Haha

Trött.nu

Det är jag det!! Så slut i huvudet och jag har gått runt och gäspat på jobbet hela dagen idag (trots kaffe :O ) allt beror ju såklart på för lite sömn inatt. (jävla storm)
Så idag blir det inte många knop gjorda ska gudarna veta! Blir hem, laga nån mat, duscha och sen lägga mig!
Hade kunnat somna ståendes idag känner jag...... Puh!

Zzzz...

Orkan?

God blåsig morgon!

Gårkvällen var jätte mysig! Blev dock varken bakning eller ljusslingor på altanen.. Blev popcornmys i soffan framför en film istället med älsk, Nina & Simon!

Idag däremot är det jobb som gäller igen! Inte roligt att försöka ta sig ut i den här jäkla blåsten. Vaknade klockan 05 imorse av att det blåste och verkligen piskade regn mot fönstret. Blev en smula skraj ska jag väl erkänna. Hatar verkligen när det blir så mycket blåst. Orkan/storm är ingen favorit direkt. Tänker bara massa hemska tankar om att huset ska blåsa iväg eller att rutorna ska krossas. Träd faller mot huset och allt sånt där.. Men nu blev det ju inte så i natt iaf ;) men ändå. Nu förstår min tankegång !

Dagen till ära så har jag tom börjat använda min vinterjacka. Idag iaf, men så fort ovädret lagt sig så åker skinnjackan fram igen. Om inte snön hinner före... :/

Woop!

Matlagning pågår!!
Men måste verkligen säga att det här med att hacka och steka lök verkligen INTE är min grej!! My God!!
Lip lip lip o mera lip!
Men vad gör man inte för sin karl.. Maten ska vara klar när han kommer hem så vi hinner äta lite fort, sen umgås med Nina och Simon och sen ska vi även hinna sätta upp ljusslingorna+granris ute på altanen!! Oh vad det kommer bli mysigt!

Nä nu ska jag fortsätta gråta över löken här. Nu kommer dom snart hem!

Snabb?

Sådärja! Då var man klar och redo att ge sig ut en sväng..
Det har verkligen gått i ultrarapid idag haha! Ingen ork alls. Plus att jag fastnar framför tvn flera gånger om. Inte riktigt meningen. ;)
Så vad har man hunnit med då.. Gått upp, fixat frukost och KAFFE.. Slagit in några julklappar till hjärtat, duschat och rakat sig på alla ställen där vi tjejer behöver raka oss. Angående det. Faan vad ni killar har det lätt. Ni behöver raka er på TVÅ ställen (vissa gör inte ens det uewk) om ni inte rakar skallen också då.. Då blir det ju tre..hmm men vart ville jag komma med detta då.. Vet inte. Bara att det är orättvist kanske? Haha! Äh!
Nu ska jag rulla in till torget i Stenungsund och köpa ytterligare en julklapp till älsklingen. Undra om han vart extra snäll i år eller varför får han så många klappar? ;)

Usel natt

God morgon folket!
Eller snarare god eftermiddag? ;)
Men har sovit så sjukt dåligt inatt så jag förtjänade lite sovmorgon!
Låg verkligen bara och vred mig fram och tillbaka hela tiden.. Har världens sämsta kuddar :( man får ont i nacken och man ligger inte bekvämt alls.. Usch! Längtar så tills vi ska köpa nya sängar också. Kommer göra susen!

Nä nu Får jag kliva upp och äta lite frukost och hinka i mig lite kaffe! Så jag klarar av dagen ;)

..

Hej huvudvärk!!

Har bara slappat hela dan idag! Sett massa seriesavsnitt som jag missat de senaste veckorna. Måste ju komma ikapp lite :)
Sen är jag inne på min andra film!!
Kan ju vara därför jag har huvudvärk också.. Urk.
Men ugnen är på och maten är på G så det går nog över snart...

Dålig

Ja jag har ju nu blivit "utskälld" för att jag bloggat dåligt i helgen. Mycket riktigt! Men har haft fullt upp så har verkligen inte hunnit..

I lördags var det ju julfest med jobbet och några fylle-inlägg tänker jag då inte bjuda på haha! Det brukar man ångra rätt fort efteråt ;) men god mat var det och kul hade vi !
Innan julfest i lördags var jag faktiskt hos frisören och fräschade upp mig lite! Blev verkligen superduper nöjd! Är
Fortfarande röd fast inte riktigt så intensivt! Får försöka fixa ett rättvist kort så ni får se :)

I söndags var man ju lite halvseg. Inte så konstigt kanske :) men det var full rulle ändå! 1 advent och gardiner skulle bytas, stakarna skulle upp och det skulle städas högt och lågt!
Vi hade ju tyvärr inte allt hemma så det fick bli en stor shoppingtur mitt i allt. Bauhaus, Ikea, plantagen och mycket mer.. Men nu har vi ett riktigt mysigt och fint julhem!! Älskar julen! Enda som saknas nu är granen och tomtarna typ. Men dom får komma fram till lucia ;)
Sen hann vi även med en 1 adventsmiddag hemma hos svärföräldrarna! Var super gott och supermysigt! :) helt okej adventsstämning trots det hemska busvädret som var !

