat midsommar ihop, det hade nog varit skoj :) Får bli ett annat år helt enkelt. Här har ni iaf de kort jag hann ta igår. Inte många men det räcker nog :)



Hoppas iaf ni hade trevligt igår trots det dålig vädret. Och hoppas ni inte är alltför bakfulla :P

Propp Mätt

Nu vet jag inte om allas midsommar firande är över men jag ska iaf avrunda mitt lite lätt med en film i soffan med min baby. Är propp mätt efter all mat vi stoppat i oss idag. Haha! Men så ska det väl vara. Har totalt glömt bort kameran idag men några kort lyckades jag skrapa ihop. Kommer dock slänga upp dom imorgon. Orkar inte riktigt idag och det hoppas jag ni har överseende med. Undra vilken film det ska bli ikväll då.. Hmm har lust att se något nytt, som jag inte har sett. Får se om vi hittar något titt vänligt bland våran 42 nyinköpta filmer ;) Sen kommer jag nog somna väldigt gott inatt/kväll. Känner redan nu att ögonlocken börjar bli lite tyngre..
Hoppas att ni haft en underbar midsommar och att ni tagit det extra lugnt med snapsen :)

Galna bloggisar

HAHAHA min rubrik blev ju bara bäst nu. Men ni kommer fatta när ni lyssnar på lindisens radio blogg här sedan. XD
Tryck här nedan, lyssna och Njuuuut haha!
Lindisens Radio Blogg

Glad Midsommar!

Vad är mitt problem haha! Varför kan jag aldrig lägga ut kort från samma dag. Förstår verkligen inte vad det är som är så svårt.. Men jaja jag ska försöka bättre mig men här får ni lite kort från igår iaf :) Min dag på landet med olika bak :) Dom har en sån söt lite husvagn som jag vill ha med, den ser ni på bild här nedan. Sen bakade vi tigerkaka och tårtbottnar. Så duktiga så. Tog även en nattlig sväng om på stan i en volvo 240. HAHA så vi kände oss lite som raggare. Men man lever bara en gång så Why Not :) OBS! korten på mig och sandra är fina bevis på att även vi kan göra trophy gay posen :)






idag är det midsommar. Shit. Vad fort tiden har gått. Nu är det bara ett halv år kvar till jul .FYYY. Jag vill inte. :( Jag vill ju ha sommar och den har inte ens kommit än. Vad tusan är detta... jaja. Får väl hoppas på det bästa. Snart har man semester och så ska banne mig solen vara här. NÄ nu är det dags för mig att göra mig iordning så vi kan åka på lite midsommar firande med familjen här :) Ha en super tevlig midsommar så får vi se om vi hörs mer idag. Kanske slänger in ett litet mobilt inlägg, vem vet :) Åh btw. Fixade iordning mina naglar  idag med dagen till ära. Syns inte så bra på kortet kanske men men.. Det får duga. Puss på er!

På landet

"Ont det gör ont, men det går. Det gör ont en stund på natten men inget på daaan" det är den låten jag och S går och sjunger på här ute på landet just nu :) varför vet jag inte men vi kan ju få för oss en del konstiga saker ibland :) har precis bakat lite. Gjort en tårtbotten inför imorgon och en tigerkaka för idag :) gud så vi är duktiga måste jag säga. Nä nu börjar S sjunga här igen så får nog ta hand om henne nu ;) hej så länge!

NEWS!

Måste först säga att ni får ursäkta det dåliga bloggande igår men jag skyller allt helt och hållet på blogg.se. Försökte flera gånger igår men det ville bara inte bli skickat så jag blev arg och gav upp.. Hoppas det fungerar idag bara annars kastar jag nog ut datorn i regnet.. *morr*

HAR NI HÖRT vem som ska bli H&Ms nya gästdesigner!!? JO ingen mindre än självaste Jimmy Choo. ÅH! Detta innebär alltså att jag kommer bli fattig och förmodligen gå i personlig konkurs för jag kommer ju vilja ha varenda pryl som kommer hit. :) Detta ska bli spännande. Åh så spännande. Den 14 November lanseras kollektionen i våra butiker. har man tur så kommer märket till en butik nära en själv. Kollektionen kommer nämligen bara att släppas i ca 200 H&M butiker runt om i HELA världen. Så chansen på att den kommer till min stad är rätt liten men jag får helt enkelt se till att befinna mig i Stockholm den 14 November :) Om jag har fattat det hela rätt så kommer det alltså bara att släppas kläder och väskor av märket jimmy choo som annars är så känt för sina underbara skor. Men ja vi får se vad som finns i butikerna i höst.

Nu är det dags för mig att gå till jobbet i regnet. usch. Ha en bra dag!

Good day

Nu har jag äntligen tid att slå mig ner vid datorn. Har vart och jobbat och sen umgåtts med Niclas och Sandra resten av kvällen. Eller mest sandra, Niclas gick hem efter vi kommit hem ifrån våran shopping runda. Hittade inget idag, för ovanlighetens skull, så jag och Sandra ska förmodligen ut imorgon igen. fast till en helt annan stad :) Tänkte slänga upp lite kort från igår när jag ändå är i gång här. Igår jobbade jag först sen blev det lite fika och senare kort med några goa vänenr :) Kolla in min ros bara, den har blivit jätte stor och fin :) Åh så kul. Btw, ni som hängt med ett tag, Kommer ni ihåg att vi skaffade hem ett bonsai träd? Det lever faktiskt än. Riktigt kul.



