Beauty!

image description

Utseendet är allt!
Njee kanske inte men det gör mycket iaf. Ett fint yttre är alltid trevligare att titta på. Även om alla är fina på olika sätt.
Jag tycker iaf att man ska vårda sitt yttre. (Och även sitt inre på sitt sätt men det syns ju inte)

Varför drar jag då upp detta? Jo för jag är en tjej som sminkar mig till nästan allt jag gör. Går helst inte utanför dörren ovårdad utan vill iaf se okej ut även om det är en dålig dag. Skulle aldrig få för mig att gå ut utan smink och med mjukiskläder till exempel. Nej nej. Been there, done that!
Men nu till mitt dilema. Jag har änna tröttnat lite på det här med att kleta mascara hit o dit på morgnarna. Jag är alldeles för morgontrött för det här egentligen så jag funderar på att testa på en fransförlängning! Oh yes!

Man behöver ju aldrig mascara då ju. Utan man kan i stort sett bara kliva upp, klä på sig, ruffsa till håret lite så är du klar! Voila! Hur bra är inte det då?!
Men måste bara hitta någon som är bra också! Som jag vet gör det schysst! Har sett många skräckexempel där fransarna står hej vilt efter en förlängning och SÅ vill jag ju inte ha det! Ungefär som denna. Usch stackars människa säger jag bara :( är livrädd att det ska bli så här..

image description
Jag vill ha långa, fylliga och böjda fransar som man kan blinka lite med ;)
ungefär lite mer åt detta hållet :)

image description
Så ska nog ta och forska lite i detta. Annars vet jag ju en som gör det men det känns jobbigt att behöva åka till Vbg varje gång jag ska ha påfyllning. Så ska försöka hitta någon lite närmare istället.

Titta bara! Så vill jag ha det. Så fint!

OBS ! Alla bilder är tagna från Google.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet att studio west här i std gör! Kamilla har gjort innan hon åkt till asien de senaste gångerna tror jag. Har för

Mig att de blev snyggt! Men du får fråga henne på lördag om hon kommer då vettja! :)

Snyggt med den nya layouten me hörru! ;)

<3

2012-01-16 @ 21:34:17 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0