Onsdagsmyys :)

Nu ramlar nog snart min älskling in genom dörren här hemma hos mig vilken sekund som helst känns det som. :) Ska bli riktigt mysigt. Blir lite tacos och sen ska vi vara nyttiga och dippa grönsaker istället för chips till filmen :)

Nu har han kommit så hej svejs :)

S60

JOO hon är lite gapig :D


Men vet inte riktigt om jag kommer överrens med baken.... hmmm Tål att tänkas på

Jag Vill....

Börjar alltid funderaa extra mycket på nätterna och speciellt dom nätterna jag absolut inte kan somna.. Då går hjärnan på högvarv... tankar, tankar, känslor, längtan, tankar, drömmar and so on ...
Varför är det alltid så att man vill så sjukt mycket när man absolut inte kan...? Tycker det är riktigt konstigt att det alltid är så. Eller att säga att man absolut inte kan är väl kanske att ta i men det är absolut lite problematiskt och vissa saker är faktiskt näst intill omöjliga men men..

Jag vill resa och hälsa på "brorsan" på Malta med min brorsa, Jag vill köpa ny bil och få iordning den helst nu med en gång med allt som hör till, Jag vill färga håret, Jag vill flytta, Jag vill vara närmare min älsk, Jag vill ha/få ett heltids jobb, Jag vill ha mer pengar att röra mig med, Jag vill ha sommar året om, Jag vill vara superbrun, Jag vill ha längre, bättre och friskare hår, Jag vill shoppa, Jag vill ha en ny mobil, Jag vill tatuera mig, Jag vill jag vill jag vill..

Ja ni förstår att listan kan göras lång och jag lovar dig, den ääär lång. Kan nog hålla på tills imorgon men det får jag ta en annan dag. Nu tänkte jag försöka mig på det där med att sova.. Har hört att det ska vara bra för kroppen.. Suck. Hatar att inte kunna sova när man ska.. jaja. Har iaf fått prata och sagt god natt till min älskling. Det är sjukt vad jag älskar dig Rasmus! :) Trodde aldrig man kunde känna såhär. OM jag trodde jag visste vad kärlek var förut så var jag helt ute och cyklade.. Denna känsla är underbar!
Och med det så avslutar jag dagen med en sommar bild ;)
Sov så gott!

Midsommarhelgen

NU har jag äntligen fått lite tid över så jag kan slänga in lite kort ifrån Midsommar. Är långt ifrån alla, då hade jag behövt fler än en sida :P Men resten ligger uppe på min facebook. Men här har ni som sagt några att njuta av :)










Tack som tusan för en sjukt rolig och lyckad midsommarhelg! :D Vi var ett gott gäng och hade ruggigt kul med roliga lekar, bra väder, god mat och många skratt! Måste bara göras om snart igen. Själva partyt alltså ;)
Vi lyckades ju starta midsommarfirandet en dag för tidigt så redan i torsdags drog vi igång, det slutade upp i en redig fest och jag träffade sängen klockan 6 på morgonen och därefter ramlade det in en efter en. Men skoj hade vi. Midsommar började segt pga att typ alla var bakfulla -haha- men till slut så hände det grejer även på denna dag. Maten flödade, sommardrinken flödade och lekar lektes. att sumera midsommardagen med ord är nog Skoj skoj skoj! :) Lördagen drog vi oss hela gänget emot Lysekil och crousingen som alltid är varje år. Gick runt och kollade snygga bilar samtidigt som vi var lite effektiva och delade ut flyers inför Stenungsunds Volvoträff och gjorde lite reklam. Söndagen tillbringades enbart till mys och mera mys :)
Så sjukt underbar helg har jag haft med min Älsk och alla goingar!