Åh, kanske inte har berättat att jag sett den svenska vampyr filmen 'Låt den rätte komma in' . Jag tyckte faktiskt inte att den var sådär jätte bra. Visst den gick väl att se men den var lite seg. Och som vanligt med svenska filmer så höjer dom musiken och sänker rösterna så man knappt hör vad dom säger ibland.. Undra varför dom gör så..? Konstigt. Är det bara jag och min man som uppfattar detta med svenska filmer eller?? Jaja skumt är det iaf..

Nä nu ska jag vara tråkig och lägga mig för dagen. Är ruskigt trött och imorgon är jag tack och lov ledig. Men på torsdag är det på igen. Blev inget med den där 5-dagars ledigheten som jag trodde men men..
Sov så gott så lovar jag att uppdatera mer imorgon. :)

Natti

Nyss hemkommen. Haft en kanon kväll. Mycket tjat och spel med tjejerna. Att jobba i en annan butik var inte heller några problem. Nu kommer jag längta lite extra tills vi får våran nya kassa med bara ;) hann även svänga förbi tattoo studion och få min tid fixad idag med. Är ju tyvärr tvungen att skjuta fram den med tanke på att jag ska åka och kolla på Social Distortion nästa vecka :) Åh så jag längtar. Kommer bli kanon kul!!
Men nu är det tyvärr dags för mig att sova. Är en jobb dag imorgon med och efter det är jag Ledig i hela 5 dagar :D så gott så. Men ni får ta och sova så gott så hörs vi imorgon igen.

Pirates of the Caribbean - The Fountain of Youth

Åh så jag längtar! Tänka sig så många fillmer som kommer på bio nu. Filmer mna bara längtat som en tok efter. När jag fick höra om denna så satte jag nästan maten i halsen. Visste att dom skulle göra en fyra men inte när den skulle bli bioaktuell. NU är den snart här. Titta och N J U T :) Kan man göra annat än att älska Jack Sparrow ;)
Remember, Remember
The fifth of November

Kort ; Grillfesten

Slänger upp lite kort ifrån grillfesten här nu då. Kommer även några kort från dagen efter -hehe- Inte världens bästa kort på mig men HEY det bjuder jag på :) Man lever bara en gång så Why Not.









Åh jag hade så himla trevligt. Går inte att beskriva i ord. Maten var fruktansvärt god, umgås med underbara människor och spela massa roliga spel. :) Här kommer även korten från i söndags då.


Breakfast

Sitter och försöker få i ,mig det sista av frukosten. Sen ska jag bara göra iordning det sista här och sen beger jag mig av mot trollhättan. En dag i en annan butik. Ja men det ska bli skoj. Undra om sandra är i skolan idag tro?... hmm då kanske man skulle kunna träffa henne efter jobbet sen. Ska ju bara jobba några timmar som tur är. Kan ju inte riktigt deras kassa eftersom dom har fått en ny så jag ska mest sköta golvet och kunderna :)

Nä nu får jag lägga på ett kol här. Hörs senare!

Alkohol i blodet

Back to normal.. Eller ja normal är jag väl kanske inte än. Har ju säkerligen en stor dos av alkohol kvar i kroppen. Vart lite bakis och skakis större delen av dagen faktiskt. Längesedan man blev så dålig dagen efter. Usch usch. Nä dricka är nog inget bra ändå. När vi kom hem la jag mig på soffan medans Rickard åkte iväg och hämtade upp barnen. Kan säga att jag sten slocknade och vaknade inte förän han kom hem igen. Med pizza dessutom. Såå underbart. Men jag har allt legat i soffan och somnat till lite då och då. Jag skulle kolla på premiären på det där nya programmet som visades på 5an idag. Privileged. MIssade typ hälften eftersom jag somnade hela tiden men det jag såg verkade ju ok iaf. Vad tyckte ni??


Nä nu ska jag snart lägga mig i soffan igen och kolla eller försöka kolla på en film. Får väl se om jag somnar eller inte. Känner iofs att ögonlocken blir allt tyngre ju med jag skriver så vi får väl se när jag somnar. Men det är som Rickard säger, Självförvållat. HAHA snällt va :P Jag orkar tyvärr inte slänga upp några kort nu så det kommer senare eller mer troligt imorgon. Dock efter jag kommit hem ifrån jobbet då. Jag ska nämligen jobba i Trollhättan i morgon. Det ska bli spännande att se hur detta kommer att gå. Det är ju inte min ordinare butik så ja.. Ska bli spännande. Efter jobbet så blir de tnog en släng förbi min tattuerare också för lite snack om tider osv.
Sov så gott nu så hörs vi imorgon igen!

