Missat solen.

Kvällen kom verkligen med storm steg.. Har inte gjort något vettigt alls idag. Verkligen Ingenting... Inte ens varit ute hos min mamma. På självaste mors dag. Men det är faktiskt hennes eget fel så inget jag ska ha dåligt samvete för :P Dom skulle ändå inte vara hemma så.. Det har verkligen varit kanon väder ute idag. Har varit ute lite men långt ifrån så mycket som jag hade velat. Så håller vädret i sig imorgon med så kommer jag mest sitta ute och inte inne framför datorn. Den tiden kan man bara inte slösa bort inomhus. Det går ju bara inte. Då kanske jag kan få iordning på mina blommor också när jag ändå ska vara ute och försöka få lite färg.. Som i stort sett är helt omöjligt för min del, men vi gör ett försök imorgon tycker jag.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova. Det blir upp tidigt imorgon, iväg på möte några timmar sen är jag ledig enda fram tills på Fredag! Wihoo. Lite lång ledig. Gott det.
Sov gott sen så hörs vi imorgon igen.

Gårdagen, Idag

Igår var jag ju som sagt iväg på Crusing. Hade jätte trevligt på eftermiddagen och en bit in på kvällen. Vi började upp hos S mamma på landet. Det blev lite grillat, öl, mys och massa prat. Härligt värre. Ibland är det faktiskt riktigt skönt att ta sig bort ifrån stadens puls. Även om våran stads puls inte är så värst hög så är det ändå betydligt lugnare på landet. Väl inne på crusingen så träffade vi en massa roligt folk, såg en massa fin fina bilar och tjatade på som vanligt. Sen föll det faktiskt ihop för både mig och Sandra. Allt blev verklighet helt plötsligt. Det är verkligen sant. Markus är borta... Vi gick bort till stället där dom hade haft minnes stunden. Det stället var även krogen som han jobbade på så det var en väldans massa folk där. Vissa svårare att se än andra.
Ni som kanske inte riktigt hänger med nu, så ligger det till så här , att vi förlorade en vän/arbetskollega som betydde mycket för väldigt många människor i fredags. Han var väldigt speciell och hade verkligen ett varmt och speciellt sätt att nå fram till människor. Han kommer att vara fruktansvärt saknad av många! Detta var verkligen så himla orättvist. Det är andra personen för oss på mindre än ett år som gått bort i en motorcykel olycka. 3 personen som gått bort överhuvudtaget. Ska det behöva vara såhär..? 3 personer på mindre än ett år? Nä det är bara inte sant.. Verkligheten har inte riktigt hunnit ikapp en till 100%. Allt går i vågor..... Mina tankar går till han familj, barn, nära och kära.. R.I.P

Här har ni gårdagen i bilder.. Efter vi hade kommit till minnes stunds platsen så blev det inga mer kort. Tyvärr. Men det var inte rätt tid och vi hade lite annat att tänka på..
   
    
    
    

Bio Nytt

Åh jag har hittat utterligare en film jag bara Måste se i sommar. Den verkar ju så himla skön. Haha. Skrattar helt hysteriskt bara jag ser trailern Så jag hoppas verkligen att filmen kommer vara minst lika bra helt igenom. Men fick höra igår från dom som hade förhandstittat att den verkligen höll måttet :) Så denna ser jag fram emot. SOMMAREN MED GÖRAN har bio premiär den 31 Juli så håll ut. Under tiden får ni göra som mig och nöja er med trailern :) Titta och Njut. Hur många av er tjejer där ute hade kunnat tänka sig att vara ihop med Göran? Kolla klippet och tänk på det sen :) hehe

The gifts :)

Ja jag fick ju en hel del fina presenter på min födelsedag. Åh jag blev så nöjd! Nu saknas det bara en ny mobil och en ny kamera men dom får jag fixa ihop själv tänke jag. Får se när det blir av bara.. Har ju tyvärr en jäkla restskatt som jag måste betala tillbaka också, så ja vi får se när det blir nya teknikprylar för min del. 

Men här är en del av mina presenter från födelsedagen. :)





 

Dagen Efter..

Dagen igår var lyckad. Fram tills efter midnatt... Men det är en annan historia..  Inget jag skyltar ut här just nu. Känns inte som rätt tid bara..
Som sagt, gårdagen. Hade fullt upp hela dagen. var som öppet hus. När de ena gick så kom dom andra om man säger så. Kul var det och mycket fina grejer fick jag! :D Wiee.. kommer ta kort på det och slänga ut här i dagarna.
Här har ni lite kort att gotta er med medans jag åker ut på lite crusing och kollar på fin fina bilar ;)
Ha en super trevlig lördag kväll så hörs vi imorgon igen!
Puss
     
   

Hinner inte slänga upp mer bilder nu. Ni får hålla till godo :)

Fashion Against AIDS



Fashion Against AIDS kollektionen finns just nu ute i H&Ms butiker. Igår släpptes kollektion på deras web-shop. Tycker verkligen detta är en super bra grej som kändisarna gör. Hade jag haft dom pengarna och varit känd hade jag gjort detsamma. Jag ska verkligen springa iväg och shoppa loss på FAA-kollektionen. Tänk att shoppa loss with a good cause liksom :)  SUPERB!  Alla blir glada. Kan inte bli bättre.
Puss så länge*

Happy Birthday!!



Idag är ingen vanlig dag! För idag är det faktiskt min F Ö D E L S E D A G. =) Ojoj vad tiden går fort. Redan ett år sedan jag fyllde sist. Jisses. Jag fyller hela 24 idag, så ett steg närmare halva 50.. :S HAHA!

Ja vad ska man säga. Jag måste väl ändå erkänna att jag har lite ådersnoja, annars får jag väl höra det av mina kära vänner lite senare. Men när jag tänker efter så är vi allt fortfarande unga. Vi har ju närmare 20 än 30 (än så länge) så det borde väl säga en hel del ;)
Men helt ärligt så tror jag att det blir lite lätt åldersnojja här, speciellt i denna staden där alla föder ungar till höger och vänster. Dom föder även sina barn i väldigt ung ålder, skaffar hus, gifter sig, mm mm... ja ni förstår säkert min mening här. Alla har så fruktansvärt bråttom av någon konstig anledning. Visst jag är väl inte bättre jag. Jag är ju ändå ihop med en kille som har 3 barn. Men det är ändå inte riktigt samma sak. Men men nu ska jag inte sväng in på detta på min stora dag. Jag har massor att stå i och här sitter jag :)
Kommer uppdatera mer under dagen så var inte oroliga ;)
Hej så länge!

PS. Paketet på bilden är faktiskt en tårta :) Coolt va.

Natt tvätteri..

Sitter fortfarande upp fast än jag är riktigt riktigt trött.. Vill bara stupa i säng och somna med en gång Men ICKE... Tvätten håller på än. Helt otroligt. Att dom ens kan få ha så sjukt korta tvätt tider (2,5 timma) här om dom har ett så fruktansvärt dåligt torkrum. Kläderna kan hänga i rummet i 5 timmar och det är fortfarande fuktigt...(!?) usch Skandal. Jag vill flytta! Hatar korta tvätt tider och jag hatar dåliga och tröga torkrum... Morr.... Jag/vi har tvättat sen 19.00. det borde väl räcka nu...
Ja, ja ska ner nu iaf och hämta upp det för nu orkar jag inte längre... *gäsp* Så hoppas banne mig det är torrt nu..

Sov gott kära du.

