Skräp

Ugh... Den där kebabrullen alltså... Den satte sig på dom rätta ställena kan man ju säga och nu mår jag illa istället. Urk! Märks när man inte ätit "skräpmat" på ett tag så blir det lätt så när man chockar magen på detta viset :/
Nu ska jag ta mina onda knän och försöka få värmen lite. Aj aj aj vad ont i knäna jag får så fort det bli kallt :( ish!
God natt gott folk

Dinner

Jahopp.. Så var även denna gråa kalla tisdagen över. Eller ja. Inte än, men min arbetsdag är över. Har ändå haft en BRA dag på jobbet idag, pigg o glá! Men så fort man sätter sig på tåget hem och kopplar av så känner man bara hur orken går ur en... Wierd... Men men...

Kommer tyvärr hem försent, så jag missar premiären utav svenska Top Model •buhhhuuieeeee• tjejen gråter! Men inser sen att jag kan se det på TV3play sen eller imorgon så jag är glad igen! Bra va! Så skiter i att åka hem direkt!

Idag ska jag svika mina "diet" (om man nu ens kan kalla det för diet :S ) och äta en fet jävla god kebabrulle med älsklingen i garaget!!

image description

Ska bli så gott! Ska slaffsa och grisa som aldrig förr! Äta med stora tuggor och inte tänka på morgondagen!! Raaw!

Jag är hungrig...


Ja ni förstår säkert hur jag känner och hur jag kommer se ut utan att behöva ta ett bildbevis ;) right?

Puss 

 

Proppmätt.nu

Huh... Mätt tjej coming threw...

Har precis tryckt i mig dagens lunch som bestod utav fläskfilé, potatis och hemmagjord sås! Mums fillibabba! MEN när älsklingen hällde upp matlådan så tror jag han slant på sås-sleven va..? Kändes mer som soppa än som fast mat haha! Var tvungen att hälla bort lite sås för seriöst.. Det var mucho!! Haha!
Se själva :[
image description
1/2 timme kvar på lunchen. Blir nog en sväng på stan. Det borde jag hinna tycker jag. Kanske hitta mig nått snyggt. Borde egentligen svänga förbi Åhléns. Ja så får det bli.

Smell you later!! :)

 

Brr!

God morgon mina istappar!

Kallt som faan idag! Kylan vägrar ge med sig och idag var det riktigt jobbigt jävla kallt. 10- är det här på västkusten! Brr! I'm in hell...
Självklart så var tåget försenat också så den lilla tiden jag fick stå & vänta så var mina fötter på väg att frysa av! Jävligt härligt med kylan du......! Får sitta på tåget nu utan skor för att försöka få upp värmen i fötterna igen så att jag förhoppningsvis kan motverka en amputation....
image description
Bitter över kylan? Nää då....
Jag kan verkligen inte, av hela mitt hjärta, förstå mig på folk som tycker detta är härligt. Kyla värker och gör ont! För när det är riktigt kallt på nått ställe, ansiktet, händer, fötter.. Ja då gör det ont! Vad är det för härligt med det??

Kanske bara är dom som kan sitta inne i värmen och kolla ut som tycker kylan är härlig... Vad vet jag.. Suck!

Ursäkta mitt upprörda inlägg men kylan gör mig bitter... Snälla nån. Ge mig
Vår eller ge mig massa pengar så jag kan åka till värmen åtminstone. Står inte ut!!!

 

 

Evil Eye

Åh har nog legat framför tvn alldeles för länge idag för båda mina ögon värker nått så fruktansvärt. Aj aj aj..

Så ska lägga undan allt vad tv, iPhone och iPad heter och ta mig ett riktigt gott varmt bad. Skrubba mig med bodyscrub och bara ta hand om mig själv. Då hoppas jag verkligen att värken släpper.

Thai 

Åh jag är så avundsjuk just nu.... ...

Just nu sitter mina päron på ett plan mot värmen. Till Thailand rättare sagt. Varje år i januari/februari åker dom till Thailand/Phuket. Och nu var det dags igen ja. Är så avis. Här sitter vi med snö, kyla och har det jävligt medan dom ska gotta sig i värmen med bad, massage, utflykter, goda drinkar och god mat i 2 veckor!
Jag skulle byta kylan mot värmen ALLA gånger. Tro mig! Alla!!

En vacker dag ska jag banne mig också åka till Thailand och lämna allt vad Sverige och kyla heter! Iaf i några veckor!

Helst 3(!)
Ska det vara så svårt!? Ja utan resesällskap kan det vara ganska invecklat eftersom jag inte vill resa ensam. Får helt enkelt övertala min man ! Lätt match.... NOT.. :/ åh varför vill han inte åka på långa resor för. Lite orättvist måste jag erkänna ;)

 

Paddan 

Ligger och myser i sängen med paddan ;) lovar att snart gå upp. Lovar!!!

Men just nu är det några avsnitt av Kjell5000 på svtplay som gäller!

Spadag

God morgon mina sköna bönor!

Haha älsklingen ringde och frågade hur jag mådde. Om jag hade ont någonstans. 'nja, ont i halsen och lite ont i huvudet' svarade jag.
Ah han blev lite orolig för han hade tydligen råkat skalla mig inatt. Haha! Plutten.
Rätt hårt också tydligen. Men ingen fara på taket. I am a strong women! ;)

 

Äntligen är min lediga dag kommen!!

Måndag och allt. Måndagar är inte så dåliga alltid trots allt. Men idag ska jag bara kurera mig var tanken. Har ju känt mig lite halvkass det senaste så nu tänkte jag försöka få bort skiten. Åh hoppas det går! Hatar att vara sjuk.

Sen om jag känner mig bättre i eftermiddag så får vi se om det blir en sväng till garaget för att hjälpa älsklingen med bilen lite. Tiden är knapp och det är mycket kvar att göra. --Puh-

 

Nom Nom Nom

Nu blir det en liten sub från Subway till Lunch. Eller middag. Eller a skitsamma. Det är mat iaf :) hungrig tjej!!

 

Vit pomeranian

 

Sådär ja då vart det färdigjobbat för denna veckan. 1 ledig dag (imorgon) sen är det påt igen. Känns inte som jag gör nått annat än oh jobbar..

MEN nu var det ju inte tråkigt jobb jag skulle prata om ;)

Jag har hittat min nästa hund! MY GOD så söt! Har aldrig sett nått så gulligt innan :O okej, jo nu överdrev jag men ni fattar min känsla ;)

 


En VIT pomeranian!! That's My Dog
image description

image description

image description
Jag dör! Har ni sett nått så sött :) mitt hjärta smälter som ett smörpaket i 30 graders värme! En sån liten vit ängel ska få flytta hem till mattemamma någongång i framtiden 

Men jag har gjort mina hundmisstag i mitt förflutna så denna gången tänker jag inte skaffa en hund förän jag vet 100% att jag har tid för den! Vill inte uppleva känslan av att behöva se SIN puppy lämna ens närvaro för att man inte har tid. Usch hemsk känsla...

