Wanted..

Hittade så mycket saker (kläder) som jag vill ha förut idag när jag och älsklingen var nere på torget och kikade lite. Byxor, tröjor, linnen, mer byxor, kavaj, skor... ja listan kan nog göras lång men det jag fastna mest för var faktiskt lite kläder inne på Gina Tricot.. Ett par byxor, en tröja och ett linne. Så får väl se om jag kan köpa hem det någon gång.. Nu har jag ju ändå fått sålt massa saker idag så pengarna kommer ju in.. Blir ju ungefär bara som att man byter kläder. Smart va :)

Var riktigt mysigt när vi var ute. Kikade runt, tog en fika och pratade massa strunt. Plus att vi började planera en massa om en viss sak som kommer att hända inom kort ;) Vad det är kan jag inte avslöja här, inte än iaf. hihi *busigt*

Har sån tur att jag har en sån underbar pojkvän som jag har :) han är bäst helt enkelt ♥

Såld!


Sådärja, då har man fått sålt lite prylar på tradera. Känns skönt. Nu får jag bara vänta på pengarna så skickar jag iväg mina prylar.. bye bye
Men då får man pengar till annat som man har mer behov av just nu. Tack Tack! :) Jag är nöjd iaf.

Så nu ska jag sätta mig och smälta maten lite för att sen gotta mig med älsklingen och en massa negerbollar som jag gjorde nyss :) Mumma! Men jag tror inte det blir så många för mig, jag tyckte det blev väldigt mycket socker.. Så kanske ska döpa om dessa till sockerbollar.. -uek- A, ja.. en kanske två kan jag nog klämma i mig ;)

Sen så blir det ju självklart att kolla på Big Brother. Sen blire natta!

Jag tror att jag dör!

Varning! Känsliga läsare varnas för detta inlägg!
Har ni svårt för förkylningsbeskrivningar så ska ni sluta läs NU!
(inte för att det är så jätte grovt men ändå, nu har jag varnat iaf ;). )

Jag har alltså gått och blivit så jävla sjuk. Från ingenstans. Och jag blir så jävla arg och trött på detta. När ska man få bli frisk egentligen? Jag orkar inte vara sjuk längre. Suuuuck! Jag har ont i hela kroppen, ni vet sådär sjuk-ont som man oftast får när man har feber o så. Att borsta håret är ju en ren mardröm då. Det gör så oont! Att ta på mig, på min kropp känns som slag. Ryggen värker. Halsen gör görsketaONT, den är svullen och svullen och svullen o öm.. Nämnde jag svullen? Det gör ont varje gång jag sväljer. Så att äta något med stora bitar är ju uteslutet. Näsan bara rinner. Förutom nu när jag vaknade idag. Då var den igentäppt som en betongvägg. Andas genom den var ju något man kunde glömma. Snyter mig o snyter mig men det kommer bara mer. Seriöst!
Hur mycket snor har man egentligen? Hela hjärnan som rinner ut eller?! Jag blir så arg! Hatar den här känslan och hatar att vara sjuk. Hatar hatar hatar hatar! Jag vill bara att halsen ska bli bra. Resten kan jag ändå stå ut med men halsen år nog det värsta just nu. Den gör verkligen mördaront och ingenting hjälper mot det onda eller svullnaden :( har kollat ner i halsen och jag ser inga vita prickar så halsfluss kan det ju inte vara.. Eller? Gaah!

Får gråta lite nu, inte för att det hjälper men ändå! Nu har jag fått gnälla och klaga över att jag är sjuk lite iaf.

 / Love från en sjuk och gnällig Bea

Starlight

God morgon sötnosar!
Hoppas verkligen att ni hade en bra helg, för det hade iaf jag. Men nu är det måndag och ny vecka. Är fortfarande ledig och älsklingen är sjukskriven så det blir till att ligga och dra sig lite i sängen en bra stund nu ;)
Sen får vi se vad vi hittar på. Finns säkert något som dyker upp. Vore ju konstigt annars - höhö

Nu är det verkligen inte långt kvar.. Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi får nycklarna till vårat H U S ! Så himla underbart. Kan inte riktigt förstå det själv än tror jag. Tiden har gått så himla fort. Känns inte som att det var så längesen vi satt på hemnet.se och kollade efter hus.. och nu ÄGER vi ett. Hihi sån underbar känsla med den underbaraste mannen på denna jord! Kärlek!



Dagens Låt

Home

I´m Back home. Home sweet Home
och nu blir det snart soffmys hela kvällen tillsammans med älsk, Simon & Nina :)

Solsidan och Big Brother står på schemat så klart :)

Har haft en jätte mysig och framför allt R o l i g helg haha!. Trots min allergi-attack så har jag inte skrattat såhär mycket på länge. Mina tjejer är galna enda in i benmärgen. Men that´s why I love them ;)

Nä nu ska jag ta hand om min hals & näsa.
Ha en go söndag gott folk!

Laugh

Sista dagen i VBG. idag åker jag hemåt. Men innan det är dags för det så ska jag hinna åka till Överby, åka förbi mamma och säga hejdå till tjejerna.. Om dom nu kommer upp ur sängen vill säga.. hehe! Sömntutorna ligger fortfarande o sover... eller nu kom en naken Sandra upp. haha! Det är som ett litet Big Brother hus det här som Patricia sa. hah! Vi hade varit bäst i huset - helt klart.

Men nu får det kanske bli lite frukost. Ska bara hoppa på Anja också så hon med vaknar :)
Hej så länge!

DAGENS LÅT

Usch vad dåligt jag mår :( blev inte så my...

img_3487 (MMS)

Usch vad dåligt jag mår :( blev inte så mycket tattoomässa för våran del i år. Hann komma dit och gå ett varv, hälsa på lite folk o sen åka hem igen. Varför? Jo jag fick naturligtvis en jävla allergiattack from hell! Gick runt och snorade och nös hela tiden. Inte så värst fräscht enligt mig så jag klarade inte av att vara bland folk längre.  Så nu ligger jag och Sandra i soffan och kollar på melodifestivalen istället. Får duga idag. Måste ta hand om min röda näsa  istället. Usch vad den gör ont nu. Har snytit sönder den totalt nu. Aj aj aj.. Hoppas att ni har en bra lördagskväll iaf gott folk :) vi ska iaf snart göra lite god mat och mysa istället för att vara ute o parta. Ha det göttans!

Meltdown 2011


Idag är det äntligen dags för årets Tattoo Meltdown!
Ska åka dit och kika lite, minglar lite, kanske tar en öl eller två men det blir tyvärr inget ny gadd.. Attans.. Men plånboken säger något helt annat just nu så får väl kolla och få nya idéer istället :) Och umgås med goa människor såklart! Det är skoj det också!
Det är sjunde året i rad nu och man har vart där alla gånger, utom den första tror jag.. Men dom andra åren har jag allt vart en trogen besökare iaf hehe! Man får ju stötta lite iaf tycker jag.

Får väl se om det blir utgång senare eller inte. Time will tell!

Ni som bor i närheten av Trollhättan. Ska ni dit?
Då kanske vi syns :)

Ha det gott så länge!

Breakfast Club

Okej, det blev ingen färg för min del igår. Klockan rann iväg alldeles för mycket så när vi kom i säng var väl klockan närmare 4 på morgonen.. Idag är man lite halvseg och det känns som att man är bakfull.. Fast än man inte har druckit.. Skumt sånt där men jag antar att hjärnan blir lite lätt efter med för lite sömn.. -puh-
Men så ofta händer det inte så det får man ta när man är här uppe och hälsar på ;)

Anja ramla precis innanför dörren här hos Sandra så nu ska vi sätta oss och äta lite frukost och försöka vakna till liv lite. Så får vi se om vi ska slänga i färgen i mitt hår efter det. MÅSTE verkligen göra det tyvärr.. Vill ha kvar mitt röda men det är så dassigt nu och det är verkligen inte snyggt när den röda färgen rinner av tyvärr..
Synd att just DEN färgen ska vara svårast att hålla fräsch...typiskt!

