Fy fasiken var arg/irriterad jag är nu. Si...

img_7369 (MMS)

Fy fasiken var arg/irriterad jag är nu. Sista minuterna på jobbet fick verkligen mitt humör i bott. Vi hade några få kunder kvar i butiken, hade låst dörrarna för att vi hade stängt (!) när det helt plötsligt börjar dunka på dörrarna helt hysteriskt.  Kollar dit och det står ett gäng med ungdomar där.. Vi visar på klockan och gestikulerar att vi har stängt men dom ger sig inte.. Sen ska jag släppa ut en kund ifrån butiken som var kvar och vad gör inte skitungarna då. Jo knör sig förbi mig och bara " vi ska ha en skjorta" och jag vänlig i början. "vi har stängt" men tror ni dom lyssnade eller?!?!?! Nä, jävla blattar! Faan Vad förbannad jag blev. Dom betedde sig riktigt jävla illa och mitt temprament blev inte bättre. De få kunderna som var kvar i butiken utöver idioter blev riktigt rädda. Stackars människor. Jag hatar verkligen sånna som dom, som inte kan respektera andra människor eller respektera tider!! Faan alltså! Så nu fick jag ur mig lite ilska iaf men jävlar. Mig moppsar man inte upp sig mot. Jag skulle drämt igen dörren i nyllet på dom!!!!

Haha jag blir så full i skratt när jag läs...

img_0199 (MMS)

Haha jag blir så full i skratt när jag läser sandras blogg ;) www.sandradstorm.blogg.se hehe. Ni förstår, hon åkte tåg igår för första gången på.. Ja sen hon föddes verkar det som ;) hehe vilken sötröv hon är! Hon litar inte på konduktören förstår ni haha ! Ja ni får gå in o läsa själva ;)  Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning så jag kommer iväg snart. Min sista dag på jobbet för i år :)) wiiiie!!!!

Oj oj än är tydligen inte julhetsen över. ...

img_7806 (MMS)

Oj oj än är tydligen inte julhetsen över. Folk är som galna på jobbet... Mellandagsrea. Ja vad ska man säga.. Men nu gör jag bra två dagar till, idag och imoron sen är jag leeedig över nyår. Så himla skönt! Kan ligga och mysa med älsklingen länge på fredag och äta frukost ihop :) lovley! Längtar. Sen kommer det nog bli en riktigt lyckad nyår med underbara människor. Tyvärr kommer jag sakna mina pantertanter :( men direkt efter nyår så kommer jag åka upp och hälsa på. Måste hitta en ledig dag bara ;) men då jäklar :) saknar dom alla så jag spricker snart!! Jag har lite cravings efter mina donner så att säga :) Hoppas ni får en trevlig sista onsdag för detta året :)

En helg

Sådär ja, då var julen över för denna gången och nu planeras det för fullt inför nyår istället. :) Kommer bli så jäkla bra tror jag. Ska ta och ringa tjejerna någon dag nu också bara o se om vi ska planera något innan när grabbarna är iväg och bastar :) Firade ju som sagt min jul uppe i Sälen/Lindvallen tillsammans med min mamma, bror och styvpappa. Åkte i onsdags och kom hem igår. Med en smula mer träningsvärk än när jag åkte :S måste börja träna efter nyår. På riktigt. Haha. Well well. Kommer slänga upp lite bilder ifrån helgen senare. Ska försöka idag efter jobbet. Om jag inte är alltför trött. Första dan på jobbet efter helgen och det är mellandagsrea = galningar ! Folk blir ju som tokiga bara man sätter upp lite röda priser. Sjukt. Men men nog om det. Vi hörs lite senare gott folk.

Xmas


Tänkte faktiskt passa på att önska er alla en riktigt god jul redan nu. Imorgon kommer jag inte ha någon tid alls över tror jag.. Vi kommer gå upp tidigt för att ta oss en vepa i backarna innan dom stänger, sen hem, värma sig och kolla på Kalle Anka och hans vänner! mycket viktigt :) tradition är viktigt att hålla vid liv, speciellt runt jul :)
Men det verkar dock som om jag har åkt på en riktig dunder förkylning :(  (tack hjärtat ;) *harkel*)
Men nog om mitt babbel nu, nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag mår bättre imorgon! Ha nu en riktigt super mysig jul med släkt och vänner! så hörs vi på juldagen :)

Då var första dagen avklarad i backarna. N...

img_7111 (MMS)

Då var första dagen avklarad i backarna. Nu blir det värme i stugan med mat och lite öl :) gott gott! Sen kommer jag nog somna gott ikväll skulle jag tro. Fast inte mig emot, då blir det julafton snabbare :D Trött redan nu men får nog inte somna än haha ;) min bror säger hej också haha!  Snabb uppdatering idag men nu vet ni att jag lever iaf. Trots kaaallt väder o smärta ;)

Sälen!

