Lite ditt o datt

God morgon i stugan. Tänkte försöka slänga ut några rader innan jag måste stressa iväg till Göteborg för ytterligare lite jobb.. Nu är jag verkligen inte ledig någonting innan jul.. så frågan är ju.. NÄR ska jag hinna handla klart mina julklappar?? inte så kul att ta det på lunchen direkt men jag har väl inget annat val.. well well. Lönen i januari kommer bli fet iaf hehe och det ser jag fram emot! SO MUCH!

Har fått sålt lite prylar på tradera nu också - Kanon! Fast måste erkänna att min klänning svider att skicka iväg för piss och ingenting... Kostade runt 1000-lappen att köpa och skickar iväg den för under 200.. AJ i mitt hjärta! och skor för samma visa... Men är det garderobsrensning så är det... SUCK! Blir nog bra i slutändan när mitt lån är betalt o klart. Då är jag nog gladare iaf ;) ehe!

Nä nu ska jag slänga i mig mitt varma honungsvatten för min onda hals och sen sätta på kol. Mitt tåg går ju snart och jag sitter fortfarande med en handduks-turban och i morgonrocken XD haha Så typiskt mig!

Ha en underbar onsdag gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0