5 snabba utomlands!

ojojoj vilken dag. HAHA! Trodde man skulle fått något vettigt gjort men.. Jodå det har jag allt fått ändå. Har ju faktiskt hunnit med och handlat inför kalaset imorgon trots alla galna äventyr med fröken sandra :) Vi har hunnit med mycket. Skrattat, kört galet, vart utomlands (typ) och massa massa mer.  Vi har allt bra roligt ihop vi två. Om ni skulle sett oss ute så lovar jag att ni hade trott vi var helt koko i huvudet. Vi hittar verkligen på alla möljiga sjuka saker och har alltid lika roligt åt/med varandra. Ja jag säger då det. Vi borde få en dokusåpa ihop hon och jag. Det har vi sagt många gånger. Tittar siffrorna hade ju blivit så sjukt höga så det spräckte taket höhö. (inget dåligt självförtroende här inte haha)! Nä skämt å sido. Har haft en fruktansvärt rolig dag idag så Tack till S.  Vad hade jag gjort utan henne :)

  
   
   
********
Fick även en liten förtidig födelsedags present  när jag kom hem idag. Av Raffael och Leah :) En klänning som jag trånat efter och den är såå Underbar. Så när jag öppnade paketet så låg den där. Helt somrig och fin. Åh! Den ska jag verkligen ha på mig imorgon. :) Jag har världens bästa styvbarn! :)

Bilden gör den Verkligen inte rättvis. Så jag får ta kort på den imorgon så ni får se den lite bättre Åh den är så fin. Det gröna nedtill är verkligen supergrönt och färgerna är mycket mycket skarpare irl. Ja ni får se imorgon helt enkelt :)

Full Rulle

Har varit igång i några timmar redan. Kom precis hem ifrån ett möte och nu ska jag fortsätta min dag med shopping. Måste bara svänga förbi min mor först sen ska det handlas inför kalaset imorgon :) Skoj skoj.

Vaknade upp till underbart väder imorse måste jag bara säga... Detta med vädret är allt bra knepigt. Igår blåste det mer eller mindre storm ute och idag är det blå himmel och sol. Visst, lite blåst är det även idag men ändå.. Det skiftar rejält just nu...
jaja, nog om det. Nu måste jag rusa :)
Hör senare!

(eftersom blogg.se krånglar varje gång jag ska lägga upp bilder så får jag slänga upp den bilden senare istället)

Kläder !

Nu har jag nätshoppat igen. Eller inte direkt klickat hem något, men mer fönstershoppat på nätet :) Jag har hittat sååå mycket som jag bara Måste ha så jag vet inte vart jag ska ta vägen någonstans. Kommer säkerligen kamma hem några av mina eftertraktade plagg denna månaden sen får vi se om jag köper resten nästa månad :) och i augusti får det nog bli att jag klickar hem ett par egen designade Converse skor :) Ska bli spännande. Har alltid velat ha ett par alldeles egna, som ingen annan har och det är inte så långt borta nu.

Men vad ska jag plocka med mig hem först nu då? Hmm har beslutångest och behöver hjälp. Jag tror allt ni kan hjälpa mig i denna svåra fråga. Så söta som ni är :)
Så då startar vi.







ÅH! det finns så sjukt mycket snygga, fina, coola, underbara kläder som jag vill ha hängandes i min garderob. Detta är som sagt bbara ett fåtal. Men ni får gärna hjälpa mig med dessa så länge ;) Så får vi se vad det blir jag skickar hem.
Detta är verkligen inte lätt. HAHA: Dagens i-landsproblem här hemma hos mig. Ja, jag säger då det.. Kan inte vara lätt att vara jag ibland.

Nä nu ska jag snart göra mig iordning inför natten här. Känner att mina ögonlock börjar bli väldigt tunga.. John Blund måste vara i trakterna nu.. Sov så gott mina kära läsare så hörs vi imorgon igen :)

-RÖSTA HÄR-

Blåst?!

 
Idag blåste det verkligen storm ute. Påväg till jobbet så var det ju ingen idé att ha koll på ett enda hårstrå. Allt bara virrvlade omkring i ett enda stort virr varr.. Jisses, vart kom allt detta ifrån?
Dagen gick fort och jag vet inte riktigt om jag gjort något nyttigt eller vettigt idag.. Sitter i fåtöljen med tvn i bakgrunden och är faktiskt trött.. NU?! Vad är detta? Rickard har redan gått och lagt sig och jag känner allt av tröttheten jag med.. Hmm.. Måste berott på den otroligt goda maten jag lagade idag ;) En Fläskfilé Ala niclas som jag har döpt den till hehe :)


Så här gör du:
(tid ca: 60 min)

Börja med att skära fläskfilén i lagom stora bitar som du sedan pressar lite på.


Stek sedan bitarna på medel värme och tillsätt sedan grädde (OBS! häll inte ur skyn som blir utav köttbitarna, utan använd det som en extra krydda). Hur mycket får ni helt enkelt bestämma själva.  Men jag tackar då inte nej till lite extra ;) Det blir eXtra smarrigt då.


Tillsätt en buljong, kött eller grönsaks buljong eller det ni tycker bäst om. Krydda med salt, svartpeppar och soya. Vill man ha i andra kryddor så får man självklart ha det men det är ju meningen att köttsmaken ska komma fram :)


Låt det sedan puttra samman tills såsen,grädden, har blivit lite tjockare. Sedan är det bara att äta. :)
Serveras tillsammans med potatis el pommes frites. Min favorit är iofs potatis. Lite grönsaker vid sidan av skadar ju faktiskt inte heller :)


LYCKA TILL :)

-RÖSTA HÄR-

Rösta fram Månadens Blogg !


Kära läsare. Glöm för guds skull inte att gå in och rösta på min blogg nu :) Bra några dagar kvar innan vinnaren dras.
Det är super enkelt. Gå in på Länken här nedan och sätt igång. Det enda man behöver göra är att skriva en kommentar i inlägget och berätta vem man vill lägga sin röst på. Man får enbart rösta en gång så tänk efter noga innan ni ger eran röst :)

Och ni som redan har röstat, T A C K så jätte mycket. Ni är bara för söta! Puss

-RÖSTA HÄR-

Snart så :)

God morgon. Eller snarare god eftermiddag. Gick inte upp precis nu alltså så ni vet det, har allt hunnit med en del redan. Precis käkat frukost/lunch i form av gnocchi och köttfärssås. Fin frulle va? haha! Men det blir så när man börjar jobba sent. Då är det smartast att äta något mer matigt än bara vanlig frukost..

Nu börjar jag jobba om 2 timmar, imorgon är det möte och på fredag fyller jag år! :D wiee. Jag längtar som ett litet barn på julaftonsmorgon. Att man aldrig växer ifrån det där. Vissa kanske gör det men jag kommer nog aldrig göra det. Inte än på ett tag iaf.

Nä jag har inget att skriva om.. Lite blogg torka tror jag.. Gash!!
Några tips?

Längtar !


Nu är det inte långt kvar. Mindre än 30 dagar. Som jag har längtat. Inte helt själv heller. Två av mina vänner ringde Mig det första dom gjorde så fort dom fick reda på att Social Distortion skulle till Sverige. Tack Anna & Pierre :) Jag och pierre har iaf pratat om detta i flera flera år nu och nu äntligen är dagen Med det stora D:t här. Åh vad det ska bli kul. Kommer bli ett gott gäng som åker, så jag hoppas ingen utböling kommer och stör. usch nä det vill vi inte. Vore bättre så. Så man kan få ha kul och få en trevlig kväll helt enkelt.
Får se om vi sitter hos pj innan eller här. Har bestämt att grilla och dricka lite innan vi drar oss vidare ner mot gbg så det kan ju vara mysigt. Här är det rätt stort så alla får ju plats här med :)

**********

Oh! har ju inte slängt upp kort på Magnus Betnér än :) Jag väntar fortfarande på några kort men jag fick åtminstonde 1 ok kort på han. Det är dock lite suddigt tyvärr.. Attans att man inte har en bättre kamera... Hoppas jag hittar en ny i något av mina paket på fredag ;) Ja , vem vet.

