Vilket väder va !!

Vilken värme.. Det är så himla varmt ute idag med så jag har verkligen inte velat vara inne därav min dåliga uppdatering.. Sorry men jag tror nog ni förstår mig va? :) Om några dagar blir det bättre när vi får hem våran rauter. Då kan jag sitta ute med datorn utan alla dessa förbannade sladdar som ständigt ska vara ivägen.. Så då kan jag uppdatera även om jag sitter ute :)

Läste precis en tjejs blogg om unga mammor. Jag håller verkligen med henne. Att skaffa barn när man är så ung är verkligen bara helt idiotiskt.. Visst, alla gör vi våra egna val här i livet men att sätta ett barn till livet när man själv är ett barn är näst intill egoisktiskt. Att bli gravis när man inte ens har gått ur skolan och inte har någon utbildning osv är inte smart. Hur ska man försöja sig resten av livet..? Leva på soc? nej ingen bra idé .. Ett barn förtjänar så mycket mer...

Idag har jag varit med min älskade Catta. Hämtade upp henne efter hennes arbetspass var slut. Sen åkte vi runt och smög lite på Netto, eftersom hon jobbar på Lidl så är ju Netto deras största konkurent. Så ja, därav smygandet :) Sen fick jag tvättat av min bil lite snabb, fick shoppat en del och sen blev det en kaffe och korsord på gräsmattan hemma hos mig. Mysigt värre. har saknat mitt hjärta så mycket. SÅ snart får vi träffas igen. :) Fick även en fin morgongåva av min älskade fästman idag. Han hade köpt nya pluggar till mig när han var i göteborg igår. Exakt sådana som jag ville ha :) Så jag är hur nöjd som helst just nu :) Ni ser dom nya pluggarna här nedan :) Här kommer lite kort från dagen.



Shoppingen!


Kommentarer
Postat av: Sandra Dee

Bring it on BITCH!

2009-06-26 @ 19:56:34 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0