Flickvänner från förr


Ghosts of Girlfriends past, eller Flickvänner från förr som den heter på Svenska. Såg denna precis och tyckte allt den var bra. Men det har blivit lite väl många romantiska komedier för mig nu på sista tiden. Alla är ju så förutsägbara. Man vet exakt vad som händer och vem som får vem.. Men bra tidsfördriv. Rolig, skrattade några gånger. Den påminnde mig lite grann om filmen om Scrodge. Den när han den elaka, ensamma mannen får besök av 3 spöken under natten. Samma sak gällde i denna filmen. Han åkte fram och tillbaka i tiden för att rensa sitt sinne och för att bli en bättre man.
Men tycker ni om romantiska komedier så är den här en bra och lätt film.





Höst


Nu är hösten verkligen här.. Jag har förnekat det länge nog nu och nu går det inte förneka längre. Det är kallare på dagarna så det verkligen biter i kinderna av den kalla vinden. Lövens gröna färg är som bortblåst och har ersatts av ett eldhav av varma vackra färger.
Jag har inget emot hösten så. Gillar hösten med alla färger, alla mysiga kvällar under filten, varm choklad :) Men jag saknar sommaren. Kanske beror det på att vi knappt fick någon sommar i år. 2009 kommer för alltid minnas som det sommarlösa året. Det gick från vår till höst med en gång. Nästa år ska jag iaf gardera upp mig med en resa till varmare delar av jorden i slutet av sommaren.

Men med kylan som kommer krypandes så innebär det även varmare kläder. Idag åker vi ut för att köpa varmare jackor till Raffael & Lucia. Sen ska vinterkläderna packas upp. Mössor och vantar. Halsdukar och tjocktröjor ska fram.. Morgonluften är tydligen inte nådig....

Hur har ni det hos er? Har hösten kommit till er? Kylan?

I love you, man.



I love you, man
är en film som är hysteriskt rolig. Jag satt och skratta största delen av filmen. En riktigt nöjeshöjare om jag får säga det själv.
Storyn går ut på att man får följa en man vid namn Peter och hans "jakt" på en bestman. Han och hans tjej ska äntligen gifta sig men medans hon har en massa vänner så har han inga. Inga vänner att bjuda på bröllopet och ingen nära vän att utse till bestman.
Den är riktigt rolig och det kommer riktigt bra scener ibland. Love it!
I rollerna ser man bland annat Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Jaime Pressly och många fler..

Bring It!

Har sett på Den senaste Bring it On - Fight to the Finish filmen. Dom har ju släppt några Bring it on-filmer genom åren. Jag har sett alla, trots att jag vet att alla verkligen handlar om samma sak. Det är ju inte direkt så att dom byter ut historierna utan bara skådespelarna. Denna var nog den femte filmen i raden av alla bring it on filmer. Men jag kan samtidigt inte låta bli att kolla på dom. Gillar Cheerleader grejen. Har väl alltid velat bli en cheerleader själv innerst inne men det vet man ju att det inte fungerar i Sverige. Eftersom vi inte har den slags cheerleader grejen här.. Den verkar ju enbart finnas i Usa.. Eller så är det bara jag som missat det totalt.. Men men åter till filmen. Den handlar som sagt om det vanligt. 2 cheerleader-team som slåss om den eviga pokalen som den bästa leadern.. Så har ni sett någon av alla Bring it on filmer så har ni reda sett dom alla.. Men men, det är bra tidsfördriv när man inte orkar tänka så mycket. :) Christina Milian spelar en utav huvudrollerna.

F.B

Kan säga att jag haft jäkligt kul inatt.. Har suttit inne på Facebook i flera timmar nu och haft roligt. Helt galet vad många kommentarer det blev. Jag börjar fundera över vad som är rekordet för kommentarer på facebook... Jag kom ändå upp i sjukt många. Och det stannade inte på 419 kan jag ju säga.. Skoj skoj hade vi iaf :)
Men NU blir det iallafall till att sova.


God Natt!

Movie!

Har precit sett klart på The Proposal med Sandra Bullock. En riktigt bra film måste jag säga. Det rekommenderar jag. Fick mig några goa skratt !! Så får ni chans att se den så gör det :)
Det var väl en klassisk romantisk komedi med allt som tillhör men ändå.

kväll


Kvällen är här och det är dags för Idol. Sitter och har på det i bakgrunden nu. Fast det är lite synd att det roliga är över. Nu är det ju bara seriösa bitar kvar.. Men men det kan ju vara kul det också ibland.  Är hungrig, ovanligt, så jag ska nog ta och göra mig lite varma mackor snart. Mums :)
Men men..

inget intressant idag.
--

Sleepy Head

Nu ska jag försöka lägga mig snart känner jag... Timmarna går och jag ska upp och jobba imorgon. Kan ju vara trevligt med några timmars sömn innan det iaf... Inatt blev det ju inte så värst många timmar *morr* Hatar att vakna tidigt av sådana saker... ÅH! Blir nästan bara irriterad av att tänka på det...så då låter jag bli nu...

