oktobermarknaden

Sedär ja, då var det redan lördag igen! Men idag är det faktiskt inte vilken lördag som helst. Iaf inte för oss som bor i Vänersborg! Det är nämligen dags för den årliga höstmarknaden :) wiee den är jätte stor och det kommer komma massa folk som man oftast inte ser varje dag. Lite roligt sådär. Sen på kvällen brukar det alltid bl redigt med fest, och så även i år ;) Men först och främst så ska jag och Sandra smälta frukosten här, dricka upp kaffet och göra oss iordning för att sen åka in mot stan ch marknaden :) underbart! Ha en trevlig helg gott folk

Houston..

...we have a jacket-problem..
Oh yes . Jag blir galen! Dom säger ju att den kommande vinter ska bli ruggigt kall, den kallaste på flera flera år!  Så jag har bestämt mig för att satsa på en räjäl vinterjacka i år.. Förra året hade jag inte någon direkt bra vinterjacka om man säger så, det resulterade i att jag frös häcken av mig och DET tänker jag inte göra iår! Jag ser hellre ut som en stoor michellin-gubbe med en stor, varm jacka än å frysa. Så det så!
Men nu till problemet då...
Jag vet inte riktigt vilken jacka jag ska satsa på.. Dom är säkert varma allihopa men ändå.. Jag ska ha en super duper varm jacka och vilken är då bäst..? Väljer bland annat mellan dessa...


Everest 1.299:-                          Helly Hansen 1999:-

Peak Permormance 3.799:-                    Didriksons1913 1.499-

Svårt att lista ut att årets färg på min vinterjacka kommer bli svart va? hehe men funderade på en röd först men njea.... Svart passar till allt och är en mer långvarig färg så Svart får det bli!
Ska tvinga med mig älsklingen ut någon dag så han får vara smakråd när jag prövar jackor.. Så får vi helt enkelt se vilken det blir.. :)

Gammal vänskap..

..rostar aldrig !
eller hur är det man brukar säga..
Det är iaf något som gäller den här donnan

Sedan hon flyttade ifrån Vänersborg för flera flera år sedan så har hon bott ca: 6mil bort ifrån mig men vi har aldrig tappat bort varandra vilket känns fruktansvärt skönt. Nu när det är min tur att flytta så växer avståndet mellan oss ytterligare.. Nu blir det hela 12 mil emellan. Men jag är inte orolig för det. Jag vet att hon alltid kommer finnas där, att hon alltid kommer att stå vid min sida oavsett hur många mil det är emellan oss. Jag är fruktansvärt glad över att ha en vän som henne i mitt liv och jag önskar att alla har en catta i sitt liv.

Nu när avståndet växt så väljer vi att mötas på halva vägen ;) Jag är på väg till Vänersborg nu för att möta upp henne för en lunch och lite skitsnack ;) Sen bär det väl av till den gamla lägenheten en stund. Catta är en ängel som ska hjälpa mig. På sin lediga dag och allt. Och tro mig, en butikchef som henne är inte ledig alltför ofta ;)
Ska rensa ur min garderob och hon ska vara mitt smakråd.. Får bli några högar.. Släng-högen. Sälja-högen. Använda-högen. Spara-högen osv osv osv Jag har mycket klädet och måånga skor så högarna kommer att bli många. Livet är väl bra underbart hihi. Min kära sambo däremot avskyr alla mina kläder och skor och ser helst att jag säljer alltihop men icke hjärtat ;) Blir inget med det. Hihi ♥ Älskar dig ändå!

Nä nu är jag snart framme här, kanske dags att koncentrera sig lite på bilkörningen också ;)

Vuxenmobbning


God morgon världen!
Har suttit och läst lite nyheter på Aftonbladet.se såhär på morgonkvisten och läste att SDs partiledare Jimmie Åkesson inte var bjuden till Nobelfesten. Snacka om vuxen mobbning på hög nivå. Dom ska bjuda in alla partiledar till detta event men inte Jimmie.Å. Ja vad ska man säga. Trodde man levde i ett demokratiskt land, men tydligen inte. Det är bara dom som passar in i "ramen" som får säga vad dom vill och uttrycka sig "rätt". Vem är det egentligen som bestämmer vad som är rätt och fel?

bild lånad av aftonbladet.se
Men det politikerna och resterande inte förstår att det dom gör mot SD stärker dom som parti. Dom bevisar bara att dom då inte är bättre än det partiet som de avskyr så mycket. Dom gör ju exakt likadant själva och det är lite komiskt om man tänker efter.. Men det är samtidigt väldigt skrämmande att se att våra politiker som iaf ska föreställa vårat lands ledare beter sig som barn på dagis! Väx upp för fan och släpp detta nu!

NOG om detta nu. NU blir det frukost!
Trevlig Torsdag

Only girl in the world

Jag kanske är lite efter men.. Det var första gången jag såg denna videon idag. Videon till Rihannas senaste låt - Only Girl (in the world). Det är faktiskt en låt som spelas väldigt mycket ur mina lurar just nu. Har blivit lite av en favorit. Så ska bara se till att jag inte spelar sönder den, det är ju väldigt lätt hänt. Något som radiokanalerna oftast är experter på.. *morr*
Här är den iaf :)

Kvällsmys

Jag sitter här hemma i mitt nyblivna hem och försöker få upp värmen lite.. Har tänt lite levande ljus, dragit på mig en stickad kofta och burrat ner mig bland kuddar och filtar så snart borde ju tempraturen stiga en aning..