MobilBloggar igen

Då vart man på väg hem igen nu då. Har en bit kvar att åka men snart är man ifrån landet och tillbaka i civilisationen igen :) har verkligen haft riktigt trevligt. Alla var barnlediga så då passade vi på. Får bli fler sådana här kvällar, det tyckte vi nog allihopa. Så Ja.. vi hörs när jag är hemma igen. Ha det bra så länge! Kram

MobilBloggar

Hej och hå. Nu är jag framme i dals rostock. Har precis varit på fotboll, det blev lika som tur var. Annars hade vi väl haft 3 sura spelare här ikväll ;) nu ska vi sätta igång med maten och sen köra grillen. Har redan super trevligt, som väntat! Hoppas ni alla får en underbar lördag! Puss och kram

Sista fredagen


Sådär ja, nu fick jag äntligen tummen ur och kollade på denna film. Changeling. Den var faktiskt riktigt bra, gripande och mycket känslosam. Det pendlade verkligen mellan att man blev riktigt arg och en massa sorg.. Ni som inte sett den än borde verkligen ta er tid för denna film. Över 2 timmar men helt klart värt det. Clint Eastwood har gjort det igen! Eller a då, när han gjorde den :) Jag är ju lite seg som ni märker haha!


Så, idag var det alltså fredagen den 12 Juni och därmed skolavslutning för de flesta barn . Så även för våran lilla familj. Upp tidigt idag och iväg till Raffaels skolavslutning. Jisses, det går så fort. Han slutade redan ettan den lilla grabben. Usch tiden går alldeles för snabbt.... Men vad ska man göra. Inte direkt så man kan stanna tiden. Jag hann tyvärr inte vara med på hela avslutningen eftersom jag skulle jobba. Lite tråkigt men det behövs ju göras det med.
Åh ! Jag och baby testade även vårat ny Guitar Hero; Metallica idag :D Riktigt roligt måste jag säga . SÅ nöjd! Man kunde göra mycket mer med sina gubbar nu tex. Coolt. Slänger upp kort på hur min G.H gubbe ser ut här :)



Nä nu får det bli en dusch och sen sängen. Tråkig fredag men imorgon blir det jobb sen bär det av upp i skogarna för fotboll, grillfest och en massa skoj :) DET ser jag verkligen fram emot.
Sov gott på er !
Här har ni även en liten snabb Dagens :)
Skjorta & Skärp: Vero Moda
Jeans: Vila
Stövlar: Scorett
                                                       

Movie

Nu är det dags för film och mat. Skriver igen när den är slut :)

Film dags !

Sådär ja. Nu har vi sett klart på 'En Chiahuahua från Beverly Hills'. Den var lite seg i början men blev faktiskt bättre senare. En perfekt barnfilm iaf för er som har småttingar hemma :) Lite söt sådär.

Nu blir det ytterligare en film i soffan. Ska kolla den sista 'Polisskolan' nu. Jag och baby har nämligen haft ett slags polisskolan-race i flera dagar nu. Så vi har plöjt igenom alla 6 filmer och tar den sjunde idag då :) Helt otroligt egentligen, jag har missat dessa filmer (!!) Vissa har jag sett, men det var typ bara två stycken eller nått så dom andra visste jag inte ens att dom fanns. Så när det kom fram att det fanns 7 stycken blev jag lite paff och var tvungen att fixa dom :) Roliga är dom iaf. Nä nu ska vi bänka oss med film och chips. Sen blir det sänge. Imorgon är det Ungarnas Skolavslutning så upp i ottan :)
Sov så gott !

Torsdag efter skatteåterbäring..

Det blev inga nya klackar för min del idaag ändå.. Åkte ut i hopp om att jag skulle hitta dom. Hittade det jag sökte men inte i rätt storlek.. Typiskt.. Så här sitter jag nu, hemma, trött efter jobbet och utan nya skor :( Trist. Men får åka ut snart igen tänkte jag fast denna gången till Uddevalla. Se om jag hittar något där istället. Har inte hänt så värst mycket idag. Jag och Rickard var och kollade en sak förut idag men inget som föll M i g   i smaken iaf så det får vänta ett tag till. Vad kan jag inte säga här riktigt än med tanke på att jag inte vet vilka som läser min blogg eller inte. Men det avslöjas så småningom.

Igår fick väl de flesta tillbaka sin skatt skulle jag tro. Dom flesta utan mig då vill säga. Riktigt tråkigt men så är det väl. Hoppas jag får tillbaka nästa år istället. Jag får hålla tummarna. Tycker jag bara drar mer och mer skatt på mina inkomster men ändå så får jag aldrig nått tillbaka.. skumt det där..

Nä nu ska jag ta mig något att äta sen ska hela familjen bänka sig i soffan och kolla in denna filmen. Någon som sett den än? Är den bra? Det är säkert en rolig barnfilm iaf så får väl hoppas på det :)

Sko köp

Hej Hej !
Idag är det torsdag och nya tag. Har en hel del jag måste hinna med idag innan jag börjar jobba senare så idag blir det lite stressigt. Och som vanligt när jag har mycket att göra så fastnar jag här. Men ska snart slita mig, så fort jag skrivit klart. Då blir det duschen sen iväg. Idag Ska jag ha mina skor! :) Men jag har fått lite beslutsångest.. Jag vet inte om jag ska köpa höga eller låga idag... vad tycker ni?


