Ta2

Bzz Bzz
Det är äntligen dags för lite tatuerande för min del! IDAG! gött! Ska åka iväg nu och få det gjort. :)
Det är på tiden kan jag lova!
Ha det gott så länge :D

Så skönt att äntligen fått sluta jobbet. V...

img_8375 (MMS)

Så skönt att äntligen fått sluta jobbet. Vart lite lätt hysteriskt idag. Löning + rea = galna kunder.. Men nu sitter jag på bussen hem och ska försöka varva ner. Sen blir det att passa korven idag tills imorgon :) korven är alltså Rasmus chefs hund. Visst är han söt ;) hehe! Får se hur detta ska gå. Vi kanske blir bästisar :) sen blir det nog räkor ikväll för mig och älsk. Korven behöver då inga räkor ;) höhö. Hoppas ni får En underbar lördagskväll gott folk!

HUR tänkte jag nu egentligen....? Jag hata...

img_0939 (MMS)

HUR tänkte jag nu egentligen....? Jag hatar hatar HATAR fiskmåsar! Värsta jävla fågel som existerar på denna jord.  Usch. Och så flyttar jag till kusten.......?! Hahahhahaha! Lite komiskt är det allt. Vad gör man inte för kärleken ;) hade änna glömt bort dom hemska djävulsdjuren tills idag när jag gick ut och dom skrek och seglade runt överallt... :#%^+%^{]+ (svordommar) morr.... Väntade bara på att få en skit i huvudet men jag klarade mig. Alla dagar med fågelmåsar som jag kallar dom är en kamp. Ja fågelmåsar kallar jag dom för det låter lite trevligare och sötare än fiskmås! Då verkar dom inte lika äckliga Och hotande ;)  Well well nog snackat om äckliga fåglar idag. On My way to da jobb för att göra några Goa timmar sen hem och bara ta det lugnt. Jobb imorgon med såklart. Helg = jobb för mig nu för tiden. Bara bra ;) mucho dineros hehe! Ha det gott så länge, hörs senare!

Förlåt!

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen..
men jag har verkligen inte haft tid.. Inte ens någon tid över alls... Jag har bara jobbat o jobbat, haft vänner över på lite middag, grejat här hemma osv osv.. Och när jag kommer hem ifrån jobbet är jag så trött så det enda jag vill oftast, är bara att slänga mig i antingen soffan eller sängen och spendera den dyrbara tiden som är kvar på dygnet med min andra hälft..
Som idag kom jag hem kl.22 ifrån jobbet.. Så nu är jag ruggigt trött... Har precis tagit mig en dusch och ska blåsa håret sen krypa ner under täcket. För idag kommer jag att slockna fort! Känner redan nu att det är svårt att hålla ögonen öppna.. Men jag MÅSTE verkligen blåsa håret innan jag sover... Hatar att somna med blött hår.. Då ser man ju ut som en risbuske i huvudet på morgonen.. :S NO THANX!

SÅ ja.. Dags att fixa det sen sova.. Får höras mer imorgon igen..
Natti gott där ute!

Vilken ledighet! :) haft underbara 5 ledig...

img_5283 (MMS)

Vilken ledighet! :) haft underbara 5 lediga dagar men idag är det tillbaka till verkligheten igen som gäller. Även fast det bara är en ruggigt kort dag idag så är det ändå tillbaka till jobbet. Kan vara skönt att mjukstarta lite också efter en lång ledighet. Igår var jag ju som sagt i Vbg och hälsade på lite. Alltid lika mysigt att få träffa mina änglar! Synd att det är 6 mil emellan oss bara :( det känns långt även fast det inte är det och på måndag åker jag tillbaka igen en stund ;) då händer det grejer :) wiho! Men vi får Ta en dag i taget innan dess. Idag ska vi bjuda Christopher och Helene på middag eftersom dom flyttar till Gbg imorgon. Så det får bli en liten "hejdå"-middag samtidigt som det underlättar för dom att packa ner sitt kök så dom slipper stå med det i sista sekunden. Inte så kul. Men det ska bli mysigt ikväll :) Hoppas ni får en underbar dag gott folk!

♥ LUDDE

God Morgon i stugan gott folk! Onsdag idag och min sista lediga dag. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, det vill säga jobbet! Men inte är jag ledsen för det. Vi har gjort om lite i butiken nu när jag vart borta så det ska bli sååå kul att se hur det blev :D *längtar nästan lite* hehe

Igår var vi ju som sagt i gbg och fixade till oss älsklingen och jag. Men på vägen hem slank vi in på Ikea, för ovanlighetens skull. Känns som att vi bor där snart. Är ju där var och varannan dag -hehe- Men det är så lätt att åka dit nu när man bor så nära.



Det som fick följa med hem idag var inte så mycket men ändå lite mer till huset :)
Den efterlängtade och sköna "får-fällen" LUDDE (naturligtvis så fejk det bara går men den e go ändå!) och 2 stycken speglar till våran garderob ;) så vi kan spegla oss när vi blir snygg-ARE.
Ljusen köpte vi till Patricia som var i behov av lite värmeljus i sitt hem :)

Men idag är det andra bullar som gäller. Ska snart göra mig iordning och sen slänga på mig ytterkläderna här och dra mig vidare ut och mot Vänersborg. Blir en liten snabb visit där idag. Det jag hade planerat från början i vbg blev tyvärr inställt så ska köra det nästa vecka istället. Blir nog lika bra :) Men nu blir det ju mer tid till min Mamma oh mina vänner ♥

Före och Efter

Nu är vi hemma igen ifrån Göteborg och ifrån Nina (frisören)!
Jag måste säga att jag är ovanligt nöjd med resultatet :D och självklart superlycklig över att det blev så bra. Jag hade ju verkligen ingenting att vara orolig för ;) Kommer definitivt gå tillbaka.

Lovade ju förut både före och efter bilder så självklart slänger jag upp dom här :)
Så får ni säga vad ni tycker :)

Före:


under:


Efter:



Jag bara älskar den klarröda färgen :) N Ö J D !
Så får se vad det blir för färg och skoj nästa gång, kanske slänger i mer rött? ;) hmm..
Glad är jag iaf!

Cut Cut


JA idag är det äntligen dags!
Jag och älsklingen ska åka till hans frisör inne i Göteborg och bli fina i håret båda två. (verkligen välbehövligt)
För min del blir det klipp och färgning så det ska bli väldigt spännande o se vad hon har för idéer :) Jag som oftast är väldigt känslig mot nya frisörer för att jag är så super rädd om mitt hår (haha) är faktiskt lite smått nervös :S Men jag har ju hört att hon ska vara superduper duktig så jag får väl helt enkelt lita på min karl angående det här och lägga mitt huvud i hennes händer.. -puh-

Men innan vi kommer så långt så ska jag ta och åka och ta hand om våran tvätt lite. Vi hade ett gott berg här som behöver tas hand om. Rasmus gjorde en del igår så då är det väl min tur idag då ;)
Sen kanske jag hinner med en snabbis på torget också innan vi måste åka till Göteborg. Lönen har ju faktiskt anlänt idag hehe! ;)

Ha en bra Tisdag gott folk så får jag slänga upp före och efter bilder på håret senare ikväll eller imorgon !

This shoes are made for walking..