Okej! Nu fick det bli ett långt inlägg. Men det var ändå min helg i snabba drag :)
Får väl bjuda på en bild på våran egengjorda adventsljustake iaf! Jag blev supernöjd! :)

 

Skrattgropar

"Har man skrattgropar i låren så borde det bero på ett lyckligt underliv"

Hahhaa! Bästa jag läst idag! Hah!
Det ska jag använda om/när jag får skrattgropar i låren ;) klockren ju! Hah!

Sovmorgon

Nä, nu har jag snoozat länge nog. Dags att hoppa upp ur sängen och göra sig iordning inför jobbet :)
Äntligen fredag!!

Stööööön

Jag dör!
Jag sprang till tåget!!!
Fy fan jag är inte gjord för att springa. Får höras senare.....
Andaaaaas

Mörrn!!

Blir bara Morrn idag. Ingen god morgon idag inte.
Jag blir så jäkla trött på mig själv. Glömde lunchen hemma på köksbordet. Färdigpackad och allt. Bara jag som självklart skulle glömma skiten. Ekar i plånboken gör det just nu med så får väl bli lite god luft till lunch ;) inte hann man äta frukost heller. Suck! I-landsproblem! Jaa!
Har ju för bövelen ingen mat! Nåja. Får väl hitta nån torr skorpa eller nått att knapra på under dagen.
Hoppas eran dag började bättre än min!
Pöss

God morgon

Har legat och dragit mig i sägen en bra stund nu, kanske dags att gå upp ;)
Men känner att det är SÅ kallt utanför täcket så jag vill inte riktigt.
Ska Iofs träffa Catta vid 12 så det får mig att vilja kliva upp iaf! Längtar! Saknar henne och tvillingarna i magen hur mycket som helst. <3 sist gång fick jag ju känna en liten spark av ren tur typ men nu sparkar dom hej vilt tydligen så idag kanske jag får känna flera. Ååh kärlek!! Nä nu måste jag gå upp och skynda mig så jag kommer iväg fortare :):)

Får bjuda på ett gammalt kort idag, som Catta skicka till mig härom dan haha! Underbart. När kan det varit... 2008/2009 där Nångång. Taget innan vi skulle gå o se Volbeat i Karlstad! :) minnen!

Breaking Dawn

Part 1

Okej. Nu är det gjort. Nu är den sedd. Nu är det slut!! Buhu! Gråter en skvätt. Okej riktigt helt slut är det ju inte ännu... Breaking Dawn part 2 väntar ju också. Men sen då??

Hade höga förväntningar på denna filmen kan jag lova. Och som den TWILIGHT tönten jag är så kan jag inte låta bli att bli lite besviken.. Fanns mycket som dom uteslöt eller tonade ner. Men annars var den faktiskt helt OK!
Hur den slutade ska jag inte avslöja för er som ännu inte sett den men det va inte direkt överraskande att dom bröt "boken" där om man säger så...

Längtar dock ännu mer till tvåan nu och det är väl det som är meningen! Men gaah! Vill se mer! Inte snällt!! Ge oss mer TWILIGHT!

Och för er som Ska se den.. Sitt kvar!! Även under eftertexterna. Det kommer mera. ;)

Nä nu ska jag försöka sova en snutt. Alltid lika svårt att somna utan min plutt bredvid mig.. Men men. Ett försök får det bli så natti natti på er!!

Skorpan

Nytt beroende!!
Skorpor!
Jag älskart!!
Kan äta dom när som helst. Till frukost, middag, lunch, kvällsmat!
Speciellt skorpor med kardemumma smak! Oh My!
Frågan är bara hur nyttigt det egentligen är.. Hmm inte alls skulle jag tro.. Men men man lever bara en gång och jag älskar skorpor!! :)

Oj!

Jag tyckte det var dåligt med kommentarer från er här i bloggen :P men har nu fått svar på varför!!
Hjärtat berättade igår att det inte gick att kommentera mina inlägg..
Hmm undra varför tänkte jag? Tills jag såg den lilla knappen (på app versionen) där det står 'kommenterbar' så får man välja ja eller nej! Och jag har ju låtit den stå på nej hela tiden så klart! Haha korkad? Hoho!

Men NU så gott folk! Nu kan det kommenteras igen :)
Så glöm nu inte bort att göra det ;)

Vif

Det finns väl ingen vid det här laget som undgått den tragiska nyheten om Lasse "kurtan" Brandebys bortgång..

Så tråkigt. Men han kommer alltid leva vidare i våra sinnen, i våra tv-rutor.. Han har värmt många svenska hem med sin skämt, tricks, shower och program!
Jag kommer aldrig glömma kurtan, rena rama Rolf och alla andra galna saker han har gjort under sina år i tv-rutan!!