Jag vet inte vilka jag vill ha :( detta är jobbigt hahah!
Ni kan väl ha bestämt åt mig tills jag kommer tillbaka.
Hörs snart !

Äntligen över

Så där ja. NU var det äntligen över. Sitter i soffan, nyss hemkommen. Blev samma tider idag 08-20. Typiskt. Jag som hade hoppats på att få sluta tidigare så jag kunde ut och köpa skor :) Men icke sa nicke. Får bli imorgon innan jag börjar jobba. På dressmann denna gången :) Jag har alltså jobbat som rösträknare dessa 3 dagar som gått. Därav mina tuffa, lång arbetsdagar. Men det är inte bara jag som jobbat så länge utan alla som räknat. Så nu har vi räknat klart alla röster som ni gick och lämnade i Söndags den 7/6 . Det tog hela 3 dagar. Visst det blir lite jobbigt i slutet men det är faktiskt kul också. Så nästa gång åker jag på det igen. Men men.. Sånt är livet och jag klagar inte på jobb direkt :)

Som sagt, nu är det alltså back to Normal. Skönt på ett sätt. Jag behöver inte gå upp klockn 7 på morgon. Ja jag vet, jag är kanske lite slö men jag är VERKLIGEN ingen morgon människa. usch! Det värsta jag vet när klockan ringer på tok för tidigt.
Well well. Nu ska jag ta och slappa lite. Imorgon blir det sko shopping. YeeeY :)

Same Same

Jag ber verkligen om ursäkt för den super dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Men jag har haft fullt upp hela dagarna som ni kanske har förstått, jobb jobb jobb och åter jobb. Det blev en lika lång dag idag.. 08.00-20.00.... Man får mycket gjort på jobbet.. Men när man ser att det är blå himmel, sol och strålande väder ute så känns det inte så lockande att sitta inne.... Men Men snart är det över och allt blir som vanligt igen :) Gör min sista dag imorgon så på torsdag är jag tillbaka på mitt vanliga jobb igen :)

Just nu sitter jag hemma hos niclas, äter popcorn och kollar på Desperate :) Mysigt värre. Men blir nog inte alltför långdragen här, känner att min trötthet slår ut mig helt snart. Så sängen nästa.,

Hörs imorgon igen!

Hårt..

Det blev som jag trodde idag.. Jag fick jobba över så jobbade mellan 07.45 - 20.00 :O En riiiktigt lång dag med andra ord. Har precis duchat så nu ska jag snart stupa i soffan framför en film och sen somna. Imorgon blir nog likadant är jag rädd för... :S Men vad ska man göra , Det kommer verkligen säga KLIRR i min kassa i slutet av juli hehe. YES! DÅ ska det handlas och grejas. Skoj skoj.
Har ni gjort något skoj idag ?

Dagens shopping

Fick hem lite påsar idag iaf :) Ja så kan det gå

Köpte 3 nya filmer idag. Filmer 21 som jag tycker är såå bra :) Sen Hancock, den är ju bara för rolig så den måste man ju ha i filmhyllan och sist men inte minst komedin Over her dead body. :)

Sen köpte jag även ett par nya strumpbyxor. Kan ju behövas med tanke på hur lätt jag gör sönder alla strumpbyxor som finns.. jissees. Sen köpte jag även ett par sådana där gele kuddar man ska ha till hög klackade skor så man inte får så ont i fötterna. Får väl se om dom fungerar. Är det någon som testat och vet kanske??

Sen köpte jag även en nya sommar/vår jacka. Kände att jag behövde en till utöver min skinjacka. Denna nya är lite mer tålig mot regn och blåst så det var ju bra :) En bra jacka helt enkelt :) Hade även tänkt köpa ett par skor idag med faktiskt men hittade inga direkt som jag föll för. Det finns några jag gärna vill ha men den färgen var slut så antingen får jag vänta tills dom kommer in igen eller så köper jag ett par andra.. Jaja vi får väl se vad jag hittar på :)

Imorgon hinns det inte med mycket. Jag kommer att jobba från 07.45 på morgonen till kanske 20.00 på kvällen.. Hoppas inte övertiden blir så grov men det är det vi ska räkna med iaf så imorgon blir det dåligt med uppdatering så ni vet..

Shit ! Nu ska jag snart gå bort och rösta.. Vet fortfarande inte alls VAD jag ska rösta på... Vet iaf att det INTE blir moderaterna, den saken är ju klar.. Jaja, det blir väl som alla andra år då jag bara bestämt mig när jag väl står i vallokalen haha! Verkligen i sista minuten. Nä nu ska jag grunna på detta dom sista minutrarna här innan det är dags för mig att gå bort .. ojojoj detta var jobbigt.. Ska man kanske skita i o rösta överhuvudtaget? njaa... Det kan man väl inte göra. Nä jag får allt göra detta. Rösta Rätt ! :)  Hörs imorgon igen !