..by ME!
Spanat runt en del nu på morgonkvisten och hittat mig ett par riktiga höjdare till våren.. Några gamla favoriter och några nya!

Ett riktigt säkert vårkort för mig och har varit i flera flera år, sedan gymnasietiden och lite till. Det är inga mindre än Converse All Star! Helst i alla möjliga färger. Men nu äger jag bara ett par vita och ett par svarta. Kanske ska slå till med en färg till i år ;) Man har ju avverkat några genom åren men dom verkar ALDRIG gå ur tiden. Helt sjukt underbart. Den bästa skon!

Är även sjukt svag för snygga klackar.. Så här har jag hittat några som föll mig i smaken.. Tror dock att jag bara kommer att få sukta efter dessa på håll men man vet ju aldrig, en vacker vårdag kanske dom sitter där, på mina fossingar ;)
 


Men även lite mer bekvämare skor..


Jag vet inte... men det kanske är konstigt att en och samma person vill ha SÅ mycket skor... Min lista över skor som jag vill ha kan göras oändligt långt.. Tro mig.. Till månen och tillbaka räcker inte...
Hade jag varit milijonär så vet jag lätt vart mina pengar hade tagit vägen.. hehe Shoooooes ;)

Kanske finns något rehab för skoberoende? 
ASÄ - Anonyma sko älskare
Hjälper dig mot DITT skoberoende

hehe! låter som en bra slogan, eller hur? ;)

Buffalo Wings

Det luktar gott i våran lilla lägenhet nu vill jag lova! :)
Buffalo Wings och Klubbor ligger i ugnen och börjar bli klara nu. Mums. Min mage kurar och börjar bli väldigt hungrig nu när lukten börjar sätta sig..
Dags att börja duka och göra klart resten nu kanske för snart ringer klockan och då är det dags!
mmmmm MUMS :)

Spring break

Snälla ge mig VÅR! Jag vet att det kanske är lite tidigt att börja hoppas på vår redan nu med tanke på att det faktiskt fortfarande bara är Januari! MEN jag orkar inte vänta mer nu.. :(
Jag vill inte se mer snö nu utan jag är faktiskt redo för fågelkvitter, värmande sol och blommor nu :)

Jag vill börja använda min vårjacka nu, mina tygskor, mina lättare kläder. Solglasögon.. Bara en sån simpel grej som solglasögon... Åh glädje i hjärtat!
Hur lång tid tror ni det tar innan våren är här? April? Maj?
Vad jag tror och hoppas på är två helt olika saker.. Jag tror på April (lagom till elmia) men hoppas av hela mitt hjärta på början av Mars :)
Jag tror mitt hjärta kommer att ha fel tyvärr... :(

Våren förra året kom sent.. Jag minns att det fortfarande låg lite lite snö kvar på marken i April innan det absolut sista försvann ( iaf i vbg, i std var det finare väder!).. Snälla snälla Vädergudarna, låt det inte bli så i år igen!  Jag vill ha BAR mark så snart som möjligt. :)
SNÄLLA!

Mars 2010


April 2010

It´s a new day


~dags att börja plocka fram kameran lite oftare igen kanske~

God Morgon gott folk!
Jag är fortfarande ledig och gottar mig rejält. Kommer vara ledig tisdag och onsdag också. Så gott att få vila upp sig och verkligen få en chans att ladda om sina batterier inför nya bravader! Gott att bara koppla bort allt, koppla bort göteborg och telefonen. *njuter* Men det är väl det man ska göra av sin ledighet. Njuta :)

Trodde dock det skulle vara lite bättre väder idag men icke.. Riktigt grått och trist så jag stannar nog inne idag ändå. Känner inte för att gå ut och frysa direkt.. Hade det vart sol så.. ja Då hade det vart en annan femma..

Men nu ska jag ta mig en sen och låååång frukost och verkligen njuta av varenda tugga :)

Heart

Nu har jag besökt klart Vänersborg för den här gången och har rullat hem till Stenungsund igen. Men det dröjer inte länge innan jag kommer tillbaka igen, 2 dagar rättare sagt ;) På onsdag ska jag upp igen. Och då blir det smärta som gäller. Gött mos!

Men nu var det som sagt slut för denna gången. Nu är jag hemma hos mitt hjärta igen. Har varit en hektiskt dag med mycket som har hänt. Så nu ska jag försöka sova en stund och skänka alla mina tankar åt min ängel! Kommer ligga och sova spänt inatt i väntan på ett svar. Men kan inte göra så mycket mer just nu men hon är ju i bra händer som tur är...

Breakfast

Faan att jag missade min auktion på Tradera igår... Riktigt jäkla irriterande. Satt ändå och hade koll på auktionen men missade att lägga mitt bud på några sekunder... HUR irriterande är inte det då....?




Men till en annan sak. Har ju varit hemma hos min mor i natt. Så har precis ätit en god frukost så nu är jag redo för dagens alla äventyr. Gott att få bli lite bortskämd när man kommer hem till sin mammi

Igår hade jag en mysig kväll hemma hos Anja med god mat och massa tjejsnack ;) Vi kan vi. Riktigt mysigt och har verkligen saknat dessa sena kvällar med kaffe, mys, film och snack.. Inget som händer alltför ofta i std.. Kanske borde införa det där med ? hehe! Tjejer?
Idag blir det iaf lite mer vbg-dejter innan jag ska börja rulla hemåt igen. Ska göra mig iordning nu sen åka bort till Anja på en förmiddags kaffi, sen in till Petra för lite mer kaffi. ;) Får se om det blir hemma hos henne eller inne i stan. Sen får jag se om jag hinner med någon mer. Vill gärna hinna hem innan det blir alltför mörkt på vägarna..

Pöss

Wolfisland


Sådärja... då satt jag i Vargön igen. Är hemma hos mamma och försöker få upp värmen här.. Det är inte så värst varmt här i huset :S brr... Men snart kommer dom väl hem så ska jag åka / eller gå bort till Anja och mysa resten utav kvällen. Det blir mat och säkert en massa tjejsnack ;) men behöver säkert en o annan kopp kaffe för att hålla mig vaken också ;p usch är ruggigt trött.. Det kändes verkligen när jag satt i bilen påväg hit.. brr läskigt. Kändes som man tappade synfältet ibland, alltså nickade till. Ajajaj. Då ska man INTE köra bil bea!! Men nu är bilen nattad för idag så tänker inte köra igen förän imorgon när jag själv fått sova en timma eller två jag med ;)

Nä dags att göra sig iordning lite o dra sig bort till min donna :)

Helg

Ja vilken bra start på min helg det har varit! Gjorde sista dagen på jobbet igår inför min långhelg. Nu är jag ledig i hela fem dagar och mycket ska hinnas med sa ni veta :D

Igår började vi såklart med fredagsmys så vi satt ett gäng hemma hos Patricia. Räkor stod på menyn. Mycket gott och en mycket trevlig kväll. Mätta och trötta åkte vi hem och gosade ner oss i sängen och jag tror att jag somnade rätt fort.. har inte så mycket minne av att jag la mig ens hha så måste vart rejält trött..

