Cravings

NU är slutet nära.
Min tattotarm suger så sjukt mycket nu så det är inte klokt! NÄR ska jag få bläcka ner min kropp igen????? NÄÄR?! Blir galen! Kan man göra flera samtidigt? Klart man kan ;) give Me!

32 dagar kvar!

Tacotajm @ Virre & Christian

Newspaper!

Åh kan inte annat än att bli lite småstolt när jag såg dagens tidning! Min plutt i tidningen :)

God Morgon

Christian Louboutin

Oh i'm in love och mitt hjärta stannar lite när jag ser så fina skor

Gianmarco Lorenzi I love You

 

Nytt

Igår tog jag och älsklingen oss en liten tripp till Torp for some serious shopping men som vanligt hittar man nästan ingenting. Dock så hittade jag min långklänning som jag letat efter såå länge! Den satt som ett smäck men är tyvärr för dyr för min plånbok just nu och vad gör hjärtat då? Han köper den åt mig!! Blev så himla glad!! :) min Karl är underbar på alla sätt och vis <3

Bilderna gör inte klänningen rättvisa någonstans! Den är så fin och skön i verkligheten så får försöka fixa bättre kort så ni förstår vad jag menar! :)

I Shoes You

 

Mondaymorning

God morgon mina pärlor! Har ni sovit gott? Jag har verkligen noterat att vi behöver ny madrasser här hemma iaf. Min rygg går aaav! Fasiken vad ont jag har.. Men men det kommer.. :) Måndag morgon igen då och jag har redan haft semester i 1 vecka! Tiden går alldeles för fort tycker jag.. Snart är det ju dags att pallra sig till jobbet igen.. Puh.. Jaja nu ska jag leva i nuet sålänge och gå upp och käka frukost! Name nam! Hör senare!

Tomt

Oj oj oj vad vi har haft att göra. Det har tyvärr vart lite dött här dom Senaste dagarna men har haft fullt upp med Volvoträffen så bloggen har inte riktigt blivit prioriterad. Men nu är det över och vi kan äntligen börja njuta utav lugnet på vår semester. Nästan iaf ;) Om gårdagen då! Jag, vi, är så tacksamma och otroligt glada över alla som orkade, trotsade och ville komma till träffen igår trots det tråkiga vädret! Började fint men sen öppnade himlen sina portar och regnet bara öste ner! Men men, vädret kan man inte rå för och träffen blev oerhört lyckad ändå! Stort grattis till alla som vann pris och ett stort Tack till alla som hjälpt till under gårdagen!! :) vi syns igen nästa år!!!

Check-List

Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Stockholm 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11

Tvättdags

Tvätta rent pärlan lite och sen rulla ner mot Göteborg för att ställa ut lite :) tur att vi hinner med lite allt möjligt såhär dagen innan våran egna träff ;) inte alls stress neeej då ;)

Tanka bör man..

Annars.. Ja dör gör man ju inte men stopp kan man få. Hatar verkligen att tanka. Usch! Idag var inget undantag. Värre blev det när jag Skulle dra ur slangen (?) men bensinen fortsatte pumpa så en skvätt hamnade på min fot och rakt ner i skon! :O Ååh! Jag känner mig hög av ångerna nu typ. Tjolaho! Faan också! Mina stackars skor :(

Sun is shining

Sol tittade fram och vad gör jag då? Självklart åker bikinin på och jag lägger mig för att pressa en kort stund. Det hinner jag allt ;) åh så gott det är !!!

Materiell kärlek

Jag blir seriöst tokig! Jag var inne och prövade min framtida klocka idag (vilket jag aldrig skulle gjort!) och jag blev hooked! Kan inte sluta tänka på den och känner verkligen att jag MÅSTE ha den. Måste!! Jag kommer seriöst drömma om den tills den sitter på min handled .. vilket den SKA göra väldigt snart om jag får som jag vill! Visst det är några tusenlappar som ryker men har aldrig känt såhär för en pryl innan! Jag är kär och då ger jag mig inte förän det är mitt ;)

Oops..!

Blev allt lite shopping idag ändå ;) bikbok, Gina tricot, ur&penn och en väskaffär i std.. Så kan det gå men nu har jag stillat min shoppinghunger en liten stund iaf ;)

I'm addicted to you

Rubrik var det ja..

Goddagens mina små pinjatas! Hoppas ni har det bra i det underbar vädret! Jag och älsklingen började våran fullspäckade dag med en tur till torget och sen självklart frukost ute i solen! So wonderful! Nu ska vi göra några små pitstops här i Stenungsund med att hämta och lämna diverse saker innan det bär av mot uddevalla & Trollhättan! Jo för att hämta ännu mer saker. Längtar tills nästa vecka då allt är över och vi kan börja varva ner och njuta av ledigheten på riktigt ;) Puss så länge

Kvällspromenad

Är ute på en kvällspromenad med älsklingen och njuter av vårt fina Stenungsund!

Solsting

Oj det har inte blivit mycket bloggande här idag kan jag lova. Har vart helt slut. Fick ju som sagt inte så jätte mycket sömn i natt och sen låg jag ute i solen ett bra tag och blev helt slut. Kan inte förstå att det är så ansträngande att sola ;) hehe! Nu ligger jag och slappar i soffan till NCIS och väntar på hjärtat som ska komma hem med middag. Mums. Ledtråd; salt säger jag bara ;) Hörs senare. Puss

Go mörra!

Blev inte så mycket sömn för mig idag ändå. Kom i säng sent igår efter allt arbete med träffen och så vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Nåja. Var bara att gå upp, äta frukost och börja kolla på alla inspelade avsnitt på boxen i väntan på att solen ska nå våran altan för då jäkla! Sola sola sola! Ska pressa som en galning för nu ska jag banne mig få mig lite färg :)

Arbete

Är helt slut i huvudet nu. Har suttit och lagt in alla anmälda till volvoträffen i ett liknande Exeldokumänt på MacBooken så det ska bli lätt att hitta alla bilar på lördag när dom kommer! Min hjärna ser bara reg.nummer och bilmodeller just nu men än är dagen ej slut. Nej nej.. Nu ska jag och älsklingen ut och jobba lite till ;) Vem sa att man var ledig på sin semester? :P

Nails!