Har ätit lite makaroner men är fortfarande hungrig... typiskt.. Får äta mer imorgon.
Nä nu blir det sängen här. Sov  gott allesammans!

Helgen

Usch vad jag är dålig på det här med nya inlägg.. Men då innebär det väl bara att jag har ett liv utanför bloggen.. Elller hur? :)

Igår var iallafall en av de bästa kvällarna på väldigt väldigt länge. Hade en super härlig kväll med mina nära och kära vänner. Blev lite förfest hemma hos Niclas & Jonte  med alla tjejerna, sedan blev det utgång. En sjukt lyckad sådan också.. Blev tyvärr inga kort från igår. inte på min kamera iaf.. Kan se om jag kanske kan norpa några från mina vänner. Vi dansade och skrattade hela natten lång och jag somnade gott efteråt. Åh vad jag bara älskar när utgångarna blir så där perfekta. Roliga. Och innehållsrika på samma gång.  Lovley <3 Var alldeles för längesen vi var ute allihopa samtidigt. Förstår inte varför vi inte är det oftare bara. Vi har ju så roligt ihop.

Nog om det. Gårdagen var mer än Lyckad!
Idag däremot så har man inte varit lika aktiv.. Catta sov här så när alla hade vaknat till så träffades vi för en bakis-pizza och sen en liten fika. Fick ju prata ihop oss om gårdagens bravader :)

Väl hemma igen så la jag mig och läste. Som vanligt. Har blivit en riktig bokmal efter jag började med Twilight böckerna. Så idag läste jag ut den tredje boken. Men även den sista Twilight boken som jag har. Så nu efterlyser jag den fjärde boken så länge vi båda andas för att få läsa ut hela serien... Jag får hoppas någon av alla mina vänner har den hemma så jag kan låna den lite snabbt. Måste ju få veta slutet snart innan jag blir tokig. Imorgon ska jag gå till biblioteket och se om dom kanske har den.. det borde dom väl ha? hmm.. Ja det återstår att se imorgon..

Nä nu ska jag ta och kolla på Playa del Sol. Första avsnittet på säsong 2 var ju idag, men jag missade det nu när det gick på tvn så jag får se det via svt-play istället. Funkar säkert lika bra..

Hoppas ni haft en kanon helg ni också :)

You are my Sunshine

har inget att skriva om idag känner jag... Har bara bråttom bråttom bråttom just nu :)
Men jag bjuder på en låt som betyder mycket för mig. <3



Ge Mig Mat !

JAG ÄR HUNGRIG !!!
NU ska jag ställa mig och laga mat. Och sen invänta resten av familjen som varit och tränat Judo. Men jag är så jäkla hungrig NU. Jag vill ha mat NU! Åh hatar när jag blir så här hungrig... suck.. Nä kanske lika bra att börja med maten då...
Idag blir det Hamburgare. Älskar hemmagjorda hamburgare. Mycket godare. :)

Sjukhus

Det är mycket som händer nu.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara helt ärlig. Det är en väldigt väldigt nära person till mig som ligger på sjukhus nu. Hon kommer nog bli frisk men det kommer dröja ett bra tag. Vill inte riktigt skriva ut vem det är pga att jag inte vet vilka som läser min blogg enbart för att snoka. Jag tycker inte att dom har rätt att få reda på detta då. Det viktigaste är att hon blir bra snart så att hon får komma hem. Det värker i hela min kropp över att behöva veta att hon mår så dåligt och har sådana smärtor... vill inte... Tårarna faller men jag vet att det kommer bli bra igen. Hon är en stark kvinna som har klarat sig igenom värre saker än det här.. Hon kommer komma hem snart. Det vet jag.. men ändå så är jag så orolig..

.........................

MUSIC

HAHA det är så komiskt att titta på statestiken när man skriver inlägg och när man vart frånvarande i någon/några dagar. Upp-neeeer-neeer-neer-Upp HAHAH! :)
Jaja, nog om min dåliga humor..

Jag sitter framför datorn med Spotify i högsta hugg... Försöker komma på några bra låtar att söka efter men det står ju helt still.. Blir galen här. Så har ni några favoritlåtar ni tycker om så släng in en kommentar så jag har något att lyssna på :) Just nu är en av mina många favoriter Empire state of mind med Jay-Z och Alicia Keys. Mycket bra låt som dom även framförde på VMA i år. Men jag kan ju inte sitta och lyssna på samma låt hela tiden, då kommer jag bli tokig till slut ;)

Idag blir det födelsedagskalas för min del. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning sen snabbt ut på stan och fixa lite grejer. Bank ärenden och annat bös.. Sen bär det av ut till Catta för att fira hennes dag :) Men på lördag tar vi igen det igen. Med drinkar och glada sånger :)

Vad ska ni göra idag?

upp-ner-upp-ner


HAHAHA!
Sitter och tittar på min statestik här på bloggen. Den ser ut som den har fått ett slaganfall eller nått.. Upp ner upp ner UUUpp neeeeer haha. Ser rätt roligt ut. Jobbigt att hålla samma nivå?? Jaja den är rolig att titta på iaf.