Idag är det lördag och jag ska ta och kicka igång den nu. Fått i mig gröt till frukost så nu ska jag hoppa in i en duscha, göra mig iordning och sen möta upp min svägerska för en liten förmiddags dejt :)
Sen blir det raka vägen hem för mig och packa, om jag inte hinner det nu kanske.. hmm får se. så mycket saker ska jag ju inte ha med mig men ändå ;P
För idag är det nämligen dags för mig att spendera en natt i vänersborg :) Åker dit lite snabbt för att träffa mina underbara vänner och självklart min underbara mamma! Har saknat dom alla väldigt mycket det senaste så orkar inte ens vänta tills nästa vecka utan vill åka nu nu nu! (och det är möjligt tack vare min underbara pojkvän)Så efter älsklingen slutat tar vi sällskap till torp/uddevalla och sedan fortsätter jag min resa mot vbg därifrån  :) wiho!

Men nu är det verkligen dags för mig att sätta fart så Patricia inte behöver vänta allt för länge på mig ;)

Hemma-man

Idag har jag varit riktigt slö.. Hade en pissdag på jobbet rent ut sagt. Det var väl bra så sätt men nästan bara jobbiga kunder som bara är allmänt jobbiga :S men som tur är så har vi en del underbara kunder också som väger upp det rätt så bra om jag får säga det själv, sen självklart väldigt bra arbetskollegor som livar upp stämningen massa ;) hehe!

Sen till råga på allt så har jag blivit bortskämd när jag kom hem. Älsklingen stod i köket och gjorde hemmagjorda pannbiffar, potatis, sås och lingon som vi skulle äta till middag. MUMMA! + att johan kom och gjorde oss sällskap också. Härligt.

bild lånad från google.se

Nu är jag mätt och go och lite halv trött.. Kommer nog somna som en stock idag känns det som.
Men ska ta och kika runt lite mer på nätet nu tänkte jag innan det är dags att hoppa i bingen. Får ju passa på nu medans grabbarna sitter och pysslar med sitt. Dom förbereder för fullt inför årets volvoträff ~
 stenungsunds volvoträff !

Hoppas ni haft en go dag gott folk!

Garderober!

Wiihooo! :D Jag har ju faktiskt glömt att berätta för er vad jag och sambon inhandlade sist vi var på Ikea. Oooh! Jag är så glad, sååå glad tralalalalaaaa *sjunger* :D
Vi har handlat all inredning till ALLA våra garderober nu! ALLT är klart! Så det är bara att montera ihop och sen börja hänga in mina kläder !! Kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar till Mars-månad nu. Jag spricker snart tror jag ;)
Vi kommer får en väldigt stor garderob måste jag få skryta med lite också ;) 7 garderober på en vägg på 3,5m. Och det täcker heeela väggen! Ohlala! Kommer att bli så sjukt snyggt! Ni ska bara vänta o se :) För självklart kommer det att komma upp kort på hela renoveringen så ni får se hur allt blir.




Nä nu ska jag ta mig en dusch och sen hoppa i sängen och nana. Imorgon ska vi ge gärnet på jobbet, till och med mer än vad vi gjorde idag... :S -puh- ;)

Sov så gott!

Happy

I'm a Happy Happy girl :)

Paket

Det är som julafton på nytt! Igår hämtade jag ju ut ett paket som jag hade fått. -wiho- Älskar att få paket! Det var lite nya plagg som jag hade klickat hem. Hälften kom nu så kommer hälften i februari.. Lite halvsurt men den som väntar på något gott sägs det väl.. ? Fast måste ändå byta storlek på två av plaggen.. ska se om jag kan fixa det imorgon när jag är i stan :)


Jag är iaf glad över det lilla jag fick nu. Känner mig vårig igen! Åh så glad! Älskar när vårkänslorna börjar krypa fram i kroppen. Allt blir ljusare och man har den där speciella känslan i kroppen hela tiden. Lite pirrigt sådär.. Låter nästan som att jag är kär, kär i våren. Men det är nog lite så. Jag älskar när man kan slänga på sig vårjackan, börja använda sina solglasögon, känna solen värma på uteserveringarna samtidigt som man kanske fortfarande måste ha en filt över benen, se alla blommor och träd börja få liv på nytt, känna att sommaren och alla dess äventyr är runt knuten.... Åh vad jag älskar våren!

Våren 2010 var jag rödhårig och var i Lidköping och fotade nakenkort ;P

The Lucky Ones



Det blev inte Meet the little Fockers.. det fick bli en annan film då min dator väljer o flippa ur preics innan.. skitpryl! Så kollade iaf på The Lucky Ones istället.. Inte lika rolig men den fördrev tiden bra nog. NU är jag så rastlös och inte alls övertrött så nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning fort och sen sätta igång här hemma!

Vad ska ni göra en fin dag som denna?

Fockers!

Från dimma till sol på någon timme.
När jag vaknade imorse och kikade ut mellan persiennerna så låg dimman tung över Stenungsund men Nu har den lättat och försvunnit och gett plats för solen istället! MYCKET trevligare ;) Sol och blå himmel känns väldigt mycket mer inbjudande än grå trist dimma... Visst har jag rätt!

Är ledig idag men känns som jag har rätt mycket på schemat ändå.. Hur kan det komma sig.. Jag har iaf fått gjort två saker som jag kan boka av på min to-do-list. Nu ska jag bara vänta till klockan slår 10 vilket är om några minuter så kan jag boka av ytterligare en sak :)

Måste verkligen palla mig ur soffan efter det också, men känner att jag sitter väldigt skönt här.. Måste duscha, göra mig iordning, åka iväg och fixa ett brev och posta det, hämta upp massa saker ifrån källaren så jag ÄNTLIGEN kan börja packa bort julen ;) hah! Inte en dag för sent *harkel* Men varken jag eller min sambo har haft den tiden riktigt. Jobbat tills sena kvällar båda två.. Men idag tänkte jag iaf ta tag i skiten när man ändå är ledig men då ska man istället hitta orken till just DET. Kanske får bli en liten film först SEN drar jag igång.. ja det låter bättre ;) Denna får det bli sen ska jag verkligen ta tag i dagen . lovar!

Oops i Did it again ;) haha! Vad det är ka...

img_8929 (MMS)

Oops i Did it again ;) haha! Vad det är kan jag ju inte riktigt avslöja här än. Måste nog lägga fram det hemma först haha ;P om jag kommer levande ur situationen.  Men först och främst ska jag hämta ut ett litet paket dom har kommit till mig idag -wihoo- lite kläder minsann. Underbart vad det kan förgylla ens dag :) sen ska jag åka och möta upp Sandra och Malin för att hjälpa Sandra köpa en diskmaskin. Seeen blir det nog en kaffe eller något i den stilen skulle jag tro..  well well vi får helt enkelt höras lite senare. Nu börjar ju min helg ni vet ;)

God morgon bloggen :) nu har jag kommit på...

img_8601 (MMS)

God morgon bloggen :) nu har jag kommit på så mycket som jag vill Nästa vecka ska jag både tatuera mig och gå till frisören. Ska bli spännande. För jag har äntligen bestämt mig hur jag ska göra med håret. Tror inte jag kommer få det exakt likadant som jag vill men nästan iaf ;) hon är ju en duktig frisör så tror hon kan fixa det :) sen har jag ju bestämt mig för tatueringarna också. Känns så gott när man har kommit till den punkten att allting är så klart. Gott gott. Sen vet jag vad jag ska ha för jacka också. Måste dock köpa lite extra detaljer som gör det lilla extra men inte mig emot ;) idag är det dags för min sista arbetsdag för denna helgen. Ja min helg är inte som alla andras haha jobbat hela helgen tors-månd. Så imorgon börjar min helg. Ska bli skönt att få lite sovmorgon imorgon ;) längtar lite lätt. Hoppas ni får en underbar måndag gott folk. Jag ska försöka få min måndag att gå fort + att jag ska jobba med min chef idag som är hemkommen från butikchefernas kick-off resa till Argentina. Ska bli spännande o se vad hon har att säga :)

Dagens

Ja idag har jag iaf gjort en god gärning. På min otroligt långa rast (not) så sprang jag iväg och köpte mig ett mörkbrunt flätat läderarmband som stödjer rädda barnen!

