YES


Nu är dom äntligen mina!!! Har precis klickat hem ett par nya converse då mina vita går på sista versen känns det som. Så snart dimper det väl ner ett par nya i min brevlåda.. ÅH Can´t wait! :D
Inte för att jag kommer att kasta mina gamla converse (no way in hell, dom är som bäst lite slitna och ingågna!) nej nej, dom ska användas dom med :D
Lovley!

Skäms på mig!

Fy vad dåligt av mig!! Men jag har faktiskt en bra förklaring. Hehe! Jag blev kidnappad efter jobbet igår. Lovar!! Sandra kom och hämta mig på Centralstationen så åkte vi vidare till Ikea :) fick faktiskt med mig en del hem :/ oopsi! Konstigt att man aldrig kan gå på Ikea utan o få med sig nått hem.. Det är en drooog! Efter Ikea åkte vi iaf hem till Stenungsund, tog en glass i solen sen hem och grilla! Mumma var det. :)

idag ska jag däremot åka direkt till garaget idag och få min bil fixad. Den mår ju inte riktigt som den ska.. Urk.. Tändkasett, tändstift, olja och oljefilter ska bytas. Behöver byta kamrem också men får ta det en annan dag. Även om det är typ det viktigaste :S lite jobbigt att köra utan kamrem liksom haha ;) nåja ska verkligen försöka ta tag i korten när jG kommer hem om jag inte är för trött!

Nu gott folk är det sommar!! :) lycka!

img_5788 (MMS)

Nu gott folk är det sommar!! :) lycka!

Soon

Förlåt förlåt förlåt mina söta läsare men jag har verkligen inte haft någon tid över till datorn dom senaste dagarna. MEN jag lovar att jag ska ta tag i det imorgon efter jobbet igen :) Har en del smarriga kort ifrån midsommar som jag tänkte smälla upp :) Den som väntar på något gott vet ni väl :)

Puss & God Natt!

Pigg?

Okej... Härligt. Idag är man inte lika fräck som igår. My god! Men nu blir det lite lunch och sen drar vi ut mot Lysekil och crusingen :)

Midsommar på bästkusten är alltid bäst


Gott folk!
Vi ska snart äta lite frukost här hela gänget efter lite party igår.. Sen är det påt igen ;) hehe! Man firar ju faktiskt bara midsommar en gång per ÅR! (och inte en gång i livet som Simon så fint uttryckte sig förra året ^^)
Sen ska vi käka lite gött och sen leka lite hehe. Får se hur folket reagerar på lekarna detta året! Förra året var ju en succé! Lektanterna bea & sandra är i farten. Watch out ;)

Hoppas nu verkligen att ni får en kanonfin dag!! Tänk nu på att det bara är ett halvår kvar till jul ;) Så NJUT utav dagen och vad den än har att komma med !

PUSS på er från en glad midsommar tjej!

bild från Midsommar 2010

Stress

Helvete vad stressad jag är!! :O mamma Mia andas i påse! Kommer snart komma fram till Std för att då åka raka vägen hem för att duscha och göra mig iordning inför kvällen. Måste hinna packa färdigt allt också. Oj oj oj! Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha med mig :/ gaah! Känner mig som sagt liiiiite stressad haha ;) sen kommer Sandra också wiie! Det kommer nog bli en bra kväll ändå. Beror väl på men jaha det ska vi inte ta här. Hej så länge gott folk / från en stressig bea :)

Time for work!!

img_7603 (MMS)

Time for work!!

Nytt i smyckeslådan!

img_4134 (MMS)

Nytt i smyckeslådan!

Mobil inlägg

Jag är ledsen kära läsare men ni får överleva med mitt mobilbloggande idag och imorgon. Har verkligen ingen tid att sitta vid datorn på. Jobbar på dagarna och planerar midsommar på kvällarna. Idag ska vi ut o handla all mat jag o älsklingen. Usch. Notan kommer väl landa på 4papp eller nått hahah vi är rätt många som ska ha 3rätters och frukost dagen efter. Men det kan nog bli skoj detta :) åh längtar så tills imorgon. Wiie! Ska ta o köpa järn tabletter också o hoppas på att snurrande kan bero på det. Annars ska jag till vårdcentralen nästa vecka har jag bestämt :) well well well nu måste jag koncentrera mig på vägen känner jag så jag inte spyyr! PuS så länge!

Städa är inte o tänka på?


