En tvåa

Jag blir så trött på detta lägenhetsletandet.. Jag söker o söker o söker o söker men inget.. När ska jag få hitta en bra relativt billig lägenhet som jag kan få ta över snart. Det verkar som en omöjlighet just nu. Men jag vet att jag inte ska ge upp. Snart kommer turen till mig också. Det måste jag tro. Annars går jag nog under.
Jag önskar såååå att jag hade haft råd med en tvåa istället :( suck. det hade varit så mycket bättre. Men eftersom jag inte får några som helst bidrag så som bostadsbidrag osv. Jag får inte det. Jag tjänar tydligen för bra.. suck Tydligen inte tillräckligt bra. för då hade jag haft råd med en tvåa utan problem.. Så jag får klara mig på det jag drar in själv..
well well. Antingen vill jag ha en stor etta med sovalkov eller en billig tvåa. Vilket känns omöjligt i denna skit stad.. suck. Snart skiter jag i allt och drar uppåt...
Jaja nu blir det iaf frukost för min del. Eller lunch kanske..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är de slut?

2009-11-27 @ 12:09:10 //
Postat av: Evelin

Bara nyfiken här nu, men vad kostar en tvåa? Så tråkigt att du inte kan hitta en billig, det är ju helt klart mycket mysigare med en tvåa än en etta. Tråkigt att höra att du ska flytta förresten. Hoppas du har det någolunda bra därborta i Sverige min vän. Vi hörs! Puss!

2009-11-27 @ 13:36:35 // URL: http://evelinux.blogg.se/
Postat av: Evelin

Nej jag förstår att du vill ha pengar kvar efter räkningarna är betalda, vem vill inte det :) Lycka till med letandet i alla fall så får vi hoppas på det bästa.

Kram!

2009-11-27 @ 16:14:18 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0