Så denna gången ska jag vara 100% säker! :)

 

 

•Wash

Söndag är inte bara sista dagen i veckan, utan det är även min alldeles egna 'tvätt'dag. På söndagar så försöker jag iaf att tvätta alla mina make-up penslar så dom blir rena och fina inför kommande vecka! Så härligt med rena penslar som faktiskt känns som nya! :) Lovley
Tips; tvätta dina penslar minst 1/vecka för att b.la hålla borta orenheter. Jag tvättar mina penslar med ett milt diskmedel för att få bort fetrester från sminket. Men det går även bra att tvätta dom med vanligt schampo! :)
Tänk bara på att låta penslarna torka i lutande riktning med skaften lite uppåt. Detta är för att vara säker på att eventuella vattenmängder ska rinna ut, då vatten i skaften kan skada penslarna på längre sikt.


Hoppas NI får en underbar söndag mina rumpnissar! :) nu ska jag åka till jobbet!
Puss 

Ännu en leksak till våran Applefamilj !

Woop Woop! Idag fick vi hem en present! :D idag fick vi hem våran padda! Yeey! Nu jäklar ska här surfas på plattan istället för på lilla iPhonen :) glad tjej!!
image description
image description

Saturday Night Live

Vet ni hur kul det är att sitta på en fullsatt buss på väg hem en lördagseftermiddag med massvis med människor som gapar och skriker och är allmänt jobbiga. Dom ska festa! Ungar! Jag vill hem nu! Jag är Hungrig och trött. Tyst!
Hej bitterfittan typ haha! Men sitter ni Inte på bussen så vet ni inte hur det är en lördagkväll....

Nåja. Får stå ut i 20 min till sen är jag i Std. Lungt! Då blir det middag med grabbarna hemma i huset. :) får väl se om Rasmus & Simon har gjort färdigt maten när jag kommer hem sen tro. Haha. :P
Aja ser fram emot en mysig lördagskväll!


God lördag mina sköna

Nu har jag äntligen löst mitt kommentar-bekymmer som jag pratat om! Eller asså det är ju inte löst ÄN men jag vet vad det beror på! Och det är, tro det eller ej, fel på appen :O (ironin flödar känner jag) kunde jag ju listat ut med lilltån. Men dom säger iaf att dom håller på att arbeta på det just nu! Så tillsvidare blir det inga inlägg från appen
image description
Ni måste ju kunna kommentera och lämna era avtryck. Vilket ni KAN nu igen. Så var inte så blyga ;) vet ju att ni är en del trots allt  love you all!!!
Happy saturday foks!!

Vad vore jag, utan dina andetag




Mörn!

Seriöst. Är det bara jag som får krupp på blogg.se appen eller? Den suger ju verkligen röv!!
Nåja! God morgon mina sköna! Har ni sovit gott?
Jag önskar att jag kunde fått sova lite till. Känner att jag behöver det. Men nedräkningen har börjat! 19 arbetstimmar kvar denna vecka SEN får jag vara ledig och sov uuuut! Jävlar vad jag ska sova på måndag! Ligga under pläden i soffan och bara kolla på massa i spelade program och filmer hela dagen! Och kurera mig så såklart ;) lovley!
Tillbaka till det här med blogg.se. Jag fick lite av en chock när jag skulle logga in idag ju. Varför? Blogg.se stil? Okej? Aja man vänjer sig väl vid det med till slut men tyckte allt att det såg lite väl plottrigt ut med alla bilder och så överallt. Men men. Vad vore en bal på slottet.
Dags att hoppa av mitt nerklottrade tåg snart och få till jobbet. Talk to U later 

Tut tut och tacotjut

Tuffi Tuffi Tuffi tåget går uti vida världen!
Nje kanske inte va ? Men det tar mig hem iaf :) sitter på tåget Just nu för dom som inte fatta. Känner mig verkligen inte på topp.. Fryser, har ont i HELA kroppen, halsen ja allt! Min rygg ska vi inte ens prata om. Känns som att den är på väg att gå av! Hade jag inte vetat bättre så hade kag nog gapat 'i am dying back here!'
Och jag vill egentligen bara hem, ta en varm varm dusch och sen krypa ner bredvid älsklingen i sängen. Åh tänk vad gott det hade varit. Det är det jag behöver.. Men istället ska jag till svägerskan och äta tacos med henne och Rasmus. Egentligen är jag inte så jätte pepp pga hur jag mår just nu men mat antar jag väl att jag måste ha i mig ändå.. Inte sant ;)
Hu. Hatar och vara krasslig :( blir värre än en Karl och det är nog mest synd om mig i hela världen då ;) hehe! Men det är dock bara när jag är riktigt sjuk. En vanlig förkylning brukar jag kunna hantera. Men detta.... Nej tack! :(

Åh nu blev jag hungrig också......................

Pillertriller

Jösses. En verkar ju änna som värsta piller trillarn nu när jag börjat ta mina vitaminer. Känns olustigt. Men ska ge fet ett försök. Det är för att hud, hår och naglar ska bli bättre osv. Men nackdelen (tycker jag iaf) är att man måste trycka i sig 21(!) piller om dagen. Fattar ni eller! TJUGOEN!!! Fick värsta chocken. 7 på morgonen, 7 till lunch och 7 till middagen. Ööö hell no! Testade o ta 7 igår kväll men fick så sjukt ont i magen så nu medicinerar jag mig själv och hålla mig till 4/matintag.. Borde ju räcka tycker jag. Nåja Time Will Tell så att säga ;)
Nu ska jag återgå till min lunch som idag består av nudlar, knäckebröd och piller...
Haha låter ju inte bra asså!! Haha men lovar! Helt ofarligt!! Bara REN B5 vitamin :)

Usch

Vilken bra start på dagen detta blev då! NOT! Vaknade redan klockan 06 och kände mig febrig, varm, ont i hela kroppen och i halsen. Har inte kunnat somna om så nu sitter jag och försöker tvinga i mig frukost (går ju sådär) och dricker varmt honungsvatten för halsen.
Tog tempen så har iaf ingen feber men känner mig ändå inte helt 100. Åh vart kom detta ifrån nu då?! Jag har inte tid att vara sjuk! Suck!! Verkligen inte :(
image description
Ska snart göra mig iordning för att åka till jobbet men har verkligen ingen som helst lust. Inte när jag mår såhär :( vill bara bädda ner mig under filten, dricka varmt hela dagen och försöka bli bättre.
Snälla ge mig styrka för att lida igenom denna dag! Pust :( man blir ledsen för mindre när man inte mår bra. Usch..

Fixed

Sådär! Nu har min räddande ängel Catarina.N fixat min brutna nagel :) den är hel igen. Jippi! Känns skönt!