USCH jag borde verkligen ta tag i hemmet märker jag.. Ser ut som F-A-N rent ut sagt.. Måste städas! MEN jag orkar inte riktigt nu pga yrseln.. satan i gatan vad irriterande det är.. Har iaf hunnit tvätta lite. Ett måste innan helgen så alla kläder man ska ha med sig är rena o hela. Väldigt viktigt ;)

Frågan är ju då VAD man ska ha på sig..? Hmm.. Tror tror tror jag vet vad jag ska ha på midsommar men inte riktigt 100 än.. Om det nu blir så kallt som dom säger o regn så passar det ju inte alls! Då kommer jag ju frysa ihjäl :O attans då. Jävla svensk sommar som aldrig kan ha uppehåll! Skit väder! Får väl rota fram vinterjackan o ta med i värsta fall haha! (eller hur sandra) för jag är verkligen frösen av mig!
Men jag hoppas att detta stämmer ;) gott!

Näää det löser sig. Imorgon ska jag iaf köpa nya tunna leggings eftersom mina tydligen är helt spårlöst försvunna... förstår ingenting. Jag hade hur många som helst och nu inte ett enda par... ?!?!?!?! Skumt...
Så nu är det dags att hänga upp tvätten och sen lägga mig och glo en film och hoppas på det bästa!

svimma?

Det blev ingen shopping för mig idag.. Jag mår som en potta skit rent ut sagt! När jag kom hem ifrån solningen förut så kände jag mig lite yr i bollen så jag drack vatten och tänkte att det skulle hjälpa, men icke! Nu när jag färgat håret och duschat så har det vart nära svimningstadiet några gånger så jag beslutade mig för att stanna hemma.. Har iaf fått i mig lite mat så nu känns det bättre! Hoppas det inte kommer tillbaka!!

Ska dra med mig datorn, blocket, tidningarna o allt annat in till sovrummet och lägga mig på sängen istället. Ska kika runt lite inför matshoppingen imorgon.. Hörde att dom hade färskpotatis för cirkus 1KRONA kilot någonstans så dit ska vi absolut åka :) billigt !!

Mantorp Del 1

Slänger ut en liten bildbomb med dom första korten ifrån Gatebil Mantorp! Dom är tyvärr agna med min kassa mobilkamera så ni får hålla till godo med dessa än så länge. Nästa del kommer korten som är tagna med systemkameran. Dom är lite bättre, jag lovar :D


Jag och Nejna vid bankörningen

Mongo 1 o mongo 2? :)

Rökigt?


Grilla lite på campingen :) gottigt

första parkett

strippen


röök

Killarna spårade ur i vanlig ordning... grädde, lakritsfisk och cola...? gott?

Frasse hade ju en söt groggmugg iaf haha

Träffade Kaninen även på Mantorp ;P
Synd bara att fulla människor är så jävla efterblivna! ÅH!
Arga var vi *grr*


Det var allt för denna gången. Kommer komma upp fler på facebook och även här så småningom!
Puss!

Straight up!

OJ vad läsare ni var igår :O bara sådär också !
En får tacke ;) Verkligen skitkul att så många nya hittar hit :) Big like on that one!

Idag unnade jag mig verkligen en redig sovmorgon. Klev inte upp ur sängen förän 12.25 för att vara exakt. Men det var nog välbehövligt. Kände mig lite väl trött igår så..
Så nu är jag vaken och pigg och redo att ta tag i dagens äventyr ;) Har precis sörplat i mig lite frukost så ska väl klä på mig o åka ner till Stenungsund och ge mig själv några minuter i värmen! Kan behövas. Är så jäkla gott att sola..! Sen måste jag tanka också så jag kommer hem igen. Argh! Åker på reservtanken för tillfälligt :S
Duscha - färga håret - sätta på sig ansiktet - lunch -
och sen ner till stenungsund igen för lite småkik i affärerna om jag orkar :) Får se på det och får se vad klockan blir..

Några av bilderna från Mantorp kommer senare idag också så håll ut :)

OMG

Jag tror att jag dog lite!! Kolla in denna videon så förstår ni vad jag menar...! Oh MY!


Såg dom på Mantorp nu i helgen och dom är faan helt sjuka! Men sjukt jävla duktiga på att köra. Ååh vad sånt är skoj att titta på när det är bra förare som kör!
Team driftmonkey är kungar :)

ToDo


Yes ! Då var alkoholen till midsommar kirrad! Den kommer hem till dörren på torsdag innan vi åker ut till Tjörn :) Känns rätt gött att ha någon som kör hem sånt när man är iväg och jobbar så det bara står och väntar på en sen ;) mumma! Kommer bli en jäkla helg det här!

