Vuxenmobbning


God morgon världen!
Har suttit och läst lite nyheter på Aftonbladet.se såhär på morgonkvisten och läste att SDs partiledare Jimmie Åkesson inte var bjuden till Nobelfesten. Snacka om vuxen mobbning på hög nivå. Dom ska bjuda in alla partiledar till detta event men inte Jimmie.Å. Ja vad ska man säga. Trodde man levde i ett demokratiskt land, men tydligen inte. Det är bara dom som passar in i "ramen" som får säga vad dom vill och uttrycka sig "rätt". Vem är det egentligen som bestämmer vad som är rätt och fel?

bild lånad av aftonbladet.se
Men det politikerna och resterande inte förstår att det dom gör mot SD stärker dom som parti. Dom bevisar bara att dom då inte är bättre än det partiet som de avskyr så mycket. Dom gör ju exakt likadant själva och det är lite komiskt om man tänker efter.. Men det är samtidigt väldigt skrämmande att se att våra politiker som iaf ska föreställa vårat lands ledare beter sig som barn på dagis! Väx upp för fan och släpp detta nu!

NOG om detta nu. NU blir det frukost!
Trevlig Torsdag

Kommentarer
Postat av: Virrpannan

Kunde inte ha sagt det bättre själv!



Ha en bra dag!

2010-10-28 @ 10:46:04 // URL: http://www.virrpanna.com
Postat av: Korv

Fast det är ju Alfred Nobels egna önskemål, det borde väl räcka som argument? Om du ska ha en middag bjuder du väl inte folk du inte tycker om?

2010-10-28 @ 19:22:10 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0