Större delen av pengarna skulle gå oavkortat till Rädda Barnen... men frågan är ju egentligen hur mycket som verkligen når fram.. Well well jag hoppas att det hjälpte en liten stackare att få vatten för dagen iaf :)

Är på sånt sjukt shoppinghumör så det är inte sant.. Känner att det börjar spricka i sömmarna på mig.. Vill shoppa ALLT! Hahaha mindre bra med tanke på att vi måste spara spara SPARA!
Jag har iaf beställt lite kläder från nätet som borde dimpa ner i brevlådan snart tycker jag. Då blir det lite nytt iaf
-wiho- Sen så MÅSTE jag köpa mig en ny vårjacka/skinjacka. JA, jag måste faktiskt köpa mig en ny. Den jag har nu har jag haft så länge jag kan minnas och då är det dags för en ny. Liiiite får man allt skämma bort sig själv också tycker jag. Så det ska jag faktiskt ta o göra nu när lönen kommer, då jag har råd också ! Kommer få en riktig monsterlön :D så kommer ha råd att både tatuera mig, shoppa lite OCH Spara undan flera flera tusen. Me like! Fler sånna löner TACK ;D

Då var det klart !

åååh Nästa vecka är det dags om vi får in en dag hihih! 2 av dom 3 jag vill göra blir av nästa vecka iaf. Så gott! :) Längtar! Nu ska jag bara fixa fram en font på texterna jag vill ha!
Så nu ska jag ut på text-jakt! :)

Ska bara prata klart med min gullunge Sandra

Tattoo-tips !

Fick önskemål om att skriva mer om bra tatuerare och mina egna så här kommer det.

Ingen har väl egentligen kunnat undgå tatuera som Kat Von D från LA ink eller Ami James ifrån Miami Ink! Dom är sjukt duktiga på allt det dom har riktat in sig på utan tvvivel! MEN för att överhuvudtaget få en tatuering gjord utav någon av dessa så får du vara beredd på att punga ut en hel del pengar. och inte bara på resan dit....

Men håller vi oss inom Sveriges gränser så hittar man ändå väldigt många duktiga tattuerare som jag ibland kan tycka är bättre än de 2 ovan nämnda...! Believe it or not! TV-tatuerarna är duktiga men långt ifrån BÄST!

Själv tatuerade jag mig väldigt mycket i Trollhättan. På Studio Red Rocket som numera har bytt namn. Min tatuerare heter Didi och är från början ifrån Lund. Men han har tyävrr tagit ett sabbatsår för ett tag sen så därav min långa väntan på nästa tatuering... Men självklart så finns det andra duktiga tatuerare på samma studio. Så bor du i eller runtom Trollhättan så är det verkligen Red Rocket jag rekommenderar!

och JA det gör ont men det är absolut en smärta som man kan klara av utan större problem

Sen har jag själv även kört hos en kille som heter Peter. Han har sin studio upp i Stockholm, på söder. FAFNIR heter studion! Vill man ha OldSchool så är det denna mannen man ska vända sig till!

Sen tycker jag att man självklart ska ta tillfället i akt att besöka en tatueringsmässa om ni har vägarna förbi. Där samlas oftast en hel hög med duktiga tatuerare ifrån hela Sverige och ibland till och med hela världen. Så är man på jakt efter en duktig en så tycker jag man ska börja på någon mässa och kolla läget. Så man hittar någon man känner sig bekväm med, som har den rätta stilen på just det DU vill göra osv osv.. Det är mycket man ska tänka på innan man sätter sig under nålen. Just för att man själv ska bli så nöjd som möjligt!

Några tatueringsmässor att rekommendera 2011!
- Tattoo Meltdown Convention som äger rum i Trollhättan den 25-26 Februari 2011 
Svenska tatuerings mässan som äger rum i Norrköping den 29/4-1/5 2011
- Stockholm Ink Bash äger rum i Stockholm den 26-28 Augusti 2011
- Tattoo Expo som äger rum i Malmö den 1-3 Oktober 2011
Kommer även att vara en Tattoo Expo i GBG också.

Några sjyssta tatuerare runt om i Sverige:
Amigo Ink - Trollhättan
Red Rocket - Trollhättan
Fafnir - Stockholm
Infamous Tattoo - Stockholm
East Street Tattoo - Stockholm
Outernational Tattoo - Örebro
Siamese Tattoo - Karlstad
Buzzstop 28 - Göteborg
Göteborg Classic Tattooing - Göteborg
Heidi Hay Tattoo - Göteborg
Bring it On Tattoos - Göteborg
Pistelero Tattoo - Borås
Left Hand Tattoo - Piteå
No Remorse Tattoo - Piteå
Magic Man - Skövde
Old Bones Tattoo - Malmö
Bluebird Tattoo - Västerås
Living Art Tattoo - Lidköping
House Of Pain -
Luleå, Eskilstuna, Norrtälje, Stockholm, Karlskoga, Södertälje, Norrköping,
Jönköping, Växjö, Kalmar, Helsingborg, Malmö, Hässleholm, Trelleborg

Här har ni ju några duktiga tatuerare runt om i Sverige att kolla in. Hittar ni någon ni tycker om så tveka inte på att ringa och boka en tid.. Dom kanske till och med kommer till en mässa nära dig! :)

Men sedan rekomenderar jag även att ni bläddrar i lite tattoo-tidningar. Där kan ni hitta inspiration, nya duktiga tatuerare, kläder och mycket mycket annat!
B.la
* Scandinavian tattoo Magazine
* Nordic Tattoo
* Bodyfication (som jag har vart med i ;) hehe)

Sleepyhead


Efter en mindre bra natt med lite sömn så ska jag strax bege mig till jobbet igen.. Trött som attans idag. Inte kul.. Låg upp länge och väntade på att min andra hälft skulle komma hem ifrån jobbet.. Låg och skruvade och skruvade och skruvade på mig. Har stora problem att somna utan han. Fast nu var det mest oro tror jag.. över att något hade hänt. Men till slut somnade jag av ren utmattning och märkte inte ens när han kom hem..
Well well Nu har han åkt iväg till jobbet igen och jag ska ta tag i detta sen åka jag med..
Hoppas ni får en bra dag i regnet :)

3 till på G

Nu har jag suttit och funderat bra länge och verkligen bestämt mig. Har tänkt på dessa länge nu men vart lite osäker på vart jag ska sätta dom osv..  Men nu så! Nu har jag verkligen bestämt mig för vart mina nästa 3 tatueringar kommer att fästa sig på min kropp! Kommer bli döläckert ;)
Nu längtar jag nästan sådär jobbigt mycket.. hmm attans! haha! Man ska aldrig komma på VAD och VART man ska tatuera förän man har en tid egentligen.. jobbigt med väntan ;) skämt o sido.. Det här med att välja en tatuering i sista sekunden eller för att det är "fräckt" är verkligen inget jag rekommenderar...  För det dom flesta "impuls-gaddarna" inte verkar förstå är att en tatuering sitter LIVET UT! inte bara just nu.. utan tills du dör eller skalar av dig huden.. Att köra laser på en tatuering för att få bort den är nästan ännu mer smärtsamt än att sätta dit den.. Så snälla, tänk efter en, två gärna tre gånger innan ni sätter er under nålen.. Det har jag gjort. är du osäker...testa med henna först! :) Bara ett litet tips ;) 


Sen har jag även fått in lite önskemål om olika bra tatuera så självklart ska jag fixa det :D
kommer i nästa inlägg så håll utkik!