Nu har jag iaf bestämt mig vad jag ska göra för tårta/or på fredag... Beslutångest går inte att leka med så jag tog båda haha! Först äter vi en smörgåstårta sen ska ajg göra en god jordgubbstårta som vi kan ha till kaffet sen på kvällen :) Gott gott.
Nä nu kommer väl baby hem när som helst. Då blir det antingen en film eller så testar vi vårat nya Guitar Hero Metallica ;) hehe UNDERBART!

Bad update !


Ni får ursäkta min dåliga uppdatering idag Men jag har haft besök hela dagen :)
Nä nu är det dags för Ugly betty. Blir mer uppdatering senare !!

En dag i parken

Blev hämtad på jobbet idag. Blev lite överraskad faktiskt, hade inte riktigt väntat mig detta. Men det var iaf bestämt att Jag och min lilla familj skulle bege oss ner till stadens park vid vattnet och bara låta barnen leka, fika och mysa. :) Var ju abslout inga tvivel på det. Klart vi skulle göra det. Sagt och gjort. Väl där nere så kom även Sandra dit och gjorde oss sällskap. För min del fick det bli en super god Räkmacka och en kopp kaffe. Smarrigt värre. Efter en stund blev det bara vi tjejer kvar för Raffael & Rickard var tvugna att gå hem pga vissa problem som dök upp. Men det gjorde inte oss något. Vi hade det bara super mysigt och super skoj :) Får bli mer sådana dagar i sommar tycker jag !

Nä nu ska jag & baby slänga på en film här innan klockan rusar iväg allt för mycket. Imorgon är jag L E D I G WOHO :)

   
   
   

Dags att rösta!


Du har väl inte glömt att gå in och lägga din röst på mig som Månadens blogg; Maj. :)
Om du mot för modan skulle glömt detta så har du chansen att ge mig en bra och billig födelsedags present nu :)
Klicka bara in på länken 'rösta här' här nedanför så skickas du direkt till tävlingen och kan hjälpa mig att nå toppen.
Tack så mycket på förhand !!
(sidan man  skickas till kan ibland krångla lite har jag tyvärr märkt. Men kommer det upp en ruta som gör att just den sidan stängs ner så är det bara att klicka OK och försöka igen, då brukar det fungera)

-RÖSTA HÄR-

Ingen vanlig dag!

Sitter fortfarande i morgonrocken och har precis tagit mig något att käka. Jag har egentligen lite bråttom med tanke på att jag ska vara på jobbet om mindre än en timme. Och här sitter jag.. Typiskt. Men jag hinner nog, det brukar jag ju göra.
Känner att jag nog får sätta mig ner efter jobbet och börja planera inför fredagen.. Mitt kalas. Jag har iofs hela fredagen på mig att fixa och greja men vissa saker vill man ju änna ha klart innan. Som vad vi ska äta. Har inte bestämt mig än om jag vill ha vanlig tårta eller smörgåstårta...hmm Vad tycker ni?
Ja detta var inte lätt men jag får som sagt sätta mig ner sedan efter jobbet och börja planera lite..

Får passa på att säga ett Stort G R A T T I S till min älskade vän Niclas som fyller hela 25 år idag! :)
Det ni. inte fy skam :) Så hoppas du får en underbar dag idag mitt hjärta. <3


Nä nu måste jag skynda mig. Vet inte ens vad jag ska ha på mig än.. Solen skiner men det verkar blåsa? Klänning? NJaa... shit ! Ja vi får se vad det blir. Ha det så bra så länge så hörs vi senare!

Sega Söndag

    
    
   
  
Igår går verkligen inte att beskriva i ord. Den var oslagbar :) Helt underbar. Hade så fruktansvärt skoj. Har fortfarande ont i käkarna idag så det bevisar väl att jag hade en kväll/natt full av skratt och glädje :) Har fortfarande lite lätt träningsverk i hela kroppen så allt dansande igår känns verkligen idag kan jag lova. Men att dansa och skaka rumpan på dansgolvet det är vi bra på iaf haha ;) Det känns vill jag lova. Skoj hade jag iaf och magnus Betnér var helt hysteriskt rolig. Han ska jag verkligen se igen . Oh JA!  Så resultatet av gårdagen var bara Kanon bra bortsett från vissa människor som var där. Men vad ska man göra, Kunde inte göra annat än att skratta. Patetiska människor finns det gott om tyvärr och jag tror dom flesta har några eller någon sådan lite för nära inpå livet. Så ja jag skrattar bara åt dessa människor för dom inser inte hur groteskt mycket dom gör bort sig HAHA!
*******
Idag däremot har det varit lugna puckar. Gick upp rätt så tidigt så det fick bli lite nybakade Chiabatta till frukost. SÅ himla gott. Senare efter frukosten så gick jag och Catta iväg till fiket och var tvugna att ta oss en kaffe så vi kunde bli som folk igen. Efter det bar det av hem till J & C. Satt och tjata en stund, käkade lite pizza och så fick det ju naturligtvis bli en himla massa mys med deras lilla son. :) Alltid lika mysigt.
Nu sitter jag i soffan med var sitt barn på var sin sida. Mys Pys. Snart kommer daddy hem igen med lite söndags pizza sen är det dags för ungarna att lägga sig och för oss vuxna att mysa framför en film i soffan. Gott gott.
Dagen till är blev det små flätor i håret idag :) Hörs senare!
    

Magnus Betnér

Nu sitter jag här hemma igen. Har precis varit och kollat på Magnus Betnér. Han var så jävla bra. Skrattade så jag har fått ont i käkarna! Så nu kommer jag väl ha träningsverk i käkarna imorgon men det är sånt man får ta när man har roligt. Nu är vi som sagt tillbaka hos oss för mer vin och massa mer sing star så sen blir det krogen igen :)
nä  nu kallar micken här :) Dags att sjunga. Massa kort lär komma upp imorgon! :)
Ha en trevlig fortsatt lördagkv'äll. Älskar er alla!
Puss bea

Lördagen är igång !

Sådär ja, då var lördagen igång :) Har tagit min första öl och känner mig på hugget. :) Idag kommer bli en kanon dag! Det känner jag!
Jobbade som vanligt en kort dag idag sen mötte jag upp 2 av mina vänner, Catta & Niclas på fiket och sen begav vi oss hem till mig. Gjorde egna baguetter och satt och myste i solen på Altanen. Åååh vad jag bara älskar när lördagarna Blir så bra :)
Snart kommer det väl ramla in lite mer folk här hemma så innan dess ska jag hunnit duscha och gjort mig iordning. oj, nu kom Catta ut ur duschen så nu är det min tur :)
Hörs senare!
Puss på er
  

Fredags shopping

ååååh! Så underbart! Jag fick sluta tidigare idag så jag slutade redan vid halv 2 idag. Hur skönt är inte det då :) Vädret var inte så bra så jag bestämde mig för lite shopping istället :) Drog ut till köpcentrat nästan med en gång och mötte upp söta sofia där ute som jag inte träffat på år och dagar känns det som. Hon var nyss hemkommen från karibien så hon var ju inte dåligt brun. Blev lite avis kände jag så det blir bara till att trycka ordentligt i den lilla sol man kommer åt här i sverige innan nästa gång jag träffar henne :) Vilket är om typ 2 veckor.. oj hur ska jag hinna haha!
Hade egentligen bestämt mig för att INTE köpa något när jag åkte utan bara vara smakråd åt Soifa. Men det gick ju inte så bra. Att man alltid ska försöka lura sig själv. Förstår inte riktigt detta. Men jag hittade en klänning som jag bara var TVUNGEN att ha :) hehe Den var så MIG och så söt. Så ja, vad skulle jag göra. Var bara tvungen att ha med mig den hem och så blev det. Den är nog en perfekt klänning att ha på johans student också så där fick jag ju 2 flugor i en smäll. + en anledning till att köpa den ;) I love it!


