Lördag

God Morgon Sweeties! idag är det lördag och min sista arbetsdag. Ska bli gott. Jobbar bara 3 ynka små timmar idag så det lär väl gå fort hoppas jag :D Efter jobbet drar jag, älsklingen och sernert (?) på Tattoomässa. Ska bli kul. Ska egentligen bara dit för att köpa en nya tattoo-lotion, för min gamla börjar lida mot sitt slut. Men vem vet. Man kanske hittar något annat skoj. Ska dock inte göra någon ny gadd detta året.. Lite tomt i börsen nu.. illa... Hade varit kul annars.. Hade ju tänkt o göra en liten... kanske ändå. Ja vi får se sen helt enkelt :)

Nä nu ska jag ta och trassla ut mitt hår och få någon ordning på det, sen måste jag springa till jobbet.
Ha en underbar lördag! Hej så länge!

Vår känslor


Idag var det verkligen helt underbart väder ute! Vår väder! Önskar bara att det kunde hålla i sig nu, men det vet jag ju tyvärr att det inte kommer o göra. Känns lite deprimerande måste jag säga... Snart mars och fortfarande äckel snö ute.. Orkar inte med detta längre. VIll gå i kjolar utan att frysa. Gå i klänningar utan att frysa. Eller bara gå utan jacka. Hade varit så underbart. Snälla någon ge mig vår Nuu!

Blev en film förut, Beauty Shop, och nu Sitter jag och kollar på Samantha. Helt sjukt bra. HaHa! Gillar verkligen detta programmet. Men det tog slut nu.. Får se om jag orkar med en film till sen innan jag ska sova bara... Vet inte om det är så smart egentligen. Borde verkligen sova. Jobb imorgon. hmm... Ja ja, det får lösa sig på nått sätt.
Hoppas det är lika bra väder imorgon. HOPPAS! :)

Här får ni ett lite kasst mobil kort på mitt hår. Man ser ju längden någorlunda iaf :)
Sov så gott!!

Gratis Kläder!!

Vill påminna er alla igen om ett bra tips. Få kläder helt gratis!! Kan inte bli bättre. Så klicka på bilden nedan så skickas ni till sidan med en gång. Allt är naturligtvis Gratis. Se nu till att bli medlemmar!! :D

LYCKA TILL!

Shoppingrundan blev en flopp

Flopp. Ja, det kan man verkligen säga. Åkte ut till köpcentrat efter jag slutat jobbet. Hoppet var på topp över att jag skulle hitta mina älskade, efterlängtade byxor, skor, kjol, mm... Men Inget.... Jag kom hem helt tomhänt... Inte ens en liten accessoar fick följa med hem idag... Så jag blev lite. Nä, Väldigt besviken! Så nu vet jag inte vad jag ska göra... Ville inte ens tröst shoppa. Vilket det lätt kan bli ibland ^^
Hittade vissa snygga grejer som jag Gärna hade tagit med mig hem. Men som vanligt så finns inte min storlek när jag vill ha nått. Så Typiskt och det går mig på nerverna... Gash!
GE MIG!

Byxor från Gina Tricot (så irriterande, för dom gör reklam för dom på Tv men har dom inte i butiken....)
Skor (högst upp) från Skopunkten. Billigt Billigt :)
Skor (nederst) från scorett. Inte lika billigt... Men jag vill ha!!

(Men är det någon som köpt ett par sådana byxor ifrån Gina Tricot och vill sälja dom, Så hör av er här på bloggen! ^^)

The Bucket List

Fick äntligen tummen ur och tittade på denna film, The Bucket List. Har haft den hemme ett bra tag men det har aldrig riktigt blivit av. Men nu så. Nu fick jag grinat lite också -haha- ja , jag är kanske lite extra känslig just nu så jag får lov att grina lite till filmer ^^

Handling:
Carter och Edward hamnar i samma sjukhusrum och har nu mycket tid att fundera på både vad som komma skall och det förflutna, och då inte minst hur mycket de har rått över själva i sina liv. Trots sina olikheter upptäcker de snart att de har två stora saker gemensamt: Ett behov att förlika sig med de personer de varit och alla val de har gjort, och en ohämmad önskan att tillbringa sin resterande tid med att göra allt som de drömt om. (källa)




