Moneymaker


Usch fick en skitlön denna månaden rent ut sagt.. Eller kanske inte ändå.. 5-siffrigt iaf men det räcker inte till ALLT jag vill göra ändå ;P hehe! Varför är det alltid så? Det finns alltid hål att stoppa pengarna i men aldrig till sig själv (personligen). Jag behöver skämma bort mig själv ibland med lite fina grejer annars mår jag dåligt. Blir deppig och sur! Vafaan!
Hatar liksom att slita som ett djur på jobbet en hel jävla månad för att få en duglig lön som sen bara rinner ut i sanden och inte en endaste liten pryl till en själv. Det är så jag vill börja grina! Suck! Va faan jobbar man för då! Jag vill kunna unna mig saker för tusan!

Hade verkligen verkligen verkligen velat göra mitt löshår denna månaden tillexempel.. Men icke då..! Efter alla räkningar o skit är betalt så finns det inte mycket kvar till annat. Eller jo det gör det ju men ska betala in lite andra saker denna månaden också så just pengar till hårförlägning finns inte på kartan! Och det gör mig super-depp kan jag ju lova er! piss också!

vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

ursäkta mitt purkna inlägg men ni får stå ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0