Torsdags bilder

   
 
   

Haft en super mysig dag även om den har innehållt en hel del städning. Men allt blir lite roligare om man är fler som hjälps åt. Som ni ser på bilderna var det ju inte enbart städning som gällde idag. Lite fika i solen hann vi allt med också :) inte illa det. Baby kom även hem med ett litet Bonsai träd idag. Blev överlycklig. Älskar verkligen små bonsai träd och hade kunnat ha flera stycken. Kruxet är bara att jag inte direkt har så speciellt "gröna fingrar". Men vi får göra vårat bästa för att ta hand om våran nya gröna lilla bebis :) Fick även en stor bukett med sommar fina blommor. Rosa, vita och fina! Härligt. Är det inte bara helt underbart med växter & blommor. Mys. Sen beställde vi hem lite mat ifrån en restaurang här i närheten. Lite fläskfilé, bearnaise (?) sås och pommes. Det är så jäkla gott.

Nä nu får det bli duschen sen sova. Imorgon är det dags för jobb igen och sen på lördag smäller det :)
Sov gott!

Tuttar.

Våra samtal kring middagsbordet kan variera avsevärt. Allt mellan himmel och jord kommer oftast på tal. Men på sista tiden så har det varit tuttar. (?) Tjejerna är väldigt facinerade över detta med tuttar. Speciellt lilla Lucia. Jag får oftast höra att jag har tuttar av henne. Haha. Lite charmigt är det allt. Idag kom det på tal igen. Precis nyss när vi åt kvällsmat. Ja vad ska man säga :) Kan inte göra annat än att skratta och le. Dom kommer väl inse att dom också kommer att få ett par tuttar när dom blir äldre så småningom. Då får vi se om dom, eller snarare Lucia är lika intresserad som nu. Fast jag förstår dom allt :)

Städningen är i stort sätt klar. Lite saker som skall plockas bort bara och sen kan man slutföra det hela. Men det får nog faktiskt Rickard ta hand om imorgon medans jag jobbar :) hehe. Lite smart får man ju vara.
Nä nu ska vi snart beställa lite mat här från restaurangen.. Ska bli gott. Lite fläskfilé med bearnaise sås & Pommes. Mm. Smarrigt värre.

Städning


Sitter just nu och väntar på att Rickard och barnen ska komma hem så vi kan ta tag i städningen här hemma. Har skjutit på det alldeles för länge nu och jag börjar få lite lätt panik. Hatar verkligen när det är stökigt. Det bara kryper i kroppen på mig. Usch. Så nu har jag gjort en snabb vända med damsugaren så jag kan lugna mina nerver en aning. Men sen blir det till att damma, dammsuga igen, moppa, vattna blommorna, fixa och dona. Ja allt som hör till en stor städning med andra ord..
Tror dom kommer nu så, Dags att sätta igång :)
Hörs senare!

Glöm Inte att rösta på min blogg! :)
-RÖSTA HÄR-

Vart går gränsen?


När jag sitter och läser om hur kändisarna skämmer bort sina barn så groteskt mycket så kan jag inte låta bli att börja tänka på vart gränsen går. Hur mycket får man skämma bort sina barn innan det blir för mycket?

Lilla Suri Cruise, dotter till Katie Holmes & Tom Cruise, är endast 3 år och har redan en fullproppad garderob med specialsydda klädder från diverse kändisdesigners, över hundra par skor med designmärken osv. Det sägs även att hon får både manikyr OCH pedikyr + att hon har en egen pilatesinstruktör (?!). Detta är för mig helt otroligt. Lilla Suri tar verkligen priset i mina ögon iaf. När ska föräldrarna låta barnen bara vara barn...? Inte för att jag inte hade skämt bort mina barn om jag hade haft dom pengarna som dom har men för mig finns det gränser. Jag hade Aldrig gått så långt.
  
Några andra kändisbarn som inte heller är så dåliga på att bli bortskämda är bland annat Maximilian och Emme Muñiz, 1 år, de omtalade tvillingarna till Jennifer Lopez & Marc Anthony. Vi har även Damian Hurley,7, son till Liz Hurley. Damian har hela sex gudfäder som kan hålla ett öga på honom men samtidigt ge han en hel hög med prylar. Sen har vi lilla söta Lourdes Maria Ciccone Leon som visserligen snart är tonåring. Att vara Madonnas dotter kan inte vara lätt på många sätt och vis. Men att hon har blivit bortskämd sedan födeseln är ingen nyhet. Denna lilla donna har och har alltid haft sjukt mycket designkläder och det stoppar nog inte där... Att få allt man pekar på kan inte vara lätt..

Ja listan kan bli lång över bortskämda kändis barn. Men gör föräldrarna rätt i att skämma bort dom så offantligt mycket?
Vad tycker ni?

Månadens Blogg; Maj!


Ni har väl inte glömt att rösta nu?
Om ni redan har röstat, Tack så Jätte mycket :) Ni som ännu inte har lagt eran röst på min blogg. Gör detta. :)
Det är bara att klicka här nedan så skickas ni vidare till Månadens Blogg Tävling och kan sätta igång erat röstande :)
-RÖSTA HÄR-

Left Alone..

Ja idag, eller snarare nu. Är jag lite nere. Blev lämnade ensam hemma idag när det är miljoner saker att göra. hatar känslan av att vara ensam. Helt låst, inget att göra. Har redan börjat tvätt. Sen ska det dammsugas, moppas, damma, osv osv osv. Tar väl aldrig slut på eländet.. R har åkt iväg för att roa sig medans jag får ta hand om hemmet. Jag är INTE glad.. Visst det är faktiskt lite gott att få lite ensam tid. Får göra vad man vill. men... Ja jag tänker inte gå in mer på detta här och nu... + Att min S har lämnat mig för lite mer södra delar av vårat avlånga land. Hade gärna följt med henne om jag inte hade jobbat i helgen. Typiskt..


Har gjort det jag skulle gjort idag. Nästan iaf. Har åtminstonde skickat iväg mina paket på posten som var prio ett för mig idag. Måste bara tillägga att jag inte alls är ett större fan utav posten direkt. Vilka puckon. Ska aldrig mer skicka paket med dom iaf. Inte efter att fått höra hur dom behandlar paket som man skickar. Jag menar. Ser man att ett paket är ömtåligt så behöver man kanske inte kasta det år höger och vänster som en jäkla vante eller packa det längst ner med flera kilon över sig. Nä, då väljer jag hellre DHL eller någon liknande firma. I alla fall. Efter det svängde jag förbi mina vänner på deras arbetsplats för lite chitt chatt. Mysigt värre. Fick även med mig en upplaga av Sofis mode med mig hem. Så den blir det till att bläddra i senare :) Kanske hittar något intressant.

Nä nu kallar tvättstugan igen. -ljudligt suck-
Hörs senare !

Skor. Skor. Skor.

