Fredagsmys


Vilken perfekt början på helgen jag fick idag trots allt strul imorse.. :) Härligt när det vänder till något positivt i slut ändan ändå! Blev först lite fredagsmys med räkor och gottigottgott med älsklingen min. Sen när klockan började närma sig 20.00 så ramlade Nina och Simon in här hos oss också. Det var dags för idol-final såklart! :D Kort därefter så kom även johan och gjorde oss sällskap. Har haft en jätte trevlig kväll. Och bäst av allt, min tippade idol-vinnare gick och vann hela skiten! Faan vad bäst ;) Det var väl det jag visste.
JAY JAY JAY!

Men nu ska jag inte babbla mer om idol och vem som vann och inte, för det lär väl hela bloggvärlden och alla tidnignar redan vara i full gång med så jag överlåter det till dom istället :)
Nina och Simon har redan åkt hem så nu ska vi nog ta och kasta ut johan också och sen sova. Känns som att det börjar bli dags snart, ruggigt trötter i ögat.. och plutten ska ju ändå jobba imorgon. Längtar såå tills imorgon. Kommer att bli supermysigt! ♥ Och speciellt tills på söndag!! Då äntligen! Efter 4 låånga veckor får jag krama på min ängel igen!

Natti Gott alla goingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0