Är rent ut sagt vrålhungrig ! Har inte ätit så mycket idag, vilket är lite korkat om jag får säga det själv.. Fick knappt i mig någon frukost/lunch förut så det enda jag ätit idag är en pytte macka och ett halvt ägg.. hmm.. Förstår inte varför jag inte har någon matlust. irriterande minst sagt. jag gillar mat ! Men är iaf hungrig nu som sagt så ska väl ställa mig och göra något, vet inte vad än bara.. Väntar på älsklingens samtal också så jag vet om jag ska vänta på honom eller om jag ska äta själv.. Men helt ärligt så tror jag att han har glömt bort mig ;) haha! Han är rätt glömsk min stjärna till pöjk. Får ringa och påminna han lite tror jag heh.

Sen ska vi ta ett beslut också... om vad återstår att se.. Allt kan jag ju inte avslöja i bloggen med en gång ;) Eller hur.
Nä maaat stod det på schemat ja.

bjuder på 2 bilder från idag, ifrån ett regnigt stenungsund.

OMG Cat

Haha denna reklamen är ju så jäkla rolig! HAHA älskar bara den där katten och dom har verkligen fått in det så bra i sammanhanget. HAHA Kanon!



Orginalet

Magi

OH det är verkligen denna bästa telefonen jag någonsin ägt! Tack Apple! ;)
Den har allt man kan önska sig och utan den känns jag nu naken. Hur kunde man någonsin klara sig utan en iPhone? Mm bra fråga :D Man har hela världen i sin hand!


Finns dock en hel del funktioner som jag inte lärt mig än så ska sätta mig ner någon dag med min underbara vän och så ska vi se vad vi kan lära av varandra ;) Sen finns det ju naturligtvis en uppsjö utav snygga skal att köpa till. Jag har redan 3 olika och mer kommer det nog att bli ;) Det både skyddar och gör den personlig. Perfekt! Sen kan det ju alltid vara roligt att matcha sin telefon till ex sina kläder eller skor ;) Typiskt tjejgrej va ? heh!

Bland flyttkartonger och kärlek


Igår var jag uppe i Vänersborg. Skulle hinna med en del men känns som att jag hann ungefär hälften.. Typiskt. Jag hann iaf klippa mig, fixa in mina pengrar på banken, träffa mamma och packa ner hela köket! Senare på kvällen kom Älsklingen och Åke och hjälpte mig med alla lådor. Vilka pärlor dom är! Så nu är allt nedplockat och nedpackat.. Inte mycket kvar i lägenheten nu.. Min säng står kvar (ska säljas), några lampor och mammas nattduksbord.. Sen är det tomt tomt tomt.. Nu börjar det verkligen sjunka in.. När jag stod där i den näst intill tomma lägenheten igår så kröp sanningen sig på.. Jag ska flytta ifrån Vänersborg..Jag ska flytta till Stenungsund..Jag ska bli Sambo!! Och det har aldrig tidigare kännts så rätt. Jag älskar Rasmus av hela mitt hjärta och jag ser verkligen fram emot en lång och välfylld framtid ihop med honom! ♥ du och jag mot världen !

Men det är inte bara kärlek och lycka som rusar i mina tankar just nu. Det är mycket annat som måste fixas inför en flytt också. Uppsägning, besiktning, visning, uppsägning utav elabbonnemang och mycket mycket mer.. Men jag börjar bli lite av en expert nu med tanke på att jag har flyttat X antal gånger ;) hehe
Men allt sånt är nu fixat och nu återstår bara total tömning av lägenheten, flyttstäd och visning sen är jag fri.

Men nu ska jag tänka på lite annat nämligen frukost. Känns att det är dags nu. Får kanske bli en lunch istället ;) Hoppas ni får en bra dag trots regnet!

Tv4 Play


Helt seriöst... Försöker kolla på Tv4 Play och Idol.. MEN Tv4 Play har nog den sämta jävla upplösningen på sina program ever!!! Jösses säger jag bara... Pixlar stora som jag vet inte vad, suddigt och knappt sevänligt i vissa stunder.. Bara ett enda stort kludderi..

Nä många minus till Tv4 Play från min sida iaf.. Usch usch usch.. Har man inte huvudvärk pga överansträngdhet så får man ju det iaf. Illa! Ska kolla klart på denna skiten sen kommer väl plutt hem skulle jag tro.

Mitt Allt

Jag har världens bästa pojkvän!!!
Helt klart! Han kom hem med pizza, godis, dricka och massa annat! Hur underbart är inte det då? Han tar hand om mig nu när jag är lite sjuker :(

Han skämmer bort mig helt enkelt min älskade prins! Men nu överlever jag iaf tills han kommer hem igen.. Då blir det mys hela kvällen. Han hoppar en utekväll med jobbet och kommer hem och tar hand om mig istället. Min underbara! Kärlek! Fasiken vad jag älskar honom! Är så glad över att jag fick träffa min Rasmus och att det blev vi! Det bästa som någonsin har hänt mig! Vi är perfekta ihop helt enkelt.