Jag får aldrig nog! Alla som känner mig vet att jag verkligen Älskar skor. Hade kunnat ha flera tusen olika i alla möjliga former, färger och höjder om jag bara kunde. Hade jag haft råd hade jag hyrt en stor lägenhet och gjort om hela den till en  Walk in Closet. LÄTT! Med olika avdelningar helst :) En avdelning för enbart skor, en för byxor, tröjor, jackor, klänningar osv osv.  Det är min dröm. Tänk att få gå in i en sådan garederob varje dag. Inte fy skam eller hur?
Vill ha Mängder med skor. Här är enbart några.
   
Dessa underbara skapelser här ovanför är från Top Shop båda två. Dom lila påminner lite om ett par skor som Carrie hade på sig i serien Sex and The City. Do you remember? jag älskar dom iaf och att dom är lila är bara helt underbart!
Dom under här känner nog dom flesta igen och behöver kanske ingen större presentation så. Men för er som ändå inte känner igen typen så är det den eviga Converse skon. Min favorit bland låga skor. Helt klart! Dessa skulle jag verkligen kunna ha varenda en i hela sortimentet. :) Men här är några favoriter utav alla tusen som finns.



Eller vad sägs om ett par guldiga kanske. ;) Tänk vad sjukt grymt det skulle vara att glida runt i guld skor !



Och dessa är in fullt så Pjåkiga heller. Är det något ni skulle våga slänga på er för en tripp på stan? Måste erkänna att dom är grymma iaf. HAHA! Skor ska vara ovanliga och synas. Det kan man inte säga annat om dessa iaf.


På tal om Kansiga skort.. Ramlade över dessa. Aminaka Wilmont vårkollektion 2009.. Vad tycker ni? Är det något ni skulle sätta på fossingarna? Jag vet att jag INTE skulle göra det iallafall. Dom ser inte ett dugg sköna ut. Fast å andra sidan vilka högklckade skor är bekväma..?



Nä, nu ska jag slänga mig i duschen. Sen blir det nog mys på soffan med min baby framför någon ny rulle :)

Glöm inte att rösta på mig som Månadens Blogg! :)

-RÖSTA HÄR-

Torkan är över

Hej igen mina kära läsare. Ni får ursäkta min blogg torka men har varit helt slut dom senaste dagarna och haft fullt upp. Men nu ska jag försöka skärpa mig och göra mitt bästa. Vad kan hålla mig från min blogg? Egentligen? hehe :)'

Både jag och Sandra har varit fruktansvärt duktiga måste jag säga. I söndags så fick S för sig att börja röja upp i hennes lilla trädgård så jag fick ju snällt hjälpa till. Men det blev betydligt bättre. Förut var det mer likt en djungel än en riktig gräsmatta :P Och nu såg man åtminstonde jorden haha! Även om gräset var lite halv dött på vissa ställen så var det ändå kort. Så vi ska nog greja en hel del där tror jag innan det blir fullt klart. Tur att både hon och jag tycker sånt är roligt. Annars hade det ju aldrig gått. Men det kommer bli så fint och mysigt där sen när det väl är klart. det tror jag.
   
 

Igår spenderade jag nästan hela kvällen Hemma hos Nina (Anjas mamma). Åkte dit ut direkt efter jobbet för att lämna ett par kostymbyxor till johans kostym. Efter en stund kom även Sandra ut och där blev vi sittandes i flera timmar. Super mysigt. Blev lite kaffe och en del skratt. Mest satt vi och disskuterade Johans student. Jag och sandra har nämligen lovat att hjälpa till i år. För jag vet själv hur det är. Att ta hand om en studentmottagning själv är inte kul. SÅ självklart ställer vi upp. Även här tycker jag och Sandra att det är super kul. Att pyssla, laga mat, förbereda och allt som hör till. Tur att vi finns tror jag Haha! Eller kanske snarare tur att vi tycker sånt är kul. :)

Åååååh! Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan skrev ett inlägg angående en bloggtävling? Jag Kom MED!!! Så jag är just nu och tävlar om Månadens Blogg så nu får ni alla gå in och rösta på min blogg så jag vinner tävling. Hade varit super skoj och som sagt. En PERFEKT födelsedags present till mig :)
Klicka in på länken här nedan och sätt igång med röstandet. Sprid det vidare ;)

-RÖSTA HÄR-

Gårdagen i bilder

    
    
    
    


Tack så jätte mycket till alla inblandade för en underbar kväll igår! Hade hur trevligt som helst.
Det måste ju göras om snart igen :)
Nu ska jag ta och röra på mig! Hej så länge

Livets favoriter


En av mina favoriter i livet. Kan inte få nog. Denna stämma kan jag lyssna på i timmar.

Fairytale

Ja vad hände igår egentligen... ? Om jag ska säga mitt angående Eurovision Song Contest så var det inte alls det bästa jag sett genom tiderna. Att bara inledningsnummret kostade 10 Miljoner kronor var absurt. Att sen få reda på att hela kalaset gick på hela 340 Miljoner sammanlagt. Vad tänker dom med? Kunde dom inte sparat in lite istället för att försöka bli värst på allt som vanligt. Dom pengarna hade kunnat gå till lite viktigare saker i Ryssland. Som Befolkningen kanske? Att i dessa tider med finanskris osv slänga ut 340 miljoner kronor på ett evenemang som detta gör mig nästan illamående. Nä Fy skäms på er Ryssland! Tänk bättre nästa gång. Nog om det.

Norge vann hela skiten. Så det blir ju inte så värst långt att åka nästa år. Kanske kunde vara kul att ta sig dit då. Får tänka på detta :) Det var väl kul att Norge vann eftersom dom inte gjort detta på flera flera år. Deras nationaldags firande kunde ju knappats blivit bättre :) Så idag är det nog stor fest i grannlandet. Jag tyckte helt ärligt inte det var rätt låt som vann. Visst, Så säger dom ju varje år men Nä. Detta var ingen bra eurovision vinnalåt. Klagar inte på själva låten. Den var trallvänlig och lite söt. Kommer säker själv gå runt & sjunga på den i sommar :) Men tycker bara inte den hör hemma på Eurovision. Därav mitt uttalande. Tyckte hellre att Turkiet, Ukraina, Island eller Sverige kunde vinna :) Våran placering kommer jag inte ens åh nämna här. Pinsamt. Varför kan vi aldrig få chansen igen. hmm.. Jaja vi kommer igen nästa år !! :) Men ett riktigt Stort GRATTIS till Norge!


Passa på att lyssna på mina esc favoriter här nedan. Vad tyckte ni om vinnar låten? Vilka var era favoriter?
Ha det bra så länge. Ska försöka slänga upp korten från igår lite senare. Hör sen!
Ps. låtarna kan vara lite sega i början men ha tålamod :)

Vinnarlåten! Norge * FairyTale - ALexander Rybek


Turkiet * Düm Tek Tek - Hadise


Ukraina * Be My Valentine - Svetlana


Island * Is it true - Yohanna


Rumänien * The Balkan Girls - Elena Gheorghe

Finalen

Oj, oj, oj vad härligt. Jobbet avklarat. Solen skiner. Det är varmt! Och kvällen är räddad. Wiee. Nu vill jag bara att klockan ska gå så det blir dags för mig att åka iväg här. Blir en massa mys med Eurovision Song Contest Finalen och grillat ikväll. SÅ som jag har längtat efter lite grillat. Och nu ÄNTLIGEN! Jag är 100% säker på att kvällen kommer bli super lyckad. Inget kan nå mig där ute i skogarna :)
Dagen igår var som sagt inte fy skam den heller. Fikade och umgicks med vänner hela dagen. Kunde inte bli bättre. Träffade nyfunna gamla vänner så som gamla vänner och även en fyrbent vän :) helt helt helt underbart. Ibland leker livet loppan med en känns det som. Vad kan man göra, inte klaga i alla fall :)
Tänka slänga upp lite kort från igår så slänger jag upp ytterligare en bunt med kort senare. Fast från ikväll :) Nu ska jag byta kläder och fixa o dona lite innan det är dags för min avfärd här. Kanske till och med hinner med några minuter i solen på altanen. Det vore ju gott. Ja ja Nog om detta. Hörs senare! :)
   
   
   

En ledig dag!

