40h/v


JAG HATAR VÄSTTRAFIK OCH ATT DOM ALDRIG KAN HÅLLA TIDERNA!!! ALDRIG. SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT!!?! Iaf.. Jobbelijobb står på schemat! Blir bara jobb idag och imorgon sen är jag lång ledig så då tänkte jag och älsklingen passa på att ta oss en liten tur ut till Orust och hälsa på i Michelle och Muttssons nya hus! Ska bli spännande. Dom korten man sett så ser det riktigt fint ut :) Sen så ska vi ju självklart hinna med en hel del annat också :)

Men det får jag sätta mig och planera mer på imorgon eller fredag. Måtse verkligen ge mig ut och jaga jobb också.. Måste måste måste! JAG VET att jag har ett jobb nu som jag verkligen stormtrivs med MEN jag måste verkligen ha en heltidstjänst, 40 tim/v. Och hur lätta är dom jobben att få tag på är ju frågan.. INTE ALLS om du frågar mig.. ååh irriterande! Ge mig ett heltidsjobb i eller i närheten av Stenungsund. Snällaa nån!!

Vet inte i vilken ände man ska börja heller.. men men det löser sig nog i slutändan.. får jag väl hoppas.. Annars får jag väl börja plugga och hoppas på det bästa. Men en studerandes inkomst är ju inte direkt vrålhög så det har jag inte råd med heller just nu.. Jag har inte "RÅD" att plugga.. Det är faan tragiskt...

Men men... Nu blir det till att jobba och slita lite för bröd-födan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0