Vikt.

Jag har fått höra att jag tydligen har gått ner i vikt.. Det ser ut så, men inte för att jag ser det själv. HAHA men så är det väl alltid antar jag ;)

Äger dock ingen våg så vet faktiskt inte hur mycket jag väger eller hur mycket jag har gått ner.. Tycker egentligen bara att det är löjligt att gå efter vågen med tanke på att muskler väger mer än fett.. Jag vet hur jag vill se ut och jag vet vad jag vill få bort så jag kämpar med det.. Träning, bättre kost och noll socker (förutom igår när jag fyllde år då) är det som gäller och det har ju tydligen gett resultat... i andras ögon iaf ;) haha! Menjag är ju inte nöjd förän jag ser och har uppnått mitt mål.
Men man kanske skulle skaffa sig en liten skitvåg ändå.. bara för att.. haha! Kan ju vara kul att se vad man slutar på i slut ändan liksom.. Äh får se hur det blir med det köpet.. Väga mig kan jag ju göra på gym, hos kompisar, mamma eller what ever ;)

Jag har iaf kort tid på mig att uppnå önskat resultat... så det gäller att kämpa kämpa kämpa och leva med träningsvärken... aj..

Grillat

Myser ute på högarna! Grillen är på och köttet är på. Det doftar verkligen ljuvligt :)

Utflykt

Hola Amigoos!
Lämnat Stenungsund för dagen för att hälsa på i Vänersborg! Så that´s where I am! ;)

PriceTag

DAGENS LÅT

Lisebergskanin på rymmen!

Woop Woop!

Min lördag! Jag var ju som sagt i Thn på crusingen med ett älsklingen, Åke och Sandra. Vi delade dock upp oss i två bilar hehe! Fick lite quality-time med min tös! Kan behövas ibland nu när vi inte träffas varje dag!
Hade en sjukt rolig kväll iaf och fick se och höra både det ena och det andra och jag kan säga er.. Jag har ALDRIG i mitt liv hört ett helt McDonalds jubla innan! hahah! Så jävla bra!
Träffade nämligen på Lisebergskaninen på donken! HAHA! Jag och sandra ville först bara sjunka igenom jorden och betongen tror jag haha men det gick bra sen ändå..

Jag var väldigt (!) glad över att få krama Ninisen, som om det inte syns på bilden haha! Kines-skratt? haha! Svar ja! men den bjuder jag på. Jag fyllde ju nästan år då så heh!

Även en full Wången fick känna på Ninisens närhet hahah! Faan vad roligt det var!

Sen drog vi med våran lilla Liserbergskanin vidare hem mot Stenungsund och där kan man väl säga att det spårade ur lite haha! Sandra blev antastad av Ninis och McDonalds personalen är nog lite för dumma för sitt eget bästa ibland skulle jag tro hehe ;) Men skoj hade vi iaf HAHA!
Han satt där och vinkade på förbipasserande bilar i Driven och fick ställa upp på FAN-kort hah!

One down - more to come

MIN födelsedag 29 Maj ;)
M&S Bröllop 4 Juni
Gatebil Mantorp 17-19 Juni
Midsommarfirande på tjörn 23-25 Juni
WestCoast Ferryrun 2 Juli
SEMESTER - AUGUSTI
Stenungsunds Volvoträff 6 Augusti
D&P Bröllop 6 Augusti
Vallåkra 20-21 Augusti
Resa till Turkiet 31 Augusti :)

My B-Day!

Igår var det ju som sagt my B-day! 1 år äldre idag alltså.. hmm känner mig dock inte så mycket äldre ;) Men det lär ju märkas när man ska åka buss/tåg senare för priserna går ju upp vid just den här åldern.. Då räknas man tydligen inte som ungdom längre :( HAHA! Jösses vad tiden går fort.. men det är roligt ändå :)

Hade lite kalajs igår men eftersom jag inte fyllde jämnt så hade jag inte räknat med så mycket presenter direkt.. ! Men fick lite smått och gott ändå :) TACK!
Pengar - välbehövligt ;)
Volumaster - YES
En stor lykta - :D som jag letat!
(+ Ljus att ha i lyktan och matchande servetter)
En "välkommen"kruka - Letat efter en sån med faktiskt ;)
Lukta gott i duschen - Mmm kommer bli gott att duscha nu :)
BLOMMOR :D massa fina blommor!







Matchande krukor :D Mycket bra gjort hjärtat hihi!

Efter kalaset blev det ju som sagt BB-tittande i Stenungsund med underbara vänner! Fick en golvkram utan Nina och vi åt massor med godheter. För det är sånt man får göra när man fyller år ;) hihi!

TACK för en bra födelsedag!

Spotify

OH!
Glömde ju berätta att jag köpte en liten present till mig själv idag med.. Eller rättare sagt jag OCH älsklingen köpte en present till oss själva :)
Ett Spotify Premium konto!!!

WIHOO :D lätt Värt! Aldrig mer reklam! Det är så underbart att lyssna på spoitfy nu va! :D OHLALALA!
Music is goood!

Over!

Sådär ja.. DÅ var huset tomt igen.. Släkten har åkt hem och vi har plockat iordning här hemma. Har vart ett bra kalas med fina presenter och massor av sötsaker ;) tårtan var verkligen gudomlig! Mums!

Schweizertårta fick det bli! :)

Jag fick bland annat lite heminredningsprylar :) Perfa., Kommer att bli supermysigt, pengar och ÄNTLIGEN!! En VOLUMASTER

:D:D:D
ÅH så glad så glad så glad så glad. Äntligen kan jag få volym på mitt hår! :D:D:D Perfa! Det spelar annars ingen roll vad jag gör med håret. Tuperar, sprayar, använder styling produkter, klipper etapper.. ja allt har jag testat men det blir bara platt på fem röda igen.. så trist men detta hoppas jag blir min räddning ;)

Nu ska vi fixa iordning lite här hemma och jag ska gå igenom alla mina tusen grattishälsningar på Facebook SEN åker vi in till Stenungsund för att titta på BB med Nina & Simon :)

Swimwear

När jag gick igenom min bikinigarderob inför turkietresan här om dan hittade jag fem stycken bara.. FEM! Jag har då 5+1.. Vet bara inte vart den sista är.. Nummer 6 alltså. Vet att jag har den men vet inte riktigt vart jag lagt den :S hmm.. För jag glömde väl inte kvar den hos janne på malta förra året... Nä det kan jag inte tro! Den måste ligga här någonstans..