Nu ska jag slänga på en film, mumsa i mig lite godis och invänta min andra hälft :)

aj-aj

Ska nog se lite fler filmer här hemma och vila lite till.. Måste ha något att fördriva tiden med när man är ensam.. Speciellt om man inte mår bra.. Annars hade man ju gått ut. Typiskt.. Hatar att vara sjuk! Hata Hata Hata....

Och nu slutar älsklingen jobbet också, men inte kommer han hem för det. Han ska nämligen iväg och åka GoKart med sitt jobb och lite andra företag! Åh vad roligt! Är så himla avundsjuk så det är inte sant. Att åka GoKart är ju

sååå sjukt roligt! Vill också....! Men jag får stanna hemma och vila jag.. Måste åka iväg och köra ett gäng någon gång sen när man är fit-4-fight igen. Hehe! Sen ska han väl ut och äta på fin restaurand och sen kommer han hem till mig! Längtar massor redan ju... =/ attans.. Får blunda lite så tiden går fortare..

Hoppas ni har en bättre lördag än min gott folk!

The Other Guys


Har precis kollat klart på Denna film, The Other Guys. Regissören Adam McKaya är det som ligger bakom denna hysteriskt roliga film. Ja vad ska man säga.. Detta är verkligen en film med humor. Om man som mig , gillar Will Ferrell och hans sjuka humor ! Han är en utav mina absoluta favoritskådisar. Helt galen! Så detta var ju verkligen en typisk ferrell-film. Tycker man om hans andra filmer så tycker man nog om den här med. Haha! Skrattar ju bara jag tänker på han. Vilken stjärna. Han är inte rädd för att bjuda lite extra på sig direkt! Underbart!

Filmen handlar om 2 poliser som kanske inte är riktigt lika fräcka, coola och hårda som dom vill vara. I filmen får vi följa deras resa genom jobb, brott, äktenskap och vänskap och det är minst sagt en rolig resa. ;)

Jag har inte tid!


Håller på att bli sjuk.. Känner det ända in i bemärgen. Vaknade flera gånger inatt av att jag hade ont och inte kunde sova.. Lyckades till och med väcka älsklingen.. :( Stackarn.. Men han är så söt som tar hand om mig, bäddar ner mig och står ut med mig när jag inte mår bra. Älskar honom så mycket!
Jag tänkte jag skulle gå upp och göra lite the för min onda hals men lär ju frysa ihjäl på vägen till köket.. och den vägen är inte så lång kan jag lova men det räcker gott och väl.. brr! Hatar att vara sjuk och just nu har jag verkligen inte tid! Vi skulle ju iväg på middag med vännerna idag, vi ska upp till Vänersborg imorgon och hämta lite av mina saker tex en soffa ;) och på måndag ska jag jobba!! Så nej jag har inte tid att vara sjuk... faan!
Dags att ta itu med detta nu.....

Dagens låt får bli shakiras senaste ;) Så härlig! Den får mig på lite bättre humör iaf

Skola


Har varit hemma hos min svåger. Han har haft en lite iPhone skola med mig. hehe Han kan en hel del han. Så nu har jag fått lära mig lite gott och blandat. Vi började lite smått så får jag ringa han igen om jag vill ha hjälp med något. Känns bra att ha en egen privat iPhone-support ;) hehe

Har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra ikväll... fredag och allt. Men jag ska iaf ha lite fredagsmys ihop med hjärtat. Vi hade tänkt att äta räkor och mysa ikväll men Näää... Räkorna är så dyra nu.. över 200:- kilot så det kändes inte så lockande... frågan är vad vi ska hitta på att äta istället..?? hmm
Några bra tips på fredagsmys?

morning


morrn morrn! Äntligen fredag! Får se vad som händer idag då. Får nog bli en lugn helg iaf... Tog ju ut mig lite hårt förra helgen hehe ;)
Nä nu blir det frukost så vi får höras senare!

iPhone 4

I´m in love! Jag sitter och håller i min nya iPhone 4 i handen just nu. Underbar är den.
Förstår däremot inte så värst mycket just nu men antar att man lär sig med tiden ;) Men snart så kommer ju min riktiga pojkvän hem så han får lära mig lite ;) hihih. Men älsklingen går ju iaf före min telefon så det så :)



Håller på med lite varma mackor här så han borde ju ramla innanför dörren snart :) gott gott är vrålhungrig!

10-10-21

Den 21 Oktober 2010....
Den första snön har landat på marken här.. Inte okej! Visst att vinter ska vara vinter och hellre snö än blask och all skit. MEN snön ska inte komma den 21 oktober!!!!! För tidigt, jag får panik. Helt seriöst!
Får bli att lägga i stort sett hela min lön på en redig vinerjacka denna månaden.. suck.. världelösa vinter...

förra årets vinterbild.. jag hoppas verkligen inte att dfdet blir samma i år...

ÄNTLIGEN!!


Ja nu ÄNTLIGEN har jag fått min efterlängtade iPhone 4 !! Fattar ni :D WIHOOO! Hämtade ut den igår när jag hade kommit tillbaka ifrån Göteborg. Så nu är den iaf i min ägo! Det känns för jäkla gott efter 5 veckors väntetid kan jag ju lova... Självklart blev det 32G ;) Man kan ju inte nöja sig med något mindre.. hehe ;)

Men än har jag inte fått igång den.. Jag måste först fixa lite med det nya abonemanget och flytta mitt nummer innan jag kan börja använda den helt! (vilket jag faktiskt ska ta och göra nu!) Men det gör inget om jag får vänta några extra dagar... Det känns bara så skönt att ha den hemma..........äntligen!