Vila i frid Lasse
1945-2011

 

Tapet <3

Oh - MY - God!

Jag är KÄR i våran nya tapet!! Galet snygg är den och jag får inte nog! :)
Idag blev vi äntligen klara med tapetseringen i "långehallen" puh! Nu är det verkligen bara listerna och dörrkarmarna som ska upp och sen är det klaaaart!

Men satan i gatan vad nöjd jag blev med tapeterna! Vi är bäst! ;)
Äntligen har jag fått en LILA tapet :D äntligeeen! (ja jag älskar lila och det ÄR min favoritfärg!)

Alltså! En lila fondvägg och glittriga vita tapeter på dom andra 3 väggarna ! Gaah! Läckert! ;)

20/11

Men jösses vilket väder vi har fått idag då, eller vad säger ni?! Galet!
Det är den 20 November och det var 10+ grader när jag åkte hemifrån! Strålande sol!
När jag stod på busstationen och väntade så värmde solen så skönt! Nästan så man skulle kunna tro att det snarare är VÅR än vinter...! Inte mig emot! Jag älskar dagar som denna! Åh värme! Vad jag har saknat solens värmande strålar! G O T T
Kan ni tänka er att jag fortfarande går runt i skinnjackan. Ingen vinterjacka än iaf :) underbart.nu

 

 

iiiiiiiiiiiiiiiih

Jaaa nu är dom äntligen bokade! Biljetterna är bokade! Hör ni vad jag säger!!! :D
på tisdag klockan 20:50 så blir det giftemål, barn och twilight för hela jävla slanten!!! Åh som jag har längtat! Värsta twilight nörden är jag haha! Underbart ska det bli!! Jag och frugan!!

Gäsp!

Idag är jag en trött chey!! -gäsp- blev inte så värst många timmars sömn men vad gör det när det finns kaffe på jobbet ;)

Hade en jätte mysig fredag med grabbarna igår. Räkor, planering och sen idol!! Så tråkigt att Amanda P åkte ut tycker jag :( tycker iofs inte att någon borde åka nu. Dom är bra allihopa. Kommer bli svårt att kora en vinnare!!
Vad gjorde ni igår då? Fredagsmyste?

Åh äntligen kan jag lyssna på båda öronen igen!! Med mitt headset från telefonen alltså! Mitt andra hade gått sönder så jag har lyssnat på en lur ett bra tag nu. Nån månad ? As irriterande. Speciellt när det var högerluren som hade gått sönder. (iPhone) ni vet där även microfonen sitter när man skulle svara i telen! Så varje gång det ringde fick jag dra ur headsetet och svara normalt. As irriterande för mig som faktiskt har headsetet till att slippa ha luren i nyllet!!
Så nu , TACK vare min älskade man, har jag ett fungerande headset med både högerlur, vänsterlur OCH svarsknapp ;)

Och jag vet. Jag är inte normal ;)

Bambi

Åh så glad jag är idag då.. Galet :) kan det bero på det faktum att det
Faktiskt är fredag och helg eller för att jag fick se 3 små bambisar i trädgården i morse innan frukosten ;) Ååh dom var så söta! Och nära stod dom också. Mitt utanför köksfönstret! Så synd att man inte hann slänga fram kameran!!
Man vill ju liksom bara sticka ut handen och klappa dom!! Jag vill ha en egen bambi!!!! :D
Tomten?
Jag tror iaf att min gladhet idag mest beror på dom små bambisarna och kommer leva på det hela dagen :) mys!

Sämst.nu

Okej! Jag är SÄMST på det här med att boka saker!!! MYGOD! Sandra hata mig inte ;) har liksom inte hunnit boka några Twilight biljetter än. Jag är segare än faan själv rent ut sagt! Men hade man bara kunnat göra det via sin iPhone så hade jag gjort det för längesen. Men nääää! Skitapp! Man ser ju inte placeringarna i salongen och då vägrar jag boka iaf!! Måste in på datorn o snurra då. Får försöka hinna med det idag när jag kommer hem. Hur nu det ska gå till. Men löser sig nog på nått sätt ;)

Idag är det ju nämligen fredag för er som har missat! Och fredagar innebär •trumvirvel• fredagsräkooooor & fredagsmys!! :)
Så självklart ska vi keka reka som 08orna hade sagt ;)
Skämt å sido!
Ska bli mysigt att komma hem sen iaf! Men blir nog lätt stressigt! Hemma halv 9, duscha, duka, boka biljetter... Allt innan 9......! Sen idol på det också. Hujeda mig tur att vi har inspelningsbar box!!! :)

Härlig fredag på er gött folk! :)

Forever is only the beginning

Ååh vad jag vill gå på bio !! Nu nu nu! Helst igår!
Jag längtar såå tills nästa vecka för då ska jag och frugan gå och se filmen vi båda väntat på alldeles för länge. Oj oj! Hade jätte gärna gått På premiären men jag jobbar och hon pluggar så våra scheman är inte det lättaste att få till om man säger så.. Fick planera lååångt i förväg för att ens få till det den enda dagen nästa vecka ;) haha bussy ladys!
Men nu så! Nästa vecka smäller det!! :) ska bara se till att boka biljetterna också kanske haha ;)
haha det gör jag ikväll när jag kommer hem! Då Jävlar!