Igår kväll kom Sandra hit en sväng, pratade lite och tog oss en nattpromenad i stan. Var riktigt mysigt. Behagligt när det inte är jätte kallt än utan bara uppfriskande. 

Idag blir det nog fika med Niclas, om jag inte ska hämta mamma i u-valla vill säga... Men det återstår att se. NU ska jag iaf hoppa in i duschen. För så HÄR kan jag inte gå ut på stan. Då lär jag väl skrämma en del hhaahah!

Hoppas ni får en trevlig måndag!

Fighter

I´m a Fighter and I always will be...

Min underbara helg!

Söndag.. Dessa söndagar.. Sista dagen på veckan och den ständiga vilodagen...Känns skönt att det åtminstonde finns 1 dag i veckan som faktiskt är utsatt som vilodag. Sen om inte alla vilar det är ju upp till var och en. Jag vilar iaf idag och tar det lugnare än lugnt :)

Hade en fruktansvärt lyckad dag igår med. Underbart när helgerna blir så sjukt bra! Jobbade en snabbis sen mötte jag upp Camilla, Johan och lilla William (som inte är så liten längre...1 år och allt) för en fika. Senare kom även Rickard, efter ett tag kom Catta och jag fick tårar i ögonen. Lipade som en gris :) Älskade vän! Och sist kom Sandra och gjorde oss sällskap. Satt och fikade, tjatade och hade allmänt underbart en stund tills det var dags för alla att gå olika vägar.. De andra åkte hem och jag och Baby gick och åt middag för att senare spela Biljard. Skulle vart Bowling egentligen men vi ångrade oss i sista sekunden :) Biljarden var rolig. Jag fastnade som vanligt framför BlackJack maskinerna så Rickard åkte iväg till sin syster en kort stund. Vann gjorde jag också. mycket :) Så kvällen kunde inte bli bättre. Efter mycket om och men slutade jag spela och kände att det fick räcka för dagen, åkte och mötte Sofia. Sen blev det utgång och vi dansade natten lång :)


UNDERBAR helg! Tack till alla som gjort den så underbar för mig <3
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa ut dom sista kapitlen i Twilight boken för att senare se på filmen ikväll :) OH. Undra om det är mycket man kommer reagera på.. Så längesedan jag såg filmen så kommer ju knappt ihåg den.. jaja. :) Det blir säkert kul.

Mamma jag tänker på dig...

Middag & Bio

Idag har det enbart varit en mysig dag. Helt underbar. Startade dagen med en ordentlig sovmorgon. Det är alla värda ibland :) Eftersom jag var ledig idag så tvekade jag inte på det. Tog en dusch och gick och satte mig på fiket med mina vänner... Åt frukost och pratade om livet och allt som tillhör.. Underbart det är när man kan prata om vad som helst med sina vänner.

Efter min underbara dag med mina vänner så mötte jag upp min älskade fästman. Vi åt en god god middag på Värner där vi träffade Maria och Per. Trevligt med lite sällskap. Efter maten gick jag och baby på bio. En riktigt mysig fredag helt enkelt. :) Jag är iaf nöjd och glad.
Filmen vi så var för övrigt Inglorious Bastards. Jag gillar Tarantino så det är svårt att missa en av hans nya filmer.

Nä nu är det dags för sängen. Imorgon är det lördag och dags för ytterligare lite jobb innan helgen kan starta på riktigt :) Hoppas ni haft en lika mysig fredag som jag har haft :)

Kapat

NU äntligen har jag fått tummen ur och gjort det jag skulle gjort för längesen. Jag har total kapat alla band what so ever med min såkallade "släkt". Har ingenting med vissa av dom att göra och vill inte heller ha dom i mitt liv om dom ska bete sig på detta sättet. Den ena är ju verkligen värre än den andra. Verkligen tragiskt att dom ska behöva bete sig så för att få bekräftelse eller vad dom nu är ute efter.. Riktigt tragiskt.. Nästan så man tycker synd om dom. En av dom borde verklgien uppsöka läkare. Och det säger jag trots allt med välmening. För jag tror seriöst något gick fruktansvärt snett för några år sedan. En förlossnings psykos är ju faktiskt inte allför ovanlig. Men får man inte hjälp med det med en gång så kan det lätt hålla i sig.. tyvärr..  Den enda personen jag verkligen, av hela mitt hjärta, saknar är min Morfar. Och han får man inte träffa... Det suger verkligen. Men jag har lite saker i tankarna som jag tänkte göra.. :) Jag vet att allt inte handlar om Facebook men nu har jag tagit bort dom från min vännerlista och blockat dom så dom inte kan lägga sina jäkla nyfikna näsor i blöt. Det känns så otroligt skönt så det finns inte. Vilken befrielse :) Underbart! Att jag inte gjort detta tidigare.

källa

Idag ska jag leva! :)

Äntligen Fredag!


