Höst sol


Vilket riktigt kalasväder det har varit idag.. ! Kunnat sitta ute utan jacka och bara njuta. Mmm jag gillar härligt soliga höstdagar! Då är hösten en fin årstid, men annars med allt regn o skit är den inte alls lika trevlig.. Usch!
Har iaf haft en riktigt mysig dag med Sandra idag som kom ner och hälsade på lite. Blev först en kaffe med Malin på Harrys innan hon skulle öppna för dagen, sen blev det ännu en liten fika för mig och sandra och även en tur på torget i en o annan butik ;) Att vi aldrig kan låta bli hehe Men sandra var på jakt efter lite badkläder, flip flops och lite andra sommarprylar. Men vi kom på rätt snabbt att det inte fanns så mycket av den varan kvar ute i butikerna.. hmm Hon får helt enkelt köpa lite sånt när hon kommer fram skulle jag tro :)
Senare på kvällen blev det även lite korvgrillning i garaget med grabbarna och sen var det dags för gumsan att åka tillbaka hem till sitt.. Men har haft en riktigt mysig dag idag, så tack gumman!

Nu sitter jag och har myst ner mig framför Idol i min ensamhet.. väntar på att Rasmus ska komma hem någongång.. han är ju fortfarande kvar i garaget.. hmm jaja får väl se när han ramlar in. Men nu fortsätter idol sen kl 21 tänkte jag spana in Kenzas & Tyras program och se vad de tär för nått :)

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll för imorgon är det Freeeedag :D

Kommentarer
Postat av: Sandra Dee

Tack själv gumman! Var supermysigt! Och du har kanske rätt, jag får nog köpa det när jag kommer fram ;) hehe! Men hittade tofflor igår på skopunkten, men får vänta lite med att köpa dom :P

2010-10-02 @ 13:39:09 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0