Slött

Kom hem ifrån jobbet för ungefär 1 timme sen nu. Jag är verkligen hur trött som helst. Har bara lust att lägga mig på soffan, kolla en fillm och bara ta det lugnt.. Det får nog bli så faktiskt. Vad det blir för film vet jag inte än, men säkert något med komedi. Känner för det nu :)
Just nu kollar jag på Two and a half men, Så roligt! Det är iofs gamla avsnitt men dom är alltid lika roliga ändå :)

Imorgon efter jobbet ska jag iaf åka ut en sväng till överby. Försöka se om mina jeans finns kvar.. Är dock lite skeptiskt till
att dom finns kvar nu med tanke på hur populära dom var när dom kom... Annar kanska jag kommer hem med ett par nya skor istället :) Vem vet. Störande.. Jag vill verkligen ha dom jeansen.....

Nä nu blir det film!

I'm Back

Ja, då var man tillbaka i Vänersborg igen då. Tillbaka till verkligheten, tillbaka till jobbet. Kändes jobbigt att åka ifrån Degerfors igår men ändå lite skönt att komma hem. Jag får leva på tanken att dom kommer ner snart, att vi ses nästa vecka osv :) Då känns det lite lättare.
Har verkligen haft det jätte mysigt & trevligt! Har hunnit mysa och gosa en massa med grodan. Åh mornarna var ju så goda :) Tänk att man kan vara så söt. Bara så man vill le hela tiden. Ja jag har verkligen en drös med kärlek till den lilla krabaten. Våran lilla älskling :)

Bilder från dagarna <3

Åh vad jag blev glad när jag kom fram och fick syn på lill grodan :)
(som inte var så liten längre...)

Hugo hade blivit jätte duktig på att tugga. 3 tänder var framme :)

myyys. Hade kunnat ta med dig hem hjärtat!!

Hugo firade 10 månader. Tänk vad tiden går fort. Du blir stor
alldeles för snabbt. Dags att krympa igen :D

Mina änglar! <3
Jag är så stolt över min
Anja. Vad hon klarar av och allt.
Älskar er av hela mitt hjärta!!!! <3 TACK för dessa underbara dagar.

Men nu var jag ju som sagt tillbaka i verkligheten så jag ska ta och göra mig iordning här, sen bär det av till jobbet. Blir lite mer uppdatering senare om vad vi gjorde osv. :) oh! kanske hinner slänga upp bilder på det nya håret med.
Håll ut!
Ha det bra så länge

ASGARV!



SÅ jävla bra hahaha!

På Vift

Det kan mna säga. Orkade inte riktigt med min lilla hemstad längre så jag drog till Anja. Kom hit igår eftermiddag och har väl planer på att stanna åtminstonde en dag till :)
Så mysigt att träffa mitt hjärta och att mysa med lilla Hugo, som inte är så liten längre.. :S Han har blivit jätte stor. Stora pojken. Men vi leker och skrattar och myser ändå.
Finns en del kort men jag glömde sladden till kameran hemma så får slänga in dom när jag väl kommer hem.

Blir bara lite uppdatering nu. Har myckte att stå i. Hugo har precis somnat så vi tjejer ska ta och göra oss iordning, kanske fortsätta med mitt hår som vi påbörjade igår och sen bär det av in til Örebro! :) Lite utflykt så.


Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi av mer imorgon!! :)

Inredning

japp. Som sagt. I fredags fick vi ny inredning till jobbet. ÅH! vi alla blev sjukt glada. Vi har nämligen varit affären som gud glömde i flera år nu så det var skönt med lite nytt kan jag ju säga :) Blev som en helt ny butik. Kände knappt igen mig :)

Nya kalsong-ställningar + nya kalsonger. Lite fräshare eller hur? :)

Och nya bord. ÅH jag är verkligen glad. Mer kommer det komma. Under
mars månad.
Underbart!

Nä nu är det dags för mig att dra. Tjing så länge. Uppdaterar mer ikväll.

