My Day

Har spenderat en underbar dag tillsammans med mina töser idag. Började dagen bra med att skriva kontrakt på den nya lägenheten, nu väntar jag bara på att få nycklarna :D Efter det gick jag och gjorde iordning mina naglar så nu är dom långa och fina igen. :)

När jag var klar med det åkte jag raka vägen till Vargön och hem till Anja där både hon och Sandra satt :) Tänk så bra. Hann med lite kaffe och tjat innan jag och Sandra åkte vidare ut till Köpcentrat för lite shopping.. Skulle ju ABSOLUT inte köpa något...ändå kom jag hem med 2 påsar.. hmm typiskt. Men hade inte S vart med kan jag säga att jag hade kommit hem med betydligt mer påsar och betydligt mindre pengar på kontot, så tack hjärtat haha! Det blev iaf lite smycken. Ett halsband med eiffeltornet på (älskart) och ett armband. Men även en tröja. En lite längre svart Hoodie med snyggt tryck på ryggen. (får visa någon dag) Åh så kär ja blev i den. Vill ha den vita och den gråa också.. Hmm kanske blir så när lönen kommer :)

När klockan tickade iväg så bar det av till vargön igen och hem till Anja för lite mer tjat innan det var dags för alla att åka hem till var o en. Är ju trots allt en dag imorgon med och alla ska nog upp tidigt =/ puh..

Jaja, that´s my day. Nu är det dags att hoppa i sängen. Klockan 09.00 imorgon ska jag befinna mig på salongen :)

Night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0