Nu är vi tjejer på väg till landet. Dals-Rostock rättare sagt! Ska mysa med våran höggravida tjej en sista gång innan hon blir mamma till två små knyten  kärlek!

Happy Birthday! 

Vill börja med att tillägna dagens första inlägg till min fina vän Nina som faktiskt
Fyller år idag! :) japp! Hela 23 år blir hon tösabeta. Så ett Stort GRATTIS Nina på din stora dag! Hoppas att dagen behandlar dig som den prinsessa du är och att du får äta massvis med god tårta ;) name name nam :)

Puss

 

Samtala

Har precis pratat i en hel timme med min ängel Sandra  tänka sig att en timme kan gå så fort med massa babbel ;) hehe! Åh imorgon ses vi! Wiie längtar!
image description
Är iaf på väg hem från tha jobb som ni kanske förstår. Hungrig och lite seg i hjärnan. Men ska bli riktigt gott att få komma hem till älsklingens famn idag! Saknat han lite på kvällarna nu när han spenderat så mycket tid i garaget. Men jag förstår att han måste vara där så mycket nu innan Elmia. Det hör ju änna till ;) och ibland även för mig!
image description
Men idag så blir det definitivt mys i soffan med varma mackor kanske.. Det är gott Nom Nom :)

Hoppas ni får en mysig kväll friends!

 

 

Lunch

Mm Sitter och äter lunch nu. Nudlar fick det bli som ni ser! Gott att få andas ut lite i lugn och ro inne på lagret. Men tänkte jag skulle slänga i mig magen lite fort nu så jag hinner ut och kika lite på stan också!! :)

Ciao!

Ursäkta

Jag ber om ursäkt för att det inte går att kommentera mina inlägg. Jätte tråkigt men vet inte vad det kan bero på. Ska absolut kolla upp detta och få det fixat så fort som möjligt. SÅhär kan vi ju inte ha det. Men så länge så får ni nöja er med att bara läsa kära läsare. Säger till när problemet är löst igen. Hoppas på snart! Puss  UPDATE: det går tydligen att kommentera detta inlägg och med det så antar jag att det bara är mina inlägg från blogg.se appen som inte går att kommentera. Konstigt det där..

Hehe

Morgonhumor = dålig humor hehe ;)

 

Super segt

Sitter just nu och glor på Navy CIS samtidigt som jag försöker föra över alla mina miljoner kort från datorn till hårddisken som jag fick i julas! Min gamla hade pajjat med alla kort och allt i •tragiskt• MEN min hjälte till fästman hade skickat iväg den till M för att få den fixad. Så på julaftonsmorgon fick jag tillbaka den, Hel! Med allt i! Åh så glad jag blev/är fortfarande. Inget gick till spillo!

Ja försöker iaf nu föra över alla kort från den gamla, sega datorn till hårddisken så jag har allt på samma ställe sen :) lovley! Men det går sjukt sjukt segt..
Zzz..

Clean monday

Sikken riktig slapparmåndag det blev ändå!! My Good! Jag som hade tänkt vara lite effektiv idag men icke.
Men snart så.
Ska kolla klart på filmen under gosefilten i soffan

image description

Sen ska jag banne mig städa huset här! Ser förskräckligt ut. Inte okej!

image description
Sen måste jag även ta bort all äckelsnö från bilen och göra den "redo" inför imorgon när jag ska till jobbet igen. Antar att jag måste köra ner den för skitbacken idag redan så jag slipper panika imorgon bitti. Suck..

Åh har jag nämnt tidigare att detta med snö bara gör det svårare att leva! Suck hatar!

 

Home

Åh det ska bli så skönt att få lägga sig i soffan nu efter middagen!

Har spenderat min söndagseftermiddag i garaget med pojkarna. Slipa slipa slipa är det som gäller nu om bilen ska bli färdig i tid.
image descriptionimage description
image description
Åh det gick ju bra till det att jag spräckte en nagel!! :O ja det är sant :( så ledsen.
Jag la av slipandet med en gång då. Suck!
Jag är inte tjejen som brukar gnälla över lite smuts under naglarna eller vara rädd att hjälpa till för att en nagel ska gå
Av bla bla bla ni vet det där vanliga tjejsnacket! MEN denna gången sprack den faktiskt på mitten! Aj aj aj :( inte bara gör det ont utan FULT är det också. Åh typiskt :( what to do...?
Ni får bortse ifrån mina grymt fula nagelband just denna dag men slipdamm är inte direkt fuktgivande för händerna om man säger så.. :/
image description
Får se om jag hinner fixa den i Vbg på onsdag. Är ju mindre troligt. Men men... Får väl se vad jag kan göra åt det.
Synd om mig nu faktiskt ;(

Snow!

Åh nej seriöst! Finns nog inte någon som är så ledsen över att det har kommit så mycket snö som faktiskt ligger kvar! Nej! Jag blir så jävla deprimerad! Jag hatar det här seriöst!

Skulle snön ha kommit denna vintern så skulle den kommit i november/december inte NU! När ska folk fatta det då?
Allt hopp jag hade om våren är som bortblåst! Faan! Nu är jag på dåligt humör ;) allt tack vare snön!

Är det någon mer där ute som hatar snön och som är trött på den mer än jag. För i denna lilla "by" jag bor i verkar ju alla tycka att det är det bästa som hänt yada yada yada. Orka lyssna på!

Jag isolerar mig hemma tills det att skiten är borta! Iaf från vägarna! För hur kul är det att pölsa i snön upp för våran backe till huset varje dag! Inte!
Bilarna tar sig nämligen inte upp för jävulsbacken när snön kommer. Om man inte har 4wd då vill säga... Och de har inte jag!
Åh nu blev jag arg och det går ut på alla som tycker att den här snön kom så jävla lägligt.. Pffs!

Bäst att sluta! Hörs senare!

Dyed hair

Ska snart hoppa in i duschen och förberedda mig inför ikväll! Ska Äntligen färga håret! Har haft en hemskt hemsk utväxt i några veckor nu så det ska bli väldigt skönt att få tillbaka EN hårfärg igen ;) haha !
image description
Sen blir det att se ut kvällens outfit, (även fast jag inte har några kläder :( buhu! Vill shoppa!), sätta på sig ansiktet och sen fixa frisyren. Sen är det väl bara att åka antar jag. Men flera timmar kvar. Tur det. Hur hade jag annars hunnit med allt piffande ;)

Nä kolla klart sista avsnittet av 'tough love' och sen börja fixa och trixa! :)

 

 

Kommentarer

Åh blir tokig. Min svägerska skickade och sa att man inte kunde kommentera mina inlägg. Igen! Haft så innan också. Hmm skumt men det funkade inte. Nu har jag fixat lite så nu hoppas jag att det fungerar igen.
Annars får jag se till att göra någonting åt det. Ni måste ju kunna säga vad ni vill ;) förstår inte varför det blir Så.