Äntligen är jag fin på tassarna igen! Så nöjd! Tack bästa Catarina för att du alltid ställer upp och räddar mig i sista sekunden ;) nu kan jag visa naglarna igen utan att skämmas! Ohlala! Och det bästa är guldflakesen vi la på med svart pärlor. Det ser ut som ett leopardmönster! Me lajki! Såå jag!! :)

Radio Bohuslän

Ni glömmer väl inte att ratta in radio Bohuslän nu på 88,3 eller 100,5 !
För just nu så går det en reklamslinga om Stenungsunds Volvoträff som går av stapeln nu på Lördag!! :)
 
Det är ingen mindre än min egna älskling som pratar och gör reklam! Så stolt!

I ain't goin nowhere so you can get to know me.

God Morgon mina sköna

Eller kanske god förmiddag är rätt sak att säga nu ;)
Har inte hunnit göra så mycket än förutom vaknat, duschat, ringt ett samtal till Malmö och gjort mig iordning. Så nu ska jag slänga i mig min frukost lite fort här sen drar jag ner till tåget som tar mig vidare till Vänersboooooorg!
Precis Det. Där kommer jag spendera hela min dag tillsammans med mina tjejer <3 sen ska jag göra något jag längtat efter länge nu. MINA NAGLAR! Äntligen! :)
 
Bjuder på en gammal bild så länge / puss

It's raining men..

...inte riktigt men det regnar iaf. 
Jag och älsklingen trotsar årets hemska sommarväder och badar ändå ;)
 
Det var så himla skönt. Smart nog så hade hjärtat satt upp ett tält över poolen för några dagar sedan, enbart för att låta det torka och se om det var helt osv. Men det funkade ju utmärkt som tak till poolen när det regnar också ;) kanske får stå kvar.. Vem vet!

Förberedelser

Har visserligen semester nu men än är jag inte ledig. Stenungsunds Volvoträff går av stapeln på lördag(!) så vi har en del kvar att göra.
 
Idag har jag hunnit packa 200 påsar med papper som ska ut till alla bilar som kommer på lördag och även hunnit kolla på tv och slappat. ;) Så nu ska jag snart fixa lite lunch/middag och sen ta hand om tvätten här hemma.. 
 
Kan inte förstå att det blivit så stökigt här hemma när jag bara har jobbat. Blir galen. Men nu ska jag se till att det blir fint igen!

"Definitionen av galenskap är att upprepa samma beteende men förvänta sig ett annat resultat."

MICHAEL KORS

Jag har bestämt mig för att köpa en ny klocka. En Michael Kors. 
MEN nu till min fråga. Jag har kommit ner till 2 som jag väljer mellan men vet verkligen inte vilken färg jag ska köpa ! Dom är så snygga båda två. 
          
Ska jag köpa den i Roseguld eller den i vanligt guld?
 
Eller så köper jag båda och slår till med en i silver också ;) haha faan vad svårt det ska vara att välja..
Ilandsproblem för en shoppare ;)

Första dagen

Första dagen på min semester nu då. Nu ska jag inte tillbaka till jobbet förän den 22/8! Jag började med att ta mig en ordentlig sovmorgon och ligger fortfarande i sängen ;) fruktansvärt skönt måste jag säga. Men nu börjar magen kura något fruktansvärt så det är väl dags att gå upp och käka lite frulle antar jag ;)

 

Vädret idag kunde dock vara bättre, blåst och regn som värsta höstvädret. Men det gör inget just nu för inget kan ta bort den här härliga känslan av början på sin semester :) lovley!!

Livet börjar nu

Nu är det äntligen min tur. Semestern är här och jag ska njuta varenda sekund i 4 veckors tid! <3

Börjar med att inviga min semester med ett glas gott vin i väntan på pojkarna som snart trillar in här. Grillning står på schemat såklart. Mumma!

Ps. Va faan visas det fel tid på vissa av mina inlägg för? Irriterande! Blogg.se. Fixa NU tack!

I'm just saying...

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

 

NU NÄRMAR DET SIG! PÅ LÖRDAG KÖR VI ALL IN! GLÖM NU INTE ATT GÅ IN OCH ANMÄL ERAN BIL PÅ HEMSIDAN SÅ SES VI PÅ LÖRDAG GOTT FOLK!!

;)

Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to se who cares enough to knock them down

There's a good chance that you don't like me but an even better chance that I don't care.

!

Åh jag har tappat suget på allt vad internet heter. Jag behöver semester!

Sometimes, it's easier to pretend that you don't care than to admit that it's killing you.

Dagens.frukost.

Ibland behöver man skämma bort sig lite extra! :)

Shopping

Blev visst lite shopping trots allt! tack bloggen! ;)

Hundvakt

Hej hej säger jag och Wilma från ett soligt Göteborg! :) vi sitter och tar oss en kaffe i det härliga vädret i väntan på mamma. Får väl se när hon blir klar och vad vi ska roa oss med sålänge. Är ju väldigt skönt sålänge solen är uppe iaf ;) Haha jag dör! Kolla första kortet! Haha sikken min! Haha

Gelé

Åh äntligen. På tisdag ska jag äntligen få mina naglar fixade. Som jag längtat. Mina ser ut som s.k.i.t just nu om jag ska vara ärlig. Men bästa Catarina fixade in en akuttid åt mig i sitt fullbelagda schema. Så himla gulligt :) hon är verkligen min räddande ängel när det kommer till naglar! Nästa vecka är det volvoträffen och då känner jag inte för att ha fula naglar och det behöver jag inte vara orolig för längre, thank god! ;)
 
NU; citymys med min kära mammi i Göteborg! 
See ya!

46 dagar kvar

One Day I'll Marry You

Zzz... Morgon!