Oh jag tror jag fått urinvägsinfektion också. FAAN! måste till en vårdcentral på måndag. Jobbig känsla att gå med hela tiden. Urk!

Nä nu får det bli frukost. Är så hungrig så jag mår illa nu.. inte bra inte bra...
God morgon förresten ;)

Färg

Dags att göra slingor i sandras hår sen ska vi slänga i lite färg i mitt huvud också.. Ska bli spännande det här höhö! Tjo faderitan lej!

SVT2011

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2011



Glöm inte att gå in och kika runt vetja  :) Eller för er med stylade volvobilar så kanske en anmälan skulle sitta på sin plats :) Det går av stapeln den 6 Augusti i år så det är en stund kvar men lika bra att vara ute i god tid eller hur ;) hihi! För mer info angående träffen kika in på webbsidan via länken högst upp :)

Full last!


Packningen pågår för fullt och det är mycket som ska hinnas med innan jag kan kasta in mig i bilen och börja rulla upp mot Vänersborg för att tillbringa helgen där. Årets tattomässa i Thn går av stapeln så den kan man ju inte missa! Har inte hänt de andra åren så varför skulle jag göra ett undantag i år? hmm bra fråga. hehe!

vet inte riktigt om jag har fått med mig allt bara.. hmm.. det känns som att det är något som saknas men kan verkligen inte komma på vad :S jobbigt värre det där. Men å andra sidan så ska jag till mitt andra hem i stort sett och där finns ju säkert det som jag glömt, utan tvekan. Så kommer nog inte gå utan vad det nu är jag glömt..
Får gå igenom väskan igen för o vara på den säkra sidan ;)

lets go lets go lets go!
Ship o hej!

Mishka

Den här hunden är så jäkla gullig! Mishka is her name.
Tänkte att vi får liva upp morgonen med denna söta lilla video.
I Love You. Så ska jag lära min hund med. hihi ybersött!



God morgon förresten ;)

The List

hihi nej då Virre, ingen fara på taket. Jag har inte blivit biten ;)


Pratade precis med min gumma och bestämde lite inför morgondagen. Känner att jag typ kommer att få gå upp klockan ASTIDIGT PÅ MIN LEDIGA DAG för att jag ska hinna med allt jag tänkt. Inte lätt o vara en busy woman i dagens samhälle ;) hehe!

Så jag sitter här och gör en liten packinglista *vuxenpoäng* på vad jag ska ha med mig imorgon! Lite knepigt kanske att jag egentligen måste ha en lista med tanke på att jag bara ska vara borta i två nätter haha! MEN jag är tjej och behöver ha med mig överdrivet mycket saker - så det så! Minst 5 olika ombyten av kläder.. Jag har lite svårt att bestämma mig , Okej! smink o andra prylar, dator, laddare , skor, ja ni hör ju själva .. behöver ha med mig en resväska typ. Så Sandra! Var beredd på att bli bombarderad imorgon ;) hihi!

Nu ska jag göra klart min lilla lista och sen krypa till kojs med älsklingen!
natti natt - hörs imorgon!

Jag har verkligen världens bästa pojkvän. ...

img_5822 (MMS)

Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Fick en liten överraskning när jag kom hem ifrån jobbet idag. Räkor, tända ljus och blommor! :) Älsklingen har helt enkelt fixat fredagsmys till oss redan IDAG eftersom jag är borta imorgon. Naaw <3 Och en vecka utan fredagsmys går inte. Min älskling han kan han :) kärlek på hög nivå till han måste jag erkänna ;) kvällen är redan fullspäckad. Ska fixa ett o annat innan vi ska bänka oss framför tvn och spana in dagens BB program. Mys! Älskar dig Rasmus Fridell av hela mitt hjärta! (och lite till ;) puss)

Lunch Break

Jag vad skulle man göra utan sin lunch....? Är vrål hungrig nu så det ska bli skönt att få slänga i sig lite food! Mat i magen är bra har jag hört. Då jobbar man extra hårt ;)

Sen när jag ätit upp så ska jag ge mig ut på en liten jakt här i närheten. Är på jakt efter en fotfil nämligen. Men det finns verkligen ingenstans.. Hmm skumt det där. Är dom sällsynta eller har dom slutat tillverka just fotfil? Jag grubblar hårt här över lunchen märker ni väl ;) hehe! Nä men ska testa på Åhlens, där borde dom ju faktiskt ha. Dom har ju det mesta. H&M hade iaf inte nött.. Måste ha en fotfil. Ska ju ha en gotte kväll alá ta-hand-om-Bea-kväll ikväll hade jag tänkt ;) Ansiktsmask ska nog inhandlas också Mhm. Jajjemensan !

Hörs senare gott folk, nu ska jag fortsätta möla i mig min lunch här.
tjo!

Start Me Up

Morrn Morrn!
Idag har jag bestämt mig för att ställa bilen hemma. Blev så arg igår när jag kom in till stan och det inte fanns NÅGRA som helst parkeringsplatser till lilla mig.. Fick yrra runt som en lätt (läs mycket) förvirrad höna och blev bara mer o mer stressad över att klockan gick så fort.. Jag hatar verkligen att köra inne i centrala GBG. Kan det inte alls och tycker verkligen inte om det.. Jag kan kör till den parkeringen jag hittat sen innan men inte mer. Så är den full så kommer det en liten lätt panik-känsla krypandes.. Men det löste sig allt igår, var en som åkte så jag snodde den parkeringen och slapp böter + slapp slänga mig ut i den hemska gbg trafiken på jakten efter en jävla parkering..
Så idag iaf åker jag tåg. Får visserligen betala enkelbiljetter på 67:-/styck men det kan det nästan vara värt.. Hatar paniken... Kanske får skjuts hem idag också ;) *blink blink* Kan ju alltid hoppas så slipper jag iaf ta tåget hem sen ikväll.. Det hade ju vart guld värt! *hoppas hoppas*

Måste nog börja "övningsköra" i gbg tror jag HAHA! Haft körkort i X antal år men får fortfarande panik när jag kör inne i Gbg haha! tragiskt ;) Så får lura med älsklingen ut på vägarna så får han lära mig lite tror jag bestämt :) Finns nämligen en speciell parkering som ligger typ precis bredvid mitt jobb och asbilligt - DIT vill jag hitta. och naturligtvis ut ifrån gbg igen då hahaah! Usch undra hur detta låter egentligen men det skiter jag i. Jag skäms inte över att jag hatar o köra i GBG så det så!

Dagens Låt

Den här har blivit lite av en jobb låt för mig och säkert för de andra anställda på Dressmann också. En lite kom-igång-låt som "dom" ALLTID VARJE morgon kör ur högtalarna klockan 10.00 när vi slår upp portarna för sucess! Lite roligt faktiskt för det är verkligen en låt man blir pigg och alert av. Mick Jagger energin smittar av sig :)

B.B


Följer ni Big Brother?
Jag har iaf sett det från start och tycker faktiskt att det är rätt så dåligt (?) Speciellt om man jämför med gamla säsonger.. Men jag kommer nog att följa det slaviskt ändå, det känner jag på mig. Konstigt sånt där.. Varför tvingar man sig själv att kolla på skitprogram i hopp om att det KAN bli bra haha! Jaja.. What to do liksom..
Har du någon/några favorit/irritationsobjekt i årets Big Brother?
Jag har iaf hittat ett antal hatobjekt..! Det gjorde jag redan i söndags när dom skulle gå in i huset.. usch isch Usch! Vilka jävla nötter. Jag hade verkligen slått nån i ren frustration haha! störd jag vet men sån är jag ibland ;) Nä då, men det är väl så här redaktionen/kanal11 vill att folk ska reagera. Dom tar ju verkligen med vilka puckon som helst för att det ska bli "bra" tv.. Hoppas HAN åker ut iaf. Hatar han även fast jag inte känner han. Bara sättet han är på irriterar mig som f*n. Åh pucko! *andas.....* och sen den där såkallade sexbomben? haha! okej, vad hände? i mina ögon ser hon mest bara skabbig ut (?) men men.. Hon är iaf årets BB-sexbomb...
Nä dags att lämna BB-huset för idag och återvända till nötterna imorgon kl 22 igen :)

Usch vad jag är trött nu.. Ögonen går verkligen i kors känns det som. Har varit en lång och rätt så jobbig dag så är faktiskt glad att den äntligen är slut. Nu ska jag stupa i säng och kommer somna med en gång! Det känner jag på mig om jag inte somnar på vägen till sängen rättare sagt...