Vatten och VisFestivalen 2009

Japp, idag var sista dagen på Aqua blå festivalen, eller som den också heter 'Vatten och Visfestivalen'. Synd med vädret detta året bara men men det går ju inte göra något åt tyvärr.. Jag var där även idag fast i lite mer nyktrare tillstånd ;) Jag, Rickard och barnen gick ner runt tolvslaget för att kolla runt lite. Barnen ville kolla på teakwando/judo uppvisningen dom hade där nere så det fick det bli. Sen lite fika och mys. Vädret blev kallare ju mer minutrarna gick så efter några timmar i blåsten så gick vi hemmåt. Vi bestämde oss för att åka ut och shoppa lite istället, eller det var väl snarare jag som stod för shoppandet som vanligt haha! Fortsätter jag såhär kommer jag väl gå i personlig konkurs inom en snar framtid hehe Nej då så illa är det inte riktigt :) Här följer lite kort från dagen. Kort på sötungarna, på mig, på min familj osv.. Slänger nog upp lite kort på dangens shopping senare också. :)  Suck nu började det regna också... gott att jag sitter hemma och myser i soffan då :) Frågan är ju om man orkar gå och rösta....Ska du iväg och lägga din röst??


Yesterday.. 6/6-09

Åh, jag är helt slut i både kropp och huvud.. Det blev utgång för mig igår ändå trots att jag var riktigt riktigt trött.. Camilla ringde och behövde mitt kvinnliga stöd bland alla fotbollskillar :) Kul hade vi iaf. Gick och satte oss i öltälten, drack en öl ur plast glas ^^ och kollade på fotbollen som för övrigt inte gick så bra.. surt sverige...surt.... Efter matchen så mellanfestade vi lite hemma hos Camilla & Johan. Blev lite vin och en massa singstar. Senare begav vi oss in mot stan igen. Var väl tänkt att jag och Camilla skulle dansa gärnet men köerna var verkligen super långa så vi orkade inte riktigt vänta så länge. Begav oss bort till sportbaren och blev där en kort sväng sen gick jag hem och stupade i säng.. Trött efter en låång helg.



Grattis Sverige !

 
I en förordning från 1983 bestämdes att svenska flaggans dag 6 juni, som firats sedan 1916, även skulle bli Sveriges nationaldag. Sedan 2005 är nationaldagen även helgdag. Annandag pingst förlorade samtidigt sin status som helgdag. I en förordning från 1996 anges även att nationaldagen är en salutdag.
Den nuvarande regeringsformen och riksdagsordningen antogs av riksdagen första gången den 6 juni 1974. Sedan år 1983 är svenska flaggans dag den 6 juni officiellt Sveriges nationaldag.   
-Källa

 
Ja idag är det som sagt Sveriges Nationaldag. Alla firar på olika sätt och vissa firar inte alls. Jag är väl inte en höjdare på att fira nationaldagen egentligen och jag tycker faktiskt det är riktigt tråkigt att jag inte gör det.. Enda gången jag firade ordentligt var väl på min student som föll på samma dag som nationaldagen hehe. Men ja som sagt, inget direkt firande för min del annars. Jag hade hellre velat att Sveriges befolkning verkligen firade denna dag så som norskarna. Tänk vad kul det hade blivit då. Men istället så är det snarare tvärtom här i Sverige. Firar man nationaldagen så klassas man som Nazist eller razist eller något annat liknande. Hur sjukt är inte det då? Ska man inte kunna fira sitt egna lands nationaldag utan att bli anklagad för diverse? Helt sjukt! Man kan faktiskt vara stolt svensk utan att vara varken nazist eller razist. Tänk på det!

Nä gott folk, nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vart kvällen slutar.
Hej så länge!

Student fest..

Ja fest var det ju verkligen igår iaf. För dom som hade tagit studenten vill säga. Själv kom jag hem runt halv 5 imorse. Så kul hade jag. Fast vi hade faktiskt en väldigt trevlig och lyckad kväll så ska inte säga något. Men något trött är jag idag dock. Sånt man får ta. Får se om jag orkar gå ut idag eller inte. Hade varit skoj men vädret är inte riktigt på våran sida känner jag och inte mina fötter heller, inte från igår.. :( Vi har något som kallas för Aqua Blå här i min stad. En liten stads festival med olika aktiviteter både på land och till sjös. Riktigt skoj men det är ju en utomhus tillställning. Lite som stockholms vattenfestival fast i betydligt mindre skala. Just nu ser det grått ut på himlen och blåsten håller i sig.. suck. Solen kunde ju åtminstonde kikat fram idag.. Aja, får se hur jag gör lite senare.. Shopping idag kanske? är lite sugen faktiskt..

Korten från igår:
Hade lite beslutsångest på dagen vilken outfit jag skulle ha på mig.. Men det blev till slut den till höger. Så ut som värsta flygvärdinnan hehe :) skoj skoj


Och som vanligt så ska jag alltid lyckas göra sönder mina srumpbyxor.. Suck


Morr...


Sjung om studentens lyckliga dar.....!

Jobb Jobb Jobb Jobb...