Love is in the air ♥


Jag Älskar Dig
mitt hjärta

Njuter

Tack till alla som gjorde min midsommarhelg till den bästa. Har verkligen haft det kanonbra. Vi klarade oss ifrån regnet, vi drack och åt gott hela helgen, vi lekte, vi dansade och vi hade det hur trevligt som helst! Nu sitter jag och njuter i solen medans älsklingen pysslar lite. Gott gott. Gäller att passa på att njuta nu. Imorgon är det ju måndag och tillbaka till verkligheten som gäller igen. Hoppas ni alla hade det lika trevligt som jag. Får försöka slänga upp lite kort senare så ni förstår vad jag menar ;)

Trevlig Midsommar 2010


Hoppas att vädret håller i sig och att alla där ute får en riktigt trevlig Midsommar med allt som hör till. Blommor i håret, trevligt sällskap och gräsfläckar på kläderna ;) Jag tror och känner verkligen att min midsommarhelg kommer bli kanonlyckad oavsett väder, men självklart hoppas jag på strålande sol och 25grader. Men sällskapet är kanon så det kommer bli sjukt roligt ändå. Det tvivlar jag inte på.

Påbörjar min midsommar redan idag. Lite smygstart sådär med lite trevligt sällskap, grill och kanske ett o annat dopp. Sitter på väg ut mot åke just nu med plutten min bredvid mig. Husvagnen är på plats så det blir till att sova i den inatt och resten av helgen. Kommer att bli riktigt mysigt :)
Imorgon kommer resten av folket ut så då ska det förberedas och donas. Jag & Helene ska ta tag i lekarna och fixa klart det allra sista sen kan Midsommarafton dra igång på riktigt -wie-

Hoppas nu verkligen att ni  får en helt underbar helg!
GLAD MIDSOMMAR på er :)

Pyssel

Självklart så beslöts sig ju solen att kika fram idag till slut ändå. Men eftersom den kom så sent så får den skylla sig själv att jag inte ville på dejt med solen. Jag bestämde mig för att vara lite effektiv istället :) Så har fått städat lite, fått upp lite tavlor på väggarna och pysslat runt som en annan hustomte idag. Det som ska göras sen är att köpaa lite nya blommor som kommer passa kanon där borta *pekar* :)

Har även hunnit med en fika i solskenet tillsammans med mina goingar Sandra, Catta och Niclas. Blev en hel del tjat om både det ena o det andra, sen åkte vi alla åt olika håll. Väl hemma bänkade jag mig framför tvn en stund, åt lite och bara tig det lugnt(för det blev jag inte klar med innan menar jag ;) hehe). Sen var det bara att sätta igång o börja packa inför helgen.. Känns som att jag skulle behöva en större väska... haha! Frågan är ju hur länge jag ska vara borta egentligen.. Packar alltid för mycket men så är det med mig. Jag måste ha valmöjligheter ju ;) Men nu är det näst intill klart iaf. Det sista får jag ta imorgon innan jobbet. 

Men nu känner jag att dagen börjar gå mot sitt slut och det är verkligen dags för mig att lägga huvudet på kudden och sova en stund eller två.. ögonen börjar bli lite väl tunga. Och ju fortare jag lägger mig desto fortare blir det torsdag :) SÅ nu får det vara bra för mig för idag.
Sov så gott!

Planer

Jag verkligen VILL att det ska vara torsdag idag. Händer massa skoj då ju. Man får lön, jag får förhoppningsvis mina skor, jobbar bara 3 timmar, sen får jag träffa min plutt, en dag kvar till midsommar, vi ska sova i husvagn och mysa och massa massa mer ! Längtar!

Men än så länge är det bara onsdag och jag måste fördriva tiden känner jag. Har iaf hunnit sola lite.. Är egentligen alldeles för trött för ens orka göra något men här kan jag ju inte sitta hela dagen.. suck. Hatar mina allergipiller så jävla mycket. Dom gör mig bara så sjukt jävla trött så när man tar dom så känns det som att hela dagen blir förstörd pga trötthet.. men men får väl rycka upp mig med kaffe eller redbull eller nått. Det brukar ju fungera :)
Nä nu ska jag iaf ta och laga lite mat så jag får någon slags energi i kroppen sen en go dusch.

~Hej så länge~

Vart är du Solen?