Nu är vi äntligen snart framme i Sälen! Det är massa snö här uppe verkligen, kallt och lite lätt snöfall. Men fint. Men Efter drygt fem timmar i bilen ska det faktiskt bli skönt att få komma ut i den friska luften , få sträcka på sig och lägga sig och sova!! Så man kan vakna pigg och allert imorgon så man kan hoppa på brädan och ge sig ut i backen. :) sen susar nog morgondagen förbi rätt fort skulle jag tro och sen är det juuuulafton!!! :D wiho! Nä nu - Sälen!!!!!

On the road..

..again.. Då satt man i bilen igen då. På väg mot nya äventyr eller rättare sagt, julfirande i Sälen! Har nu en bilresa på 5 timmar framför mig... ugh.. Men kanske försöker mig på att sova en stund på vägen upp ifall jag kanske måste ta över och köra en bit sen. Man vet aldrig ifall päronen tröttnar. Då får vi unga och pigga hoppa in som värsta räddningen ;) hehe

Så här såg det ut i sälen idag :) Brorsan som varit fotograf och fotat på vägen upp. Han åkte nämligen upp tidigare idag så han sitter där helt själv och väntar stackarn. Hoppas han fick åkt lite idag iaf..

Sälen here I come!

Usch! Jag är så sjukt dålig på att uppdate...

img_7690 (MMS)

Usch! Jag är så sjukt dålig på att uppdatera nu men jag hinner verkligen inte kära läsare. Det är så synd. För jag hade velat skriva mer. Men snart har julstressen lagt sig och jag har kommit hem ifrån Sälen. Då lovar jag att det ska bli bättring på den fronten. Så Hr kan det ju inte fortsätta iaf. Hur har ni det annars? Har ni hittat alla era julklappar? Jag åker in till Gbg 1 timma tidigare idag för att fortsätta mitt letande.. Wish me luck :S och till något Heelt annat. Jag måste verkligen uppsöka en frisör. AKUT! Ser ut som ett skatbo. På riktigt ! Luggen är för lång, allt är bara tovigt nu, lite slitet och är i stort behov av en nyfärgning.. Suck. Men vill göra något drastiskt. Verkligen en make-over. Som den gången jag blev rödtott typ. Lite förnyelse. Men What to do r då frågan... Ja innan jul hinner jag inte ändå men kanske i mellandagarna, om jag går innan jag börjar jobbet. Det hade ju funkat. För fy faan vad trött jag är på det nu. Fult och livlöst :( usch.....   Aja.. Mitt ständiga i-lands problem det där.

TGIF!!!! Äntligen fredag! Inte för att jag...

img_4719 (MMS)

TGIF!!!! Äntligen fredag! Inte för att jag är speciellt ledig för det ;) haha men ändå, det är alltid något speciellt med fredagar :) har precis lämnat Göteborgs central och är äntligen påväg hem efter en lååång dag på jobbet.. Så ikväll ska vi ha Fredagsmys med Simon och Nina. Precis som förra fredagen hihi börjar bli van med detta nu ;) vi ska iaf gotta oss i räkor såklart! Vad annars när man bor på bästkusten (västkusten) hehe ;) inte mig emot. Jag ÄLSKAR räkor. Mums! Sen blir det väl bums i säng, jobb imorgon igen. Hoppas ni får en bra helg där ute i vårat kalla vinterland.

Men Åååh vad är det med blogg.se nu då!?!?...

Men Åååh vad är det med blogg.se nu då!?!?!? Kan ju inte ens logga in. För att det finns ingenstans att logga in på! Är det bara jag som har problem med detta tro?

On My way to work! Det är riktigt busväder...

img_7513 (MMS)

On My way to work! Det är riktigt busväder här idag. Regn, blåst och ishalt på vägarna! Så ta det lungt där ute i trafiken nu! Själv fick jag använda en snödriva som stoppkloss när jag åkte ner till bussen. Fick verkligen inte stopp på bilen och det gick inte styra någonstans. Läskigt. Men tur att det var en snödriva rakt fram och inte en bil eller en människa :S usch. Sen fick jag halka mig fram ifrån pendelparkeringen till bussen. Väl på bussen så har jag som vanligt oturen att få någon bredvid mig. Suck! Det var ledigt framför, bakom och på sidan. Men så väljer dom ändå att sätta sig bredvid mig.!! Åh! Spelar ingen roll hur mycket packning man har med sig heller och sprider ut. Nej nej. Det får Man så snällt plocka bort för att idioterna inte kan lämna mig ifred! Ibland är det ju för fan lättare att bara sätta sig på dom andra lediga platserna än att jag ska behöva plocka undan alla mina saker som jag får ha på mig i knät som en annan packåsna! Åh hatar människor! Men hoppas ni får en bra dag där ute! Själv ska jag slåss med alla kunder på jobbet ;)