Wiie äntligen!! Breaking Dawn part 1 som jag längtat!
NerdAlert ;)

10-19

Sikken dag!! Första dagen som jag jobbat senare sen dom nya öppetiderna körde igång.. 19.00 stänger vi nu hädanefter vilket innebär att jag kommer hem runt halv 9- kvart i 9 istället... Hmmfs!
Inte så kul kanske men får tänka på skatten som kommer tillbaka nästa år ;) Hejja återbäring!

Nåja! Har fått en del privata saker gjorda idag ändå trots allt jobbande! Bra där bea! :)
Har äntligen fått bokat ny klipptid (förhoppningsvis om dom ska ha öppet... :/ hoppas) och en tid att fixa mina naglar som ser ut som skräp just nu.. Usch för vintern! Men då kommer jag iaf se snygg och fräsch ut till jul och nyår :) me like!

Håret hinner jag ju säkert ändra 4 gånger till innan nyår men ändå ;) fint ska re' va!

Btw så luktar set päckel på bussen idag!!!!! Uweeek! :(

Onsdag

God morgon Sverige!! Hoppas ni sovit bra!
Jag fick dessvärre en mindre bra start på dagen. Stod i badrummet och sminkade mig när jag helt plötsligt från ingenstans kände mig jätte yr, illamående och kallsvettig :O har INTE tid att bli sjuk nu. Nej nej nej!
Men det försvann efter en stund och nu återstår det bara en jobbig huvudvärk. Hoppas den försvinner under dagen!

Vad tycker ni förresten om min nyinköpta lunchpåse :D så underbar! Köpte den när jag var i Stockholm med en tillhörande matlåda ;)
Finns att inhandla hos Lagerhaus :)

Koppla av

Ska ta mig ett varmt bad och koppla av lite innan kvällen drar igång här hemma! Ska faktiskt inviga min badkorg jag fick utav älsklingen för ett tag sen :) här ska luktas citron ;)

Ålder

Har funderat lite över åldrar..
Jag kan verkligen störa mig på folk som don't act there age och tror att dom är yngre än dom är (!) samtidigt som jag tycker att man inte ska vara rädd för att leva lite! Våga göra bort sig liksom.. Men enligt mig så är det kanske inte riktigt samma sak ändå.. Men men.......
Jag är fyllda 26! Ja det är sant. Känner att min tid bara rinner iväg. 26 fucking år! Kommer ihåg när jag fyllde 18 liksom..
Om 4 ynka år är jag 30!! Kan inte riktigt förstå det..... 4 år är så lite tid.. 4 år går så fort...

Jag har alltid sagt att jag ska vara färdigfödd med alla (2st) mina barn när jag fyller 30.. Stressad? Men det känns väldigt snart så jag börjar fundera på att kanske rucka lite på min 30års gräns.. Men samtidigt vill jag inte bli en gammal morsa till mina barn. Men att födda barn när man inte har en 100%tjänst känns så fel.. Kanske får strunta i den tanken om jag ska hinna med allt jag vill..

Haha usch vilka bekymmer jag har eller hur ;)

Jag känner iaf att jag är på rätt väg i livet. Vuxenpoäng till mig; 26 år och Jag har redan hittat mannen i mitt liv och köpt hus. Pusselbitarna ramlar iaf på plats en efter en och det är jag glad för :)
Nu är det bara 100%tjänsten, giftemål och barn kvar ;)


Tack för att ni lyssnade ;)

Mystisdag

Jag bara älskar dessa lediga dagar när man verkligen inte behöver göra någonting..
Jag har bara tagit det lugnt hela morgon. Så nu har jag myst ner mig i soffan med frukost och en julfilm! Nu är det jul igen 2 fick det bli. Så mysig! Känner dock att jag måste köpa hem lite nya julfilmer!! Förr hade jag ju alla på datorn men nu är dom borta :( jävla hårddisk! Men men. Får fixa nya på annat sätt eller så hoppas jag att Mathias lyckas rädda min kära hårddisk... Det återstår att se. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen :) mys!

Ooops

Ikea idag igen!! ;)

Beslutsångest

Jag saknar mitt mörka hår! Redan, jag vet!! Men det är som sagt alltid så med mig och hårfärger.
Jag velar med om jag ska behålla det klarröda en liten stund till, göra det mörkrött eller gå tillbaka till mitt mörkbruna/svarta? Ååh jag vet verkligen inte vad jag ska göra!!?! Hjälp!

