Packa

Ja, nu är det äntligen dags för mig att packa!! :D Ja jag vet att vi inte åker förän på fredag men jag åker faktiskt redan imorgon, därav packandet idag! Åh så vi har väntat på detta. Känns som om det var en evighet sen vi bokade biljetterna.. Och nu äntligen är det dags för dagen med det stora D:et. Wieee* Är så jäkla Glad!!!!!
För er som är nya här på bloggen så pratar jag naturligtvis om VOLBEAT-spelningen i Karlstad 6 Mars!! :D Vi har längtat så sjukt mycket jag och mina tjejer. Och nu är det läskigt nära... bara i övermorgon vid den här tiden så kommer vi stå på Nöjesfabriken och invänta bandet vi så länge väntat på.. Kan nog inte riktigt förstå det än..


Så kommer jag till mitt problem för dagen.... Vad tusan ska jag Packa?!?
Börjar bli lite lätt stressad. Så jag tror det kommer att bli så att jag får packa ner X antal Outfits för den kommande kvällen för jag kan verkligen inte bestämma mig... Ska jag ha byxor/jeans? kjol? klänning?
Ja och så fortsätter det.. Så det lättaste sättet är väl ändå att packa ner hela garderoben och låta mina kära vänner vara lite smakråd På självaste dagen D! :D
ja, så får det bli. -ehe-

Nä nu ska jag kolla på Premiären av Diagnos:Okänd!!!! :)
Kollar på det av en anledning ;) Ni kommer få reda tids nog.
Puss puss på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0