God Natt på er goingar ♥

AVIS

I JUST LOVE RIHANNAS RED HAIR! Jag dog nog lite nu tror jag! WOOW säger jag bara!


Rihanna  har twittrat en bild på sig själv där hon har plattat hår istället för det där yberkrulliga som hon annars brukar ha till det röda burret. Men GOSH så snyggt det ÄR. SÅ rockar man verkligen rött hår. Faan vad avis man blev nu då ;) Skitsnyggt med det lite mörkare röda under. Men så rött i hela håret hade jag aldrig klarat av o bära upp. Är nog rätt svårt tyvärr , för det är verkligenskitsnyggt. Iallafall på henne. FUSK!

Dry Hands


Usch vilka torra händer och nagelband jag har just nu.. Det gör ont ont ont.. Aj aj aj! Allt är det kalla vädrets fel och att man pysslar med tyger hela dagarna.. Jag har t.o.m sår på händer... :( Inte för att det har med mina torra händer att göra ;) för såren har kommit ifrån andra saker men ändå, det gör ont :( Ska nog ta och investera i en riktigt bra, fet handkräm eller en sån där go bodybutter eller vad det heter... Som verkligen hjälper mot torra händer! För dom jag testat hjälper inte ett skvätt + att dom med parfym i faktiskt svider lite när man har torra händer och torrsprickor :S 
Någon som har några bra tips på bra , feta, fungerande handkrämer?


Nu ska jag tjöta klart med min girl Sandra och sen tagga inför Big Brother :)

4 Ever

God Morgon goingar!
Hoppas ni har sovit gott. Jag är iaf på väg till jobbet nu. Slås med alla nötter på E6 på väg till Gbg.. inte roligt på morgonen när man är trött och "nyvaken".. Mitt morgonhumör är inte det bästa om man säger så.. Jag äger vänsterfilen och folk ligger ivägen.. Morr...
Hoppas bara på att det finns några lediga parkeringsplatser till mig sen när jag kommer fram annars blir jag arg..

Jobbar hel dag idag med så det lär bli en lång dag för mig. Men den går säkert snabbt. Brukar göra det på mitt underbara jobb :) Tur att man alltid blir på bättre humör när man kommer dit iaf -puh- ;)

Jaja ska sluta pladdra nu. Ha en bra dag gött fölk!

Dagens Låt

Reb´l Fleur

Vilken underbar reklam! :) Eller är det bara jag?
Jag är tokig i Rihanna just nu (igen), kan vara därför jag får en sån stor lust att faktiskt åka o lukta och kanske till och med köpa parfymen.. hmm tål att tänkas på! :) (fast köpa nått i mars månad lär ju vara uteslutet! :( SUCK)



Nä gott folk, nu ska jag ta och hoppa i bingen för imorgon är det jobb som gäller!
Natti Natt *

Your Song

and you can tell everybody that this is your song..

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

If I was a sculptor, but then again, no
Or a girl who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

855 T5

Älsklingens (MIN) bil :) Gå in och kika vetja ;) Så kan ni ju följa utvecklingen av den i sommar. Den kommer bli snyggare, bättre och bäst :)




ROCKSTAR

Dagens Låt


Vilken underbar tisdag det är. Don´t you think! Sitter och sippar lite på mitt kaffe och ska strax hoppa in i en dusch och göra mig iordning. För lite senare idag får jag nämligen FINbesök :) Jajjemensan. Det stämmer! Min fin fina Sandra Dee kommer hit och hälsar på :) Det känns skönt att iaf EN utav mina vänner kan tänka sig att komma HIT för att träffa mig.. och att inte jag ska behöva åka upp varje gång man ska träffas.. men men..vad ska man göra. Tråkigt bara att det skulle behöva bli så.
 Det är tur att jag har min Sandra iaf. I vått och torrt. Fast så har det väl alltid varit mellan oss :) Lööv ! Äkta vänskap det där!
Black & White

Men kanske dags börja sätta lite fart här då så jag inte sitter i morgonrocken sen när hon ramlar in haha! har ju visserligen hänt förr så skulle nog inte vara något nytt ;) Men ändå kan vara skönt att bli klar också så kanske jag hinner röja lite innan vi ska ut i det friska vädret.. brr..!

Hoppas ni får en bra dag!


ps. nu är det bara 20 dagar kvar tills vi får nycklarna till huset :D så GLAD !

Grotesco

Den här serien är ju bara så bra HAAH! Skrattar käkarna av mig hihi!
Någon som sett Grotesco tro?

Här är ett litet smakprov.. sossezombies XD HAHA my god!

Blueberry Hill


Sitter och spelar lite go Elvis ur högtalarna och bara myser :) Blev så sugen på lite Elvis förut när jag såg att Sandra Dee hade lyssnat på det, eller försökt lyssna på det iaf.. Han blir då aldrig dålig våran lille Elvis.. Gott dé!

Ska snart dra ett varv med snabeldraken här för att få bort sandlådan som har hamnat i hallen.. Suck vad jag hatar att bo litet...... MEN inte långt kvar nu.. 22 dagar :D  sen ska jag sätta igång med att laga pannkakor så dom är klara när älsklingen kommer hem sen :)

Sen får vi se om det blir så mycket mer bloggande idag.. Vi ska iväg och sola sen och mysa i bastun en stund är det tänkt :) Såå gott! Var längesen jag bastade nu så jag får la en värme chock. HAHA! Grabbarna bastade ju ändå på nyårsafton så inte så längesen.. Well well Sola ser jag verkligen fram emot iaf! :) ååh hoppas det är ledig.. Hoppas hoppas hoppas hoppas! Annars får jag ta det en annan dag.. Eller snarare jag MÅSTE ta det snart innan jag blir helt tokig. Jag behöver värme, sol, LJUSTERAPI haha! Nä men lite seriöst då, sola solarium eller bara gå på ljusterapi är ändå sjukt bra att göra på vintern för att undvika depressioner osv men kanske inte så nyttigt för övrigt :S men men det hade varit skönt iaf. Var så längesen nu..


Babblar på bra så nu får jag skynda mig!! Gaah hej så länge ;)

We Are Who We Are

Slänger in två dagens låtar.. Så har ni lite mer att lyssna på medans jag är borta en stund :)
deal?



Sen känns det lite som om alla tävlar vem som gör värst saker, vem som har på sig värst kläder, vem som bara vill vara värst. Så på alla nya artister som kommer och alla nya låtar som rullar in är det bara så uppenbart ibland.. menmen så länge dom gör bra och dansvänliga låtar så gör det mig inte så mycket :)

TÖNT

HAHAHAHA jag måste bara säga att jag gillar min & Sandras konversationer över FB... HAHAH!
Vi är inte riktigt som alla andra alla gånger.. Men skoj har vi ju iaf :)



Och For your information så är mina "peller" mina p-piller så det inte blir några grova missförstånd här nu :)

My Weekend

Sorry for bad update... Men har faktiskt inte haft någon tid över alls att sitta vid datorn denna helgen. Den har verkligen bara susat förbi i en väldig fart. Men mycket hann vi med och kul hade vi på vägen ;)

Har för det första jobbat hela helgen så det har ju tagit upp en del av min tid men sen var vi ju på 50-års kalas i lördags. Minna och Niklas fyllde 25 båda två så dom slog ihop sitt lilla kalajs. Och trots att jag inte kände så många så hade jag riktigt roligt. Man LÄRDE känna fler folk om inte annat. :) Blev lite förfest/samling hemma hos Paula & Jonny och för att senare åka bort till lokalen där allt skulle hållas.
Det blev mycket skratt, dans, quiz och alkohol. En lyckad kväll helt enkelt. Jag erkänner att jag blev lite lätt rund under fötterna så när jag skulle upp till jobbet på söndag så var man inte lika fräck kan jag lova ;) hah! Men ingen fara skedd. Promenerade ner till tåget och åkte in till jobbet och jobbade av dom snabba timmarna utan större problem. Jag är glad att man inte blir lika bakfull längre. Av någon konstig anledning. Men jag klagar inte hehe!