Hur kan man vara såhär uttråkad på hårfärger? Jag tröttnar så sjukt fort på
Mitt hår så fort jag gör nått. Så Även om jag färgar tillbaka det till det mörka så kommer jag ju tröttna på det med inom 2 veckor. Typiskt mig!!

 

 

App!!

Fy satan i gatan vad värdelös blogg.ses app är!! Blir galen! Det går ju verkligen inte ladda upp kort normalt! Ett inlägg med 1 kort tar typ en kvart att ladda upp. Får trycka på 'publicera inlägg' typ 400 gånger innan det händer nått!! Inlägg med flera kort kan man ju bara FETglömma!!

Blogg.se!! FIXA eran app så den går att använda utan att man behöver få ett psykbryt varje gång! Suck...

Tog en liten avstickare till IKEA för lite...

img_2705 (MMS)

Tog en liten avstickare till IKEA för lite lunch!! Blir nog att vi tar ett varv också.. Kasse kommer hem med en kasse eller två ;) som alltid när man vart på Ikea!

On the road again

Då var det söndag och man är på väg hem igen. Helgen gick fruktansvärt fort och det känns som Att man inte hann med så mycket ändå :(
Men nu är det ju snart jul och då kommer brorsan ner så då ses vi igen!! :) hos oss också dessutom :D
Längtar jul av många olika anledningar ska ni veta!! Oj oj ;)

Vad hann vi med igår nu då? Jadu.. Lite shopping på stan, luncha och bio + middag på O'learys!
Bion vi såg var faktiskt Tintin med
Tanke på att vi hade barnen med oss. Och den var riktigt bra! Helt klart upplagd för en tvåa som lär komma 2014 pratar dom om :)
Men vilka minnen det framkallade. Kollade ju själv på Tintin som barn!! Hur kul som helst :) rekommenderas varmt :)

Hard Rock

Sitter och myser på Hard rock café!! Gott med en liten öl och smålunch!

Wordfued

God morgon världen!
Har ni sovit gott??

Vaknade ju upp i ett dimmigt stockholm idag.. Brr ser riktigt kallt ut ute. Och jag som inte ens har med mig min vinterjacka!! Tur att det finns affärer i stan att värma sig i ;)

Från det ena till det andra.. Är lite lätt besatt av wordfued som typ alla andra också. Men har börjat spela det med mina syskon nu och brorsan la ordet SKOJ för 242 poäng!!!! Hur kul!? Han har typ 419 och jag 142. Va faan! Haha känns ju rätt menlöst att fortsätta Hahha. Faan Varför får aldrig jag sånna poäng?!?!?! Fusk. Jäkla mupp! ;)
Dålig förlorare ? Nejdå. Varför tror ni det????????

11-11-11

God morgon mina goingar!
Var verkligen upp med tuppen idag.. Klockan 06.00 blev jag väckt av mamma och Vilma som knacka på dörren till sovrummet.. Gäsp!

Några timmar och hundra packningar senare så är vi äntligen på väg mot Stockholm! Bilen är fullproppad och går typ på knäna men det är ändå en härlig morgon :)

Bara 4 timmar kvar och Min röv har redan somnat..

Inte idag

Idag har inte varit någon direkt bloggdag som ni kanske har märkt. Men jag åkte till Vänersborg idag på förmiddagen sen åkte jag vidare till dals-Rostock och catta ! Blev kvar där heeela kvällen så har inte riktigt haft tiden..
Vi hade en hel del catching-up to do om man säger så ;)

Nu ligger jag hemma hos mamma nerbäddad och faktiskt rätt trött. Borde verkligen sova nu... Ska upp om 6 timmar igen..... Puh..!
Då bär det av!! :D Stockholm here I come !
Natti natt sov så gott!

Nu vet jag verkligen varför jag egentligen...

img_2758 (MMS)

Nu vet jag verkligen varför jag egentligen hatar att åka buss!! Iaf röd express mot gbg på morgonen när jag ska till jobbet!  Det är alltid fullt och jag får alltid någon svettig, illaluktande, jobbig människa bredvid mig. Spelar ingen roll hur långt bak jag sätter mig. Dom hittar mig alltid och måste sätta sig just bredvid MIG! Spelar ingen roll om det finns en ledig plats framför eller bredvid eller så.. Nä bredvid mig ska dom sätta sig sååå klart! Åh vad irriterande. Ser dom inte att jag har en stor väska med mig som jag då måste sätta i knät! Dagens i-landsproblem I know ;) Men det är så irriterande för det händer verkligen varje dag! Blä! Synd bara att inte tågen fungerar bättre för då hade jag hellre tagit tåget tusen gånger om... God morgon förresten ;)

Hmm

Som sagt... Vi kommer inte överrens! Åh vi kommer aldrig få iordning hallen.. Göööh

På tapeten

Är på väg hem nu efter en sjukt seg dag. Fast ändå inte.. Har verkligen haft i göra idag men ändå så har timmarna går segare än sirap.. Nåja!