Hoppas det fungerar på detta inlägget nu då.. Hmmfs

Memory

Haha blir så full i skratt :) brorsan la upp ett kort på flera olika kort på Facebook. Kort på mig från min studentbal 2004! Det är alltså 8 år(!) sedan i år! My God vad tiden går fort! Hur gick det här till? Och vad rund jag var!! Haha vet Iofs vad det berodde på men lite hemlisar får man allt bevara ;) inte sant!

Var iaf kul att få se dom igen och minnas lite :)
Tiden går alldeles för fort. Känns som om det var igår :)

Revenge!

Åh jag är som fastklistrad i soffan varje torsdag kl 21 hädanefter.. Eller ja! Iaf till serien tar säsongsuppehåll ;)
image description
Jag bara totalälskar den nya serien Revenge som går på TV3 varje torsdag klockan 21.00! Ser ni den?

Började förra veckan och igår var andra avsnittet! Jag är så fast! Har änna saknat en serie att följa nu sedan Desperate H slutade.. Men äntligen! Hoppas bara att det är mer än en säsong.. 2 iaf..

Handlar ju då om en tjej som tagit en ny identitet för att hämnas på människorna som förstörde hennes liv som barn då hon förlorade sin pappa! Den är riktigt spännande!

Om ni inte sett den, GÖR DET :) dom missade avsnitten kan ni lätt kolla på via tv3play ;)

Rekomenderas!

 

 

Bad hair day!

Åh! Vilken fredag! Underbar för övrigt. MEN jag har en sån sjuk bad hair day så det är inte sant! Och jag ska jobba idag. Med detta !! Ååh! Vilka bekymmer!
Men fult hår kan verkligen förstöra hela skiten.. Tyvärr men så är det för oss tjejer. Inte alla kanske men dom flesta av oss iaf..
Hade tänkt att slänga i en Toning igår men hann aldrig detta så nu får jag gå runt med en utväxt utan dess like idag med :( åh! + att jag har haft i så mycket produkter nu för att motverka en "bad hair day" så nu ser det istället helt fett och äckligt ut! Åh jag dör! Hatar detta. Hur ska jag palla 9 timmar på jobbet med detta hår!? Synd att man inte får jobba i mössa!! Åh! Ge mig styrka!!!

Blogg.se

Vet inte riktigt om jag ska hissa eller dissa blogg.se-appen!
Den underlättar ju väldigt när man bloggar via mobilen (som jag oftast gör) + att deras senaste uppdatering även hade med så man kan flytta på inlagda kort. Gilla! Hoppas även på att man centrera inläggen inom en snar framtid även via appen!
MEN den är ju verkligen fullkomligt värdelös när man ska ladda upp ett kort. Flera kort ska vi inte ens prata om! Då kan det ta upp till 15 min att ens kunna publicera skiten.
image description
Fet DISSlike på den! Skärpning Blogg.se! När jag lägger upp flera kort i ett inlägg så vill jag kunna lägga in korten vart jag vill också och inte bara så att alla hamnar i slutet av inlägget. Lite irriterande. Men med lite hopp så kommer väl det så småningom.

Är det fler än jag som använder sig utav appen och har problem med kort uppladdningarna..?
image description

Sköna böna!

Haha seriöst! Dom hade tryckt i sjukt mycket äckliga bönor i min sallad! Uwek! Efter att jag pillat bort alla bönor så var typ hälften av min grekiska lilla sallad borta. Haha!
Please! Take it easy on the BÖNS! ;)

Money Baby!

Treo till frukost och en halvtimme senare sitter jag på tåget till jobbet idag! Sket i bussen eftersom det tydligen hade hänt en olycka på E6 mellan Kungälv - Göteborg, (usch) vilket innebär köer som i sin tur innebär att jag blir sen till jobbet. Så jag har tur ändå som har två alternativ att ta mig till jobbet :)

Det var riktigt segt att gå upp idag :( hade mycket hellre legat kvar och snoozat hela dan ;) men snoozade nog i 1 hel timme. Inte okej! Höll verkligen på att missa tåget. Skärpning!
Faan min högsta dröm är nog att bli ekonomiskt oberoende så man slipper jobba. Eller iaf slippa gå upp tidigt. Då kan man nog få jobba med vad man vill och bestämma sina egna tider. Åh det hade ju vart en dröm!!
Ska satsa på detta nu. Vinna storvinsten på triss. Eller iaf 50.000/månad i 50 år hehe ;) åh vad jag hade levt gott då.
Och ni som säger att pengar inte är allt. Pffs! Kanske inte men jag kan då lova dig att livet hade blivit tusen gånger enklare om man vore ekonomiskt oberoende. Thats for sure!

Ja drömma kan man ju iaf...

Garage!

Åh min lilla skruttiplutt. Han sliter hårt i garaget han. Allt för att hinna klart med bilen till Elmia. Vilket för er som inte vet är i april. Rättare sagt påskhelgen. Bilen står i delar.. Hmm det säger kanske en hel del.. Stress, men det här till ;)
Tråkigare är det för han , för att han måste vara där själv. Tydligen inga andra i garaget. Plutten min. Får snart slänga på mig paltorna och göra han sällskap i garaget nån dag.. Så vi får slipat ner bilen för nästa vecka (förhoppningsvis) så ska den iväg på lack... :/ ibland önskar man att ett dygn bestod utav mer än 24 timmar..

Då brukar det se ut så här ;)

My brain belongs to Treo

Åh vilken räddare i nöden! Treo!

Har ju haft ont i huvudet nu varje dag i några veckors tid och ingenting har hjälpt! Sömn, vila, Alvedon, vatten.. Ingenting! Man blir ju irriterad för mindre.
MEN så sa min ängel Anja att jag borde testa ett stort glas med vatten och två treo! Åh! Varför har jag inte tänkt på det innan! För de är det enda som hjälper just nu. Kanske blir imun mot det med tillslut men jag är glad så länge det fungerar. Sen så får det nog bli ögondoktorn nästa vecka och se om det är nått med synen eller om jag bara är knäpp hehe ;) annars får jag besöka en riktig läkare oh se om dom kan hitta felet på mig.. Puh! Hade vart skönt o bli av med skiten. Men så länge är Treo min bästa vän, morgon och kväll!

