Valborg 2012

 

Har plockat hem riktigt med vuxenpoäng idag ska ni veta :) jag, älsklingen, Eric & Sarah tog först en lång promenad längs havet och upp längs med torget igen. 1 timme var vi väl ute ungefär! Supergott verkligen!
Sen åkte vi ut mot Kolhättan och årets valborgsmässobrasa!! 🔥 Snacka om vuxenpoäng eller vad?! Haha! Ingen alkohol här inte! Det fick vi nog av i lördags ;) och för mycket alkohol förstör ju kroppen you know :)

 

Efter en härlig eftermiddag så sitter jag här nu, nedkurad i soffan invirad i älsklingens kofta och kollar BB :) mysvalborg! ❤

I'm Blue

Dagens Make-Up
image descriptionimage description
Dagen till ära så kör jag isande blått på maken idag.
Kul att testa nått annat än bara grått & svart hela tiden ;)

Ombre Hair

image description
Står verkligen i valet och kvalet angående mitt hår! Är såå sjukt sugen på att fixa ombrehår men samtidigt vill jag ha mörkare.. Åh vilket svårt val. Haha!!
What to do
Just Look at it
image description
Så sjukt snyggt!! En av dom snyggaste hårtrenderna på länge i min mening!
Nä får nog bli ett samtal till Lisa och boka en tid!! Helst Nu haha ;)
Åh hoppas att det går att fixa. När jag vill Ha något så mycket så vill jag att det ska funka!!

Sunny monday

Åh god morgon mina solstrålar!! :)
Sovmorgon, solsken och frukost! Denna dagen kan ju bara bli bra.
Älskar lediga måndagar. Men det vet ni ju redan ;)

 

Härliga söndag!

Haft en underbar söndagseftermiddag med älskligen och ingelsson! Tog oss en fisketur men utan några napp denna gången. Men vi fick oss iaf en skön promenad längs havet och en underbar solnedgång.

Nu är det soffan och Big Brother som gäller innan det är dags att sova! Vilket jag kommer göra gott inatt :)

Poolhäng

Snyggaste bilden Ever! Not! Men jag har det riktigt gott ;) känns som man är utomlands! Sol, värme, vindstilla och pool! Ångrar inte poolen en sekund känner jag nu ;D

Bubbles

Dags att ta sig ett gott bad i solen!! :)
Älskar vardagslyxen man får med en egen bubbelpool hemma :D

Söndagsmys

Sitter och gottar mig i solen med kaffet och paddan medans min älskling grejar på tomten! Han är duktig han ❤

Snurr

Oj vilken kväll det blev igår! Jihaa! :)
Var bjudna till två kompisar, Eric & Sarah, för lite grillpartey igår!
image description
image description
Var riktigt lyckat och roligt tycker jag! Blev till och med utgång senare på kvällen. På stenungsbaden. Oj oj. Inte vart ute på länge och det känns idag kan jag säga ;) men kul hade jag och dansa gjorde jag! :) TACK till er som gjorde kvällen och natten så himla bra!

Och tänk er. En helkväll på krogen i mina nya pjuks men Inte ens ont i fötterna idag! Glad tjej! :D

 

New day

God morgon mina fåglar!
Vilket underbart väder att vakna till :)
Och det ser ju ändå lovande ut kommande vecka också! Me like!!

Friday

Åh längtar så tills jag kommer fram till Stenungsund!!! :) för där väntar nämligen min älskade Sandra på mig! Åh som jag saknat henne ❤ måste få snacka av mig. Tjejsnack ni vet! ;) och man får lätt abstinens när man inte träffas så ofta längre. Hon pluggar på heltid och lite till och jag har ingen bil så jag kan ta mig dit. Så ja. Ni förstår ju att en dejt oss emellan inte alltid är så lätt att få till.. Men idag så! Längtar längtar!

image description

image description

 

Go mörra

Sitter redan på tåget (!) sjukt trött!! Men Rasmus var tvungen att åka in tidigare till sitt jobb idag så jag fick snällt göra detsamma. Men med massa ledig tid innan jag börjat jobba så hinner jag köpa frukost i stan sen och äta den i lugn och ro.. Kanske en kaffe också! Expresso house.. Hmm mums! Älskar lugna morgnar. Faktist!

Kör fjädrar dragkedjor svart vit och läder idag ;)

image description

 

Nytt

Usch tycker synd om er stackare som läser min blogg för just nu känns det bara som att det är morgon-middag-kväll. Men lovar att bli bättre snart igen! Lite jobbigt att blogga samtidigt som man jobbar. Går möjligtvis på lunchen då, men då vill man ju allra helst äta ;)
Hoppas ni förstår. Men det tror jag allt!

Ska passa på att visa mina nya bebis i min skofamilj också!
image description

 

 

Ett par riktigt höga pjuks! Var lite osäker på om jag skulle
Behålla dom eller ej pga deras höga klack men har velat fram och tillbaka. Prövat och prövat och nu bestämde jag mig!! Dom får stanna :) bra va!! Man får aldrig för många skor!!

Och med detta säger jag god natt gott folk

PMS?