Iaf.. 6 Bikinis sammanlagt då.. Det är ju ingenting :O Vart har alla tagit vägen. My god! Jag har haft hur många som helst me vet även att jag kastade några vid min sista garderobsrensning men SÅ många?? hmm.. Aja får köpa hem lite nya då istället ;) hehe!
Den senaste i bunten är iaf denna.


Älskar tigermönstret och dom små snäckorna på snörena. Det kommer nog sitta fint på kroppen sen när man blivit lite solbränd sen ;)

Har även spanat in lite andra tänkbara bikinis som gärna får flytta hem till mig ;)
Bla dessa.. (bilderna är klickbara för större bild)

Happy Birthday

Halo

2 År sedan idag.. Tiden går fort.. Trots att det är min födelsedag idag så tänker jag på dig Marcus..! Du kommer alltid att finnas med oss. Hoppas du vaktar himlen riktigt ordentligt nu och inte leker runt med alla snygga änglar på arbetstid :) Så syns vi den dagen vi alla försöker komma in, men då får du lova att släppa förbi oss :)

Birthday Girl

Idag är ingen vanlig dag för det är.. ja just det MIN födelsedag!! :D


TILL MIG !! :D

Dags för mig att ta tag i dagen och börja förbereda allt innan släkten kommer på kalajs!
har gjort iordning lite tidsinställda inlägg till er så ni har nått att läsa medans jag är borta ;) snällt va hehe! Hörs senare ikväll!
Pussen

En minut senare.. och 1 år äldre

Wiiiie Klockan är över 00.00 och jag fyller åååååååår! :D :D :D :D
Säg Grattis ! Herhe

Pöss

Vill du ligga med mig då..?

Sitter faktiskt just nu och lyssnar på 'om sanningen ska fram' och ska snart göra mig iordning inför kvälla!
Det blev faktiskt crusing i Trollhättan ändåå! JA! :D

Fast det blir lugnare detta året haha! Det är ingen som ska rida in på nån kamel ;) och inga som jaga några änder mitt i  centrum och verkligen inga som ska virra bort sig full som en kastrull HAHA.. I år är vi nyktra.. hehe! Eller ja. jag kanske ska ta mig en öl nu iaf ;) Hade vart rätt gött faktiskt. Få lite känsla sådär.. Nä vin får det bli, det är tydligen det ända jag hade i kylen haha! GÖTT!

Woop Woop Dags att höja musiken på stereon och göra sig iordning!
Ha en bra kväll goingar!

Crusing

Go lördag!! Har precis slutat jobbet och sitter på en jäkligt skumpig buss hem.. Hmm.. Aja hem kommer jag ju alltid iaf ;) nu är det bara några timmar kvar tills jag fyller år :) blir som ett barn på nytt hehe! Längtar som en tok tills imorgon hihi! Men samtidigt inte.. Då kommer jag vara närmare 30 än 20 som min kära vän så fint uttryckte sig.. Hmm inget jag ser fram emot kanske men men.. Blir som sagt bara snyggare med åren ;) hehe! Och det fick jag väl bevisat idag när jag fick slitztrosor av en kund på jobbet. Haha! Han o hans kompis jobbade med sånt där så dom tyckte väl att jag skulle ha ett par. Haha jaha sa jag tack då.. Eller öö jaha.. Hahah!



idag är det som sagt lördag innan jag fyller vilket innebär thn crousingen! Synd att dom får sånt kasst väder bara :( förra året var jag ju där med ett gott gäng och hade hur trevligt som helst ;) får se vad som händer ikväll. Nu vet jag bara att jag måste storstäda när jag kommer hem, inför imorgon. Hoppas ni får en kanon lördag så ska jag skumpa vidare här ;) pussen

Grabbhäng

Vilken mysig liten fredagskväll det blev ändå. Jag och grabbarna grillade lite här hemma när jag hade kommit hem ifrån jobbet. Mys!

Sen när dom andra drog så var det bara jag, älsklingen och Wången kvar eftersom han ska sova över här tills imorgon. Så nu har grabbarna lite quality-time ute i vardagsrummet medans jag ligger i sängen redan. trött som en jag vet inte vad..

Men ska upp lika tidigt imorgon igen och åka till jobbet så tänkte jag skulle vara smartare idag o försöka somna tidigt. Sen är det bara 1 dag kvar.......! iiiiiiiiiiii :) blir som ett barn på nytt tihii! Natti gott gott folk :)

Sommar?

God morgon gott folk. Idag är bea lite trötter.. Jag gick upp ovanligt tidigt idag.. Varför? Jo för att fixa håret såklart ;) haha! Tjejer alltså! Men det är ju fredag och allt ;) synd bara att det är skitväder här på bästkusten :( fick gå med en sjal över huvudet ala påskkärring för att inte förstöra det med regnet hehe. Jaja WHO gives a shit liksom. Ska iaf ha en härlig fredag på jobbet med mina goa arbetskamrater. Hoppas ni får en bra dag ni med, trots regnet :)

Verkligen!

Har haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med min kära Sandra Dee! Blev lite tjitt tjatt, kaffe och grillat innan det var dags för henne att åka hem. Hann planera lite inför midsommar också ;) hehe! Men nu ska jag gotta ner mig bredvid älsklingen i soffan och kolla på film innan det är dags för oss att hoppa i bingen! Natti gott goingar!

Besök!