Half

Halva håret färdigt. Kanske skulle gå ut såhär nån dag. Hehe

-

God morgon mina sköna!
Eller ja. Sen morgon. Men jag har allt varit uppe i några Timmar redan men har suttit i telefon hela morgonen. Mindre kul men ett måste ibland.

image description

Speciellt när man har hus och måste se till så alla försäkringar osv dras som dom ska!
Men nu är allt utrett som tur är så nu funderar jag på frukost.. Men får se vad jag ska äta. F.r.o.m nu så är det slut på det onyttiga! Dags att bli superfit till en speciell grej.. Ska bli så kul! Men mer info får ni när jag får veta mer själv. Så
Klart! ;)

 

Beauty!

image description

Utseendet är allt!
Njee kanske inte men det gör mycket iaf. Ett fint yttre är alltid trevligare att titta på. Även om alla är fina på olika sätt.
Jag tycker iaf att man ska vårda sitt yttre. (Och även sitt inre på sitt sätt men det syns ju inte)

Varför drar jag då upp detta? Jo för jag är en tjej som sminkar mig till nästan allt jag gör. Går helst inte utanför dörren ovårdad utan vill iaf se okej ut även om det är en dålig dag. Skulle aldrig få för mig att gå ut utan smink och med mjukiskläder till exempel. Nej nej. Been there, done that!
Men nu till mitt dilema. Jag har änna tröttnat lite på det här med att kleta mascara hit o dit på morgnarna. Jag är alldeles för morgontrött för det här egentligen så jag funderar på att testa på en fransförlängning! Oh yes!

Man behöver ju aldrig mascara då ju. Utan man kan i stort sett bara kliva upp, klä på sig, ruffsa till håret lite så är du klar! Voila! Hur bra är inte det då?!
Men måste bara hitta någon som är bra också! Som jag vet gör det schysst! Har sett många skräckexempel där fransarna står hej vilt efter en förlängning och SÅ vill jag ju inte ha det! Ungefär som denna. Usch stackars människa säger jag bara :( är livrädd att det ska bli så här..

image description
Jag vill ha långa, fylliga och böjda fransar som man kan blinka lite med ;)
ungefär lite mer åt detta hållet :)

image description
Så ska nog ta och forska lite i detta. Annars vet jag ju en som gör det men det känns jobbigt att behöva åka till Vbg varje gång jag ska ha påfyllning. Så ska försöka hitta någon lite närmare istället.

Titta bara! Så vill jag ha det. Så fint!

OBS ! Alla bilder är tagna från Google.se

Monday

Japp då var det dags igen. Måndag morgon & jag är på väg till jobbet, för inventering..!

Nu har vi Ännu en härlig vecka framför oss! Ser faktiskt fram emot helgen redan nu. Kommer bli super mysigt tror jag ;) fira fina Nina som fyller år!

Måndag idag fast för mig är det som fredag eftersom jag är ledig imorgon ;) underbart eller hur. Eller a ledig o ledig. Städa, tvätta, flänga o fara men det ska bli kul det med!

Känner att jag bara babblar på så jag avslutar här istället och skriver igen lite senare när jag känner mig mer vaken :O

Inventeringen väntar!

!!

-gäsp-

Uschdå så trött jag blev efter middagen. Puh! Ska ta mig en goe dusch när serien är slut så hoppas jag på att jag blir lite piggare. Snart kommer ju älsklingen hem också. Pusskalas! 

Nu är det bara en dag kvar på Jobbet sen lite ledighet. En dag åtminstone. Men det räcker för att vila upp sig och ladda batterierna :)

Bultar

God förmiddag där ute i vårt avlånga land! Hoppas ni vaknar pigga och glada idag. Själv vaknade jag med en sprängande huvudvärk. Åter igen!

Kan inte förstå vart detta kommer ifrån. Vad det kan bero på.. Har haft en jobbig, dunkande och tryckande huvudvärk nästan varje dag nu i typ 2 veckors tid. Och jag förstår verkligen inte vad jag gör för fel. Men fett jobbigt är det ju iaf. Påverkar så mycket runtom. Har läst en del ang olika typer av huvudvärk men kan ändå inte koppla mig själv till orsakerna till varför det uppstår. Möjligtvis stress då. Inre stress. Men ändå. Även om jag känner mig lugn som en filbunke så dyker den upp. Herr huvudvärk !

Någon som vet vad det kan vara när
Man har ständig huvudvärk? Eller någon som kanske har några bra knep för att bli av med den? Hjälp!

-Kärlek

Movie

God kväll goingar!

Min kväll blev inte alls som planerat. Men inte mig emot. Detta var trevligare :) Eftersom älsklingen bara skulle vara i garaget hela kvällen idag så hade jag bara tänkt sitta hemma o glo nån film eller 2!
Men eftersom min kära svåger också satt hemma själv så slog vi våra påsar ihop! :) trevligare att se på film MED någon än själv. Så så fick det bli !

Hyrde 3 filmer men hann bara plöja igenom 2 innan klockan blev för mycket. Är ju ändå en jobbdag imorgon också.
image description
Såg iaf först 'Horrible Bosses' som faktiskt var bra! Komedi Så vi fick oss ett par goda skratt -rekommenderas-
Sen såg vi även en riktig tjejfilm :)
'Something Borrowed' med bla Kate Hudson i huvudrollen!
Även denna helt okej. Tjejfilm. En lite lättare film där man inte behöver tänk så mycket på handlingen. En sån där film som man sett så många gånger tidigare. Samma story. Samma händelser. Man vet hur det slutar, osv. Men ändå var den faktiskt helt OK

image description


Men nu är denna kvällen över och jag ska gotta ner mig under täcket och invänta mina andra hälft som står i duschen och tvättar av sig garaget. Usch ;)

Sleep Tight 

-Kärlek

 

 

 

Most Wanted

Det suger!
Kan ni gissa i vad....?

Blir galen! Sitter och kollar på inspo-bilder dagligen och drömmer mer och mer för varje dag som går!
Är det ens lagligt att vara såhär sugen?!

Jag pratar såklart om min så kallade tatueringstarm! Det skriker bokstavligt talat efter lite bläck i huden! Så vad gör man..

Ska nog ta mig ett litet snack med en viss herre & se om han skulle kunna fixa det åt mig :) åh hade vart guld!
Är så himla fint så ni anar inte!! :)
Men minns ja rätt så kör han helst inte på det stället som jag vill sätta min nästa gadd på.. Hmm.. Typiskt..
Men med lite övertalande från moi och en godispåse så kanske han går med påt ändå hehe :)

Och, nej jag tänker inte berätta vad jag ska göra innan det sitter på min kropp. Då kan jag visa er istället. Som alltid :) så ni behöver inte fråga hehe 

Då blir detta tattoo nr. 7 i ordningen. :) Resten av mina gaddar hittar ni under kategorin 'tattoo & piercingar' här till vänster.

-Kärlek

Vakna!

Okej.. Läskigt. Kanske ska ta och vakna på riktigt nu! Satt i bilen och stirrblickade ut i tomma intet och körde på ren vana hemifrån mig till stationen. Visserligen ingen svår och lång väg men ändå.. Det är inte okej! Men nu är jag iaf framme på stationen och inväntar min buss som ska ta mig till jobbet. Tänkte att jag kunde få sova någon minut eller två på bussen så Bättre o ta den då, för den tar ju längst tid ;)

Aja, idag är jag verkligen trött. Somnade senare än planerat och försov mig en smula i morse.. Men en liten powernap och en kaffe på det vetty så är man igång igen ;) bara det att ikväll blir tidigt i säng. Booring! Men så är det när man är trött och känner sig hängig. Idag iaf. Hehe.