Hej och hå! Taggar torsdagsjobb med Nikki idag!! :) skoj! Sen så är det bara en endaste jobbdag kvar så tar jag helg sen! Gottigt ska det bli. Ska ta hand om mig själv och försöka ta bort finlandsfamiljen som har flyttat in i mitt fejs! Morr!! Jävla mens som alltid ska förstöra balansen i kroppen!
När jag fött mina barn sen så ryker äggstockarna och allt annat bjäfs. Det ska gudarna veta! Jävlar anamma. Ingen mer mens!! Vote for Less mens to the people!

Ni får nöja er med en gammal bild idag med tanka på dom oinbjudna hyresgästerna......... Hoppas ni får en skön torsdag ändå! :)

Syndat

Hej lön! Hejdå lön! Jag har tröstshoppat!
Stannade kvar extra länge i stan idag och har inte åkt hem än! Puh! Väntar Iofs på tåget så det ska bli skönt att få komma hem faktiskt! Hittat massa fint och massa tusenlappar fattigare! Nåja pengar är till för att spenderas :)

Why?

 

God morgon sötrövar!! Hoppas ni har sovit gott! :)

Angående gårdagens lilla inlägg så är jag inte olycklig på nått sätt. Men just nu när jag inte har någon bil så känner jag mig så fruktansvärt instängd så ni anar inte. Dom som känner mig VET att man inte kan ha mig "instängd". Jag blir nedstämd, får panik och gör förr eller senare revolt. Men nu är det ju inte en person som håller mig instängd utan en biljävel...så vem ska man göra revolt MOT?! Blir så frustrerad att det kryper i hela kroppen. Jag är en fri själ och klarar inte av ett instängt liv en längre tid...
Men när jag får tillbaka min bil så kommer det bli bättre. Då kommer jag kunna besöka folk både här och utanför Stenungsund på min lediga tid igen!


Puss

 

 

Dagbok ~Vänskap

Jag valde att flytta ihop med min pojkvän som bodde på annan ort. Jag lämnade därmed större delen av min umgängeskrets i min gamla stad Vänersborg. Nu har jag bott i över ett år i min nya hemstad, men känner fortfarande att jag har långt kvar tills jag byggt upp ett nytt socialt nät som jag kan känna mig nöjd med.

I den här takten kommer det nog ta flera år tror jag. Visst har jag lärt känna några stycken här nere som jag gillar väldig mycket och gärna hade kommit närmare. Men jag saknar vardagliga relationer. Att en vän kommer och ringer på dörren oanmäld. Att man sitter och bara gör ingenting ihop. Tar en fika på stan. Det kan jag bli väldigt frustrerad över att jag inte har nu. Och det läskiga är ju, att samtidigt som jag känner att jag inte har så mycket vänner här, så märker jag att jag håller på att tappa kontakten med mina gamla kompisar i Vänersborg.
image description
Istället umgås jag väldigt mycket med min fästman.
Vi har blivit varandras bästa kompisar. Vi äter upp varann. Han umgås också mycket mindre med sina vänner känns det som, sen jag flyttade ner. Det jobbiga är nämligen att han känner jättestort ansvar för mig. Han får fortfarande dåligt samvete när han ska göra nåt med sina kompisar utan mig, vilket gör mig jätte arg att han känner så.. Jag vill ju att allt ska fungera. Att vi ska kunna göra saker var för sig även här i Stenungsund. (och inte bara när jag åker till vbg)


Har haft funderingar på att börja med någon "hobby" och på så sätt träffa nya människor här. Kanske träna eller ta någon språkkurs.. Men allting kostar så himla mycket pengar och tiden ska vi inte ens prata om. Pga mitt pendlande till & från jobbet så försvinner mycket utav min fritid på det. Ett jobb i Stenungsund hade ju såklart löst en hel del utav mina "bekymmer". Nya arbetskamrater på närmare rt, mer fritid till annat osv... 

Funderingar och tankar som jag egentligen inte brukar dela med mig av. Men just nu känner jag att jag måste lätta på trycket lite..
Självklart kommer allt bli bättre med tiden. Jag ger aldrig upp! Jag är stark och väldig självständig när det väl kommer till kritan.
Men ibland måste man få säga vad man känner "just nu"

image description

WorkOut

image description
Jag får fnatt. På riktigt snart. MÅSTE börja träna igen. Har bestämt mig för att sluta helt med godis nu. Inte en endaste bit. Inte bra nånstans. Och om det nu skulle krisa under en speciell vecka i månaden så ska jag bara tillåta mig själv att äta 70% choklad. Inte lika onyttigt iaf.. Eller FRUKT!!

Jag säger inte att jag är tjock eller nått, för det är jag inte MEN jag vill bara vara i lite bättre form. Få tillbaka min "fasthet", min kropp. (och det får man inte med hjälp av godis)
Har verkligen inte "tid" att springa på gymmet heller så får försöka lösa det på bästa sätt hemma.
Förr dansade jag alltid för att hålla mig i form och det funkade bra! Så får väl börja med det igen.

Men nu är det hårhandskarna på igen som gäller!! Hur kunde jag låta det gå så långt bara för att jag flyttade?!



