Höst sol


Vilket riktigt kalasväder det har varit idag.. ! Kunnat sitta ute utan jacka och bara njuta. Mmm jag gillar härligt soliga höstdagar! Då är hösten en fin årstid, men annars med allt regn o skit är den inte alls lika trevlig.. Usch!
Har iaf haft en riktigt mysig dag med Sandra idag som kom ner och hälsade på lite. Blev först en kaffe med Malin på Harrys innan hon skulle öppna för dagen, sen blev det ännu en liten fika för mig och sandra och även en tur på torget i en o annan butik ;) Att vi aldrig kan låta bli hehe Men sandra var på jakt efter lite badkläder, flip flops och lite andra sommarprylar. Men vi kom på rätt snabbt att det inte fanns så mycket av den varan kvar ute i butikerna.. hmm Hon får helt enkelt köpa lite sånt när hon kommer fram skulle jag tro :)
Senare på kvällen blev det även lite korvgrillning i garaget med grabbarna och sen var det dags för gumsan att åka tillbaka hem till sitt.. Men har haft en riktigt mysig dag idag, så tack gumman!

Nu sitter jag och har myst ner mig framför Idol i min ensamhet.. väntar på att Rasmus ska komma hem någongång.. han är ju fortfarande kvar i garaget.. hmm jaja får väl se när han ramlar in. Men nu fortsätter idol sen kl 21 tänkte jag spana in Kenzas & Tyras program och se vad de tär för nått :)

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll för imorgon är det Freeeedag :D

Sagan tog slut..

Nu när jag börjar bli lite mer ledig (jag är väldigt emot detta.. vill inte) så kommer jag ju ha lite mer tid över till bla bloggen igen. Så kanske kan börja blogga lite mer permanent igen. Få skriva av mig igen och dela med mig att bra, fiffiga saker som man kan hitta under sin vandring genom livet. Hoppas bara att jag får tillbaka det där riktiga skrivsuget jag hade för bara ett år sen. För det är ändå rätt så skönt att få skriva av sig någon gång ibland.. Saker som man inte alltid kanske orkar Prata om, men som är desto lättare att skriva om.. Ja lite smått o gott ni vet. Men men.. Det var framtiden det..
Vad händer i nuet då ?

Har väl gjort en del vändningar i mitt liv det senaste halvåret. Tiden har gått ruskigt fort men jag trivs som fisken i vattnet och jag mår bra igen! En eventuell flytt är inte långt borta. Har bara lite småfix jag måste göra klart "hemma" i vbg-lägenheten innan jag kan säga upp den helt och bli stenungsund-bo på riktigt.. Men vi får helt enkelt se när det blir. Som sagt, först och främst finns det en del saker som ska fixas. Inte mycket men det måste ändå fixas. Sen är jag återigen ute på arbetsmarknaden.. Efter 5 år på Dressmann så är det slut. Sagan tog slut och jag är tyvärr arbetslös.. usch vad det känns hemskt att säga högt eller att skriva ut.. Men sån är sanningen. Den gör ont. Så just nu söker jag jobb som en j*vla idiot rent ut sagt, går på arbetsintervjuer och faktiskt försöker.. Men ändå inget.. avslag på avslag. nej efter nej. Faan vad det tar på krafterna.. Jag vill verkligen verkligen inte vara arbetslös.. Får krupp! Rastlös är bara förnamnet.....! Sen att ekonomin inte blir toppen är ju även det ett litet bakslag men ska fixa detta. Jag ska ha ett jobb innan året är slut om jag så ska behöva torka skit! Jag vill inte vara utan jobb, utan inkomst.. Jag vill ha ett fast jobb med säker inkomst så jag och min älskling kan få det vi drömmer om.....

Men just nu ska jag försöka lägga mina bekymmer på hyllan för bara en liten stund och umgås med min ängel Sandra. Hon har varit i U-valla idag och kommer ner hit till s-sund efter det. Så då blir det en liten fika och massa tjat! Underbart! Saknar verkligen mina vänner ♥

Lön = Shopping :)

Copycaten har fortfarande inte försvunnit... Jag hoppas att facebook kan börja arbeta lite snabbare.. För nu har jag även fått reda på att det inte bara slutade med att personen i fråga hade snott ett kort på mig för att ha som profilbild.. nej nej. Människan har fyllt alla sina album med kort enbart från/på mig!! jag blir galen!