Detta får bli ett väääääldigt kort och snabbt litet inlägg. Men bara visa att jag lever och mår bra. :)
Ska hoppa in i duschen nu sen blir det fika och massa mys... Borde verkligen stått i duschen för längesen så nu blir det till att få fötterna att ryka av snabbhet :)
Hoppas ni får en underbar fredag!

Trailer: New Moon

Här är den nya Trailern för New Moon a Twilight Saga. Den visades på Mtv Music Awards som gick avstapeln nyss. Spännande spännande måste jag säga. JAG ska absolut gå och se den på premiär dagen när den kommer till Sverige :) Ska ni göra detsamma eller struntar ni i allt som har med Twilight att göra?

Twilight Hysteri


Först nu förstår jag all denna hysteri kring Twilight och den mystiske Edward Cullen. Jag hade enbart sett filmen och tyckte inte alls att Edward Cullen som spelas utav Robert Pattinson var speciellt speciell.. Det har ju varit en sådan sjuk hysteri kring just Robert och jag har helt ärligt aldrig förstått varför. Just för att jag inte såg det i filmen som alla andra verkade ha sett.. Folk verkar ju iofs tro att Robert ÄR Edward Cullen... Jisses.. Men iaf. Det jag skulle komma till är att jag faktiskt börjar förstå denna hysteri bättre. Har snart läst ut första boken och Edward Cullen är helt sjukt underbar i boken. Synd bara att dom inte fick den känslan fångad på film. Hade nog blivit ännu bättre då tror jag. Så nu ska jag faktiskt ta och läsa ut boken sen sätta mig och kolla på filmen igen. Just för att se om man kanske förstår bättre osv osv.. Sen ska jag börja läsa nästa bok och vänta spänt på att New Moon ska ha biopremiär.. Spännande spännande. Jag blir galen. Boken är helt sjuk! Man blir galen. Jag förstår verkligen Bellas frustration. Jisses. Jag hade blivit galen om jag satt i hennes sits.. :) Galen av bubblande känslor alltså. Kanske är tur att det inte finns människor som Edward Cullen i verkligheten.. -puh- eller finns det??

Bilderna nedan är från inspelningen utav New Moon. jag längtar! :)

Hösten är kommen


Hösten är här.... Det syns på min Altan. Alla löv har sakta men säkert börjat färgas röda.. Kylan hänger i luften och det blir allt kallare och kallare på kvällarna.. Snart är kjolen och brunbrända ben ett minne blott... Vet inte hur jag känner mig inför hösten. Det kan väl vara mysigt. Varma stora ströjor, te, varm choklad och mys i soffan. Men sommaren är ändå min absoluta favorit årstid och det kändes som att det blev alldeles för lite av det detta året... Tyvärr... Vad ska man göra då? Förlänga sommaren ytterligare men en utandsresa..? Nej. Jag sparar mig till nästa år då vi åker utomlands med HELA min familjen och massa nära och kära. Det ska bli roligt! :) Men fram tills dess får jag stå ut med hösten, vintern och våren..

Dagen till ära så hade jag Rosetter i håret igår. Var inget speciellt att fira men kände för att ha lite rosetter i min tillvara just denna dag. :) And so on.... Igår jobbade jag, åt middag och sen umgicks jag med mina kära vänner. Blev en hel del kortspelande och prat igår. Några te koppar hann vi med också ;) mysigt värre! Man kan inte göra annat än att älska den balkongen!

Nä nu ska jag göra mig iordning inför jobbet här...

Hemkomst!


Idag, Onsdag, kommer min Älskade familj hem. Eller a inte min kära bror då men resten av familjen. Min Älskade mamma som är världens bästa och min bästa styvfar kommer iallafall hem. Dom har varit i Turkiet och gottat sig ordentligt med en massa underbart goa vänner. Det förtjänar dom verkligen! Efter allt dom fått stå ut med. Lite vila kan göra en gott och få nya krafter att bekämpa vardagen med :)
Men idag landar dom i Sverige, men jag kommer förmodligen inte träffa dom förän imorgon. Dom landar ju inte jätte sent på natten eller tidigt på morgonen som billighetsflyg gör utan dom landar normala tider. Checkar ut normala tider (alltså 12 på dagen och inte 3 på natten haha) osv osv.. Så går det när man har lite extra pengar ;)
Nä nog babblat om det. Längtar till jag får krama på dom igen. + Att dom tydligen har köpt hem lite gott till mig. En ny klocka bla :) wiee jag är nyfiken på hur den ser ut. Ja, jag kanske är lite bortskämd ;) Men så går det när man är yngst. heheh

