Mina, Bara MINA :D

Min gråa måndag blev Väldigt ljus i slutet av dagen. Hade en bra och rolig dag på jobbet och efter jobbet åkte jag först och lämnade baby och barnen hemma och sen drog jag vidare till Trollhättan. Fick ÄNTLIGEN köpt mina efterlängtade jeans! Kan ni förstå? NU är dom bara mina. MINA! ÅH jag är så glad. Ska ha på mig dom imorgon med en gång :) tihi Och kanske aldrig ta av mig dom... Nä okej kanske inte riktigt men ja ni fattar säkert ;)

MINA, BARA MINA!! :D

Efter den otroligt snabba shopping vändan så bestämde jag mig för att svänga förbi tattoo studion och hälsa på lite. Rätt och riktigt. Åkte dit, fick tjatat en hel del med Petra och även lite med DiDi. Fick även bokat mig en ny tid. Oops! Så kan det gå men man blir ju så lätt sugen när man går innanför dörrarna och hör det underbara ljudet av en bizzande tattoo maskin :)
Fick även slängt ett par ord men den nya (?) piercaren som brukar vara där ibland. Super go och trevlig tjej, verkligen. Kanske ska få göra mitt nästa hål. Ja vem vet :)

Nä nu ska jag ta och slänga ihop lite prylar här hemma och dra mig vidare till hem nummer 2 där min Familj finns.
Puss på er!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är bilden på bloggen, check it out! ;)

2009-03-16 @ 23:06:54 //
Postat av: michelle bogar

svar: det är lugnt sötis, säger bara vad jag tycker :] hihi hoppas du får en underbar dag idag, kram.

2009-03-17 @ 05:59:08 // URL: http://kapten.blogg.se/
Postat av: Evelin

Nja, får se om jag orkar lägga ut några bilder på skorna en dag, annars hade jag ju hoppats att vänta med det till dem kommer, men dem blir ju aldrig skickade. Beställde den 6e. Nåja, vi får se. :)

Fina jeans förresten, det skrev jag väl aldrig. Nej usch, jag har lust att shoppa mer för att jag aldrig får det jag beställt... :D

2009-03-17 @ 11:22:37 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0