Min lediga fredag har blivit räddad tack vare mina underbara vänner. Vad skulle man göra i livet utan dom? Ja du det vågar jag nog inte ens tänka på. Har varit en underbar dag idag också. Suttit ute i det fina vädret och fikat med några goda vänner och sedan avslutat eller om man vill kalla det påbörjat kvällen hemma hos mig med lite kortspel och en kopp the. Nu är dom iväg för att köpa lite av varje och kommer sedan tillbaka för lite ytterliga spel och umgänge :) Tror bestämt vi ska ta och baka oss en kladd kaka när de kliver innanför dörren här sen. Ska bli smarrigt värre. Mmm. Har varit oerhört skönt att vara ledig idag ändå faktiskt. Trots tankarna har snurrat på högvarv så har det ändå varit skönt att få koppla av lite från jobbet. Men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen.
Nä nu ska jag göra iordning lite makaroner. Hörs senare!

tråk fredag



Ååååååååååååååååååååååh. Hur kul är det då? INTE KUL! Blir till att bara sitta hemma och ruttna idag pga detta.
Suck... Rolig fredag man får...

Sommar äventyr

Har suttit här nu ett tag och kollat runt lite på nätet. Försökt överväga sommarens äventyr. Det blir nog iaf en tripp till Skara sommarland innan Leah åker iväg iaf. Det tror jag. Men jag fastnade så sjukt mycket för Kolmårdens Djurpark. Åh ! Vad jag vill dit. Älskar Delfiner och dom har ett helt Marine-world som jag bara Måste besöka. Så Jag hoppas jag kan övertala Rickard till att åka dit i sommar. Vore så oerhört skoj. Att se lite tigrar, delfiner, apor, elefanter ja listan kan bli lång. Men det bästa var väl ändå att man kunde välja att bo i något dom kallade Safari Camp. Det innebär att man bor i safaritält intill savannen, granne med djuren. Att man får ha lägereld med resten av gänget. Och säkert en hel del andra coola saker ala Afrika resa. Jag tyckte detta lät hur fräckt som helst och kommer verkligen visa upp detta. Om inte safaritält boendet lockar så fanns det alltid ett vildmarkshotell i närheten med diverse lyx tillbehör som man fick i priset. Spa, Relax, Barnbio osv osv. Jag kan säga att jag längtar!




Sluss besök



Jobbet gick som vanligt bra idag med. Bättre än väntat fakitskt vilket bara var kul och skönt. Efter jobbet blev det fort hem för vi skulle iväg en sväng idag. Blev en tur till grannstaden Trollhättan och ett besök till slussarna. Vilket var oerhört spännande för barnen :) Vi hade turen på våran sida för precis när vi kom så kom det även en stor stor båt som skulle slussas så vi fick ju följa hela proceduren. När allt slussande var över och barnen var på topp humör så gick vi upp till slusscafét för att gotta oss lite. Jag passade naturligtvis på att ta mig en stor god räksmörgås. Mumma. Är något speciellt att sitta på ett slusscafé måste jag bara säga. Mysigt värre och med fruktansvärt fin utsikt. När vi väl kom hem igen så hade min kära mor och styvfar varit på besök och lämnat av lite utemöbler till oss så nu har vi det lite större, större bord och fler stolar. Perfekt. Kommer att behövas när det är dags för mitt kalas. För då ska vi baske mig sitta ute :)
Det tänker jag se till. Hoppas bara att vädergudarna är med mig.
Slänger upp lite klickbara bilder som speglar min dag :)

   
   


Nä nu blir jag arg.... Varför fungerar det inte att klicka upp mina bilder?! Gash. Förstår mig inte på systemet. Ibland fungerar det och ibland blir det som det är nu.. Trött jag blir på detta... Är det någon som vet varför detta händer?

Penga begär

Vad är det för dag idag ? Onsdag va?.. Nej torsdag är det ju ! ja det är det nog.. Dagarna går så fort så allt flyter samman mer eller mindre. Vädret idag var inte alls lika uppiggande som igår. Grå himmel och lite blåst. Inget jag gillar. Nej inte det minsta.
Känner att jag sakta men säkert börja gå in i mina Vill-Ha-behov igen. Hittar så sjukt mycket kläder, skor, accessoarer, prylar ja allt man kan tänka sig. Allt vill jag ha men icke.. Eftersom jag då inte är rik på min blogg (än ^^) och därmed sjukt oberoende av pengar (som vissa andra bloggerskor är, hoppas jag är där med dom inom en snar framtid) så har jag inte riktigt samma möjlighet att gå ut och köpa vad jag vill och åka vart jag vill. Vilket jag, sanna mina ord, Verkligen hade velat göra.. Visst att vissa säger att pengar inte gör en glad osv osv. Alla dessa predikningar om att pengar bara är pengar (visst sant), att man inte kan köpa sig lycka för pengar osv. Tror ni fattar my point här så att säga. Iaf. J A G skulle bli väldans mycket lyckligare om jag hade flera nollor på mitt konto istället för att gå och vara orolig för om månaden går ihop i slutet. Så alla sådana fina meningar angående pengar +lycka spottar jag på. Stämmer inte för 5 öre. Så för min egen del så hade verkligen pengar kunnat köpa lyckan. Kanske låter ytligt men då hade jag fått mer tillgång till att göra de saker som gör mig glad och lycklig. Så jag erkänner. Jag Gillar Pengar och vill gärna ha en Hög med dom!

Nä nog om pengasnacket innan jag spårar ur totalt här. Idag är det ju då dags för Matthew Williams for H&M , andra kollektionen, att ha sin stora premiär i sveriges alla butiker. Tror jag ska slänga mig iväg till närmaste h&m butik direkt efter jobbet. Men bara kanske. Kan ju ändå inte handla något just nu men det hade varit lite kul att titta på alla färger och fina kläder. Reklamerna för M.W är lite skumma dock. HAHA! Bara jag som tycker det eller?  Jaja det är väl så, ju skummare reklamer desstu bättre. Nä, nu är det dags för mig att dra igång med lunchen här sen göra mig iordning och dra mig bort mot jobbet. Puss på er så länge..

 

En Dagens.


Japp, då var dagen snart slut. Har haft massa trevligt idag. Jobbade ju en kort sväng först. Gick rätt fort. Fick iofs stå själv sista timmen. Inte helt själv naturligtvis. Våran praktikant stannade allt till strax innan 18.00 vilket nog var tur. Hade avlidit av ren trisstess annars tror jag bestämt. Så nu hade jag ju iaf någon att prata med :) Efter jobbet fick jag slänga mig in i bilen och åka iväg till postkontoret för att äntligen få tummen ur och väga min tavla som jag fick sålt på Tradera :) Så nu återstår bara packningen och sen att skicka iväg den. När post-ärendet var avklarat åkte jag och hämtade upp Catta och sen blev det en sväng bort till Biljarden. Fick tjatat lite med Anki, Sandra, Carina och Natalie när vi ändå var där sen var det dags för mig och Catta att dra oss iväg för en fika lite mer privat. Till våran stora besvikelse så hade vårat hak stängt när vi väl kom tillbaka in i "city" så det fick bli en Kaffe och kakor på min altan istället :) Funkade minst lika bra tycker jag.
Blev mycket tissel och tassel och en massa skvaller. Det gillar vi det :) Men måste då säga att det finns folk som verkligen inte är riktigt kloka.. UschSkyaMig säger jag bara..