När jag kommer hem ska jag hinna så mycket.. Fattar inte hur bara men det löser sig väl.. Laga middag, äta, duscha, bestämma tapeter, hänga tvätt.. På typ 2 timmar..? Öööööö! Jag får speeda upp allt i ultraspeed-fart! Haha!
Älskling har nämligen tagit hem några nya tapetkataloger med (enligt honom;) ) massa fina tapeter i!! Så vi får hoppas vi hittar några som vi BÅDA tycker är fina och okej att ha i långehallen!! Brukar vara vårar lilla dilemma annars. Att vi aldrig kommer överrens om hur de ska se ut hemma ;) haha! Underbart!

Vill ni kanske se mer av renoveringen i huset ? Massa före / efter bilder?

Rasist?

Nu är jag upprörd! Nu får det fasiken vara nog med detta fjantiga rasistsnacket vissa utlänningar kommer med! Nu får ni skärpa er. Seriöst!

Först var det att vi inte fick sjunga våran Egna jävla nationalsång för det är Rasistiskt(?!), sen kom det att barnen i skolorna inte fick måla röda stugor med svenska flaggstänger på tomten för de ansågs som Rasistiskt och NU.. Nu är tydligen allas våran Astrid Lindgren rasist pga pippi på dom sju haven!
Stackars Astrid skulle vänt sig i graven om hon hörde detta! Den folkkäraste människa vi svenskar någonsin har haft så hoppa faan inte på henne era okunniga idioter!

Ursäkta mitt utbrott men jag blir så trött på det här jäkla rasist pratet!

Vi åker ju för bövelen inte till era länder och förbjuder ER att sjunga ERAN nationalsång eller ha ERA traditioner i skolorna eller hoppar på ERA barnidoler!!
Så ge er och låt oss svenskar ha våra traditioner precis som vi låter er ha era tradiotioner.

Passar det inte så får ni väl åka hem då!
Hade det varit jag så hade jag varit TACKSAM istället för gorma om
Skit och peka fingrar hit i dit!!!

Nu pratar jag ju SJÄLVKLART inte om alla utländska som bor i Sverige utan bara de som tror sig kunna bestämma vad vi svenska ska ha för traditioner.
Har pratat med många utländska som är hel tvärtom. Dom är tacksamma för att få vara i ett land som Sverige och förstår inte alls varför dom där speciella ska förbjuda våran nationalsång osv...
Varför är inte alla som dom istället?

Åh nu fick ni stå ut med ett raseriutbrott men nu har dom gått för långt och någon måste ju våga säga till..
Nu kallar ni mig säkert både rasist och det ena och det andra. Men varsegod. Jag tänker inte sluta sjunga Sveriges nationalsång på nationaldagen eller sluta titta på Astrid Lindgren bara för att ett gäng idioter hade en dålig barndom!

Nytt

Älsklingen är klar med hallgolvet!! Nu har vi bara resten kvar :D det vill säga lister, tapeter, karmar och dörrar ;) och sen självklart möbleringen :D

NU blir det natten. Är redan vaken lågt efter läggdags. Natti mina kära läsare!

Hmm

Varför syns inte mitt senaste inlägg??

-Flowers-

Åh vilken mysplutt jag har :):) kärlek!

När jag kom hem så kom han med en så stor och fin bukett så jag vet inte va jag ska säga!! Så himla vacker var den!! Kan inte riktigt sluta titta på den, så fin är den ! ;)
Och självklart så var det Goa Nina som hade fixat den! <3 Hon är så himla duktig så ni anar inte! Hon ska definitivt få göra min brudbukett och hela blomsterarrangemanget den dagen jag gifter mig!! Så så så duktig :)

Sen ställde jag mig och slavade vid spisen lite. Gjorde en seen middag medans älsklingen la nytt golv i hallen! Kommer att bli så fint när det är klart sen. Längtar jag? JA!

Nä nu ska jag fortsätta kolla på syrianska bröllop! :) shalalalallaa haha!

 

Puh

Jag är så trött så trött och hungrig på
Det! Får höras mer sen när jag är normal igen!

4

God morgon goingar! Har ni sovit gott?

Nu har nedräkningen börjat! Nu är det bara några få dagar kvar (4) tills jag åker upp till våran älskade huvudstad och spenderar helgen hos brorsan!! Han fyller år nu på torsdag så då blir det lite firande! Även mamma och syster följer med upp. Plus systerbarnen såklart!
Ska bli kul att få komma till brorsan igen! Saknar han jätte mycket hela tiden. Det går alldeles för lång tid emellan gångerna vi ses. Inte okej!! Får bli bättre på detta tycker jag. Men det är inte så lätt när vi nästan bor 50 mil ifrån varandra :( plus att man har ett schema som inte alls går att planera efter. Men men nu så! Party, god mat, shopping!! Älskar Stockholm!! :)

Lazy Sunday

Oj! Vilken sjukt seg dag på jobbet de var idag då :O spelade ingen roll vad man gjorde - sålde, städade, fyllde på, hängde iordning, städa lagret.. Tiden gick så sjukt sakta.. Men men nu är jag snart hemma iaf! Gött det!

