Movies

Vi var ute och handlade lite mat idag och självklart kom vi hem med nya filmer. Förstår inte vad det är med oss. Film-freaks kanske man skulle kunna säga. Men ingen av oss kan hålla oss ifrån att köpa filmer. :) Älskar film. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. De vi fick med oss hem idag var Eragon, Horton hears a who, Titan A.E och Jorden runt på 80 dagar. Jorden runt valde vi ihop, Eragon valde jag, Titans valde baby och Horton köpte vi för ungarnas skull. Ok, mest för min skull kanske hehe men det är alltid bra och ha nått att skylla på när man köper barnfilmer ;) eller hur.

Nu har vi precis ätit kladdkaka med grädde och kollat på Jorden runt på 80 dagar. Har fått kolla på filmen mellan tvättarna här. Håller nämligen på att tvätta samtidigt. Mindre skoj, men det är en hushålls syssla som måste göras. Inte mer med det.

Jobbigt, jag har blivit sugen på att byta design på bloggen igen.. Vill förnya mig lite men vet ju verkligen inget om det här med att designa en blogg. Noll koll. Så om ni kan eller om ni känner någon som är duktig så kan ni väl hojta till :)

Ha det bra så länge
Kommentarer
Postat av: Bea

Hoppas att din helg har varit bra :D

2009-06-21 @ 01:25:26 // URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Fluffiie

Älskar din design!

2009-06-21 @ 02:37:52 // URL: http://fluffiie.blogg.se/
Postat av: ester

gud vilken fin blogg:)

(a)

2009-06-21 @ 11:02:11 // URL: http://ybrings.blogg.se/
Postat av: Evelin

Kan du inte bara spara den designen du har (i ett skrivprogram eller så) så att du kan byta tillbaks om den du gör själv inte blir sån som du vill ha den? Det är ju kul att prova sig på nåt nytt :)

2009-06-21 @ 12:37:48 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0