__________________________________________________________________________________________

Men nog om det.. Igår var det ju löning, iaf för mig. Fick en rätt bra lön så jag kände att jag faktiskt kunde få unna mig både det ena och det andra ;) Så idag bar det av till köpcentrat i Uddevalla för att gå loss i butikerna! Hittade självklart sjukt mycket som alltid, men allt följde faktiskt inte med hem denna gången. Bra gjort där bea! :) Men det blev iaf ett par nya höst/vinterkängor, en ny halsduk, ny klocka och lite annat krims krams. Så det var ändå en rätt så lyckad shoppingrunda after all!

Så nu sitter jag faktiskt med mina nya skor på mig inomhus hehe. :) Men känner att jag måste gå in dom lite innan jag traskar ut med dom i höstrugget. Så passar på nu medans  jag tar mig en cider och väntar på att Nina ska komma och hämta upp mig för att vi sedan ska åka till pojkarna som har lagat mat åt oss.. (?!?) :O Ska bli väldigt spännande och se vad dom har fått ihop :) hehe! Men jag och Nina har iaf redan förberett oss lite på att vi kanske får ta oss en svängom till McDonalds senare för att få äta lite ;) hehe!

Nä dags att finslipa ansiktet lite så man är redo sen. Ha en underbar lördag nu gott folk!

CopyCat

Jag har råkat ut för en CopyCat på Facebook.. Ifrån Irland också av alla ställen! Jag blev riktigt chockad. Fick ett mail ifrån en gammal klasskompis med en länk till personens sida och vad finner jag??!?? Jo "hennes" profilkort är ingen annan än JAG!!! ett kort jag har på min facebook sida dessutom.. JÖSSES! Vad är det för fel på folk egentligen? Är dom så fula att dom inte vågar lägga ut egna kort eller vad är det frågan om? Åh vad irriterande.. Kommer ju börja märka alla mina kort som hamnar på nätet hedanefter med en logga eller liknande.. VIlken puckobrud... OM det nu är en tjej vill säga. Man vet ju aldrig vad som döljer sig bakom skärmen... Läskigt :S



Gå in och kolla på en Eve O'Reilly på Facebook och se själva. Jag har självklart redan anmält detta till Facebook och hoppas dom gör något åt det!

Nä nu har jag fått avreagera mig liiite, dags att försöka sova lite innan klockan ringer igen.. Vilket känns som att den gör snart :( så natti natt på er!

R Ö S T A ;)

Klart ni ska rösta gott folk! Det är bara att gå in på www.swedishpower.se och lägga eran röst ! Och självklart lägger ni den ju på den snyggaste volvon Nr 15 ;)
Det enda ni behöver göra är att skicka ett sms med texten spc vote 15 till 72550

Han är verkligen värd priset!

så se till att rösta rösta rösta nu :D

Tillåt mig att skratta

HAHAHA vad tusan! Det är rena kriget på Facebook bland mina vänner och diverse folk.. Haha jag kan inte göra annat än o skratta. Tycker sånt här är skitkul. Att ägga folk tills dom spricker typ ! Jösses! Man får höra både det ena och det andra nu kan jag lova er. Är det likadant bland era Facebook sidor? Galet.
Yttrande frihet i Sverige ??? Njaa.. verkar inte som det iaf. Röstar man på det ena får man höra att man är dum i huvudet av den andra sidan och tvärtom. Herre Jösses! Låt var o en rösta på det dom vill och därmed Basta! :D

Nu ska jag verkligen Sova! Imorgon är en lååång dag med ett arbetspass på över 12 timmar. Gött :)
Grattis till ytterligare 4 år av ett blått Sverige! Jag kommer sova gott inatt iaf :) Natti Gott

