Malta

oooh Its hot here on MALTA! hihi gott ar det.

På nya äventyr!

✫ NU börjar min semester på riktigt ! ✫

Snart är det dags för mig och brorsan att utforska nya städer och ställen i världen. Ska bli väldans spännande men kommer sakna ihjäl mig efter min älskade plutt! Det kommer göra ont att vara ifrån honom så länge igen men tiden går nog fort för oss båda. Båda har nog mycket annat att tänka på i en veckas tid också. Han med sin volvoträff och jag med mina äventyr..

Nu sitter vi iaf på skavsta flygplats och inväntar våran flight.. Härligt med semester, äntligen. Har iofs redan haft en veckas semester. Och ytterligare 2 veckor väntar på mig när jag kommer hem. Sprider ut det lite hehe.. Men skulle jag gå hemma i 4 veckor på raken hade jag blivit dum i huvudet tror jag. Börjat klättra på väggarna och betett mig allmänt skumt haha! Men nog om det. NU har jag semester och jag ska njuta gärnet. Inte tänka en tanke om procent, rea, försäljning osv. Nej nej. Avkoppling, semester och paraplydrinkar - DET ska jag tänka på :) Mycket kort ska jag ta också naturligtvis, även på denna resa.


Kanske hinner med en liten tripp över till Sicilien också när man ändå är i närheten. Hade vart gott.

Vädret på Malta ser ju lovande ut iaf ;) sol sol sol soooool!

well well. Ha det så gott så länge så hörs vi kanske när jag kommit fram.

✫ Stockholm ✫

Då var man på väg upp till Stockholm nu igen då. Sitter i bilen med brorsan. Ska bli gott att komma dit lite. Var så längesen nu. Inte för att det kommer bli många timmar för min del inne i Stockholm men bara känslan av att vara där gör mig genast lite småkär i stockholm åter igen.

Well well, vi ska brumma vidare här så hörs vi av imorgon. Kommer vara sent när vi kommer upp ikväll och då får det nog bli till att sova nästan med en gång. Stor dag imorgon :)

S T H L M ♥

Hurry Curry


Morrn Morrn!
Sitter och äter frukost lite snabbt innan jag ska sparka igång dagen på riktigt. Har egentligen en hel del att göra innan jag börjar jobbet idag. Mycket som måste fixas inför morgondagen. Ska göra iordning här hemma, slänga soppåsarna, stänga av alla elprylar, dra ur kontakter, ta bort sängkläderna, samla ihop tvätten osv osv.. Sen ska tvätten och en annan väska ner i bilen.
Kommer typ inte få se mitt hem på 2 Veckor nu hahah! Känns ju gött..  Idag åker jag till stenungsund, imorgon åker jag till stockholm och i övermorn åker jag över europa ;) kommer hem, åker till stenungsund och seeeen den 9 augusti kommer jag hem hem till mig hhaha galet men gott ändå faktiskt. Trivs ändå inte så bra i Vänersborg som man kanske borde i sin egna hemstad men men.. Det går ju alltid o flytta. :)

Nä nu ska jag lägga på ett kol här så det händer något.
Ha det gott sålänge

John Blund

Dags att släcka lampan nu... John Blund kommer på besök märker jag.. Men måste stå emot en liten stund till så jag åtminstonde får säga god natt till min pojk! För det kan man inte missa.
Imorgon är det näst sista dagen innan jag går på s e m e s t e r !! så gott! Det är nära nu och man känner att man längtar mer och mer ju närmare ledigheten kommer..  :) Men mer om det en annan gång.
Nu är det dags för natten. Sov så gott där ute.

Rösta fram MIN sko :)

Gå in och rösta på min skooo! :) Vinner den så kan vi alla ha chansen att bära dessa på fötterna tills nästa höst eller vad det nu blir :) skoj va! Do it do it do it :)

Klicka på länken nedan och sätt igång o rösta
T A C K
:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Bad Hair day (24-7)