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon ska ni veta och det var sååå gott! 
Ligger och drar mig i sängen fortfarande och kollar på gamla avsnitt av Desperate Housewives men snart får det bli frukost känner jag. Magen kurrar högre än två jetmotorer. 
Ser att det är kanonväder ute idag också :D så ska ta och lägga mig att pressa i solen i några timmar innan jag ska vidare mot Götlaborg! :) pressa pressa pressa :)

Paddan <3

Älskling kom hem med en överraskning idag. Till iPaden. Ett nytt skal i skinn! Så jäkla snyggt är det :) love it!

Äntligen

Ni kan inte ana hur lycklig jag är just nu! Ska bli så skönt att komma hem! Imorgon ska jag ändå ställa klockan men ligga och snooza sååå länge sen gå upp och äta en underbart god lång frukost. Det ser jag fram emot! :) Äntligen lite ledighet, en dag åtminstone men det räcker gott och väl :)

True

Long time ago! Detta ska bli gott :)

Slumber

Usch jag känner mig så tråkig nu. Är så trött så hjärnan går änna på sina extrabatterier känner jag nu. Och när det blir så är min fantasi lika med noll så vet inte ens vad jag ska skriva här.. Kanske bara får bli massa bilder sålänge tills min hjärna vilat upp sig och jag kan bli påhittig igen.

Haha

La La Love

Seriöst. Hej mer död än levande! Är så trött nu va men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tjuren vid hornen. Imorgon gör jag min 7 arbetsdag på raken och efter det är jag ledig en dag! Faan vad jag ska ta sovmorgon. OM jG inte måste åka till Vbg tidigt. Återstår att se men hade verkligen behövt en sovmorgon känner jag. Min kropp börjar säga emot nu.. Ont i halsen :/ Vägrar bli sjuk på min semester! Hör ni det! VÄGRAR! Nu ska jag iaf åka hem och vila upp mig. Sova tidigt idag är ju en sak som är säkert iaf!

Några saker ni kanske inte visste om mig!

  •  Jag dör typ utan choklad och lakrits i mitt liv. Måste ha!
  • Mina största fobier i livet är spindlar, bläckfiskar, grodor & dvärgar. Vet inte varför med just dvärgar, men det bara är så. Ta inte illa upp alla dvärgar, inget personligt.
  • Jag har flyttat totalt 20 gånger i mitt 27-åriga liv. I genomsnitt 0,74ggr/år. Hej zigenarliv ;)
  • Jag hatar att tanka! Då ser man verkligen pengarna rulla iväg. Usch!
  • Mina största idoler som liten var Public Enemy och Spice Girls. 
  • Jag har blivit slagen i ett tidigare förhållande. 
  • Jag har åkt på festival med enbart en tandborste och en påse öl.
  • Jag fick cancer i ena njuren när jag var 3 och blev friskförklarad när jag var 12. Alla år däremellan spenderades in och ut på sjukhus. Lever numera med enbart 1 njure.
  •  Min favoritfärg är lila.
  •  Jag tycker mörkhåriga killar är snyggare än blonda.
  •  Min absoluta drömbil är en Dodge Charger.
  •  Har bara varit utomlands 9 gånger om man inte räknar med Tyskland, Danmark, Norge & Finland :)
  •  Jag brukar dansa och sjunga högt till musiken när jag är ensam.
  • Jag älskar delfiner och pingviner. Mina absoluta favoritdjur
 

I would go through all this pain Take a bullet straight through my brain Yes I would die for ya, baby

Pausa.

Japp. Då var det dags igen då. Måndag och jobb. Måste erkänna att det var extra svårt att gå upp i morse. Urk! Ögonlocken var väldigt tunga och hade nog 1 kilo grus i ögen MEN nu sitter jag iaf på bussen påväg till jobbet! Sista arbetsveckan nu innan semester, förhoppningsvis bara 5 arbetsdagar kvar inkl idag men kanske måste jobba 6 dagar till... Återstår att se Idag! Have a lovley Day!

Då var det dags

Dagen är slut och det är dags att sova. Min ledighet som jag hade sett fram emot övergick fort till jobb. Så imorgon bitti ringer klockan 06:15 som vanligt igen. Älskade måndag... Bea tänk; Cash is King $

MovieTime

49 DAGAR KVAR

Kan ni tänka Er! Om ynka 49 dagar så ligger jag och plaskar i det varma havet vid Greklands kust. Kommer bli så himmelskt skönt så ni anar inte. Efter denna superkassa sommare vi haft än sålänge så känns det riktigt skönt att veta att man har 1 veckas solsemester säkrad iaf! Allt är betalt och klart. Nu är det bara packningen som saknas ;)
 
När är det okej att börja packa? Vill börja nu haha! :) längtar!!!!

Fotat våran skönhet

Presentbekymmer

Nu tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig Lite. Det är så här att min andra hälft, min älskade, min man fyller år om drygt en månad. Den 18:de augusti för att vara mer exakt. Han fyller hela 25 år och jag måste komma på den bästa presenten :) tänker dock inte avslöja nått här då han läser lite då och då ;)
Jag har några idéer som jag ruvar på men känner mig ändå helt clueless.. Vad köper man till en 25-åring liksom! :O det är ju ändå 25.
Det är här Ni kommer in i bilden! Kom med förslag, hjälp mig komma på den bästa presenten! :)
Bombardera med kommentarer. Kommer ändå inte godkänna dom så dom blir synliga här på bloggen :)
(men den som kommer med det bästa förslaget får en länkning om ni har en blogg som tack)
inget sneaky sneaky här inte ;) hehe!

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

Mörn

Idag är det söndag, den enda dagen på veckan som man kan få
men det blev lite ändrade planer för mig idag. Skulle börjat 13 egentligen så jag var ute rätt sent igår och flängde runt. Men nu är det som så att min kollega blivit sjuk så jag måste börja redan vid 12. Vilket innebär att jag måste åka till jobbet redan nu.. Det var den sovmorgonen det. Men det gör inte så mycket. Man kan inte hjälpa att man blir sjuk faktiskt. Jag fick pratat med Evelyne och hon kommer till jobbet ändå stackarn :/ det får bli en lugn dg på jobber idag! Bara 4 timmar och det kommer säkert vara dött ändå men ändå, hoppas tiden går fort! Men men det återstår att se. Nä nu måste jag skynda mig här. Dags att borsta gaddarna och ge sig iväg. 
 
