Garderober!

Wiihooo! :D Jag har ju faktiskt glömt att berätta för er vad jag och sambon inhandlade sist vi var på Ikea. Oooh! Jag är så glad, sååå glad tralalalalaaaa *sjunger* :D
Vi har handlat all inredning till ALLA våra garderober nu! ALLT är klart! Så det är bara att montera ihop och sen börja hänga in mina kläder !! Kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar till Mars-månad nu. Jag spricker snart tror jag ;)
Vi kommer får en väldigt stor garderob måste jag få skryta med lite också ;) 7 garderober på en vägg på 3,5m. Och det täcker heeela väggen! Ohlala! Kommer att bli så sjukt snyggt! Ni ska bara vänta o se :) För självklart kommer det att komma upp kort på hela renoveringen så ni får se hur allt blir.




Nä nu ska jag ta mig en dusch och sen hoppa i sängen och nana. Imorgon ska vi ge gärnet på jobbet, till och med mer än vad vi gjorde idag... :S -puh- ;)

Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Anton Svensson

Hej Kolla gärna in min blogg ! , Skriver om mode och träning !

Släng gärna in en kommentar också ! Skulle vara riktigt soft ! Ha det bäst / http://mrcarlanton.blogg.se

2011-01-20 @ 22:17:00 // URL: http://mrcarlanton.blogg.se/
Postat av: tobbs

Hej! fin blogg du, själv driver jag en personlig/modeblogg kanske något för dig att sysselsätta dagarna genom att läsa? kika gärna in! http://tobbs.se :D

2011-01-20 @ 22:17:23 // URL: http://tobbs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0