ååååååh vad jag verkligen måste göra något åt mitt hår.. Pronto!
Måste färga bort utväxten, måste färga om hela håret egentligen. Måste klippa mig och fixa iordning det slitna.. Urk. Men mest av allt vill jag bli mörk igen.. inte svart kanske men mörkare.. Eller ljusare. Bara jag får bort det orange-toniga som jag fortfarande ser och fortfarande stör mig på.. :(
Helst av allt skulle jag vilja göra det i Augusti, helst innan vallåkra men det kan jag väl bara glömma.. Lönen kommer ju först EFTER vallåkra.. Väldigt passande.. eller inte. -suck-
Får hoppas att det ser lite bättre ut efter en vecka i saltvatten och sol så jag åtminstonde står ut augusti också.. Men vill verkligen inte vänta och kan inte köpa i affären och göra det själv heller utan måste gå till en frisör och det är ju billigt har jag hört.. eller inte då.. suck :(
min vanliga otur helt enkelt.. Jippi XD

Money Makers


Det här är inte direkt något jag har på hög denna månaden.. pengar alltså.. Suck. Lönen kom, räkningarna kom och lönen försvann... Borde egentligen sälja något för att få det att gå runt.. Det är alltid så.. Så himla mycket månad kvar i slutet av pengarna.. Jobbigt det där. Önskar att det kunde vara tvärt om någon gång. Men men, man är väl inte född under den sortens stjärna helt enkelt.. Så Augusti månad blir knapper.. Ska försöka skrapa ihop till det viktigaste iaf. Malta-Italien-Stenungsund-Vallåkra. Så det ska nog gå vägen.. Hoppas jag. Annars får jag låna av någon och betala tillbaka med Augusti/september-lönen, för dom blir iaf bättre än denna månadens.

Har snart packat klart alla väskor här. Så nu återstår bara lite hygienartiklar som jag får slänga ner på onsdag. Nu borde jag egentligen pallra mig ut till förrådet och leta upp min bilstereo.. För min bil går nämligen ut på försäljning på torsdag och då är jag ju inte hemma.. Vore dumt om mamma sålde bilen med min stereo i när jag är borta :S inte för att jag tror att den kommer bli såld så fort men det vore väldigt skönt. Hade löst lite ekonomiska delar :) Får hålla tummarna helt enkelt.

Nä nu ska jag inte fortsätta pladdra. Hoppas ni haft en bra helg allesammans!!

Lila

Ja som ni ser så har jag bytt tillbaka till den lila designen här på bloggen igen. Ser lite mer somrigare ut enligt mig. Men ska nog ta och fixa mig en annan, ny snart. Till hösten kanske. Får se hur det blir med den saken.

Har nyss kommit fram till Stenungsund och mitt andra hem skulle man kunna säga :) Jag har hunnit leka lite husfru, och pysslat lite. Så nu tänkte jag sätta mig framför tvn och gotta mig lite innan älsk och grabbarna ramlar innanför dörren här.

Har iaf öppnat min första Bacardi Breezer.. Mm nu är det helg för mig. Får njuta så gott det går för på måndag är det jobb som gäller igen.. En ledig dag i veckan är inte mycket men det ger mycket på kontot :) gott det. Kan behövas i höst / vinter ;)

Nä nu ska jag fortsätta avnjuta lugnet före stormen hehe :)
Hoppas ni har en bra helg gott folk

♥♥♥
Hade verkligen en jätte mysig dag igår. Jag får inte nog utav honom. Nästan lite skrämmande haha ;) Men har aldrig någonsin känt såhär för någon så det känns bara skönt att det är på det sättet och inte omvänt. Vi åt iaf gott på Väner Kök o Bar här i Vänersborg. Massa ++ på både mat och efterrätt ;) Mm Efter det rullade vi bort till bion och blev ännu mättare med popcorn, jordgubbsnören och Fanta. Filmen däremot var ju en annan femma.. Rolig? Visst. Bra? Nja..
Jag säger bara Tom Cruise.. Och DET säger väl ändå det mesta.
"Hej tom cruise heter jag och jag gör enbart filmer som M:i 1 och 2 och liknande filmer där jag spelar superhjälten och är odödlig även fast jag bara är männsklig"
Ja ungefär i det stuket var det.. jag älskar film. Har alltid gjort. Läst filmkunskap och mycket annat så jag är skadad i mitt filmsinne och sitter och letar fel i filmer, helt omedvetet.. Lite störande kanske men men så är det  och jag har vant mig. Så därför är det väldigt sällan jag verkligen hittar en bra film som WOW-ar mig rejält.
jag fick iaf spendera en riktigt mysig kväll/natt med min älskling och det var det så värt!!!
♥♥♥

Denna fredagen har heller inte varit så dumt faktiskt. Jobbade till 18.00 sen slängde jag mig i bilen direkt till Trollhättan, mötte upp min bror och gick vidare upp till min farmor där även våran far och aina var! Det blev en överraskning för lilla farmor och glaaad blev hon, minst sagt :) Så söt så!
Det blev både mat och efterrät och en vääääldans massa tjat och skratt. Jag har tydligen ärvt väldigt mycket ifrån min farmor ja ;) haha! kärlek!