Melodifestivalen


japp, igår bänkade jag mig för första gången i år framför melodifestivalen. De andra lördagarna har jag alltid haft annat för mig. Så inte riktigt hunnit. Men denna lördagen var jag ledig och fri :)
Så igår köpte jag mig lite räkor, fick dock äta själv med tanke på att baby inte tål dom små rackarna. Men inget fel i det. Mer till mig bara. Höhö. Värmde vitlöksbrödet och gottade oss fint framför tvn sen.

Mmm.. var riktigt gott med räkor igår. Har gått och tänkt på det länge nu så igår fick det bli en påse :) åt ju inte upp allt, så jag slängde väl åtminstonde hälften. men men :) ingen fara.
Var lite skeptiskt först, om jag skulle köpa räkor eller inte. Min chef hade visat mig en artikel i tidningen tidigare under dagen som handlade om just Räkor... Den var verkligen äcklig. Så då kände jag lite avsmak men tänkte hey... Jag får väl
rensa en extra gång bara SÅ det var det jag gjorde istället och avnjöt sedan mina räkor :)

Får bli lite mer uppdatering senare. Ska hoppa in i duschen nu och sen iväg hem till min mor ochäta lite hemlagad mamma mat, semlor och bara säga hej då.. För på tisdag drar dom. liiite avis är jag allt. Thailand säger jag bara.. Fusk.
me ja som sagt. mer uppdatering senare.
Då slänger jag in bilderna på de nya från butiken med. Fräsht!

Helg!

Lördag idag då. Denna vecka har gått fruktansvärt fort.. Lite för fort känns det som.. Vad har man gjort dena veckan....?
Det blir bara en kort uppdatering just nu. Ska hoppa in i duschen och sen iväg till jobbet. Lite små stressad här men kände att jag ville blogga en snabbis iaf så ni vet att jag lever :)
Efter jobbet vet jag att jag bara ska ta det super lugnt iaf. Min baby kommer väl in till stan ungefär samtidigt som jag slutar jobba. Vet inte vad vi ska hitta på. Har ju några timmar för oss själva innan vi ska hämta upp barnen. Ja vi får se.

ojojoj... nä nu rinner verkligen klockan iväg. NU måste jag verkligen rusa.
Ha en fin lördag!! :)

Jag vill ha VÅR nu!!!!!

Happy Birthday


Idag säger vi grattis till Rihanna som fyller 21 år!! Nu går hon lagligt på krogen i Staterna. -haha- Fast det har hon väl ändå gjort sen flera år tillbaka så det är väl inget nytt för henne :)
Men Grattis Grattis till henne :)

Tips!

Måste bara tipsa er åter igen om denna underbara sida där man lätt kan få kläder helt GRATIS! Helt otroligt.
Så passar på att länka till sidan innan jag går till jobbet nu :)
Bara klicka på bilden så skickas ni direkt och sen är det bara att börja samla poäng så är snart kläderna du trånat efter dina! :) Lycka Till!


En annan sida jag måste tipsa om innan jag springer iväg här nu är ju själv klart hur du får Mer besökare på din sida.
Det fungerar verkligen och man behöver inte göra speciellt mycket :) Så sätt igång!

Som vanligt är det bara att klicka på ikonen så skickas ni vidare till hemsidan. Bara att anmäla sig och se besökarna rulla in :)

Ha en bra dag!!

WoW-Jocke

När jag ser detta så kan jag inte göra annat än å skratta. Han är så sjukt rolig! 'Inte kul. Inte kul.'   HAHAHAHA!!!
Titta så förstår ni nog vad jag menar :D
Tänker på en speciell när jag ser detta, tror du vet vem du är ;) <3

Gamla tider

Jag har blivit så himla känslig den senaste tiden. Vet inte vad det är med mig. -haha- Men så fort någon säger något
snällt eller om det händer något bra så får jag bara lust att grina. Ja jag säger då det, Dessa känslor. Undra varför dom är så bångstyriga just nu....
det började nu på morgonen igen. När jag var inne och läste E's blogg. Det är Hon som är så söt. Jag menar, de tär väl klart man bryr sig :) Och då blir jag sådär sjukt sentimental igen.. Tänker på gamla tider. Hur kul man hade. Min skol tid under gymnasiet var den bästa! Vi hade så sjukt kul. Kanske ska tilläggas att jag gick estet teater. Bästa klassen Ever!