Dubbdäck


Slängde på mina vinterskor på bilen igår..Eller jag och jag ;) Min underbara pojkvän hjälpte mig så nu åker jag säkert även denna vintern.. Och tur var väl det! För nu har det tydligen snöat och är vitt på marken... Jag vet inget än för jag har inte vågat titta ut själv.. Jag funderar lite på om jag ska vägra att kolla ut och se skitsnön och leva i min sommartro om att det fortfarande är runt 20 grader och sol ute... hmm låter med lockande faktiskt..

Nu ska jag iaf ta och hoppa in i en varm dusch och drömma mig bort..

Snöar det hos er också?

Göteborg

Dags att börja rulla mot göteborg! Känns som att jag är där rätt ofta nu för tiden :-)

Typiskt..

*GÄSP* Tror ni att jag somnade i tid igår eller? NÄ! Verkligen inte. Låg och vred mig i flera flera timmar.. Sista gången jag kollade på klockan var den väl 04:30.. Och min väckarklocka ringde 07:30.. Ja ni kan ju göra matten själva. Är så jävla trött på att inte kunna somna när jag verkligen verkligen måste. Faan faan faan! Men nu hinner jag inte gnälla över detta, utan sätta igång och göra mig iordning för att sen rulla mot mamma och hämta upp henne.. Får iaf pussa lite på mitt hjärta idag.. Men får se om jag orkar med en sömnlös natt till.... Kanske åker hem redan idag iaf..Hmm.. Nä, Dags att skynda sig. Hej så länge!

Back in town

Har precis bäddat ner mig under täcket och ska strax försöka somna. Ska upp om några timmar igen för att hämta mamma och sedan åka till göteborg en snabbis! Men det är inte så lätt att somna, inte när man är själv.. :( är nämligen en sväng i vänersborg idag och kanske imorgon, beror på. Men har haft lite saker att ta itu med här.. Nu längtar jag tills allt är klart! :) får berätta mer någon annan dag.. Men har haft en underbar dag här. Fått träffat massa guldklimpar! Först blev det frukost hos anja med henne och sandra, sen var det dags för en fika i stan med min ängel catta. Men innan det så hann jag faktiskt ut en sväng till mormor och morfar på en liten snabbkaffe. Och kvällen har jag spenderat hemma hos sandra med de bästa tjejerna. Hade en riktig tjejkväll med marängtårta, löshårs isättningn och desperate housewives! Älskade älskade vänner! Men nu ska jag ta och blunda och försöka sova. Får väl drömma om min älskling nu istället då när han inte är bredvid mig.. Natti gott gott folk!

Only Girl

Dagens låt!!

again and again

Då var det måndag igen då.. Ny vecka och nya tag som gäller..! Har iaf halva veckan uppbokad, sen får jag se vad som dyker upp.. Men på Onsdag ska jag in till Göteborg igen.. Håller tummarna för det bästa faktiskt. :)
Men nog om det, idag är det som gäller.. Känner mig fortfarande riktigt mör efter helgen, nästan värre idag än vad det var igår.. Inte bakfyllan nu utan mina ben och mina fötter.. ajajajaj! Känns som att jag har träningsverk i benen.. måste ha dansat rejält i lördags eller? haha! Ja ja kul hade vi iaf.

Nä nu ska jag stänga av den här jävla dumburken så jag får något gjort idag innan det är dags att sova igen ;)
höhö!

Shutter Island


Martin Scorsese har gjort det igen!
Har precis fått tummen ur och äntligen fått se Shutter Island. Inte en dag för sent. Vilken film! Riktigt bra och spännande. Man satt fast och kunde inte ens slita sig för en kisse-paus! Foto, manus, skådespeleri.. ja allt var perfekt! Leonardo DiCaprio i huvudrollen, gör en fruktansvärt bra rolltolkning. Till slut så visste man varken ut eller in.. vad var rätt och vad var fel? Spännande minst sagt!
5 B av 5 möjliga

Resultatet av en lyckad lördagskväll...


Man kanske mår som man förtjänar idag... puh.. Men värst är nog min älskling. Han mår inte alls bra idag.. usch. Men man har väl egentligen bara sig själv att skylla ;) Jag ser det som ett bevis på en väldigt lyckad lördagskväll/natt på baden iaf! Hade riktigt roligt med hela gänget. Alla stod och dansade hela natten lång. Underbart! Det får vi göra om snart igen gott folk!
Det enda som var nära att ta död på mig var mina fötter och mina skor.. En utkväll i 10 cm är kanske inte så skonsamt mot fötterna.. Sen gick vi hem också.. Då hade jag hellre velat hugga av mig fötterna än att ha kvar dom kände jag.. Men tjej som man är och enveten som man är så bet man ihop och fortsatte gå den 20-25 minuters långa kalla promenaden hem.. Har aldrig längtat hem till lägenheten så mycket som jag gjorde igår natt ;) HAHA!
Nä nu ska jag lägga mig och kolla en film och bara slappa hela söndagen.. Inte nått ska jag göra! Ska nog inte ens hoppa ur mina pyjamasbyxor ;) hehe Gott gott!

Äntligen Lördag!