Nä nu får jag nog fortsätta packa min lilla resväska lite innan det är dags för natten här. En dag imorgon också sen kan jag börja njuta utav helgen som alla andra :)

Underbart

Åh vad jag älskar min Rasmus! ♥
 Han är för underbar.
Han kommer snart till Vänersborg och hämtar upp mig så jag har egentligen inte tid att sitta här. Måste ju hinna bli klar :) Han ska bjuda mig på en mysig middag och sen bio. Och jag får välja VAD jag vill - hehe.. Trots att han vet att sex and the city 2 och eclipse går ;) hehe Men jag tänkte vara snäll och ta något annat som kanske passar oss båda. Snällt va ? :)

Middagen får nog bli på Väner nere vid vattnet.. Så himla god mat där och härlig personal så ja.. Det får det nog bli. Hoppas att det är lika bra idag bara som det vart alla andra dagar.
Och filmen jag valde var ingen annan än Knight and Day... Den verkar ju bra på trailern så hoppas den är lika rolig och spännande på duken. Återstår att se. NU måste jag rusa. Hörs mer imorgon !!



snart

18 timmar kvar ;)
♥ ♥


natti gott!

Countdown

Nedräkningen har börjat... :)
Om en vecka har jag semester!!! :D
Wiiiie! Ska bli så himla skönt. Lite ledighet och lite kvalitetstid tillsammans med min bror på varmare ställen.
Kan inte bli bättre.
Sommaren 2010 är den bästa på länge.
Många veckors semester
Jag träffade mitt hjärta
Härliga vänner
Fart & Fläkt
Resor

och massa massa mer...


Nu ska jag snart bege mig till butiken och jobba idag med.. 3 dagen idag, bara 3 kvar denna veckan..
och När klockan slår 19.00 idag så är det bara 24 timmar kvar tills jag får träffa min älskade karl!! :)
Saknade är stor och gör nästan ont.. Vi får inte vara ifrån varandra så länge hjärtat ;)

Nä nu får jag äta klart min frukost och sen rusa.
Ha en bra dag !

Vilken helg

Ja vad ska man säga. Helgen var lyckad och vi har haft det riktigt skoj :) I lördags var det ju då Fallens dagar i Trollhättan. Drog dit med tjejerna och drack öl i öltälten för att senare rocka loss ordentligt på Stranna -haha- Kanske blev lite rund under fötterna men det var det så värt! :) Hade riktigt trevligt och träffade en massa gött folk, gammalt som nytt. Men kvällen avslutades ändå bäst. Träffade min älskling och gänget från stenungsund som hade kommit upp för att kika lite. Plutten sov ju självklart hos mig men dom andra drog hem efter att dom hade fått leka lite fyllechaffis ;)
Lördagen i bilder


Me and my girl!

TH: Tjejerna i bilen på väg till thn           TV:Jag, Johan och Anja :)
Mer än dessa korten blev det tyvärr inte på lördagen. Antar väl att vi blev lite väl runda under fötterna senare på kvällen så kameran fick stanna i väskan ;)

Söndagen där emot var inte lika rockig som kvällen innan.. puh.. Kan säga att det gungade rejält när jag vaknade på söndagsmorgonen.. puh men det gick över efter en härlig båttur på havet med pojkarna !! Älskar havet och jag älskar min plutt massa mycket ♥
Söndagen i bilder



Fler kort finns på Fb
Så himla härligt! Vi stannade till och slängde i ankaret en stund på eftermiddagen och la oss ner i båten, stenslocknade alla 3 haha! skvallpandet och guppandet är som en vagga ju! Men gott var det. Sen väl på torra land så blev det kvällsmys med älsklingen min. God mat och lite gott att dippa med fick det bli.
Mmm love love love ♥

Så summan av kardemumman var helt enkelt en jäkligt bra och lyckad helg !