Igår söndag, så kom Simon & Nina över på lite mys. Blev först film ; Grown Ups, Gotta och sen kollade vi in Big Brother 2011! HAHA Vilka jävla pajaser säger jag bara.. Vilket folk dom plockat ihop och typ ALLA är 08:or... WHY?
Jag hade slått ihjäl allihopa tror jag hahah! Med mitt tålamod... Ojoj..  Men det ska bli kul och se hur det kommer att bli. Lär följas iaf ;) heh!

Well Well. Nu ska jag ta tag i dagen tänkte jag. Eller nått.. Måste göra mig iordning o åka ner till apoteket iaf.. Sen får vi se vad som dyker upp på mitt schema :)

Jiiha

Jag lever! Ingen fara gott folk ;) lördagen susade bara förbi. Får berätta mer när jag kommer hem igen för nu sitter jag på tåget mot jobbet.. Huvudet är lite tungt idag men det löser jag vet ni ju. Men lite känsligt för lukter idag och framför mig hamnade någon äcklig "punkare" som han verkar tro att han är och han LUKTAR. Jag skojar inte. Fy faan alltså usch. Duscha? När gjorde dunder senast liksom? 1943? Bläää! Nä får köra ner näsan i halsduken innan jag spyr på han. Ha det gott så länge!! :)

Fredagsmys på G

Har precis spenderat den senaste timmen som CSI-agent.. Vi löste morden och allt blev typ bra... HAHA okej inte jag men dom på TVn gjorde iaf det ;)

NU blir det fredagsmys med tacos på menyn.. Väntar bara på att Rasmus ska komma hem så vi kan börja med maten.. Är vrååålhungrig :(

(jag fick lappen av den finaste på jorden)...

img_8168 (MMS)

(jag fick lappen av den finaste på jorden)  Sitter och har lunch nu. Rätt skönt att få ta det lugnt en stund på lagret för jag har så himla ont i magen idag :( aj aj.. Varför vet jag ju, men det är fortfarande aj aj och speciellt när jag står upp.. Typiskt! Men det var iaf riktigt roligt att få komma tillbaka till jobbet. Saknat alla massor. Och man hade en helt ny energi och mycket skratt o sprallighet pågår här idag hihi! Det är ju trots allt fredag idag ;)  Nä nu ska jag fortsätta tugga på min mat så hörs vi mer ikväll när jag kommer hem. Pössen

Beat

F R I E N D S ♥


Vänner, Vad skulle man göra utan sina älskade vänner! Vänner som alltid finns där oavsett avstånd.
Jag tog en lite tur upp till Vänersborg idag och överraskade mina änglar Catta & Sandra när dom skulle fika. Kände att jag hade lite behov av att få träffa mina älskade! Fikade och tjatade och det är så underbart! Önskar verkligen att jag kunde få göra det varje dag.. Saknar dom så!

Jag mår alltid så bra efter jag vart med er ! Ni är Guld värda!



"I love you, but I love myself more."

Jag har på senaste tid haft sån sjuk längtan efter att se på Sex and The City! Men min S.A.T.C-box har varit på vift sen ett bra tag tillbaka.. hmm men nu är den nog snart påväg tillbaka till mig. Ska sluta låna ut saker tror jag.. man vet aldrig när man blir som mest sugen ;) och då är det sjukt jobbigt att inte ha det nära... Och mina filmer är ju nedpackade.. Attans!
Älskar filmerna jätte mycket, dom har en viss charm men INGET slår serien. Inget! Åh Vad jag vill se hela boxen igen. Från början till slut... NU! Faan!








Jobbigt när man får sånt måste-behov.. Jag får nöja mig med att kolla olika klipp ifrån youtube sålänge men det är långt ifrån samma..... :(
Och jag önskar verkligen att jag kunde ha mina närmaste vänner nära. Och leva i en enda stor s.a.t.c bubbla ;)

Sandra skynda dig med boxen nu så jag får kolla på den snart :D Jag längtar ihjäl mig!

Diva Commercial

Har hittat en asbra reklam som påminner lite om mig när jag blir hungrig haha!
Klockren!



Ska babbla klart med Sandra i telefonen nu :)
<3

Frukost


Jag önskar att min frukost såg ut sådär. Mums! Men det blev inte så mycket frukost för min del idag.. Dagens viktigaste mål o allt. Men jag tappade matlusten så hoppas den kommer tillbaka till middagen sen iaf.. Får väl se.

Idag har jag väl inget direkt inplanerat. Ska väl se om vi ska packa lite i källaren. Hade velat åka till Vänersborg och fika med mina tjejer men det får väl bli en annan dag.. Imorgon är det iaf dags att jobba igen. Ska faktiskt bli väldigt skönt att få komma tillbaka till verkligheten, få tänka på lite annat för en stund, få komma hemifrån. Inget ont om Stenungsund eller mitt hem, men ibland är det bara skönt att få komma bort för en liten stund :) Sen ska jag väl ta och bestämma mig inför helgen också.. Hur jag ska göra på lördag.. Är ju bjudna på födelsedagskalas/fest med en väldans massa (för mig okänt) folk. Men jag jobbar ju på söndag.. Så får se hur jag ska göra.. Måste ju gå dit nykter isf eftersom jag ska köra söndag morgon men.. hur kul? Kan bli kul. Kan bli fiasko (för mig iaf). Får se helt enkelt :P

Film...Är bäst på bio....!

Jag har upptäckt att det faktiskt finns en del filmer som är uppe på bio nu som jag är lite sugen på att se. Frågan är bara när man ska få tummen ur och faktiskt GÅ på bio. HAHA! Men det är ett senare problem..  Får väl dra med mig älsklingen eller nån av brudarna och gå på bio när jag är ledig nästa gång :)

PÅ deras trailer verkar dom helt OK iaf, så får jag för mig att gå och se dom på bion så hoppas jag verkligen att dom är bra och värda att titta på. Lite smått irriterande annars. Här är några utav filmerna jag vill plöja igenom iaf..

BioDags 2011

SANCTUM
18/2


GULLIVERS RESOR
18/2

TRUE GRIT
18/2

PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 - On Stranger Tides
18/5

TRANSFORMERS 3 - Dark of the Moon
1/7

Och sist men ABSOLUT inte minst. Sista delen av Harry Potter filmerna!
Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2
Juli 2011

Most Wanted !

Jag blir galen! Har sånt shopping begär så det gör ont i hela kroppen. Vill lägga mig ner o grina men jag vet att det inte blir mer shopping för det ;) så det hoppar jag över tills den dagen det faktiskt hjälper, hehe! Låter väl fiffigt och "vettigt".

Men att strutta omkring i något utav dessa älskade prylar i vår / sommar hade jag verkligen INTE tackat nej till! Men just nu så är det bara att drömma vidare känns det som. Kommer inte ens kunna köpa hem ETT enda par utav dessa skor, eller ETT enda plagg.. SÅ sorgligt :( Jag vill ju så gärna... Känns som om jag inte köpt nya skor på 10.000 år och vet ni hur det känns för en människa som är grovt skoberoende?!? Det är verkligen ASjobbigt ! Blä...





Haha Linnet som det står BEAT på är ju bara så bäst. Det ÄR ju jag.. Kallas ju för just det.. BEAT :) Perfa!

Ska nog försöka klicka hem en liten sak iaf.. Under hundralappen så det är ju inte alltför farligt men den är ruggigt cool :) En ring som ja.. ohlalala ! Me likie! Ni får vänta o se helt enkelt ;)

Nä nu ska jag skämma bort mig med lite chockladpudding istället. Som ett litet plåster på mina sår!