Lite ditt o datt

God morgon i stugan. Tänkte försöka slänga ut några rader innan jag måste stressa iväg till Göteborg för ytterligare lite jobb.. Nu är jag verkligen inte ledig någonting innan jul.. så frågan är ju.. NÄR ska jag hinna handla klart mina julklappar?? inte så kul att ta det på lunchen direkt men jag har väl inget annat val.. well well. Lönen i januari kommer bli fet iaf hehe och det ser jag fram emot! SO MUCH!

Har fått sålt lite prylar på tradera nu också - Kanon! Fast måste erkänna att min klänning svider att skicka iväg för piss och ingenting... Kostade runt 1000-lappen att köpa och skickar iväg den för under 200.. AJ i mitt hjärta! och skor för samma visa... Men är det garderobsrensning så är det... SUCK! Blir nog bra i slutändan när mitt lån är betalt o klart. Då är jag nog gladare iaf ;) ehe!

Nä nu ska jag slänga i mig mitt varma honungsvatten för min onda hals och sen sätta på kol. Mitt tåg går ju snart och jag sitter fortfarande med en handduks-turban och i morgonrocken XD haha Så typiskt mig!

Ha en underbar onsdag gott folk!

5 miljoner..

Juleljus var jag ju och kollade på i helgen. Jul på Liseberg var det ja! Det är synd att kameran är kass så fort det blir lite mrökare men här täntke jag slänga upp lite kort iaf.. så ni får helt enkelt stå ut ;)





Tomtarnas Värld - Supermysigt!










***

Mysigt värre var det!!

Nu är det nära!! Idag är det som gäller :)...

img_0679 (MMS)

Nu är det nära!! Idag är det som gäller :) åh jag är så glad! Idag kommer denna sköna hönan hem! Hem till oss i kylan efter 4 veckor på Teneriffa! Fattar ni eller?! Vi har inte fått träffats på 4 vekor! Det är lång tid för oss isär. När jag bodde i Vbg gick det nog inte ens så länge som 2 dagar innan vi sågs.. Man blir änna beroende ;) hehe men idag äntligen kommer hon hem igen så hon iaf är på svensk mark. Lite lättare att träffa henne då ;) så här ska kramas och pratas när vi syns sen. Det kommer bli en sammankomst hemma hos Anette och B-Å, sandras päron. Där bjuds det på 3-rätters, värme, skratt, dricka för den som vill av oss som är där och bad i tunnan :D kommer bli underbart!!! <3 men först ska jag snabbt förbi min mor och sen hem till Anja för lite mys och prat! Har nog en del att prata om ;) idag är jag en glad skit :D

Måste bara börja med att tacka alla som va...

img_0678 (MMS)

Måste bara börja med att tacka alla som var med igår! Hade en riktigt trevlig dag/kväll. Blev lyckat trots att det var ungefär en miljon folk på liseberg :S kan ju tipsa om att INTE åka till jul på Liseberg en lördag om ni inte vill slå er fram. Jösses vad folk. Men vi fick se tomtar och renar och allt sånt ändå. Supermysigt!! Men idag är det söndag och det är underbart väder. Kallt men fint! Är på väg till jobbet för att avverka några timmar med Goa Ellen :) men sen bär det äntligen av mot vargön och Vänersborg. För idag kommer min älskade fru hem!!! Äntligen !! Kan inte förstå att hon redan har varit i värmen i 4 veckor!?! Vad hände? Tiden gick skit fort. Men inte mig emot. För nu är hon snart på svensk mark igen. ^^ är som ett barn på julafton. Bara om några timmar... Åh vad jag ska kramas! :)) sen ska jag sova hos mammi inatt också. Kommer bli tomt att inte få somna i älsklingens armar men jag vill inte riskera nått genom att åka hem i halkan sen i natt. Så bättre att ta det säkra före det osäkra. Det är som mormors mamma brukade säga; bättre att komma senare än att inte komma alls... Och hon hade så rätt så rätt :) nä nu ska jag njuta lite av lugnet innan jag börjar jobba. Ha det gott!

Då var det dags!

