Lets Race.

 

Förbud

Usch trotsar mig själv! Idag kommer jag färga håret. Jo! Har bestämt mig nu. Kommer bli Mörk igen. Inte bra att färga med hemmafärg egentligen men just nu har jag inget val. Jobbar varenda dag tills jag åker till Stockolm på torsdag och då är det ju försent. Aj aj. Aja en gång kan ju inte skada ;) 
 
Jag är en person som aldrig har samma hårfärg för länge och det vet alla ni som känner mig. Jag blir så lätt uttråkad och älskar förändringar. Vet att folk säger att jag inte borde färga så ofta men jag skiter i det och gör det ändå ;) jag gör ändå alltid vad jag vill utan att tänka på vad folk tycker och tänker. 
That's me :)
Så ikväll när jag kommer hem åker nog färgen i huvudet! Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska ha det ännu men det återstår att se.. Spännande!

Doktor tand

Vet ni vad.. Jätte hemskt.....
Jag tror jag måste gå till tandläkaren!!! :O skräck!
Inte för att jag har ont eller så. Har väldigt bra tänder faktiskt. Har bara haft ett ynka litet tönthål på mina 27 år som däremot gick att ta bort med att jag sköljde med fluor morgon och kväll så det var nog ändå inte nått riktigt hål :)
Men nu är det såhär, med tanke på mitt hat mot tandläkare så har jag inte varit där sen typ Gustav Vasas tid så det kanske är dags att bara gå dit på en koll... Usch vill verkligen inte. Kommer få massvis med onda sår i hela munnen :( aj aj..
  
Men det är väl lika bra att ta tjuren vid hornen och boka en tid.. Bästa är ju att jag har mina pengar sparade hos folktandvården eftersom jag inte utnyttjat min ersättning där. Dock bara 2 år som dom sparar men det blir ändå 600:- bra! Nästan gratis undersökning iaf. Man tackar!!!
 
Nä nu är lunchen slut! Dags att jobba vidare!
Puss

Long time ago

Haha det här kortet ger mig minnen..
Thekväll och skipbo was the shit haha
Vart tog tiden vägen?

Saturday

God morgon mina kära! Höll på att försova mig idag igen. Aj aj. Jag är en trött räka känner jag. Tur att det bara är 3(!) veckor kvar till 4 veckors semester!!!! Som jag längtar och vilken sovmorgon jag ska ta första semesterdagen. Oj oj..
 
Men nu får man koncentrera sig på nuet och det är jobb som gäller! 10-17. Dag 2 av 6 på raken. Underbart! ;) Cash is King! Så idag kör vi shoppinglördag alla shoppingsugna själar :) men kom ihåg! Shoppa enbart om ni har råd. Ett tips från Cochen ;) kronofogden är inte att leka med....

Puss Puss

Fredagsmys

Åh Hej! 
Jag är så hungrig så jag tror tarmarna hoppar ut och slår till mig snart...!
Tur är väl att jag snart är hemma, undra om maten är framdukad då tro ;)
Kan ju alltid hoppas!
 
Var en konstig dag på jobbet idag. Lungt och inte alls mycket att göra. Blr ju oftast lätt så när det är regn här i Gbg! Då får Femman alla kunder. Orättvist.Nu men vi får hoppas på bättre lycka imorgon och köra gärnet då istället :) det är jag och söta Nikki Som jobbar ihop i flera dagar framöver nu. Skoj skoj :) saknat henne på
Jobbet den lilla hoppetossan!
Nä nu är det fredagsmys med min älskade man som gäller!!
Ha en mysig fredagskväll gott folk!
 
Love

Just ‘cause I’m wrong it don’t make you right. No, you ain't right

Sommarplaner

Jisses.. almenackan är verkligen fullpackad med roliga saker iår. Galet. Känns inte som att sommaren har dragit igång helt och hållet ännu men snart börjar ändå allt jag ska göra komma ikapp en.. Åh ska bli så sjukt kul! :)
Kommer nog spara listan och bocka av allteftersom :) Vad sägs om det!
 
Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Action Meet på Mantorp 3/8-4/8
Stockholm för att se Social distortion 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11
 
Kommer säkert fyllas på med mer så småningom. Ska ju hinna med ett besök både på Liseberg och någon djurpark också. Och Universeum. Ja ni hör ju. Jag har mycket att se fram emot i sommar/höst :)
Lovley!

JA det ser Ut att vara gott och det var det!

Nedräkning 2.0

IDAG ÄR DET BARA 64 DAGAR KVAR TILL AVFÄRD
Ja jag är supertaggad inför denna resan därför kommer ni få leva med att jag räknar ner nästan varje dag ;) Har en känsla av att det går snabbare då.. konstigt för så är ju säkert inte fallet men ändå!
 
Idag är det jobb som gäller som ni säkert redan vet. 1 dagen av 6 arbetsdagar rad sen tar jag en liten weekend! Jihaa! Ska faktiskt bli himla skönt att få komma bort en sväng :) Se storstan, mitt hjärta!
 
Hörs senare, dags att jobba vidare!
Pöss

TGIF

Thank God For Makeup säger jag bara. Under masken idag är jag helt död. Varför? Jo jag försov mig kraftigt idag! Så fick hoppa upp ur sängen, slänga på mig sminket och kläderna och sen rusa iväg till bussen :/ hann ju med den som tur var men nu är jag så jäkla slut va.. Efter en försovning är hela dagen förstörd. Man blir ju som deg i hjärnan.. Well well. Lite tagg på jobbet, en kanna kaffe och en redbull så borde det gå. Det är ju trots allt fredag ändå! :) underbara fredag!
Med tanke på fredag så är jag sjukt sugen på räkor idag. Men dom kostar ändå 169:-/kg idag.. Hmm inte kul. Kanske bara är saltet jag är sugen på så får väl hem och slicka på nån saltsten eller så istället. Billigare så ;)
 Och btw.. För att vara så många som läser ändå så är ni sjukt dåliga på att kommentera ;)
Just so you know! 

Kiss Me honey, honey kiss me

 
Go kväll mina kära läsare. 
Har ju varit helt underbart väder idag! Är sommaren här för att stanna? Ja vi kan ju hoppas iaf. Enligt YR.no kommer det braiga vädret nästa vecka. Då är det ju hela 4(!) dagar utan regn so far! Låter ju för bra för att vara sant :O kommer ju dock inte vara i Stenungsund då utan befinner mig i Estockholmo!! Vädret där ska iofs inte heller vara så pjokigt :) mellan 19-21 grader under min vistelse i storstan. En får tacke :)
 
Tillbaks till nuet! 
Här ska grillas lax i kvällssolen med älsklingen och svågern! Myskväll

JAG ÄLSKAR DIG

El Naturell

Nu är jag färdig hos Lisa. Gick fort, tog ungefär 38 minuter. Men nu är alla mina slingor urtagna och jag har enbart mitt egna hår nu. Det var som tur är inte så kort som jag hade trott. Kortare, visst men inte super kort. Nu är jag verkligen i valet och kvalet om jag ska behålla mitt Ombre eller inte. Sjukt svårt val om ni fråga mig... :/
vad tycker ni själva? Ombre eller inte?
 