Nä nu ska jag se till så jag inte missar bussen.

-kärlek

Zzz

Nä mina goingar! Nu kastar jag in handduken för idag! Ögonen går i kors!

Dags att nana. Grabbarna sitter fortfarande uppe och planerar för fullt inför •SVT 2012 men jag kommer nog somna ändå. Såå trött! Imorgon är det ju ännu m jobbdag på schemat + att jag ska byta lite plagg som jag handlat på mig.. Ajdå. Passa inte alls. Nåja!
Dags för the sleeping beauty att göra det hon kan bäst. Att Sova ;)

God Natt

-Kärlek

•[svt = Stenungsunds Volvoträff]
www.stenungsundsvolvotraff.se

Räkfrossa

Ska mumsa fredagsräkor med pojkarna nu! Ååååh gott :)

Ny Design !

Voila! :) äntligen är den nya designen färdig. Enkelt, snyggt och rent! Precis Så som jag vill ha det!
Kände att jag hade haft den andra på TOK för länge så det var verkligen dags för en förändring här på bloggen mina vänner!
STORT stort tack till Camilla som hjälpte mig! Guld!

2012 - Nytt & Fräscht ! Nya möjligheter och så mycket roligt att se fram emot!
Ska även ändra mitt upplägg här på bloggen för er så det kanske blir roligare att läsa ;)
Aldrig kul att höra massa tråkigheter och gnäll hele tin. Eller hur ?! Hehe :) låter bättre inte sant.

Så vad tycker ni nu då?
Designen. Bättre / sämre ?
:)
I like it and It's the most important thing!

-Kärlek

!

Kommer göra en liten ändring på bloggen snart. Vad kommer ni nog att märka. Men det är på tiden iaf! :)

Fint serrö!

Two Days

Jaha. Då var det tillbaka till verkligheten igen då. Min ledighet är slut och jag är på väg till jobbet! Dags att köra ett rea-race igen. Så skönt att skiten snart är Slut och återgår till det normala! Då blir butiken fin igen :)

Haft 2 underbara dagar i Vänersborg faktiskt även om det inte blev som
Planerat.

image description
I tisdags så var jag hos Catarina och fixade mina naglar igen. Manikyr is the shit! Gott och fint blir det. Men istället för att köra på vanligt vitt denna gången så körde jag på svarta tippar! Blev läckert! Efter det så åkte jag ut till köpcentrumet Överby i thn och mötte upp min höggravida Catta! Vilken dag som helst typ. Stor var hon nu men så mysigt <3 längtar så tills vi får träffa Dom små liven. Ja det är 2 i magen ;)
När jag hade kört hem C till hennes pappa så åkte jag hem till Anja & Hugo på lite kvällskaffe och tjöt! Känns som vi inte har sett på 100 år så det var gott <3 Sandra hann även ta en paus i allt pluggande o komma bort en snabb sväng! :)
Sen var det bara hem till mamma, mysa där, hjälpa henne med hennes nya iphone, äta varma mackor och se världens sämsta film dom hade hyrt.. Ice Age hette den. Inte den tecknade filmen. Så värdelös så det gick inte ens att titta på skiten. Jag blev bara arg för den var såå kasst gjord.. Usch..image description
I onsdags så tog jag god tid på mig att vakna, åt frukost i lugn och ro. Sen åkte jag in till Vbg för att hälsa på mina gamla arbetskamrater! Michaela som startat eget (så glad för hennes skull, verkar gå kanon) och sen även över till brudarna på DM! Härligt att få tjatat lite med dom igen :)
Sen blev det överby även denna dagen. Hehe! Gick runt där lite med syrran och barnen innan klockan blev 5 och det var dags att möta upp Sandra för lite middag/lunch/fika dejt ;) mys var det. Sprang även in i en vän som vi inte sett på väldigt länge så det var riktigt kul! Stod och prata utanför i nästan 1 1/2 timme efter dom hade stängt innan jag begav mig hem till min västkust igen!

Två härligt bra dagar i My hometown vänersbronx ;)

 

 

Slutsovit

Trött.nu
Men måste ge upp nu och gå upp ur sängen. Hinner inte ligga här hela dagen även om jag hade velat :(
Men åker ju hem idag så har en del vänner kvar att träffa på min lista <3

No Sleep

Åh det är så sjukt jävla frustrerande det här! Jag kan verkligen inte sova. Inte alls! Har försökt sova sen 23 tiden men det gåååår verkligen inte. Blir galen snart. Sover inte hemma. Beror på det. Har sjukt svårt för att sova själv och speciellt nu när jag inte får ha min älskade bredvid. Men what to do liksom!
Det värsta nu är nog att jag måste försöka sova trots att jag är Sjuuukt pissenödig och hungrig. Hade jag vart hemma i huset hade jag gått upp. Men här hos mammi så sover alla nu. Och gå upp då är likamed att väcka hunden (fortfarande valp) och alla som har hund vet ju hur det går då.. Så nej. Jag stannar kvar i sängen och försöker istället glömma bort att jag är kissenödig och hungrig. Damn!

.

Morning sunshine

Cozy

Måndagsmyspys i soffan med min älskling

Movie

Åh vad jag vill gå på bio!
Har hittat en film som verkar sååå bra! Vill verkligen se den! :D
"i don't know how she does it" heter den och ingen annan än våran älskade Sarah Jessica Parker i huvudrollen ! Då måste den ju bara vara bra! Någon som sett den?

Men antar att jag får se den med tjejerna för Rasmus tänker nog inte gå med o se någon chickflick film ;) för den är ju verkligen tjejig. Komedi riktad mot oss kvinnor/tjejer! :)

Åh den verkar så rolig ju.. Skit också! ;) hehe!

Jag vet inte ens om den går på bio längre då den hade premiär i november.. Annars får jag väl vänta tills dvdn kommer ut och köpa den! Oh yes I Will! :)

Why?

Varför? Nu kunde vi på västkusten inte gömma oss mer.. Nu kom den.. Det där vita får himlen som folk kallas snö och som jag kallar för skit..
Seriöst. Har det inte kommit till jul & nyår så behöver det faktiskt inte komma alls.. Så känner jag. Vad ska vi nu har för nytta av det? Det är till för att ljusa upp dom allra mörkaste månaderna på året (vilket redan har varit din efterblivna snö) nu börjar det redan bli ljusare ute på kvällarna så snöns tid är förbi.. Försvinn och låt våren komma istället :D låter mycket bättre tycker jag ;) hehe!

Men med lite önskan och massa hopp så kanske den är borta tills imorgon ;)

Vikt

Ärlighetens stund..