Valvaka


bild lånad av svt

Jag ska vara tråkig i ännu ett inlägg och skriva om politik MEN till mitt försvar så är det ju faktiskt valvaka idag och då får man ha lite förståelse ;)
Det är iaf TAJT mellan M och S.. Riktigt svårt att avgöra vilka som kommer att vinna... Men hoppas ju självklart på att alliansen tar det även denna gången.. Men det är nära.. S sniffar dom i baken hela tiden. Inte bra det här. Jag vill då inte leva i ett bidrags sverige iaf. Men det är ju bara jag det.. Vi får helt enkelt se hur det slutar om några timmar. Sen blir det till att sova i några timmar och sen upp och åka till jobbet tidigt tidigt imorgon bitti och börja ta emot dom första rösterna att räkna.. Sen blir det inte mer politiks snack i denna bloggen iaf ;)

Nä nu ska jag kolla vidare här, göra mig iordning inför natten och sen sova!
Natti Natt gott folk!

påhopp påhitt påse

Politik alltså.. ja vad ska man säga.. Det är så himla roligt att prata med extremenister oavsett om dom är höger eller vänster. För så fort man börjar prata politik så blir dom så arga haha! Kan inte låta bli att småfnittra lite. Djävulen i mig som ploppar fram kanske hehe vad vet jag. Men det är ju oftast så, tycker man inte som dom så är man dum, okunnig och ska helst hålla sig utanför allt vad politik heter... Hmm haha! ok? Det var ju väldigt .. ja vad ska man säga.. Som det rödgröna blocket tex.. går inte dom ut med att man ska acceptera alla och bla bla bla... HAHAHA ursäkta men va? ni kanske ska börja med er själv då? Och nu menar jag självklart inte alla, vissa accepterar andras val och tankesätt utan att bli arga osv men vissa klarar verkligen inte av det. hihi. Jaja, nog med det.
Acceptera mitt val så accepterar jag ditt! :)

Idag är det äntligen Lördag! Som jag har längtat!!! eller a, både och.. det innebär ju faktiskt att det snart är måndag o en ny arbetsvecka med ytterligare massa politikjobb .. well well.. ska bli skoj att få träffa både gamla som nya ansikten men kommer sakna min plutt så sjukt mycket.. 2 veckor i vbg.. puh ja jag får försöka stå ut oich ägna så mycket tid jag bara orkar och kan åt mina underbara vänner ♥
Men nu ska jag ägna min tid åt lördagen. Dags att hoppa in i en dusch och göra sig iordning inför kvällen. Idag blir det födelsedagsparty för Kristian. Skoj Skoj. :) Ha en trevlig lördag allesammans!

Drawn Together

~HAHAHA~

Ett Speciellt Inlägg !!


Detta är inte vilket inlägg som helst. Detta är inte mer eller mindre än mitt 1000 inlägg i bloggen :)
Så Grattis bloggen/mig till tusen inlägg. Nu kör vi tusen till ;)

Politik


Nu är jag så jäkla trött på allt vad politik heter! Alla anklagar varandra för något och just nu ser jag ingen ände på någonting. Jag vet vad jag håller på just nu och hoppas att det blocket vinner. Men vad det är, kan man inte gå ut med i dagens samhälle för då blir man påhoppad och i stort sett attackerad! Skamligt hur det svenska folket kan bete sig ibland.
Vem bestämmer egentligen vad som är RÄTT och FEL ??? Alla partier vill uppnå ett bättre Sverige, men dom har bara olika vägar för att nå dit! Och jag kan lungt och sansat säga att det finns inte ett enda parti som är perfekt. Alla har något bra men även alla har något dåligt i varje parti. That´s It! Sen röstar man väl faktiskt för det som gynnar EN SJÄLV. Eller har jag fel? Inte röstar jag för att JAG ska få det dåligt och andra bra iaf... Jag röstar för MIN fördel inte för någon annans och det tror jag väl ändå alla gör?!? Så varför då bli sura på de som röstar på moderaterna, sossarna, vänsterpartiet eller vad det nu kan tänkas vara? ALLA gör SIN röst hörd på SITT sätt..
Jag tycker t.ex att moderaterna har rätt i vissa saker dom säger, sen har dom även mycket fel. Jag tycker att SD har rätt i vissa saker dom säger men även mycket fel. Jag kan tycka att Vänstern har rätt i vissa saker dom med men även dom många fel.. Hade man tagit lite ifrån alla partier och slagit ihop till ett så hade det nog blivit bra och gynnat de allra flesta.. Alla kan inte bli nöjda, tyvärr.. PUNKT SLUT!

