God Morgon Solstråle



God Morgon ! Eller snarare god förmiddag. Fick äntligen sova ut ordentligt idag. Har saknat det så sjukt mycket och när vi har minstingen hemma så blir det verkligen inga sena mornar i sängen. Även om man vill ligga kvar och snooza lite så går det inte för ljudnivån är på topp.. men men.. Idag fick jag verkligen sova ut och ännnu bättre, vakna upp till strålande väder. Blå himmel och sol. Kan det bli bättre? :) Så jag känner redan nu att dagen kommer bli jätte bra. Inget kan hindra mitt goda humör idag inte. Ska även få träffa min guldklimp senare också och det gör ju inte direkt saken värre.
Nä nu tror jag bestämt att det är dags för lite sen frukost för min del, sen ska jag göra mig iordning och dra vidare till jobbet. Är nog till och med snäll och bjuder på ett morgon kort också, ett litet iaf haha :) Puss på er

Kommentarer
Postat av: Sara

Sv: Jasså, va kul :-) Jag lägger till dig med än gång!

2009-05-13 @ 18:53:55 // URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: Claudia

jätte fin blogg :)

förresten, vill du börja samarbeta med bracy.se och ha fördelen att kunna vinna armand osv? kolla på min blogg så kan du börja samarbeta på en gång :)

2009-05-13 @ 22:02:28 // URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Ja den är ju för snygg alltså! Fast jag skulle vilja ha den i korall faktiskt. De har ju en liknande modell som är som en tubklänning och den finns i korall. Den passar bättre i min garderob skulle jag tro :-)

2009-05-13 @ 22:20:50 // URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0