Dagens

Ja idag har jag iaf gjort en god gärning. På min otroligt långa rast (not) så sprang jag iväg och köpte mig ett mörkbrunt flätat läderarmband som stödjer rädda barnen!

Större delen av pengarna skulle gå oavkortat till Rädda Barnen... men frågan är ju egentligen hur mycket som verkligen når fram.. Well well jag hoppas att det hjälpte en liten stackare att få vatten för dagen iaf :)

Är på sånt sjukt shoppinghumör så det är inte sant.. Känner att det börjar spricka i sömmarna på mig.. Vill shoppa ALLT! Hahaha mindre bra med tanke på att vi måste spara spara SPARA!
Jag har iaf beställt lite kläder från nätet som borde dimpa ner i brevlådan snart tycker jag. Då blir det lite nytt iaf
-wiho- Sen så MÅSTE jag köpa mig en ny vårjacka/skinjacka. JA, jag måste faktiskt köpa mig en ny. Den jag har nu har jag haft så länge jag kan minnas och då är det dags för en ny. Liiiite får man allt skämma bort sig själv också tycker jag. Så det ska jag faktiskt ta o göra nu när lönen kommer, då jag har råd också ! Kommer få en riktig monsterlön :D så kommer ha råd att både tatuera mig, shoppa lite OCH Spara undan flera flera tusen. Me like! Fler sånna löner TACK ;D

Kommentarer
Postat av: tobbs

kika gärna in på min blogg :)

2011-01-16 @ 20:51:34 // URL: http://tobbs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0