Sådär ja! Då var den äntligen här! Våran e...

img_3520 (MMS)

Sådär ja! Då var den äntligen här! Våran efterlängtade tvbänk! Installerad och klar så inviger jag ju självklar med lite SATC ;) underbart! Så nu är det bara dvd-hyllorna och ett nytt soffbord kvar sen är det färdigt i v-rummet. Ja , en ny matta också då, men det ska jag inhandla i december tänkte jag.. Jag är riktigt nöjd med hur det blev med tvbänken iaf. Riktigt fint om jag får säga det själv hehe ;) Kommer bli mysigt att fira julen här hemma med både min och älsklingens familj. Längtar!

OMG! Säger jag bara... Det märks att det ä...

img_6005 (MMS)

OMG! Säger jag bara... Det märks att det är halloween idag iaf. Inte på utklädda människor utan riktiga monster! Jag ar nog mött min värsta kund Ever under mina 6 år på DM! Helt rubbad! Vi brukar ta emot returer med en No Problem anda på jobbet annars, men idag kunde jag bara inte! Kunden hade två tröjor från i somras (!) som han ville lämna tillbaka för på kvittot (som han hade) stod det 6 månaders öppet köp. Visst sa jag. Kollade på kläderna och såg att lapparna var borta...? Frågade om dom och han sa att han hade klippt bort dom och att tröjorna hade hängt i garderoben nästan hela tiden.. (nästan? Resten av tiden så?) dom luktade inte direkt nya och oanvända så jag sa faktiskt nej. Detta handlade inte om några enorma summor utan snarare tvärtom men kunden blev riktigt arg, hotfull och började gapa, skrika och slå näven i disken X antal gånger. Jag bad om ursäkt säkert 100 gånger och förklarade varför men han fattade inte ändå. Argare och argare, hotfullare och hotfullare. Tills han till slut tog handlingskraft och kastade ett paket strumpor i huvudet på mg (hårt!). Som tur var så träffade paketet med vassa kanter pannan och inte ögat på mig! Gubbjävel säger jag bara! Fick tom hota med väktarna.  Nä fy faan! Värsta kunden hittills i min långa DM-historia.. Kan ju säga att jag var lite skakis och sjukt förbannad. Synd bara att man inte får visa det utåt i sånna situationer. Kunde har alltid rätt!? Pfft My ASS att dom har!

Ett tjejonlägg får det bli nu men så är de...

img_8500 (MMS)

Ett tjejonlägg får det bli nu men så är det ibland när bloggaren är tjej you know ;) Har iaf på mig min nya underbara lätta goa mjuka (ja ni fattar, i like it) foundation idag! Den är gudomlig! Det var den dom sminkade oss med när vi var och blev sminkade av sminkörer på Maries möhippa! Blev kär i den redan då och nu slog jag till trots det dyra priset :/ men man lever bara en gång och är det nått man ska lägga pengar på så är det väl på det man kladdar i ansiktet? Tycker jag iaf. Man har bara en hud så det är bäst att ta hand om den! ;)  Nä får runda av innan jag börjar låta som en kass reklamfilm!

Sömn?

Ska försöka sova nu efter i ha sett paranormal activities......
Hmm wish me luck! Lär knö upp mig gott mot Rasmus inatt kan jag säga!

Då var det äntligen fredagkväll och jag är...

img_6999 (MMS)

Då var det äntligen fredagkväll och jag är på väg hem efter en hysterisk dag på jobbet ;) haha skratta kan vi ju iaf!!  En underbar fredag helt enkelt! Min bil gick igenom besiktningen med blanka papper! Förstår ni eller!!? Wie! :) glädje! Och när jag kommer hem väntar underbart fredagsmys med räkor, idol och några av dom bästa <3 bra start på helgen kallar vi det här :)

Herre Gud! Fredag igen. Känns som det är f...

img_0053 (MMS)

Herre Gud! Fredag igen. Känns som det är fredag hela veckan! Bra eller dåligt? Hmm..  Är iaf på G till jobbet nu. Ska bli skönt att komma tillbaka lite, 1 vecka sedan sist ju. Ska bli skoj! Jobba helg är egentligen alltid roligast. Vi har roligt ihop, varorna är uppackade och man kan verkligen ägna sig 100% åt kunderna. Som oftast är roliga kunder också :) perfa! Ser fram emot en helg fullproppad med saker att göra. Fre-lör-sön. Thank God It's Friday! :)