Tack-Bild från våran tredje och sista stora teater ihop. 8 kvinnor
från vänster:
Halva Evelin, Sanna, Madde, Emilie, Denise, Jag & Louise
(tänk att jag sprang igenom en hel teater föreställning i högklackat..att jag inte dog haha)

Saknar dom alla jätte mycket faktiskt. Blir väl så att man tappar kontakten efter studenten. Vissa pratar jag med lite då och då och till o med träffar, men de andra har jag inte pratat med på år.. Känns jätte konstigt med tanke på hur tajta vi alla var. Jag hoppas verkligen att vi kommer ha en återförening snart och att då alla kan komma. Jag och Emilie pratade faktiskt om det sist jag jag träffade henne. Att det hade varit kul o dra ihop det gamla gänget igen :)

Nä nu får jag sluta här innan det blir för känsligt -haha-
Sandra, vad är det som händer med oss?!?

Skickade iväg Raffael till fritids, körde Lucia till dagis så nu ska jag lägga mig på soffan, slappa och kolla en film innan jag börjar jobba. Gott! :)

Gårdagen!

Skulle bli lite the, tjat, färgning och mys hemma hos Anki igår. Kom därifrån runt 3. HAHA! Vi fastnade i ett kortspel som heter SkipBo. Så jävla roligt är det. Så vi satt och spelade,  spelade, spelade och spelade lite till så tiden bara rann iväg. Men jädrans vad roligt vi hade. Mina tjejer är ju bara helt klart bäst i världen :)  Bilder från igår.

SkipBo

PokerFace... LALA. HaHa! Otroligt vad seriösa vi är
(jag, petra & sandra)

Högen som lätt blir under en lång kväll med tjejer och kortspel

JAG VANN!! NYBÖRJARE & NUMBER ONE! den ni :)

Sen spårade det ut rätt kraftigt måste jag ju påpeka HAHA!
Men jädrans vad roligt vi hade när vi drev med våra kära
vänersborgare. XD 
(och det är enbart salt för er som tror något annat!)

En Snabbis

Blir en liten kort uppdatering just nu. Sitter på min favvo dator igen.. eller rättare sagt Älsklingens så kallade dator.. Aja.
Igår blev det lite senare än planerat.. tror jag kom hem runt närmare 4-tiden imorse... SÅ är en aningens trött nu kan jag lova. Vakna, det gjorde jag redan kl 7 när Raffael kom in och undrade om det inte var dags att gå upp till fritids nu... Gaah! Höll på att döö.... Ögonen gick i kors ungefär... Men runt 8 tiden kunde vi inte dra ut på det mer. Barnen var uppe och jag var ändå vaken så det var bara att gå upp och göra frukost...
Nu sitter jag här och ser mer eller mindre ut som en Zombie... Inte vaken. Ska skicka iväg Raffael till fritids, köra Lucia till dagis och sen jobba.. Måste köpa mig ett par Energi-power-drinks sen innan jobbet så jag inte stå och sover sen eller nått, INTE populärt ;)
Efter jobbet blir det en tripp till Gbg med S. SÅ jag känner att jag kommer stupa i säng ikväll.. Oh Yes!

färgningen av håret blev kanon. :) Tack till mina underbara flickor för igår.

Vänta

Har kommit hem från en liten fika på sta idag. Jag och petra sitter hemma hos mig just nu, vrålhungriga och väntar på att Anki ska höra av sig. Ska snart hem till henne, äta lite och färga mitt hår så man ser ut som en människa igen :) Har en redig utväxt nu kan jag ju erkänna... :)
nä nu ringer anki. packa ihop sakerna och dra oss!
hej så länge.

Rundade kanter?

Jag har sett på ett flertal bloggar med rundade kanter på sina kort. Jag har försökt lite själv men har inte riktigt lyckats.
Det jag är ute efter är alltså rundade kanter på mina bilder jag vill lägga upp. Får så många härliga minnen när jag ser sådana bilder med rundade hörn :) Så jag hade gärna velat lära mig själv.
Men nu är det såhär att jag vill Inte ha tips om hur man gör det i Photoshop osv för det har jag inte. Har haft de men inte längre.
Det jag använder mig av är Paint Shop Pro och vanlig Paint. Så har ni tips och vet hur man gör det i några av dessa program så är jag verkligen jätte tacksam och glad över alla tips jag får :)

Upptäckt!!