Inspirationsbilder
image description
image descriptionimage description
image description

Starfish

Har tagit lite ledig idag på förmiddagen. Från allt, även bloggen. Men nu känner jag mig rastlös och ska börja röja lite innan det bär av på kalas för svärfar sen! :)

Hur gick det då igår egentligen? Invigde mitt nya fiskespö och allt! Hade ju hoppats på att få en och annan öring men blev inget med det. Jag fick 4 napp.. Med 4 sjöstjärnor! WTF?! Ååh!! Ja dom är ju levande ting iaf så jag antar att dom får räknas som "napp"...
Rasmus fick iaf en riktigt fisk!! :) men den var för liten (43-44 cm) så den fick åka i havet igen. Regelmåttet är ju minst 45cm på öring så det får man ju följa.
Får snart åka ut igen när vädret tillåter. Så gott och rogivande :)

Gillar ni att fiska?
image description

 

Fiskespö

Älsklingen överraskade mig när han kom hem med ett helt eget fiskespö och drag :) åh ett alldeles eget fiskespö som vi nu ska ut och inviga :)
Får väl se om jag får en firre på kroken eller inte :)

 

RESA

Vi har funderat på en utomlandsresa med några kompisar iår igen. Är ju alltid trevligt att åka utomlands och speciellt med goda vänner.
Frågan är bara vart flyget ska ta oss denna gång?
image descriptionimage description
Själv är jag riktigt sugen på mitt favoritland - Grekland.
Så otroligt fint där så det är ju löjligt. Har redan vart där 3 gånger, Rhodos, Kreta & Korfu, men hade utan tvekan kunnat åka tillbaka!
Hade lätt kunnat bosätta mig där som pensionär med ett litet vitt hus med blått tak. Vinrankor i taket på altanen och jag i hammocken med ett gott glas vin i handen. Sikket liv va? :) Åhh!

image descriptionimage description
image description
Italien är även ett land jag hemskt gärna hade besökt för att få uppleva historien. Få lära mig lite mer om det ursprung som finns. Men innan dess hade det vart grymt att lära sig prata flytande italienska så man verkligen kan kommunicera med befolkningen.

image description
Sen har vi ju Spanien. Där har jag bara varit en gång tidigare (trots att jag läste spanska i 6 år :P) på Teneriffa. Hade däremot kunnat tänka mig ett besök på fastlandet. Barcelona kanske ;) shoooooopping!!! :)
image descriptionimage description

Har ni några bra förslag på resor som är inom Europa då det bara gäller en vanlig charterresa på 1 vecka? Något speciellt ställe ni själva besökt som är tipp topp?
Måste vara varmt, ha sandstrand och bra shopping och uteliv i aug/sept.
(ej Bulgarien)

WISHLIST

Ja, nu var det dags igen. Dags att bli ett år äldre. Hela 27 år fyller jag den 29 maj! Helt sjukt vad tiden har gått fort... Kan inte riktigt förstå det om jag ska vara ärlig. Känner mig inte en dag över.. 23 iaf haha ;) Forever Young ? Självklart!!
Men i samband med födelsedagar följer önskelistor :) min är lång och fullsmockad men antar att man får välja med måtta. Man kan inte få allt här i livet gott folk! Eller...? :P

Lite av min wish-list
image description
Röda Converse
image description
"Americano" converse
image description
Pengar till mitt sparande

image description
Presentkort på bl.a. GinaTricot och IKEA :)

image description
Neulash

Kommer säkert kunna fylla på med mer innan dagen är här ;) Lovley.
Jag gillar att fylla år!

Morgon!

Slappfis i sängen! Ska se klart mitt inspelade program av lyckan i LA sen får det faktiskt bli frukost - ashungrig!

Gäsp

Söndagens jobb är gjort och det gick faktiskt bra idag trots att jag jobbade med en ny tjej som jag aldrig jobbat med tidigare. Nåja, nöjda med dagen så gick vi och tog oss varsin korv m bröö i en korvmoj innan min buss kom.

När jag kommer hem blir det tacos, mys och BB-utröstning. Ska bli gott.
Saknar faktiskt min andra halva!! :) ❤

Saknar 💗

Fick precis ett inlägg på fb från min älskade ängel Catta!
Jag kan inte förstå hur man kan sakna en människa så himla mycket. Saknar henne så det gör ont i hjärtat. Min tvilligsyster jag aldrig fick, min vapendragare, min stöttepelare. Min ängel!
Vi har varit med om så mycket genom åren. Oj oj ni skulle bara veta ;) haha!
Tänk er vad mycket bus man kan hitta på under 14 år av vänskap ! Jisses! :P

Men sen jag flyttade till Stenungsund och avståndet mellan oss växte (12 mil) så syns vi inte alls lika ofta tyvärr. Och nu när hon har fött 2 underbara, söta små barn så finns inte alltid tiden där. Men så fort jag får en fungerande bil igen så är dal det första stället jag ska besöka! 💗
image description
Älskar dig min stjärna ☆ äkta vänskap dör aldrig ut oavsett avstånd :) och det är jag otroligt glad för!

 

 

God morgon

•jag viskar•
Ligger fortfarande kvar i sängen med en sovande fästman bredvid mig :)
Jag vet inte riktigt om jag ska gå upp än eller inte. Det är ju väldigt varmt & skönt här. Men åh andra sidan så hinner jag mer om jag går upp nu. Ska ju jobba idag med. Hmm. Dilemma..

