Kalas-Helg

oj!
vilken helg det blev.. Detta var inte uträknat haha! För att dra det snabbt så..
Fredagen kändes väldigt lång, mycket bilåkande fram och tillbaka ;) sen Ikea med mamma, hem och skruvade ihop alla möbler till sen kväll. 22.00 blev det party som slutade i en riktig karatefylla. jösses amalia göt skotta petter som sandra hade sagt..
Lyckades tappa bort min älskade hoodie också, men får väl köpa mig en ny likadan så är det ingen skada skedd :)
Lördagen började alltså med en redig skallebank.. Sov bort hela dagen och vid midnatt kom Sandra och hämtade upp mig, tydligen fick jag inte sitta inne och tycka synd om mig själv längre, det är ju det bakis-dagar är till för ;) Men en lördag går ju inte att vara bakis på fick jag höra sen. Jaja, åkte på 45-års kalas och där var det kört igen.. En öl, en till...å en till och så fortsatte det.. Halv 8 tror jag klockan var när jag var hemma.. HAHA! Fast då hade vi ju dragit fram klockan också så så sent var det ju inte.. egentligen ;)
Hade riktigt kul igår iaf!!

Kan säga att det var längesen jag drack 2 dagar i rad.. lääääängesen. Tror jag blivit för gammal för sånt haha men tydligen inte. Det gick ju bra och jag mår faktiskt prima idag. Lite seg, hungrig och sugen på en pizza bara men annars är det bara bra :) Tur det. illa hade jag inte velat må, fy fasiken

Nä nu får det bli en film i soffan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0