Aja nu ska jag roa mig med nått helt annat. Ledig och fint väder. Dumt att blogga då ;)
Puss hej!

Frisördags

Today is the day!
Idag har jag tid hos Lisa nere på LN´s hårkompani, det är dags för mig att ta ur alla mina slingor nu.. Har ju ändå klippt av dom för ett tag sedan så dom har ju mest fungerat som en hårförtjockning och inte som en förlängning.
Undrar verkligen hur jag kommer se ut när allt är ur..Har en känsla av att mitt egna hår är superkort :S även om vi inte har klippt i mitt egna så mycket så har jag bara en sån känsla.. usch! Vill inte ha kort hår.. hur tusan ska jag styla det?! =/ Aja det återstår att se!! Men jag lovar att hålla er uppdaterade om hur det blev..
Nu är det väl bara att börja spara igen så jag kan få tillbaka mitt mörka långa hår igen lagom till augusti ;)

God Morgon

Sitter på bussen in till Göteborg och ser Sverige vakna till liv sakta men säkert. Idag är det en spännande dag, men måste hålla det lite hemligt än sålänge med tanke på att jag inte har en aning om hur detta kommer sluta. Men Time Will Tell. 
Idag är det även dags för ett besök hos Lisa! Vilket BEHÖVS! Är fortfarande dock lite i valet och kvalet om jag ska färga håret mörkt nu eller inte.. Shit vilka i-landsproblem man har ibland asså ;) haha!
It's hard to be a girl som sagt..
 
Får höras mer senare! Puss

Yes yes yes

Åh kan inte förstå att det är sant men JO idag, tredje gången gillt, fick vi äntligen tag på våra eftertraktade VIPbiljetter till Swedish House Mafia i november! Kan faan inte tro att det är sant! Jag kommer få se kungarna av housemusik och för första och sista gången också. Lyckan och sorgen är total som en påse gott och blandat! Galet galet galet taggad redan nu och inser sakta men säkert att detta kan komma och bli en av de bästa spelningar jag varit på i mitt liv. Och det är många genom åren ska ni veta ;)
 
Euforiskt!

You can try but never stop me. This is what I´m made of. I will never ever let go. This i what I´m made of. No one can control me ´Cause this is what I´m made of. You can hate but never break me. This is what I´m made of.

Nedräkning har börjat

Japp! Idag är det bara 66 dagar kvar till avresa!!
 
Längtar så jag spricker snart! speciellt när vädret här i Sverige har varit lite sisådär.. Då drömmer man sig verkligen bort.. ;) Kanske får bli en sista minuten även på min semester i augusti.. ;) vem vet.. Hade ju vart sjukt gott!
Men än så länge har vi en inbokad resa iaf och det känns väldigt säkert och skönt. Jag får iaf 1 veckas sol & värme detta året ;)

CRAVINGS

Fy faan vad jag vill tatuera mig. Detta är ju stört! Var längesen jag satte nålen i huden nu. Nästa ett år sedan tror jag, om inte längre.. hmm Man tappar tiden så fort när det går för lång tid...
Men seriöst! Jag har sånt jäkla sug efter 1,2,3,4,5... nya tatueringar. Siffrorna kan nog bli ännu högre.. Det är det värsta när man väntar för länge.. Suget blir nästan olidligt och idéerna blir bara fler och fler...
Synd bara att inte plånboken växer i samma takt som mina idéer om nya tatueringar..
Fasiken vilken jobbig känsla väntan är..
När jag kommer på att jag vill göra något vill jag göra det NU och inte om 6 månader - 1 år..utan NU..
 
Nästa gång jag besöker PJ så lär det nog bli mer än bara 1 tatuering har jag en känlsa av.. Lär få sitta hela dagen och hålla på med nya projekt haha :) undrar när den dagen kommer bara...
faan....

Dagens Låt

Top Model

Vi fick lite fint väder idag ändå men nu börjar det komma lite gråa moln mellan solstrålarna :( Kommer säkert regna sen och inatt för ovanlighetens skull. Kan ju inte klaga på att växterna får för lite vatten iaf....
Kom hem för typ en halvtimma sen från middagen hos svärföräldrarna. Proppmätt. Är dock själv för älsklingen skulle fixa med affischerna till volvoträffen men det gör inget just nu för nu är snart klockan 20.00 vilket innebär ny säsong av Top Model ;)
Wiie! Så nu ska jag klistra mig framför TVn !
Ciao

BBQ

Härligt väder här på västkusten och idag resulterar det i grillning hos svärföräldrarna! Ska bli riktigt gottigt!
Dom andra grillar nog revben tror jag men jag och älsklingen ska grilla kotletter.. kanske smakar på nått revben ändå. Det återstår att se när maten är klar, gott ska det verkligen bli iaf. Är AShungrig..
Hoppas iaf att vädret håller i sig, det är ju verkligen underbart. Blåsigt men 1000 gånger bättre än det förbaskade regnet vi har haft sedan urminnes tider känns det som.. Sol Sol Sol snälla be here to stay!
 
Nåja Time To Eat! :)

SANT

I can´t really breathe, but I feel lighter

Förbannad!

Jag och Virre har suttit vid varsin dator hela förmiddagen för att försöka få tag på 4 biljetter till Xtra spelningen till SHM den 23/11 men det är ju fasiken helt lönlöst att arbeta med ett företag som Ticnet.. Seriöst! När dom vet att trycket blir högt så borde man kanske ha lite mer koll på sina servrar och all annan skit så inte allt krachar när man ska köpa biljetterna.. Kul när man bara ska bekräfta köpet - blir utkastad - och får ställa sig sist i kön igen = biljetterna man hade är borta och slutsålda! Så jävla förbannad så det finns inte. Jävla Ticnet!! Vet att detta senariot hände flera som hade biljetterna och bara skulle betala så blir dom utkastade och allt förstörs..
Sveriges största biljettåterförsäljare in MY ASS! Sälj företaget och satsa på en karriär ni kanske klarar av era inkompetenta jävlar! JA jag är förbannad. Once in a lifetime att se gruppen samlad på hemmaplan och idioterna på Ticnet förstör för så många... Finner inga ord..!
 
"Thank you Sweden. Nov 23 is now sold out. We will look at a further/final date. Do not buy from secondary sites. Shm hq"
Står det på deras Twitter så jag hoppas och bönar och ber att svinticnet har fixat sina problem innan dessa biljetter släpps så man kanske kan få en chans att se dom trots allt.....
 
Detta blir sista gången jag någonsin kommer att köpa något från Ticnet!
Bojkotta skiten!

Dagens Låt

 
edit;
Hmm förstår inte varför man inte kan se mina youtube-klipp :/
Irriterande. Jag har ju gjort som man ska.. Åh!

Oh Yes!!

Har vi verkligen sån tur?! Drömmer jag?

idag, klockan 9.00, släpps ytterligare ett gäng biljetter för en extra konsert till Swedish House Mafia!! Helt otroligt. Biljetterna igår sålde slut på nolltid så vi hoppas på bättre tur idag!!! 
Virre sitter klistrad framför datorn hemma för att boka 4 biljetter åt oss. Hoppas verkligen för allt i världen att vi får tag på några!! Hade ju vart Guld!!
Dock inte till den 24/11 utan den 23/11 :) fast det är ju nästan ännu bättre ;)
 
Edit;

Verkar kört även idag ... Typiskt :(

Time to..