Vaknade jätte pepp idag, hade ställt klockan så jag kom upp i tid så att jag kunde åka ut till högarna och sandra så fort som möjligt för att bli lite brunare. MEN när man kollar ut genom fönstret vad ser man då....? VITT, MULET, TRÅK.... faan! Jag som skulle sola gärnet idag... Hepp... så jäkla typiskt. Inte undra på att de flesta svenskar är bleka trots sommaren varje år. Vi får ju för bövelen ingen SOL!! Skit land.. Kan vi inte snurra jorden lite mer så vi får medelhavsvärmen och solen här :) Då hade jag blivit glad. Få bo i Sverige men sammtidigt faktiskt ha bra väder VARJE dag :) ååh vilken dröm.. men det är ju just bara det..dröm.

Så.. vad ska man göra idag istället då..? hmm kanske skulle ta sig en 20-minutare iaf.. Sen ska jag ju fika med Catta lite senare i eftermiddag. Egentligen hade jag behövt gå till systemet och inhandla det flytande som behövs till midsommar men det får jag ta imorgon istället och slåss med resten av packet.. Imorgon ska jag hinna mycket innan jobbet känner jag :S varför kan inte lönen komma idag istället? typiskt..

bil bil bil

jag vill faktiskt ha min bil nu nu nu nu.. Jobbigt när man bestämt sig för en och vet exakt hur man ska göra med den sen med lack, fälgar, sänkning osv och det dröjer apa innan man ens kan börja... :( Man blir lite ledsen skulle man ju kunna säga ;( hehe Men förhoppningsvis så har jag den iaf i min ägo innan sommaren är slut och så får den väl vara klar och redo att köras igen nästa sommar.. :) Ja drömma går ju alltid iaf men vill köra rolig bil nu nu nu och inte nästa sommar.. Jaja bara att försöka vara uthållig och bita ihop.. Då hinner jag ju planera mer och fixa mer pengar för mer, roligare och snyggare grejer :) Detta året blir det hjärtats bil som får rulla. Det duger fin fint det också ska ni veta! :)

Lektanter

Sitter här och småfnittrar lite för mig själv. Jag och Helene har tydligen blivit utvalda till årets lektanter på midsommar. Jätte skoj men jag har tydligen fått idé-torka nu :S Men vi har kommit på några lekar så det kommer nog bli många skratt iaf haha men det är ju det som är meningen med lekar. Att man ska ha roligt :D

Längtar massa till misommar nu bara för det. Det kommer bli kanon, det känner jag på mig :) Hoppas bara vädret håller i sig så att man kan vara ute.


Är det någon som har några roliga tips på midsommarlekar så hojta gärna till ;)

In Löv

Ny vecka. Nya tag som gäller. Denna vecka innebär även Midsommar!! Helt sjukt.. På fredag är det alltså bara ett halvår kvar till jul... Skrämmande.. :S Men men jag har och kommer att ha världens bästa sommar ändå. Än är den inte slut och många äventyr kommer vi att hinna med innan snön börjar falla. Och det bästa utav allt är att jag får dela den med min Rasmus :)  So happy I could die!

Hade en helmysig dag i s-sund igår och hela helgen för den delen. Min gumma S kom ner och gjorde mig sällskap medans grabbarna var i garaget, sen åkte vi iväg till Kungälv allihopa och satt där en stund sen blev det tacos och många skratt hemma hos Sporre. Haha! Faan vilka underbara människor jag har runt mig :) Är riktigt lycklig nu!
Sen blev det kvällsmys med min plutt hela kvällen. Vi halkade in på lite väl seriöst snack där ett tag ;) men det gör inget. Jag gillart´ ;) bara allt seriöst händer med Rasmus så :) jag hjärtat dig sötnos!

Nu ska jag väl försöka ruska upp mig lite.. Kanske ta ett varv eller sju med snabeldraken.. (haha kommer ihåg att rasmus tyckte det lät så roligt haha-plutten min ^^)
Hoppas ni haft en härlig start på veckan än så länge iaf :)

Söndag

Söndag idag igen då. Härliga söndag. Blev lite dricka och fartfyllt igår. Men tror ändå det var jag och muttsson som hade roligast haha :) Först på 30-års kalas i Surte med s-sunds grabbarna och senare bar det vidare till Thn för lite streetrace där vi även mötte upp mina tjejer. Riktigt mysigt :) Bra väder och härligt umgänge.