Snart snart snart kommer min snutta Sandra Dee hit på besök! :) Saknat henne massor! ♥
Saknar alla mina vänner i vbg otroligt mycket. Får bli en tripp upp dit snart igen känner jag!
Det är dagar som denna som man saknar sina vänner extra mycket. När man är ledig, det är rätt Ok väder och man sitter på en uteservering och snackar gojja och planerar sommaren.. Hur mysigt är inte det då.. gaah!
Men jag får ju lite utav det nu när sandra kommer hit idag iaf :) mys!

klädpanik!

Jag försöker verkligen hitta något att ha på mig till bröllopet nästa helg! :O Jag har inget som skulle passa in på ett bröllop i min garderob. Det är rent utsagt kris! Jag ska ju även på ett annat bröllop i augusti så det kunde ju vara trevligt om man kunde hittat nått som hade passat båda gångerna. Men man får ju inte ha vitt och inte svart.. Så svårt.. har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig.. och Skor! Det ska vi inte snacka om.. Inga skor att ha på mig där heller.. usch vilken jobbigt känsla.. Har egentligen inte råd att köpa varken nya skor eller ny klänning för den delen med tanke på att vi måste spara typ allt vi får över nu till andra saker..

Åh vilket bekymmer jag har.. Dagens eller veckans i-landsproblem är detta..!
Ska göra mig iordning och ta mig ner till torget och se om jag hittar nått skoj..
(Inte köpa bara kolla älskling så du behöver inte vara orolig ^^)
.. för att sen invänta mitt besök som jag får idag :D:D:D Mys!

backyard


Igår kväll höll jag och älsklingen på att greja i trädgården lite. Vi håller på att fixa till ett hörn som ska bli en stor rabatt med massor av fina blommor och ett litet vattenfall med en damm i. Kom faktiskt rätt långt igår tack vare älsklingen som är SÅ duktig! :D Detta hörnet var nämligen fyllt med skit innan. Ogräs, stubbar, stenar osv.. och nu är det bortrensat och bara jord. Även det gröna på bilden är nu borta :) Så vi kom en bra bit på vägen igår måste jag säga :) Härligt. Började även bygga upp en lite mur som ska mura in rabatten om man säger så. Fortsättning på gärdsgårn..

Vi har många planer för trädgården och det kommer att bli så fint när det väl är klart! ÅH vad jag längtar! Nu är det lite av en naturträdgård känns det som och det är inget som gillas här inte.. Allt ska veck och det ska vara plant och fint med massa fina blommor och buskar! :) Vill även gräva ner våran elledning så vi kan sätta igång med en mur som ska upp.. Men allt det där hänger ju på vattenfall.. *morr* Sega i röven är vad dom är! Vi ska vara på dom riktigt nu så det händer nått snart :) hehe!
Sen får vi se hur mycket vi hinner i år.. Nästa år ska iaf baksidans altan upp och då gäller det ju att iaf baksidan på trädgården är fixad och klar ;) Sen ska det badas pool som aldrig förr! wieee

Idiot Björk!


Åt gröt till frukost i morse för att försöka vara lite nyttig istället för vitt bröd osv.. Och vad har jag på.. hmm sylt ?? haha! Aja.. Kan inte bara äta enbart gröt, det är ju äckligt.. eller a, inte äckligt men det blir tort på nått sätt =/
Nog om mat. Jag är förbannad! Jag skulle sätta mig i lugnan ro och titta lite tv samtidigt som jag mumsade i mig min frukost i morse.. Och hur gick det tror ni?! inte så där jäkla bra va! För våran idiot björk som är större än faan själv står naturligtvis och förstör våra tv signaler så bilden bara hackar och fryser.. som vanligt! Jag blir tokig här!! ingen tv på typ 2-3 dagar nu.. :( Varför har man ens en tv då?!?!?!?!?!? Jävla  (/&%¤#=(%¤"-Björk! Jag hatar den björken över allt annat just nu! Faan vad den förstör. Och vi kommer inte få ta ner den än på några månader för det finns ingen tid att boka.. så det kommer väl sluta med att jag hugger ner den själv med en kökskniv eller nått!
Jag kan förstå varför det var lite dålig och hackig bild när det blåste storm här här om dagen men NU! Nu blåser det ju faan knappt........! ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!

God Morgon förresten :)

Sommarplanering!

Sitter och kollar över mina sommarplaner lite :) Kommer nog att bli en bra sommar detta! Kommer ha kvar denna på bloggen så jag kan stryka när det är gjort och uppdatera med nya äventyr när det poppar upp i sommar :)


MIN födelsedag 29 Maj ;)
M&S Bröllop 4 Juni
Gatebil Mantorp - 17-19 Juni
Midsommarfirande på tjörn 23-25 Juni
WestCoast Ferryrun 2 Juli
SEMESTER - AUGUSTI
Stenungsunds Volvoträff 6 Augusti
D&P Bröllop 6 Augusti
Vallåkra 20-21 Augusti
Resa till Turkiet 31 Augusti :)


Har inte kommit fram till så mycket ännu men detta är det som är planerat iaf! Sen kommer det säkert poppa upp nya to-do saker på listan inom kort.
Jag vet bla att vi ska få in ett besök till Liseberg hela gänget. Och när nu det blir, det får vi se ;)
Sen vill jag ner till Skåne också.. hmm undra när jag ska få in allt med tanke på att jag jobbar 2 månader till innan jag tar semester ;)

Jävla Blåst!


Jag är riktigt förbannad och trött på den här jäkla blåsten nu! Ska det inte vara bra nångång? SUCK! Tack vare all jävla blåst så kan jag inte kolla på tv.. Blir galen.. (Är man beroende av tv då? haha)
Jag missade både Desperate och BB igår :( Hoppades på lite bättre bild imorse men icke... Och att sitta och kolla på program som hackar och fryser i bilden hela tiden är INTE ok.. Snacka om tempramentsprövning.. MYGOD!
Hatar detta jävla vädret.... *morr*

Har iaf tryckt i mig lite lunch så får väl ta en liten sväng om med dansen och sen lägga sig o glo film.. Vad ska man annars göra en dag som denna.. trist är vad det är.. Trist........!