Idag blir det Party! Kommer nog bli riktigt kalas! :) Har spenderat hela förmiddagen med Patricia och Virre. Jag och Virre hade i uppdrag att vara smakråd/personal shopper åt Patricia som har fyllt år! Vi fick henne att prova en massa massa kläder och hittade till slut det slutgiltiga. Blev riktigt snyggt! Så det ska hon ha på sig ikväll när vi går ut och gör baden osäkert ;) Efter en liten shoppingrunda fick det bli en skön fika i den härliga höstsolen. Ja, vi satt till och med ute ! Underbart! Hann med en sväng till systemet också och där hittade jag denna ölen

Sailor Beer. Vet inte om den är god, ljus eller mörk eller nått men var bara tvungen att köpa den för flaskans skull :) Super fin ju! Hur den smakar återstår att se sen ;)
Nä men nu ska jag se om jag kan försöka göra något åt min onda rygg som snart tar kol på mig.. :( Men lite höga klackar och alkohol borde ju göra susen senare.. då har jag säkert inte alls ont sen haha! Kanske blir värre tills imorgon dock men det är smällar man får ta ;)
Nä time for some make-up!

Ha en underbar Lördagskväll: För det kommer jag att ha! :D

♥♥
kärlek

Hemma förbud


Hmm.. Jag undrar verkligen vad älsklingen har i tankarna nu.. Jag har fått besked om att jag absolut INTE får vara hemma idag mellan 20.30-21... hmm :) Man blir ju lite fundersam, vad ska han hitta på nu för skoj! Jaja jag får väl gå ut och gå eller något sen då.. En halvtimma kan man ju ändå fördriva ganska fort.. tror jag.. HAHA Men kan inte hålla mig... nyfiken som jag är så spricker jag snart.. hmm :) mitt älskade busfrö!

)(/&%¤#"¤%&/() = svordommar

Jag är arg, irriterad och fortfarande jävligt hungrig!!!! idioter! Hade vart iväg och beställt pizza till mig, älsk och martin. Åkte ut till garaget och skulle börja äta.. Pojkarna fick sina pizzor men min var heeelt fucked up!!!! Jag hatar när sånt händer. Var inte alls vad jag ville ha! Istället fick jag någon inbakad jävla sörja!  Idioter. Lär er ta beställningarna rätt annars kan ni faan stänga igen! JAG kommer då aldrig äta där igen!!! Tappade såklart matlusten helt så åt inte ens en bit av pizzan (kastade alltså en HEL pizza rakt ner i soporna! faan vad onödigt), deppade ihop eftersom jag inte skulle få någon mat idag.. skit också.. Åkte hem och nu ska jag sura ner mig i sängen och glo en film innan jag ska ut och åka lite igen....
T**kjä**l

Sugen

Oh nu är jag bra sugen igen!! Min tatto-tarm suge så in i bomben! Vill gadda mig nu nu nu NU! Men blir väl inget med det på ett bra tag nu.. Har inte riktigt råd känner jag. Har lite andra viktigare saker att lägga pengarna på för tillfället, tex bli av med mitt lån, spara så mycket som möjligt så jag och älsklingen kan få vårat boende.. ja lite realistiska prylar. Bra saker som kommer att förgylla mitt liv till fullo! Och innan vi är där så blir det bara spara varendra krona...
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
jag är verkligen jätte jätte jätte sugen.. kanske kan fixa det på ett annat sätt.. Vet nämligen vad jag vill ha och allt! Mums! Men som vanligt så säger jag inte något förän det sitter på min kropp för evigt.. Oh Yes ;)
Ink Me!

Movie Lovers


Nu har jag gjort min plikt som film älskare. Jag pratar självklart om Scream awards 2010. Har precis varit inne och röstat på mina favoriter! Och det var ju inte direkt någon nyhet att min röst för bästa regissör gick till just Tim Burton :) Love love love! och då kan man även räkna ut att ett flertal av mina röster gíck till Burtons senaste mästerverk...

Så alla filmälskare, gå in och rösta ni med! Era röster lägger ni HÄR

Heldag

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen i vänersborg. Fick träffat mina tjejer, inte alla :-( men några iaf. Så mitt behov blev iaf fall stillat lite men långt ifrån helt! Saknar mina vänner massor. Men tycker jag åker upp rätt ofta ändå... Well well.. Jag hann med en stund med mammi, boka klipptid (ÄNTLIGEN), fika med sandra, en snabbis till köpcentrat, en sväng hemma hos mamma och sist men inte minst en kvällskaffe hemma hos anja och lilla hugobus :) en mysig dag har det varit i det fina höstvädret. Nu är jag hemma igen , nyduschad och go. Så nu är det dags för mig att bädda ner mig i sängen och gosa med min sambo ;) tills jag somnar. Nattigott!

frusen

usch jag är frusen, trött och lite illamående.. tror jag ska bädda ner mig under täcket och kika paradise hotel innan älsklingen ramlar innanför dörren. Då är det dags för mat och mys.

mor/dotter-dag


Sådär, nu har jag piggnat till lite mer och hunnit göra mig iordning. Fått på mig både kläderna och ansiktet. Nu återstår bara väntan.. Väntar på min mamma som ska komma och hämta upp mig så att vi senare kan dra vidare mot Göteborg för lite shopping :D skoj skoj! Får väl se om hon hittar något idag då. Annars så är det ju bara mysigt med en mor-dotter-dag också :D
Nä nu ska jag rusa! Ha en underbar dag!

tidigt...