Har även hunnit med lite mer idag. Har haft morgonmöte på jobbet vilket innebär att jag får gå upp RÖVtidigt.. Klockan 6 ringde klockan.. urk trött chey... Har jobbat, hunnit med grillning i garaget, solat och betalat räkningar samt alkoholen då ;) Gött mos!
Nåja!
Imorgon är en ledig dag, vad ska jag göra med den tro.. hmm.. bara njuta tror jag! Sola lite kanske och sen ner till torget o se om jag kanske hittar nån rea.. Man vet ju aldrig.. Jag måste ju ändå hitta 2 nya bröllopsklänningar.. Dock inte den vita sorten utan med som gäst :) MEN vad tusan ska man ha på sig.. hmm!
Ska nog nätsurfa lite nu.. Shipohej!

IT´S GOOD

Planering

vad ska man hitta på denna regniga söndag då!? suck!

Har suttit o planerat midsommar lite. Eller rättare sagt matsedeln på midsommar, för det blev vi som åkte på det denna gången med. Så har ringt runt lite o kollat vad folk äter o inte.. Alla äter ju inte sill och sånt så då måste man ju ha något substitut..
Men vad har man för midsommarmat egentligen??
Jag vet bra sill o potäter typ haha!

GATEBIL MANTORP


HEY HO, LETS GO !
God Morgon mina solstrålar!
Snart dags att packa in sig i bilen här och åka mot Mantorp för en spännande, händelserik dag full med däcktjut och snabba bilar ;)
Det blir jag, älsklingen, Nina & Simon som åker. Blev inte riktigt som tänkt. Vi skulle vart iväg hela helgen med dom andra egentligen men eftersom det här med taket kom emellan så valde vi ett helt tak istället för en fest helg på mantorp.. Rätt val tror jag allt ;)
Men 1 dag får vi allt och det räcker nog och blir över så får vi ta igen det nästa år istället :)

Jag måste förvarna er lite nu i förtid, att uppdateringen här kommer nog inte vara alltför effektiv under helgen.. Kanske om jag slänger in ett mobil-inlägg någon gång men datorn lämnar jag hemma. Så får uppdatera bättre med bilder osv när jag kommer hem igen <3

Ha en superbra lördag gott folk! För det ska jag haa! :D
PUSS

Ja eller nej?

Frågan lyder ju.. Mantorp imorgon eller inte??!



det spöregnar idag och jag har en känsla av att det kommer vara regn imorgon med :-/ doh! Vet inte om jag är så super taggad på att stå ute i ösregn o bli sjuk. O dessutom betala för det. Det kan jag göra hemma isåfall. Men som sagt. Det återstår o se imorgon..

Bilbekymmer

Hemma i stenungsund igen men fast på Rasmus jobb. Bilen har varit hos farbror doktorn så nu har jag fått reda på vad det är för fel. Urk! Kommer bli fattig nu! Skitbil. Men sen när den är lagad o hel igen så ryker den. Vill ha en större bil nu och speciellt en med 4-hjulsdrift så jag kommer upp gör backen hemma i vinter sen.. Uj uj uj..

inga mardömmar

usch usch usch för min jäkla bil alltså.. drömde dock inga mardrömmar om den i natt men det lär väl komma efter idag skulle jag tro. :S Motorlampan började ju lysa igår igen så ska åka in till Peter här sen så han får felsöka den igen och förhoppningsvis få fram vad felet kan vara sen får jag åka och shoppa bilprylar.. usch kommer bli fattig :/
Men innan dess så ska jag klä på mig, sminka mig och göra mig iordning och ta mig bort till Anja och Hugo :) Kanske hinner lagom till han ska till dagis så tar vi en promenad sen :) Hade vart gott! sen blir det frukost !
Så ser min dag ut än så länge. Mys o sen ta tag i bilhelvetet...
Tur att det är en fin solig dag iaf!
Ha en bra dag....

Onsdag

Åh så nöjd jag blev över mina naglar :) massa fina! Lite blommor fick vi till också för den där lite somriga känslan :) sen hann jag även med lite fika, shopping och felsökning på bilen... Usch den där bilen kommer att ge mig magsår alltså!! Nåja! Har haft en mysig tacokväll med min fruga så nu har vi även hunnit planera lite lekar inför midsommar! Haha kommer skratta gött nästa fredag kan jag ju säga ;) hehe! Men nog om idag. Ska hämta in min väska ifrån bilen och göra mig iordning inför natten. Imorgon är en annan dag och då ska jag ta tag i min biljävel.. Urk! Natti gott!!

Nails

Befinner mig i Vänersborg för tillfället. Ska äntligen få utnyttja min present som jag fick när jag fyllde i slutet av Maj. Jag ska göra mina naglar - äntligen. Dom ser ut som stryk just nu :S usch men snart så. Snart är dom fina igen!