Birthday

Kalasdags! Eller ja ett litet minifirande iaf. Min kära svärmor fyller år idag. Hela **år så grattis till henne ! :) (skriver inte ut hennes ålder här pga respekt, hon vill inte att man nämner detta & då tycker jag man kan acceptera det ^^)

Snart ramlar väl älsklingen in här hemma för att byta kläder så vi kan åka ner till resten av folket. R's kusin har redan varit här och lämnat av sin packning. Så nu är det bara firandet kvar :)

Får höras lite senare ikväll eller imorgon.

Ps. Det är värdelöst att jag inte kan lägga upp kort! Morr!!!

Angels

Mina älskade änglar! Vad skulle jag göra utan er i mitt liv!?

Igår tog jag en tripp till Vargön för att umgås med mina små glädjespridare. Det var verkligen vad jag behövde! Känns så skönt att dom alltid finns där för en när man verkligen behöver!
Blev en mysig frukost hos Anja, sen en sväng till överby för lite shopping och sen vidare hem till Sandra för middag och massvis med skratt! Har verkligen ont i käkarna idag kan jag säga..

Vilka minnen vi delar jag och mina änglar. Vad vi har gått igenom genom alla dessa år.. 10 år av glädje, skratt och tårar. Det är vi genom vått och torrt!

Jag älskar er!

Clean

What to do today?! Jo städa huset, igen! Men jag måste. Idag kommer nämligen Rasmus släktingar på besök. Dom ska sova i gäststugan och då kan det ju inte se ut hur som helst.. Eller ja, det får se ut som det gör med tanke på att vi bor i ett renoveringsobjekt just nu! Får panik! Jag gillar att ha det rent och snyggt runt mig i mitt hem men det är något som verkligen inte går nu med damm och byggsaker överallt. Det gör ont i min städsjäl.. Hatar egentligen att ta hem folk när det ser ut såhär men men.. Innan jul ska det vara klart iaf. Helst innan första advent!

No internet!

Om ni undrar varför jag inte bloggat så mycket så beror det på att jag inte har något internet just nu. Men det kommer om några dagar igen. Ska försöka göra mitt bästa för att försöka blogga av mig lite ändå :)

blottad..

Det är tisdag och jag är sjukt uttråkad! Har varit ledig nu sen i lördags och kommer att vara ledig fram till fredag. Låångledigt kallas det! Det är jätte gott att kunna få chansen att vila upp sig och ta tiden att träffa mina vänner .. Så hade jag känt förr.. NU vill jag inte vara ledig för att tiden går så fruktansvärt sakta och jag mår mer dåligt när jag är ledig..
Ända sen jag flyttade ifrån min hemort Vänersborg så har jag nästa dragit mig för dom lediga dagarna.. Jo varför? Just för att jag har inget att göra då.. Inget. Okej städa och ta hand om huset men.. nej!
Jag är i vanliga fall en positiv, glad, impulsiv person.. Vill jag åka ner och ta en fika och bara snacka skit så ska jag kunna göra det.. Och det är något jag verkligen saknar här. så sjukt mycket..
Visst har jag goa underbara vänner här också men inte alls på samma sätt.. Ta det inte fel nu! Men när jag är ledig så jobbar oftast alla andra så då blir det oftast bara att jag är hemma och gör.. ja ingenting.. I vänersborg så fanns det alltid, eller iaf oftast någon som hade en kaffestund över.. Jag saknar det så sjukt mycket
nu får ni stå ut med ett blottad inlägg om mina känslor och jag ber om ursäkt.. ni ska inte behöva läsa sånt tjaffs.. Roligare att läsa om nått annat så lovar att det inte ska fortsätta såhär.. ;)
Ska bra hitta glöden igen....

Måndag!