Nu ska jag där emot göra mig iordning inför natten och kryoa ner under täcket. En dag med jobb imorgon också!
Sov så gott underbara människor!

tattoo-tarmen

..suger så in i bomben!

Så snart får det bli till att boka en tid tror jag! Jag vet precis vad jag ska göra :) Den är liten men betyder mycket! Kan ju iofs vara skönt att börja med något litet nu igen efter några år.. Var nog 2 (?) år sedan jag satt under nålen senast :O
OJ kan det verkligen ha gått så lång tid redan?! Känns inte så.. Två år är ju riktigt lång tid... Måste jag kolla upp, kan ju inte stämma haha! Men iaf. Snart ska jag boka in en tid. Får se vem som ska göra den bara.. Antingen gör jag den i Thn eller här i Gbg.. Får se, ska prata med lite folk i branchen bara :)
ooh nu längtar jag nästan lite. Men nu sitter jag även och klurar på ytterligare en gadd. Så det kanske t.o.m blir så att jag kör dom båda samtidigt.. Hmm det hade ju kanske vart något :)
Undra hur glad min pöjk blir då hahah ;) Stackarn, han får stå ut med mig och mina tatueringa :P hehe!

Nä , nu ska jag nog klura vidare på mina nya tatueringar här :) Så skoj när man kommer in i dom tankarna igen! Har ju som sagt haft lite av en tattoo-torka. Men nu verkar den ha släppt. Spännande :)

12H


Nu är jag äntligen hemma igen! klockan är 19.00 och det var nästan 12 timmar sedan jag åkte hemifrån för att jobba... DET är verkligen nackdelen med att inte ha ett jobb i närheten där man bor. Jag börjar tröttna kraftigt på att behöva pendla.. mildt sagt! Jag hade gett vad som helst för ett jobb i Stenungsund, Stora Höga, Jörlanda, Ljungkile till och med Kungälv! Men bara jag slipper pendla in till stan (gbg)... Det är så jäkla tröttsamt att hela dagen går till spillo.. Jag jobbar och pendlar  i stort sett lika många timmar känns det som.. Inte så kul. Men samtidigt så är jag ju glad över att jag har ett jobb överhuvudtaget..

Jaja vi får se hur det löser sig nu i februari... Ska ge mig ut på jakt igen! Tar vad som känns det som.. Bara jag har ett fast jobb i stenungsund.. Vilken lättnad det skulle vart och vad mycket fritid jag helt plötsligt skulle få efter jobbet.. Åh vilken dröm!
Hoppas på det bästa!

Vilken känsla! Trots att det var lite minu...

img_9112 (MMS)

Vilken känsla! Trots att det var lite minusgrader idag så fick jag ändå VÅRkänslor!! Het jäkla underbart! Med blå himmel och fågelkvitter så kom hoppet om att det faktiskt finns en chans för vår i år igen :) åh vad underbart glad jag blev. Så nu sätter jag på tåget mot jobbet med ett fånigt flin på läpparna som inga andra tågresenärer förstår sig på känner jag haha! Men vad gör det, våren är inte långt borta!! :)

D.

Då var man hemma igen. Gott gott att få gotta ner sig i soffan och veta att jag är L E D I G imorgon ;) Ska bli så gott att få sova ut! Längtar änna lite hihi! Störd jag är.. HAHA!

Men nu till det riktigt roliga idag.
Alla vet väl hur Dressmanns märke ser ut...??
 Just det! - GUL och SVART.
Lite halvtrist, dassig, gammalt, (aiks färger..*morr* haha) .... (förlåt Petter ^^ hehe)

Men NU ser ni. NU är det dags för stora förändringar i Dressmanns historia! NU är det dags. NU ska äntligen den gamla stämpel bort! Ska bli så spännande! Vad det är som händer och sker får ni följa i min resa här. Men det kommer hända mycket grejer, mycket yngre kläder - riktade till den unga mannen och nya reklamer. Man märker redan nu att vi börjar få in lite mer "yngre" kläder. Skitsnygga! Den gamla stämpeln som "gubb-butik" skall BORT. PUTS VECK! ;)
Så alla som har dom dumma tankarna om Dressmann borde verkligen tänka om och rikta sina blickar mot min butik och Dressmann-kedjan.

Idag började vi våran snygga förvandling till det bättre med en ny skylt!

SVART, FERRARI RÖTT & KROMADE LISTER

Så jäkla snyggt ! Så jäkla frächt! Så jäkla NYTT!
Känns som att jobba i en ny butik! Tänk vad en ny skylt kan göra ;)

Så kom ihåg....
D.    for Dressmann !

Goddag i stugan gott folk! Händer så mycke...

img_1852 (MMS)

Goddag i stugan gott folk! Händer så mycket på jobbet nu så man blir helt tossig (galen-glad) :) ska slänga upp lite kort sen när jag kommer hem så ska ni få se på grejer :) just nu tar jag det bara lugnt och njuter av min lunchrast. Får passa på att sitta ner lite och ladda batterierna. Men nu är det snart bara 3 timmar kvar sen är jag faktiskt ledig i hela 2 dagar :D så skönt! Ska sova ut imorgon tänkte jag.. Till 9-10 iaf :) åh så gott! Nä nu ska jag ta o springa ut  en sväng innan det är dags att börja jobba igen. Hörs senare. Kramar B.

Vi har sån tur jag och min älskling. Allt ...

img_1074 (MMS)

Vi har sån tur jag och min älskling. Allt kommer verkligen så tajmat. Kan inte bli bättre! Så nu i veckan sk vi åka ner till ikea och köpa resten av grejerna till garderoberna. All inredning o så :) ska bli så skoj! :)) och nu på morgonkvisten upptäckte jag en hel del massa besökare här på bloggen :) trevligt. Hoppas ni tycker om det ni ser och att ni stannar ) alltid roligt med lite nya läsare. Man får en liten nykick på att skriva då. Inte för att det är tråkigt med er "gamla" trogna läsare. Men ju fler desto roligare eller hur ;) ha en härlig måndag nu gott folk, själv ska jag jobba för ovanlighetens skull ;)

Allt stod i lågor!