Puss

Summer breeze

Undra vad jag gör ;) sommar!

Dubbel Rainbow

Efter regn kommer solsken säger dom ju och efter regn Med solsken så kommer regnbågen! Denna dubbla regnbåge var utanför oss och den högre  var så skarp i färgerna! Så fin! Kan inte låta bli att tänka på My Little Pony's när jag ser en Rainbow ;)
 

Himlen öppnade sig på bara en sekund!

Wish-List

Ååh min shoppingtarm suger!
Det jag egentligen skulle komma fram till i mitt 'shopaholic' inlägg förut var att jag återigen har hittat X antal grejer som jag bara MÅSTE ha annars kommer jag att dö typ. Då förstår ni vikten i hur viktigt detta är ;)
 
Jag har alltså hittat 2 par skor som jag bara måste ha! Ett par stövlar och ett par loafers typ. 
Sen har jag hittat en ny parfym som är to die for! Luktar så gott!
Sen en topp och ett par Boots inne på fiorucci! 
En jacka och en päls
Smycken - ringar mest
Väska
 
Dessa saker ligger högt högt på min most wanted lista men dom kommer gå på i runda slängor runt 10.000:- om inte mer :/ jag vill vinna på lotto! NU tack! :)

Dagens!

Här får ni en suddig, kass dagens från lagret här på jobbet ;) haha! Men å andra sidan så kanske ni inte ens bryr er. Ibland funderar jag lite för mig själv när man ser dum ut och posar framför spegel och tar kort på kläderna, att vem bryr sig egentligen om vad du har på dig? Seriöst! Bea skärpning! Haha! Jag dör så kul man kan ha det. Aja ni får leva med detta ändå för jag gillar att vara dum och ta kort på mig själv i spegeln ;)

Shopaholic

Okej! Jag erkänner! Jag tror jag är beroende av att shoppa. Måste göra det för att må bra. Jag vet de låter helt stört men när jag köpt en ny grej så mår jag faktiskt lite bättre. Är jag ledsen så är trösthopping det bästa ;) men nu ska ni inte tro att jag är en vårdslös Shopaholic. Nej nej. Jag skulle tex aldrig i hela mitt liv ta ett lån för att köpa nya grejer. Aldrig. Skulle inte sjunka så lågt. Då är det ju rena rama lyxfällan. Plus att jag är uppvuxen med en ekonom som mamma så jag har blivit uppfostrad med att vara medveten om
Mina pengar. Vill man ha nått får man jobba för det.
Nä mitt problem är att jag prioriterar lite annorlunda bara. Jag går hellre utan mat en dag om jag bara kan få dom där skorna eller den där klänningen.. Ja så tänker jag men det är inget som stör mig heller. Så länge jag har råd att betala för mig och inte ta några lån för att köpa tex en ny jacka.. Ja då tycker jag att mitt shoppande är okej. Och JO krediter är också lån. Och nej jag använder ALDRIG mina krediter även fast jag har dom. 
 
Punkt.
Ok. Det jag ville komma fram till hinner jag inte ta nu för nu måste jag jobba.

Military girl!

God morgon mina sparvar! Lördag och äntligen helg. Ja inte för mig då, jag jobbar som vanligt men är alltid lite skönare att jobba helgerna. Kortare arbetsdagar + mer betalt ;) vem tackar nej till det liksom. Har mycket att spara till så jag jobbar så mycket jag bara kan. Hoppas det inte blir lika mycket "action" på jobbet idag så man kan koncentrera sig på sina riktiga kunder idag! Dom förtjänar 100% närvaro när dom vill ha hjälp och det är ju inte alltid så lätt när man har ögonen på tjuvar.. Sovmorgon fick jag idag med! Det ni!! ;) Sneakpeak på dagens outfit får ni här! Pössen

Film är bäst på bio.. Men ibland är det lite bättre hemma i soffan, med godsaker och My love!

Vakten Bea! Watch out!

Okej.. Vilken dag det har varit! Vet seriöst inte ens vart jag ska börja... Oj oj..

Det var lugnt som i en filbunke på jobbet idag, regnet öste ner och det har vart svart nästan hela dagen. Tror vi fick typ 1 timmes solljus. Oh wow! Men runt 4-5 tiden så kom det in 2 personer som verkade lite väl skumma i mina ögon. Dom gick och fumlade och tog på typ alla varor och plockade ur saker ur dess förpackning osv. Hade samtidigt en kostymkund inne som krävde rätt mycket uppmärksamhet med storlekar osv vid det tillfället.

Så jag stod och hjälpte han när jag får se med mina egna ögon att gubbjävelen jag tidigare hade haft koll på stoppade ner 2 strumppaket i sin jacka!!! :O

-OMG! En tjuv- tänkte jag och insåg snabbt att han inte skulle få komma ur min butik med grejerna på sig. Jag larmade vakterna (som aldrig kom...dåligt Securitas!) men tog saken i egna händer! Asläskigt Verkligen, samtidigt som man fick värsta adrenalinkicken..

Stannade dom och Frågade om dom kunde visa vad dom hade i fickorna innan dom gick ut. Och då kan kärringen med att säga att JAG är otrevlig..! Jag gav mig inte, utan tjatade och tjatade. Han visade lite halvt men jag upptäckte att han hade sprättat upp innefodret på sin rock och bad om att få Kolla där. När han öppnade lite försiktigt så stack jag ner och kände, mycket riktigt 2 paket med strumpor. Tog upp dom och frågade båda vad detta var!? Då kan kärringen med IGEN att kalla mig otrevlig och påstå att jag gjorde fel. Och gubben ruskade på huvudet som han inte fatta hur dom hade hamnat där.

Excuse! Men detta är mitt jobb liksom! Man snor inte saker här utan att betala för sig då kan ni åka hem till erat land igen om det funkar så där. Ja detta var ett äldre zigenarpar i 45-50 års åldern. Skandal seriöst!