Run the World Girls

Hon gör det IGEN
Vilken jäkla låt och vilken video!! OH My.. I´m in love!!


Återigen blir jag sugen på att dansa och Run the world ! ;)

Fix You


Varje gång jag hör Coldplay så tänker jag på C. I augusti i år så är det 2 år sedan du valde att avsluta ditt liv här bland oss. Tiden går så himla fort. Känns som det var igår man fick dina varma, väldoftande kramar på stan. Ibland är saknaden större än vanligt och då kan det göra extra ont.. Men jag hoppas verkligen att du har det bra där du är nu! Vi syns på andra sidan min vän.

Moneymaker


Usch fick en skitlön denna månaden rent ut sagt.. Eller kanske inte ändå.. 5-siffrigt iaf men det räcker inte till ALLT jag vill göra ändå ;P hehe! Varför är det alltid så? Det finns alltid hål att stoppa pengarna i men aldrig till sig själv (personligen). Jag behöver skämma bort mig själv ibland med lite fina grejer annars mår jag dåligt. Blir deppig och sur! Vafaan!
Hatar liksom att slita som ett djur på jobbet en hel jävla månad för att få en duglig lön som sen bara rinner ut i sanden och inte en endaste liten pryl till en själv. Det är så jag vill börja grina! Suck! Va faan jobbar man för då! Jag vill kunna unna mig saker för tusan!

Hade verkligen verkligen verkligen velat göra mitt löshår denna månaden tillexempel.. Men icke då..! Efter alla räkningar o skit är betalt så finns det inte mycket kvar till annat. Eller jo det gör det ju men ska betala in lite andra saker denna månaden också så just pengar till hårförlägning finns inte på kartan! Och det gör mig super-depp kan jag ju lova er! piss också!

vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

ursäkta mitt purkna inlägg men ni får stå ut

SUNPARK BEACH - ALANYA

Ja, varför jag var så glad efter söndagen är ju just detta! Vi spontanbokade en resa i söndagsnatt, bara sådär. haha! Helt sjukt och helt jävla underbart! Älskar verkligen att åka utomlands och att få göra det med folk man tycker om gör ju inte saken sämre direkt ;)
Så den 31 Augusti lyfter planet ifrån Landvetter som ska ta oss 4 ner till varma, älskade turkiet! Hmm 3:dje gången gillt för mig där nu. Men men. :) Känner verkligen på mig att det kommer att bli en riktigt riktigt bra resa :) Jag, Älsklingen, Simon & Nina! Ni kan ju förstå varför jag är så glad ;)

Här ska vi iaf bo. SunFamily SunPark Beach.
Killarna föll ju pladask så fort dom fick se att det fanns en poolbar ;) hehe!
alla bilderna kommer ifrån ving.se








Så jäkla underbart. Ligger precis vid stranden. Längtar som en tok! :D
Har själv vart på detta hotellet så jag vet att det är bra! Inte bott där men vart där ;)
Underbar stämning!

Sommar!

Wiie! Är så glad! Söndagen lyckades vändas till en mycket impulsiv men trevlig söndag :) kan säga att detta kan nog komma att bli en av dom bästa sommrarna. Förra året är såklart högt på topplistan den med ;) åh älskar livet just nu!! Älskar min man, älskar huset, älskar familjen, älskar mina vänner och jag älskar våra planer inför sommaren :)
får berätta mer senare för just nu är jag på väg till jobbet såklart. Måndag = tillbaka till verkligheten, en liten stund iaf ;)

puss på er!

Taco!

Snart är äntligen den här dagen slut.. Inte alls vart en bra dag idag.. Hur kan det bli så. Gårdagen som var så perfekt.. Suck! Hoppas verkligen att morgondagen blir betydligt bättre!!

Nåja.. ska äta lite tacos nu med Nina, Simon & Rasmus och sen kolla på BB såklart!! Undrar verkligen vem som kommer att åka ut ikväll... Jag hoppas att Christian åker iaf.. usch vilken fjant.. egen vilja? vad är det? haha! illa..
Visst att gurkan inte är världen bästa barn och visst, han kan vara en pain-in-the-ass(!) MEN han gör tv. Vare sig du vill det eller inte! Betydligt roligare än torrbollarna..
Aja time will tell!
NU - Mat!

....

Urk!

Ååååh! Irriterad är jag! Inte min dag idag just nu. Längtar tills ikväll!

Fast Five!


Jupp! Just nu sitter jag och älsklingen i bergakungens biosalong för att kolla in nya fast and the fourius 5! :D Äntligen! Som jag väntat. Hoppas bara att den är nått att ha nu. Börjar vilken sekund som helst!

Har haft en riktigt mysig lördags eftermiddag/kväll. Jag och älsklingen åkte in till Göteborg för att lämna av Putte och c/o runt 17 tiden.. Sen har vi strosat runt lite bland affärer och folk. Fick bytt min klänning som kom på posten igår också. För stor storlek så fick gå ner till en XS.. Sagt och gjort!
Gick och satte oss på en restaurang och åt middag bara vi två! ÅH vad mysigt! Det är sånna här dagar jag älskar. Solen, värmen, kärleken! Då vill man leva i all evighet bara man får ha det såhär ♥



Nä nu är det movietajm för oss här. Ha en mysig kväll gott folk!

-

Strosar runt inne i Göteborgs stad med min kärlek! Underbart!

Skinande rent!