Winter Spring


(ansiktet ville inte vara med idag)

Slängde på mig en rätt vårig dagens outfit idag. Kände att jag behövde piggas upp och få lite vårkänslor eftersom det är så grått och trist utanför fönstret + att det började snöa lite IGEN.. suck.. Inte så att jag blir förvånad längre men är bara så jävla less på detta nu.
Jag vill ha värme, SOL, vår, sommar, bara ben! Kan inte tiden bara gå lite snabbare. Det är alltid så orättvist.. Sommaren susar alltid förbi som i ett swooosh.. En timme och sommaren är över typ.. medans vintern är riktigt seg och känns mer som en evighet i helvetet.. Varför är det alltid så? Som sagt.. ORÄTTVIST !!

Nä nu ska jag ta mig nått tuggbart och sen bläddra lite i dom nya katalogerna med tapeter som vi tog hem idag.. Jag blir alldeles snurrig! Vardagsrummet var inte så mycket lättare att få ihop som jag hade hoppats på... aj aj..

Coffee Break


Sitter nyduschad och sippar lite på min kaffe nu så här på morgonkvis *harkel* förmiddagen.. Väntar på att älsklingen ska komma hem ifrån jobbet så vi kan åka ner och kolla in tapter till vardagsrummet nu. För vet ni vad! Sovrummet är helt klart nu. NU har vi äntligen bestämt allt. Allt bara ligger och väntar på oss nu :) Sån lättnad faktiskt att få sovrummet klart. Det är ju ändå det rummet i huset som kommer vara våran "fri"stad om man säger så.. Sovrummet ska ALLTID vara bäst och mysigast :D

Men nu ska vi ju som sagt ge oss på rum nummer 2 i ordningen. Ska bli spännande o se hur det kommer att sluta. Vi har ju iaf köpt golvet och hittat samt beställt fonväggen redan så nu är det resten kvar.. Hoppas det inte blir alltför svårt. Det enda jag och Rasmus är oense om är nyansen på dom resterande väggarna.. Han vill ha en lite ljusare nyans än vad jag vill ha haha! Dagens i-lands problem.. ;) Men det löser vi nog som allt annat :) 

Men jag tänkte att jag skulle bjuda er på lite skön musik medans jag är borta. Bl.a en ny låt ifrån latinodrottningen själv;  Shakira ;) Så lyssna och njut :)



 

Usch & FY

Är verkligen helt orkeslös idag.. Blir så trött på mig själv när jag är sån här.. Har fått ett paket på posten som jag inte ens orkar åka och hämta ut.. SUCK med stora, ljudliga suck-ljud!
Men det är sån här jag blir när jag går ledig för länge utan att ha någonting att göra.. and it´s SUCKS!
(längtar såå tills vi får tillgång till huset, då har vi att göra hela tiden!)
Jag har inte ens pengar till att åka upp och hälsa på folket i Vänersborg så vad ska jag göra då.. jo sitta hemma.. Hur kul? INTE!
Men jag har iaf varit lite duktig idag och söka lite jobb här i närheten istället för inne i stan. Känns som att det skulle vart 10.000 gånger lättare att ha ett jobb i Stenungsund än i Göteborg.. Men men vi får väl se vad som händer..
Imorgon tänkte jag väl se till att det händer lite mer under dagen iaf..
Jag får sjuk huvudvärk och blir så rastlös av att bara ligga hemma.. Men har inget större val. Finns inget o göra här direkt.. Ibland snurrar tankarna på mig iväg alltför långt och man blir lite lätt nedstämd. Men det får jag ta o rycka upp. Nu blir det iaf dags för lite mat sen ska jag ta o städa lite här i varglyan..

The Switch



..Eller Pappa På Burk som den heter på svenska.
En komedi med Jennifer Aniston och Jason Bateman i spetsen.

En film som handlar om en ogift 40-årig kvinna och hennes jakt på att bli gravid genom provrörs-befruktning eftersom hennes tid "rinner ut". Det är glädje, sorg, chock och mycket mer. En roande film helt enkelt. Vill man få sig några enkla skratt så är detta verkligen filmen man ska se. Pinsamma situationer och andra möjlga händelser får en att skratta och "oh":a med när det blir sentimentalt.

The Social Network

Efter allt mys igår så avslutade vi kvällen med en film. Och inte vilken film som helst..
The Social Network



F
ilmen som handlar om Facebooks uppkomst.
Kan ni tänka er att The Facebook fick 22.000 träffar dom 2 första timmarna i livet. Redan då borde man förstått att detta skulle bli något riktigt stort...
Man får följa Harvard-eleven Mark Zuckerberg och hans uppbyggnad av webbsidan som bara skulle göra det lättare att integrera med andra vänner på skolan. Med hjälp av vänner runt om kring sig och en drivande kraft exploderade sidan och idag är Facebook en av världens mest besökta sidor.
Och Mark Zuckerberg är världens yngsta Billionär!

Man ser bland annat Jesse Eisenberg, Andrew Garfield & Justin Timberlake i huvudrollerna och man kan inte slita blicken ifrån filmen. Jag satt fängslad från början till slut. Var väldigt intressant att se uppkomsten utav det som så många faktiskt är beroende utav.. Facebook!



Alla hjärtans dag..


Det var ju det idag ja.. EN dag på året fyllt med kärlek... (låter konstigt!) Men det är det väl ingen som har missat väl? Att det är alla hjärtans dag idag alltså. Jag tycker det skrivs och visas överallt. Överskattat......
Men iaf. Snart kommer älsklingen hem så då blir det en liten mysig middag med god mat och tända ljus och sen några timmar framför tapet-katalogerna skulle jag tippa på ;)
Och idag ska jag älska min man så himla mycket, lika mycket som jag gör varje dag - i resten av mitt liv! Finns inte EN speciell dag för mitt hjärta. Alla dagar med min Rasmus är speciella och värmer extra mycket i hjärtat.





 I love You

Bränner!

Aj aj aj!
Det bränner och kliar i hela ansiktet :(
%¤#"!"#¤%&/()=?)(/)&%
Har väl fått något jäkla utslag nu igen. Så jävla irriterande! Så nu blir det till att använda smink så lite som möjligt och bara smörja smörja smörja tills det blir bra igen. jävlaskithelvetekliandeashelvete
Och vad får jag det utav då??? Jag vet inte! faan vad irriterande!
Är det för att man duschar för mycket så att huden blir uttorkad och irriterad? eller är det för att man använt något nytt smink/avsminkning/kräm som ger en reaktion på huden? Eller har jag ätit något jag inte tål? Jag vet inte. As irriterande! GAAH!
Jag får gråta en skvätt så kanske det går över ^^ höhö

Planering!

Sådär ja. Då har jag vart ute på lite jakt efter ännu mer tapeter. Jag blir galen på det här med tapeter snart kan jag ju säga... Gaah! Varför kan det inte bara finnas en vanlig enkel jävla tapet som passar perfekt utan att kosta runt en miljon..För det är vad dom gör.. Alla rullar, och då menar jag ALLA rullar som vi fastnar för, tycker är snygga, passar perfekt osv kostar 800:- och uppåt PER RULLE!! Vem faan ger det per rulle när man ska ha typ 10 rullar till ett rum. Sjukt jävla galet. Aldrig i livet!

Men nu har jag iaf lånat hem lite böcker så ska sätta mig och bläddra igenom dom och se om vi hittar något vi gillar som kan passa till våran fondtapet som vi däremot la runt 800 per rulle på ;) Men DET är det värt för den är grymme snygg. hihi!

Fullt Upp!

Det blev inte så mycket bloggande igår märkte jag men jag var knappt hemma. Hade o göra hela långa dagen igår :) Jag och älsklingen började med att åka till Uddevalla / Torp för att köpa vårat nya vardagsrumsgolv. Så nu ligger det hemma hos svärföräldrarna och väntar på att få flytta in i huset ;) Sen blev det en snabb sväng in på Dressmann på torp för att säga hej och tjata lite. Och hann även med en lite fika innan det var dags för oss att börja rulla mot std igen.