..Say Good Night foks!!
Sov så gott!!

Pancakes

Ufgh vad mätt jag är nu!! Stått och stekt pannkakor till mig och hjärtat och själv lyckades jag smäcka i mig hela 4(!) stycken. Hur tusan lyckades jag med det undrar jag??? Aja mätt är jag iaf, mätt och go :)
 
Nu blir det matkomastund i soffan innan efterrätten; jordgubbar!!!! :)

Swedish House Mafia

Helt sjukt. Jag satt i kö till Ticnet i över 1 timme förut. När jag väl kom in på sidan och skulle beställa biljetterna till SHM spelning på friends arena den 24 november så var dom S L U T... Förstå förödelsen.....! faan!
Jag hade så gärna velat se dom, specielt eftersom det är deras sista turné som grupp nu.. Tror iofs att dom kommer köra ihop fler gånger framöver men man vet ju aldrig. Dom kanske håller stenhårt på detta..
Alltså inga biljetter till mig och jag gråter blod!
Hoppas verkligen att dom släpper fler så man kanske kan få en chans till... Vet ju att dom bara släpte 35.000 biljetter nu och friends arena slukar hela 65.000 pers.. och jag tror inte att scenen kapar bort 30.000 platser...

Jag kommer ligga stenhårt på ticnet och kolla varje dag efter nya uppdateringar på biljetter till dom eftertraktade Swedish House Mafia
 

Dagens Låt

Skitväder

Regn idag igen....! Fy fan vad jag är trött på detta vädret nu.  Bara regn hela tiden. Ska hela sommaren regna bort iår? Då avlider jag, seriöst. Jag måste få sol och värme i mer än en vecka för att ens klara av den långa mörka vintern.. Snälla sommaren KOM!!!
 
Jag vill ju sola och bli lite brun innan man ska iväg på allt man har planerat i sommar.. Vem vill gå runt blek och i långbyxor hela sommaren liksom! faan!
Och NEJ jag tänker inte sola solarium, slutat upp med det med tanke på vad det gör mot ens hud.. man blir rynkig i förtid och ser typ 10 år äldre ut.. nej tack! stora onödiga rynkor innan 30 är inget jag strävar emot iaf..
__________________________________________________________________________________________
Dags att sätta fart på dagen kanske.. Har ändå en del saker jag måste fixa idag..
jobbigt, vill ju inte ens gå ut i detta väder :(

I´M IN LOVE

 
Dessa 3 skönhetar hade jag lätt kunnat dö för, seriöst!!! Varför i hela helvetet ska dom vara så dyra för?!
JA, jag tycker det är dyrt med nästan 2000:- för ett par skor. Inte så konstigt med tanke på att jag oftast byter ut dom snabbt eller förstör dom :/ Men någon gång i mitt liv (helst nu i sommar) ska jag äga dom älskade längst ner med nitarna.. seriöst!!!! Dom är så sjukt jävla snygga att jag tappar talförmågan.. helt stört!
PLEASE give me...

Buongiorno

# funny shit

Gullungar

Det är så otroligt skönt att se att ni fortfarande hänger er kvar trots min dåliga update dom senaste dagarna..

Men känner inte alls för att blogga på blogg.se längre så jag håller på att fixa till min gamla blogg igen för att se om det kanske kan vara dags att flytta tillbaka dit... I will let you know!
Lättare att blogga därifrån då jag inte har tillgång till en dator alltför ofta utan skriver oftast från paddan eller iphonen.. men nu så.. har fått liv i min gamla burk igen så jag sitter och skriver från min laptop i skrivandes stund faktkiskt :) bra bra! Har dock inga kort alls på denna datorn längre..
well well.. uppdateringarna kommer att bli bättre.. snart!

annars då? allt väl med er?
Här är det kanon. Fortfarande lite trött efter helgens alla bravader med midsommar, crusing och allt! Midsommarfirandet i fredags var toppen verkligen! Glada miner, Goda vänner, God mat och en härlig stämning trots det kassa vädret ;)


TACK FÖR MIDSOMMAR 2012 GOTT FOLK!!


Lördagen var alla här sjukt sega.. låg mest som soffpotatisar i soffan större tiden av förmiddagen. Sen blev det storstädning och sen tog faktiskt jag och Rasmus en sväng in till Lysekil för att dela lite flyers inför Volvoträffen. Hittade ett par sjyssta bilar som fick sina lappar, sen gick vi mest och kikade, åt SUPERgod baguett som vanligt ;) och sen kom regnet. efter 3 timmars promenad valde vi att åka hem ;)
trött trött trött var bara förnamnet och vi totaldeckade i sängen!


idag, söndag, blev det en liten sväng till Ikea med bröderna Fridell :) Blev lite nytt som alltid. Kan inte förstå varför man inte kan åka dit utan att handla.. helt sjukt... jag är ikeaberoende.. finns det ett rehab för det tro?? hmm hade behövt skriva in mig... haha XD
nåja.. hallen kommer bli sjukt läcker när den väl blir klar :) längtar - inte långt kvar nu!

nu mina vänner, ovänner och alla som jag inte känner, NU ska jag slappa i soffan resten av dagen framför en film och en stor skål med popcorn!!


puss

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

Arg

Jävla blogg App. Har faktiskt kollat på andra sidor att blogga ifrån det senaste och har redan en annan som jag startade upp för längesen men så blev det aldrig att jag bytte då. Kanske skulle göra det nu ändå då...

Nu blir det iaf Lysekil och Crusingen!!! :)

6 månader till Jul!!

Hej och hå
Nu är vi i full fart här hemma på Bräcke! Förberedelserna har varit igång sen igår och fortsatte idag så fort vi vaknade. Mycket som ska göras när man är "värd" för någonting men det är bara roligt :)
Nu har vi äntligen fått sätta oss ner vid köksbordet och fått i oss lite frukost. Sen blir det full rulle igen. Från 12.00 står dörrarna öppna här hemma så då kan gästerna börja ramla in :)
Kommer bli en kanondag idag! 🍓 Bara härligt folk och min älskade fruuuuu! <3
 

20120622

image description
mina älskade läsare


Hoppas att ni får en helt underbar midsommar tillsammans med era nära och kära 

Här är det dags att börja rodda upp dagen då alla snart ramlar in! :)
GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR VI HÄR PÅ BRÄCKE :)

Suck..

Seriöst. Ända sedan den nya "förbättrade" plattformen kom upp här så har jag inte kunnat logga inovis appen...! Irriterande.nu. Har det nått med saken att göra? I don't know men jag kopplar ihop det nu eftersom jag inte fått nått svar om varför.. Hmm. Hatart..
Ni som inte bloggar på blogg.se vet nog inte vad jag pratar om men ni får helt enkelt tro på vad jag säger ;)
 
Jag känner dock att mitt bloggsug försvinner mer och mer när jag inte kan få lägga upp nya kort men vi får hoppas det kommer igång snart...
 