Idag blir det nog inte många knopp däremot. Har precis käkat lite frukost här hemma hos Rasmus nu med johan på köpet :) Men nu sitter jag själv, dom åkte precis till garaget och jag väntar fin besök här i stenungsund idag :) Sandra kommer ner och även Anja och G-son :) Massa gott folk wie! Blir väl en o annan fika och sen blir det väl en tripp ut till garaget för mig med skulle jag tro.. Kanske till och med kungälv.. vi får se helt enkelt.
NU ska jag iaf sätta på mig resten av mitt ansikte och åka ner till torget o gå i en o annan affär och se om jag kanske hittar något användbart ;) fast det gör väl vi tjejer alltid hehe

Ha en härligt söndag

Ego

här kommer lite mer kort nu då, dock inte alla! Tyvärr kan jag inte lägga ut alla här eller någon annanstans heller. Dom är lite mer privata så det får ni stå ut med. Men ni kan ju få se dom som går att visas utan för mycket nakenhet på :)




Självklart är det bäste fotografen Daniel Ström som tagit alla bilderna. Bor ni i eller runt om västra götaland och är intresserade av en dag i studion eller kanske en dag bland klippor och natur så hör av er till Daniel så hjälper han er nog gärna :) Klicka bara på hans namn för att komma till hans hemsida där ni även kan se mer av hans arbete.
___________________________________________________________________________________

Nu ska iaf jag ta och laga lite mat och sen kura ner mig under en filt och sätta på en film och bara ha en mys-fredag för mig själv. Imorgon är det först jobb som gäller och sen 30-årskalas i Surte :) Härligt härligt. Hoppas min kropp mår lite bättre imorgon bara.. :S Den verkar lite i obalans just nu.. well well. shit happens.
Ha en riktigt bra fredag allesammans!

photo

gott gott gott Fick dom sista korten från en fotografering jag och en kompis gjorde i våras idag. vissa blev bra och vissa blev bättre och vissa blev bäst. Men så är det väl. Man kan inte vara snygg på alla kort som blir tagna genom en hel livstid ;) men med en så söt pojkvän som jag har så kunde jag tydligen det haha Han är för go min plutt!
Vissa kommer jag kunna visa här för er vissa inte. så ni får vänta o se helt enkelt :) Eller jag kan bjuda på en liten nu iaf :) ett litet smakprov skulle man väl kunna säga

foto : Daniel Ström
nu ska jag ta och göra mig iordning sen åka tillbaka till vbg och jobba lite. Tillbaka till verkligheten helt enkelt men det ska bli skönt att få jobba lite igen :)

 

life o life

Ibland älskar man sitt liv och alla i det lite extra mycket :)

Feelings

Ja det här med känslor är egentligen en rätt konstig sak. Eller egentligen inte, det är väldigt enkelt men jag tror att man lätt kan krångla till det rätt bra själv beroende på vad man vart med om tidigare. Hur mycket vågar man släppa någon inpå livet efter man blivit sårad gång på gång? Hur mycket vågar man lita på någon efter att ständigt blivit sårad, bedragen och ljugen för? Jadu.. Det är inte det lättaste. Det är väl egentligen en självklarhet att man ska ge nya människor nya chanser och inte dömma dom efter vad man själv vart med om tidigare.. Alla kanske inte är svin trots allt... Men det är svårare att släppa och bara bortse ifrån än vad man tror... Det där med att ha svårt att lita på mans-släktet har vart där och skavt mig sedan ung ung ålder. Jag var ung men jag var inte dum. Och än så länge så har jag inte direkt träffat någon som har överbevisat mig. Men nu har jag förhoppningsvis träffat rätt. Det är verkligen vad jag vill tro. Till 110% Jag vill inte tro något annat. Jag vill inte tro och tänka massa hemska tankar men ändå finns dom där... dumma dumma dumma jävla förflutna liv och dessa känslor.....!