Det tar aldrig slut... Men vad ska man göra.. Slutade mitt ena jobb klockan 17.00 idag, skulle slutat klockan 18 egentligen men min snälla chef lät mig gå en timme tidigare pga att jag skulle iväg på ett student firande klockan 17. :) Snällt snällt. Sagt och gjort. Åkte direkt ut till min lilla student som inte är så liten längre.. :S Åt en massa gott och tjatade en stund. Sen var det dags för mig att dra mig hemmåt. Var tvungen att byta om och piffa till mig lite extra. Så nu ska jag fixa iordning det sista på kvällens outfit sen ska jag bege mig för att börja jobba igen.. Uh.. Slutar antingen 02.00 i natt eller 04.00 imorgon bitti.. Beror på.. Hoppas på det först nämnda. Känner redan nu att jag är sjukt trött så hur ska detta sluta egentligen.. Nä jag får ta och svepa en kopp kaffe här och sen dra mig. Oh, ska jobba på studentfesten. Haha! Kul att se alla fulla studenter.. hehe
Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon igen!
Kram

Studenten !


källa
Vill börja dagen med att säga ett stort G R A T T I S till alla de som tar S T U  D E N T E N Idag! Åh så roligt för er. Kommer själv ihåg hur kul man hade på självaste studenten. Uppe med tuppen, champange frukost, vänner, traktor, ja allt. Så många minnen och så kul. Jag känner 1 som tar studenten i år. Så direkt efter jobbet sen ska jag hem till honom och fira lite. Ska bli spännande och se vilket skick lillen är i hehe ^^ Fast denna dag låter jag han allt få. Studenten och allt :) Åh jag vet ju även att bloggerskan Kenza tar sin student idag så ett Grattis till henne med. Kul för dom. Synd bara att vädret inte är på deras sida.. Vet inte hur det är i övriga sverige men här är det grått och trist. Hoppas det vänder under dagen.


Ja idag blir det inte så mycket saker gjorda för mig. Jag ska iväg till jobbet här sen och efter det blir det ju som sagt studentfirande. Får se om det blir lite grillning med vännerna senare ikväll. Hoppas det. Hade varit gott. Nä nu ska jag slänga i mig lite frukost här och sen försöka tämja mitt hår som står åt alla håll och kanter just nu.. Gash! Hatar att somna med blött hår... Men men så är det. Tur man har hårprodukter hemma som fixar biffen :)
Hej så länge !

Bilder !

Äntligen har, som ni kanske förstått, Anja och Hugo kommit till stan. Det är en otroligt bra vän till mig och hennes underbara son. Dom flyttade ifrån stan för ja vad blir det, 1 ½ år sen. Så när dom väl kommer ner hit till lilla stan så blir det till att umgås en hel del. En massa kramar och pussar. Saknar henne verkligen jätte mycket så man får ta vara på den tiden man har när dom är här eller när man är hos dom.
Bilderna från igår !



En gårdagens Outfit sticker vi in när vi ändå är på gång :)
Jeans Tiger of Sweden
Linne & Kofta Gina Tricot
 Väska Även den ifrån Gina Tricot
Skor Converse


Idag däremot så har jag varit på utbildning i 3 timmar... sedan blev det en sväng förbi verkstaden som sagt.. Och nu är jag nyss hemkommern från fiket. :)


Puss Puss Så länge !

BTW ! GEEE MIIIG ! ;)


Den här vill jag ha!!! Kan någon kanske skänka den till mig så vore ni V Ä L D I G T snälla :D Kompisen hade precis fått hem sin telefon. En exakt sån här. ÅÅÅÅH den är så fin och så rolig, bra, cool ja allt som en mobil ska vara. Eller snarare en liten bärbar datorn. Mobiltelefonerna är ju så utvecklade nu för tiden så.. Men men. Denna ska jag ha innan sommaren är slut så dags att börja spara kanske :) Eller så får ni ge mig en haha!

En snabbis

OK.. det blev ingen date med Catta idag. Får ta det någon annan dag. Istället satt jag på utbildning (av något jag redan kan, kul...) i 3 timmar..3 timmars utbildning om eu-valet...Jag är nämligen rösträknare så jag ska räkna alla era röster :) Kul va hehe.  Sen åkte jag iallafall bort till bilverkstaden och fixade iordning felen på min bil. Så nu fungerar den som vanligt igen :) Tur det. Hatar när saker o ting krånglar eller går sönder..  Just nu sitter jag och slänger i mig ärtsoppa.. Inte det godaste kanske men det funkar. Har inga problem med det. Ska snart iväg igen. Bort till fik nummer 2 för dagen och ta en kaffe med lite kompisar. Nä får fortsätta äta innan det är dags för mig att ge mig iväg.
Åh ! Korten ska jag försöka slänga upp idag. Blev lite sent igår så hann inte riktigt med det :)

Idag igen..

Jupp, jag vart uppe med tuppen idag igen... Det här med att köra baby till jobbet klockan halv 7 är nog inte riktigt min grej =/ Usch vad jag är trött.. Gick iofs och la mig när jag kom hem förut och sov från och till fram tills klockan 10 typ.. Jisses. Nu blir det en sväng på stan. Får bli en frukost på favvo fiket med mina tjejer & lilla hugo :) Sen är det en del som ska göras.. Jag och anja ska hämta upp skylten inför johans student imorgon, sen ska jag på möte, sen (kanske) träffa Catta osv osv... När får man stå still och andas? Nädå så farligt är det inte, har allt varit med om värre.

Nä får slänga på mig nu och dra mig ut. Börjar bli hungrig.
Puss så länge !