Sådärja! Nu har vi ett skinande rent hus som doftar ljuvligt! Jag älskar verkligen doften av ett nystädat hem (och nytvättad tvätt)! Åh vad gott det är. Då kan man verkligen göra annat skojsigt utan dåligt samvete ;) hehe! Har jag inte rätt..
Jag får alltid hemska känslor i kroppen när jag vet att det är stökigt hemma och jag gör nått annat.. HAHA! Störd jag är men men. Det är aldrig superstökigt hos oss ändå. Jag får krupp ;P

Nu ska jag verkligen hoppa in i en dusch och sen göra mig iordning för kvälla :)
Frågan är ju.. orkar man spatsera runt i 10cm idag eller inte..? hmm platt eller klack det är frågan? Kan ju vara kul att vara lite snygger iaf.. Eller snyggare rättare sagt höhö ;) NÄ duschen var det ja!
Pössen

Paus



Tog mig en liten paus! Kände att jag var värd det nu efter halva städningen ;P
Har bara moppandet kvar nu sen är jag färdisch! Börjar se ut som ett hem igen! Ska dricka upp kaffet och sen fortsätta dansa runt med städredskapen här hemma. Snart kommer älsklingen hem också!
Undra om han märker nått ;)

poff poff

Morn gott folk!
Idag tog jag mig en redig sovmorgon vill jag lova :) Så gott! Var välbehövligt.
Har precis tryckt i mig lite frukost och ska snart sätta igång med en liten storstädning av huset! Här ska dammtorkas, dammsugas och moppas. Och självklart tvättar jag lite också när jag ändå är i farten ;)

Har inte så svårt för städandet egentligen.. Bara svårt att komma igång. MEN nu har jag höjt musiken och ska ta mig ett dans varv sen starta! Känner mig alltid lite mer pepp då hehe! why? kanske för att jag älskar att dansa och önskar att jag hade fått göra det på heltid.. dumma knän! men men får nöja mig med att dansa hemma och på nattklubbarna sålänge! ;)

Helg!!

Jihaa! NU tar jag helg gott folk! Ska bli riktigt skönt! Inviger helgen med en pizza hos svärföräldrarna sen hem och planera ekonomi med älsklingen :):) wiie! Det flyter på bra nu ;) puss på er

Let Me Sparkle

Save the world

Good morning sunshine!
Ni får lyssna på denna medans jag vaknar till liv och kliver upp ur sängen för att åka till jobbet!

Sömnlös

God morgon gott folk. Jag hoppas verkligen att ni har sovit bättre än mig i natt iaf. Blev inte många timmars sömn och nu måste man gå upp. Suck. Alla dessa jävla tankar som ska komma och förstöra sömnen för en. Det är inte bra för en människa att tänka för mycket. Inte för mig iaf. Min själ går i tusen bitar. Hade man kunnat köpa en in/off knapp till hjärnan så hade jag gjort det med en gång. Till 100% faan vad gött det hade varit :) men men sova får man väl göra när man är död. Nu blir det upp och hoppa och förbereda sig inför jobbet. Puss

Redhead


Ibland saknar jag mitt röda hår.. men bara ibland

Dagens Låt

Dagens låt får bli ingen mindre än S&Mremixen mellan RnB drottningen Rihanna och Popdrottningen Britney.
And I like it..



I may be bad, but I'm perfectly good at it

Vänersborg

Morn Morn!



Ja! Idag ska jag äntligen få åka till Vänersborg och hälsa på :D Det var så längesen nu så det ska bli riktigt kul. Hoppas bara att jag hinner träffa alla, som kan iaf. Ska försöka hinna springa in en sväng på mitt gamla jobb också och säga hej till tjejerna där! :) Min kära mammi får jag ju inte glömma heller!

Men först är det frukost som gäller sen duscha och göra mig iordning och SEN kan jag börja rulla mot vbg. Så det kanske är bäst om jag lägger på ett litet kol här nu så att jag kommer iväg någongång idag ;)

Ha det gött idag !

DH


Är så trött så trött idag men jag ska ta och gotta ner mig ordentligt i soffan nu och titta färdigt på Desperate Housewives. Hoppas jag inte somnar bara men det tror jag inte, det börjar bli spännande nu ;)
Sen blir det kanske cougar town också.. får se när älsklingen kommer hem bara. Han har hemmaförbud under desperate iaf och det vet han hihi ;) <3 Min karl det!

Gone-

Morn morn foks!! Ännu en regnig dag har vi framför oss.. Hoppas denna dagen går lika fort som gårdagen för sen ät jag lite ledig :) ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon bitti :) magontet har blivit lite bättre men inte riktigt helt gått över känner jag. Lever just nu på värktabletter för att ta mig igenom dagen och det verkar ju fungera. Bra det! Va himla jobbigt att jobba med det igår så hoppas det inte kommer tillbaka. Ska springa till Apoteket på lunchen också, kanske kan fråga dom lite snabbt då.. Well well! Sen får vi säga GRATTIS till Norge på deras nationaldag idag :) och självklart ett stort grattis till monkan som fyller hela 30 idag ;) ha en härlig dag i regnet nu goingar!

Magont !


Usch vilken måndag.. Har fått kämpa mig igenom hela dagen på jobbet idag. Jag har haft så jäkla ont i magen så jag nästan har börjat grina vissa stunder.. Satan i gatan. Men envis som jag är så bet jag ihop och arbetade vidare. Men på lunchen gjorde det riktigt jäkla ont. Fick sitta ner en stund innan jag ens kunde gå iväg och köpa mat.. Fy faan! Så nu är jag väldigt glad att jag är hemma och kan lägga mig i fosterställning typ som är det enda som hjälper känns det som. Att stå rakt upp gör faktiskt riktigt jävla ont.. Vet dock inte hur det är nu, för har inte testat och ställa mig upp nu men hoppas det är bättre iaf..

Jag undrar ju såklart vad det kan bero på också. Blindtarmen VET jag att det inte är för jag har ont på vänster sida och inte höger. Men har en liten aning om att det kanske kan vara "fantomsmärtor" som spökar efter mitt ärr som jag har på magen. Ett stort jävla ärr som går ifrån naveln och bak till sidan av ryggen typ...

För det är nämligen precis där det gör som mest ont... Men jag vette faan.. Går det inte över tills imorgon så får jag väl ringa sjukvårdsupplysningen och se vad dom har att säga.. Jag får snällt jobba ändå med eller utan värk, har inte tid eller råd att gå hemma för lite magsmärtor.. Äsch! Skiten går väl över som vanligt..!

Nu ska jag tänka på nått annat och glo lite tv innan det är dags att hoppa i säng.
Natti gott!