En dag i Stan

Ja, igår var jag uppe med tuppen känns det som. Min ängel Catta kom hem till mig redan 8 på morgonen, drack lite morgonkaffe sen började vi rulla ner mot GBG :) Jag var nämligen på arbetsintevju igår. Det kändes verkligen som att det gick bra men det får jag reda på imorgon eller senast måndag så nu håller vi tummarna här :) hoppas hoppas hoppas. Sökte först BC-tjänsten men den var tydligen redan tillsatt av någon annan från samma företag och fine det tar jag så jag sökte en deltidstjänst istället. Bättre än inget!  Efter intervjun strosade vi runt lite i stan, fikade och bara va.

bild lånad av google
Var så himla härligt att få en hel dag med Catta igen. Har saknat henne så mycket. Var drygt 2 månader sen vi sågs senast. WAY to long!! Så nu får det bli ändring på detta :)
Dagen rullade på fort och helt plötsligt var det dags för oss att börja rulla tillbaka mot vbg. Lämnade av Catta och åkte vidare "hem" till Stenungund. Blev en snabb vända till lägenheten där sen hämtade älsk upp mig och så åkte vi vidare mot Kungälv för lite mat och öl med hans jobb ;) Såå trevligt så!

Idag är en annan dag , men även denna dag har jag ett fullbokat schema.. ujujuj. Nu ska jag strax börja rulla mot Vbg för några timmars jobb, sen handla , laga X antal matlådor inför nästa vecka och sen tillbaka till Stenungsund igen.. puh.. syns ikväll...

Förbud mot burka!

Ja, detta gick ju igenom. Om ett halvår kommer det att vara förbjudet att bära Burka & Nikab på allmän plats i Frankrike. Jag tycker verkligen inte det är mer än rätt. Äntligen är nästan ordet! Undra bara hur lång tid det tar innan det kan nå hit till Sverige? Om den svenska regeringer är såpass vågade att de vågar stå för sina egna lagar vill säga.. Det är ju lite svårt att tro men man kan ju alltid hoppas iaf! För helt ärligt, varför ska det vara förbjudet att dölja sin identitet i Sverige som demonstrant osv ,ett maskeringsförbud, men det är fullt lagligt att bära burka eller nikab.......................? Dom döljer exakt lika mycket om inte mer och det kan dölja sig precis vad f**n som helst under dom där.. Nä.. privat får dom bära vad dom vill, det bryr jag mig inte om. Men jag vill gärna kunna se vilka/vem jag möter på gatan, på bussen eller i mataffären.. 
Jag vet att det har varit heta debatter angående just den här potatisen i Sverige i en tid nu. Men debatterna kommer aldrig leda någonstans. Vi Svenskar är alldeles för fega för att sätta ner foten när det kommer till vårat egna land.. men men.. Vad hjälper det att gnälla över det, kommer ju inte hända något ändå.
Jag tycker iaf NEJ till Burka och Nikab i Sverige och står för det!

artikeln i aftonbladet hittar ni HÄR

SE vs Apple

Sedär ja... Det jag för några år sedan sa att jag aldrig skulle göra har jag precis gjort.. Jag har övergett SonyEricsson och gått och blivit en apple-torsk! Oh Yes! Förlåt mig SE men när ni börjar levera så sjukt kassa telefoner så får ni skylla er själva!