Japp, det var vad vi möttes av när vi kom hem till Stenungsund tidigare i kväll. Hela himlen var färgad gul/orange och man såg röken sprida sig på himlen.. Lite otäck känsla får man allt i kroppen med tanke på att vi såg lågorna som stod höga som hus väldigt nära där just VI bor.... LÄGENHETEN!? var det första jag tänkte på.. så vi fick åka och kolla upp det, vart det var och VAD det var som brann.. Man såg lågorna som slog mellan träden ifrån bilvägen så vi kunde lokalisera vart det var. Och det var bredvid ett ställe som heter Mariagården här i Stenungsund. Ett jätte populärt turistmål, men även ett mysigt fik på somrarna med lite hagar med får o hönor o ankor och sånt runt omkring. Men som sagt, bredvid mariagården har dom en ladugård och det var DEN som stod i lågor! :O Men enligt nyheterna så blev inga människor eller djur skadade i branden som tur var!
Och tur att dom hann släcka den i tid, även om det tog några timmar. För tänk om den hade spridit sig.. Vi bor inte långt därifrån, kanske 3 minuters gångväg...! hemska tanke....





alla bilder är ifrån NYHETERsto.se
För att läsa mer om branden och se fler bilder klicka här

dåligt samvete

Ja min pojkvän, han kan det här med att ge mig dåligt samvete. Skulle nästan kunna säga att han är lite av en expert.. ;) Haha!
Vi skildes nyss åt och jag åkte hem medans han skulle ta och fixa en sista grej. Så ringer han en stund efter att jag precis kommit innanför dörren, tagit av mig alla ytterkläder och satt mig i soffan med min morgonrock.. DÅ ringer han och frågar om jag inte ska komma och göra han sällskap så han kan pussa på mig lite så han slipper vara ensam..........
HAha jag får dåligt samvete! Funderar på att åka ner och hålla han sällskap iaf.. Han är ju ändå helt ensam där nere...hmm what to do?! Ska jag orka klä på mig alla kläder igen och halka ner dit eller sitta kvar i soffan och mysa tills han kommer hem.. bra fråga!? BLIR GALEN - dumma karl som gör så mot mig ;)
Men älskar han ändå !

Jag är faktiskt lite chockad. Tåget kom i ...

img_1821 (MMS)

Jag är faktiskt lite chockad. Tåget kom i tid och går normalt idag. Det verkar som att vi faktiskt håller tids schemat :O helt otroligt! Detta förtjänar nästan en applåd.. Skönt att slippa behöva oroa sig för att jag kommer för sent idag då, fast å andra sidan kanske jag inte ska säga allt för mycket ÄN.. Vi är ju trots allt ute framme riktigt än.. En hållplats kvar nu sen Göteborg. Ska öppna själv på jobbet idag med.. Och stå själv i en timme.. Hoppas det inte kommer alltför mycket folk nu i början bara.. :S lite jobbigt att hjälp alla själv + ta hand om kassan. Ibland önskar man att kloning var ett allternativ ;) det hade underlättat en hel del.. Hmm nä nu ska jag fortsätta min resa här, sen jobba några få timmar och sen hem igen. Gott med söndagar ;)

HUNGRY

har kommit hem, hunnit städa undan lite här hemma och suttit mig ner i soffan. Ska bara kolla klart på Filip och Fredriks årskrönika på kanal 5. Missade ju den när den väl gick så får nöja mig med reprisen . Men SEN när detta är slut ska jag ställa mig vid spisen och göra mat! Spagetti och köttfärssås står på menyn. Mums!
Ska göra mat till mig och matlådorna.

 Älsklingen vill säkert också ha sen när han ramlar in här om en stund.. När han gör det vet jag däremot inte.. det får vi väl se.. hmm Well well.

Nä nu får programmet ta slut så jag får mat snart. Är riktigt jä**a as hungrig :S

Då var det helg igen och det kanske märks ...

img_0736 (MMS)

Då var det helg igen och det kanske märks att jag jobbar för fullt igen, märks på mitt bloggande om inte annat. Men nu är det iaf lördag. Även om man jobbar helg så känns det ändå extra gott när den är här :) men dagen började väl lite sådär halvsnopet.. Jag skulle ta tåget till jobbet och åkte som jag brukade ship o hej. Men väl framme vid tågstationen så ser jag tåget. Redan? Tänker jag.. Och så åker det... Åker ifrån mig! Flera minuter för tidigt! Tror ni jag tappa hakan eller? För första gången i SJs miserabla liv så kom dom för TIDIGT!! Jag kan inte fatta att det ska vara så svårt att hålla angivna tider - åt båda hållen!! Men men. Inte mycket att göra åt, fick vänta i en kvart och ta bussen istället.. Men nu kommer jag väl komma lite sent för det -suck- kan inte nån snälla ge mig ett jobb i Stenungsunds regionen så jag slipper pendla... Det står högst upp på min önskelista just nu :( men nu är det lördag. Får tänka positivt bara för det :) lördag lördag lördag hoppas ni får en bra lördag !

Har jag berättat för er hur vansinnigt för...

img_4948 (MMS)

Har jag berättat för er hur vansinnigt förälskad jag är i denna karl! Älskar han över allt annat på denna jord och  jag hade gjort vad som helst för hans skull! Han är mitt hjärta och jag är riktigt glad över att han älskar mig lika mycket tillbaka  du och ja

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Dags a...

img_2069 (MMS)

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Dags att hoppa i säng och släcka lampan för imorgon är det dags för jobb igen.. Back to reality efter 3 dagars ledighet. Men har fått gjort bra mycket idag ändå tycker jag. Jag och älsklingen åkte ju iväg i förmiddags för lite shopping inne i stan. Och där fick vi äntligen vårt efterlängtade köksbord. Ett sånt på bilden. I Ek med 6 skinn stolar + överdrag ifall vi vill ha tyg någon dag ;) kan ju vara skönt på sommaren om inte annat. Hehe. Sen åkte vi vidare till Ikea där vi fick med oss en spegel till den kommande hallen iaf. Det var ju alltid något  ;) sen har vi nu suttit och planerat hur mycket som helst och bestämt lite mer detaljer. Och det kommer verkligen att bli såå fint :) längtar som en tok just nu kan jag ju erkänna. Vill flytta nu och börja greja. Men nu får jag ta och drömma om det istället för NU är det verkligen dags att nana :) så sov så gott där ute!

God morgon gott folk. Eller snarare god fö...

img_4046 (MMS)

God morgon gott folk. Eller snarare god förmiddag kanske man ska säga :) sitter nu i bilen med älsklingen på väg till Göteborg. Vi ska handla ytterligare lite grejer till huset hihi ^^ sist köpte vi ju alla garderober till the master bedroom. Men vad vi köper idag får ni reda på sen. Nu ska vi fortsätta våran resa här. Får se om vi halkar in på Ikea sen på hemvägen också ;) puss på er!

Pinsamt

Alltså helt seriöst.... Är det någon som har sett den här tidigare? hahaha! Jag skäms för hennes skull.. Stackars tjej. Är den på riktigt?
Hahaha!

✫New Years Eve ✫

Efter bara några dagar efter nyår så slänger jag upp mina kort ! Måste vara nytt rekord ;) hehe
Skämt o sido. Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Men jag uppdaterar alltid mer när jag är ledig och det är väl iofs inte sådär jätte konstigt tycker jag :) men men jag ska bli bättre *slår mig själv på fingrarna*

Här kommer iaf några kort ifrån Nyår som jag firade med några utav dom allra bästa! Blev riktigt lyckat och kunde inte firat in det nya året på ett bättre sätt

Vi tjejer möttes upp hemma hos mig först för att göra oss iordning, dricka lite och tjata tjejprat ;) medans killarna var iväg och bastade!
 