Oj vad klockan sprang iväg. Skynda mig med kläderna sen måste jag rusa till jobbet!
Hej så länge

God Morgon

..Sunshine!
Igår var jag ju som sagt hos tatueraren. Gjorde inget märkvärdigt alls, fyllde i mitt gamla och gjorde det bättre, klarare och snyggare. Sen la vi på lite mer småstjärnor. Så min arm ser i stort sett ut som vanligt och det finns det ju faktiskt redan kort på. Dom kan ni hitta i Kategorin Tattoo & Piercing. Men utöver detta så har jag fått 2 nya tillskott. Säger inte från var för det är faktiskt en hemlis ;) Men jag kan vara snäll och bjuda på en idag. Den andra får ni se en annan dag. På ett bättre kort där den gör sitt jobb. Väntar man på något gott så... :)

Denna lilla Love Tatueringen har jag velat ha länge och nu äntligen sitter den där den ska. Den är placerad på vänsterhandens ringfinger som en symbol för kärleken. Det är där jag har min förlovningsring osv osv... Den andra jag gjorde får ni som sagt se i ett senare inlägg.. Hoppas att ni kan vänta ;)

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, sen äta, sen göra mig iordning för jobbet.
Ha en bra dag!

Skön känsla

Idag är jag G L A D och mår B R A

Tattoo Time


Snart åker jag iväg till studion igen.. Var ju inte längesen jag var där och idag bär det av igen. Passade perfekt eftersom jag är ledig idag och allt också. Perfekt. Solen skiner och jag är faktiskt på jätte bra humör :)  Det var längesen jag hade denna känslan i kroppen. Kan säga att den varit efterlängtad. Idag ska jag även träffa Catta. Min ängel. Så dagen kan inte bli annat än bra idag!
Nä nu ska jag slänga på mig skorna och dra mig mot studion. Didi väntar :)

Ha en underbar dag allihopa!! :)

Patrick Swayze Död!

R.I.P Patrick Swayze


Patrick blev 57 år. Efter att bekämpat Cancer i 20 månader så gav kroppen upp. Inte så konstigt med tanke på att han själv inte ville ha fler behandlingar.. Usch och fy.. Men nu är han ett riktigt "ghost" allas våran Patrick Swazye.
Fast i mina ögon kommer han alltid att vara en dirty dancer ;)

Vila i frid!

Ombes...!?

ÅH!
Har precis varit och besiktigat min kära bil... Var inga större problem med den så vilket var tur MEN jag måste ändå tillbaka för en ombesiktning inom en månad. *morr* Allt för att mina lammpor var fel ställda.. SUCK!
Så jäkla kul är det inte på bilprovningen direkt... Och dom kunde inte erbjuda sig att fixa det på plats heller dom jäkla stolpskotten.. Det hade ju bara vart för dom att ställa in lamporna så hade det varit klart sen.. Men nej då.....

Trött jag blir..
Nu sitter jag iaf hemma igen, försöker få i mig lite mat, lunch, innan jag ska gå till jobbet.. Börjar om 40 min så jag borde nog lägga på ett kol nu tror jag. Lite dumt att komma försent till jobbet..

Hoppas ni haft en bra helg.. Nu är det äntligen måndag igen :)

Lily Allen

Jag verkligen älskar denna kvinna. Helt underbar artist. Skulle jag börjat sjunga och blivit känd hade jag vart som henne. Hon är helt klart en av mina absoluta favoriter på musikhimlen och jag känner faktiskt igen mig mycket i henne.
Lily Allen blev känd via Myspace med låten 'Smile'. Sen vet väl alla hur det har gått. Skivorna har rullat på och snart kommer hennes tredje album ut. Jag väntar spänt! Lily är född samma år som mig och är alltså 24. Mycket bra jobbat Lily. Nästa gång hon kommer till Sverige så ska iaf jag vara där och sjunga med i alla låtar :)


VMA

God morgon... Ja det är god morgon för min del. Vaknade klockan 3 idag... ojojoj... Men det var skönt. Tror iofs att detta kommer skada hela min dag. Men men.. R och ungarna är iväg och hämtar pizzor :) god söndags middag det får bli idag. Senare ikväll kanske det blir en bio. Lucia fick nämligen en biobiljett igår när hon fyllde år. Så en barnfilm kanske det blir sen.. Någon som sett den där G-Force än?? Verkar den bra eller?

Sitter och funderar på hur jag ska göra ikväll, eller snarare inatt... Om jag ska titta på VMA eller inte.. Det börjar ju ändå klockan 2 inatt och jag ska upp tidigt tidigt imorgon och besiktiga bilen för att sen börja jobba.. Så sitter jag uppe inatt lär jag väl vara som en zombie imorgon. Mindre kul... Det går ju iofs i repris men det var som Sandra sa, Det är ju mycket roligare att se det Live.. Och att Bella ska intervjua folk på röda mattan HAHAHA kommer ju skratta så jag storknar. Men men det återstår att se om det blir inatt eller när reprisen går. :)

Vad ska ni göra? Ska ni kolla på Video Music Awards?


