Mexico !!

OJ oj oj.. Jag har haft besökar rekord idag!! :D TACK Så hemskt mycket kära läsare. Det gjorde mig väldigt glad och dagen är inte ens slut än. ojoj :) hehe!

Maten satt som den skulle förut. Gottigt. Så nu är det tillbaka till tvätten. Ska snart ner och hänga upp den sista tvätten och hoppas på att den hinner torka någotlunda innan klockan 01.00 inatt.. *morr* Jag har världens S Ä M S T A  torkrum. Jag lovar. Den suger.. Usch.. Önskar man kunde flytta till hus eller nått och få en egen tvättstuga :) Det vore toppen.

Pratade precis med min bror.. Suck. Han hade kunnat bjuda mig till Mexico, Cancun nästa torsdag. PLUS en tripp till Kuba. OMG!!! Det hade ju avrit en dröm !! Förstår ni. B J U D A !!! HAHA! Jag blev glad samtidigt som jag blev lite ledsen över att det inte blev så. Typiskt. Men vi får väl åka utomlands någon annan gång igen. Han har ju redan bjudit mig en gång innan. Snäll bror jag har eller hur ? :) Inte alla som har det inte.

Tänk er. Här hade jag kunnat sitta om två veckor om det inte hade blivit så sent med allt i stockholm.. Typiskt :)
Kommentarer
Postat av: F A N C Y

Svar. Åh vad härligt =) Själv ska jag övningsköra...

2009-06-30 @ 22:23:35 // URL: http://fanzo.blogg.se/
Postat av: J - thetwilights

Älskar din desgin! Men det var inte det jag skulle säga. Jag såg att du skrev på bloglovin om hissar och dissar och tänkte fråga vad du tycker om Twilight. Så såg jag ett inlägg om New Moon! Det är sjukt vart man hittar folk överallt ;D

2009-06-30 @ 22:27:16 // URL: http://thetwilights.blogg.se/
Postat av: Anonym

kul med besöksrekord=)

2009-06-30 @ 22:27:26 // URL: http://litenniniz.blogg.se/
Postat av: mango

hej kompis!

såg att du ville köpa eiffeltornet. Hur vill du betala? :)



KRAMIS!

2009-06-30 @ 23:55:58 // URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0