Regn helg

Åh då har man äntligen slutat för idag! Så gott. :)
Men vad möts man av när man kommer ut?!

Jo! Det här!

image description

image description

Regn!! Wtf! Vart fint väder hela dagen men inte nu nä.. Det passar icke sa Nicke !
Aja. Man får väl vara glad för att dom visar sol och massa plusgrader nästa vecka!!! :D happy girl! Jag gillar sol, värme och sommar. Inte grått, trist och regn. Fy bubblan!

 

Dagens lunch

 

Består, otippat nog, av nuuudlar! Som jag äter på varje lunch. Varierad kost? Vad är det? Går det att äta? Haha!
Gött mos! Men har man bara en halvtimmes lunch så hinner man inte så värst mö! Får äta mer sen!
image description
Eller kanske inte behöver äta mer efter svullandet igår. Höhö!
Tur att man inte har lätt att gå upp i vikt ;) jag är lyckligt lottad!

Hörs senare! Pussen

 

 

 

Dagen till ära!

Lördag och allt! Då får man vara lite extra fin! :) nu är det dags for some work in the big city!! :)

Detaljer;

 

God morgon mina sköna

 

Igår hände nått skoj här på bloggen. Ett "nytt" besökarekord! (för iår iaf^^) :) så Tack för det! Det sköt verkligen i höjden så det var roligt :) fick lite mer lust att skriva då faktiskt.
image description
(oj vilken suddig bild :/ varför blev det så?)
Välkomnar alla nya underbara läsare och hoppas ni stannar era gullungar! :)

Puss

 

 

God Natt ~ Sleep Tight

Name name nam!!

Haha checka liksom!! 2 fulla godisskålar och en 70% choklad hihi! Sa ju att det skulle tjockas idag. BIG time! ;)
Men detta jäkla godis kommer ju räcka i en halv evighet. Jag mår redan illa! Haha! ;)

Yes!!

Jag fick äntligen mitt efterlängtade godis! :) så nu ska jag svulla resten av kvällen! Det kan ni ge er på ;)

Puss

Upprörd!

Jävligt kul att komma till stationen för att ta tåget hem och det första man ser är en jävla idiot med fingrarna i halsen och spyr som en jävla gris på perrongen. God jävla fredag på dig med jävla äckel!

Min matlust och mitt godissug försvann fortare än blixten och illamåendet tog över.
Tack för den!!

C R A V I N G S

Okej. Seriöst. Jag dör! Jag är så sjukt jävla godissugen att det är löjligt. Börjar änna fundera över mig själv. Hade lätt kunnat äta upp en hel godisaffär helt själv! (eller tills jag fick ont i magen och spydde. Men ändå)
What's wrong with me!!?
Haha!

Nä men allvarligt. Jag MÅSTE ha godis nu! Skit! Kommer tvinga Rasmus åka förbi kvantum sen när jag kommer hem så jag kan köpa upp hela skiten!
Give me candy!!

Happy Friday

Åh äntligen är det fredag och en jobbhelg står för dörren. Sköj! :)

Ska ni hitta på nått kul i helgen tro?

All you need is L O V E

Mc vs Polis

Det blev väldiga diskussioner efter gårdagens alla debattprogram angående den unga mcföraren som körde ihjäl sig förra sommaren.
Många anser att det var polisen fel att killen dog och många anser att polisen enbart gjorde sitt jobb.

JAG är en av dom som anser att polisen bara gjorde sitt jobb. Inte mer än rätt att dom jagade honom.
Fortkörning, vårdslöshet i trafiken, körde mot rött, inga nummerplåtar, peka finger åt polisen är ju bara något av allt han gjorde. Och dessutom så gjorde han detta med sin flickvän på hojen. REN och skär idioti!
Att polisen bara skulle ignorera detta beteende är ju också bara ren idioti.
Sen att killen tragiskt nog omkom i krocken, som han själv vållade, är INTE polisens fel. punkt!
image description
Många klagar och diskuterar om huruvida poliserna betedde sig i bilen under och efter själva jakten. Att det var oproffsiga, riskerade andras liv (för det gjorde inte mc föraren då?), onödiga omkörningar
(totalt i/efter jakten var 400 vilket är lagligt med utryckningsfordon i tjänst) osv..

MEN innan man börjar anklaga andra kanske man ska rannsaka sig själv.
Vem har inte suttit och svurit på vägarna åt andra bilister? Vem har inte Nångång i sitt liv överskridit hastigheterna eller kört, om så bara lite, vårdslöst? Vem har varit ett underbarn på vägarna i hela sitt liv??
Är det du? Så grattis. Du är nog den enda i Sverige...
Poliserna i bilen sa kanske mycket onödigt men dom är inte mer än människor dom med (även i tjänst)
Jag kan bara se till mig själv. Men när jag såg filmen satt jag och sa ungefär samma saker.
"Att han på mc var en idiot som körde som han gjorde, dessutom med en passagerare".
"Att folk på vägarna inte flyttade på sig när det kom en polisbil bakom"
"hoppas motorcykeln stoppar på nått sätt" osv osv