Äntligen är det dags!
I år igen. Var där för några år sedan men denna gången ska jag åka dit med min älskling, hans familj och min familj!
Självklart pratar jag om Jul på Liseberg. :)) Vad annars vid den här tiden på året ;)


Åh längtar så tills vi åker!! SNART! Kommer bli super mysigt! Kanse hinner med en o annan fem-kamp också? Jaja vi får se. Mysigt kommer det definitivt bli iaf :D Kommer självklart ta egna bilder som säkerligen kommer upp här lite senare! Men det får bli en annan dag, för senare blir det även lite middag ute så idag hinns det inte med så mycket mer än detta :) Ni får helt enkelt hålla till godo gott folk :)

Försök ha en bra lördag idag iaf, det kommer jag ha till 110 % ;)

Svengelska!!

Hahaha! XD Simon visade en sån jäkla rolig sida på nätet igår! Skratta så tårarna spruta, näst intill iaf ;) haha! Men här har ni något att fördröja tiden med om ni har tråkigt. -Ni kommer garva läppen av er ;) Hehe

Hårda ord

- Känn dig blåst.
- Feel you blown.

- Kom hit ögonaböj!
- Come here eyesbent!

- Du är avskedad.
- You are offspooned.

- Nä, du! Den gubben gick inte!
- No you! That man didn't walk!

- Det ger jag sjutton i!
- I give seventeen in that!

- Varför lämnar du din väska här vind för våg?
- How come you leave your bag here wind by wave?

Mat och dryck

- Man måste ta skeden i vacker hand.
- You must take the spoon in the beautiful hand.

- Jag tycker om bläckfisk och mesost.
- I think about inkfish and chicken cheese.

- Jag vill gärna ha mer paj.
- I want brain have more broken.

- Har ni revbensspjäll?
- Do you have fox bone ventilation?

- Vill ni har påtår?
- Do you want on toes?

- Slå dig ner och ta för dig av kakorna.
- Hit you down and take for you of the cookies.

- Jag är fullständigt bakfull.
- I'm drunk-constantly back drunk.

- Slå upp ett glas mjölk och ät kroppkakor!
- Beat up a glass of milk and eat body cookies!

- Tack, den här måltiden smakade utsökt!
- Thanks, this here goaltime tasted outsearched!

Repetitioner i uttryck

- Hör du du du!
- Hear you you you!

- Än sen, då?
- Then then, then?

- Hå hå ja ja ja.
- Ho ho yes yes yes.

- Det var det, det.
- That was that, that.

*

En engelsk dam sitter på tåget i Skåne. Mittemot henne sitter en skånsk familj. Den engelska damen tittar på den lilla pojken och säger:
- What a handsome face...
Då säger mamman på bred skånska:
- Naej. Det vaaur noug min man som face...

- Oj, min tunga slant!
- Oops, my heavy coin!

- Det killar!
- It boys!

- Jag har sendrag i vaden!
- I have latepull in the what!

- Sköt om dig!
- Shot around yourself!

- Se dig inte om!
- Look you not if!

- Jag har aldrig hört på maken!
- I have never heard on the husband!

- Jag ska bara slå en sjua!
- I just have to strike a seven!

- Hur står det till? Det knallar och småspringer!
- How stands it to? It's banging and small running!

- Huvudet på skaft.
- The head on shaft.

- Han tar igen sig.
- He takes again himself.

- Var håller de hus?
- Where are they holding house?

- Vad håller de på med?
- What are they holding on with?

- Vad är du för en, jag känner inte igen dig!
- What are you for a one, I don't feel again you!

Teknologi och formellt

- AllaRoligaHistorier.se:s flygplan kom med hög fart och försvann som en prick i skyn.
- The plane of AllaRoligaHistorier.se came with a big fart and vanished like a prick in the air.

- Det har gått en propp i köket.
- A plug has walked in the kitchen.

- Jag har soppatorsk.
- I have soup cod.

- Hur mycket är klockan?
- How plenty is the bell?

- Var god skriv under den förtryckta blanketten.
- Please write under the tyrannized blanket.

- Får jag låna en liten hovtång?
- Sheep I borrow a small court seaweed?

- Gångjärn.
- Walking iron.

- Skicka mot postförskott.
- Send against mailbeforeshot.

- Den har pajat.
- It has pied.

- Rapa inte i hissen
- Don´t rape in the elevator

- Har du fler verktyg?
- Have you plentier ache-cloths?

Klokheter

- Det är inte farten som dödar, det är smällen.
- It's not the fart that kills, it's the smell.

- Det är lätt att vara efterklok.
- It's light to be aftersensed.