Påställd

Nu är den äntligen påställd. Den fina lilla bilen kommer äntligen snart att få rulla på vägarna :) Wihoo! Som jag längtat! Den har ju inte varit påställd sen 09 så denna sommare SKA vi glida fint vill jag lova! I´m so happy so happy!!
+ att jag faktiskt redan fått köra den gör ju inte saken bättre ;)

Machine Gun Blues

OH MY! I´M IN LOVE!! ♥



Detta får LÄTT bli dagens låt. Min älskade Mike Ness och hans grabbar har gjort det igen! Grymmare video får ni leta efter ;) Eller känner jag så bara för att jag är helt såld på Mike Ness och Social Distortion eller är verkligen videon ball!
I Believe so! ;P

Omplanering!

Det blev lite ändrade planer igår.. Det blev inte alls Orust som det var tänkt ifrån början.. Utan det blev drinkprovning med grabbarna istället ;) haha! SÅ kan det gå. Hade en skittrevlig kväll igår verkligen - TACK!
 
Först satt jag och grabbarna hemma hos min svåger och testade en massa olika drinkar. Fanns mängder med olika spritsorter och likörer. Det blev några drinkar - god var dom också. (riktigt duktiga på det där) Sen åkte vi vidare till Stenungsbaden och mötte upp tjejerna! Det blev mer dricka och en väldans massa dans resten av kvällen. Superkul. Åkte väl hem runt 3 tiden tror jag och somnade väl inte förän 4. haha KALAS. SÅ idag är mitt huvud inte riktigt vad det brukar vara.. Känns lite extra tungt idag om man säger så, men det var det värt!

IDAG däremot så ska vi åka ut till Orust och grilla ;) Det blir ett litet gäng som åker ut så det kommer nog bli en minst lika trevlig dag idag med :)

Äntligen

NU har jag slutat! Äntligen! :D Leedig!!
Blev ju inga nya skor imorse btw. När jag väl bestämde mig för att åka in tidigare så skulle jag ta kvart över tåget så jag hade en timme extra. Smart tänkte jag. Men mindre smart var ju att det var lördag och att det faktiskt inte går några tåg kvart över.... bara kvart i!! DAMN! Så fick ta det vanliga tåget in och traska raka vägen till jobbet.. MEN NU så tänkte jag försöka hinna med en snabbkoll innan jag ska med tåget hem igen. Det går om 40 min så lite borde jag ju hinna med tycker jag allt ;)

Sen när jag är framme i Std så blir det väl hem och byta om och sen vidare mot Orust för lite Barbeque time med Mathias & Michelle :) Ska bli kul att äntligen få tummen ur och åka dit och hälsa på. Få se deras hus :)
Ska bli en mysig kväll och medans jag är och myser på Orust
så bjuder jag på en dagens låt :)
Ha en härlig lördag nu så hörs vi imorgon igen. Puss

My Houseman ;)

Vilken husman jag har :)
Vi skulle ju egentligen vart iväg till Trollhättan igår på någon slags bilträff liknande grej. Vet inte riktigt vad det var men iaf.. SÅ blev ju inte fallet. När jag kom hem ifrån jobbet trött som en bäver så hade älsklingen städat hela huset OCH köpt fredagsräkor så jag, rasmus & johan satt här och hade fredagsmys igår kväll :) Riktigt mysigt var det faktiskt! :D

Tur att man har en sån bra karl som jag :) ♥

Shoes!


God Morgon gott folk! Är ni vakna än eller ligger ni kanske och är lite bakfulla ifrån igår? ;) hehe!
Jag ska iaf studsa upp och göra mig iordning för jobbet. Vi har ju nya regler som gäller nu (igen) så det är riktigt welldressed som gäller på helgern from now on.. Vilket helst innebär kostym (!) visst fine det har jag så det är inga problem. Uppklädd och välklädd kan jag vara om jag vill MEN nu till mitt lilla (läs stora) problem.. INGA SKOR!!! okej jo skor har jag, men inga höga längre.. Vart har alla mina höga skor tagit vägen??? :O Sålt en hel del men inte alla väl....? JO tydligen.. hmmfs..
Såå.. Tänkte iaf åka in lite tidigare idag och springa i lite affärer och se om jag hittar ett par snygga pjuks att ha till lite finare tillfällen och framför allt på jobbet då..!
SÅ det är mitt to-do innan jobbet idag. Dags att lägga på ett kol så jag kommer in till GBG någon gång, idag helst ;)

Smell you later!

GagaFeber

ooooh! Har precis kollat klart på Lady Gagas konsert från MSG i New York och jag säger bara OH MY GOD!
Jag har fått GagaFeber! Lite småkär i gaga helt enkelt haha! Grym är hon och vilka kläder hon har haha! Så jäkla bäst! Ska man ha en scenshow så ska man ;)

Fridaaaaaay!

Äntligen är det fredag och min arbetsdag är slut ! Tralalaaa! Är så glad. Ska bara jobba 4 ynka timmar imorgon också sen är jag ledig tills på måndag! Längtar tills imorgon efter jobbet!! Wiie :) är väl tänkt att det ska bli en tripp till Orust då för lite grillning så hoppas verkligen att vädret håller i sig tills imorgon kväll. Idag vet jag inte vad som händer direkt. Fredagsmys? Nja blir nog att åka till Trollhättan och kolla in någon bilgrej om det är nått att ha vill säga.. Om en halv timme i Will know! Men hoppas iaf att ni får en fin fin och rolig fredag :) för det kommer jag nog få Oavsett vad vi gör :) Pöss!!

Puh-

It's to early for this s**t... Men vi har möte på jobbet idag nu på morgonen så fick ju gå upp innan tuppen. Jag hatar verkligen att gå upp tidigt! ÅH! Men vad gör man inte för jobbet ;) och på min sovmorgon också.. Skulle börjat 12 idag egentligen men nu blir det halv 9.. Well well kaching i kassan ;) får tänka på det och vad jag sparar till så känns det genast mycket bättre :) nä nu ska jag smaska i mig min frukost här på tåget så vi får höras ikväll igen :) ha en bra fredag!!