Funderar på att köra fransk manikyr igen. Det är så himla fräsht på sommaren men har inte bestämt mig riktigt 100% ännu. Det återstår att se snart ;)

Sen blir det nog till att försöka få in en dejt med min älskade Catta! och självklart resten utav gänget :)
<3 mina älskade vänner!

Satan i gatan då!

Jag har både bra och dåliga nyheter.. Iaf för mig! Vi börjar med dom bra såklart :)

Jag har äntligen hittat min iPhonesladd så nu kan jag slänga in kort OCH ladda telefonen igen! Big Like på den!

Den låg på det mest konstiga stället också.. Jag har alla mina bikinis i en påse i garderoben och där i låg den. I min bikini påse insnurrad bland alla snören!? What the fuck liksom haha! Måste vart gött snurrig i bollen om jag lyckades pilla in den där.. Nåja nu är den funnen igen och jag kan andas ut :)

Dagens dåliga nyhet kom med posten. Rent utsagt. Hade fått ett brev men det var helt uppslitet och inlindat i en plastpåse med ett brev ifrån posten...

"Vi ber om ursäkt! Ditt brev har tyvärr skadats  under postbehandlingen på Göteborgs postterminal.
Saknas något? Kontakta oss, se nedan."

Saknas nått?!! WHAT!! Hela brevet kanske eftersom kuvertet är tomt era jävla puckon!!!! ÅH vad arg jag är över detta! Så sjukt jävla irriterande. Och med tanke på att jag inte har en aning om vad det var i eller vem det är ifrån så är det ju inte så lätt att beskriva innehållet för idioterna på posten heller..! Faan att dom inte kan hantera andras saker med respekt! Jävla nötter!!! Imorgon ska jag ringa och ge dom en FET utskällning!

SÅ en FET disslike på POSTEN och deras slarviga anställda!

HÅR


Jag ska tydligen klippa mig och färga håret snart enligt älsklingen :) hehe present ;)
Det är egentligen välbehövligt.. Var ju hos våran frisör för ett tag sen men skulle ju åkt dit redan efter 6-8 veckor igen för toppning av mitt hår.. Men så blev det icke.. Så detta var ju perfekt :) Får se vilken tid han bokar bara så blir vi båda snygga i håret sen :)

Men med detta så kommer min ständiga fasa inför ett frisörbesök.. :S hur mycket ska jag klippa? BARA TOPPA! och försöka få det jämnlångt har jag bestämt nu iaf men sen kommer då färgen! Oh My!
Vet inte om jag ska ha kvar mitt helmörka hår eller om jag ska piffa upp det med lite slingor igen.. Vet iofs hur jag vill se ut i håret, men frågan är ju om det går....! Hoppas! För isåfall så har jag bestämt mig hur jag vill ha det.. tror jag.. haha!
Typ såhär iaf.. Mörkt med blonda slingor!


Detta är min absoluta favvofärg. SÅHÄR önskar jag att jag hade mitt hår..!
Mörkt och typ lite solkysst.. Oh så fint. och långt och slarvlockar.. Me like it alot! GE MIG!

Sen finns det ju även lite andra exempel som man hade kunnat göra.. Frågan är bara vilken som är bäst, snyggast och vilken det blir ;)






Det ska iaf vara mörkt, nästintill svart med ljusa slingor.. jaja det återstår väl o se vad som går att göra..

Galen

Mörrn Mörrn!

Fortfarande ingen telefonsladd.. Skit också. Aja den kommer väl fram. Annars får jag köpa en ny.. Kul.. NOT! Nu blir det iaf jobb som gäller sen hem och fortsätta leta! Gaah! Blir galen!

Senil?!

Faan helvetes jävla skit! Nu har jag tappat bort min kabel till telefonen!! :O den som både laddar ochgör att man kan föra över kort till datorn :( åh så irriterande med tanke på att jag hade den senast idag! •Morr• ska sova på saken och hoppas jag kommer på vart jag lagt den imorgon. Natti gott!

BAD!

Hallå! Ni kommenterar jävligt dåligt må jag säga ;)



i brist på annat så bjuder jag på en gammal bild ;) Nu ska vi äta jordgubbar och gotta oss hela kvällen!
Pussen!

Just can´t get enough

Ska strax åka in till Stenungsund och handla lite.. Mat tänkte jag men är mer sugen på att handla skor... Ajdå.. Dumma shopping sug! Ska försöka hålla mig ifrån att handla så mycket som möjligt nu tills vi åker till Turkiet :) Där kan jag handla massor sen ! Wiie!
Mat var det ja.. Idag tänkte jag göra lite fläskfilé. Mumma! Får se om det blir godkänt av älsklingen sen hehe ;)
Fast det tror jag nog <3
Puss!