- Överdriv inte.
- Don't overdrive.

- Kör inte om på ett övergångställe.
- Don't drive if on an overwalk place.

- Gör inte om det!
- Do not if it!

Övrig svengelska

- Katten låg och spann.
- The cat low and bucket.

- Skenhelig.
- Shineholy.

- Har du varit med om det förut?
- Have you been with if that before?

- Han är bortrövad.
- He's away-assed.

- Har du bytt om?
- Have you changed about?

- Skärtorsdag.
- Cut Thors day or Pink Thors day.

- Hur mycket är jag skyldig?
- How much am I guilty?

- Det är medvind.
- It's withwind.

- Det råder motvind.
- It advises against attic.

- Höger om.
- Right if.

- Vid det här laget.
- Beside this team.

Ursäkta röran..

..Jag bygger om!

Om ni undrar varför det ser lite konstigt ut för tillfället så är det bara för att jag fixar o trixar i designen lite..
Får se hur det slutar ;)

Gooooooooo

Mooorgon i stugan! :D
Är på strålande humör idag! Kan bero på att det faktiskt äntligen är lördag! Som jag längtat! Wiiie! :)) Ska ju iväg på en familje-grej idag. Min och Rasmus familj ska åka iväg och ha det supermysigt hela dagen. Men det ska tydligen med en person till som jag blev lite fundersam över men men.. det skulle ju vara en familje grej..så varför ska * med? hmm jaja! Orka. Jag ska ha det mysigt idag iaf! :D

Men innan vi har kommit så långt så ska jag äta klart min frukost, hinna städa lägenheten lite, duscha, göra mig iordning och invänta att älsklingen slutar jobbet och kommer hem. sen ska vi vänta på att mamma och christer kommer hit till std :)

Underbart!

Fredagsmys


Vilken perfekt början på helgen jag fick idag trots allt strul imorse.. :) Härligt när det vänder till något positivt i slut ändan ändå! Blev först lite fredagsmys med räkor och gottigottgott med älsklingen min. Sen när klockan började närma sig 20.00 så ramlade Nina och Simon in här hos oss också. Det var dags för idol-final såklart! :D Kort därefter så kom även johan och gjorde oss sällskap. Har haft en jätte trevlig kväll. Och bäst av allt, min tippade idol-vinnare gick och vann hela skiten! Faan vad bäst ;) Det var väl det jag visste.
JAY JAY JAY!

Men nu ska jag inte babbla mer om idol och vem som vann och inte, för det lär väl hela bloggvärlden och alla tidnignar redan vara i full gång med så jag överlåter det till dom istället :)
Nina och Simon har redan åkt hem så nu ska vi nog ta och kasta ut johan också och sen sova. Känns som att det börjar bli dags snart, ruggigt trötter i ögat.. och plutten ska ju ändå jobba imorgon. Längtar såå tills imorgon. Kommer att bli supermysigt! ♥ Och speciellt tills på söndag!! Då äntligen! Efter 4 låånga veckor får jag krama på min ängel igen!

Natti Gott alla goingar!

Jag HATAR sj och västtrafik!! Verkligen ha...

img_0576 (MMS)

Jag HATAR sj och västtrafik!! Verkligen hatar dom. Hade velat träffa ledningen i dessa företag oh ge dom en fet jävla smäll på käften! Seriöst!! "kollektivtrafiken kommer fungera så mycket bättre detta året" MY ASS att det gör. Detta är inte första gången för mig direkt. Tågen har varit inställda, bussar har inte dykt upp, vi har fastnat med tåget, blivit stående och mycket mer! Bara På en månads tid dessutom!! Idag tex var tåget 45 minuter försenat så vi fick åka buss istället vilket resulterar i att jag kommer försent till mitt jobb!! Som jag egentligen skulle kommit 40 minuter för tidigt till Fattar ni eller. Är så jävla förbannad! Tur som jag har är min chef världens sötaste så hon förstår till 100 % och hon blir inte arg när jag måste ringa o säga att jag kommer sent pga tåget. MEN jag förlorar arbetstimmar = pengar! Vem betalar ut min förlorade lön då? Sj? Västtrafik? Idioter!! Jag sitter och betalar 1000 :- varje månad för ett jävla skit kort hos västtrafik för att jag ska kunna ta mig fram och tillbaka till jobbet. Och vad får jag för det. Ingenting!! Helvete!! I januari tar jag bilen. Förpestar jag världen så är det sj och västtrafik fel. Bara så att ni vet!! Förbannade jävla skit idioter!!!

Jackfynd!