Nä nu kom dom med Pizzan här. MUMS!

Roligt!



HAHAHAHHAHHAHHAH
Jag och Sandra skrattar lika mycket varje gång den här reklamen kommer på tv. HAHA!
Så rolig!!!!!

Kalaset!

Kalaset är avklarat, barnen har hoppat i sina pyjamasar och snart är det läggdags för dom. Fast lite längre får dom allt vara uppe . Det är ju trots allt lördag idag :) Och alla är lediga imorgon. gott gott... Kalaset gick jätte bra, alla är trötta och glada och Lucia blev jätte glad över alla presenter hon fick. Hon var så rolig när hon fick sina solglasögon, satte på sig dom med en gång och sprang runt med dom här inne som värsta superstjärnan :) Hon måste brås på mig hah :) Underbart!

Nu sitter jag här i soffan helt utslagen.. baby är iväg och hämtar mat åt oss på Gyllene måsen *schyyy*  ;) Så det blir våran kvällsmat, för oss vuxna då. Barnen har ju redan ätit. Sen ikväll blir det väl filmkväll som är inplanerad. Sandra ska komma förbi en sväng, kanske Håkan också, vi får se. Men först ska vi kolla på den nya serien som börjar på teran nu klockan 21. Royal pains. Hoppas att den är bra. Såg precis att det var dubbelavsnitt ikväll. OH skoj :)

Hoppas ni alla haft en bra lördag och att det fortsätter så.

Fredag

Fredag... Idag är det fredag och vad ska man göra. jag ska ju iofs snart bort till en kompis. Är några som sitter och dricker så det blir väl att umgås lite. Men nykter för mig iaf. Jobb imorgon.
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del känns det som. Började dagen med att gå ut på restaurang och äta gott med fästmannen och vår söta lilla Lucia. :) Sedan gick vi runt i lite olika butiker och köpte presenter inför imorgon. Jobbade en snabbis på 3 timmar sen åkte jag ut till köpcentrat där jag och Lucia vandrade runt och shoppade lite medans de andra var och letade ännu fler presenter till lucia. Hon fyller ju år imorgon. Åh! Den lilla tjejen blir stor. Hela 6 år. usch vad tiden går fort... :( Jag och Lucia hittade iaf en svart/vit tröja som hon ville ha för det var ju en sådan Britney Spears har på sig i Womanizer. hihi hon är så söt när hon säger det. 'Åh titta en Omönizer tröja' :) Så den köpte jag åt henne men sa att det var en födelsedagspresent så hon får inte öppna den förän imorgon :) Sötnosen min!

Nu har vi nattat barnen och jag ska iväg här nu... Kände bara för att skriva lite.. Det var skönt :)
Imorgon är det kalas som gäller här hemma så det blir väl full rulle efter jobbet med tårtbakning och badning av ungar. Skoj skoj.
Hoppas ni får en underbar helg allihopa. Era ord värmer så mycket, tack!

Uppehåll

Jag vet att det inte blivit mycket uppdatering från min sida på den senaste tiden. Men jag har inte direkt kännt för att skriva. Jag har hellre spenderat min tid med nära och kära och verkligen fått värme och kärlek. Det har helt enkelt blivit för mycket för mig den senaste tiden och jag visste/vet inte hur jag ska tackla mina känslor.. Därför har jag även tappat suget för bloggandet.. Men jag hoppas för min egna skull att detta blogg-stop släpper för mig snart. För jag gillar att skriva och det är en liten lättnad att få lätta på hjärtat någon gång ibland.. Men just nu så måste jag koncentrera mig på mig själv och de i min närhet.. Kommer försöka skriva så ofta jag orkar..

Nu ska jag iallafall färga tillbaka håret. Orkar inte med denna orange/röd/blond färgen längre.. Inge snyggt.. Så jag går tillbaka till det jag trivs bäst i, Svart! Då kommer jag nog känna mig en smula bättre också. Att äntligen få vara mig själv igen. Det känns inte som det är mig själv jag ser i spegeln.. Men men det är en annan historia...

Hoppas att ni där ute har det bra. Att ni verkligen gör det ni vill. Att ni försöker uppnå era drömmars mål. Att ni aldrig ger upp. Ta vara på dagarna som är och personer i eran närhet.
Carpe Diem, som C hade sagt... Fånga Dagen...

För mycket känslor just nu....

Jag lyssnar igenom låtarna om och om igen.. Kalla kårar går längs hela ryggraden.. En konstig känsla. Precis som om du satt brevid mig och lyssna med. Jag saknar dig C.. Så mycket.


