Shopping begär

Det kliar så i mina shopping fingrar när man vet att det är så mycket man vill köpa för att göra klart här hemma. Så att alla flyttlådor försvinner och att man ser att det bor någon här :) Har spanat runt lite nu och hittat ett o annat. MEN när ska man ha råd att köpa allt då, det är ju frågan. Får köpa sakerna lite då och då. Eller kanske önska mig lite inflyttningspresenter ;) Något jag måste införskaffa mig denna månaden är iaf en hylla. Eller kanske 2, beror på vad plånboken säger när alla räkningar är betalade.. Har ju trots allt en vääldigt dyr räkning med bilen i slutet av denna månaden :S ish.. det kommer svida..

Dessa vill jag iaf ha. Så jag har någonstans att ha mina böcker, pärmar, tattoo tidningar och annat bös. Kommer nog bli kanon snyggt när dom kommer upp sen och mina flyttlådor är borta :) Sen vill jag ju självklart köpa lite grönt till mitt hem. Lite växter och blommor som man kan sprida ut lite här o där. Något jag iaf SKA ha är en palm

åh det kommer att bli så fint så fint :) Älskar växter och gillar att ha mycket blommor egentligen. Synd bara att jag inte kan ta hand om dom lika väl som jag vill.. Måste bättra mig på det. Hur svårt kan det vara egentligen? 
Sen när jag fått ihop lite mer pengar så ska jag införskaffa mig nytt skoställ/skohylla och hatthylla. Men det är inte direkt prio 1 just nu för det har jag redan, vill bara ha ett snyggare..

Sen måste jag även skaffa mig en ny spegel. Slog sönder min gamla i flytten men inte så farligt så den går ju fortfarande att använda men jag vill gärna ha hela, säkra saker i mitt hem. Så det får inhandlas också. Och sen det bästa av allt. Eller a, nästan iaf hah. En fååår fäll. Inte en äkta då men en fejk iaf :) Den verkar gör mysig så en sån ska ligga i soffan eller över min sitt puff.

Sen så måste jag ju naturligtvis handla lite mer tråkiga saker som man måste ha, som en taklampa, en rundmatta till hall nr2 och ett nyckelskåp.. Men det får jag ta som det kommer känner jag. Åh jag vill shoppa nu nu nu :) Eller någon som känner sig lite snäll och vill köpa allt åt mig kanske? :D Jaaaa! Vad gulligt.
***
Nä nu tar väl söndagen slut snart. Kommer dock inte somna än på ett tag för jag har typ redan sovit bort hela dagen haha! hur kan man vara så seg. orkar inte vara seg.. aja.
Får hitta på något nu. Hoppas ni sover gott i kylan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0