Väl hemma mötte vi upp Christian & Virre. Blev lite smörgåstårta och sen åkte vi till Ikea. Och som vanligt så kommer man ju ALDRIG därifrån utan nått.. Så vi kom hem med en ny hylla.. Hahah! Men virre o christian kom hem med nya sängar dom haha! Härlig shopping det ;)

Hem fort och byta om sen raka vägen till garaget där vi spenderade resterande tid av dagen. Blev mycket slipande och spaklande för oss båda, men fint blir det :)
Ska bli kul o se hur den ser ut sen när den kommer hem ifrån lack ! Kommer uppskatta det mycket mer nu när jag själv vet hur mycket jobb det ligger bakom..HAHA!
 
Älsklingens nya front lååååångt innan allt spaklande o slipande o spaklande o slipande o ja, innan den tog riktig form helt enkelt ;)

Body..

..fication!
Det är redan 1 år sedan IDAG som vi stod och frös våra häckar av oss i flera flera minusgrader uppe i Arboga.. Blev fixade, klädda, stylade och plåtade i gamla stall uppe i Arboga. Allt var för tattoo-tidningen Bodyfication. Korten blev riktigt coola så allt vi kämpade för, allt vi frös för var såå värt det och vi hade nog gjort om det idag också ;) Det var verkligen en upplevelse jag sent kommer att glömma och tackar alla inblandade som gjorde detta möjligt. Super kul dag!








Blogg.se app till iPhone!!



Är det bara jag som undrar vart den där appen för blogg.se tog vägen? Jag längtar som en tok. Vill ha den NuNuNU och orkar inte vänta mer! Kan tänka mig att det blir tusen gånger lättare att blogga vart man än är då :) och då kan man ju uppdatera betydligt bättre och oftare än vad man kanske gör nu..
Så kom igen nu Blogg.se.. Skaffa fram den där jäkla appen till iPhone nu ;)



Well well.. Nog om det, dags att springa iväg på middag hos svärföräldrarna. Det ska bjudas på smörgåstårta idag.. :) mmm!
Ha det gott!

Number ♥

Lite onödig fakta måste jag få klämma in lite då o då ;)

Idag är det exakt ett år sedan jag fick älsklingens nummer. hehe! Mys! Hur kan jag då komma ihåg detta exakt på datumet då? hm joo. för att den 13 februari, alltså imorgon, hade jag en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.. och jag vet att vi var i stenungsund och träffade pojkarna här dagen innan.. thats why ;)
lite kul är det allt.
Så idag på dagen så har jag pratat med Rasmus på regular basis i ett år hihi! skoj skoj. Min man som gör mig så lycklig varje dag! Underbart!

Cougar!


Jaaa! Cougar Town - En av dom bästa serierna på länge! 

Har tyvärr missat dom senaste avsnitten som gått på kanal 5. Men nu så har jag hittat dom, så ska sätta mig ner och kolla igenom alla 7 avsnitt av säsong 2 så jag kommer ikapp tills på tisdag! Kanal5Play är bra grejer ibland. Och så efter det så får jag inte missa ett enda avsnitt på tv.. Fy skäms på mig! Har även hört att Jennifer Aniston skulle vara med..?! Det har jag missat toootalt! HAHA! Inte lätt att hänga med i svängarna alltid ;)
Men nu får jag sluta pladdra och börja titta istället. Dags för frukost och Cougar Town ! :)

Roadtrip

Har faktiskt haft en bra dag idag trots snöstorm och bilköer! Var en lastbil som hade vält eller nått sånt på E6 och dragit med sig lyktstolpar längs vägen osv.. Så hela vägen norr över var avstängd = köer from HELL! Vi tog innervägen förbi E6 för att vara "smarta" men det var allt köer där med.. typiskt.. 

IAF
Har vart på en liten roadtrip med älsklingen min. Tog oss en tur till Trollhättan/Överby. Mina gamla hemtrakter ;) Skulle kolla in lite tapeter och annat bös men vi hittade inget som föll oss i smaken. Blev iaf 10 st nya flyttlådor. Bättre än inget, så nu kan vi fortsätta packa ner alla våra saker :)
Efter Överby så drog vi oss mot Uddevalla och Torp. Sprang in lite fort på Bauhouse (eller hur det nu stavas) och hittade faktiskt vårat nya vardagsrumsgolv :D så DET får det nog bli. Kollade även där på tapeter men näää.. Kräsen är bara förnamnet tror jag haha ;)

Har iaf fått världens bästa avslut på kvällen. Fredagsmys när det är som bäst! Färska fredagsräkor, tända ljus och mys med den bästa älsklingen i soffan. Det är grejer det :)
Men kolla vad som hade slinkit ner bland räkorna.. En krabba! Måste ha känt sig lite vilsen ;)

Såå pytteliten var han hih!

Hoppas ni får en fortsatt mysig fredagskväll gott folk!

YOUTUBE KLIPP



Har upptäckt att det är fler o fler som har missat detta med dom nya youtube klippen.. Att dom inte kommer upp här på blogg.se
Och jag fatta inte heller först men fick pröva mig fram och det är enklare än vad man tror..
I will show you :)

Gå in på www.youtube.com som vanligt och välj den låten eller video ni vil publicera.
Tryck på BÄDDA IN precis som vanligt så att texten kommer upp som man vanligt vis kopierar.

MEN innan ni kan kopiera den och klistra in här på blogg.se så måste ni kryssa i rutan där det står
använd gammal inbäddningskod.

Den texten som kommer upp då. det är DEN ni ska kopiera och klistra in här på blogg.se.. SÅ blir det precis som vanligt.. :)

ENJOY!

Fast!

Snaaaabb snabb uppdatering får det bli nu bara så att ni vet att jag lever ;)

Är ledig nu ett bra tag framöver så har som en liten minisemester skulle man ju kunna säga. Ska strax iväg till Kungälv med hjärtat mitt och fortsätta vårat letande efter alla tapeter som ska inhandlas.. Det är ju några rum så det blir ju mer än en rulle om man säger så ;) hehe! Hoppas vi hittar det vi söker nu bara.. Så jobbigt att hitta rätt färg annars ju.. well well. Hoppas ni får en underbar dag!

Vad tusan är detta?! Snöö jag vet. Men fy....

img_4666 (MMS)

Vad tusan är detta?! Snöö jag vet. Men fy. Jag vill inte ha mer nog och jag är nog inte ensam skulle jag tro. Men på ett sätt så är det ju inte så konstigt att det kommer snö med tanke på att det faktiskt fortfarande bara är februari..alltså vinter! Våren kommer ju inte förän i mars-april nångång... ( i Sveriges fall - maj !!! Skit) men jag tycker kanske att vädret kan sluta luras så förbannat hela tiden isf och bara ha vinter när det ska var vinter osv.. Lurar oss att det kanske ska bli vår och så POFF snööö! Ööö okej?? Äh! Skit ner dig vinter, jag vill ha VÅR :) nu ska vi se om tåghelvetet kommer nångång också.... Suck!

40h/v


JAG HATAR VÄSTTRAFIK OCH ATT DOM ALDRIG KAN HÅLLA TIDERNA!!! ALDRIG. SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT!!?! Iaf.. Jobbelijobb står på schemat! Blir bara jobb idag och imorgon sen är jag lång ledig så då tänkte jag och älsklingen passa på att ta oss en liten tur ut till Orust och hälsa på i Michelle och Muttssons nya hus! Ska bli spännande. Dom korten man sett så ser det riktigt fint ut :) Sen så ska vi ju självklart hinna med en hel del annat också :)

Men det får jag sätta mig och planera mer på imorgon eller fredag. Måtse verkligen ge mig ut och jaga jobb också.. Måste måste måste! JAG VET att jag har ett jobb nu som jag verkligen stormtrivs med MEN jag måste verkligen ha en heltidstjänst, 40 tim/v. Och hur lätta är dom jobben att få tag på är ju frågan.. INTE ALLS om du frågar mig.. ååh irriterande! Ge mig ett heltidsjobb i eller i närheten av Stenungsund. Snällaa nån!!

Vet inte i vilken ände man ska börja heller.. men men det löser sig nog i slutändan.. får jag väl hoppas.. Annars får jag väl börja plugga och hoppas på det bästa. Men en studerandes inkomst är ju inte direkt vrålhög så det har jag inte råd med heller just nu.. Jag har inte "RÅD" att plugga.. Det är faan tragiskt...