Jag har absolut hittat mig en ny favorit inom stand-up världen. -haha- Har alltid varit ett stort fan av herr Betnér och kommer no alltid vara det också. haha han är ju störtskön. Men nudå, så har jag hittat ytterligare en favorit bland alla. Han är såå jävla rolig. Hade inte uppmärksammat han så mycket förr och såg han på Raw för inte så länge sen och bev fast!
Mina kära vänner. Özz Nujen! titta och njut. Han har gjort såå mycket bra haha! Kan inte sluta skratta. :D

uppdatering

okej.. uppdatering på mitt andra inlägg här nu då. Jag ringde upp min a-kassa och kände hatet i rösten bara välde fram. Att dom var cool lugna i andra änden av luren gjorde ju faktiskt inte saken bättre. Då blev jag ju ännu argare.. Men men.. Jag sa som det var. Att jag hade fått ett brev från dom men att försäkringskassan hade sagt något annat. Då säger han att mitt ärenden fortfarande är under handling....(?!) att det brevet jag fick bara hade åkt ut på automatik, så jag skulle inte bry mig om det just nu. Utan jag skulle vänta  på ett Definitivt beslut senare. VARFÖR skrämmer dom upp folk på detta viset? Varför?! inser dom inte att det faktiskt kan vara farligt. . men men.. Tror ändå jag kommer få ett FETT avslag sen när det där definitiva beslutet kommer... Känner det på mig bara. Med min otur....

Fick även ur mig hur lång tid jag tyckte att detta dröjde. Jag är lite orolig över att jag inte får mina pengar i tid, i slutet av månaden. Men enligt han så hoppades han på att det skulle vara klart denna veckan så mina pengar ska komma när dom ska komma... För annars jävlar alltså... Det är sjukt att det ska behöva ta så här lång tid. Att folk ska behöva ringa och tjata på dom som en annan idiot. Vilka inkompetenta idioter...Säger då det.....
JAJA nu ska jag verkligen äta frukost. Snart ringer ju petra också.
Puss så länge

Börjar bra

Fick mina nya Scandinavian Tattoo Magazine idag. Den låg på hallmattan när jag vaknade. Dagen började ju iaf bättre idag. Kanske kan fortsätta så.. Får verkligen hålla tummarna på att det kommer gå bra med alla mina telefonsamtal och besök... Har även fått H&M's nya vår katalog. Så ska snart sätta mig och äta frukost och drömma mig bort i mina tidningar och bara önska att mitt konto var fullt fullt med pengar... Ja drömma får man ju faktiskt..

Nu är mitt hjärta, Sandra ,på väg till den Stora staden Stockholm över dagen. Usch, tycker nästan lite synd om henne... så många timmar på tåg för bara några timmar där uppe... Tåg är ju inte så roligt direkt..  Men hon får helt enkelt tänka på att det är värt det :) min lilla superstar. Love <3

Nä nu ska jag ta tag i detta och börja skälla på folk över telefonen :)
Hörs lite senare!

Gratis kläder?!

Ja, det låter ju inte helt fel måste jag säga. Själv så har jag tagit chansen.
Det är verkligen super enkelt. Man blir bara medlem på Gratis Mode, helt gratis, och det enda man behöver göra är att
samla poäng. Som även det är gratis! Sen när du har fått ihop så mycket poäng du känner räcker till så byter du bara in
dina poäng mot ett present kort på diverse stora mode-kedjor. bla MQ, H&M, GinaTricot, Kicks mfl mfl.. Presentkortet kommer att sitta perfekt :)
Så känner ni som mig. Att gratis kläder från de stora mode kedjorna inte sitter Helt fel. SÅ gör som jag. Bli
medlem NU med en gång och sätt igång med att börja samla dina poäng :)

Du behöver bara klicka på bilden här nedan så skickas ni direkt till hemsidan.
Bli medlem och börja invänta ditt presentkort ;)
Lycka Till!!!!

http://www.gratismode.se/?c=44865


Var bara tvungen att berätta en sådan god nyhet för er mina kära läsare. SItter man på något gott så får man
ju dela med sig :)
Hoppas ni har en bättre kväll än mig iaf.
Sov så gott!