Well well. Med apple menar jag ju då självklart en iPhone, VAD annars liksom! :D NU är den beställd allt tack vare min snälla kompis Christian åke Toker :) SÅ nu har jag den hemma i brevlådan om några veckor.. Fast får nog vänta längre ändå, brukar ju vara så med den nya iPhone 4 har jag hört. Sjuka väntetider men jag måste ju ändå vara lite prio 1 tycker jag haha! Ja, vi får väl se när den kommer helt enkelt. Men har jag klarat mig hela livet utan en iphone klarar jag nog några veckor till skulle jag tro ;) Men självklart längtar jag, känner mig som ett barn på julafton just nu. hihi :)

Nä nu ska jag ta hand om min tvätt här och slänga in ännu en maskin, kanske ska göra lite mat också när man ändå är igång.. smart :)

Äntligen

..lite utdelning..
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Good NEWS! Nu håller jag tummarna så mycket det bara går. Hoppas hoppas hoppas! Hade varit så jäkla underbart! Hade varit perfekt. Visst får pendla, men skit i det det hade varit bäst! :D Längtar tills imorgon då ska jag gå in och charma röven av allihopa och visa vem som äger ;) hehe

berättar mer när jag vet mer helt enkelt.

Måndag hela veckan

Måndag måndag åter måndag.. Tycker inte det är något annat än måndagar just nu.. :S

Sitter i telefonkö till Tele2. HALLÅ! dom har sagt att beräknad väntetid är mellan 6-10 minuter i 15 minuter nu! Jag blir galen. Jag hatar verkligen att sitta i telefonkö.. Finns det något tråkigare eller....?
Men snart kommer älsk hem en sväng så ska vi äta frukost/lunch, planera lite och diskutera lån.. Ska bli skoj! Jag längtar verkligen så ja spricker snart. Allt kommer bli så fint sen när det är klart :) När det blir är en annan tidsfråga ;) haha! Men vi har iaf en bra vision :)

Nä nu ska jag skita i den där jävla tele2, får ringa senare igen. Har inte tid med det just nu. Dags att förbereda frukosten.

Hej så länge!

Same shit, different city

Oj oj.. Det blev visst lite utgång igår hehe. Härligt! :)satt ett gott gäng hemma hos oss först. Drack några öl och hade det trevligt. Jag och grabbarna. Känns som jag är tillbaka några år i tiden då jag i stort sett bara hade killkompisar. Men inte klagar jag för det. Mina tjejer finns där, kanske inte alltid vid min sida men alltid med mig. Så jag överlever gott och väl! Utgången var väl trevlig fram till en viss tid. Det spelar tydligen ingen roll vilken stad man går ut i. Allt är tydligen samma skrot och korn. Men vi gick hem tidigare så var det bra med det! Idag blir det däremot lugna puckar. Är just nu påväg till HiFi-mässan i göteborg med älsk och hans bror. Ska bli roligt att se vad det är för nytt på marknaden. Kanske finns någon stor tv som jag kan önska mig i julklapp ;) hehe! Någon som ska dit kanske? Nä nu får jag vara lite social här i bilen innan vi kommer fram! :) ha en skön söndag allesammans

Saturday Night Live

Att det kan vara så himla gott med Lördag!! :D Är på sprudlande humör och är faktiskt riktigt party sugen. Öl lär det ju bli iaf men frågan är vart vi hamnar sen :)
Allt kan hända.
Hoppas ni får en kanon helg!!!

Bloggtorka?

Har upptäckt att bloggen har blivit riktigt tråkig det senaste.. Kass uppdatering och korta inlägg.. 
Men har tappat suget om bloggandet. Känner inte att jag har något speciellt roligt att skriva om. Vet inte om de var roligare att läsa förr, men jag tror det. Då var det tätare uppdateringar, bilder, tips osv osv.. Så som det ska vara.. Kanske rent utav har bloggtorka, vad vet jag. Men just nu står det bara still..

Hoppas att det vänder och att jag hittar min ork igen. Tycker ju ändå om att skriva och dela med mig av diverse saker :) Men just nu har jag så mycket annat som spelar in i mitt liv med planeringar, sökningar och mycket mycket mer. Så jag hinner knappt sitta med bloggen längre, både på gott och ont.  Men jag ska försöka hitta tid till det igen.