Jag tror inte det är mer än mänskligt att reagera på det sättet när man sitter i en sån sits som dom faktiskt gjorde. Beter du dig så mot polisen så får du räkna med att en katt & råtta-lek uppstår! Inte svårare än så.
Är man rädd för polisen så kör man verkligen inte i 200-300km/h genom Stockholms stad UTAN körkort. Är man rädd för polisen så stannar man och skakar som ett asplöv när dom slår på blåljusen bakom en. Är man rädd för polisen så beter man sig inte såhär..!
"han var rädd för polisen" ren och äkta Bullshit.
image description
Sluta anklaga polisen för allt dom gör. Dom gör sitt jobb.
Gör dom rätt så gör dom fel.
Gör dom ingenting så gör dom fel.
Ska detta fortsätta så kommer vi att få leva i ett laglöst land tillslut.
Och vem vill det? Egentligen?!

Ingen!

 

Snark

God morgon mina Sömntutor! :)
Eller ja, det är nog mest jag som är sömntuta här! Vaknade kvart över 12 idag så tog mig en rejäl sovmorgon. Antar att jag var lite trött ;) men det var nog välbehövligt. För idag mår jag betydligt bättre och mitt halsont är borta! :) glad tjej!

Dags att piggna till lite med frukost och kaffe för sen blir det hemmafru sysslor för hela slanten :)


Edit: känslan som uppstår när man är jätte kaffesugen på morgon och upptäcker att alla filter är slut!!!!! Panik

Nej

Lusten har åkt ur mig. Jävla möte.
Gick inte som planerat så nu måste jag tänka om BIG time. Vad är plan B...?
Hatar trasiga bilar..

Möte

Ska på möte på banken nu.... Wish me luck!

Hmm

Idag är en sån där dag där man önska att man aldrig ens klev upp ur sängen.. Urk. Är nedstämd hela tiden och vet verkligen inte varför! Irriterande... Men det är mycket runt omkring nu som kan ha stort inflytande på det..
Typ att jag går runt med smärta hela dagarna förutom när jag sover, det gör att humöret tryter, man blir nedstämd och inte sådär jätte pigg och glad som jag egentligen brukar vara....
Sen är det mycket annat som ligger och bubblar under ytan också.. Oron över jobbet, över bilen, pengarna ja mycket..
Att ha en rasad växellåda är inte direkt uppiggande... Stå utan bil gör mig också Depp!
Aja. Förhoppningsvis så vänder det väl för mig med tillslut. Undrar när bara...?

BB cream

Då sitter man här igen. På bussen. Till jobbet. Puh.. Känns annorlunda att jobba måndagar då jag oftast är ledig måndag-tisdag och jobbar resten av veckan. Men men. Ibland blir det inte som man tänkt sig ;) man får väl vara glad att man ens har ett jobb i dagens samhälle.
image description
Har på mig en ny foundation idag! Eller nä, det är det ju inte egentligen. Det är egentligen en färgad dagcream men vill man ha en mer "naturlig" look så funkar den som foundation också. Har lite mineralpuder över så blir det kanon!!
Fuktgivande och med spf15. Tänker bara sommar. Strand. Då kommer den vara perfekt om du inte vill gå till stranden helt osminkad ;) 5 av 5 möjliga

Före Efter bild hämtad på Google.se

 

Slappfis

Okej. Det här bådar inte gott. Huvudvärk, halsont och en arbetsvecka framför mig.............. :/ jag har inte tid eller lust att bli sjuk :(

Ska göra färdigt middagen här nu sen ska jag och min andra hälft bara slappa i soffan hela kvällen. Och förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon!! Håll tummarna! :)

Västkusten 💚

En bild säger mer än tusen ord

 

Glid

Ute och åker fint idag :)

 

Tlött i bollen

God morgon i stugan! Idag är jag trött..
Och lite ont i huvudet.. Lite bakis kanske.. Faan! :)

Hade syskonkväll här igår! Jag och min bror. Rasmus och hans två syskon Patricia och Christian. Sen Christians fästmö Veronica med hennes bror och hans fästmö/fru(?) och deras lille son. Var tänkt att det skulle spelas spel och grillas men blev inget utav det utan det blev snack, massa öl (när sötbebis hade åkt såklart) och bubbelbad istället :) härligt det med men huvudet mår inte lika bra idag Dock. Aj aj. Hur kan det komma sig att man är så törstig idag när man drack så mycket igår? ;P

Men men kul kväll!!! :)

Bröstförstoring

image description
Jag har varit som besatt av detta i över 1 år. Har alltid funderat på det Men det senaste året har det ju verkligen gått till överdrift (men ändå inte). Haha! Jag ser tuttar överallt, jämför, försöker se storleken på mig, googlar osv osv..  Men eftersom att det kommer ske så tycker jag det är bättre att kolla 10 gånger för mycket än 1 för lite ;)
För tänk om det inte blir rätt!?!! Mardröm....!
image description
Mycket som ska tänkas igenom. Var? När? Hur? Storlek? 300? 350? 375? Eller varför inte 500? Haha nää inte så mycket men antalet cc är väldigt svårt att bestämma tycker jag :/ vill ju inte få för små och inte heller för stora ala Kissie-boobs
image description
Ni som har gjort just en B-operation. Hur faan bestämde ni hur mycket ni skulle ha i? Ristestet? Eller gick ni bara på vad kirurgen sa? Skit svårt ju ! Åh beslutsångest haha !
Dagens Bröstproblem ;)
image description
Samtliga bilder hittades på och lånades utav Google.se
Är det någon som känner igen sig på bilderna så är det bara säga till så tas dom bort med en gång!! Eller om ni hellre vill att bilden länkas till din blogg :)

Plastic is Fantastic

Okej mina små druvor! Jag behöver er hjälp!