Snart kommer Sandra förbi för lite kvällsprat också sen blir det att ligga i soffan och kolla ett Gossip Girl avsnitt sen får det nog bli sängen tror jag. Jobb imorgon med.. Och min efterlängtade lång helg får jag nog se mig i baken om... Får nog hoppa in och jobba några timmar på Lördag ändå.. Jag som hade sett fram emot en lång helg av lite ledighet men men. Man kan inte alltid få som man vill :) Och lite extra pengar i kassan är ju faktiskt aldrig fel.
Sov gott nu mina söta.
Puss Puss

God Morgon Solstråle



God Morgon ! Eller snarare god förmiddag. Fick äntligen sova ut ordentligt idag. Har saknat det så sjukt mycket och när vi har minstingen hemma så blir det verkligen inga sena mornar i sängen. Även om man vill ligga kvar och snooza lite så går det inte för ljudnivån är på topp.. men men.. Idag fick jag verkligen sova ut och ännnu bättre, vakna upp till strålande väder. Blå himmel och sol. Kan det bli bättre? :) Så jag känner redan nu att dagen kommer bli jätte bra. Inget kan hindra mitt goda humör idag inte. Ska även få träffa min guldklimp senare också och det gör ju inte direkt saken värre.
Nä nu tror jag bestämt att det är dags för lite sen frukost för min del, sen ska jag göra mig iordning och dra vidare till jobbet. Är nog till och med snäll och bjuder på ett morgon kort också, ett litet iaf haha :) Puss på er

ESC 2009 Flipp eller Flopp?

UpDate
Jaha det gick ju riktigt bra för Sverige i semifinalen. Vi gick ju vidare utan större problem, men även mina andra tippade favoriter fick följa med, vilket var bra :) Då innebär det att det blir ytterligare lite mer Eurovision tittande för min del på Lördag då den stora finalen går avstapeln.
Men nu ska jag göra mig iordning inför natten och ägna resten av kvällen åt lite läsning tänkte jag sen blir det till att sova gott. Är en ny dag med nya tag imorgon med. Sov så gott kära läsare.

Lite LajLaj



Usch jag är så sjukt uttråkad nu. Får underhålla er med lite musik så länge tills jag kommer på något bättre att göra :) Jag sitter mest bara o väntar på att klockan ska gå. Är sjukt hungrig men har bestämt mig att äta varma mackor framför Eurovision senare så det förstör ju hela min bild om jag äter nu. Vilka problem jag har eller hur? HAHA! Världsproblem i min värld iaf.
Är så skönt att ha en massa att se fram emot just nu. En sak är avklarad men nu återstår minst 3 på mindre än en månad. Stora mysiga grejer. Det ska bli skoj. Den första går avstapeln redan nästa lördag. Då jäklar ska jag skratta så käkarna ramlar ur led. :D Ska nämligen iväg och titta på Magnus Betnér som är en av mina absoluta favorit komiker i vårt avlånga land. Så det är verkligen något att se fram emot. Önskar att tiden kunde gå en smula snabbare nu bara :)

Nä nu får ni allt ta ochh hejja på våran Marlena i eurovision senare ikväll. Kl.21.00 ska jag vara bänkad framför SVT1 och hejja lungorna ur mig. Vi måste ju bara gå vidare. Vill inte att vi ska behöva kvala nästa år.. hoppas inte... En annan som jag dessutom tror kommer gå långt i årets Eurovision är Turkiets bidrag. Gillar den låten mycket. Så, jag tror jag sviker sverigebidraget lite nu med att säga att jag tror att Turkiet kommer kamma hem segern i år. Men sen att Sverige kanske kan komma på en härlig andra plats :)
Här nedan kan ni lyssna och njuta på några av mina favoriter i ESC2009

Marlena Ernman - La Voix (sweden)


Hadise - Düm Tek Tek (turkey)

Vår Tisdag

Haft en helt underbar dag idag med faktiskt. Hade jätte kul på jobbet och dagen gick förvånansvärt fort. Vilket bara är positivt i min mening. Har verkligen varit vår i luften idag, det är det ju inget snack om saken.
När jag väl kom hem, slog mig ner på soffan och startade min laptop fick jag mig ytterligare ett glatt besked. Jag har blivit erbjuden en plats i månandens blogg :) det ni! Så klicka in på länken månandens blogg tävling här nedan och se till att jag vinner vet jag. Hade varit skoj. Eller kanske rent av anmäl er själva i tävlingen om månandens blogg. En stund i rampljuset är ju faktiskt aldrig helt fel ;) Annars går det bra om ni röstar på mig -haha- (om det nu går) Hade varit en fin födelsedagspresent till mig :) Eftersom jag ändå fyller år i samma veva som vinnaren dras.
-Månandens blogg tävling-

  

Våren är äntligen här och sommaren på intåg. Jag är G L A D

Problem blev till mys

Blev inget jobb för mig igår. Kloningen gick inget vidare men jag hade en underbar dag igår ändå med sol och mys. Jag och Lucia fick gör en massa utflykter kändes det som hehe. Blev en sväng till arbetsförmedlingen, sen åkte vi äntligen ut till Överby för att hämta min Twilight film som jag så hemskt mycket har längtat efter så vi passade naturligtvis på att ta oss till McDonalds när vi ändå var där. Kollade på lite bilar hann vi med också mitt i allt. Sen åkte vi till Leahs dagis och fick vänta där en sväng medans pappa var på möte sen var vi lediga :) För mig blev det en fika med mina älskade vän S. Eftersom vi tröttnat lite på vänersborgsfolk så bestämde vi oss för en fika i Trollhättan. Strandgatan fick det bli. Hur mysigt som helst att sitta där på sommrarna. Något nytt för i år (för mig iaf) var att dom tydligen hade planterat palmer på uteserveringen med, så man fick en liten lätt utomlandskänsla när man satt där med en bästa vän, solen i ögon och utsikt över vatten & palmer. Mys !
Här under har ni gårdagen i bilder :) Alla bilder är naturligtvis klickbara.

   
     
   

Ja då kan väl vem som helst räkna ut att det inte blev något städande igår iaf... Visst det måste göras men det är inte så lockande att sitta in när det är så fint väder ute nu som det är. Även idag är det kanon väder ute. Men idag har jag inte så mycket val, tyvärr. Ska jobba så jag måste vara inne ändå. Så ska faktiskt snart börja göra mig iordning här  och sen dra iväg till jobbet. Får väl se vad som händer idag utöver jobbandet. Hoppas solen hänger i sig till helgen bara. Då ska jag banne mig sola ! Äntligen en ledig helg så jag hoppas verkligen solen är på topp och även jag :)
Nä får rusa nu, tiden rinner iväg så fort när man har roligt. Hörs lite senare. Hoppas ni får en bra dag.

Problem

God Morgon. Dagen börjar med problem. Hjärnan snurrar på högvarv. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde dela upp mig själv i flera kopior. Det hade varit fruktansvärt användbart, speciellt idag. Dom ringde från  jobbet och ville att jag skulle hoppa in och jobba för en kollega vars dotter har blivit sjuk och självklart hade jag ställt upp. Men. Jag sitter helt fast idag. Har ju Lucia hemma hela dagen idag och Rickard är iväg, detsamma gäller hans föräldrar + mina. Så Varken barnvakt eller dagis finns tillgängligt. Så där av min önska om kloning. Då hade jag kunnat haft en här hemma med Lucia, en på jobbet och en på Arbetsförmedligen som jag måste till idag med.. suck.
Vart är den medicinska utvecklingen när man behöver den ?