Not My Day!

Åh! Längtar bara tills denna dagen ska ta slut!! DET har det verkligen inte varit MIN dag.
Det började med att älsklingen åkte hem ifrån med min jacka i sin bil, visst inte hela världen tänkte jag. Jag har ju ändå fler jackor att ta på mig. MEN sen slog det mig att i just den jackan låg mitt tåg/busskort som jag behöver för att komma till jobbet :O oh no! Stor panik. Ringde han som en galning, men hjärtat hann allt till tågstationen i tid och jag fick det jag behövde. *my superhero*

Sen har det väl vart upp och ner på jobbet idag med, massa varor, lite småknepiga kunder o aaaaaaas varmt för våran ac "funkar" inte... Morr... Fick äta peckel mat till lunch. Mensverk. Godissugen. Bad hair Day. OCH mitt headset gick sönder idag!!!! And for your information så har inte direkt apple några billiga headset upptäkte jag ju sen.. Tack! Ja ni hör ju själva.. Den bästa dagen i mitt liv....NOT!!
Så nu ska jag sätta mig med min godispåse efter maten och tycka synd om mig själv tänkte jag ;) för det är jag värd efter denna dagen.

Readers

Åh så härligt när man ser att det börjar trilla in mer o mer läsare :) 3-siffrigt är ju alltid gott men mer o mer :)
Så härliga är ni! Hoppas ni fortsätter läsa och gillar det ni läser, annars får ni säga till ;)

Ni är bäst

haha jag bjuder på den ;)

BUBBAR!!


Efter maten igår blev jag överraskad utav älsklingen med lite efterrätt!! Bubbar!!! Årets första JORDGUBBAR! fattar ni vad gott det var eller. MY GOSH! Så mumma :) Det lär det bli mer av i sommar det kan ni ge er på ;)

Men idag är en annan dag och bubbarna har fått smälta i min mage över natten ;) Solen skiner stekande hett idag med. Så underbart!!!!!! Ska slänga i mig min frukost och sen göra mig iordning för att åka ner till Stenungsund och möta upp Nina. Blir lite äventyr till Torp för att hämta lite prylar till hennes bil, sen kanske det blir en fika så vi kan planera lite ovkså hihi! ska bli skoj!

Stek lungt i solen idag mina goingar! Tänk på att solen är som starkast mellan 11-15 så SMÖRJ ER ordentligt så håller brännan längre ;) Tjing!

utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Kvällsmys!


Dagen börjar närma sig sitt slut. En underbar dag med underbart väder med det känns i magen. Är riktigt hungrig nu. Tänkte jag skulle fixa lite hemmagjorda hamburgare tills älsklingen kommer hem sen så kan vi äta det framför BB. Men det börjar ju inte förän 22 och innan dess så ska jag hinna duscha, lägga ansiktsmask, göra hårinpackning och sen bänka mig framför dom desperata klockan 21!! :) Det börjar bli spännande nu igen. Undra hur det kommer att sluta.....

Sista minuten?


För man blir ju inte ALLS sugen på att dra iväg någonstans när man ser detta eller??? MY GOD! Lite avis på min brorsa/or som åker till italien och ROM imorgon.. !!! Är så sjukt sugen på att åka utomlands så det finns inte.. Jag vet att det är kanon väder i sverige nu men ändå. Det är inte samma sak som när man är utomlands.. Man kan koppla av på ett helt annat sätt, kunna ta en öl till maten utan att behöva köra efteråt, slippa oroa sig för massa saker, Stänga av telefonen (!), bada och bara njuta av värmen ! Så sjukt underbart!
Jag bara måste utomlands i år igen.. Och jag vet ett ställe jag vill åka till. Verkar verkligen kanonfint där och min kära mor var där väldigt mycket förr..flera år i rad. Men ska prata med mitt resesällskap o se vad som sägs ;)
Lockande är det iaf.. OH JA!
Det blir iaf Europa iår, kan ni gissa vilket land jag vill besöka? ;) Det blir nog inte ett utav länderna jag redan vart i iaf, dom har jag sett så många gånger (flera resor till samma land). Vilket är länderna som är överstrukna om ni inte fattade det redan ;)

LIFE ♥



Finns det nått jag hatar med våran trädgård så är det DET DÄR trädet där... *pekar* :| MORR! Det jäkla trädet tar alltid min sol vid kvart i två-halv 3 tiden typ :( hur kul är det då på en skala... Nä inte alls!
Så det trädet ska BORT , det har jag bestämt nu. Lite sol hann jag ju få iaf innan det blev lite skugga.. men som tur är så blir man ju brun ändå, även i skuggan :) synd bara att det blir så "kallt"..
Jag ligger iaf här och njuter med musik och bläddrar i min nyinköpta Cosmo :)
Livet är gott!

Sunny thusday

God morgon solstrålar! Vilken härlig dag att vakna upp till. Man blir på riktigt bra humör måste jag säga. Har kods redan varit uppe ett tag och tvättat. Ska iväg in till Stenungsund här snart också för ett litet möte samt lite shopping :) dags att förnya köket lite tänkte jag. Får väl se vad jag kommer hem med ;) är ju bara ledig idag så efter mötet blir det nog raka vägen hem och byta om till bikini o gå ut och lägga sig i den härliga solen :D dags att få lite färg. Även om jag har sjutton svårt för det så kan jag ändå försöka :) annars får det bli solarie och utlandsresor denna sommaren också ;) hihi. Nä ska ta och göra mig redo här nu. Men ha en gooo solig dag så hörs vi säkert lite senare :)

Dagen efter..

Jäklar vilken kväll jag hade igår :) Hel lyckad! Solen sken, det var varmt, maten var god, alkoholen flödade och alla var glada och på topp! Älskar verkligen sånna fester. :D
Tack till min Dressmann-familj för en rolig och lyckad kväll igår!