Blev Så Hemskt nöjd med håret den dagen! långt, lockigt och underbart. TACK NINA!! :D

Snyggingarna!

Sen sprang klockan iväg och det var dags för oss att börja rulla bort till Johan där alla redan var och väntade ;)

Pojkarna var så stiliga så, allihopa. Med kostym, skjorta o slips o allt :) min plutt han hade fluga han. Snygging ;)

haha nu var vi igång! Strike a pose eller vad säger du?
Hehe jag fick stå på tå för att komma i samma längd som skönheten själv.
 

Både bordsdukningen och jag själv var riktigt fina! ;)

Glad var man ju tydligen också haha!

Välkomstbålen var god och tog slut fort ;)

(fotograf jonas)
Bål, chips, Salta pinnar, över 3kg godis m.m....haha! galet med ätbara saker

(fotograf Simon)
Fick ju ta hand om min andra hälft så hans kläder satt ordentligt ;)

Förberedelser inför middagen! (som för övrigt var sjukt god!)



 


Efter förrätt och huvudrätt var det dags för en paus ifrån allt ätande så vi passade på att spela lite sällskapsspel. "Med Vilda Gester" rättare sagt. Så jävla roligt var det! Måste göras om haha! Så många glada miner och så många skratt. Underbart!

Sen började dansandet haha! klockan började närma sig tolvslaget och alla var supertaggade

Haha min älskling det haha ♥

klockan närmade sig 00.00 så vi begav oss ut mot fotbollsplanen med allt folk och alla fyrverkerier och ALLA champagneflaskor haha Galet! Och konstigt nog så fick vi inte ett enda kort på fyrverkerierna värda närmare 10.000SEK haha! DET är lite halvklantigt med det VAR riktigt vackert. Och jag ser gärna om det igen nästa nyår ;)

(fotograf Jonas) GOTT NYTT ÅR ÄLSKLING! 2011 kommer att bli fantastiskt!

Väl inne i värmen igen så blev det efterrätt och johan höll ett tal.

Sen försvann vi in i dimman och kameran fick inte följa med :)
Hoppas ni hade ett minst lika bra nyårsfirande som jag hade! Helt underbart!
TACK till alla som var med - ni vet vilka ni är !

Resident Evil: Afterlife


Kollade precis klart på denna film. Resident Evil: Afterlife är väl nummer 107 i följd av alla R:E-filmer... Nä men det är nummer 4 i följd iaf...

Vet inte vad jag ska tycka riktigt. Den var ju inte super bra men inte heller super dålig. Den började bra och halvvägs in i filmen men sen blev det bara för mycket. MEN jag satt ju fast i hela filmen från början till slut, trots att det spårade ur lite då och då! Men det är väl så med just uppföljare.. Dom blir bara sämre och sämre ju fler dom blir. Hade jag fått min önskan igenom så hade dom slutat nu.. Helst för 2 filmer sen. Men det kommer inte att hända. Denna filmen var som gjord för ytterligare en Resident Evil film. Så håller ni alla R.E-fans utkik på den stora film himmeln så lär ni nog snart få se Milla Jovovich bekämpa zombies i ytterligare en Resident Evil film.. och då förhoppningsvis den sista...

"Walk-in-Closet"

Gissa vad vi gjorde idag då...?



Jo, vi köpte våra garderober till vårat sovrum i huset :D
Bea = GLAD!
Vi ska nämligen ha en hel vägg full med enbart garderober så det blev några stycken ;) Sen slår vi upp en vägg så det blir som en walk-in-closet i sovrummet. Underbart!  JA vi har ett stort sovrum ;) haha!
Åh vad lycklig jag är nu!
Såhär kommer det ungefär se ut...


Diggar mina feta skillz i paint! haha!
men ja det är på ett ungefär iaf ;) haha
Sen kommer det ju naturligtvis bli 1000 gånger bättre i verkligheten! :D
Åh vad jag längtar tills vi flyttar in nu! Vill börja göra iordning nu nu NU!
Tapetsera och se vårat resultat växa fram!
underbart!

Ny friss?

jag får paniiiiik på mitt hår! På riktigt. Jag vill göra något. Jag vill ändra mig om så bara liiite lite, Jag vill ha en ny frisyr (men vågar inte klippa mig för kort :S) jag vill färga håret, jag vill så mycket märker jag haha!
MEN
What to do... what to do.....?

Det står helt still i hjärnkontoret nu kan jag säga. Jag som aldrig brukar ha problem så sätt när jag ska till frissan, då vet jag oftast vad jag vill ha men nu.. NADA! Hjälp?
Är lite halvsugen på mitt röda igen..

Men det värsta med rött är att det fort blir så dassigt och utväxten efter rödfärgat hår är INTE snyggt.. inte enligt mig iaf.. Så jag är lite kluven, sen kommer bla min mamma döda mig om jag skulle färga det rött igen haha!
Som jag klagade o slet för att få bort det i somras så förstår jag ju lite varför också.. men ändå.. Det var snyggt, när det var fräscht :)

Sen vill jag ändå ha kvar mitt mörka. Kommer INTE bli ljus/-are igen. Det har slitit sönder mitt hår såpass mycket redan så nu får det vara nog.. Så antingen rött eller mörkt.. är ju mörk nu så då blir det ju iofs inte så mycket förändring men man kan ju slänga i lite slingor så blir det ju genast lite roligare.. hmm Tål att tänkas på..
Men då skan man hitta en bra frisör som KAN det också utan att förstöra eller slita för mycket på håret.. Och det är inte det lättaste kan jag ju säga..
Åh vilka problem..
MARIA KOM TILLBAKA NU!
Min frisör som jag brukar ha och har haft i flera år är mamma ledig i säkert ett halvår till.. Med henne hade jag aldrig några problem. Hon gjorde mitt hår perfekt och det är svårt att fylla ut hennes plats ska ni veta.. Jag är kräsen när det kommer till frisörer... suck...

inpackning

Tack förresten till personen (anonym?) som tipsade om studio west här i std och deras hårinpackning med färgpigment.. Ska absolut åka och köpa en sådan :)
Det kommer nog rädda mitt hår en hel del :)
GLAD!

Men är det någon här i Stenungsund som vet om dom är bra på att klippa där uppe på Studio West??
kanske skulle ge dom ett försök.....

Xmas pic.

MEEEN Nu får jag skärpa mig.. Det har redan vart jul och nyår och hinner väl säkert bli midsommar också innan jag slänger upp lite kort ifrån mina helger här på bloggen.. haha! illa.. I KNOW! Men nu ska jag ta tummen ur röva och verkligen göra det.. Men får dela upp det lite så det inte blir för mycket i ett o samma inlägg :) Jag hoppas ni överlever gott folk ;)

Vi börjar väl med Jul då.. Eftersom det kom först.. rätt och riktigt..
Vi firade ju som ni kanske minns ingen vanlig jul iår.. inte för mig iaf. Utan vi firade den upp i Sälen för omväxlingskull. Och visst det var charmigt på sitt sätt, inget så, MEN jag är så traditionel när det kommer till just julen.. Jag vill ha den hemma i värmen, med en gran och ett bord fullt med god julmat, glögg och allt som hör till.. Men det ska vi ha nästa år. Då har vi sagt att julen kommer att vara i mitt & Rasmus hus :D Så både min och hans familj ska fira ihop. Mysigt värre måste jag säga. Längtar redan nu ;) är det konstigt?