Men sålänge får ni klara er utan nya kort. Skittråkigt men jag kan inte göra nått tyvärr :(

Crazy

Okej jag blir galen! Blogg.se appen fungerar fortfarande inte + att det nya blogg.se här har lagt in massa ny rättstavelse skit som ändrar orden för mig titt som tätt. Sjuuuukt irriterande!! I-landsproblem? 
Ända bra som jag ser med den nya uppdateringen är väl attinläggetmalm skrivs sparas automatiskttyp hela tiden! Tummen (bara detta ordet fick jag skriva rätt 4 gånger nu för att den ändrade om det till något helt annat!!! Precis som att tummen inte finns då eller!) upp för det iaf!!
Jag kommer inte kunna få upp några nya kort sålänge appen inte fungerar :( men ni får stå ut ;)
 
Nu ska jag ta hand om maten här Medans älsklingen röjer i garaget inför midsommarBURST! Hehe! Kommer bli kungligt!

Ändring

Hmm. Vad händer. Blogg.Se har ändrat om ser jag vilket säkert är orsaken till att appen inte ens går att logga in på just nu. Så det blir inte mer en detta "lunchinlägget" nu så får vi höras mer när jag slutat vid 7! 
 
Men det börjar hända grejer iaf!! Håll tummarna!! :)

Words

Men God Moron

Kan inte förstå varför jag är så trött hela tiden. Sjukt irriterande måste jag säga :( när jag är ledig vaknar jag tidigt (typ 8) men kan nästan inte somna om och när jag ska upp och jobba så är det som att världen går under när klockan ringer. Varför kan det aldrig vara tvärtom??
Nåja.
Vädret är ju iaf kanonfint idag! Sol och nästan ingen blåst. Nu är det bara temperaturen som saknas ;) 16 grader är inget jag nöjer mig med i junimånad!! Sådetså!

Nä nu ska jag packa mitt pick och pack här och dra till jobbet i några timmar. Hinka litervis med kaffe ska jag göra också så kanske det händer nått i televerket här..
Puss på er!

Storshopping

Har precis vart iväg och handlat i 3 olika mataffärer..igen! Jag och älsklingen har vart och handlat nästan all mat inför midsommar! Det enda som saknas nu är jordgubbarna och brödet (bättre att köpa färskt!). Det blev en heeeel del mat och en heeeel del påsar :O frågan är ju vart vi ska få plats med all mat bara :/ aja nästa år får det bli hos någon som har en STOR kyl! Haha! ;)

Nu ikväll ska det iaf bara njutas! Av god mat och gott sällskap! Det blir jag, Rasmus, Marcus och fröken Tacos :) gott gott!! :)

JUST BECAUSE I CAN

Good Morning

Ikea

Sedär ja! Blev en tur till Ikea idag ändå ;) fick hem en ny matta och nytt provisoriskt vardagsrumsbord samt en bänkskiva till "datahörnan" i hallen :) kommer bli fint när allt är klart

(om jag och Rasmus kan komma överens nångång haha!)

 

Shopping

image description

Åh vad jag vill åka till Ikea ! Men när ska jag hinna det? :( Rasmus jobbar hela tiden och han blir kanske inte så glad om jag åker dit själv och bränner alla presentkort ;) haha! Eller...? Måste fråga för isåfall är det JAG som åker dit imorgon för att köpa lite nytt inför midsommar!! :) vill inte ha en röd matta i juni liksom!
men vill åka nu nu nu NU :(

 

Sovmorgon!

God Morgon mina sköna!
Snacka om att jag tog sovmorgon idag! Oj oj oj! Måste vart trött i både kropp och själ. Rasmus ringde halv 1(!) och då väckte han mig haha! Jaja ibland behöver man få sova ut också. Välbehövligt! Men men nu vill jag vara gå upp!
image description
Dag att käka lite frulle och göra sig iordning. Tänkte ta en tur till torget idag eftersom vädret är så himla fint....not!
Men vi får se om jag ens kommer iväg. Har rätt mycket att stå i här hemma också så kanske (egentligen) skulle ta och prioritera det.. Hmm Aja. En sak i taget.
NU : frukost :)

 

Förberedelser

Om ni undrar varför jag vart lite frånvarande ikväll så beror det på detta!
image description
Förberedelser inför volvoträffen i Juli!! (+midsommarplanering).
Har suttit hela dagen sen jag kom hem ifrån jobbet och grejat med älsklingen. Så snart kanske vi kan få sluta med detta "jobbet" också och lägga sig i sängen och pusta ut. Ledig at last! Nu tar jag helg! :)

COLOR

image description

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF 2012

image description

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT VÄSTKUSTEN BÄSTA VOLVOTRÄFF GÅR AV STAPELN DEN 28 JULI

FÖR TREDJE ÅRET I RAD KÖRS DEN IGEN DOCK ENBART AV RASMUS DENNA GÅNGEN. DOM FÖRSTA TVÅ ÅREN BLEV RIKTIGA SUCCÉER OCH IÅR SKA VI I SVT CREW SLÅ DET MED HÄSTLÄNGDER. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR SE ER PÅ PLATS DEN 28 JULI


STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
PLATS:
KRISTINEDALS FOTBOLLSPLAN stenungsund
TID: MELLAN 10-14
INTRÄDE 50:-
Barn under 10år går givetvis in gratis.

Mat & dryck samt toa kommer att finnas på plats men även en hel del företag med fina erbjudanden så missa för allt i världen inte detta :)
Boka in er redan NU!

för mer info gå in på
www.stenungsundsvolvotraff.se

image description

Snart...!

Hellow mina pärlor! Idag är det söndag vilket innebär att den här hemska helgen snart är över!! Faan vad gott rent ut sagt! Både Gatebil Mantorp och MetalTown är över för iår och det värsta/bästa av allt är att Summerburst äntligen är över. Gråter blod för att jag missade både SB i Göteborg OCH Stockholm! Det är inte okej. Inte nån stans! Men nästa år då jävlar! Då ska jag vara överallt och lite till! Tänker INTE gå miste om så mycket som jag redan gjort denna sommaren! Aldrig!
Man kanske ska ta ledigt från jobbet redan nu? Hmm haha! ;) lite tidigt kanske men jäklar att jag ska var ledig då alltså.
Dags att börja köpa lotter och skrapa fram miljonen.
image description

PS. Måste bara få klämma in ett Stort grattis till finaste Veronika som fyller år idag!!! :) sista året som 20-åring! 🎉 Hoppas du får många fina paket gullet
💝

Just Dosen't Feel For It

Tar en paus från bloggandet idag känner jag. Ska Verkligen bara köpa mat och åka hem och lägga mig i soffan resten av kvällen. Så vi hörs imorgon igen mina kära bloggläsare..

It's All Black Today

image description

!

Morgon. Ja inte god idag iaf. Hatar redan den här dagen och klockan är bara 7... 12 timmar kvar tills jag kan gräva ner mig under täcket igen. Japp! Där under kommer jag spendera min lördag och hoppas på att den går över fort.

 

Skit också!

Sverige är ute ur EM och med det säger jag god natt! :(

Match

image description
Idag taggar vi bannemig Sverigematch för hela slanten! Idag hoppas jag vårt kära lilla landslag rycker upp sig och inte testar på massa konstigheter ;)Kör all in nu gubbar och se till att vi vinner över England!!!!! :)Ska ni se matchen tro? Vi sitter hemma hos oss ett gäng och kollar, dricker nån öl, grillar och sen badar!!! :) lovley!
image description

Åh Gud vilka underbara kunder jag har!!! Finner inga ord! Tusen TACK!