McFlurry

Just det ja.. Jag prövade den nya McFlurryn igår på donken här i Stenungsund..
McFlurry med ballerina kladdkaka.

Vet inte vad jag ska tycka riktigt.. Visst den var god men jag tycker att det blev liiite för mycket av det goda. Glass, kaka och smak av kladdkaka.. Nja.. Håller mig nog till min vanliga mcflurry hedanefter.
McFlurry smarties! Den är god den! :D

Pigment

Jag var iväg och sola imorse efter att jag hade lämnat av hjärtat vid jobbet. Gott det. Behöver lite värme kände jag. Och jag fick faktiskt lite lite färg ;) Wihoo! Tror mitt pigment har blivit lite bättre nu sen förra året när jag var utomlands så "mycket".


Jag hade jätte bra pigment när jag var liten (med tanke på att jag har italienskt blod i mig). Så jag var lik min far när jag föddes o var liten, en svart kalufs till hår och blev brun om jag tittade på solen. Men sen blev jag sjuk och fick massa medicin och behandlingar som i stort sett tog bort allt jag hade.. och efter många många många år så har jag äntligen fått tillbaka lite. Hoppas bara på att det blir bättre o bättre nu så att man kanske kan få tillbaka det man en gång hade :) Men det tror jag inte.. Min riktiga hårfärg har ju faktiskt blivit ljusare med åren.. Hoppas bara inte huden henkar på den trenden.. :P

Helgen

Hade en jätte mysig helg faktiskt. Även fast jag jobbade ;)

I Fredags 10/6 hade vi fredagsmys hemma hos Nina & Simon. Med räkor då såklaaart! ;) Vad annars på en fredag när man bor på västkusten?

Mumma ♥
Sen kikade även Martin förbi så vi klämde ner oss alla 5 i soffan, kikade på film och åt massor med godis och jordgubbar :) Precis så som man får göra på helgerna.

Kollade på en film som hette R. En dansk film som handlade om en kille som åkte in på danmarks värsta fängelse. Spännande men även lite knepig film. Irriterande slut också men men.. Läs mer om den på www.imdb.com

Lördagen 11/6 tillbringades största delen i Gbg. Jobbade en sväng, åkte till Stenungsund för att äta på kinan och sen för att åka in till Göteborg igen :) Även denna dan tillbringades med Älsk, Nina & Simon :) Det var dags för BIO! Äntligen!!
Hade bokat 4 biljetter till Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides.. I 3D ;)

Äntligen skulle jag få träffa Johnny igen ;) hehe! Och i 3D dessutom. Hade tankar om att det skulle kännas som att han satt bredvid mig med dessa effekter.. men icke.. ;P Han höll sig på duken..

Härligt väder i gbg så vi kunde softa utanför innan det började

Inte världsbäst kort om du frågar mig haha! Men kul var det med 3D glasögonen iaf ;) Andra gånger för mig men första gången för Nina så vi tog hennes 3D-oskuld och det var hon glad för iaf :)

Snygga som få haha! ;)

Sen drog filmen igång. Den var faktiskt helt okej.. Lite väl seg bara.. Mycket snack och lite action om du frågar mig. Jag tycker ändå alltid att ettan är bäst.. tyvärr ska dom oftast förstöra det med massa jobbiga uppföljare. Men jag var glad ändå. Johnny var sig lik haha! Får köra piratfest snart NINA!! :D

POC - On stranger Tides

Wedding

Var ju på bröllop förra helgen. Min halvsyster var det som gifte sig (äntligen ^^)  så det blev en hejdundrandes fest med dans, sång och lite fall haha! Här är några kort som ändå är barntillåtna eller vad man ska säga ;) trevlig kväll var det verkligen iaf! No doubt about that!

2011-06-04

Såhär såg man ut iaf.. lila klänning och vågit hår :)

Moi och min glidare till bror ;)

11 cm och med öppen tå fick pryda mina fötter, och brorsan hade snygga skor han med :)

En glad syster och en bröllopspuss som herr & fru :)


Till vänster: Brudtärnorna Nellie & Moa.   Till höger: Mammi och Nellie

Mormor i mitten och morfar!

Brudparet!

Folket

Underbart väder och fin vy över Vänersborg!

Jag och min Kärlek ♥

Sen gick vi in och lyssnade på lite Liveband som stod för musiken kvällen till ära

Dans och sång!

Syskonkärlek.
Min mamma och min moster. Båda lite runda under fötterna kanske? ;) hehe

Dance like there is no tomorrow


Long time no see.
Brorsan och Åsa!