Blir så jäkla trött på sån här skit. Varför kan man inte bara låta saker och ting vara!? Ska det vara så jävla svårt? Har vart så upprörd över detta hela eftermiddagen/kvällen nu så ni anar inte och ännu värre blev det när inte väktarna kom när man tryckte på Larmknappen heller. Usch!! Skäms!

Oj oj lång historia men måste få ur mig lite aggro ;) Hoppas ni har haft en bra dag iaf!!

PayPal steals your Money!

Är inte alls på humör idag känner jag. Därför jag inte bloggar så värst. Är väl inte kul att bara läsa sura inlägg här på bloggen kan jag tänka mig. Eller...? ;) ibland kan det ju faktiskt vara rätt kul om det är kulsuriga kommentarer ;)
 
Fredag den 13 idag som annars brukar vara min tur dag -Believe it OR not- men idag vette fan.. Började dagen med att kolla ut. Åh ännu en dag fylld med grå himmel och regn. Åh så roligt! Hoppade upp med ett glädjeskutt och kände glädjen rusa i kroppen..not!
Sen har jag bråkat med PayPal hela morgonen och jag orkar inte mer! Vill bara ha mina pengar därifrån så får det vara bra sen! Aldrig mer PayPal för mig iaf. Tror dom har satt in ett system som gör att pengarna skickas tillbaka automatiskt till dom så dom kan ta ut ashöga avgifter och tjäna så mycket pengar som möjligt dom ormarna.. Pengarna jag fick in är inte detsamma som jag för över längre..... sur.nu
 
Aja nog om det. Nu blir det till att göra lite nytta här på jobbet!

!

Åh!

Fakta: det är inte bra att ha klänning på sig när det blåser ute! Varför lär jag mig aldrig? Haha! Aja alla runt om har nog haft kul iaf.. Ibland får man väl bjuda lite extra på sig själv antar jag ;)

One more

Oj lunchshopping igen ;)

Lunchinlägget

Vad irriterande det är när det inte står rätt dag och tid på mina inlägg -Morr- Nåja! Idag fick det bli nudlar och vatten till lunch... Igen.. Supernyttigt..verkligen. Men det är enkelt, snabbt och gott så det får duga ;) ska bara slänga i mig detta sen ska jag ut på jakt! Klännigsjakt! Blir galen. Har hittat en jag vill ha men den är slut överallt i min storlek. Åååh! Varför är det alltid så?

Dagens skratt

Denna hittade jag på en väns FB sida för några dagar sen och den ännu bara såå rolig haha!
Tror kanske dock att bara det kvinnliga könet tycker att den är hillerious! ;)

Heaven On earth?

Seriöst. Vaknade runt 5 imorse av att det spöregnade :O sen fortsatte det till och från ända till nu och jag har en känsla av att det inte är slut på regnandet än idag.. Sommar? Pfft! Vilken ironi! 15 grader och regn!

Faan vad jag är trött på detta nu.. Tur att jag flyger till värmen snart ;)

God Morgon! 

Army Jacket ♥

 Äntligen är den min! Här har ni bilderna på mina nya materiella kärlek :) armyjackan!
I'm loving it!
Det perfekta plagget både nu i sommar och till hösten! Gillar att armarna är lite kortare också! Oh lalala ;) nu ska jag bara ut på jakt efter lite snygga patches och liknande prylar att pimpa min nya jacka med :)
Detaljer
 
Och med detta säger jag god natt till bloggen & omvärlden! Sov så gott!

Dinner

Idag fick det bli gröt och ägg till middag/kvällsmat. Helt OK! :) supergott

On My way

Trött och sliten tjej här! Hej hej! Sitter på bussen hem nu är känner att kroppen känns mörare och mörare. Puh. Jag och Evelyne vände upp och ner på butiken idag men Oj så fint det blev! Att jobba med oss två är värre än ett fyspass.. Vårt pågår i 9 timmar non-stop ;) gratis träning, en får tacke! Kommer väl få vara ensam hemma sen så ska klura ut något att slänga i magen, nått snabbt. Orkar inte stå och laga en massa just nu känner jag så det blir väl till att värma nått från frysen ;) bra skit! När jag kommer hem ska jag visa dagens shopping ;) spännande!

Lunchshopping

Aj Aj ;) vad det är får ni se sen! Puss

New Hair

Bilderna Gör det verkligen inte rättvisa. Ska vänta in solen och ge er lite bättre bilder för nu ser det ju typ bara svart/brunt ut i vissa ljus ;) men lite lila kanske man ser tränga igenom ? Aja. Blev lila på det mörka iaf så det skiftar snyggt i solljuset :) men men ni får nöja er med dessa kassa mobilkort sålänge så ska jag försöka få ett bättre kort så småningom! 

 
 
 
 

Dagens skratt

 
Haha! Kan nästan se detta i verkligheten på krogen!
Girl vs Guy

Just nu

Frukost på espresso house innan jag börjar! Gott!

Varannan timme

God morgon i stugan. Eller ja, god är väl att ta i. Sovit som en potta skit i natt och vaknat varannan timme i panik och känt om håret satt kvar på huvudet. Åååh! Hej trött tjej.nu..... :( Aldrig aldrig aldrig mer färga hemma kan jag säga. Så sjukt för jag har ändå använt denna färgen 1 gång innan kom jag på och då var det inga problem men nu helt plötsligt... Nä fy faan..! Aja.. Shit happens.. Ska ta och börja rulla in mot jobbet nu och sen svepa typ 3 kannor med kaffe så jag orkar med dagen! Hej hopp!

New haircolor!