Hoppas att ni kan förbi se min lilla torka och inte överge mig helt och hållet ;)

Sommaren 2010

Nu börjar faktiskt sommaren att lida mot sitt slut oavsett om man vill det eller ej.. Jag hade gärna sett sommaren i några månader till men antar att man får välja att flytta utomlands då.. För Sverige är ju ändå känt för att ha ca: 5 sommardagar per år.. suck! Men trots den korta sommaren så har jag haft det kanonbra. En vecka i Turkiet. En vecka på Malta. En vecka i Stenungsund och en vecka i skåne/danmark med hjärtat. Man skulle kunna sumera min semester så :) men självklart har det hänt så mycket mer under sommaren 2010. Har hunnit göra en hel del faktiskt. En liten snabb översikt över min sommar 2010!

MAJ
- Spenderade mer o mer tid i Stenungsund med min älskling och resten av det goa gänget! Det blev ju vi!
- Tidningen Bodyfication med mina kort i kom ut i butikerna runt om i Sverige!

- Var rödhårig halva maj sen började jag gå mot ljusare igen
- LMR & GSR i Sollebrunn
- Jag fyllde 25 och fick det bästa firandet i historien. EN riktigt lyckad födelsedagshelg! Tack till alla medverkande!


JUNI
- Sola Sola Sola. Det var riktigt kalasväder!
- Fick åka med till älsklingens firmafest som slutade riktigt bra! Hade riktigt roligt.
- Hade semester och åkte till Turkiet/Alanya!

- Hade den bästa midsommarhelgen på länge med det bästa folket!
- Lysekilscrusingen
- Tog fin fina kort med min älsk vid havet!


JULI
- Massa grillning och massa mys
- WestCoast Motorshow där älsk ställde ut sin bil
- Jag fick äntligen hem mina vita converse !
- 2 år sedan våran kära Kenny lämnade oss. Tiden går fort. Vila i frid min vän

-  Girls Night Out på Fallens Dagar i thn. En riktigt lyckad helg det med ^^
- Åkte båt med Rasmus och Johan, himla mysigt!
haha älsklingen somnade så roligt. hjärtat mitt ♥

- Hade ännu en veckas semester och åkte till Malta med brorsan! Var nere och hälsade på våran "bror" och hans tjej. Blev en del utflykter på Malta också med tanke på att dom inte hade sett något trots att dom har bott där i 3 månader redan -haha- 


AUGUSTI
- Kom hem ifrån Malta och fick äntligen pussa på min andra hälft som jag hade saknat så i 9 dagar..

- Var dags för älsklingens och Johans Volvoträff. Där man avnjöt dagen och hjälpte till. Senare på kvällen blev det middag och tjat med de flesta av oss som hade hjälpt till för att sedan gå ut och fira med Champange :) En riktigt lyckad dag!

- Semester för både mig och älsk samtidigt, vilket innebar mycket mys ihop. Bodde i stort sett i Stenungsund i två veckors tid. Mys!!

- Åkte till Vallåkra tillsammans med hjärtat mitt och grabbarna. Där hjärtat tog 1:a Pris!!

- Åkte iväg till Skåne på en minisemeter med Rasmus. Besökte både det ena och det andra. Bla Malmö, Helsingborg, Halmstad :)

- Drog en heldag i Danmark/fredrikshamn med Rasmus, Wången & Helene


SEPTEMBER
- Semestern är slut och det är dags att återgå till vardagen och jobbet..

Men det finns ju fördelar med det också så inte ska man hänga läpp för det.
Nu längtar jag tills höstmörkret faller och man myser ihop sig med sin käraste och en stor tjock stickad tröja och självklart en stor kopp varmchoklad i handen MYS! :D

åh det känns som varenda kotte har en iphone snart... får väl grina vidare över att jag iNTE har en och hoppas på att det kommer ramla in en braaa lön på mitt konto snart så jag också kan köpa mig en jäkla Iphone haha!



