Helgen

Hade en jätte mysig helg faktiskt. Även fast jag jobbade ;)

I Fredags 10/6 hade vi fredagsmys hemma hos Nina & Simon. Med räkor då såklaaart! ;) Vad annars på en fredag när man bor på västkusten?

Mumma ♥
Sen kikade även Martin förbi så vi klämde ner oss alla 5 i soffan, kikade på film och åt massor med godis och jordgubbar :) Precis så som man får göra på helgerna.

Kollade på en film som hette R. En dansk film som handlade om en kille som åkte in på danmarks värsta fängelse. Spännande men även lite knepig film. Irriterande slut också men men.. Läs mer om den på www.imdb.com

Lördagen 11/6 tillbringades största delen i Gbg. Jobbade en sväng, åkte till Stenungsund för att äta på kinan och sen för att åka in till Göteborg igen :) Även denna dan tillbringades med Älsk, Nina & Simon :) Det var dags för BIO! Äntligen!!
Hade bokat 4 biljetter till Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides.. I 3D ;)

Äntligen skulle jag få träffa Johnny igen ;) hehe! Och i 3D dessutom. Hade tankar om att det skulle kännas som att han satt bredvid mig med dessa effekter.. men icke.. ;P Han höll sig på duken..

Härligt väder i gbg så vi kunde softa utanför innan det började

Inte världsbäst kort om du frågar mig haha! Men kul var det med 3D glasögonen iaf ;) Andra gånger för mig men första gången för Nina så vi tog hennes 3D-oskuld och det var hon glad för iaf :)

Snygga som få haha! ;)

Sen drog filmen igång. Den var faktiskt helt okej.. Lite väl seg bara.. Mycket snack och lite action om du frågar mig. Jag tycker ändå alltid att ettan är bäst.. tyvärr ska dom oftast förstöra det med massa jobbiga uppföljare. Men jag var glad ändå. Johnny var sig lik haha! Får köra piratfest snart NINA!! :D

POC - On stranger Tides

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0