Hmm varför fungerar inte blogg.se-appen!? Eller är det bara jag som har problem med den idag? Går man in på appen så flyttas jag bara vidare till en internetsida.. Fett irriterande! Men skit samma. Detta fungerar ju också.. Sitter just nu nere på Ljud & Bildcenter med min svåger och fördriver tiden lite.. Bilen är inne för lite kärlek. En hjulinställning rättare sagt! Så hoppas jag att den Inge drar så förbannat åt höger sen.. Fått gjort mycket med bilen nu. Eller älsklingen har grejat. Bytt fjädrar, växellådsolja, motorolja, fixat centrallåset och allt möjligt. Allt för att den ska bli hel och fin igen.. Och redo för att säljas.. Så jag kan få en större bil med 4-hjulsdrift så jag kan ta mig uppför backen hemma i vinter. Det är ett måste. Och den bilen jag har nu tar sig INTE upp för backen kan jag ju säga.. Nåja. Nog babblat. Måste försöka återkurera mig efter helgen!

Bakis.nu

Jag är mer död än levande just nu. Det är resultatet efter en sjukt lyckad kväll igår. :) hade hur kul som helst trots värkande fötter i klackar!

Bröllopet var riktigt fint och middagen/festen var helt bananas! Riktigt riktigt roligt hade jag iaf!

Tack till Kenta & Marie för en oförglömlig kväll!

Mitt huvud dödar mig så får sluta nu. Hörs kanske mer senare eller imorgon. Nu ska jag kurera bakfylla !

Tänger

Sådärja. Då är det dags att börja göra sig iordning inför dagens bröllop/party! Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att slå till på lockigt idag. Får se hur detta ska gå. Var ett tag sen jag använde locktången ;) annars får jag väl köra på lockar via platttången istället.

Nåja! Wish me luck :)

God Morgon Världen

Dags att vakna till liv lite. Idag är det lördag och idag är det dags för bröllop!! :) inte mitt bröllop då naturligtvis, men Kenta & Maries bröllop! Ska bli riktigt riktigt kul. Men innan jag drar igång all hysteri här hemma med hår, smink & kläder så blir det lite mysig morgonTv i sängen med älsklingen :) morgonmys!

Idol

Här nedan är idolernas spellista för ikväll! Känner mig lite kluven inför kvällens idol faktiskt. Många bra låtar som jag gillar skarpt, men då är jag samtidigt livrädd för att idolerna ska förstöra låtarna. Åh herre!
Ja vi får hoppas på det bästa helt enkelt och ha "mute"-knappen i högsta hugg ;)

Amanda F "Joline"- Dolly Parton
Emil Elton "Cry me a river"- Justin Timberlake
Linni "Angels"- Robbie Williams
Molly "Only girl in the world"- Rihanna
André "Tiny Dancer"- Elton John
Amanda P "Heroes"- David Bowie
Robin "Halo"- Beyonce
Olle "Beat it"- Michael Jackson
Moa "Superstition"- Stevie Wonder
Sen har jag börjat fundera över varför Robin Stjernberg ALLTID väljer tjejlåtar. Haha! Tycker det är lite gulligt. Idag ska han tex sjunga Beyonce. Men det är ju inte så att man börjar fundera på om han är lite G...? Är det bara jag som tänkt dom tankarna. Att Robin skulle kunna vara bög? Inget fel i det, är han det så hade det ju förklarat låtvalen iaf ;) för jag känner då bara bögar som sjunger låtar från Beyonce, Rihanna, Britney o alla andra popdrottningar.. Hehe. Lite kul är det ändå ;)
Hoppas du gör HALO bra ikväll bara Robin :)
Bilden lånad från Robins blogg på TV4.se!!

 

iOS 5

Laddade ner senaste Apple uppdateringen iOS 5 till min ifån här om dan.. Uppdaterade och allt var frid och fröjd! Den klart bästa uppdateringen dom gjort men fanns ändå mycket som kunde blivit bättre. Men nu ska jag inte vara en sån bitterkärring :)

MEN det jag ville komma till var att uppdateringen iOS 5 inte verkar fungera på min tele längre :/
Vissa småsaker som fanns där efter uppdateringen finns inte längre kvar. Hmm.. Typ som den lilla kameraikonen som syns vid låst skärm, den är borta nu.. Hade den innan.. Skumt det här.

Men är det någon som vet om en mjukvareuppdatering kan försvinna bara för att man stänger av telefonen och sen sätter på den igen??

Sen så är det lite knas bland mina sms. Jag har nummret inlagt i telefonen men ändå så står det inget namn utan bara nummret... :/ askonstigt!

Får ta och fråga min svåger om han vet vad det kan bero på. Han är ju lite av en Apple-expert :)
Men innan det så ska jag lunch klart!