Vilken dag idag då. Lördag oh allt. Vart strålande väder och jag har vart inne större delen av dagen.. Inte OK!. Men jag har ju faktiskt jobbat så inte så konstigt egentligen. Tog en lite snabb fika efter jobbet iaf med anja och grabbarna. Då fick man ju iaf andas lite frisk luft i en timme eller så. Gott gott.
Sen väl hemma fick jag ju försöka vara lite duktig/ekonomisk och fixa massa matlådor så nu är det gjort inför nästa vecka. gott gott..och i skrivande stund sitter jag med lite färg i håret och hoppas på det bästa haha Men orkar man inte vänta på att få pengar över till frisören så får man helt enkelt ta saker o ting i egna händer, sen hur det blir är ju en helt annan femma ;)

Nä dags att tvätta ur, fixa iordning sig och åka tillbaka "hem" till stenungsund igen. Känns lustigt ändå att jag just nu tillbringar mer tid i stenungsund än i staden jag faktiskt bor i.. hmm :) men snart så..

✫✫✫

Iphone

JAG VILL HA EN IPHONE

Att det ska vara så svårt... :( Hatar att jag var korkad och för snabb med mitt mobilköp i vintras. Hade kunnat lägga dom tusenlapparna på en iphone istället.. NU får jag snällt dras med en sketen Aino... URK! Vill inte!!!!
Måste komma på ett smart och bra sätt att få mig en iphone snart innan jag blir tokig ;) Antingen får jag skaffa mig ett heltids jobb så jag kan fixa det så eller så får jag ta mina bilpengar sen o köpa en löst.. hmm röstar helst på det första alternativet :)


Hade ni köpt en iphone på t.ex blocket?

Harry Potter and the Deathly Hallows

Då får man vara nörd för en stund nu då men det bjuder jag på!
Såg precis den nya trailern för Harry Potter - the deathly hallows! Och vad ska man säga. Jösses vilka rysningar jag fick. Vill se den NU inte den 19 november utan NU NU NU! :D Vi kommer nog bli ett gott gäng som ramlar in i biomörkret den 19 November har jag en känsla av ;)

Ledighet

Hade ju påbörjat min jobb vecka igår igen.. jobbade en dag och sen var jag ledig en enligt det nya schemat.. okej . gött det var ju verkligen en såkallad mjukstart haha! Bestämde mig för att åka ner till stenungsund och min älsk igår då och spendera min lediga dag här istället för i vbg.. Känns bättre på något sätt :) Men har däremot ingen som helst aning om vad jag ska hitta på.. Får väl se, borde egentligen få iväg alla min brev :) men först o främst kanske jag ska ta mig ut sängen ;) hehe..

Måste måste måste verkligen få ett nytt jobb nu. Stressen börjar krypa sig på känner jag och det gillar jag INTE! Därför ska jag nog ägna hela dagen åt att söka söka söka jobb.. Har bara jobb september ut, sen så var det slut på det roliga för min del.. Jag vet inte hur jag ska ta detta heller faktiskt om jag ska vara ärlig. Gillar mina arbetskollegor och vill verkligen inte lämna dom men samtidigt så känns det som att jag är redo att gå vidare till något annat.. hmm.. Har egentligen inget val nu med tanke på hur det ligger till. Så ett jobb i stenungsund eller runt göteborgstrakten hade varit väldigt välkomnande nu :D

Well well vi får väl se hur det går. Håller tummarna om ett speciellt jobb iaf ;)

Fyra

Oh jösses amalia... Det är redan 1 september...! Kan inte förstå vart sommaren har tagit vägen. Det känns som att den började nyss ju.. Hmm fast ändå har man hunnit göra en del.. jaja.. NU får vi längta till sommaren 2011 istället. Då ska baskemig jag också rulla.. :D

Men idag är det inte bara 1 september för mig, det är en speciell dag .
Jag och älsklingen firar 4 månader som par. Oh vad tiden går fort.. Började träffa han i februari men det känns som att vi kännt varandra hela livet. Det är så det ska vara. Är så lycklig över att jag träffade min Rasmus! Nu har vi haft en underbar sommaren ihop och nu ser jag fram emot mysiga höstdagar i hans famn.
Du och Jag

kärlek

RSS 2.0