Nä nog babblat av mig. Säg till mig! NU kommer bilderna :) Ni får ha överseende med att vissa bilder har kass upplösning! iPhone är inte den bästa kamera i mörka lägen tyvärr..
Enjoy!

Utsikten ifrån stugan.. Såg backen rätt bra :)

lite förberedelser innan första dagen i backen.

Dags att ge sig ut

Efter en kall dag i backen så hade jag t.om FROST i håret... Brr 20-22 minus grader, det känns!




DAG 2 - Julafton!

Var hemma och fixade med julpysslandet och förberedde maten när dom andra var ute och svischade i backen. Varför..? Jag var SJUK! inte kul...


Vi hade jätte fint väder på jul


mamma i backen och på toppen

Våran lilla julklappshög.

Fick en jätte söt julklapp av älsklingen! Som han hade gjort helt själv och packat ihop så den skulle hålla hela vägen upp :)
och sen fick jag även dom godaste tofflorna i världen! tack SÖTNOS!

Efter mat, julklappsöppning och några glas vin gick vi bort mot hotellrestaurangen/krogen


Gladast i stan? hahah!

Mysigt men efter en öl gick vi hem och spelade plump istället :)
+ tog hand om min förkylning som jag lyckades åka på.. På självaste julafton..

Dag 3
- på juldagen åkte vi till the dogmountain aka hundfjället för lite åkning. Hade dock sämre väder, -10 o småsnö.. vilket gjorde det jäkligt kallt och jobbigt.. småspik.


Den ökända väggen... Den kan inte vara så rolig att åka ner för.. den var braaanddt :S

Efter några åk så fick vi ta en paus för lite fika och värme.. Inte för att jag behövde värma mig, var både varm och tom svettig haha!

Mörkret kom fort, redan vid 15-tiden.. så då packade vi ihop och åkte tillbaka till stugan, duschade och gjorde oss iordning och avnjöt lite vin och ostbricka innan kvällen drog igång :)

Gick till gustavs grill för att äta en juldags-middag Som var riktigt god! mums!

mmm så jäkla goda revbensspjäll! I love!

Efter maten blev det en kaffe avec och sen tog vi taxi ner till Experium/hotellet i Lindvallen och körde lite bowling för att bränna bort maten ;)



Christer som var "nybörjare" (han hade spelat en gång tidigare i hela sitt liv) vann bowlingen och naturligtvis så kom jag sist hahah! Men jag hade roligt ändå. Efter bowlingen gick vi hem, fortsatte firandet lite och spelade några partier med Plump :)

Dag 4 - hemgång!
Äntligen var det dags att börja rulla hemåt mot Vänersborg där älsklingen skulle komma och hämta upp mig. Som jag saknade honom! 4 nätter ifrån varandra. ;) Kärlek


på vägen hem såg vi en avåkning.. strax där efter möter vi hela värmlands styrka med polis, brandbilar och ambulanser tror jag.. hmm skumt, så hemsk såg ju ändå inte avåkningen ut.. men men det kanske hade hänt något inne i bilen.

***

Det var min julhelg 2010 det.
Får snart slänga upp lite bilder ifrån Nyårsafton också, så att det inte tar lika lång tid för det :)

VSFS2010

Nyss hemkommen ifrån jobbet och bänkade mig i soffan. Var väldigt skönt att få sitta ner lite kände jag.. Sen när älsklingen kommer hem så ska vi ta och göra lite pannkakor till middag/kvällsmat :D Mumma!
MEN
 medans jag väntar så kollar jag på reprisen av The Victoria´s Secret Fashion Show 2010!! Katy Perry, Akon och massa fler artister sjunger och showar, Chanel fick sina första vingar osv :)

Älskar verkligen när V.S.F.S går. Sån inspirationskälla. Man får idéer till hår, frisyrer, make-up, kläder (läs underkläder haha), skor och massa massa mer. I just LoVE it! Och vet ni vad det roligaste är. haha. Jag tror faktiskt helt seriöst att det är fler tjejer än killar som blir klistrade framför tvn när en Victoria´s secret visning är.. Skoj skoj :)
men nu verkar det vara slut.. vilken show! hade verkligen velat uppleva det på plats någon gång och inte bara ifrån tv-soffan.. well well. dream on little girl..

nä oj nu ringde precis plutt.. snart är han på intågande. dags att börja förbereda matlagningen här hemma :)
O vet ni vad som stod på bordet i väntan på MIG när jag kom hem :D
Blommor!! ♥ Så fina var dom!

Älskar min Rasmus :)
Han vet hur man ska göra mig på bättre humör, var ju inte alltför glad imorse..
♥ Kärlek

Uuuuusch vad jag tycker synd om mig själv....

img_5694 (MMS)

Uuuuusch vad jag tycker synd om mig själv. Och jag får göra det just nu. Har fått massa utslag i ansiktet och jag vet verkligen inte varför. Om jag ätit något konstigt? Eller använt fel smink? Vet inte vad det kan bero på. :( men ont gör det. Eller det kliar mest men man kliar så mycket så att det gör ont :( och till råga på detta ska jag jobba idag :( mindre sugen på det när jag ser ut såhär faktiskt. Rasmus säger att det inte syns något men JO det gör det. Och jag känner det framför allt. Hade helst av allt bara velat ligga kvar i sängen idag och inte gå utanför dörren. Men inte jag inte. Sån tur kan man ju inte få ha.. Ska köpa hydrokortison salva sen innan jobbet och ligga hemma imorgon med det i hela fejjan. Lätt! Och försvinner det inte då så får jag gå till vårdcentralen och kolla upp det. Jävla skit grejer. Hoppas att ni fick en bättre start på den nya veckan än vad jag fick iaf...

snaaaaart

Fasiken vad kass jag är på att uppdatera bloggen.. men nu efter nyår kommer all hets och stress äntligen börja lugna ner sig lite.. men jag lever och andas för fullt :) Så på tisdag LOVAR jag att göra en bloggbomb med inlägg, kort och massa nya uppdateringar för då är jag ledig :) wihoo!
Men innan dess så ska jag passa på att fortsätta njuta av min lilla ledighet jag har nu över nyår bara.. Ska kolla klart på polisskolan och sen göra mig iordning inför natten och lägga mig i sängen bredvid älsklingen och kolla ut lite garderober till huset ;)  Är inte alls lika pigg och framåt som jag var igår kväll... undra varför ;) hehe!

Önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett riktigt bra 2011  !

SWEDISH POWER

Kom igen nu gott folk! Nu är det bara 2 timmar kvar innan tävlingen avslutas.. Så vill ni vara gulliga och hjälpa min älskling att vinna den STORA pokalen så skickar ni ett litet sms med texten spc vote 15 till nummer 72550. Det kostar bara 5 ynka svenska kronor och det kan ni väl undvara för en god sak ;)
Såå kom igen nu gott folk! Var lite snälla nu såhär i början av 2011 och hjälp Min Rasmus till första platsen!!
Nu gäller det!! :D
T A C K!


www.swedishpower.se

RSS 2.0