Ikväll blir det mys med bästa Nina & Simon! Har bestämt att vi ska göra hamburgare. Inga sånna fjantburgare du köper på Ica utan riktiga restaurangburgre! Vad kan det var i dom 200g? Haha stora och sjukt goda är dom iaf så det ska vi bjuda dom på :) hope they like it! I know i do!! :D

Sen blir de säkert lite soffmys med någon film också skulle jag tro! Myyys!

Lördag

Åh vilken mysig kväll det blev igår!! Love it! Jag har dom mysigaste och bästa vännerna!

När jag kom hem ifrån jobbet så var Sandra redan här! :):) gjorde mig iordning lite fort, eller snarare fräschaste till mig. Sen åkte vi vidare in mot Stenungsund och mötte upp resten av folket. Mot Göteborg!

Väl inne i Gbg så upptäckte vi rätt fort att det var rätt svårt att hitta bord för 9 pers någonstans en lördag kväll. Allt var typ fullbokat! Galet. Men tillslut så fick vi plats på bryggeriet! Maten var oerhört god måste jag säga. Rekommenderas!

Klockan närmade sig nio och vi började röra oss mot bion! Fick dock sitta längst fram men vad gör det när bion är megastor ;)
Filmen var faktiskt helt okej. Spännande! Man fick sig en tankeställare där en stund. Tänk om det verkligen blir så. Att allt kommer att handla om tid i framtiden..? Det gör det ju visserligen nu med. Men i filmen så handlar dom med tid och dom tjänar tid. Det finns alltså inte längre några pengar med i spelet. Nåja. Helt klart sevärd om du har tänkt på ett biobesök snart :)

In Time

Vilken mysig lördagskväll jag har framför mig !! Längtar tills jag kommer hem! Så mycket.
Det är biodags! För allihopa också! Hela gänget ska gå! Kommer bli Askul! Det blir jag, älsklingen, SANDRA :):), Virre, Christian, Simon, Nina, Eric, Sarah :) åh vad kul!! Längesen man fick ihop så många att gå på bio. Är lite svårt när alla oftast inte kan samtidigt. Men nu så!! :):) äntligen! Blir även en bit mat innan bion också perfekt! Kommer bli en riktigt mysig lördag det här. Det känner jag på mig!

Och filmen vi ska se är naturligtvis IN TIME..! Verkar sjukt bra! Ska bli spännande att se vad den egentligen går ut på! Får berätta senare!

..

Alla Helgona! En dag som många spenderar olika. Vissa firar halloween idag men jag tycker i själva verket att det skulle firas förra helgen..! Mycket för att Alla Helgona är en dag vi ska tänka på våra kära som lämnat oss. Tycker inte man ska blanda ihop dom!

Men idag tänder jag lite extra ljus för mina änglar som har lämnat jordelivet alldeles för tidigt.. Jag har tyvärr många vänner som fått sina liv bortryckta alldeles för fort genom dom senaste 3 åren..
Att förlora sina vänner är inte ens något jag önskar min värsta fiende..
Svår känsla!
Men jag får tända ljus i min tanke och hemma sen istället. För hur mycket jag än vill så hinner jag/kan jag inte åka till till Vbg och tända ljusen.. Men jag tänker på er! <3

Clementin

Fick bli frukost på bussen idag med. Men dock bara i form av en clementin! Har mer frukostmackor på jobbet sen. MEN att blanda clementin med tandkrämssmak var då inget gott!! Fy bövelen! Urk! Men det försvinner kanske efter typ..andra klyftan.. Hoppas jag iaf!!! :/ vågar inte äta haha! Jodå! Ska testa igen.. Puh!

Påväg till jobbet igen då, men det kanske ni förstod! ;) en bra dag idag. Jag känner mig utvilad trots lite timmars sömn, är glad och får betalt som en söndag fast det är lördag ;) blir många extra timmar där hehe! Gött! Kan behövas när lönen kommer i december! Julklappar är dyra :/

Nä nu ska jag försöka våga mig på clementinen igen :) hörs senare mina goingar!

.

Color!

Nu var man på väg hem igen.. Puh. Detta ständiga flängande är så sjukt tröttsamt! Är man pigg efter jobbet så blir man ändå trött på bussjäveln..

Nåja nu var det inte det jag skulle prata om utan något helt annat. Nämligen hårfärg!! Måste färga mitt hår snart igen. Ser att utväxten börjar synas trots att jag använder mig av färgschampoo! Paniiiik! Hatar utväxt på rött hår! Är så fult så jag tror jag dör!!
Men tror jag är lite sugen på en annan färg kanske.. Hmm.. Haha jag är verkligen hopplös när det kommer till hårfärg!! Tycker en sak är fin en stund men tröttnar fort och vill då ha förändring!! Eftersom jag vägrar klippa mig kort så uttrycker jag mig i olika hårfärger istället. Jupp sån är jag! Har nog fått det efter min farmor som var likadan i unga ålder. ;)

Ja nä vi får se vad det blir. Om det blir rött ett litet tag till eller om det är dra för nått annat.. Måste iaf göra det innan bästa torsdag!!!