Men men... Nu blir det till att jobba och slita lite för bröd-födan ;)

Slut

Då vart det slut för idag.. och jag börjar få ruskigt ont i halsen igen :S vill inte! Nu är det dags för mig att åka hem till den goa soffa.. Gotta ner sig framför en film kanske... mmm inte helt omöjligt ;)
Blev lite lätt förföljd utav en fyllegubbe vid bussen också. Usch! Trodde jag skulle blinav med han när min buss kom så jag gick på med raska steg och vem tror ni inte följer efter?!? JO fyllegubben.. Faan att man inte ska kunna vara trevlig mot folk utan att dom ska tro att man vill bli deras bästa vän.... ÅH! Som tur var så åkte han bara me till Nils Ericson Terminalen och där hoppade han av.. Pustade ut lite lätt. Sånt är faan obehagligt.. Men men! < br /> Hoppas ni haft en bra dag gott folk!

Rullar


Det blev visst inga färgprover idag. MEN det blev däremot beställning utav fondtapeter till både sovrummet och vardagsrummet ;) Oh det är ju inte illa pinkat för att vara oss om jag säger så. Vi har rätt så svårt för att bestämma oss. Hehe.. eller okej JAG har kanske lite svårt att bestämma mig. Men jag vill bara att det ska bli så bra som möjligt. Och dessa två vi beställde idag var riktiga höjdare :) Kommer att bli så sjukt snyggt i båda rummen! ÅH jag kommer stormtrivas i huset! Wiee*
Men visar tyvärr inga bilder på dom blivande tapeterna än. Vill ha det lite som en hemlis än så länge.. Så får ni se dom uppe på väggen sen istället. Och följa hela renoveringen. Bara familj som fått sett dom än så länge och så ska det förbli.

Nä dags att krypa till kojs kanske.. Dags för jobb imorgon igen så upp med tuppen..
Natti Gott!

Sleeping Beauty


jösses vad det märks på mina besökare när jag bloggar mycket och inte... En rätt stor skillnad ;) Så kanske ska fortsätta uppdatera flera gånger om dagen igen. Det ger en liksom som en liten kick till att faktiskt skriva mer när besökarna trillar in :) so keep on comin´   ;)
Fast hoho - det är väl inte så konstigt egentligen.. haha! Roligare att skriva för någon än ingen alls..
well well nog om det. Ni läsare är så välkomna så!

Har sovit alldeles för länge idag *skäms* Men det var välbehövligt. Känner att jag börjar bli friskare så hoppas jag är 100% snart så man kan bli normal igen!
Men jag ska allt försöka kravla mig upp ur sängen nu och börja göra mig iordning lite för sen ska jag iväg och kolla på färger :) Ta färgprover och kolla in olika tapeter, golv osv osv :) Allt inför den stora flytten!
Åh vad jag längtar, ni anar inte!! Jag längtar mer än någon annan.. för det är jag som bor i lådor just nu.. Tänk att få ha RIKTIGA garderober att ha kläderna i och inte sånna där jävla lådor från ikea... ååh himmelriket..! Jag drömmer om garderober nu kan jag säga..

Meeeeeeeeeeeen nu ska jag inte fastna här lik förbannat. Vi får höras sen så får vi se om vi hittade några färgprover eller inte ;)

Ha det bäst så länge!

24/7?

Dags att skynda sig o skriva dagens första och sista inlägg innan dom stänger ner för systemunderhåll här på blogg.se....

Så mycket saker - så lite tid!
Haft fullt upp hela dagen idag och nu är det första gången jag sätter mig ner och andas ut... Skönt men lite väl sent kanske.. Får bli mer sittande imorgon ;) Då blir det mer uppdatering!

Sov så gott!

Jag Dör..

..AV SKRATT!
Jag tror jag stört typ alla grannar nu med mitt gapflabb!
HAHAHAHAHAHA!
Kanske nästan bara är jag som har såhär sjuk humor men jävlar i min låda vad denna människan är rolig! HAHAHA! Min humor det där. ojojoj!
Dags att torka tårarna lite hihihi!

Packing Tajm


Vi har varit lite effektiva idag iaf och inte bara suttit på arslet och kollat film.. Eller ja.. Älsklingen har varit effektiv och jag har mest bara suttit och slått in saker i papper sakta men säkert..
Jag pratar så klart om allt vårat packande av saker nu inför flytten.. Vi fick nästan ner hela köket idag. Näst intill iaf. Vi plockade ner allt sånt som vi inte använder och kan klara oss utan nu i 6 VECKOR (!) ;) Så nu är det bara tallrikar, lite glas och bestick och sånt självklart kvar. Känns gott att vi fått börja lite iaf trots att det är flera veckor kvar. Mmen tiden går fortare än vad man tror. Sen blev det lite rensande i garderoben också. Inget som kastades naturligtvis utan bara packades ner så som jackor och lite skor som vi får klara oss utan.. *gråter en skvätt* Meen sen i huset kommer det kännas som att jag får en miljon nya skor när jag får packa upp alla mina lådor med kläder och skor :) GLAD


Oh btw så måste jag säga att jag har världens smartaste pojkvän tror jag..... NOT! Han bestämde sig för en liten tur med volvon.. mindre smart. Skällde på han förut och sa att han INTE skulle köra.. Men ja inte lyssnar han på mig. Och vem möter han...Farbror blå såklart, så där blev vi några tusenlappar fattigare... gött mos!
Det är tur att jag älskar honom så mycket av hela mitt hjärta annars hade jag blivit galen ;) och sen får han skylla sig lite själv hehe!

Due Date !



HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Precis sett´klart på en såå sjukt rolig film! Due Date. Helt skruvad humor men min humor utan dess like! Skrattade så jag fick ont i magen. Jävlar i min låda. hihih ^^
Den fick min sjuka vardag att bli lite roligare iaf.

Men nu ska jag se till och ta mig en dusch och fräsha till mig lite.. Imorgon är det jobb som gäller igen (även fast jag är sjuk) mindre bra kanske.. men jag vill verkligen inte vara hemma imorgon pga vissa specialla saker som kommer att hända ;) Ni har säkert redan sett på reklame så ni vet ju vad jag pratar om.

Nä nu in i duschen sen får det bli en till rulle innan älsklingen kommer hem ifrån garaget. Oh hans bil går att kööööra nu :D :D I sommar kommer vi glida fiiiint :) Superglad för min *harkel* hans skull så klart :) Nä för vååran skull. Jag har ju som sagt tagit över bilen men han går inte riktigt med på det men ja. Det är min bil iaf :D

P.I.C

Hahaha!

Jag har hittat den perfekta bilden som beskriver mig själv och min partner in crime Sandra Dee på pricken! HAHA!

Så jävla bra pch så jävla snygg! hihi Jag älskar herr Väs :)



okej, det kanske var lite väl inside information för er andra nu men detta är lite svårt att förklara. Vi lever i våran egna lilla värld, lever i en rosa bubbla.. hah jaja Sorry men ni får helt enkelt tåla att det blir lite inside en gång ;)

MelodiKRASCH

Satt och kollade på Melodifestivalen i hopp om att det kanske kanske kanske skulle kunna vara någon bra låt.... Men ICKE.. Blev ruggigt besviken måste jag säga.. Tycker allt sög och ingen låt var det som direkt fastnade så.. Hoppas VERKLIGEN att det blir bättre låtar på nästa deltävling för ska det fortsätta så här kan vi lika gärna strunta i att skicka någon över huvudtaget med tanke på att vi måste KVALA i år... Suck..

Och sen till råga på allt, så har man den där Jä**a Marie Sernholt som programledare!!

Är det bara JAG som inte tål den människan. Usch. Har verkligen jätte svårt för henne och jag tycker att hon förstör hela melodifestivalen.. BORT med Marie för bövelen! Nä hon är bara jobbig...