Från det ena till det andra. Har precis beställt en "Frank-phone" :D hahahah! Min idol. Älskar han! Fåret frank alltså. Tele2. :) HAHA så nu kommer snart mitt nya abonemang så jag äntligen kan ha med mig frank överallt HAHA!

Nä nu ska jag ta och rappa på lite, tjejerna är hemma i vbg och väntar och jag ska hinna duscha, göra mig iordning, klä mig och åka från s-sund... dags att skyndaaaa! :)

Chemtrails

Satt och klickade runt lite på nätet när jag halkade in på denna killens sida . Jag läste och läste och läste och blev mer och mer intresserad av vad han skrev samtidigt som jag inte riktigt förstod.. Vi blir alltså besprutade med ett gift dagligen och ingen gör något åt det.. Förstår verkligen inte Varför dom besprutar befolkningen runt om i världen. JAG hade verkligen ingen aning om det här. Har inte läst om det eller sett det någonstans men nu när man är lite mer medveten och faktiskt tar sig tid och kollar upp så ser man med egna ögon.. 

Stora vita streck som täcker våran fina blå himmel och som sedan sprider ut sig och bildar en hinna över oss.. en hinna av gift? Låter ju helt sjukt. Det måste ju stoppas isf.. Och jag som alltid trott att det är vanliga streck efter flygplanen eller vanliga strim-moln som bildar streckmönsterna på våran himmel men icke... det fanns tydligen en skillnad på streck o streck.. Con-trails är det vanliga efter flygplan och Chem-trails är då giftet som vi blir besprutade med.. och ser man con och chem bredvid varandra så ser man faktiskt skillnaden.. con-trails försvinner strax efter att planet har flygit förbi medans chemtrails stannar kvar och sprider sig.... Läskigt

bild lånad av http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails

I <3 U

Jag måste få skryta lite ;) Jag har världens underbaraste pojkvän! Ja faktiskt :) Och inte behöver han göra något speciellt för att bli underbar heller utan han bara är det. Hur ofta hittar man en sån kille då? Jag känner mig väldigt lyckligt lottad måste jag säga. :D Lite skrämmande är det att jag faller så djupt, hårt och snabbt. Inte vanligt så det måste ju betyda något riktigt bra. Kärlek vid första ögonkastet kanske? ;) Only I will know ;)

Idag får jag ÄNTLIGEN träffa han igen, som jag längtat. Har saknat så det gjort ont i bröstet men idag så.. Åh vad jag ska pussa och krama tills jag somnar. Mm mysigt!

Just another day in Paradise

Ja vad ska man säga.. Ursäkta mitt "dåliga" bloggande MEN som ni kanske har märkt så är det sjukt fint väder ute i stort sett varje dag och då kan man bara inte sitta inne och uggla vid datorn :) Nej nej! Ute ska man vara och verkligen lapa i sig all sol man bara kan komma åt. Sen om man får mindre läsare och röd hud på köpet, det är helt enkelt saker man får ta och leva med. Inte är jag ledsen för det :) Sommaren är äntligen här och den ska jag banne mig njuta av! Så varför gör ni inte som mig, UT MED ER :)

Ut och njut av värmen, solen, sommaren! Den kommer tyvärr att vara över fortare än vi anar..
Kanske skulle ta sig en blogg paus nu i värmen ;)

Du gamla Du fria

Grattis SVERIGE på nationaldagen! :) vi fick ju riktigt fint och härligt väder idag. Eller iaf här i stenungsund! Har spenderat dagen med min plutt och bara myst. Nu ligger vi och gottar oss i solen, eller a rasmus sover i solen rättare sagt. Haha sötingen. Var Nog en hård dag igår ;) sen blir det iaf lite grillning och vi ska fortsätta njuta utav dagen! Imorgon är det dags att åka härifrån så får passa på att suga ut varenda lite minut innan dess :) puss på er ! Hoppas ni har en bra nationaldag!

Efterlängtade Lördag!