Har precis färgat håret! Waaah! ;) faan vad jag håller på! Denna gången känns det dock lite knepigt i hårbotten, lite ömt liksom så är rädd att jag vaknar upp flintis imorgon :/ tänk om, vad faan gör man då?! :O ska nog inte färga håret nu på ett tag. Blir änna lite rädd här.. Nu får håret vila lite. Men till mitt försvar denna gången så trodde jag faktiskt att de bara var en toning, men icke... Vilken färg det blev får ni se imorgon ;) nu ska här sovas och hoppas på det bästa! Kommer drömma mardrömmar inatt! :[

Tatuering

Åh vad jag vill gadda mig! Suget efter lite bläck är riktigt galet nu alltså. Jag förstår inte varför jag inte är miljonär? ;) tänk vad färgglad jag skulle vart då. Oj oj oj. 
Jag har flera tatueringar på lager nu som bara väntar på att få etsas fast i min hud för all evighet. Satan i gatan vad suget är stort. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. :/
Jag väntar ju fortfarande på mina skattepengar som förhoppningsvis ramlar in på kontot inom en snar framtid ;) jag har så mycket jag vill göra för dom pengarna så frågan Är hur länge dom kommer räcka haha! 
Jag satsar på en kvart? ;)
 
Btw

Tänk om disneyfigurerna hade sett ut som på bilden ;) mycket coolare!

Tacogratäng ala LCHF

Jag och sandra ska testa lite tacogratäng till middag nu. Enligt LCHF! Det luktar så ofantligt gott så nu ska vi ta och hugga in här :) Btw: Tack Malin för tipset! ;)

Humor!

 
Haha jag dör! Är det någon som känner igen sig? XD

Nedräkning

Dagar kvar till avresa!!!!!!
 

Kaffekärringar

Nu äntligen har mitt kära sällskap anlänt från staden i norr! Lovley! 
Nu ska vi bli änna riktiga kaffekärringar med lite tjitt tjatt like the Good old days ;)
 
Det drog in en yttepytte liten regnskur här förut, så liten att den egentligen inte ens är värd att nämna men nu har solen o den blåa himmelen kommit tillbaka! :D jeej! Då blir det på med bikinin igen! Eller kanske inte..? Var ett jäkla on/off väder idag då. Suck. 
 
Aja. Skit i vädret , nu blir det kaffe och skvaller ;)

Sommarväder

God morgon mina pärlor och svin :)

Tog mig en redig sovmorgon idag och blev väckt av älsklingen halv 12 när han kom hem för att byta kläder. oops ;) kommer bli segt att gå upp till jobbet imorgon. Doh! Men man får passa på när man är ledig.
Hade iaf tänkt att sola lite idag. Var 24 grader i skuggan så då kan ma ju bara tänka vad det är i solen :D
Slängde på mig bikinin och var reedo for some sunbading -wiho- Men så kom jag ut och det såg ut såhär....
Sol  åt ena hållet och supergrått åt andra :S
Wtf! Jag ville ju sola!!!!! Och kan säga att under tiden jag skrivit detta inlägg så ser typ hela himlen ut som bild nr2!
INTE KUL. 
Får iaf snart lite kaffebesök här hemma så det får mig nog på bättre humör :)

SAFE HOUSE

Älsklingen var iväg och hyrde film förut ; safe house med bland andra Denzel Washington, Ryan Reynolds, Liam Cunningham och våra alldeles egna stjärnor Joel Kinnaman & Fares Fares!!
 
 Det är en riktigt bra thriller som dessutom är svenskregisserat tror jag det var. Någon svensk med i spelet var det iaf ;) kul!! Och btw. Fares Fares passar verkligen som skurk. Var lite knepigt att se han sån i början eftersom man alltid har sett han i komedier men tummen upp för Fares!
Såg den ju dock redan i torsdags uppe hos Tobbe men den är ju såpass bra att den är värd att se en andra gång! 
Ska fortsätta titta här nu men ett tips
Se den

Våfflor

Bestämde mig för att göra våfflor till middag idag åt mig och älsklingen.
Big Mistake...
 
Blev inte alls lika gott som planerat och det blev absolut INGA frasvåfflor. -besviken-
Ger upp min roll i köket och ägnar mig åt sånt jag kan bäst istället ;)
Shopping!

Nytt i garderoben

Blev inte så mycket shopping för mig i Sthlm som jag hade trott. Men lite nytt fick jag iaf med mig hem som kan förgylla min vardag :)
 
 Ett transparent virkat linne med halvdjup rygg, ett asballt halsband med en stor patron och sen sist men inte minst mina älskade nya converse som bara är To Die For!
Shoppade även lite annat smått krimskrams som inpackning och sånt men det är ju inget kul o lägga upp här :)

Once upon a time somebody ran. Somebody ran Away saying 'fast as I can I got to go, I got to go'

 

Min Stockholmsweekend i bilder - Del 2

Här fortsätter vi med lördagen Och söndag 
 
Lördag = shopping
Satte oss ner i gamla stan och tog oss lite förfriskningar :)
 
Dom har stora öl på jensens iaf :)
 

Söndag och dags att åka hem.
Resan resulterade i 2 timmars väntan i Hallsberg men tillslut kom jag hem till min älskade Rasmus som hämtade mig i Göteborg!
 
TACK mitt älskade Stockholm och min älskade familj för denna gången.

Min Stockholmsweekend i bilder - Del 1

Torsdag
 
Jag och brorsan drog till Skärholmen och shoppade loss
Hittade roliga speglar i Farsta centrum
Hämtade äntligen ut våra Social Distortion biljetter - lycka!!
Stockholm is om fire! Underbar kväll
 
Fredag
På väg in till stan
Syrran och jag!
Alla var taggade inför en dag på grönan!!
Lustiga huset
Tobbe vann storvinsten :)
Vi vann lite till.. Sammanlagt 4(!) stjärnvinster :)
 
Jag vann såklart 7-kampen ;)
 
Kvällen avslutades på Snaps för mig och brorsan! Härligt med lite kompishäng också när man ändå är uppe!
 
Fortsättning följer.....
 

Lovley Day in bed!

Godmorgon mina snyggingar!

Tog mig en liten sovmorgon idag och det var jag verkligen värd ;) är ju ledig idag så vette tusan om jag ens ska kliva upp ur sängen ;) hehe! Borta superbra men hemma bäst är det väl man säger. Var så gott att vakna upp i min egna säng. Vädret här på västkusten suger ju verkligen nu. Hela sommaren har bara vart grå! Jag som vill sola! Vi fick ju iaf 1 vecka där i maj och då passade jag iaf på. ;)

Men va faan. 1(!) veckas sommar??? Nä vet du vad! Thank God att vi åker utomlands om 8 veckor :) lovley!!!