Converse

Jaaaa Jag har äntligen fått mina skor förresten :) Fick dom av mamma och christer när jag fyllde i maj och fick hem dom förra veckan. Så i lördags fick dom göra debut på mina fötter! :)


Ska försöka slänga upp ett inlägg med lite kort ifrån helgen också. Men det får bli lite senare :)

Lördagsregn

Ligger fortfarande i sängen och jag börjar jobba om mindre Än en timme. Aj aj aj. Dags att hoppa upp och börja dagen kanske. Men är så jäkla trött idag. Bara mig själv att skylla egentligen. Var ute lite för sent igår känner jag. Hoppas inte det påverkar våran utgång idag bara. Jag som var så peppad igår. Puh. Får bli en Redbull till frukost och hoppas på att man blir lite piggare under dagen. Hoppas på att vädret kan vända lite också. Hade ju vart trevligare att sitta i öltälten med lite sol istället för regn... Well well det löser sig sa kärringa och sket i vasken. Hade riktigt trevligt igår iaf. Satt en bra stund hemma hos tez och martin, träffade massa folk och bara tjatade. Sen var jag fyllechaffis åt brorsan och hans kompis. Deras tur idag kanske? Hehe. Nä nu ska jag inte ligga kvar i sängen och se tiden rinna iväg. Jag har ju faktiskt bråttom!! Vad tusan har man på sig när man går ut och det är regn fast fortfarande varmt!? Jobbigt det där. Ni kan ju fundera lite på det och komma med förslag medans jag jobbar :) ha en bra lördag gott folk!

Shopping - JA tack

Ed Ed Ed Hardy..
Jag blir galen i alla fina grejer jag hittar hela tiden. Det bara kliar i fingrarna på mig. Vill HA! Ge MIG! :D Måste bara införskaffa mig ett par snygga Ed Hardy pjuks. Vet bara inte vilken färg som är snyggast.. Vita eller svarta.. Det lutar nog mer åt dom vita i så fall.. Fast jag behöver ett par nya svarta... hmm.. Kanske kan köpa båda hihi ^^ Dom är faktiskt inte så farligt mycket dyrare än andra tygskor.. 1000:- Är väl ändå inte så värst farligt. Converse kostar ju mellan 699-899 så.. Jo ett par sånna får det bli!

Och om jag nu någon gång ska köpa mig ett par gummistövlar så ska det bli dessa :D Men dom är nog en smula dyrare än tygskorna har jag en känsla av :S

underbara!!!

ÅH jag är på sånt shopping humör så jag spricker snart :( Vill ha nya skor, nya kläder, nya solglasögon, ny bil, ny mobil, ny dator osv osv.. Visserligen så är det inga direkta måsten, förutom datorn då... Känns som att den går på sista versen och då Måste jag ju faktiskt köpa en ny.. typiskt att allt ska krångla när man har som minst pengar.. Varför kan aldrig min plånbok vara överrens med mig.. Skit skit skit. Vill ha ett heltids jobb så jag faktiskt kan ha råd med det jag vill utan att få magont varje månad..
suckar högt

Flytta

Oj jösses vad jag var bättre på att blogga förr. -haha- Vad har hänt? Förr kunde jag skriva flera inlägg varje dag och alltid ha något att skriva om.. hmm... Antingen hade jag inget roligt liv och därmed kunde sitta framför datorn dagarna i ända eller så hände det väldigt mycket då.. haha hmm skumt det där.
Måste erkänna att det kan vart lite roligare att läsa bloggen då, så kanske ska börja bättra mig igen :S Men som jag nämnt tidigare nu så är vädret kanon och jag är knappt hemma längre.. wellwell. :)

Har haft så starka funderingar på att flytta det senaste. Måste komma ifrån denna staden på riktigt. Allt skitsnack som går och allt skumt folk. Iofs så tror jag inte att skitsnacket skulle försvinna, det brukar ju finnas gott om i varje stad. Men det kan nog bli en annan grej om man börjar om på ny kula och inte känner så många. Gott hade det vart iaf. Tål att tänkas på (och även pratas om ;) hehe) Men innan man kommer så långt så är det mycket att ta itu med innan en flytt blir auktuell.. Boende? Jobb? osv osv.. Mycket som måste lösas. Ja, hoppas på att tiden går fort och att allt löser sig kan man ju alltid göra iaf :)