Dagens fynd !

Efter min Lunch med tjejerna och lilla hugo så blev det att jag & Anja färdades vidare mot affärerna. Det var shopping på G. Jag har verkligen ett jätte behov av shopping just nu känner jag. Jobbigt värre med tanke på att jag inte har pengarna att shoppa för.. Men men, den månaden kommer då jag kan shoppa en massa :)
Blev iaf några saker som fick följa med hem idag ändå.. Ibland får man vara lite busig ^^
Dessa hamnade i påsen och sen vidare in i min garderob. Skall användas flitigt kan jag lova. Åh känns så bra att ha köpt ett Fashion Against Aids- Plagg. Nu har man gjort något bra för mänskligheten också :) Hehe. eller.. en liten del iaf.

Köpte de svarta byxorna denna gången, så nu har jag både jeansen och de svart som på bilden. Var ju bara tvungen att köpa dom när jag såg att dom var lite nedsänkta :) Dom kostar ju 399:- ordinare så då gjorde jag mig allt ett litet fynd. Sen valde jag att köpa Dita Von Teese designade tisha :) Älskar och beundrar henne mycket. En otrolig människa. Så jag hoppas att jag kommer tycka om t-shirten lika mycket, men det tvivlar jag inte på :)

Nä nu ska jag dra mig till Vargön och umgås lite mer med mina tjejer och pussa lite mer på Hugo innan han somnar för dagen :) Hej så länge! (Bilder dyker upp lite senare)

Jordgubbar


Detta var min frukost i morse.. Mmm Jordgubbar och Kaffe. Var väldigt sommrigt och gott. :) Nu blir det till att hoppa in i duschen sen får det bli en lunch på stan med Anja och Hugo. Mys!

Sen måste jag tyvärr iväg på ett möte till arbetsförnedringen.. Suck.. Hatar dom men vad ska man göra..
Ha de bra så länge !

Uppe med tuppen



Hej alla söta läsare. Idag är jag verkligen uppe tidigt. 06.30 stod klockan på när jag gick upp i morse.. urk. Kan inte minnas sist gång jag var uppe vid denna tiden faktiskt, så det kanske var på tiden.. Denna dagen kommer verkligen att vara lång.. Som tur var så har solen kikat fram, vilket innebär bra väder. Lång dag med bra väder kan jag faktiskt överleva. Då gör det inget att man går upp lite tidigare än vanligt. Kom hem alldeles nyss, lämnat av rickard på hans jobb så nu tänkte jag ta mig en kopp kaffe och gå ut och sätta mig på altanen. Fast å andra sida, solen har inte riktigt nått dit än hmm.. typiskt. Aja lite tidig frukost får det bli iaf :)
Hej så länge, Hörs senare :)

Månadens Blogg!


Ååh ! Jag kanske inte har berättat ! Klantigt av mig. Men jag vann månadens blogg tävlingen :) Hur underbart och kul är inte det då :) Wiee* Ett jätte jätte stort tack till er som röstade på just min blogg. Ni är alldeles för söta.  Puss på er !

Har precis kollat på den nya X-Men Origins; Wolverine filmen... Den var helt ok i mina ögon. Man fick till och med se Logan/Wolverine naken i ett antal scener.. ;) Den ni tjejer.. Inte helt fel det inte hehe! Nu längtar jag bara tills dom gör en X-men 4.... Trean slutade så dumt så man blir helt till sig. Jag vill se mer.. Men neeej då. Typiskt. Vet att det är en ny x-men film på G men den ska ju tydligen utspela sig innan allt om jag fattat det hela rätt... Jag vill ha den filmen som utspelar sig EFTER trean.. Ska det vara så svårt.. Så kom igen nu Hollywood. Släng ihop den riktiga 4:an... Aja, den som väntar på något gott.. (bilden på Wolverine här nedanför är för övrigt gjort utav Tiago Hoisel, en kille som är grym på Ps)



Nu är det dags för mig att inta säng position.. Ska upp tidigt, för tidigt, imorgon och köra min baby till jobbet. Åh! Imorgon kommer min Älskade Anja och hennes underbara son Hugo ner också. Ska bli så kul att få träffa dom igen. Saknar min lilla hugo fis :)
God Natt

Det exploderar...

Idag blir det nog inte så värst mycket uppdaterande... Har haft huvudvärk hela dagen idag, kan bero på vädret... Vart är du solen? Fast nu ser jag iaf att det blåa på himlen börjar komma fram igen :) Men huvudvärken återstår... suck..
Rickard & ungarna är hemma nu också.. Alla ungar.. Så full rulle här. Orkar inte riktigt det just nu känner jag. ÅH! Just nu håller jag på med maten så den är väl klar om en sisådär 20 min. Hoppas att min huvudvärk försvinner lite då iaf.. Det finns verkligen dagar då man vill fly sig själv.. Om det inte blir lugn och ro här snart så kommer jag Och mitt huvud att explodera.. gash! Nä får ta en alvedon till...
Hej så länge

I try.