Har ju helt glömt bort att berätta.. Jag har ju faktiskt hittat mig en jacka efter mina många jackjakter.. Till slut så hittade jag en som var helt okej, inte den jag absolut vill ha men den duger bra nu :) Det fick till och med bli en RÖD i år.. Stod och valde mellan en röd eller en svart.. Hade beslutsångest i jag vet inte hur många timmar. hah! Typiskt mig när jag ska ut och shoppa ;) Men efter många om och men så blev det iaf en röd och det är jag jäkligt nöjd med nu måste jag säga. Den är skitsnygg på och det är lite roligare med lite färg som livar upp tillvaron. Har ju alltid svarta kläder eller svarta jackor annars så why the hell not ;)

Den blåser inte igenom och den håller mig varm i vinterkylan.. Vilket resulterar i att jag faktiskt inte tycker lika illa om vintern som jag tidigare har gjort.. NU slipper jag frysa häcken av mig. Och det har jag min styvpappsi att tacka för som köpte jackan åt mig :D Taaack underbara du! hihi

Nu behöver jag bara investera i ett par nya vinterkängor/stövlar. UTAN klack.. Har ett par redan men till min förskräckelse (!) så har dom börjat läcka in :´( gråter en skvätt.. Tycker faktiskt om mina pocahontas-stövlar men får nu leta efter ett par nya varmfodrade stövlar.. hmm kommer inte bli lätt.. Det är mycket som ska uppfyllas.. Färgen ska vara rätt. Dom ska sitta bra. Vara snygga. Bekväma. VARMA. och ja mycket mycket mer! Så det kommer att ta en stund har jag en känsla av... well well...

Exotic !

Då var man äntligen hemma igen efter en låång dag på jobbet.. puh.. Så gott att bara gå kort dag imorgon faktiskt.

Jag är så sjukt sugen på naturgodis så det är ju inte sant... MÅSTE HA känner jag.. Stort behov men min plånbok säger annat.. den säger snarare ajabaja Bea lilla, inte förän löning! Dumma plånbok... :( Men jag skickade ett litet sms till älsklingen och berättade att jag var sugen på naturgodis och att jag visste att han ville veta det ^^ hihi.. ;) Ja vi får väl se hur det ser ut sen.. Bea glad. Eller Bea fortfarande sugen. Har fått stilla mitt sockerbehov lite med M&Ms.. men det är inte alls samma sak.. inte alls! Nä.. Får glo på tv istället så jag får något annat att tänka på !

Då var man på tåget igen då som sakta men ...

img_0448 (MMS)

Då var man på tåget igen då som sakta men säkert rullar mot Göteborg och jobbet. Blir en heldag idag med. Men imorgon både börjar jag sent och slutar tidigare :) hehe underbart på en fredag! Men något jag upptäckte idag är att det inte är så bra för mig när hjärtat mitt har sovmorgon. Då struntar jag i när min klocka ringer och snoozar flera gånger och bara ligger kvar och myser. Så blev det idag... Resulterade i att jag höll på att komma försent till tåget. Men som tur var så var tåget i sig försenat det med hihi. Ödet? Men jag hatar att stressa på morgonen. Verkligen hatar det! Så summan av kardemumman är helt enkelt att när plutt har sovmorgon försover jag mig hahah! illa.. Well well.. Hoppas verkligen den här scen går fort! Hoppas verkligen det, är sjukt trött efter för lite timmar sömn..

vart är min sand?


uuuusch.. vad gör jag fortfarande vaken egentligen..?! Hatar att man aldrig är trött när man borde... Suck. Det resulterar ALLTID i att jag är vråltrött dagen efter.. Mindre bra.. Så borde verkligen stänga av dumburken och hoppa ner i sängen och blunda nu! Måste verkligen sova. Känns som att jag ska upp snart igen, jobbet kallar som vanligt!
Nä dags att lägga ner för idag.
Natti Gott

Vilken DAG!


Nu är jag varm och go igen efter en varm härlig dusch. Hann med en hårinpackning också och tänkte smörja in mig och sen fixa naglarna. (som egentligen är i megastort behov av att fixas på riktigt, men det får bli en annan dag). Har haft lite egentid nu innan älsklingen kommer hem och det är dags för kvällsmat o mys. Man behöver verkligen lite ensamtid ibland, få pyssla om sig själv lite extra. Speciellt när man bor 2 personer på 29kvm ;) hehe! Men det är rätt mysigt ändå och vi klarar av det rätt galant tycker jag allt. Inga större storbråk har inträffat än iaf. Det kommer nog inte bli några speciellt stora under tiden som är kvar heller för den delen. Vi är ämnade för varandra och hamnar då på ett annat plan :) Det känner jag! hehe. Känner mig inte hel utan Rasmus vid min sida och det gör verkligen ont när man saknar någon så mycket. Men snart kommer han hem. Inte långt kvar nu!