All denna hysteri folk har runt sin vikt. Jag ska inte säga nått. Jag är likadan. Jag vill ner till en viss vikt på vågen även om jag inte är speciellt stor! Egentligen är jag väl rätt nöjd över min vikt och kropp. Bara några småsaker som behöver justeras (enligt mig själv). Och för att nå just det så tror jag att jag måste gå ner typ 2-3 kilo bara. Men i själva verket är det nog bara träning som gäller. Åh!
Jag VET detta mycket väl, men tycker att annorlunda kost är lättare att ändra än att gå till gymmet... Dumma mig eller.. ?
Ska bara få med mig min fästman också så jag slipper gå själv. Det är det som håller mig borta ifrån gymmet. Att gymma själv! Så sjukt jävla tråkigt...

Har iaf kollat upp mitt BMI och det är
Normalt. Men skulle jag vilja nå min drömvikt så blir jag undernärd :/ och det är inget jag vill så får nog hoppa det & bara satsa på att få bort 2-3 kilo...

Jag är 166cm lång/kort (välj själv ^^)
Och väger 55 kilo.. Och fick detta:
"Ditt BMI är 20 , Normalvikt"
-Du har en sund viktklass, försök att bibehåll detta

Men varför kan man inte inse detta själv då?? Att man har en sund och normal viktklass..

Vi kvinnor & tjejer kanske ska börja vara mer nöjda över oss själva så kanske världen blir en lugnare plats ;)

 

Skruttbil..

Har jag inte världens bästa fästman så säg! Han är verkligen min räddare i nöden! All time!

Just nu är han iväg och fixar min bil. Den har varit sjukt krånglig ett bra tag nu. Trodde att det var startmotorn för det klickade bara när jag skulle starta. Väldigt irriterande måste jag säga!
Så han beställde en ny startmotor åt mig och är nu iväg och ska fixa mitt problem. Ska nog även byta batteri för det kan ju vara det som är kasst också :/ jävla bil som bara kostar en massa pengar :( men snart är den ju hel igen och jag kan sälja den utan dåligt samvete..
Synd bara att den krånglar nått förbannat nu när den ska lagas :( Tycker bara så synd om han. Stackars min plutt..

Men jag är SÅ glad att han kan fixa den idag då jag ska till Vänersborg på tisdag. Alltid lika jobbigt att åka någonstans med en bil som inte startar som den ska :/ men nu så!! (hoppas)

Min hjälte!
Rasmus min älskade fästman. Jag älskar dig oändligt mycket 

Xmas gift

Åh vi gick äntligen tummen ur att hänga upp den fina tavlan vi fick utav Nina & Simon! Den är så fin och så otrolig. Den är nämligen gjort helt i pärlor. Helt ofattbart!
Den fick hänga i sovrummet Såklart. Det är där vi har alla kort på oss själva och den passade in perfekt  åh jag är så glad och tacksam över att vi fick den.

Kortet är ju taget i Turkiet i somras -11 när vi var där alla 4. Så den är ju inte bara fin. Den är fylld med minne. En otroligt fin julklapp måste jag säga. Fylld med känslor :) Tack kära Nina & Simon för att ni tänkte på oss ! Kärlek

 

Update

Sorry foks! Idag har det varit lite kass uppdatering. Men har haft lite fullt upp om man säger så.
Har faktiskt städat ut julen idag! Helt & hållet! Så nu tackar vi för denna gången. Är faktiskt glad att allt har återgått till det normala igen. Ybermysigt med jul o allt men nu blickar vi framåt mot våren och Elmia i Jönköping :)

Har även hunnit Storhandlat (mat), städat resten av huset, lagat middag till mig och min man samtidigt som vi gjorde en massa massa lunchlådor! Så nu är hela frysen fullproppad med matlådor o ny mat :) perfekt!

Sen har vi bara legat och gottat oss i soffan framför Jönssonligan! <3 så snart blir det faktiskt till att krypa ner i sängen och sova lite. Imorgon är det en dag i garaget som väntar oss båda! Meka meka meka :)

Natti natt gott folk!

Manikyr

Dagens fundering!

Tänkte ta mig i kragen och fixa mina naglar i början på nästa vecka. Var några veckor sedan nu så det är änna dags igen.
Men denna gången vet jag inte alls hur jag vill ha det. Om jag ska ta vanlig fransk manikyr (säkert kort men trååk), svarta tippar eller nått lila kanske?
Jag har verkligen ingen aning. Antar väl att det får beslutas tillsammans med Catarina nästa vecka. Jobbigt val ;) men är sugen på något nytt iaf.

Nu har jag ju mina glittriga toppar(fransk manikyr) så känner verkligen för nått annat. Well well. I-landsproblem!

Men det är där NI kommer in :)
Ni får hjälpa mig lite på tråden..
Svarta tippar, fransk manikyr, lila tippar, hela naglar i nån färg? As svårt verkligen.

Låt oss tänka :)

Sugen

Hej hopp gummisnopp! :)

Nu har jag gjort mina 4 timmar på jobbet. Rätt gott ändå. Eftersom det räknas som söndag så får jag ändå betalt för 8 timmar ;) göttans!

Men nu däremot så är jag verkligen vrålhungrig! Hade kunnat äta en hel ko!
Plus att jag så sjukt sugen på lasagne! Min goda lasagne ååh lär ju inte få någon idag ändå. Men är så sjukt jävla jobbigt sugen på just lasagne. Inget annat. Skit! Dagens i-landsproblem skulle man ju kunna tro. Åh ja lite så är det nog faktiskt :)

GE MIG LASAGNE!!!

Söndag (fredag)

God morgon kära läsare!
Vem hade rätt. Mycket riktigt så staplade det in någon klockan 5 här hemma och jag vaknade. Hmfs. Idag är jag en grinig tjej. Hoppas lite kaffe och girltalk på jobbet hjälper. Vilket jag är rätt säker på ;)

Iaf ! Stort grattis till våra juniorer för det fina guldet!! Det må jag säga :) dom är helt klart värda det. Gör dock lite ont i mitt hockeyhjärta att jag missade matchen inatt. Är ju trots allt en hockeytjej som alltid kollat hockey sen jag var liten.. Nåja. Vad vore en bal på slottet...

Dags för mig att hoppa ur sängen och göra mig iordning inför dagens jobb.

Hår

God kväll alla glada, sura, fina, fula och resten av jordens befolkning :)
Hur har ni det? Hoppas eran lediga trettondagshelg blir bra! Själv ska jag jobba imorgon. Dock bara några få timmar men ändå. Jobb innebär sova tidigt vilket innebär att jag missar hockey som börjar inatt kl 02... Som min sambo lämnade mig för. Plus att han kommer komma hem sent som faan o väcka mig... Jag vet redan nu någon som inte kommer vara glad om hon blir väckt inatt.. Harkel... Inte helt ok faktiskt :P

MEN det var ju inte alls detta jag skulle babbla på om! Nej nej. De var något lite mer ytligt ;) som mitt hår!
Saknar mitt långa fina svall som jag hade för typ 100 år sen. På den tiden jag inte hade blekt sönder håret varje sommar. Usch!
Men jag har även kommit på hur jag ska lösa mitt lilla problem för att nå mitt drömhår igen! Snart så :) sen ska jag banne mig se till o ha det så hela tiden! Kosta vad det kosta vill! Jag SKA unna mig det här! Punkt och slut :)

Nåja! God natt kära läsare. Kolla hockeyn åt mig med är ni snälla! Ska hålla alla timmar och tår för våra kära
Små kronor!