Detta får bli sista kortet för sen åkte kameran i väskan och jag fortsatte svänga mina lurviga på dansgolvet ;)
En underbar och lyckad kväll! Får väl se när nästa bröllopsfest blir ;)

Puss♥

Soon

Bloggar mer snart... ligger ute och solar ;)

Vääärme!

Ööh! Vad hände med vädret eller?? Jag dör typ av värmeslag just nu. Imorse när jag klädde på mig för att gå till jobbet så klädde jag mig för 14 grader o grått väder... Ni förstår ju att jag dööör av värmen nu typ då. Plus att idioten på bussen inte sätter på ac! Morr!!

Aja.. Hem hoppas jag att jag kommer iaf. Blev lite ändrade planer.. Tror jag iaf. Vi äter middag hemma och åker sedan gör att titta på Johnny Depp i några timmar. Åh Depp i 3D!! Kommer kännas som om han sitter brevid mig hehe ;) göttans! meeeen vi får höras igen lite senare. Orkar inte skriva mer nu, mobilen you know :) puss!

Tröttis

Idag var det riktigt tungt att kliva upp. Ville bara ligga kvar och mysa i sängen. Men fick kämpat mig upp ur sängen och blev lite rädd för mig själv i spegeln när jag väl kom in till badrummet. Håret stod åt alla håll och jag var tröööött! Men snabbt fixat och nu sitter jag på tåget mot jobbet med skön musik i öronen.

Idag är det ju bara en kortis på jobbet sen blir det hem och äta ute någonstans för att senare åka tillbaka till stan igen för att gå på bio :):):) ÄNTLIGEN ska vi få se Johnny Depp och piraterna, i 3D dessutom :) ska bli skoj!!

ha det gött så länge :)

Helg!

Wiho! Nu är det äntligen helg (inte för att jag är ledig men ändå) ^^ hehe. Ska åka raka vägen hem till Nina & Simon och äta räkor och mysa :) min lilla plutt ska ju självklart vara med han också men han kommer själv :) hoppas ni får en mysig fredag med mycket mys gott folk!

snart..

Snart är taket helt klart! Så himla skönt. I dagarna här la killarna på dom sista pannorna på taket så nu har vi ett helt tak igen :) Det enda(?) som ska på nu är vindskivor, lite plåtar och rännorna så är det färdish :) Så himla jäkla duktiga har dom vart och min prins har vart så superduktig så det är inte sant :D

Riktigt fint blev det med det svarta taket om man jämför med det röda plåttaket som var innan.. urk. ska bli så skönt när allt är bytt! Men det får vi ta lite längre fram. Detta var ju mer akut om man säger så :S

Före


Efter


Mycket bättre :)

-

Morning! Time for work!

Punkt.

Nä vet ni vad.. Nu orkar jag inte sitta hemma längre. Jag har tvättat, diskat, lagat lunchlådor, städat, duschat, solat, dammat, vattnat blommorna, letat garderober, skrivit på viktiga papper, ringt mina "samtal" idag OCH fixat håret inför imorgon så NU tar jag mitt pick och pack och drar mot garaget jag med.. få lite omväxling ifrån hemmet :) Ska försöka fixa nya lampor till bilhelvetet också... åker just nu runt enögd =/

PUSS ♥

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF

Då är det snart dags i år igen för Stenungsunds volvoträff så tänkte passa på att göra lite reklam ;)
Så kolla hit nu alla volvofreaks. Dags att putsa upp bilen och skicka in en anmälan kanske ?

Klicka på bilden för att komma vidare till hemsidan där all info och möjligheten till anmälan finns.
(öppnas i ett nytt fönster)




Har du eller din vän en rekondfirma som vill visa upp sig & sälja produkter på träffen???
HÖR AV DIG.
Kommentera detta inlägget eller klicka dig in på hemsidan och gå till kontakt.



WWW.STENUNGSUNDSVOLVOTRAFF.SE

Misslyckad shopping

Suck.. pratade precis med H&Ms kundtjänst och fick reda på att klänningen jag beställde i slutet av april var slut.. Jag beställde ju en i S men den var för stor för mig så skickade tillbaka och bokade in att dom skulle skicka en XS

 Men icke.. xs var helt slut. Så typiskt. :( Men fick pratat med henne i telefonen och tröstshoppade en ny bikini istället så den kommer i slutet av juni :) Den borde passa iaf för jag har en annan bikini från H&M med samma mått så det kan ju bara inte bli fel... :O

Men det blev alltså ytterligare en ljus bikini. Känns skönt ändå. Jag har för det mesta bara haft mörka eller svarta badkläder så det kan väl vara kul med lite förändring + att det är sjukt mycket snyggare med ljusa badkläder när man är riktigt solbrun :) Får jobba på brännan nu bara ;) hehe

Flowers

Måste säga att jag var en väldigt snäll flickvän igår ;)
Kände för att vara lite extra gullig mot min hårt arbetande karl så jag köpte lite blommor och ett gulligt kort.. hehe.
ibland kan man om man vill.. ;)


Blommorna var riktigt coola måste jag säga. :)

where is the Sun!?