Repris

God Morgon...
Vädret idag blev inte alls som jag tänkt det ... Blåst? Vad är det.? Jag som hade hoppats på sol åtminstonde 1 liten dag till men tydligen inte.. Suck så typiskt. Jag vill verkligen flytta någonstans där det är sol året om. Det är mer jag. Hatar vintern och allt vad som kommer med den. Usch.. Nä sommar ska det vara. Värme och sol!

Nä nu ska jag duka fram till frukost här och sätta mig i soffan och avnjuta reprisen på Mtv movie awards :) Ni som missade. Bänka er nu! För det börjar nu klockan 11 :) Enyoj!

Stekande Hetta


Ja idag har jag ju faktiskt varit ledig så jag har passat  på att pressa i solen. Har hört att den inte kommer vara speciellt länge så jag får passa på när man har chansen. Hoppas solen tittar fram imorgon med så jag åtminstonde får en dag till med värme och ett försök att bli brun :) Ja vi får se imorgon helt enkelt. Men jag håller tummarna för bra väder.
  

Har vart och flängt lite här och där idag. Vart nere vid vattnet med Rickard och barnen, Sett dom leka lite, Sen blev det en sväng till Markus olyksplats med Sandra. Träffade även A & B där. La en blomma och pratade om lite allt möljligt.. Känns bara så overkligt..  Du fattas många Markus...

Frukost, sol & Pose

Niclas kom hit imorse efter han hade slutat jobbet. Mysigt. Vi bestämde oss för att köpa lite frukost och sätta oss och njuta av den på min altan.. Vet inte riktigt om det blev att vi njöt eller om vi pinades. Det var så fruktansvärt varmt att jag inte finner några ord. Vinden stod still och luften bara vibrerade.. Det är varmt! Jag ska verkligen inte klaga på värmen nu när den äntligen är här. Men lite svalkande blåst hade ju inte skadat ;) Haha aldrig är vi nordbor nöjda..

Niclas lärde mig även ett och annat idag när det kommer till Gay-världen. Det finns tydligen något som heter Trophy-Gays. Något jag aldrig hade hört talas om innan. Men det fungerade tydligen som så att en trophy-gay är en väldigt snygg gay kille då naturligtvis som lite äldre gay män kan ta med på fester, galor, krogen osv enbart för att "visa upp". Detta existerar ju tyvärr inte enbart i gay världen utan även bland hetrosexuella. Man ser ju ofta äldre män på stora event med en eller kanske rent utav två snygga, unga, blonda tjejer på var sin sida.. Säger då det.
Vi fick iallafall för oss att driva med dessa människor som tydligen inte har ett eget liv. Trophy Gays haha! Så nästa gång vi är ute på krogen eller något liknande så ska vi sitta i ett hörn på soffan, puta med läpparna sååå mycket vi kna och inte röra oss ur fläcken. En Trophy-Gay helt enkelt! HAHA! Eller så petar vi på dom i sthlm nästa gång ;)
(de två översta bilderna är ifrån Niclas blogg ^^)

 
   

New Moon Trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



Åh vad jag längtar. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte har läst böckerna, men ska nog ta mig tid till detta inom en snar framtid. Såg första filmen och blev helt såld! Jag längtar tills denna kommer upp på bio!

Nä nu ska jag gå tillbaka till mitt solande på altanen ;)

Rihanna vs. Chris Brown News!

Får väl passa på att slänga upp en uppdatering till alla Rihanna eller Chris Brown fans där ute. Det har dykt upp nya kort på det unga ostadiga "paret". Det sägs att det är personliga mobil bilder från deras tidigare föhållande och att det är ingen mindre än självaste Chris brown som läckt ut de intima kärleksbilderna på paret. Men det är ju bara ett cirkulerande rykte och inget fastställt. Men man vet ju aldrig. Jag hade inte litat på någon som hade slagit mig gul och blå så som han slog Rihanna. Hoppas hon får ett slut på detta och kan fortsätta sitt liv i lycka. Gillar verkligen Rihanna.



Det finns även en video där Chris Brown för första gången sen han misshandlade Rihanna i februari talar ut. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag gillar inte den mannen längre. Ni får helt enkelt se för er själva. Vad tycker ni?

Uppe onödigt tidigt..

God morgon God morgon..
Skulle varit på möte nu egentligen, möte/utbildning inför ett jobb nästa vecka. Men här sitter jag. Det har nog blivit lite fel med tiderna för jag förstår verkligen inte när jag ska vara där. I ett papper jag hittade nu så stod det att jag skulle vart där i fredags Och det fanns ju bara inte. Nej nej. min födelsedag. Då sätter jag mig ju inte där.. men iaf , det visste jag inte då så det är ju för sent nu. Så jag bestämde mig för att ringa till mannen som har hand om detta. Det gick några signaler och sen säger en kvinnlig röst i andra änden att han inte är där idag, utan kommer tillbaka imorgon. GAA! Hur ska jag då kunna ta reda på om jag skulle dit idag eller inte och vilken tid?? Suck. Inte för att denna utbildningen var livsviktig för mig. Har ändå gjort detta tidigare så jag är ju ingen rookie men ändå. Är ju lite extra cash som jag går miste om idag.. Men men vad ska man göra. Då har man alltså gått upp tidigt helt i onödan...
Vad ska jag göra nu då?
RSS 2.0