Och innan jag hänger upp mig alltför mycket på henne så får jag väl gratta dom som gick vidare iaf.. Kul var ju iaf att Le Kid var med me tanke på att Anton (som är ifrån min hemstad) är med och var det Jordin Sparks som dansade bakom Danny! men sen var resten skit..

Nä nu måste jag försöka glömma Den där sernholt så man inte drömmer mardrömmar i natt......


Vilken låt tyckte ni var bäst?

Grown Ups !

När man ligger hemma så här sjuk och jävlig så blir iaf jag rätt så rastlös i kroppen men ändå har jag ingen kraft till att göra något.. Rätt påfrestande.. Men då kan man alltid få hjärnan att tänka på annat genom f i l m!
Film är bra skit!
Har plöjt igenom 1 film än så länge och det lär säkert hinnas med en till..
Kollade på Grown Ups  med bland annat Adam Sandler, Salma Hayek och Chris Rock i huvudrollerna. En riktigt rolig och underhållande film måste jag ju säga. Perfekt när man inte behöver tänka alltför mycket. Därför jag gillar komedier mest när jag är sjuk, seg eller väldigt trött.

Den handlade iaf om ett gammal skollag/vänner ifrån skolan som blev samlade på äldre dar med deras fruar och barn.. Låter kanske inte så roligt ;) men den var faktiskt rolig. Värd att se pga vissa scener bara haha!

NU ska jag hosta & snora vidare här och kanske se till att få mig nått i magen.. glass kanske..? hmm.. Äh får se vad det blir. Älsklingen kommer nog inte hem än på ett tag. Han är hos sina päron för att röja på vinden. Han har nog en hel del där kan jag tänka mig min lilla hamster ;) hehe! Saknar han massor dock.. Men får klara mig själv en liten stund till.. Jag har ju mina filmer som sagt :)

L O V E


Det börjar närma sig alla hjärtans dag med storm steg. Jag har faktiskt inte gett det så mycket tanke om jag ska vara helt ärlig. Älskar min Rasmus ändå. Tycker alltid att alla hjärtans dag kommer helt plötsligt även fast man vet att det är den 14 februari VARJE år.. Skumt det där.. Fast å andra sidan så kanske det är för att jag inte tycker att det är en riktig högtid...
Kan vara så. Jag tycker det är rätt tragiskt att det bara ska finnas EN dag på ett helt år där du lyfter upp din älskade lite extra.. WHAT?! ska man inte göra det varje dag? Det är bara en dag för affärerna att tjäna en extra slant i kassan. Och det märks. Blommor till exempel blir typ 300% dyrare än vad dom brukar kosta.. Ska du köpa rosor till din käresta den 14 så får du punga upp 300 säger vi och den 15 februari kommer dom kosta 100.... Ja ni förstår vart jag vill komma...

Jag och älsklingen har sagt att vi inte ska köpa något till varandra utan att vi gör något tillsammans istället. Lagar en god mysig middag med levande ljus och bara njuter utav varandras sällskap. Som jag dessutom alltid gör ;)

Vad har ni tänkt att köpa eller göra för era käraste?

Sick Doll

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig idag. Det var meningen att jag skulle jobbat idag. Jag gick upp, gjorde mig iordning och allt men sen gick det bara inte.. Jag svettades och frös och mådde riktigt dåligt.. Kroppen sa ifrån helt enkelt. Så var bara för mig att sjukskriva mig idag :( Skit-trist!

Men det borde ju vart väntat, för igår när jag kom hem ifrån jobbet så värkte varenda centimeter i kroppen på mig.. Aj aj aj.. Man ska INTE jobba när man är sjuk. Det är ju en sak som är säkert.. Nu ska jag bara ligga hemma under täcket hela dagen och försöka kurera mig. Jag ska göra allt i min makt för jag MÅSTE verkligen vara åtminstonde lite frisk tills på måndag. Måste måste måste!

Dagens frukost får bestå utav
Varm Mjölk
1 vitlök
Honung
citrondroppar

Dunderkuren alá Storm. Lär bli frisk på nolltid :D

Fy faan säger jag bara.. Är riktigt dålig ...

img_1504 (MMS)

Fy faan säger jag bara.. Är riktigt dålig :( och nu är jag på väg till jobbet. Hur ska detta gå...? :( aja jag får kämpa mig igenom helgen och några dagar nästa vecka sen har jag hela nästa helg att kurera mig på. Men det är då baskemig inte roligt att jobba på ett service inriktat arbete när man är så här sjuk. Känner mig inte alls speciellt service minded idag och Inte heller så värst peppad på att vara trevlig heller. Men har inte råd att vara hemma så då får man ta fram det lilla teatermonstret inom mig och spela sig igenom 6 1/2 timme idag och resten av helgen..... Suck. Låt mig bli frisk NU tack! Hosta, slemma, frysa, svettas, ont i kroppen.. Låter inget trevligt i mina öron iaf.... Suuuck!

Karma

Hmm hör överallt att halva Stenungsund typ är utan ström i sina hem.. Eller inte halva kanske men iaf väldigt många.. Vi har klarat oss än så länge iaf.. Hoppas inte den försvinner. Usch.. Känner mig helt maktlös utan ström. Skrämande egentligen. Kan man vara elektronik-beroende? Isåfall så är jag det! Men men what to do..

Lovade ju er bilder på mina tatueringar som blev gjorda i måndags och självklart ska ni få se dom. Det var inget stort utan bara något litet fast med stor betydelse.

M:et står för min älskade mor. Alltså för Mickaela.


Och Karma för den otroliga livsynen det innebär.
Jag tror stenhårt på Karma och lever därför mitt liv efter det.


Nu ska jag fortsätta gotta mig i soffan framför top model :)

FAAAAAAAAN!

Jävla oflyt hele tiin! (med värmlands dialekt)

Vi hade i stort sett vårat nya sovrum HELT klart med alla möbler och garderober osv osv. Det skulle bli så fint! MEN sjävlkart ska det då sättas käppar i hjulen. Varför är det alltid så?
Nu är det så att dom garderobsdörrarna som vi skulle ha till våra garderober är på utgående och dom har bara några enstaka kvar i hela sverige. Utspridda då såklart! Och självklart kommer dom inte att få mer påfyllning på dessa. Så jävla typiskt så det är inte sant! NU blev jag faktiskt lite nedstämd..

Detta innebär ju att vi måste börja om ifrån början. Att börja planera om allt ifrån nytt. Jag vill ju ha ett "mörkt" sovrum.. Med samma färg på garderoberna och sängstommen var tanken.
JAG VILL :( Vill inte ha EK, hatar EK blää....
Okej nej jag hatar inte ek men det är inte vad jag vill ha men nu får vi väl se vad det blir för nått....
Faan också!

S & M

O-M-G I LOVE IT

Rihannas senast släppta video som blev för het för youtube så dom satte åldersgräns på den (?) ! Har älskat låten sen hon släppt skivan LOUD men nu älskar jag den ännu mer hahah! Vilken jävla video alltså! Klockren!

Ska snart få lite besök här hemma trots att jag är sjuker :( mindre skoj, hade helst av allt bara velat ligga nerbäddad hela dagen men icke sa nicke.. Får väl kurera mig någon annan gång i livet. Dom ska nämligen komma och värdera lägenheten ! :) Tar nog inte så yberlång tid heller så jag tror jag överlever faktiskt ;)

SEN ska jag slänga upp lite kort på tatueringarna. Men så länge får ni hålla till godo med Rihannas video :)

Lidande

Faan! Har haft så mycket att göra nu i dagarna med möten och jobb och hem så det inte har funnits så mycket tid över. Och då blir självklart bloggen lidandes. :( usch. Måste försöka bättra mig säger jag hela tiden men hur mycket jag än vill så kan jag inte gör dygnet längre. Ibland önskar man att det var mer än 24 timmar.. Men imorgon är jag ledig så då lovar jag att jag ska catcha upp lite som en liten kompensation ;) okej? Sen ska vi värdera lägenheten imorgon också + visning så idag och imorgon blir det städning från topp till tå :D Men idag är det bara jobb som gäller. Jobb jobb jobb är så jäkla pepp på att jobba nu :):):)
RSS 2.0