Idag är det Lördag! WIE Lördagen är äntligen här! Som jag längtat. Timmarna är nedräknade och nu återstår det bara minuter innan jag får pussa på min plutt igen. :)
Slutat jobbet och sitter i bilen just nu på väg ner mot stenungsund och mitt hjärta :) eller rättare sagt Kungälv där dom står just nu och ställer ut sina bilar. (hmm eller jag kanske åker direkt till garaget.. aja det återstår att se när jag närmat mig mer ^^) Hoppas det har gått bra för dom idag iallafall. Hade jätte gärna vart med men hade jobb idag så. Sånt är livet ibland. Får vara med nästa gång istället.
Ikväll blir det lite party hos Rasmus chef. Ska bli riktigt trevligt. Gott att dricka, kanske lite bad och bara ha det gott och njuta ! Så när jag kommer fram blir det väl till att köra hem bilarna till garaget, hem och göra sig iordning och sen iväg till kungälv igen. Fart o fläng hela tiden med den pojken. me like :)
Nä nu kanske jag ska koncentrera mig på vägen istället.. haha E6 är ju vägen där alla idioter samlas, helst på samma gång. Puckon kan inte köra... well well :) Ha en super trevlig helg!

Happy

Dagens

Idag var man lite sommarklädd dagen till ära :) Härlgit härligt. Äntligen kan man börja använda klänning, kjol, short igen Utan att frysa häcken av sig. me like Alot!! :D Men än så länge får man ha leggings eller strumpbyxor under så jag inte bländar folket runt omkring mig med mina vita ben ;) haha Men det blir det ändring på snart. Ge mig en stund bara hehe

Idag var det ju som sagt student-dags i vbg. Dom förde ett jäkla liv inne i stan men Det får man när man tar studenten hehe! Det är deras dag och då får man i stort sett gör va man känner för ;)

För man blev ju inte ALLS sugen på att ta studenten igen när dom välde in genom stan och utanför butiken.. Nej då inte alls! HAHA! Men det är en tid som är förbi sedan länge.. Och kul hade jag. Jösses vad gammal jag lät nu HAHA Aja shit happens ;)

Nä nu ska jag rappa på lite. Hoppa in i duschen sen iväg och möta upp tjejerna för en kväll på pråmen/hamnkrogen :) underbart att sitta där när solen går ner och man fortfarande kan känna värmen i luften Mmm.

Älskar Sommaren!

Grattis studenter

GRATTIS TILL ALLA SOM TAR STUDENTEN IDAG
Hoppas eran dag blir den bästa! :)

Wonderful

HAHA
Avslutade nyss en timme med Fröken Dee i telefonen. inte undra på att folk tror/tycker vi är lite udda HAHA Men det är väl för jävla roligt ;) Eller hur dockan? Men en timme går fort och mycket har vi nog att babbla om eftersom vi måste ta det över telefonen OCH facebook samtidigt haha! Säger då det... kärlek!

Haft en riktigt superdag idag. Trist var bara att jag var tvungen att åka ifrån s-sund.. Blev en snabbis i thn innan jag anlände i vbg. Hamnade på Cult och tog en fika med Sandra, Anja, Niclas, Åke och Johan. Den ena är nog värre än den andre ibland haha! Härligt är det. Sen blev det en stund med mammi och sen en middag med min ängel Catta! Härligt att träffas lite på tu man hand ibland också. Få tjatat lite om allt mellan himmel o jord. Sedan fick det bli en kaffe på pråmen där även Sandra gjorde oss sällskap :) Underbart väder, underbar dag med underbart folk!

