Happy Birthday to Me!

För 25 år sedan så gick det svenska bensinpriset upp över 4,50:- , Ronald Reagan var Usa´s president, Sverige hade en värmebölja i majmånad, Sturebadet i Stockholm brann ner och vid den här tiden för 25 år sedan var min mamma höggravid :) Men ska man vara rätt och riktig så fyller jag ju inte riktigt än, föddes kl 18.13 på kvällen. Men vad gör det! 
För idag är ingen vanlig dag, idag är det MIN födelsedag! Och faktiskt inte vilken vanlig födelsedag som helst. Hela 25 fyller jag idag som sagt! Halva 50 -HAHA- Helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag som haft sådan åldersnojja över detta. Det är inte så farligt ändå.. ;)


Today is my birthday, And I get one every year..

Känns som att det var igår jag fyllde 18, tog studenten och levde livet.. Härligt med minnen. Ett år klokare men känner mig inte ett dugg äldre för det :) Tur att man har barnasinnet kvar ;)
Denna dagen ska firas med glädje! Iaf för mig! Jag tänker allt på dig också Marcus, du är med oss men idag får du vara med oss på party istället! Och det tror jag faktiskt inte du har nått emot ;) Du är saknad!

Nu ska jag fortsätta förbereda inför dagen, försöka få bort min baksmälla som är värre än värst..Men då betyder det väl bara att jag hade jävligt roligt igår ;) Snart ska jag väl vandra bort till min familj och ha lite kalas sådär, ut och äta och sen ikväll blir det nog party och cruising i Trollhättan. Härligt härligt! Får se om man orkar dricka idag igen bara -puh- haha
Så ett jätte grattis till mig! :D

Foto: Daniel ström

Kommentarer
Postat av: Evelin

Grattis!

2010-05-30 @ 00:05:27 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0