Oh det är för tidigt för mig att börja blogga nu känner jag.. klockan ringde halv 7 första gången.. men låt mig vakna lite och få i mig lite frukost så ska jag göra ett nytt försök lite senare...
God morgon....

Happy B-day!

Jag har faktiskt varit lite aktiv idag trots min lite nedstämda morgon.. Tog mig i kragen och drog ner till torget och besökte faktiskt butik efter butik och lämnade cv på alla ställen! Nu ska jag ta och skriva ut några till i dagarna och gå och lämna ännu fler.. Så får jag helt enkelt hoppas på det bästa...! Man tycker ju ändå att Någon borde höra av sig men det återstår att se..
Efter det så åkte jag och tvättade rent min bil. Eller så gott det gick iaf. Får ta en mer ordentlig tvätt någon dag snart så hon blir riktigt skinande ren överallt, även på däcken! Sen ska jag hitta någon bra plats där jag kan fota henne..  :)
Efter mitt tvätteri så åkte jag för att hälsa på Älsk en sväng på hans jobb för att sen åka vidare hem för att städa lite. Sånt man måste göra ibland, men det känns skönare när det är klart :) Oh Yes! Något jag däremot fortfarande behöver är en garderob... hmm

Men nu är det iaf snart dags för mig att bli upphämtad av bröderna Fridell för att åka på Kalajs! Deras Syster, min svägerska fyller år idag :) Grattis Grattis ! Vi tjejer i fam. fridell ska ut och fira henne på Lördag för att senare möta upp grabbarna! Kommer nog bli riktigt skoj :D Ser jag fram emot + att jag får inviga mina nya skor på dansgolvet wie ;)Men nu är det väl kanske egentligen dags för mig att börja göra mig iordning lite granna nu så jag är klar när dom ringer sen. Hej så länge !!

jobbig känsla..

Fy faan vad jag är trött på denna tillvaron! Det är bara så jag vill lägga mig ner och grina ibland... MEN jag vet mycket väl att det inte hjälper så jag hoppar det... Jag vill ha ett jobb!!!!!!!! Jag hatar att bara gå hemma.. Man känner hur man tappar lusten mer och mer för varje dag som går.. Det blir jobbigt att göra den kraftansträningingen som behövs för att gå ut och söka upp jobben men jag VET att jag måste.. Jag vet mycket väl att jobben inte kommer serverade på ett silverfat... Inte till mig iaf.. Jag vet att jag måste ut och söka jobb, besöka butiker eller vad det nu är som krävs av mig bara för att få ett jobb... jag vet det! Men vart faan är min ork till detta!?!?!?! Jag pallar snart inte med mig själv längre! Hatar ett liv som detta, att bara sitta hemma utan varken jobb eller "inkomst".. Hatar att bara ligga i sängen.. Jag börjar hata mig själv för att jag göra det vissa dagar... Faan faan faan. Måste rycka upp mig. Måste få ett heltidsjobb!! och det är nu.... !

Måste peppa mig själv! Bea du kan det här för tusan.. Lyssna på vad Rasmus säger. DU är bäst!

Bes.


Åh min lilla bobby car var på besiktningen idag och gick igenom med blanka papper:) Så stolt man kan bli hahah!
Nämen, det var riktigt skönt. En sten som lättade från mina axlar skulle man kunna säga. Så nu kan jag bara tvätta bilen, göra iordning henne och ta massa kort så är hon redo för försäljning sen... För nu är det dags för en vinterbil istället! Ska ha massa roligt i vinter och sen kan ja börja på min pärla istället också ;)
ooh *hemlighetstämplat* än så länge...

A Moment Forever

Hade tyvärr inte med mig kameran in i scandinavium i fredags :( Så ni får helt enkelt nöja er med dessa kassa mobilkort. Åh vad jag ångrar att jag inte tog med mig kameran in.. Men vi hade lite problem när vi skulle in och fick gå tillbaka till bilen och lägga ur parfymflaskor, coca cola flaska och lite sånt och då tog jag ur kameran också.. ville inte riskera att få gå tillbaka ännu en gång och missa början... that's why..
Men bilderna är för alltid fast satta på min hornhinna ändå.... Älskade älskade musik!



Som ni ser så var kända Entombed ett av förbanden!!! Hur bra som helst! :D
Sen drog dom igång... Våra älskade danskar i Volbeat och känslan som fyllde hela Scandinavium är obeskrivlig!
Tänk att dom blev så jäkla kända på så kort tid.. helt sjukt...  Bara förra året spelade dom på en mindre arena och året innan det spelade dom på en festival.. helt gratis..  Men dom är värda sin berömelse... helt klart




Kärlek och lycka! Tack till alla som var med och gjorde kvällen sjukt rolig och bra! och speciellt Tack till min älskade gumma Anja som gjorde detta möjligt för mig även detta året! TACK TACK TACK! Älskar dig gumman ♥

Dagen Efter

God Morgon i stugan! Man är lite snurrig och har lite ont i kroppen efter igår men det är det så värt! Det var helt underbart bra igår! Vi dansade och sjöng och minnena flödade. Riktigt roligt! Och grabbarna i Volbeat var exakt lika bra som jag mindes dom :) visst var det inte samma känsla som på nöjes förra året, då dom spelade på en mindre scen, men dom var allt bra ändå. Hade däremot velat stå i folkhavet och dansat. Men vi hörde och vi såg bra så det var kanon det med! TACK till alla som var med. Nä nu ska jag ta och pallra mig upp ur sängen och in i duschen och göra mig redo för en dag på jobbet med min underbara kollega! Sen blir det hem och packa lite och sen vidare hem till stenungsund. Äntligen :) längtar så efter min älsk. Men snart så.. Några timmar till.. Hoppas att ni får en kanon Lördag !