10-17

Halv dag på jobbet idag ;) eller ja! Typ iaf. Kort dag rättare sagt. Slutar redan klockan 17 idag.
Tänk om vi inte hade haft alla dessa kristna högtider. Då hade vi fått jobba fullt hela tiden. Jag är iaf glad att halvdagarna finns med i våra kalendrar även om jag inte är kristen :)

+ i garderoben

God kväll! Hade en fantastisk middag idag må jag säga :) räkor för att vara exakt. Och extra goda var dom idag också! Nom Nom Nom! Very Nice! :)

Kom ju på att jag inte alls visa er vad jag köpte i måndags när jag skulle ner på torget och shoppa loss. Kan bero på att jag inte handlade så himla mycket ändå.
Underkläder (2 nya snygga set), en ring, halsband och en tröja. Thats it!

Men idag däremot ;) köpte ett till nytt halsband och sen hittade jag äntligen ett par jeans! Herre gud jag har inte köpt vanliga hederliga blåjeans sen.. Ja.. Typ 2006? Haha ! Har alltid köpt svarta byxor och eventuellt blåa jeansLEGGINGS.. Men inte vanliga hederliga jeans. För jag tycker aldrig dom sitter bra på mig. (för smala ben/vader) Men nu så! Har fått mersmak så ska faktiskt slå till på ett par mörkblå sen nån dag också. Dock inte från samma butik. Dom andra kommer vara liiiite dyrare ;) gött! Ett second skin kan man ju ändå spendera lite på eftersom det faktiskt ska sitta så nära inpå ;)

 

Slänger iaf upp dagens fångst så hörs vi mer imorgon. Natti gott!

image description

image description

image description

image description

image description

Stormen Emil

God morgon mina underbara!

Har ni kunnat sova inatt trots stormen? Det har ändå jag kunnat göra förutom vid ett tillfälle. Klockan 03.03 vaknade jag med ett ryck för att det blåste och slog så mycket. Kunde inte somna om direkt så låg och lyssnade på hur stormen Emil slet och drog i vårt stackars hus. Det knackade verkligen i bjälkarna kan jag säga.. Usch!

Men idag är en annan dag. Blåser fortfarande dock och min buss som Skulle ta mig till årets första jobbdag kom aldrig..kollade på monitorn om ankommande och den röda linjen var försenad med 54 minuter (!) helt sjukt. Så för en gång skull funkar däremot tågen som dom ska! Tack för det västtrafik. Dom kanske lärde sig ett o annat förra året ändå ;)

Men men till jobbet kommer jag iaf som tur är. Trots blåst och jävulskap!

Bild över stormen Emil lånad från Google.se

VS

Okej? What the hell happened to my leg? No ide!

Nåja. Har precis duschat -gött- och smörjt in mig i min Victoria Secret-lotion. Luktar för övrigt änglalikt ;) så nu är jag silkeslen. Men får väl snart snöra på mig morgonrocken igen för snart ramlar älskling och svågern innanför dörren. Ska fixas lite med alla våra Apple produkter så allt synkas ihop och sen äta lite middag ihop. Lite kvällstisdagsmys sådär. :) behövs ibland! Får passa på att njuta av ledigheten så gott det går nu för imorgon är det dags för årets första jobbdag.

DOLL

Resa!

Åh vad jag vill åka utomlands! Gaaah!
Har suttit och kollat på massa gamla utomlandskort nu och det gör ju inte direkt saken bättre.
Måste måste måste utomlands i sommar/höst igen! Jag är solberoende! Det är jag. Utan värme och sol fungerar jag inte som jag ska. Därför blir man oftast mer nere och deppig på vintern. Eller jag iaf. Behöver värmen, jag är som lyckligast då!

The gang här har ju pratat på en utlandsresa till sommaren med allihopa och det hade verkligen varit så himla roligt! Gänget i en annan del av världen! Vilka äventyr vi kan skapa ;) åh måste ske! Ska lägga mig och kolla resor nu med en gång. Helst igår! Oh yes! Så pepp!!!

The sun here we come! ;)
Får bjuda på lite bilder ifrån Turkiet 2011 så länge :

 

 

Trött.nu

Min plan för dagen är att göra absolut INGENTING.

Fick nästan ingen sömn alls inatt och mina hårstrån känns tjocka som en jävla lyktstolpe. Tungt med andra ord + En huvudvärk from hell.
Läste dock på fb att det var fler än jag som hade sömnproblem inatt. I wonder why?

Så idag blir det till att göra absolut ingenting. Vet inte ens om det är värt att gå ur sängen. Jo kanske för att förflytta sig till soffan. Men inget annat.
Ska försöka tänka positivt men det är inte alltid så lätt.
Hej trött chey!

Visit

Lovley! Ska snart åka ner till torget och möta upp my girl Sandra Dee! Finbesök i Stenungsund må jag säga :)
Tänkte även bränna lite pengar när jag ändå är där också ;)
I Will show you guys later. För jag är säker på att jag kommer hitta nått iaf. Sen blir det nog en o annan kaffe också. Vi Har ju inte setts på ett tag så det finns nog en del att gå igenom!

Nå nu får jag fortsätta göra mig iordning! Hörs senare!

 

Morgonhumor

Haha

1/1-2012

Det allra första inlägget detta år!

Är fortfarande helt slut. Segare än sirap skulle man ju kunna säga. Alla våra övernattningsgäster har åkt hem sen några timmar tillbaka och jag har avverkat film efter film medans älsklingen fixar o grejar i hallen hela tiden. Fattar inte hur han orkar eller vart han får sin energi ifrån? :O snart dags för läggdags igen -thank god- super trött.

Men gårdagen var iaf bra måste jag ju säga. Vårat fixade discorum här hemma var väldigt populärt och användes flitigt. Musik, blinkande/snurrande lampor, rökmaskin och stroboskop. Ja bra som sagt! ;) maten var kanon, fyverkerierna var finfina och sällskapet underbart <3
Härligt ändå med ett lite "lugnare" nyår måste jag säga. Man behöver ju liksom inte supa skallen i bitar varje gång det är partey ;)

Nåja! Hoppas iaf att ert nyår blev lyckat. Nu lägger vi 2011 bakom oss och blickar fram emot ett fantastiskt 2012 med massa spännande äventyr och bilträffar! :)

RSS 2.0