Happy B-day!

Jag har faktiskt varit lite aktiv idag trots min lite nedstämda morgon.. Tog mig i kragen och drog ner till torget och besökte faktiskt butik efter butik och lämnade cv på alla ställen! Nu ska jag ta och skriva ut några till i dagarna och gå och lämna ännu fler.. Så får jag helt enkelt hoppas på det bästa...! Man tycker ju ändå att Någon borde höra av sig men det återstår att se..
Efter det så åkte jag och tvättade rent min bil. Eller så gott det gick iaf. Får ta en mer ordentlig tvätt någon dag snart så hon blir riktigt skinande ren överallt, även på däcken! Sen ska jag hitta någon bra plats där jag kan fota henne..  :)
Efter mitt tvätteri så åkte jag för att hälsa på Älsk en sväng på hans jobb för att sen åka vidare hem för att städa lite. Sånt man måste göra ibland, men det känns skönare när det är klart :) Oh Yes! Något jag däremot fortfarande behöver är en garderob... hmm

Men nu är det iaf snart dags för mig att bli upphämtad av bröderna Fridell för att åka på Kalajs! Deras Syster, min svägerska fyller år idag :) Grattis Grattis ! Vi tjejer i fam. fridell ska ut och fira henne på Lördag för att senare möta upp grabbarna! Kommer nog bli riktigt skoj :D Ser jag fram emot + att jag får inviga mina nya skor på dansgolvet wie ;)Men nu är det väl kanske egentligen dags för mig att börja göra mig iordning lite granna nu så jag är klar när dom ringer sen. Hej så länge !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0