 

Home Sweet Home

Ni anar inte hur skönt det var att krypa ner i sin egna säng! :) åh jag är så trött. Efter mycket om och men så är jag äntligen hemma, uppackad och klar. Känns underbart. Kommer slockna vilket sekund som helst.... Blev hämtad av älsklingen i Göteborg! I finbilen och allt! :)

Hej kära västkusten

2!

Efter 2(!) timmars väntan på Hallsbergs station så kom äntligen tåget! Vilken lättnad det var kan jag säga. Men nu är vi senare än senast och måste stanna hela tiden för att släppa förbi tåg som går på sin normala tid. Här ser ni ett tåg svischa förbi och inte vilket tåg som helst utan det är mammas, Marith och ungarnas tåg. Dom åkte ju bara(!) 2h 40min efter mig och nu åker dom förbi mig... Hur kul är det då? Hade ju också kunnat stanna kvar och gå i affärer lite till :( ledsen tös! Hatar verkligen SJ men nu har jag iaf skickat efter ett sådär ersättningsformulär så dom ska banne mig få stå för den här resan det ska dom ha klart för sig. Nä dags att spara på mobilbatteriet här så jag kan ringa Rasmus sen när jag kommer till Gbg :) Pussen

Jävla SJ

Jag hatar verkligen sj och deras opålitliga jävla tåg. Värdelösaste företaget i världen skulle jag tro! Skiten som jag skulle byta med i Hallsberg är försenat över 1 timme! Här ska jag alltså stå och frysa hungrig i över 1 timma!!! Helvete alltså. Jag ska banne mig kriga om ersättning för den här jävla skit resan!!! Förbannad.nu

Check-List

Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Action Meet på Mantorp 3/8-4/8
Stockholm för att se Social Distortion 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11

Arrivederci

Nu har jag lämnat mitt älskade Stockholm för denna gången. Var verkligen kaos på stationen! Tågbyten, folk överallt och förseningar hit och dit. Älskade SJ! Men efter mycket om och men så kom tåget, alla 1000 människor klev på och nu rullar vi. Dock 5 minuter försena men jag hoppas vi hinner till mitt tåg i Hallsberg där jag börjar min resa mot götlaborg!! :) home sweet home!

Men snart, om exakt en månad så åker jag upp igen ;) den 7 augusti för att vara exakt. Så sååå länge behöver jag inte vara ifrån våran fina storstad! Härligt! Önskar bara att Rasmus ville följa med någon gång också. Han är ju lite av en stockholmshatare så att få med han upp är inte det lättaste men det hade betyda mycket för mig :) så får hoppas han ändrar sig Nångång och kan åka upp med mig så ska jag visa han något fint! :)

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

Välkomna tillbaka!

Usch jag ber om ursäkt för all vel det senaste men jag blev riktigt arg när mim blogg här inte fungerade så jag kunde inte uppdatera som jag ville. Fick bloggabstinens ;) och bytte portal. Men Nu så! Nu är allt som vanligt igen så vi kan köra på precis som förr :) lovley inte sant! Hoppas även att jag kanske fått med mig lite nya läsare ifrån nattstad också :) välkomna hit till mitt lilla kryp in! God morgon förresten!!

Ny blogg

Bloggar numera på www.Nattstad.Se/beatrixT
 
Hoppas ni följer med mig dit! :)
 
Puss

Skor?

brorsan har shoppat som en tok! Men inte jag... Vi har plöjt igenom 2 köpcentrum ändå hittar jag inga bekväma sommarskor! men nu blir det handla mat och alkohååååååål och sen hem och gotta oss i soffan :)

Tick Tack

30 minuter kvar! Nedräkningen har äntligen börjat!! :) 
Ska bli så himla skönt att kliva av det här schletna tåget och gå ut i den friska Stockholms luften! ;) Ska bara köpa mig ett SL-kort först men sen ska jag gå och möta upp brorsan som hämtar mig på stationen! Snällt!!
Sen blir det nog lite vardagasysslor skulle jag tro, handla mat, lägga vinet på
kylning ;) , städa och dona innan resten av familjen ramlar in nångång ikväll.. Segisar ;)
 
Well well! Hello Stockholm!
 

www.gummihuset.se

Som ni alla vet så är jag lite av en sucker för bilar, därför ska jag faktiskt tipsa er alla, biltokiga eller ej om en bra sida! 
www.gummihuset.se 
Dom flesta av er vet nog redan om dom med tanke på att det är Sveriges största återförsäljare på däck & fälg!
Dom har allt du vill ha för att ge din bil nya skor ;) sjukt snygga fälgar och självklart bra gummi! Det är ju helt klart en viktig del när man ska köpa nya däck och fälg till sin pärla. Inte sant? 
Jag har själv hittat mina framtida fälgar på gummihuset.se (sjukt snygga btw) och för sjukt bra pris så jag tänkte jag kunde vara snäll och dela med mig :)
 
 
Dom har väl ingen fast butik att besöka om jag fattat det rätt men jag vet att dom brukar vara på olika mässor runt om i Sverige så är ni intresserade av att se hur dina framtida fälgar ser ut IRL så kolla upp om dom kommer till en utställning/träff nära dig :) annars vet jag att dom har olika partners så vill du veta vilka så får du gå in på sidan och kolla under 'partners'
 
Kanske skulle få dit dom till volvoträffen....? Hade ju vart nått ;)
 
Aja. In och kika så ska jag åka vidare här på mitt tåg till Stockholm :)

Tågfrukost

 

I'm a Rock star

God morgon mina pärlor och svin!
Sjukt vad tidigt det är. Kvart över 5 ringde klockan första gången och jag höll på att dö.. Usch för tidiga mornar!
Men nu är jag snart framme i göteborg och då gäller det att stressa :/ springa från Nils Ericsson terminalen till tågcentralen och försöka hinna köpa frukost på vägen. Ööö! Hoppas inte jag missar tåget bara.. Men det återstår att se :/
 
Nu har jag snart 4 timmars "härlig" tågresa framför mig.. Lär ju hinna blogga hur mycket som helst ;)
Längtar till 12. Då är jag framme!! 
 