Mot min vilja

Usch. Denna helgen tar det verkligen emot att åka och jobba.. Både idag och imorgon! Hade nästan gjort vad som helst för att byta bort just dessa två dagar men jag behöver verkligen få in alla pengar jag kan så jag har inte så mycket val  :(
Varför?
Jo just för detta!!!!
image description
Det är båda Gatebil Mantorp OCH Metaltown i helgen! Va faan! Hade velat gå på båda men det går tyvärr inte att klona sig har jag märkt. När ska dom komma på det? Jag kommer lätt vara den första som köper den "tjänsten" isåfall! Haha!
Nämen seriöst!! Jag dör av ledsamhet för att jag missar detta.. Ni förstår nog inte min känsla just nu. Älsklingen åker till Mantorp UTAN mig imorgon över dagen för att promota träffen lite mer men åh vad jag hatar att han åker dit utan mig :( inte rättvist! Jag vill också!
Och Metaltown är i staden jag jobbar i och ÄNDÅ kan jag inte gå... Sorg...

Ååh kommer gräma mig i det här hela helgen..

 

Rensning pågår

Jag och älsklingen har hållt på och röjt i bådas våra garderober ikväll. Rensat, prövat och valt att "kasta" allt som inte går att använda längre.. Oj oj oj! Blev 5 fulla kassar att skänka till välgörande ändamål. Och då är jag inte ens klar än! Men får fortsätta imorgon eller till helgen.. Puh!
image description
Jobbigt att vara givmild haha! ;) nä men det är bättre att någon annan människa på jorden får användning för kläderna än att dom bara ska ligga i våra garderober :)

Nu blir det iaf bums i säng! Upp tidigt imorgon och jobba :)
NattiNatt!!

 

Bilden talar för sig själv! ;)

Snow White

image description
Var ju som sagt på bio igår. Efter mycket om och men. Min kära man är kanske inte den mest världsvana biobokaren till storfilmer men det gör inget nu i efterhand. Vi fick tag på nya platser och bion blev iaf av!!
Hur var den då?!
Kan bara säga en sak - magisk!!!
Den skiljer sig verkligen ifrån det man är van vid som liten när det kommer till Snövit och dom 7 små dvärgarna.
Men OJ vilken film. Vilken story. Vilka skådespelarinsatser. Ja Vilken Film!! Är mållös..
Tror inte ens den går att förklara. Den måste upplevas. Ja inte ses. Upplevas!
Även om man vet storyn och vad som händer så satt man ändå på helspänn hel tiden och funderade på vad som skulle hända härnäst. Sjukt bra jobbat Rupert Sanders!

Okänt Nummer

image description
Detta är så sjukt irriterande! Det är ett nummer som ringer mig nästan hela tiden. Ett 08-nummer. Dom jag känner i Stockholm har jag inlagda och dom brukar dessutom prata in om det skulle vara så att jag inte svarar.
Ja har sökt på numret på Google, hitta, Eniro ja allt och det finns inte inlagt så min första tanke då är självklart försäljare!! Vilket jag hatar!! 😡
Är det någon som känner igen det här numret eller själva kanske har någon erfarenhet av att dom ringt?
08-509 072 40
Vilka är dom?

 

I am dead

God morgon! God förmiddag! God nått!
Är så seg idag va.. Sjukt. Kan Iofs bero på mitt schema just nu. Denna veckan och nästa jobbar jag nästan ingenting men sen går det tillbaka till det normala igen. Men nu så tar det musten ur mig.
Som idag då börjar jag 15.00 och slutar 19.. Öö man blir ju bara seg av sånna tider. Men det är bara idag och en till nästa vecka som tur är så jag får bita ihop och hålla ut :)
image description
Sitter i soffan, har precis slängt i mig gårdagens pizzarester och väntar på att klockan ska gå. Funderar dock på att åka in tidigare och gå en sväng. Kanske hittar nått kul :)

 

 

Hahaha! Sometimes I just Love Facebook

Snow White and the Huntsman

image description
Idag ska jag äntligen få se min efterlängtade film!! SNOW WHITE. Lovely! Jag och Rasmus såg trailern på den för ett tag sen när vi var på bio och jag/vi blev helt kära. Speciellt jag! Filmen ser så himla vacker ut. Handlingen verkar sjukt bra och att skådespelarlistan är kanon gör ju inte saken sämre!! Oh Lord!
Så ikväll smäller det! Halv 9 sitter jag på helspänn i 2 timmar!! Spännande!! :)
image description
image description
image description
image description
image description
image description
Bara bilderna är ju sjukt fina!

I'm the devil in disguise

Måste nog erkänna att jag är en busig liten djävul ^^ älskar hyss och älskar att busa med folk! Speciellt med älsklingen när vi ska gå och lägga oss! Haha! Då ligger jag oftast och pillar han i örat, på näsan, kittlar han. ja bara stör helt enkelt haha! Han hatar mig verkligen vissa kvällar när han grejar med paddan och jag söker uppmärksamhet ;) känner mig som en enveten valp vissa gånger haha! Så kul! :) kommer nog aldrig tröttna på att busa. Men varför ska man! Barnasinnet måste man få ha kvar till viss del tycker jag! Livet kan bli en smula roligare då ;)
TRY!
image description

 

Morning has broken, like the first morning. Blackbird has spoken, like the first bird.

True

Såg denna bild på FB för en liten stund sen och kan erkänna att jag gjort varenda en av punkterna! Haha! Så komiskt! Kan nog med säkerhet säga att ni också gjort någon av dom :P eller har jag fel?

 

INSPIRATION

Tror min biologiska klocka har börjat ticka. Kan vara så. Längtar så otroligt mycket efter att få inreda ett bebisrum, handla bebiskläder och kolla ut en bra säker barnvagn. Allt känns så rätt just nu. Skumt...

 

BLACK OR WHITE

Ni måste hjälpa oss med en grej. Ett val. Jag fick ju presentkort på Ikea när jag fyllde år så nu tänkte vi slå till och köpa oss en ny matta till vardagsrummet. Just nu har vi en illröd, snyggt med färg men den skär sig alltid med gardinerna tyvärr :( så den ska bara få komma fram på jul tänkte jag :)
Men nu till vårt bekymmer då. Ska vi köpa en svart eller en vit matta?
image description
Just nu har vi ett vardagsrumsbord i trä från märket Indo men ska köpa ett liknande detta som på bilden under.
Altså ska alla våra möbler gå i vitt, vilket det redan gör. Bara bordet kvar. Och grå tygsoffa... Hmm....
image description
Skitsvårt val verkligen. Båda har ju för och nackdelar som allt annat.. Vitt är snyggt och fräscht men blir nog tyvärr smutsigt rätt fort.. Eller har jag fel? Plus att det kanske inte blir bra mot det vita bordet?
Svart är också snyggt och framförallt praktiskt men blir det för mörkt mot en mörkgrå soffa??
Hmm you gotta Help us!!!!!