NU ska jag prata lite med plutten min! :)

God Morgon

oroar mig så i onödan...
oh jösses oh jösses....
______________________________________________________________________________

Ska snart pallra mig ur sängen, har inte riktigt kommit så långt än haha! Blev väckt imorse av att hjärtat mitt ringde. Inte mig emot. Älskar att vakna till hans röst. Mysigt. Då kan man iaf blunda och låtsas att han är här :) Smart va ;) Synd bara att hans morgon inte var lika bra.. :( Jävla skitungar säger jag bara!!!

Idag blir det jobb för hela slanten. Ska snart börja göra mig iordning, försöka få i mig lite frukost utan att må dåligt (och nej det är inget nytt) och sen gå till jobbet. Sen direkt efter jobbet sätter jag mig i bilen och åker ner till hjärtat mitt. Börjar ju senare imorgon så då får man passa på :) Måste verkligen få tag på min kära mor också så jag kanske kan få möjlighet att boka min tågbiljett hem ifrån Stockholm.. Kan ju vara bra så man kommer hem i Augusti utan att bli ruinerad.. För fy bubblan vad dyrt det är med tågbiljetter... helt sjukt. Vem betalar över 1000 spänn för att åka ifrån Stockholm till Vänersborg med tåg liksom.. Då är det ju billigare att flyga! Galet..

Nej nu får jag lägga på ett litet kol. Ska ju hinna packa lite lätt innan jobbet också. puh. hurry curry!

Dunder och Brak

God morgon på er alla runt om i vårt avlånga land. Ligger i älsklingens säng och försöker vakna till liv lite.. Tor och hans hammare hade ett jäkla party igår och inatt. Men inte klagar jag för det. Har sovit som en baby :) jag bara älskar åskan. Så mysigt och fruktansvärt mäktigt! När det drog igång igår så åkte jag, älsklingen och martin ut för att leta blixtrar. hamnade på en rätt så hög punkt så vi såg en hel del. Väl hemma igen, skyddade från regnet så small det till ordentligt. Tror den var rakt över oss då wie! Lite spännande och skrämmande på samma gång. Åskan fortsatte hela natten och även nu på morgonen. Helt sjukt. Var riktigt längesen man var med om ett sånt här riktigt åskoväder. Var det bara här på västkusten det brakade loss eller någon annanstans i sverige också? Mysigt har det varit iaf och nu säger dom tydligen att mer är på väg. Oh :)

Bad update..

ojoj det var längesen jag skrev något överhuvudtaget nu märker jag.. Får ursäkta mig för detta men jag har verkligen tappat suget på att blogga totalt. Vi får se om det kommer tillbaka eller inte. Men just nu har jag haft rätt mycket att göra och nu kommer det vara en hel del jobb för mig innan det är dags för mig att gå på semester..

well well.. ni får ha överseende med det dåliga bloggandet just nu. för bra väder ute för att sitta inne i. Don´t you think :P

The Twilight Saga - Eclipse

Ja vad ska man säga. Igår kom jag ut ur min magiska värld, även kallad biosalongen. Oj Oj Oj finner inga ord.. Jag och sandra satt och dregla oss igenom denna film precis som vi dregglat oss igenom dom 2 första.. Får man drömma sig bort så önskar jag att jag också var en vampyr ;)






Jag älskar verkligen denna kärlekshistoria. Den är helt otrolig. <3 Även om jag blev lite misnöjd till och från, grät en skvätt och skrattade en del så var filmen ändå bra.. Men tyvärr inte lika bra som boken men så är det väl alltid... Känns bara som att dom missade huuur mycket som helst.. Bara jag som kände så?
Måste nog banne mig sätta mig och läsa igenom alla 4 böckerna igen. Oh yes så får det bli så har jag lite sommarläsning ändå. Me like!

Mobilköp?