Jag behöver hjälp med att hitta bra plastikkirurger. Bra kliniker. Helst i västra Götaland.
Vet ni några/någon som utmärker sig lite extra med sina skills? Har ni egna erfarenheter? Har ni hört rykten osv
Jag har själv nästan bestämt mig för en klinik här i Göteborg där jag pratat med läkaren och han är
Riktigt grym. Men det skadar ju aldrig att kolla sig om. Jämföra lite osv.  ;)

Help me people! :)
image description

Broken

image description
God morgon mina sköna
Mår ni bra? Hoppas det! Lördag och allt!

Dags för mig att bege mig mot jobbet, sista dagen innan jag får ta helg(=1 dag) jeej! Glad tjej!
image description
Idag fick det bli akutval av kläder.
Levis & converse levererar då alla mina andra svart byxor gått i graven •gråter en skvätt• jag kan inte leva utan åtminstone 1 par svart byxor i garderoben och nu har jag INGA. Förstår ni mitt problem!
Hade behövt min lön NU, tack :)

 

Ååååh

Min fästman är bäst <3

Räkjävel!

Men håll käften vad jag är sugen på räkor idag! Så himla typiskt.. :( bara för det så är dom pissedyra idag. Blir ledsen i ögat. Vem vill ge närmare 300 spänn för ett kilo liksom. Nej tack!! Får väl suga på en gammel disktrasa istället. Suck!
image description
Men det är iaf fredag idag och jag ska fredagsmysa med älsklingen ändå. Alltid fredagsmys med plutt, med eller utan räkor ❤

Ha en fortsatt trevlig fredag den 13 ;)

 

 

JAG VILL HIT!

Buongiorno

image description
Så. Druckit upp min frukost och är på väg till jobbet!
Dags att tagga FREDAG eller vad säger ni gott folk!
Fredag den 13 till och med. My lucky number! :) så idag är det snarare en lyckodag istället för otursdag för mig. Känns skönt och befriande!
Hur har ni det då? Är ni skrockfulla?
image description

Funderingar

Funderar mycket nuförtiden på olika cc...!
300? 350? 375? Det är frågan....
Hur ska man kunna bestämma sig... ?
image description
image description

Vila i Frid

Hej o go kväll!
Har varit en tung dag idag. Men det var samtidigt ett fint farväl utav min älskade morfar!
Tack för alla underbara år du gav oss ❤ kommer alltid att minnas dig med ett leende.
image description
Har precis fått i mig lite middag här och ska väl fortsätta kvällen med myspys i soffan. Sen imorgon är det fredag och jobb som gäller igen.. Puh.. Känner mig inte jätte taggad just nu kan jag ju säga men det blir nog bättre på jobbet imorgon !

Begravning

Usch. Idag är det torsdag. Dagen är här.  Det är dagen för min lilla älskade morfars begravning.. Kommer bli tungt idag. Många tårar kommer fällas. Men förhoppningsvis så blir det ett fint farväl.
Vi syns igen lilla morfar ❤

Sov så gott
image descriptionimage description

Förkyld?

Skojar du nu eller?!!
Håller jag på att bli sjuk nu så blir jag seriöst förbannad! Har varken lust eller tid med detta! Men ont i halsen har jag och huvudet värker som fa-an! Skit också! Halsont, jag ska giva dig på moppo!
image description
Nåja.. Onsdag idag vilken innebär torsdag imorgon.. En dag jag önskade aldrig kom.. :( kommer bli tungt imorgon! Men får försöka tänka på det imorgon och ta mig igenom kvällen nu först istället och det ska jag göra med älsklingen och en färsk lax! :)
Ska ju bli mumsigt!

Carpe Diem ❤

 

Las Vegas baby!

Det pratades mycket om SEMA-show i Las Vegas när vi var på Elmia! Visst det hade vart sjukt kul! Tänk er mig i Vegas! Jag hade ju gått banans på allt! Faan vad jag hade rockat :) meeeeen!
Ett litet hinder i vägen bara.. Cash! Iofs så lär man lätt kunna spara ihop den summan som behövs på 6 månader så det är nog ingen fara. Men får man följa med eller inte? Det är frågan..
image description
Att åka till USA har alltid varit en dröm för mig så får ja inte det blir jag sur!
Det kan ni slå er i backen på!
Haha!! XD

Nä dags att jobba vidare och dagdrömma om Vegas. Lunchen är finito! Ha det gött så länge! Puss

 

AJ!!