See Ya!

TGIF

Äntligen fredag eller vad säger ni! :D och vilken fin fredag vi får. Trots frostig kyla så lyser solen och värmer litegrann! Underbart! Kallt kan det vara bara inte solen ger upp...

Vad händer idag då? Jo jobb så klart. En vanlig "Svensson" jobbar 5 dagar i veckan.. Men helgen är jag ledig nu iaf.
Efter jobbet blir det raka vägen hem för lite grillmys med älsklingen och the polers! Vi grillar oavsett årstid :) härlig det. Och sen så får vi ju inte glömma kvällens idolfredagsfinal. Måste ses hehe!

Vem vill ni ha ut/ha kvar?
Jag vill verkligen att Linni ska åka. Usch! Hon är ju inte ens bra!!!

Nä nu spårar jag. Ha det bäst så länge göbbar!

My new love

Här nedan kan ni se mitt senaste ringköp! Den är stor och den syns! Precis som jag vill ha det. Jag tror jag har någon konstig fetisch för just stora ringar! Älskar dom. Ju fler och ju större, desto bättre i min mening! Jag kan aldrig få nog..

Jag hittade en hel del idag på lunchen, synd bara att man inte riktigt kan köpa allt! MEN när lönen kommer nästa vecka så ska det spenderad välförtjänta pengar på stora smycken. Me like ;)
Men innan dess så får jag nöja mig med denna ögonsten och kolla in fler ringar som jag kan lägga på min most-wanted-lista ;)

Nä nu får ni klara er lite själva, dags att laga seeen middag med älsklingen och sen slänga oss framför lyxfällan! :)
Ha det gött så länge !! :)

 

R I N G

Åh fik precis tag i världens coolaste ring att ha på bröllopet på lördag! Haha :D man behöver typ inga andra smycken. Får visa sen för nu är min lunch slut. Jobba jobba jobba :)

God Morgon!

Usch vad segt det var att kliva upp ur sängen imorse. Speciellt när man sover som bäst, då ringer klockan.. Urk! Jag och älskling testar på att sova på "andra" sidan sängen nu för att se om sömnen blir bättre för oss båda. Så jag sover på "hans" sida och han sover på "min". Men måste säga att båda två sover betydligt bättre så det kanske får bli ett byte i slutändan ;)

Frost var de idag med! Jäklar vad den satt! Nu börjar det verkligen gå mot vintern.. Frost, skrapa rutor, stora halsdukar och vantar.. Brr!! Jag längtar till våren!! ;) eller nja.. Först längtar jag till jul sen nyår och sen våren! Kan man hoppa över allt därimellan tro? ;)

Magont

Ny hår färg - ny motivation. Nja så kanske det inte riktigt är men vi kan ju låtsas iaf ;)
Får bli ett snabb inlägg för jag har verkligen noll batteri på min lilla fån.
Hade så sjukt ont i magen på jobbet idag att det kändes som jag skulle krevera! Fick värsta magsmärtorna efter morgonkaffet på jobbet idag och jag förstår verkligen inte varför. Usch! Men börjar få mer i mer ont i magen när jag dricker kaffe nu för tiden. Någon som vet vad det kan bero på? Magsår? Tråkigt är det iaf eftersom jag GILLAR kaffe..
Ska åka hem och lägga mig och bara ta det lugnt idag så kanske det släpper. En skön kväll i soffan framför tvn låter väldigt bra. Ett extra + i kanten är ju att jag får ha min älskade bredvid mig :) mys!

Ha en fortsatt bra kväll nu goingar!!

Redhead

Ja då var det dags igen då. Jag har gått och blivit rödhårig igen :) kände att det var dags igen. 1 1/2 år sedan sist jag fick ett ryck och färgade bort det mörka. Då var jag bland dom första med rött hår i Vbg. Nu kryllar det av rödtottar överallt. Lite trist kanske men men. Alltid kul med lite ny färg så här på hösten.
Nu blir det iaf jobb som gäller för mig. Så vi får helt enkelt höras lite senare igen. Nu när jag ändå tänkte ta upp bloggande igen... Haha! Men jobbigt att hitta på saker att blogga om när man varken har lust eller ork. Men nu så. Ska ge det en chans till. Allt för er mima kära läsare :)

RSS 2.0