Hade en sjukt seg/jobbig/irriterande dag på jobbet idag.. Vi fick sjukt mycket varor så både jag och Evelyne blev lite off.. Det kändes som att man plockade plockade plockade o plockade och ändå försvann inte den gigantiska högen med lådor.. Men till slut så.. Tog bara hela dagen.. -pust- Sen så blir jag bara så irriterad på folk. Kunder. Vad är felet på folk när dom är ute och handlar egentligen? Beter man sig så i affärer? Går du till ex. Elgiganten, tar en TV och kastar tillbaka den i hyllan eller? Nä precis.. Gör folk likadant hemma i sina garderober tro? Inte för att vi räknar med att folk ska vika tillbaka kläderna efter sig men någon jä**a måtta får det väl ändå vara tycker jag.. ååh irriterande. Har fått bita mig i kinden flera gånger idag tyvärr. jobbiga kunder! Och även en annan typisk grej som oftast inträffar flera gånger/dag är att folk inte fattar. Och det akn också göra mig galen. Seriöst! Folk som inte fattar att man är upptagen med en annan kund tex. Dom tjatar o tjatar o tjatar o tjatar. "Kan jag få hjälp här eller?" "Har du tid nu?" "Kan du komma!" och även om man säger, -ja ett ögonblick bara så hjälper jag dig alldeles strax. eller -Jag ska bara hjälpa kunden jag håller på med så hjälper jag dig sen. Även om man förklarar i vänlig ton så fattar dom ÄNDÅ INTE! vad är felet? Kan ni inte bete er i butikerna så snälla GÅ INTE UT!!!
Nä nu ska jag sluta klaga över min dag!
 Men snälla läsare, tänk på hur ni beter er i butikerna när ni är ute och handlar så lovar jag att expediterna kommer vara 1000ggr trevligare mot dig ;) (Speciellt under reorna.. OMG)


Nu ska jag ta och smörja in mig innan plutten min ramlar innanför dörren här och ger mig en stor gosig puss! :D

Hade en så sjukt underbar dag igår med mit...

img_0557 (MMS)

Hade en så sjukt underbar dag igår med mitt hjärta. Vi hade hela dagen för oss själva. Känns som vi åkte land och rike runt hehe. Hann med torp köpcentrum i Uddevalla där vi hittade lite julklappar, en stor julstjärna på fot och lite skrammel till garaget. Min nya leksak när jag är där ;) haha! Sen bar det av tillbaka till Stenungsund för lite möte på banken så nu var nästan allt det fixat också. Gott gott :) När det var klart så bjöd älsklingen på middag ute och sen åkte vi vidare mot Ikea där vi var i X antal timmar ;) underbart. Vi hittade både vårat nya badrum och våra garderober :D och lite annat smått och gott. kommer bli kanonfint!! Åh vad jag längtar nu! Vill ha nu nu nu!! Men det är ju lite jobbigt eftersom vi inte har någonstans att förvara det just nu hehe. Well well. Min gårdag var iaf helt underbar. Är så sjukt lycklig och glad över att jag träffade Rasmus! Han gör mig hel.

Vilken jävla morgon!! Ingen bra start på d...

img_0528 (MMS)

Vilken jävla morgon!! Ingen bra start på dagen alls idag. Har fått dämpa mitt arga humör lite på tåget nu. Kan ju inte låta min ilska gå ut över kunderna sen. Faan. Hade helst av allt bara velat ligga kvar under täcket idag. Vissa dager är bara inte menade att man ska behöva gå igenom. Idag är en sån dag. Idag är min högsta önskan att få komma hem igen.. Dra täcket över huvudet och glömma bort denna dagen.. Men träffade på en rolig man på tågstationen som fick mig på lite bättre humör iaf. Han hade inte åkt tåg på över 30 år och behövde en guide :) får se om han klarar av utloggningen sen bara, annars får jag hjälpa han med det också. Stackarn :) nä nu är vi snart framme i Gbg så dags att börja klä på sig ytterkläderna igen och ge sig ut i helvetet.. Tack för att det åtminstone är varmare idag. Känns inte som några minusgrader här inte. Gott gott!