MIDSOMMAR 2012

image description
Sitter och planerar för fullt inför årets midsommar som hålls hos oss i år :)
Det är nu bara 10 dagar kvar till årets midsommar. Kan inte riktigt förstå att tiden har gått så himla fort.
Det kommer bli riktigt kanon, det känner jag på mig. Som alltid ;) kommer en hel del folk också! Superskoj!! :) viblir nog närmare 20 pers detta året oj oj! Haha! Mera mat, flera bord, bra stämning hela kvällen och mycket dans. Självklart får vi inte glömma lekarna också ;)
Lääääängtar!!! Ska bli så kul! Hoppas verkligen att vädret vänder och att solen kikar fram tillsammans med värmen.
Vad ska ni göra på midsommar?
image description
Jag förra året ute på Tjörn :)

STOCKHOLM

image description
Bokade äntligen mina biljetter till Stockholm igår! Ska bli så himla skoj att komma upp igen! Den 5 juli drar jag och kommer hem den 8:de igen. Har ju inte varit upp hos brorsan sen i november (!) så det ska bli riktigt kul att komma upp! Saknat han massor och saknat mitt underbara Stockholm! Ska bli kul att ses igen.
Får väl se så jag inte åker vilse bara haha! Åker upp själv och möter upp resten av familjen hemma hos brorsan senare på kvällen och även hem åker jag själv. Jaja det ska nog gå bra. Jobbigt med bytena bara :/ haha!

Längtar som en tok!!!!!!

 

Breakfast

Äggröra, macka och oboy fick bli min frukost idag! Stadigt! Och självklart förhäxad på tvn :) Nu kanske jag orkar tvätta och städa här hemma idag! En riktig städardag med tanke på vädret. Faaast jag hade hellre åkt till Ikea.. Varför jobbar du Rasmus!? :)

Fotboll

Jag och älsklingen sitter och kollar fotbollen som snart är slut. Jag hade gissat på 3-1 till Sverige i början av matchen men det sket sig ju rätt fort. Så synd!! Skit också! Men vi får väl hoppas på bättre Lycka i nästa match.. Suck!

-där blåste dom-
Såg ni på matchen??

Lunch

Hola!!
Det har varit lite knapert på bloggfronten idag men nu är jag uppvilad efter helgens bravader så nu kan jag köra igen ;)

Har verkligen förtjänat min goda lunch idag! Name nam!! 2 avokados med kaviar! Ska bli smarrigt!
Har flängt och fart idag så nu ska jag bänka röven i soffan och kolla tv :)

Yeah

Haha snyggaste bilderna från igår hitta jag nu. Hade visst aldrig blivit publicerade så jag får bjuda på dessa nu då ;)
image description
Haft en kanon helg, synd bara på Vädret, kunde ju varit lite bättre men men. Vi hade kul ändå och fick iaf träffat några som jag inte träffas på hur länge som helst :) sjukt kul!
Nu sitter jag på tåget hem och har sagt hejdå till Vänersborg för denna gången. See you solon!

 

 

Nu kör vi all in!!

Äntligen lördag!

God Morgon mina små pudelrockare! Vaknade till här för en liten stund sen av en smäll -åska! Mitt på morgonen! Inte okej! Haha! Vi somnade till oljud igår och vaknade till oljud. Trevligt!
Seriöst!! För risk att låta gammal; Sandras grannar är seriöst hur jobbiga som helst. Dom hade en väldigt väldigt väldigt högljudd fest här igår kväll/natt/morgon att det inte gick att somna. Sjukt irriterande. Okej att man har fest och så de har jag inget emot men när det låter som att dom är inne i vårt vardagsrum klockan 3 på natten så är det inte lika kul.. Suck!
Är glad att jag bor i hus kan jag säga!! :)
Puss

Levande död

Ja! Jag är seriöst levande dööööd! MEN jag hann med tåget! Puiiih! :) men nu går det ändå inte i tid. Jävla skit företag som aldrig håller sina tider! Suck...! Får väl se när jag kommer fram till Thn/Vbg nu då....

I läsandes stund..

image description
Just nu när ni läser detta inlägg så springer jag nog för fulla muggar mot tåget. Pustandes och flåsandes eftersom min kondis är lika med NOLL - ZERO - NADA - FINITO ja ni fattar grejen..
Fick gå lite tidigare för att hinna med just detta tåget som går 19:17. Gaah! Får inte missa!
Men det märker ni, hörs snart! ;)

Worth thinking about

image description

If I can see it, then I can do it If I just believe it, there's nothing to it. I Believe I can fly

image description

Just Look at it!

Kolla in detta då!! Inte en enda regndroppe på dagen imorgon enligt YR. Tror jag hoppas på att deras väderrapport stämmer bäst ;) brukar iofs vara det! Åååh härligt! Bara lite varmare grader nu då som saknas! ;)
image description

Weekend

Har packat färdigt, tagit mig till pendelparkeringen och inväntar bussen som ska ta mig till jobbet. Hoppas verkligen inte jag har glömt något nu för nu finns det ingen återvändo ! Frågat mig själv hur jag ska orka bära runt på det här i Gbg bara. Urk! Aja får springa till tåget sen med 100kg packning. Lätt match!! NOT! Överlever jag inte det så älskar jag er alla ;)
image description
Vad ska jag göra då? Det vet ni väl!!! Åker direkt till Vänersborg efter jobbet idag och stannar där hela helgen. AquaBlå dags! Och tro det eller ej! Vädergudarna verkar vara med oss!! :) inget regn längre!!!! Wihoo!
Frågan är då bara vad jag ska ha på mig eftersom jag bara packat för en regnig helg.... Ajdå :/

God morgon förresten :)

 

Bye Bye Hair

Var hos Lisa för en stund sen, min frisör. Hon fick ta ur alla mina "röda" slingor ur håret och sen klippa upp resten av slingorna till min egna längd på håret. Så nu har jag inte hårdörlängning längre utan bara hårförtjockning (heter det så?) nåja det kändes/känns väldigt skönt iaf. Håret känns inte alls lika risigt lägre + att mitt Ombre blev mycket snyggare utan det röda :) det blev Dock en bra bit kortare :( meeeeen det växer väl ut igen. Nu ska jag nog låta Håret vila lite innan jag sätter i nya slingor igen iaf.

Usch vad det känns konstigt utan det långa håret nu hahah! Bara att börja vänja sig ;)

GIFT

Åh jag har köpt en present. :) tihi! Så kul att ge bort saker ibland. Men ni kan då aldrig gissa vem det är till ;)

Don't you Ever forget

WeatherGirl

Åh sitter och kollar vädret inför helgen i Vänersborg och alla verkar säga lika. SMHI, klart.nu, yr.no och väderappen på iPhonen.
image description
Alla säger regn, mulet och typ Max 15 grader! Va faan är det för jäkla skitväder!! Det är ALLTID fint väder på AquaBlå.. Hoppas verkligen att det vänder. Känner inte för att packa med mig gummistövlar (som jag för övrigt inte ens äger!) jag vill ha klackar och snygga outfits i helgen Got Damit!
Aja vi får hålla alla tummar och tår för det bästa, bästa av väder!! :) bara det är uppehåll så blir jag glad...