God morgon gott folk! Sovit gott?
Vilket jäkla väder det är idag då... Regn och 20 Grader :O
Me don´t like it..! Jag vill ha sol och 25 grader! Varför kan jag Aldrig få det när jag är ledig..! baah!

Igår var det iaf ok väder även om det inte var nått sola väder. Men det var då banne mig inte regn iaf.. Måste kompensera det här på nått sätt.. Får åka och sola känner jag :D


Music ♥

Får bjuda på lite sjysst musik som spelas hur mina högtalare nu medans jag pysslar iordning alla mina miljoner kort på datorn! Men snart kommer det en bättre uppdatering! Håll ut! 

Min absoluta favorit just nu är iaf denna! Spelas flera gånger om under dagens 24 timmar!

Och så bjuder jag på Shakiras senaste!! ;)

En arg tor?

Det har tydligen åskat djävulen här i natt. Min kära sambo hörde väl en del innan han somnade tillslut. Jag å andra sidan låg mer som en klubbad säl än en levande varerlse och hörde naturligtvis inte nått. Vet bara att jag vaknade till av någon anledning , så frågade R om jag inte hörde åskan..? Haha! Jajamen man hade kunnat kasta in en atombomb i rummet utan att jag vaknar när jag väl sover djupt. Hopplöst. Fråga min mor ;)

idag är iaf en annna dag och den är kall! Brr.. Ska ta o jobba lite sen är jag ledig i två hela dagar :) så gott! Kanske får besök i från My Home town idag eller imorgon med. Gottigt :) hoppas ni får en bra dag trots det gråa vädret idag gott folk!

Sommarlistan

MIN födelsedag 29 Maj ;)
M&S Bröllop 4 Juni
Gatebil Mantorp 17-19 Juni
Midsommarfirande på tjörn 23-25 Juni
WestCoast Ferryrun 2 Juli
SEMESTER - AUGUSTI
Stenungsunds Volvoträff 6 Augusti
D&P Bröllop 6 Augusti
Vallåkra 20-21 Augusti
Resa till Turkiet 31 Augusti :)

GRATTIS

SVERIGE!!
Idag är ingen vanlig dag för det är Sveriges nationaldag! Hurra Hurra Hurra! Jag ska fira med att jobba lite sen kanske det blir lite gotta hemma sen :)

Och NEJ det är inte rasistiskt att fira sin egna nationaldag jävla nötter!

Final

Haft en toppen kväll ute på tjörn med gott folk, grillat, BB-finalen (grattis till Simon som vann) och lite småplanering inför kommande helger ;)
Kommer bli bra detta! Men nu är jag så mätt och trött så jag tror att jag deckar snart.. puh!
Imorgon är det dags att jobba lite igen och sen fira Sveriges Nationaldag såklart!!!

God Natt gott folk!

Dagen efter

Idag mår man som man förtjänar skulle jag tro ;) men det var ett jäkla roligt bröllop igår. För när nån i våran släkt gifter sig så blir det alltid ett jäkla kalas kan jag ju säga! Haha!

Massa sprit, öl, vin och champange flödade hela kvällen. Blev några vurpor att skratta åt (dock inga som jag stod för-puh-), god mat och massvis med skratt! En lyckad kväll helt enkel och vädret ska vi ju inte prata om ! Så underbart kanon väder. Kunde inte blivit bättre! :)

slänger upp kort sen om det nu finns några visnings ara bilder i kameran haha!

Nu ska jag se till o väcka familjen här i vargön så vi kan äta frukost i solen :) goott!!

We run the world girls

God morgon gott folk! Har ni sovit gott?

jag har iaf lugnat ner mig lite sen igår men vaknade med massa ont i halsen :( neeej! Jag har verkligen inte tid med det här. Får inte bli sjuk! Måste göra allt i min makt för att förhindra detta :)



sitter på bussen nu påväg till jobbet och det märks att folk är långlediga. Nästan tomt på bussen ju. Men inte mig emot. Jag hatar fulla bussar/tåg! Usch. Men nu ska jag bara in och göra mina 8 timmar sen är jag ledig över helgen och imorgon står det bröllop på schemat :) ska bli skoj!