Andra advent

Tänka sig.. det är redan andra advent idag.. Mysigt! Vilket innebär en massa saker, iaf för mig :) Det är mindre än 2 veckor kvar till jul.. En vecka kvar tills min Sandra kommer hem ifrån tenneriffa! 6 dagar kvar tills vi ska på jul på liseberg och mycket mycket mer! Tiden går så ruskigt fort bara.. Tycker inte det var längesen man satt ute och drack kaffe och babbla skit på uteserveringarna med sina bästa! Och nu är det sjukt mycket snö, minusgrader och iskallt ute varje dag.. Hoppas att det går lika fort till våren igen. Längtar så sjukt mycket till just våren! Vill ha nu nu nu! :D

Men självklart har juletiden och vintern sin charm också. Det ska jag inte säga någonting om. Det är jätte mysigt när man sitter inne i värmen med massa tända ljus, julmys, julmusik, pynt och bara ser flingorna falla sakta mot marken. DET är mysigt!
Vi har ju faktiskt haft lite julpynt här hemma nu de seanste dagarna.. Inte riktigt allt är klart men snart så.. På tisdag får vi nog tag i det sista för att göra det så fullbordat som det kan bli här i våran lilla lya :) Kommer bli så mycket bättre tills nästa jul när vi har ett helt hus att pynta från topp till tå. När vi har plats med en julgran! Jösses vad underbart det kommer att bli.
Men vi har iaf hunnit fixa ett pepparkakshus och pyntat det lite ;) eller a lite o lite.. rätt så fullproppat med non-stop om man fråga mig men det är tydligen så ett riktigt pepparkakshus ser ut enligt min andra hälft så får pynta o hålla med ;) hehe Men det blev allt lite fint eller hur :)

Det saknas ju bara lite bomull, tomtar o annat småpynt runt om :)
Sen gjorde vi ju självklart adventsljustaken och lite blomdekor också.. lovley lovley.. kommer dofta så gott sen när dom slår ut Mmm :)


men nu får det vara nog för idag.. dags att sova snart. Känner att ögonen börjar bli lite tunga..
John Blund som vart på besök och strött lite sand kanske.. verkar så..

Natti gott!

Okej! Nu har jag fått seriöst skäll för at...

img_0506 (MMS)

Okej! Nu har jag fått seriöst skäll för att jag inte bloggar tillräckligt. Men sanningen är faktiskt så att jag hinner oftast inte :( all tid går åt till att pendla och jobba och när jag väl kommer hem så är jag antingen så trött eller så vill jag eller spendera de få timmarna man har innan natten med min andra hälft. Men lovar! Ska absolut försöka bli bättre. :) idag är det äntligen lördag. Som jag längtat. Idag är det julbord som gäller. Med älsklingens jobb. Fick sluta lite tidigare ifrån jobbet av min underbara chef så jag skulle hinna hem o duscha o göra mig iordning innan det bär av mot gbg igen. Så Nu sitter jag på tåget och halvsover. Mindre bra.. Måste piggna till lite! Kan ju inte gå på julbord i halvsova! Nej nej. Nu när jag kommer hem hoppas jag att Rasmus har vart hos sin mor o hämtat det jag behöver bara. Annars har vi ett annat stort problem inför kvällen... ! Men ska ringa o påminna han lite snart ;) det behövs ibland hehe. Hoppas ni får en underbar helg där ute!

Jackjakt

Alla snackar om hur kallt det är på hela facebook denna morgonen.. minus hit och minus dit.. jag kommer väl frysa ihjäl när jag går utanför dörren.. sen att man måste kämpa som en idiot för att få bort all frost på bilhelvetet gör ju inte direkt saken bättre.. hmm Kanske inte är lika kallt här i std.. solen tittar ju framm iaf :) Alltid något.

Men hursom så ska jag iaf på jackjakt idag! OhYes. ska åka iväg om drygt en timme och möta upp mamma på Torp så borde egentligen sätta lite fart istället för att ligga i sängen och blogga höhö
förlåt mammi om jag kommer försent sen ^^
Men jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken jacka jag vill ha.. Har beslutsångest.. Vill inte köpa en jacka för över 1000 spänn som inte värmer.. då är det väl bättre att lägga lite extra och få en som jag VET är varm.. eller? Men det är väldigt mycket pengar... hmm får se vad dom säger sen ;)
Detta är iaf några jag väljer emellan.. men vilken ska jag ta??


'

hmm ja det är frågan.. massa päls-mindre päls-ingen päls....helst av allt vill jag ha päls.. det känns varmare då på något sätt, sen kan man ju faktiskt oftast bestämma om man vill ta av den eller inte.. jaja.. det återstår att se vad jag kommer hem med i eftermiddag :)
NU ska jag hoppa in i en varm dusch och börja göra mig iordning!
HEj så länge

RSS 2.0