A fork in the Road

Detta var då filmen vi kikade på igår. Någon som sett den? Haha! Lite humor var det allt i den trots tråkigt fodral och nästan "okända" skådisar. En komedi full med oväntade vändningar hit och dit. En förrymd fånge, en utpressad fru, en otrogen man, en svekfull syster och en äcklig försäkrigsman hamnar alla i trubbel och allt blir som en enda soppa.
Jag blev till och med skrämd vid vissa tillfällen hha! Komiskt! Nä en hel klart rolig film fylld med ja vad ska man säga. Vriden Humor!
Och allt började med en gaffel.. ;)

 

Matkoma

Har precis tryckt i oss massa tacos här så nu ska vi lägga oss alla 4 i soffan, glo på film och ha värsta matkoman :)

You Wish You Were Just Like Me

Idag, dagen till ära, kör jag på långklänning. Hade tänkt ha nått gult 💛💙 blått men ägde inget så då fick det bli bohemchic idag istället ;) funkar minst lika bra om inte bättre! ❤
image description
Och ni som trodde jag hade kapat håret! Haha LURAD! Skulle väl jag aaaaaldrig göra! Haha men skoj var det ;)

Love!

 

 

6 JUNI

GRATTIS SVERIGE!!!!!!
image description
Tänka sig att det redan är 6 juni och Sveriges nationaldag. Helt sjukt vad fort tiden går. Och snälla nån. Vart är allt det fina sommarvädret? :/ tänker INtE gå igenom en sommar till med skitväder hela sommaren.

Nåja! Hur ska ni fira eran dag idag då? Själv ska jag jobba några timmar men först blir det mysfrukost med min karl :)

 

Sista avsnittet

Sitter och tittar på det absolut sista avsnittet utav Desperate Housewives! Usch känns änna lite vemodigt. Jag har ju "känt" dess tjejer i flera år nu ;) haha! Kommer kännas tomt på tisdagskvällarna framöver...
Kändes lika tråkigt när Sex and The city la ner också! Alltid ska mina favvoprogram sluta. :(
Men vi har haft många fina år ihop! Tack

 

Toppbetyg!!!

Har haft fullt upp hela dagen idag på jobbet med diverse butiksprylar ;) så har liksom inte hunnit med bloggen så värst mycket. MEN det är inte jobbet detta inlägget ska handla om nu utan om min kära älskade vän i alla väder;

SANDRA DEE STORM!
image description
Är så otroligt stolt över henne så ni anar inte. Lätt den smartaste vännen jag har! Hon pluggar för fullt och får bara toppbetyg efter toppbetyg. Nu fick hon en 5a (!!!) i matte D & E. Förstår ni hur sjukt bra det är eller!!! Matte D och E liksom! Va faan haha! Så sjukt stolt över min lilla pärla så ni anar inte!! :D
Jag tror och VET att du kommer gå långt och få exakt det du vill i livet min älskade vän ❤ och du kommer verkligen förtjäna varenda liten sekund av allt bra sen när du äntligen studerat färdigt och landat på jobbet du vill ha!
Är så imponerad över att se någon brinna så för något och kämpa så hårt för det som du gör!!
Kan bara säga ett ord... STOLT!

 

 

Tråkig Tisdag

Mörrn Mörrn i stugan! Eller huset. Eller lägenheten eller vad ni nu bor i ;)

Idag är det tisdag! Lätt räknat så är jag nu inne på min 7:de arbetsdag på raken av 10.. -gäsp- Kommer vara såå skönt att vara ledig i helgen! :) längtar! För helgen spenderas i Vänersborg och Aqua Blå!! Partey, volleyboll, öl och förhoppnigsvis sol och en massa glada miner! Yes!
image description
Idag däremot är det sjukt tråkigt väder. Gråa tunga moln som hänger över oss! Hoppas inte det blir regn. Och nästa tråkiga grej är att jag måste gå och klaga på H&M. Hatar att klaga på saker och brukar sällan göra det eftersom jag själv jobbar i butik. (vet hur det är) MEN en klänning som är ny och använd 1 gång ska inte gå sönder så lätt efter tvätt. Nej nej! Det får bli reklamation på den asså. Hoppas dom bara har kvar den så jag kan få en ny. Gillar den ju :(

Hörs senare mina gullefjun!

 

Fesk och potäter

Nu blir det fisk och FÄRSKPOTATIS till middag!! Ååh så gott! Är så hungrig och bara längtar tills det är klart! Name nam!

Ar ni ätit färskpotatis än iår? Detta är otroligt nog min första för iår! :O ska blir riktigt gottigt :)

Ny Frisyr

Ja! Jag fick nog! Orkade inte med mitt hår längre så jag klippte av alltihop! Nu är det såhär kort och Ombrefrisyren ser betydligt bättre ut. Men frågan är hur jag kommer känna för det korta håret sen :/ Aja det är ett senare bekymmer. Just nu känns det otroligt bra måste jag säga! :)
image description
Vad tycker ni? Hiss eller Diss :)

Remember ;

På Jakt!

Hej & Hå!
image description
Efterlyser en symaskin. En rätt så billig sådan eftersom jag är någon supersömmerska! Men en liten, enkel symaskin som klarar lite enkla hemmasaker bara. Som att sy gardiner, kuddar och en o annan lagning osv..
Har ni någon ni vill sälja eller känner någon som vill så är av er till mig!
Antingen i kommentators fältet i detta inlägg eller så bara genom 'kontakta mig' här på vänster sida :)

Åh jag vill ha en egen symaskin. Gillar faktiskt att sy för er som inte visste ;) mycket ni inte vet om mig. Hehe!

Name name name!

Trycker i mig en sån sjukt god frukost idag! ;)

Mondaymorning

God Morgon mina ärtor! Idag är det måndag för er som inte visste och en trött sådan också -gäsp- efter en kass natt (verkade som att alla hade svårt för att sova inatt) så var det bara att gå upp, smila till det och åka till jobbet!
image description
Ja BB-finalen gick av stapeln igår och Hanna gick ut som vinnare!! Vad ska man säga. Jag hade hellre sett Amandus som vinnare men hade inget större emot Hanna heller så det gjorde inte så mycket. Kul för henne att det kan ordna upp sig nu då.

Nåja! Have A nice monday peeps!

 

Big Brother Final

Nu är vi taggade! Vi har bunkrat upp och bänkat oss i soffan!! Om mindre än 10 minuter drar finalen av Big Brother 2012 igång! Wiiiiiie! Ja jag är värsta Big Brother tönten och har inte missat ett endaste program ;)
Jag hoppas verkligen att Amandus tar hem det hela! Tror att dom kommer gå ut i denna ordning:
3. Annica
2. Hanna
1. Amandus!!

Men även Hanna är stark. Så det återstår väl att se. Tror ändå annica är den som går ut först. Alltså som en tredjeplacering.

Låt bäste man eller kvinna vinna!!
Ler the show begin!!