Funderar på att köpa en ny mobil..igen.. Köpte ju en Aino för några månader sedan men är inte riktigt 100% nöjd.. Jag vill ha touch rakt igenom och det är det ju tyvärr inte på Ainon.. Så funderar på att skicka den på "lagning" så den blir som ny och sälja den till mobilbanken så kanske jag får ut några kronor för den iaf. Så kan jag köpa mig en ny :) Jag har några som jag spanat in ett tag nu och som jag fastnat för men kan inte riktigt bestämma mig.. Helst av allt vill jag ju ha en Iphone men dom är ju så förbannat dyra så det får vänta... :(

Antingen kommer jag köpa den nya X10 Mini Pro mobilen. Liten och smidig men jag tror den är väldigt lätt att tappa bort.. Iaf när det kommer till mig :S HAHA! Någon som vet något om just denna Xperian? Den har ju iaf ett utskjutbart tangentbord vilket är ett plus..

Finns ju i ett flertal färger också så det är ju ytterligare ett val jag måste göra ;) Det står nog iaf mellan den vita eller den rosa/lila.. Om det nu blir en X10 mini pro vill säga...


Den andra mobilen som också väger tungt är Sony Ericssons Vivaz.. Har klämt och kännt på den massa nu och den är verkligen härlig.. Superlätt och enbart touch.. Precis som jag vill ha. Men en aningens större än X10...

Även på denna funderar jag över färgen.. Vit eller lila....? Men denna lutar vääääldigt starkt åt lila. Så jävl snygg är den..

Den sistnämnda är sååå mycket mer lockande än X10 så det lär nog bli den i slut ändan ändå...
Får hosta upp lite mer pengar bara ;)


Någon som vet Något om någon av dessa mobiler??
För/Nack-delar? Egna erfarenheter?

Försäljning..

MÅSTE verkligen få tummen ur och fixa med annonserna och så vidare när det kommer till min bil.. Ska ju sälja min lilla pärla aka påsk-ägget nu.. Dags för bilen att åka på nya äventyr med en ny ägare men så vitt jag vet så får man inte sålt någon bil om man inte annonserar ut det haha! Smidiga jag. Får sätta mig imorgon kväll och fixa det kanske om det finns tid över. Låter som en bra idé.
Men min värsta panik är om den nu blir såld vad ska jag ta mig fram i då...? :O kommer bli helt strandad.. ujujuj hjälp säger jag bara, tillbaka till stenåldern. Men får försöka klara mig så gott det går.

Vad finns det för sidor på nätet där man kan slänga ut bilannonser..? blocket..

Hmm..

Friday!

Fredag idag då. Härliga fredagar! För dom flesta innebär det helg men inte riktigt för mig. Imorgon gör jag sista arbetsdagen för denna veckan, ledig söndag och sen på det igen..  Gillar inte att helgerna alltid går så himla fort. Det innebär ju mindre tid med mitt hjärta.. Men han kommer ju upp en hel del nästa vecka när han har semester så det går väl på ett ut ändå ;)

Idag ska jag och Sandra ha fredagsmys är det tänkt. Måste ju förbereda oss inför morgondagen :) Så idag blir det lite mat och kolla på twilight och new moon. Och imorgon då smäller det. Faan vad jag längtar !! Sen blir det kanske kanske stenungsung på kvällen och kanske lite utgång.. får se vad klockan blir imorgon bara.. hade iofs vart mysigt att ligga och dra sig med plutt på måndag morgon.. mmm mys.

Nä nu ska jag ta tag i disken här hemma sen göra mig iordning inför jobbet.
****

Bokat!

Sådär, Då var äntligen biljetterna bokade till Eclipse! Så som jag har väntat. Jag som nästan var säker på att jag skulle sitta där på premiären men så blev inte fallet denna gången. Nästa och sista filmen kommer jag iaf förhandsboka flera veckor innan, Det är en sak som är säker iaf :D Men först måste vi ta oss igenom denna filmen innan vi kan komma till nästa. SÅ på lördag smäller det. Längtar som en toook! Måste plöja igenom dom andra filmerna innan vi går också hihi. Åh Edward vad jag har saknat dig :D Eller vad säger du sandra? ;)

Detta kommer bli riktigt spännande iaf. Har hört massa bra och hoppas den är liknande boken..

Well well. nu ska jag dra mig ut mot min mamma. Dags att lägga sig på hennes uteplats och steka lite så man får behålla sin bruna bränna. Gäller för mig att ligga i nu. Plutten min ska INTE få bli brunare haha. Fast det kommer han nog bli ändå tyvärr.. men men så lätt ska han inte få det ;)
Ses i solen

RSS 2.0