framåt...

Åh vad jag skjuter på viktiga saker hela tiden. INTE bra! Imorgon MÅSTE jag verkligen få det där jäkla pappret påskriver så jag kan få mina pengar i ganska normal tid iaf.. Vore lite väl jobbigt annars.. Hmm Man har ju ändå räkningar att betala även om man inte vill det..

Dagen idag har faktiskt varit riktigt bra. Hade en riktigt rolig dag på jobbet och efteråt tog jag en liten fika med Sandra gullet. Nu är jag hemma igen och min snälla fästman lagar middag åt mig samtidigt som jag sitter här :) Vilken lyx man kan ha ibland. Gulligt.

(undra vad detta läpstiftet heter, så snyggt)

Imorgon är det många ärenden som ska springas. Måste fixa pappret, posta det, ombesiktiga bilen, sen åka till verkstan och betala och fixa skydden till lamporna sen blir det väl en fika med Catta om hon fortfarande kan :) Hoppas det. Vi har väl tydligen en del att prata om hehe ^^ min lilla ängel. Hon bryr sig allt för mycket <3 Älskade älskade vän!
<3

Kommentarer
Postat av: Leonard

Tack för din röst! :D Lily Allen är bra, min favorit är dock CiCi men det är ju inte det som räknas nu haha :D Allt bra?

2009-10-13 @ 21:24:59 // URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0