Helvete! Jag har så ont i käften (igen!) jävla afte! Är så trött på att få dom här så kallade blåsorna så jag dör snart.. Man får dom tydligen på grund av för dåligt immunförsvar och att det saknas vissa vitaminer i kroppen. Typ B-vitamin. Därför blir det till att köpa en stor burk idag så jag kan få kroppen balanserad igen. Vore skönt!
image description
Bilden är lånad ifrån Google.se men det är ungefär så här dom ser ut!
Att något så litet kan göra så jävla ont! Det är helt sjukt..

Aja nog om sånna äckligheter!
GOD MORGON förresten ;)

 

 

Tacos

Åh vad skönt det är att vara hemma igen! Har tagit mig en go varm dusch, ätit tacos med grabbarna och nu slagit sig ner i soffan framför tvn! Så gott!
Borta bra men hemma BÄST! :)
L O V L E Y - ha en trevlig kväll gott folk!

Sparco

Vid nästa löning så ska jag banne mig unna mig ett par nya BRA skor. Inga dinsko-skor som går sönder efter en kvart! Värdelöst! Ska köpa mig ett par Sparco skor. Racestyle när den är som bäst ;) men kan bara inte bestämma mig vilka jag ska välja?! Eller vilka jag ska köpa först kanske jag ska säga. Vill ju ha (nästan) alla färger! Röda, Vita eller svarta? Åh dom är ju lika snygga allihop! Nä bäst å ta allihopa haha ;)

image description

image description

 

Tippen nästa!

Grabbarna "leker" med traversen. Hehe! Efter flera månaders slit att få ihop så mycket glassplitter så det skulle räcka till hela montern så ska det nu kastas på tippen. Känns lite fel men samtidigt så var det rätt slitsamt att både fixa montern och städa montern.. Undra vad som ska användas nästa gång.. Gräs?
Hade Iofs vart lättare ;)

Garagedags

Elmiamässan är slut och det är dags att börja greja igen.. Men med vad ? ;)
Det ni!!

Nu blir det garaget och sen äntligen hem! Hem hem hem :) <3

Glad påsk

.. I efterskott ;)
Jag har haft en sån sjukt bra helg så ni anar inte. Roligast var väl ändå på lördagen när alla goingar kom och festade med oss all night long! Bokade bord för 18 pers så vi var ett gott gäng som drog igång festen inne på Harrys/Sliver  :)
Elmiamässan har vart kanon! Tusen Tack till alla som var med och gjorde den kanon! Härligt med nya bekantskaper och nya äventyr att se fram emot! Sommaren 2012 kommer bli grym och nu har säsongen äntligen börjat!
Ska försöka slänga upp lite kort här också sen. Har tagit vääääldigt många kort.. 700 kanske? Om inte mer ;) men lovar att sålla ut så slipper ni tråna igen över 700 pics.. Segt.nu liksom! :)
Nä dags att sätta igång denna dagen också, här hinner man inte ligga på latsidan inte.. Puh.. Semester sa du ja...

Påskhelgen

Tack för iår Jönköping! Och tack till alla underbara människor som gjorde påsken så bra! Elmia är slut för denna gången men än är det inte slut för oss. Har massa som ska göras imorgon också sen är min semester slut och det är tillbaka till verkligheten och jobbet som gäller..

Usch denna månaden kommer inte bli rolig :( nada cash kvar efter denna helgen kan jag säga. Oj oj..
När kommer nästa lön? Hade behövt den nu...!

Sista dagen!

Nu kör vi sista dagen på mässan! Är så sjukt trött och längtar efter min säng så sjukt mycket. Men roligt har det varit!
Så är ni i Jönköping och har vägarna förbi Elmia så kom och säg hej! Vi står i LMRs monter i A-hallen! :)

Puss

Är helt färdig så ska ta mig en Powernap p...

img_1353 (MMS)

Är helt färdig så ska ta mig en Powernap på hotellet nu Känner mig snuvig och ont i halsen.. Theres som har smittat mig tro. :P Aja tagit en Alvedon och hoppas att det+lite vila hjälper så jag är fit4fight ikväll :)

Publicitet

Älsklingen är med i Jönköpingstidningen. Ballt! :)

http://www.jnytt.se/nojesbildspel/2837

Snurr

Påskdagen? Påskafton mena jag juuu

O-M-G

Hahaha på inlägget under asså! Men gött när man bjuder på sig själv? Aight? ;)
Fredagen är slut och det är så dags att sova. Imorgon blir en annan dag och det är påskdagen = paarty! Värre än idag! Idag var bara förfesten inför imorgon! NU - SOOOOVA!

Go natt!

Skål

Uppdateringen i helgen kommer bli kass! Sä...

Uppdateringen i helgen kommer bli kass! Säger det redan nu så ni inte blir ledsna i ögat ;) Elmia och full rulle hela tiden typ så har inte tid! Men hoppas ni goingar får en bra helg och GLAD PÅSK :)

Hej Jönköping

NU är vi äntligen påväg! :) vi är taggade till tänderna för en sjukt rolig helg i Jönköping och bilsport !!
Hey Ho lets Go

Home Sweet Home

Äntligen hemma. Blev Tidigt idag ändå. Gott! Bilen är klar, kärran är lastad, väskan är packad och nu ropar verkligen sängen på oss båda. Känns ändå som vi är redo inför morgondagen.