Jag kommer ihåg när du spelade just denna coldplay låten för mig första gången. Du var så glad över att du hade hittat denna låt. Du sa hela tiden att jag var tvungen att ha den och lyssna på den hela tiden för att den var så bra... Du näst intill tvingade på mig dina hörlurar för att jag var tvungen att lyssna :) Och Just denna låten spelade dom på din begravning Christoffer... Känslorna svallade över och alla minnen kom...

Jag älskar dig min vän. Kom hem igen!

inte just nu

Sorry for bad update....
inte tid/lust att blogga just nu...

Today is the day........

I don't know what's right and what's real anymore
And I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear
'Cause I'm being taken over by the fear


vill inte vill inte vill inte vill inte.......
Jag saknar dig Ch!

Gäsp

usch vad jag är trött... Detta är helt sjukt. Jag hade kunnat somna här och nu om jag bara la mig ner i soffan. Bäst att hålla sig till sittande position en liten stund till iaf...
Efter jobbet idag så stod maten på bordet, gulligt. Så nu när jag fått mat i magen och hunnit smälta det en stund sen kom tröttheten. Så nu ska jag bara ta bort mitt röda nagellack och måla på nytt, mer transparent lack inför imorgon... Sen blir det nog en film i soffan.. Jag orkar iaf inte baka något nu.. ojoj..

Jag vill inte vakna upp imorgon och fatta att det är fredag.. vill inte. Snälla låt mig slippa.. Säg att detta bara är ett dålig skämt..
God Natt!

Reklam Problem!

God morgon eller kanske god förmiddag låter bättre vid den här tidpunkten på dygnet... Har fått massa svar ang min reklam i headern och vissa ser inget alls varken i Firefox eller Explorer medans andra ser reklam överallt. I headern, på startsidan, i texten osv osv... Hur fult är inte det då? Gash! Så kan det ju inte se ut heller. Jag vet inte hur jag ska få bort det eller att det ska hamna där det ska vara, alltså på sidan. Är det någon där ute som är lite High-Tech så får ni gärna Hojta till och hjälpa mig :) Vore super snällt. Jag känner mig som bambi på hal is när det kommer till detta.. hmm

Vad hände igår..? Jo jag träffade massa människor. Härliga människor. Fikade med Sandra, Sofia, Anki & Becca. Även Maggan kom förbi en snabb sväng. Sen blev det mat tillsammans med Catta ute på Donken. Fin middag haha! Där ute stötte vi på både Petra och Kristina. Väl hemma så åkte jag hem till Anki och Sandra för lite kortspel och en väldans massa prat. Fick reda på ett och annat så nu blir det andra bullar vill jag lova. Gash! Knarkare ska inte få ha den rätten! Sök hjälp istället!
Väl hemma därifrån så hann jag träffa Niclas en kort sväng sen var det verkligen dags för sängen mitt i natten. :) Så jag hann med o träffa en hel del människor igår vilket kändes skönt. Jag älskar att ha människor i min närhet. Inte lika kul att sitta själv, även om det också kan vara väldigt skönt ibland. Men jag är en social prick som gärna har liv runt mig 24/7 :)

Idag är det jobb som gäller igen.. En snabb sväng sen blir det väl bara till att vara hemma ikväll. Baka lite kanske.. Hmm ja vi får se vad det blir. Men nu ska jag iaf ta mig något att äta så lovar jag att försöka fixa reklam problemet för er som ser det snarast!



Hur ser det ut nu????

Reklam ?

Måste bara fråga er om det ligger någon slags reklam i min header? Om ni ser det från era datorer?
För det är en tjej som skrivit och berättat för mig att hon ser reklam i min header, både från firefox och explorer.. Så nu tänkte jag höra mig för om det är fler där ute som ser det.. För så ska det ju inte vara. Reklamen ska ju vara på sidan och inte i headern... är ju inte så snyggt..
är det så måste det ju fixas direkt!

Så ni får gärna berätta vad ni ser :)

Känslor..

Som ni många vet har jag och mina vänner förlorat väldigt många i våran närhet denna sommar.. 2009 kommer absolut att vara ett år jag sent kommer att glömma, tyvärr är detta pga dess dåliga innehåll.. En efter en har dom lämnat oss med bara några veckors mellanrum.. Känslorna bubblar upp och jag vet inte vad jag ska göra med dom. Jag vägrar inse att dom verkligen har lämnat oss här, att dom inte sa hej då. Jag vill så gärna tro att dom fortfarande är i livet och gör andra saker så dom inte kan träffa oss.. Men så är inte fallet... Jag vet det. Men jag vill inte erkänna det för mig själv.. Det kommer göra ondare än vad det redan gör då.. Allt har sin tid. Men man har knappt hunnit bearbeta en dödsdom förän man fått reda på den andra och så har det fortsatt hela sommaren i stort sett...