Idag däremot ska jag jobba.. MEN ingen fara. Jag är inte ens liiiite bakfull. Så himla skönt. Och tacka vet jag RESORB för det. Utan den igår så hade jag till 100% vart bakis idag ;) haha! Usch o fy. Men som tur är så slipper jag det nu ;)

Ska snart väcka liv i min gulleplutt som ligger kvar i sängen och gottar sig så att han kan köra ner mig till tåget. Sen ska jag faktiskt synda och köpa med mig ett mål ifrån McDonalds innan jag öppnar butiken idag ;) hihi det får man faktiskt ibland!

Nåja, hoppas att ni hade en lika trevlig lördagskväll som jag hade det! :D
Puss

Friday

Jaaa! Äntligen fredag! :) inte för at jag är ledig nått o helgen men det är alltid något speciellt med fredagar :) idag blir det förmodligen fredagsmys när jag kommer hem ifrån jobbet :) och idag på jobbet ska jag & Sandra planera inför morgondagen då det blir feeeeest :) Dressmann har nämligen hyrt en stor del utav stenungsbaden där allt Dressmann folk ska vara and go crazy :) ska bli riktigt kul faktiskt. Detta är festen vi kämpade för i vintras. Så den kommer vara något speciell har vi en känsla av !! :) underbart. Have a nice day foks!

Mobilbloggar

Blev ju inget bloggande alls igår. Men hann verkligen inte. Kom hem och lagade mat med en gång sen stupa jag i soffan. Lär nog bli liknande idag. Är så trött :( den här jävla förkylningen som jag åkt på is killing me!! Hoppas verkligen bag blir 100% snart. Orkar inte snora, nysa o hosta mer. Urk! Plus att min energi inte direkt är på topp tack vare det. Men men får hoppas på det bästa :) Är iaf på väg hem ifrån Gbg nu. Har snart jobbat halva min vecka. :) imorgon har jag jobbat 3 dagar då är det bara 3 kvar! Gööött! Sen är jag ledig! Längtar lite lätt måste jag erkänna.. Nä nu ska jag sluta babbla och försöka få tag på mammi igen. Puss på nosen

Housewife!


Idag har jag känt mig som en tvättäkta husfru :) Jag har verkligen hunnit med en hel del. Jag har tvättat, hängt tvätt och vikt tvätt. Jag har bakat bullar, Jag har städat, Jag har diskat (läs satt på diskmaskinen ;) hehe) och jag har hunnit dricka kaffe och prata girltalk med min tjej Sandra Dee! ♥ Hur underbart är inte det då!
Jag har verkligen fått massa gjort på en molning, grå, tråkig dag :)
Sen när älsklingen kommer hem så ska jag även ta och göra lite storkok i köket. Ska göra massa mat som vi både kan äta till middag idag och lägga ner i matlådor. SÅ perfekt! För sen jobbar jag resten av veckan t.o.m nästa måndag så då kommer jag inte ha så mycket tid över till allt detta. Så det är väldigt skönt att fått gjort det så har man det ur vägen :)
Sen ska jag tillbringa min kväll med dom desperata husfruarna på Wisteria Lane ;)
LOVLEY!

Nybakade Bullar


Mitt första försök till nygräddade kanelbullar gick väl sådär om jag ska vara ärlig... Det slutade med att jag fick slänga hela satsen! Den blev helt sabbad och det hade inte gått o äta ändå..
Men nu när min alldeles egna bullmamma Sandra har kommit hit så ska vi ge det ett nytt försök. Jag vet att hon kan så hon får hjälpa mig :D
HAHA! Nu ska det banne mig dofta nygräddade kanelbullar i hela mitt kök !! :D MUMMA!

Varma bullar med kall mjölk..! Det finns inget godare :)

Snö i maj!?!


Jag måste säga att jag är lite chockad.. Att det är snöblandat regn i maj kan inte vara riktigt...!? Det går från vinter-sommar-vinter-sommar-vinter hela tiden.. Det måste betyda något. Våran värld mår INTE bra. Det är inte normalt väder för majmånad.. För bara några dagar sedan så var det strålande sol, blå himmel och upp över 20 grader på vissa ställen och nu det här?! Jag förstår verkligen inte.. Hoppas bara att det blåser förbi.. Faan vad deprimerande det är. Snö i maj... pyttsan...! Skitsverige!
Men jag tror helt ärligt att våran värld inte mår alltför bra...

Låskolv


Sådär ja. Nyss hemkommen efter en liten tripp till Uddevalla. Har varit och hämtat hem min låskolv till bilen! Så nu äntligen kanske vi kan få skiten att fungera. Jag har ju varit helt låst här hemma utan bil ett bra tag nu. Lite jobbigt att ta sig någonstan med en bil som varken går att stänga eller låsa.. Men nu så. Hoppas det blir bra nu bara...! Faan annars alltså. Då kommer jag inte vara glad. Inte för att jag är det nu heller. Bilen går mig på nerverna nu.. Men ska fixa detta och en fjäder sen så jäklar :)

 Vad ska man göra resten utav dagen nu då? hmm.. hade velat gå ut o lägga mig i solen men det blåser alldeles för kallt så det går inte.. Kanske ska baka eller göra nått annat gött.. Bullar..? mjo får se hur vad jag orkar med.. ska sätta mig och leta fjäder och sen ny bil!

Kärlek ♥

~ I LOVE YOU NOT ONLY FOR WHAT YOU ARE BUT FOR WHAT I AM WHEN I AM WITH YOU ~



Idag är det inte vilken dag som helst. Det är min och älsklingens dag! Idag firar vi 1 år tillsammans som ett par. Ett år av kärlek. Ett år av lycka.
Kan inte beskriva med ord hur otroligt glad jag är över att just jag fått träffa mannen i mitt liv.
Min kärlek till dig Rasmus är verkligen obeskrivlig.
Ett otroligt år har gått och jag ser fram emot alla år jag kommer att få spendera med denna otroligt underbara människan! Jag vill fortsätta vakna vid din sida i resten av mitt liv.

Jag älskar dig!

RSS 2.0