Ha nu en bra fredag och njut av solen gott folk! Pussen

Man Down

Åh vad folk är dumma och gör mig irriterad! Så jävla lame att folk ska ta precis ALLT på så jävla stort allvar hela tiden.. Please!

Just nu så pratar jag faktiskt om Rihannas senaste musikvideo till låten Man Down. Skriverier hit och dit om att hon inte borde få komma undan med den här videon och bla bla bla.. Hård kritik får hon. Stackare. Jag gillar Rihanna och tror absolut inte att hon skulle gå ut och mörda Chris Brown kallblodigt pga en video!
Hatar alla jävla PK idioter som tror sig veta bäst hela tiden! Snälla nån! Och jag är verkligen super trött på att ni ska sitta och överanalysera precis allt hela tiden. Har ni inget liv eller?
Om nu den här videon är hennes sätt att bearbeta sin GROVA misshandel från sin FD pojkvän så kan hon väl få göra det utan att alla idioter ska kommentera massa elaka saker o tro PÅ RIKTIGT att hon ska mörda honom...!
haha!
Tänker ni inte längre än till näsan eller vad är det frågan om??

Och sen tycker jag inte att ett mord i en musikvideo är värre än ett mord i nån actionrulle..! Vad är skillnaden egentligen?

Titta och döm själva. Här är Rihannas nya video och singel MAN DOWN!
Enyoj!

Dagarna i bilder

Eftersom jag var i Vänersborg måndag & tisdag så blev det inte så värst mycket uppdaterande som ni förstår. Hade fullt upp med att träffa mina vänner, fika och grilla :) Men hann iaf fota några tillfällen så dom slänger vi upp nu i brist på annat. Jobbar ju ändå idag så då kan ni få kika på detta sålänge.
Har lovat mig själv att bli bättre med fotandet så ska ta tag i detta nu..!



Vi hittade en liten lilten liten bil haha! Faan vad roligt det såg ut! en sån där eu-moppe-bil.

Hälsade på Ockie, grillade och busade med kattungarna ute på högarna


DAG 2

Duschade, gjorde mig iordning & vägde mig hemma hos mammi och upptäckte att jag hade gått ner 2 kilo :)


Fick även träffat den här lille krabaten :) Som för övrigt tog detta kortet själv.
Sen bar det av hem mot Stenungsund igen där det var i full gång med taket..


Grillat även denna dagen :) Och med jordgubbar till efterrätt. Smarrigt var det.


detta var lite bilder från mina två sista dagar i maj månad.. Nu är det som sagt Juni och jag ser fram emot sommaren som aldrig förr :D Så mycket planerat och så roligt ska vi ha!! wiie! :D

Egentid


Jag har äntligen fått slagit ner min röv i soffan! Så skönt. Jag är helt slut idag.. Förstår verkligen inte varför jag är så trött hela tiden. Jag hade alltså kunnat somna sittandes här i skrivandes stund.. Usch vad jag hatar att vara trött hela tiden. Behöver SOL!

Har iaf vart själv nu på kvällskvisten så då har jag passat på att göra sånt som vi tjejer behöver ibland. Egentid. Jag har gjort ansiktsmask, hårinpackning, bodyscrub, rakat, filat, smörjt o allt sånt som hör till ;) Känner mig som en helt ny människa och är len som en babyrumpa över hela kroppen. Gott.

Då får älsklingen nått gott att krypa ner bredvid sen när han kommer hem ifrån sin lilla road-trip inatt :) Snäll och omtänksam flickvän han har minsann ;) hehe!

Känner nog för att lägga mig redan nu faktiskt.. ska vänta på tvättmaskinen bara sen ska jag hoppa i säng.. Är ju faktiskt en jobbdag imorgon med (iaf för mig) Får iaf lite sovmorgon! Gott det. Jag älskar sovmorgon :D

Natti gott på er!

En snabbis

Är så sjukt trött och hungrig på bussen just nu så jag får blogga lite mer när jag kommer hem sen :) ska faktist unna mig lite onyttig mat idag tänkte jag. Nu när hjärtat ändå inte är hemma. Inte kul att laga mat själv. Usch o fy nej! Ajaa hörs senare!

1/6


Men Hjälp! Det är redan 1 JUNI!!! :O Hur gick det här till egentligen..?! Sommaren SKA vara här nu men jag känner inte av den..! Hemsk tanke! Snart är sommarn över och man har knappt hunnit märka att den vart här... !! Hjälp.. snälla tiden gå inte så fort..! Snälla sommaren.. stanna kvar för evigt!
Får bjuda på lite härliga sommarbilder så kanske känslan blir bättre ;)
(alla bilder hittade och lånade av google.se)






Sommar ♥

RSS 2.0