V.O.L.B.E.A.T


Oh Yes du läste rätt!! :D Jag ska på VOLBEAT igen! åååh vad jag är glad!!! igår ringde Anja och överraskade mig rejält. En biljett.. Till mig! Åh massa glad! Så nu är vi på väg mot Göteborg och Scandinavium där vi ska spendera dom närmaste timmarna med en massa bra musik och glada ansikten! Åh!! Massa bra förband också ;) Detta kommer att bli kanon! Sist gång vi såg våra pojkar i Volbeat var ju den 6:e mars 2009 i Karlstad! Känns som en evighet sen. Det är ju visserligen också, över 1 ½ år sen! :O Men nu så :D Vi får helt enkelt höras senare eller imorgon så ska jag försöka slänga upp lite kort ifrån kvällen också :)

Ha det nu lika trevligt som jag kommer att ha det ikväll! Om det nu går ;)

Sleepless..


idag är jag inte så värst pigg... Satan.. Kunde verkligen inte somna igår.. Det var helt omöjligt, gick bara inte. Låg i sängen i flera timmar och bara vred och vände mig men när klockan slog 05.00 så tog jag min kudde och täcke och la mig på soffan och hoppades på det bästa... Visst! Efter mycket om och men så slumrade jag till - Thank God! Men vaknade strax innan 9 igen.. Gick tillbaka till sängen och hoppades väl på att få fortsätta min efterlängtade sömn... men icke.. Gick inte somna om. Var väl bara att nöja sig med drygt 4 timmars sömn då.. Urk! :( Detta är verkligen nackdelen med att vara i Vänersborg.. Kan inte sova utan min älskade Rasmus bredvid mig. Har blivit en vana, min trygghet.. Så utan honom vid min sida så sover jag så sjukt dåligt.. Skumt det där egentligen.. Hur kroppen kan vänja sig vid en sak och inte klara sig utan den sen.. Men snart så är jag tillbaka i Stenungsund och både han och jag får sova hela nätter igen.. Ska bli gott!

Men nu till något helt annat. Ska ta mitt trötta arsle och försöka komma igång här hemma innan klockan har blivit alldeles för mycket. Jag ska hinna hitta kläder tills ikväll, hinna sätta på mig ansiktet och fixa håret och hinna äta upp min underbara frukost innan det är dags att möta upp Anja vid kvart i 1..!! Så här har jag inte tid att sitta egentligen. Dags att rappa på. Hoppas ni får en fin fin och lite piggare fredag :)

Work!

Back to work.. en liten stund iaf.. Har fått jobba både igår och idag och kommer att jobba veckan ut.. Känns skönt att få göra något på dagarna nu igen faktiskt även om det bara är just Nu.. Har vart alldeles för rastlös när jag bara gått hemma utan att ha något att göra.. Det är då man förbrukar mest pengar har jag kommit fram till.. hmm inte bra.. När jag är rastlös så shoppar jag.. Ajajaj.. inte bra!! Därför måste jag verkligen hitta något att sysselsätta mig med, PRONTO!! Innan jag hamnar på lyxfällan ;) haha! Nej då, riktigt såååå farligt är det kanske inte men måste ändå hitta något att göra så att jag inte gör slut på alla pengarna med en gång eller river tapeterna hemma eller bara gör något annat galet. hehhe
Så summan av kardemumman är att det är väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet igen, även om så bara för en liten stund. Har saknat dom galet mycket. Men vi har lika roligt fortfarande :) härligt!

Imorgon blir det att jobba igen för att sedan dra raka vägen ner till Göteborg med Anja ;D Wiiii! Men nu ska jag däremot ta hand om min tvätt, sen försöka få tag på Catta och sen kanske åka en sväng till Vargön medans tvätten hänger på tork.. Måste lämna lite saker.. Men funderar på att färga håret redan idag med.. hmm Hur ska jag hinna med allt.. ? Ibland önskar jag att det var lite mer än 24 timmar på ett dygn......... + att alla mina saker som jag egentligen hade behövt imorgon är i Stenungsund!! GAAH!

Mama

Oh wiee jag får finbesök här i Stenungsund idag :D Min mamma kommer ner och hälsar på. Inte bara mig såklart men ändå :) Vi ska åka ut till min svärfar som jobbar här nu i dagarna. I stora höga för att vara exakt. Så det blir en tripp ut dit för att kolla vad han har gjort och hur det blir, sen blir det nog en tur till torget. Kolla lite i affärer, hinner säkert med en o annan fika också ;) Får ju guida runt mamma lite hehe
Så hon kommer ner om typ 1 ½ timme så kanske dags för mig att börja göra mig iordning lite... Så man iaf är klar när hon rullar av E6:an hehe.

Ha en underbar Tisdag!

Löööv

Ska strax ställa mig och dra igång middagen här tänkte jag. Blir en sen middag idag men så är det när hjärtat mitt måste jobba sent.. Idag blir det iaf pommes/kluftpotatis, lövbiff och pepparsås Mm självklart med en sallad vid sidan av.