Så idag blir det nog inte så mycket gjort iaf. Ska städa lite idag, eftersom det inte blev något igår. Sen måste vi åka till amf som sagt, och sen en massa men.. men  Dags att göra någon nytta här.
Ha en trevlig måndag !

My darling

åh, Har precis läst ett "välkommen tillbaka på nätet" inlägg på min kära Sandras blogg. Hon är allt för snäll ibland, men dock bara ibland. Vi har en lite meningskiljaktighet på msn just nu. Och nu tydligen i hennes blogg också. Hon påstår alltså att hon är den snälla och oskyldiga i våran vänrelation. Vet inte riktigt om jag håller med om detta med tanke på att jag vet alla sanningar. Så med den faktan i ryggen skulle jag nog hellre vilja se mig som den snälla av oss två ;) Men så här har väl vi ändå hållt på i X antal år nu och det lär säkert fortsätta minst lika länge till. Vilken tur att jag vet sanningen då, att det är JAG som är den snälla :) Hårfärgerna säger ju allt tycker jag -hehe-
Men som tur är så älskar vi allt varandra ändå trots vad som händer <3


Nä nu börjar snart Gossip Girl (blev påmind av sandra) så ska ta och göra mig iordning och kura ner mig i soffan. Kanske plocka fram lite smått och gott.. Är så sugen på något men vet inte riktigt vad.. godis kanske? nja.. Chips? nee... attans jag hatar sånt.. jaja jag kommer väl på det efter en liten stund.
Puss på er

paus i matlagningen..

Jag tror nog allt att vädergudarna hörde mina böner.. NU skiner solen :) Visserligen så håller blåsten i sig men det är fortfarande sol ute så det får väl vara okej för denna gången då :) Blå himmel och sol , G O T T !
Har inte blivit så mycket gjort idag ändå.. hmm. Håller på att laga mat nu och sen får vi väl sätta igång med städningen då så att det blir gjort idag iallafall.. Hatar att gå runt i smuts. Gash!

Imorgon blir en fullspäckad dag trots att jag är ledig. Det är iaf vad jag tror. På  förmiddagen kommer jag och Lucia få lite ensamtid så vi får väl se vad vi hittar på, sen måste jag på ett trist möte med min handläggare på amf. Svänga förbi min mor kanske (vem vet) och sen åka ut till Överby och hämta min film som äntligen har kommit. Twilight :) JAG tycker faktiskt den är bra. Trots vad så många andra säger. Visst det är ju ingen bra vampyrfilm så sätt men det är en fin kärlekshistoria. Så jag står på mig om mitt tycke för denna film.

Nä nu kallar spisen. Får höras senare ikväll eller imorgon.

Sol vs Blåst !!

Det blåser verkligen storm ute. Vart tog det soliga och varma vädret vägen.. Börjar bli trött på att det skiftar från strålande solsken och uppemot 25 grader till grå himmel, regn och blåst. Hur kan det går från sommar till höst på mindre än 24 timmar... suck. Vill verkligen ha sommar nu. På Riktigt. Kunna ligga på altanen och sola, bli brun, gå ner med kompisarna till stranden och bada, picknick, mys på bryggan, en öl i kvälls solen och fortfarande känna den ljumna luften trycka mot kinden trots att klockan är 23.00... Jag VILL! Känner mig som ett barn nu som inte får som det vill haha! Men jag vill verkligen ha sommar.. tycker faktiskt vi har väntat tillräckligt länge på detta nu.. Men men tydligen inte. Vi svenskar ska väl helst leva i vinterkyla, dystra gråa dagar året om, enligt vädergudarna iaf..

På min dator har jag lagt upp så jag har en ständig uppdatering på restresor. Kan säga att det är mer än lockande att trycka upp en resa nu och beställa med en gång. Men riktigt så lätt är det ju inte tyvärr. Har inget pass, så det tar ju sin tid att fixa, sen kan jag inte direkt ta ledigt från jobbet hur som helst.. typiskt. Behöver min värme.
Jag och baby har iaf en hel del planer för sommaren. Ska dra iväg på diverse roliga saker med barnen. Ska bli skoj, ser verkligen fram emot vissa av dom iaf. Eftersom jag inte varit på S.S själv så ska det bli skoj. :) Barnet i mig kryper fram med en väldans fart. Gäller bara att spara pengar nu då så man har råd med alla saker man vill göra. Sen ska vi se när man får semester också. Gottigt. Då kan man göra något lite extra speciellt.

Tänkte slänga upp lite kort nu då som jag lovade er igår. Dom är från lite olika tider så det kan nog bli lite rörigt. Men jag har bestämt mig att bara lägga upp dom så får ni se själva :)
(alla bilder är klickbara)

1.  2.  3.
4.  5.  6.

1. Jag var duktig och slängde iväg en massa kläder till fattigare länder :)
2. Trött efter en lång dag av flytt och en massa körande                               
3. Har äntligen fått upp våra dvd hyllor och med det våra filmer. JAA!         
4. Bilder från när Fredrika och hennes lilla dotter Nellie var på besök.      
5. Efter mycket om & men vågade även jag hålla det lilla knytet :) <3        
6. En god öl i eftermiddags solen strax innan våran inflyttningsfest.            

trött

Fy tusan vad jag är trött... Har precis pausat Yes Man och baby är nere i tvättstugan och fixar tvätten <3 Kommer nog
somna gott ikväll men kan ju tyvärr inte lägga mig nu och lämna R med all tvätt... hmm får se hur vi löser detta..
Nä nu ska vi kolla slutet här så det får bli mer uppdatering imorgon för sedan är det dags att sova :)

Ett litet till.

Blir till o skriva ett litet inlägg till här :) Känns ju ändå så skönt nu så.
Har haft fin besök hemma idag, en liten sväng iaf. Först kom sandra förbi en sväng och ville tjata lite sen kom även Anki förbi och då fick det ju naturligtvis bli ett litet parti med skip-bo. Vi har ju inte träffats på några dagar nu så det fick bli en liten reunion. haha :) skoj skoj. Nä nu ska jag slappa vidare här.. Blir nog en rulle ikväll.. kanske min ny inköpta Yes Man ;)

I´m Back in business


YEEEEEEEY! Vi har ÄNTLIGEN fått vårat efterlängtade internet så nu är jag tillbaka igen. :) Äntligen säger jag bara. Har haft svår abstinens nu i över en månads tid.. Att sitta utan internet trodde man var hur lätt som helst innan men fy skäms vad man är beroende av det.. Helt sjukt egentligen när jag tänker efter.. men men nu är det är det tillbaka och jag är naturligtvis hur lycklig som helst haha!

Har precis satt mig i soffan med laptopen i knät efter en god god lunch/middag som idag bestod utav Pannkakor som min älskling hade gjort när jag kom hem ifrån jobbet. Så goda så. Så nu sitter jag här mätt o go :) Baby är väl lika lycklig han nu när internetet äntligen är tillbaka, nu kan han ju sitta och spela medans jag sitter här och fördriver min tid på bästa sätt.
Nä nog tjata om internet och allt som kommer omkring där... Ni som saknat mig kan andas ut nu för nu är jag tillbaka som vanligt. Ska iaf uppdatera så ofta jag kan.. Denna vecka har iaf varit lite mycket att göra med allt på jobbet men nu ska det nog ha lugnat ner sig lite. :) Kommer slänga upp lite olika kort som har varit med tiden här nu som passerat förbi oss men ska försöka slänga ihop en liten sammanfattning så ni fattar vad bilderna handlar om :)
Kram på er och TACK för att ni orkat vänta på mig!
RSS 2.0