Nattigott mina prinskorvar

Garagehäng

Jo men tjena

Fryser i Torsby!

Sen jag kom hem (läs garaget) så har vi fart och flängt lite här och där och hämtat prylar till montern som ska byggas på Elmia imorgon! Just nu sitter jag i Torsby (haha!! Top Cats är väl härifrån? Eller är det Torslanda?) och fryser röva av mig! Kallt här på bonneland!
Efter detta så blir det väl tillbaka till garaget och fixa det sista med bilen så den är körklar imorgon bitti..

Men det börjat bli mörkt och sent och jag som inte packat färdigt hemma ÄN! Oh jösses. Kommer bli en lång natt gott folk!

 

Åka

Dags att åka hem och förbereda inför morgondagen :)

Nails

Sådär. Nya naglar kirrade! Så fina nu så med bling bling och grejer! Nu matchar dom bilen med. Redo för Elmia ;)
image description
Ska fika klart med mina gurls här i Vbg sen ska jag börja rulla hemåt igen! Måste packa packa packa färdigt. Sen ikväll blir det nog mat och bad med elmiagänget. Tagga lite inför imorgon!!

Har ni en bra dag i solen? :)

 

Locks

Packa!

Ska snaaart gå och packa klart min väska.. (sagt så hela kvällen, varför blir det aldrig av?)

Åh vet inte vad jag ska ta med mig och har en känsla av att jag packat liiite för mycket haha! Tjej-issue liksom! Men det är fasiken inte lätt asså!
image description
Har iaf löst det där bilproblemet jag hade förut, lånar Johans bil så jag kan ta mig till Vbg imorgon. Tack snälla du!!

Nu Criminal Minds sen jäklar ska jag duscha och packa klart! :)

 

Faan

Åh behöver ta mig till Vänersborg imorgon men vet inte hur...! Skit också. Hade en bil jag kunde låna men inte nu längre så nu står jag här med skägget i brevlådan.. Hur ska jag lösa detta nu då.. Urk magsår!

Mmm frukost när den är som bäst

Någon som har en bil över?

Åh har jag nämnt tidigare att jag hatar att vara utan bil?! Om inte så nämner jag det igen! Jag HATAR att vara billös. Fy faan vad handikappad man känner sig alltså. Det är ju löjligt. Men det värsta för mig är att jag måste förlita mig på andra som kör mig till och från jobbet. Och med det lever jag nu med en klump i magen. Blä....

Ska fixa fram pengarna nu, sälja skrutten och köpa mig en annan bil! En fungerande bil. En bil som har skön komfort och är tyst. Åh vilken dröm.

Har haft ögonen öppna för en V70 länge nu så det får nog bli en sådan! :) familjebilen är kirrad liksom så slipper man byta sen! Åh så smart jag är ;)
image description
Har även tänkt på en R.. Men jag vet inte riktigt. Har något emot R-bilar men vet inte riktigt vad. Inte så att dom är fula eller så, tycker dom är skitfrächa! MEN det är nog det att med en R så gör man liksom inte om något. Kanske små justeringar så men inget vulgärt. En R ska vara clean och snygg inte breddad och våldtagen typ.. I min mening alltså. ;) men allas smak är olika som tur är!

image description

Men vad ska man skaffa sig.. ? Vanlig V70 eller en V70R....? Det är frågan...

R:en är snygg asså men som sagt, tråkigt att inte "få" göra nått...

Hmm... :/

 

Vårväder

Blå himmel och sol i Göteborg. Men ändå är det riktigt rövkallt. Brr

Urk

Är huvudet dumt (glömsk) så får kroppen lida.....

Love

Haha

Haha var det bara jag som såg att kortet på vårat strykjärn såg ut som nått helt annat förut? Haha! Söndagshumor! ;)

image description

Har precis grillat, ätit en supergod middag och kollat på halva Big Brother med Sarah, Eric och min Rasmus. Nu är jag själv igen och ska fortsätta kolla klart på BB & sen blir det att packa färdigt inför elmiiiiiaaaaa! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

 

 

Redig!

Oj oj. Idag har jag verkligen fått +poäng i kanten. Har verkligen städat hela huset och städat fram våren! På riktigt. Dammsugit, moppat, vädrat och bytt gardiner. Tom hängt ut mattorna på Vädring och hör på detta då, jag har strykt gardinerna innan dom åkte upp! :D inte strykt en gardin på typ 100 år..
image description
Kanske har hänt 1 gång innan i mitt 26 åriga liv ;) (I know) men har inte tyckt det vart nödvändigt eftersom jag oftast byter så fort jag tröttnar..
Men Nångång ska man ju få vuxenpoäng ;) sen när ja ändå var i farten med strykjärnet så strök jag älsklingens skjortor också. •klappar mig själv på axel•
Så nu tycker jag att jag kan sitta i soffan och kolla serier utan dåligt samvete! :)

Det doftar ljuvligt med ett rent hus!

Köket går i vårigt grönt nu :)

Och jag kan ju inte glömma den lilla kycklingen också. Haha! Han får stå framme nu när det ändå snart är påsk. Sen åker han bort igen ;) såå ful men söt ändå :)

Underbara västkusten

Seg.nu

RSS 2.0