Ska bli gott. Men känner att magen börjar kurra lite nu så hoppas min karl kommer hem snart så vi kan äta..

Har spenderat i stort sett hela dagen i garaget idag jag med faktiskt. Har fått fixat och trixat lite med bilen så nu är den klar och redo för besiktningen imorgon bitti. Duktiga jag :) Vi tjejer kan allt vi med ! (även fast jag fick lite hjälp av älsk och martin hehe) Usch ska upp as tidigt :S Ställa bilen redan vid halv 8.. Så det kommer bli en redig morgonpromenad imorgon bitti. Bäst att ta på sig ordentligt med kläder så man inte fryser iaf.. Brr..

Nä dags att fortsätta i köket :)

i brist på annat

Såg en killkompis status på Facebook och tyckte jag kunde roa mig lite med den nu och delar med mig av det här. Lite lätt uttråkad och rastlös, då får ni stå ut med sånt här ;) hehe
*****
Jag vill: Bada bubbelbad
Jag har: Brunt hår
Jag är rädd för: Bamse-spindlar :S
...
Jag är inte: Blond
Jag sjunger: Bäst ;)
Jag är: Bäst ;)
Ett djur som jag påminner om är: Boaorm ?
Modersmål: Belgiska...?
Jag älskar: Bästa Rasmus :)


Kopiera detta till din status och svara på frågorna... med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn ICKE LÄTT
*****

Hehe ,  ni kan ju roa er på samma sätt om ni inte har något att göra framåt kvällen. Men nu ska iaf jag mysa ner mig och fortsätta kolla på 'Lite Sällskap' på kanal 5. haha vilka människor.. jösses..

Sunday

Söndag idag och jag har världens jävla huvudvärk.. Inte bakis huvudvärk utan bara usch.. Känns som att hjärnan växer och inte får plats. Vilket tryck jag dööör! :( Får försöka ta några huvudvärkstabletter och blunda en 5 minuter eller så. För jag ska ju hinna ut till garaget också och städa min bil, och sen äta söndagsmiddag med älsk och mina svärföräldrar. Då måste min huvudvärk vara borta.. oh hoppas... Sen bir det nog en tidig kväll i säng idag med tyvärr.. Tråkigt kanske men hellre det än ett sprängfyllt huvud. så det så!

Nä dags att ta tag i detta nu så jag kommer ut till garaget någon gång...

Småshopping

Idag blir det nog en lugn kväll ändå.. Hade lite planer på att gå ut men känner mig allmänt seg.. sen kanske jag är mer sugen på en utgång i vbg.. men det får det bli snart! Idag blir det en lugn kväll med älsklingen, morötter, gurka och dipp :) En o annan film också kanske om älsklingen kan hålla sig vaken vill säga ;) Han är lite av en expert på att alltid somna till alla filmer man kollar på hehe! Men får se när han kommer hem först..
Idag har jag och Helene varit på Ikea och gjort oss en liten tur. Hittade lite smått och gott bland annat en sådan här manik som man kan hänga på badrumsdörren och ha en massa saker i. Perfekt!

Får se om den hänger ut sig eller inte bara så som Sandra sa.. Well well. Time will tell. Nu har jag iaf ett ställe där jag kan förvara mina grejer här hemma hos Rasmus. hihi. Får ju börja lite smått, sen kommer hela mitt hem stå här haha! Det brukar väl bli så? Man börjar med att "glömma" en liten sak som killen knappt märker och sen invaderar med alla tjejgrejer som en tjej kan ha ;) hehe!

Men men nog om det. Nu får vi se vad som händer idag.. Kanske blir en tur ner till Kinan för lite sällskap innan vi myser ner oss i soffan. Gott gott!
Ha en bra lördagskväll allesammans!

Time

Jösses.. det är redan 2:a oktober!! Kan ni fatta eller? inte jag iaf. Tiden bara flyger iväg :) Men inte mig emot, min tid spenderas ju med dom bästa så det är bara bra. Sen kanske tiden kan gå sååå fort så vi hoppas över vintern och får vår och sommar snart igen :)
Men på ett sätt så gillar jag hösten lite också.. Att få mysa runt i stora goa halsdukar, stickade kläder och massa mys med sin andra hälft. Mums :) Sen längtar jag faktiskt till den årliga stora Oktobersmarknaden i år med. Har inte fått gå på den på flera flera år eftersom jag alltid har jobbat just dom dagarna.. Men i år så. Då ska jag gå och mysa runt bland alla hundratals stånd, äta gott och sen gå ut med mina vänner på kvällen. Som en lite tradition!
Men det är allt några veckor kvar till det ändå. Nu ska jag kanske ta och göra mig iordning så jag kommer iväg någon gång!

♥ Mammi

För idag är ingen vanlig dag för idag är det min Mammas födelsedag! Hurra Hurra Hurraaa!!!!!

♥♥ M
assa Grattis på din dag mamma!! ♥♥





Så idag ska jag och Rasmus bege oss upp mot Vänersborg senare för lite kalas med hela familj och faktiskt några delar av släkten :) Ska bli mysigt. Min bror kommer ner, mina moröräldrar kommer vara där och stämningen kommer vara bra.
Ikväll blir det kalas! :)

Grattis igen mamma på din dag!

RSS 2.0