Saknar mitt hjärta så sjukt mycket bara.. Vet att jag åkte därifrån idag men jag börjar alltid sakna han så fort han lämnar min närhet. Min plutt :) Men på lördag ses vi igen, får stå ut en dag till bara.. puh eller rättare sagt 37 timmar haha :) Känns som en evighet ju.. Snälla lördag kom lite fortare!!

     jag <3 dig

2 Juni

God morgon allt gott folk! Redan vaken kanske ni tänker..? hehe ja, min plutt väckte mig imorse innan han skulle åka till jobbet ;) Skönt att komma upp lite i tid också med tanke på att jag ska hinna med lite tissel och tassel idag :) Det blir en sväng till Torp på en liten arbetsintervju ^^ eller a.. arbetsintervju och arbetsintervju, ska dricka kaffe med chefen och ge dom mitt sommar schema :) Ska bli spännande! Så i framtiden kanske jag är en anställd på torp istället hehe
Efter det hinner jag säkert med en o annan affär ;) Måste hitta mig ett par shorts till och/eller en jeanskjol... Vart kan det finnas. Blir galen. Har letat som en tok men inte hittat någon/några jag direkt fastnat för.. men men vi ger det ett nytt försök idag och hoppas på det bästa.  Sen bär det av "hem" till Stenungsund igen för att möta upp Sandra på en kaffe och lite tjat :)

Kan ni tänka er! det är redan JUNI! tiden går för fort.. snälla sommaren bromsa in lite så du inte försvinner så fort!
MEN det är sommar och det gillar vi! :D

2010~05~29 My Birthday

Då var det lördagens kort då och min födelsedag! Hade väl inte direkt planerat den sådär jätte mycket utan skulle bara fira lugnt med mina familj o sen ut på thn-crusingen tillsammans med min bror, sandra och hennes mamma och c/o Meeeeeen så blev det inte riktigt. Haha Blev så jävla lurad Men GLAD och överraskad blev jag! Riktigt riktigt glad! Nästan så jag får en tår i ögat eller två när jag tänker på det nu. Så söta är ni allihopa (ni vet vilka ni är som var där och gjorde min dag! ^^ )

Började som sagt dagen som planerat iaf, tillsammans med min familj. Lite presentöppning och sengick vi ut för att äta en god bit mat ! Jag överlevde dagen trots en baksmälla from HELL hahah!


Haha! Har inte alls en konstig familj ;) Älskar min familj över allt annat! <3

<3<3<3

Sen var det in i dimman igen som gällde! När Sandra hade hämtat upp mig och min bror skulle vi bara hem till henne snabbt för att hjälpa henne "välja tröja" inför kvällen innan vi åkte. Visst inget konstigt med det tänkte jag Men tjiii vad jag blev lurad när vi kom fram. Ut ifrån badrummet hoppade mina älskade tjejer och de underbara stenungsundsvännerna + min underbara plutt som egentligen skulle "vara i garaget så han inte kunde komma upp och fira" hehe :) ÅH! vad jag blev glad! jösses! överraskad, rädd, glad, nära till glädjetårar hah ja känslorna var många men bara Bra! Vet inte hur många gånger jag kan säga Tack för allt. För blommorna, tårtan, sällskapet, överraskningen, presenterna, kvällen ja allt! Ni är bäst!

Fick världens finaste hjärtformade blommor av hjärtat mitt! Duktig han är min plutt! Kärlek :)








Sista kortet innan min kamera dog ifrån mig :( Men så kan det gå. För jävla skoj hade jag iaf! :D

2010~05~28

Det blev så sjukt mycket kort från helgen som var så jag får helt enkelt göra ett inlägg per dag så det inte blir för mycket bilder på samma gång :) Börjar med fredagen den 28 maj så får ni korten från min födelsedag imorgon. Den som väntar på något gott ni vet !
Kvällen började hemma hos Anki där vi drack lite, öppnade present, åt god mat och hade det trevligt. När timmen var slagen gick vi in mot stan och pråmen som även hade premiär denna underbara fredag. Blev sittandes där tills stängning och efter det blev det krogen och några timmars dans!









~haha~




Sen sjöng dom för mig hela pråmen haha! Glad var jag iaf och säkert lite fuller också haha ;)



Detta var det sista kortet för Fredags-kvällen sen var det nog bara bra att kameran inte kom fram något mer förän dagen efter hahah! Kortet säger ju allt <3 Mina älsklingar! Så jävla rolig kväll med presenter, mat, öl, vin, shots, sång och en jädrans massa dans ;) Tack åter igen min hjärtan!

RSS 2.0