På fredag är det dags för ytterligare en begravning. En begravning som gör att jag får kalla kårar och knutar i magen. Jag vill inte gå men samtidigt så vill jag. Jag känner redan nu att jag kommer bryta ihop totalt. Christoffer stod mig varmt om hjärtat och nu har han lämnat oss här i sorg och med sjukt många frågor.. Så många 'Varför'..
Kommer jag verkligen att klara av den här begravningen, kommer jag klara av att ta farväl utan att skrika rakt ut i kyrkan..? jag hoppas att jag klarar det iaf. Jag vet ju att han har det betydligt bättre där han är nu och det är samtidigt en lättnad. Men det gör så ont i mig när jag vet att han aldrig mer kommer ringa, aldrig mer krama om en, aldrig mer skicka söta sms.. Aldrig mer... Åh vad jag saknar dig Christoffer!!
Jag undrar vilken som kommer att bli Din låt Christoffer.. (jag har iaf en som jag tycker är din^^)

Det är något jag tycker är väldigt känsligt. Vissa låtar tillhör vissa begravningar och personer.

Kenny Takida - Reason to Cry

Markus Beyonce - Halo

Rickard "Kaske" Lene Marlin - A Place Nearby

Christoffer  ??

sol till regn på 5 sekunder

Hur kan vädret bara ändra sig från strålande sol och värme till rena pissvädret med grått ljus och en massa regn? På bara några sekunder....! Jag satt i soffan och hade svårt att se tvn för det  var så ljust och *Snap* så blev det mörkt och jag hörde hur det smattrade på fönstret... (?) satt som ett frågetecken och undrade vad som hände.... Det var som om någon hade tryckt på en knapp.. Jaja, säger då det. Sverige och dess väder. Det är hopplöst.

Jag gick nyss upp.. Hur skönt är inte det då? Att äntligen få sova ut ordentligt , gott gott.. Så nu har jag precis ätit frukost och funderar på en dusch. Sen måste jag väl vika lite tvätt och sen lite andra ärenden.. Sen runt 4 tiden ska jag få träffa mitt hjärta Catta. Vi har ju inte setts på väldigt länge nu. Men jag funderar på om jag ska hinna ut till köpcentrat en snabbis mellan allt också och fånga upp lite linnen kanske.. Jag vill ha ett sånt lite längre bas linne i marinblått men det verkar ju inte finnas. Gash! Men jag ska leta ögonen ur mig. Alltid bra med baslinnen.


nä nu får jag göra lite nytta här... hej så länge

Ska man orka..?

Nä nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Klockan har runnit iväg alldeles för fort och jag är tröttare än, jag vet inte vad.. Men orkar inte gå till sängen. Först ska jag tvätta av mig sminket sen får jag väl kräla till sängen och somna gott. Imorgon har jag ingen klocka som väcker mig.. hur underbart som helst!

frågan är ju om dagens problem återstår imorgon..
Andas in och ta nya tag!
Sov gott !

Stockholms resan i bilder

Torsdag

Eftersom min bror bor i botkyrka kommun så tycker jag det är lika roligt varje gång man åker förbi 'botkyrka'-skylten. hehe hej och välkommen till Ghettot haha! :) nej då det är faktiskt ett fint område där han bor. Jag måste även skryta lite med att jag faktiskt körde helt själv till Stockholm :) Bland alla bilar och galna stockholmsbilister.

Fredag




Fredagen började men en tur in till stan. Shoppade lite, lunchade och gick runt i gamla stan, söder osv.. På kvällen blev det utgång med Rickard och mina två bröder. Åt god mat och dansade in natten. Underbart! Bilderna får tala för sig själv. Bilden som får avsluta min fredag är den på brorsorna, så klockrent. Båda hade spillt kaffe på sig inne på Mcdonalds innan vi åkte hem. HAHA ser riktigt stiligt ut.. Skoj var det iaf.

Lördag och dags för Stockholm Ink Bash
Lördagen bestod även av en tur till stan och en fika med Anton. Men blev inga kort där inte.


Bjuder på en liten film från lördagen med :)

I´m alive

Hej hej. Jag lever trots den dåliga uppdateringen. Men har jobbat mycket nu i början av veckan och varit helt slut när jag kommit hem så inte orkat så mycket då. Men nu är jag ledig en dag och kan återhämta mig lite :)

För er som var inne snabbt igår morse kanske märkte att min blogg var avstängd. Men den blev genast upplåst igen utan problem tack vare att blogg.se höll med i saken . Gött det. Jag hade tydligen tråkat "ta" en surkarts bild som jag hittade på Google för övrigt. Där jag i stort sett hittar alla mina bilder. Hon började anklaga mig att jag hade varit inne och tagit dom på hennes dåliga blogg osv osv... Så tragiskt att människan inte har ett vettigare liv än så. men men.
 Nu är jag tillbaka iaf.

Håller på att laga mat och tvätta samtidigt nu ungefär. Är så sjukt hungrig så jag tror jag har ihjäl någon snart.... mitt humör när jag blir hungrig är inte å leka med..

Nä nu måste jag återvända till matlagningen.
Hörs senare!

RSS 2.0