Marilyn Monroe style

Haha! Jag kan ju bara säga som så här... Blåst + klänning är ingen bra idé! Haha! Jag har gått hela vägen från Kungsgatan till Centralstationen här i Göteborg ( en promenad på kanske 7-10 minuter) och kämpat för att hålla nere kjolen på klänningen hela tiden! HAha! Släpper jag så -poff- lyfter den och man visar hela röva för centrala Göteborg! Jo men tjena! Jätte trevligt för andra säkert men mindre kul för mig ;) känt mig lite som Marilyn Monroe :)
image description
Nåja. Man lär sig alltid nått. Lösare klänning under en blåsig dag händer nog inte igen.. Kanske.. Nä ska försöka komma ihåg :)

Nu bär det iaf hem till Stenungsund för lite grillat hemma hos svärföräldrarna! Ska bli himla gott. Är verkligen vrålhungrig!

 

Five Minutes

Nu slutar jag snart gott folk!! 5 minuter kvar!!
-men ska du inte jobba istället för att blogga då?
-haha! Detta är ett tidsinställt inlägg till er mina grodor! ;)
Aja ni får läsa vidare här medans jag jobbar färdigt!

Nu har jag jobbat 5/10 dagar. Kör som ni kanske märker en lång "vecka" nu på 10 dagar i streck.. Blev altså ingen ledig dag imorgon, måndag. Men men. Vad gör det! Klirr i kassan säger man ju inte nej till!! :)
Vill göra så himla mycket nu så jag behöver alla XtraCash jag kan få in! Galet! Resa, tatueringar, piercing, shoppa, laga bilen såklart så jag kan sälja den! Och mycket mycket mer! Sen kommer ju midsommar också. Vet ni förresten att det bara är 19 dagar kvar!! Wihoo! Kommer bli så jävla Najs ;)

Aja slutar skriva nu så hörs vi snart igen ;) bjuder på ett kort från Hawaiifesten sålänge!
Pussen
image description

Haters always Gonna Hate.

image description

Saturday Night Liveish

Åh mina små smultron! Det blev lite kass uppdatering igår men det är sånt som händer ibland när man är busy busy :)
Hade full rulle på jobbet igår - kul! Då händer det grejer hela tiden och tiden går fort! Sen blev det hem och färga håret. Rättelse. Färga topparna ljusare men det gick väl sådär.. Tror jag färgar bort mitt Ombrehår i dagarna även fast jag inte vill men eftersom löshåret har röda slingor i sig så vill jag inte ha det!
image description
Det blir inte alla lika snyggt som jag hade hoppats på och det får mig att gråta lite inombords men får väl göra ombrehår på mitt riktiga hår sen när löshåret åker av. Då kan det bli fint :) så får satsa på det då istället. Nu mår jag bara illa typ..men men en mörk chokladfärg kommer lösa det mesta ;)
Iaf! Efter färgningen igår så kom Veronica & Christian hem till oss för lite grill, öl, spel och bubbelbad! Haha jävla vad kul det var. Härlig kväll! :)
image description
(det spelet måste vi spela fler gånger)
Så ja. Det fanns inte så mycket tid över igår tyvärr men det får ni leva med ;)

Nu blir det jobb 12-16 så vi hörs Senare! Puss

A cinderella Story

Tänkte säga god morgon denna härliga lördag med en bild!
image description
Haha! Hittade denna på Facebook och ser att den vandrar runt en del! Så sjukt rolig är den! Och det bästa av allt är ju att det är typ mitt favoritcitat! Säger det om allt till allt och mest hela tiden haha! Så jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag såg denna roliga bild hihi!

Lite morgonhumor skadat aldrig ;)
Ha en trevlig lördag gott folk! Njut!

 

Blixtar och dunder. Magiska under!

image description

Kolla vad mörkt det är mot Stenungsund! :D Vi ska bara hem och lämna min bil sen ska jag och älsklingen ut på blixtjakt ! :) Jihaa! Vi älskar sånt här väder båda två!! Dock inte när blixtarna slår ur kontakterna som dom gjorde en gång. Då var vi inte så fräcka :/ men nu jäklar!! :) nu ska vi se blixtar! :)

 

Skäms Västtrafik!!

Nu är jag trött på Västtrafik och deras sura, griniga och otrevliga busschafförer! Nu ska jag skicka ett riktigt klagobrev när jag kommer hem, och det mina vänner gör jag inte ofta. Jag står ut med mycket innan bägaren rinner över. Sanna mina ord. Men imorse när jag skulle gå av bussen här på kungsportsplatsen i Gbg så smällde han igen dörren rakt i sidan på mig! Seriöst! (en massa långa hemska svordommar och väldigt många barnförbjudna ord)
Västtrafik: skicka era chaufförer på
1. Charmkurs
2. Körskola (för vissa kan ju fasiken inte ens köra) Morr!
image description
Tycker dom flesta borde vara lite mer som Otto i the Simpsons :) då hade man alltid fått en trevlig resa :)

Nog om det nu, idag är de fredag och jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Min karl är hemlighetsfull :) men eftersom det är fredag så gissar jag på räkor ;) får se om jag har rätt den ;)

 

Name name naam!!

Idag unnar jag mig lite fredagsmys här på jobbet!! :) och gott var det också!! Name name nam! Blir väl så när man inte äter det alltför ofta men ibland måste man få lov att skämma bort sig själv med skit också ;) hihi!
image description
Ps. Snälla McDonalds.. Sluta med gurkan i era hamburgare! Euuuwk ! Ingen som vill ha dom sladdriga sakena ändå :( inte jag iaf ;)

 

I Can't Believe This

Kan ni förstå att det redan är 1 JUNI idag?! I Can't! Vart tog maj vägen liksom? :/
Hänger inte med alls känner jag. Första juni.... Nu är det bara 7 veckor kvar sen tar jag semester :) wiie!! Ska bli gott!
Hoppas nu bara att sommarn kommer tillbaka....så den där veckan av sol inte bara var allt vi fick se av den svenska sommaren.. Just nu känns hoppet lite svajigt med tanke på datumet och vädret utanför fönstret... Grått och regnigt.
Blommorna slår iaf ut och blir så fina så! Våran buske hemma har slagit ut sjukt fort och detta möttes jag av igår när jag kom hem!! :) massa fin!
image description
Nåja.. Hoppas att sommaren hittar tillbaka för solen & värmen, jag saknar er!

with ivory skin and eyes of emerald green

 

God morgon mina små pastiller! Har ni sovit gott? Jag har ingen aning! Vet Bara att jag inte ville gå upp när klockan väl ringde. Usch! Men nu är det bara idag, lördag & söndag kvar sen är jag ledig 1 dag! Så ni kan ju förstå att jag längtar en del till måndag nu ;) ledighet+kompishäng med min bästa Sandra! Kommer bli ljuvligt!

Kollade mig i spegeln i bilen förut och upptäckte att mina ögon är sjukt gröna idag!! :) fint när dom väljer färg sådär! Ibland är dom lite mer åt det blåa hållet och ibland lite mitt emellan (blå/gröna) och ibland som idag, jätte gröna :)
image description
Har funderat länge på att köpa färgade linser (1 par blåa & 1 par gröna) för att förstärka mina egna färger ibland MEN jag vågar inte! Haha! Jag vet, jag är jätte töntig men det känns sjukt konstigt att peta in saker i ögat liksom :/ nåja.. Kanske bara är en vanesak? Ni med linser! Hur faan lärde ni er att peta in saken i ögat utan att blinka sönder sig?! :O

 

 

RSS 2.0