Happy Birthday!!



Idag är ingen vanlig dag! För idag är det faktiskt min F Ö D E L S E D A G. =) Ojoj vad tiden går fort. Redan ett år sedan jag fyllde sist. Jisses. Jag fyller hela 24 idag, så ett steg närmare halva 50.. :S HAHA!

Ja vad ska man säga. Jag måste väl ändå erkänna att jag har lite ådersnoja, annars får jag väl höra det av mina kära vänner lite senare. Men när jag tänker efter så är vi allt fortfarande unga. Vi har ju närmare 20 än 30 (än så länge) så det borde väl säga en hel del ;)
Men helt ärligt så tror jag att det blir lite lätt åldersnojja här, speciellt i denna staden där alla föder ungar till höger och vänster. Dom föder även sina barn i väldigt ung ålder, skaffar hus, gifter sig, mm mm... ja ni förstår säkert min mening här. Alla har så fruktansvärt bråttom av någon konstig anledning. Visst jag är väl inte bättre jag. Jag är ju ändå ihop med en kille som har 3 barn. Men det är ändå inte riktigt samma sak. Men men nu ska jag inte sväng in på detta på min stora dag. Jag har massor att stå i och här sitter jag :)
Kommer uppdatera mer under dagen så var inte oroliga ;)
Hej så länge!

PS. Paketet på bilden är faktiskt en tårta :) Coolt va.
Kommentarer
Postat av: Sandra Dee

HAHAHAHA! Va fan, vi får ta och flytta kanske då? Allvarligt talat. Vi är 23 (24 haha!) och har åldersnojja båda två.. SERIÖST!!! Yeye! Tur att vi är sånna snyggingar.. det väger ju upp ;) HAHA

2009-05-29 @ 10:51:27 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0