Jag i Stockholm sist gång. November 2011

Packning!

Åh vad irriterande. Hade redan skrivit ett inlägg men så lagga telefonen ur så det försvann. Ååh!

Har iaf äntligen slutat nu! Nu har jag avverkat 6 arbetsdagar i rad så nu ska jag ha en välförtjänt veckas semester!
Men jag får ingen sovmorgon för det. Nej nej! Imorgon går bussen 06:47 från Stenungsund till Göteborg där jag sedan ska byta mot tåg som 08:02 tar mig mot våran fina huvudstad Stockholm!
 
Så ikväll har jag att göra kan man ju säga.. Har inte ens börjat packa än... :/ framförhållning? Nääää! Blir mer sport såhär ;) haha!
Men frågan är egentligen vad tusan jag ska ha med mig? Vad är det för väder i Stockholm? Sommarklädd eller höstklädd? Hatar ostabilt sommarväder!
Ja ni märker ju att jag kommer ha fullt upp ikväll så vi får se om jag hinner blogga.
 
Puss

What is life without a dream to hold? Take my hand and never let me go

 

Confinanti di cuore solo che ognuno sta

Position!

Igår blev det bara 2 inlägg här på bloggen. Varför? Jo för jag hade varken ork, lust eller energi. Var supertrött. Vi har mycket runt om på jobbet nu, inte kunder utan massa annat som ska fixas som jag inte har en aning om hur jag ska lösa. Men ska klura ut det idag innan jag går på min ledighet till helgen :) bra övning det här med att agera butikschef när chefen är på semester! ;)

"I can't change the diraction of the wind, but I can adjust My sails to always reach my destination"

 
 
 
 

Where have you been all My life

Göd mörning! Sitter på stationen och väntar på tåget som ska ta mig till jobbet för ytterligare ett 9h pass idag.. 1 dag kvar......Passar på att njuta av värmen som solen strålar ut när jag sitter här för sen står jag ju inne resten av dagen -.- surt.. Men men man får ta vara på det lilla ;)
 
Jo! Överraskningen som väntade på mig igår var inget mindre än värsta grillmiddagen Som han hade fixat, dukat ute i kvällssolen och allt. Supermysigt och SuperGOTT var det. Så sånna överraskningar är helt ok ;)
 
 
 

I say Good Night til it be morrow

Delivery

Ibland så undrar jag verkligen varför jag envisas med att beställa kläder på nätet när jag vet hur kräsen jag är....
Hämtade ut ett paket från H&M förut idag, Hem, provade och kommer få skicka tillbaka 3/5 plagg. Störande.
Nåja ett nytt linne och en ny eyeliner blev det ju iaf haha!
 
Störande.Nu när man har sett fram emot något och de sitter som en potta skit. 

Surprice!

Gash! Nu sitter jag äntligen på den svettiga bussen som ska ta mig ända hem till Stenungsund. Varför är alltid Röd Express här på Västkusten så jäkla varm.. Har dom ingen AC? Hatar svettig inomhus värme. Urk!
Iaf! Ska bli så gott att komma hem, kommer nog somna som en liten bebis ikväll! Supertrött efter dagens
S L I T på jobbet. Men nu är det fint!
Ännu roligare ska det bli när jag kommer hem tydligen. Hjärtat har fixat med en överraskning.. Hmm undra vad det kan vara :/ hatar överraskningar.. Jag har igen som helst kontroll då ;) haha! Aja får lita på hjärtat och hoppas det är något bra....

I try not to laugh at my own jokes. But we all know that I'm hilarious.

Dumma frågor får vi alltid höra någongång, har ni tänkt på hur roligt det kan låta? Haha!
 

När gäster kommer och frågar ifall man har en toalett.
-"Nej, vi pissar från balkongen, gör inte ni?"

När någon ringer hem till dig, du svarar och personen ändå frågar "är du hemma?"
-"Nej, ööh..kan du testa att ringa lite senare?"

När du kommer hem dyngsur och någon frågar "regnar det ute eller?"
-Nej, det var några människor som tänkte, "kom vi spottar på den här människan".

När du försöker blunda för att sova och någon frågar "sover du?"
- "Nej, jag försöker se hur det känns att dö".

il mio cuore è teneramente e per sempre la tua

 

Gäsp

Sorry friends! Är så sjukt trött idag. Var uppe med tuppen och ska åka till jobbet nu. Tidigt telefonmöte. Sånt man får ta nu när man har ansvaret när chefen är på semester ;) 
Jobb 9.30-19 idag alltså. 
Ska sova litepop bussen nu så vi hörs sen!
God morgon/god natt

Jag längtar!

 

Om exakt 9 veckor......! SOOOOOOL

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

No Pics

Mörrn Mörrn mina pärlor!
1 juli idag och jag vaknade till ett jävla regnväder milt sagt. Sjukt vad det regna. Tog kort men eftersom skitappen här på blogg.se fortfarnade inte funkar så kan jag inte slänga upp det så ni får se :( sjut dåligt och irriterande. 
Iaf! 1 juli och vi har värsta höstvädret! Seriöst! Vad är det här för skit. Jävla land. Önskar att jag var född någonstans söder över, där det är varmt hela tiden och man slipper sånt här väder när man TROR att det är sommar. Värdelöst. Mamma! Varför föddes jag inte i typ Italien? Eller Grekland? Haha!
 
Söndag vilket innebär jobb denna veckan. Har så sjukt mycket att dra i nu på jobbetem det är bara kul. Då går tiden fortare. Känns bara som att man inte hinner allt på några ynka 9 timmar ibland men men. 
Idag lär det bli lungt på kundfronten så då lägger jag i en högre växel och kör gärnet på butiken istället! :)
 
Hörs senare mina guldkorn!
RSS 2.0