Ps. Bild lånad från google

!!

Faan! Spillde precis mat på min VITa skjorta!!! Skit

Härligt

En dag som började skit börjar vända. Sakta men säkert. Underbar vänner på jobbet gör det lite lättare att ta sig igenom dagen som den är, underbara kunder + att det är fredag!!
NU - lunch :)

Scary

Jag tackar högre makter för smink idag kan jag säga!!! Efter en av dom sämsta nätterna på länge så var man inte direkt vacker när man vaknade imorse.. Fråga inte varför för jag kommer inte svara ändå..

Väntar på bussen nu för att åka in tidigare till jobbet idag, möte var det ju. Men så slog det mig. Det är nästan "varmt" ute och det är November!?! Jag har fortfarande min höstjacka på mig liksom...? Plusgrader..!
Jag klagar inte :) jag drar gärna på att sätta på mig vinterjackan så länge som möjligt för då blir det inte så kallt sen när den väl behövs! Underbart!

Men nu kommer bussen. Hörs senare!!

Home

On My way home! Äntligen! Även om det var en kortis dag på jobbet idag så var den segare än någonsin. Är helt slut i både huvud och kropp...
Konstigt det där egentligen. När jag jobbar heldagar så blir jag inte alls lika trött som när jag jobbar korta dagar... Mm!
Men imorgon är det låångdag som gäller igen. Möte först på morgonen och sen köra heldag i butik. You gotta love it!

Men idag ska jag bara hem och äta det älsklingen slängt ihop. Vad nu det kan vara :) han verkade så hemlighetsfull ;) mys!! Sen blir det nog sängen eller soffan som gäller. Upp tidigt imorgon eftersom jag måste ta en tidigare buss in till Gbg då.. Puh!

Smell you later!

Secret

Igår när jag kom hem så blev det ju som sagt var matlagning och matlådor till en förbannelse ;) bra det!

Men sen så blev det även lite inslagning utav presenter. Presenter till min kära storebror som fyller år nästa vecka!! :) saknar han så mycket!!
Det ska bli riktigt kul att träffa han och spendera en rolig helg i Sveriges bästa stad ;)

Kan ge er en liten sneekpeek på presenterna men inte mer än så. Man vet aldrig om han läser nu eller inte. Så vågar inte riskera de ;) men fina paket blev det iaf!

Grinar

Står och lagar mat och jag säger bara en sak.. Jävla LÖK!!! Står och grinar utav bara hel***e! Inte okej :( Rasmus fick precis ta över eftersom vi inte vill ha mina tårar som en krydda i maten ;) haha! Men det är bara under lökningen.. Finns det ett sånt ord? Nää! Men jag gillar att hitta på egna ord ibland ;)
Nä nu är det nog min tur att ta över igen. Nu har tårarna dämpat sig lite. In i köket!!!

...

Är på G hem ifrån stan och jobbet nu. Är jätte trött så vet inte riktigt hur jag ska orka göra middag när jag kommer hem sen. Men det får jag se till att orka ändå! Får höras mer senare nu orkar jag inte skriva mer. ZZzz

Dvd

Då var det back to work som gällde igen. Har ju vart ledig i två dagar nu, min lilla helg skulle man kunna säga..

I måndags blev det en tripp till Ikea med Virre & Therese! Hittade inte så mycket som jag ville så det blev igen stor kasse som fick följa med hem tyvärr. Lite ljus och sånt bjäfs bara som man alltid köper ;)
Fick trots allt hem våra efterlängtade dvd-hyllor! Underbara svärmor och svägerska fixade detta på ikea kållered när dom ändå hade vägarna förbi. Wunderfult! Så nu har äntligen våra filmer kommit upp ur lådorna. Var en del kan man väl säga :/
Satt hela kvällen och sorterade filmer eftersom jag måste ha dom i bokstavsordning ;) känns lättare att hitta det man vill se på då!

Det blev iaf så bra som det kunde bli nu när det inte blir något biorum i detta huset. Annars skulle ju filmerna suttit där.. Men men..

 

 

Jullängtan

Började min dag på ett helmysigt sätt. Gosade ner mig i soffan med the och skorpor till frukost och satte på en julfilm!
Vilken känsla jag fick i kroppen. Jag längtar så sjukt mycket till julafton nu efter o fått lite holiday-feeling :)
Längtar tills den där speciella julvärmen sprider sig i hela huset, det luktar jul och julmusiken spelas ut högtalarna. God mat, granen, familjen.. Det kan till och med få snöa lite fint på självaste julafton!

Sjuk vad en film kan göra med en..
Synd bara att årets bästa högtid är över så fort..

RSS 2.0