GALEN

Det blev inte så mycket mer bloggande igår eller tidigare idag, men nu är jag äntligen hemma och har tillgång till min dator igen :) Så lite uppdatering kanske skulle sitta fint...

Kan ju börja med att jag fick en Fin överraskning när jag kom innanför dörren här hemma nu. Eller inte alls då! F**N vad arg jag blir. Eftersom jag inte jobbar heltid utan bara några få timmar i veckan så stämplar jag som flera tusen andra. Gick på arbetsförmedlingens program för ett tag sen och fick då aktivitets stöd ifrån F-kassan. Men sen blev jag skickad till A-kassan igen för att dom på försäkrings kassan ansåg att jag hade tjänat för bra så, ja jag blev som sagt skickad till min a-kassa igen. Ett jäkla farande fram och tillbaka. (Man blir ju tokig) MEN.........
Nu, så hade jag fått ett brev ifrån a-kassa där det stod att jag INTE kan få en ny ersättnings period för jag har INTE jobbat tillräckligt mycket....Faan faan faan... Vad ska jag göra nu då?!? Nu kommer jag sitta utan pengar..Igen... Jag orkar verkligen inte mer.. Ge mig ett heltids jobb så jag kan be alla dessa idioter flyga och fara dit pepparn växer!!!
Så imorgon, på min lediga dag för övrigt, så måste jag ringa A-kassa och fråga vad dom snackar om, ringa f-kassan och fråga detsamma, sen så måste jag gå till idioterna på Arbetsförmedlingen och fråga vad tusan Dom sysslar med. För det är/var nämligen dom som skickar mig fram och tillbaka som en jävla jojo.
Näää. Jag orkar verkligen inte med detta En Gång Till.... Jag gör verkligen inte det.. Vad vill dom att man ska leva på egentligen? Bröd och vatten eller? ååååååh.

Så allt jag hade tänkt skriva om här idag är som bortblåst. Kan bara tänka på en enda sak just nu..Pengar.. Eller snarare dom pengarna jag Inte kommer att ha... NI får ursäkta mig och hoppas ni förstår min frustration över detta. Men jag får skriva mer snart eller en annan dag när jag lugnat ner mig lite... Nu måste jag leta flera tusentals jobb och hoppas på att jag får iallafall ett till.. eller kanske två.. Att ha 3 jobb verkar ju vara enda lösningen... jävla piss....

bild av Tyson McAdoo

Ge MIG! :D

Nyss hemkommen. Har fart runt som en jojo idag.. Nä okej kanske inte riktigt men nära på ;) Vart en sväng i trollhättan, kollade runt, bar lite lådor osv osv, sen en snabbis på överby och sen hem till Vänersborg igen. Åt lite lunch på Italia (blev dock lite besviken, så aldrig mera lunch där iaf) och nu sitter jag hemma hos mig i soffan och väntar på att Catta ska sluta.  Tänk så mycket man kan hinna med om man bara går upp i tid och utnyttjar dagen till fullo. Är det inte bara underbart! Inte för att jag är speciellt morgon pigg me ändå. När man väl är uppe så är det gott..

Jag håller på att bli tokig här. Jag önskar seriöst att jag var ekonomiskt oberoende (men å andra sidan, vem gör inte det). Jag har hittat så sjukt mycket fina grejer som jag bara Måste ha :) 
Först och främst så harjag ju då önskat mig en ny kamera i .. ja jag vet inte hur länge.. Så jag tänkte att det kunde finnas någon rar, gullig liten själ där ute som kunde ge mig en ny Canon Eos kanske :) eller vad säger ni?

Låter väl inte så dumt va? ;) Och sen så får ni ju se sååå mycket bättre bilder också. Ännu en bra orsak till att köpa en sådan kamera till mig -hehe- Får önska mig denna i födelsedagspresent och verkligen hålla tummarna. Stenhårt!
Sen så har jag hittat så sjukt mycket andra grejer som jag verkligen vill ha. Senast idag bara hittade jag ett par skor som jag verkligen verkligen ville köpa, men... min plånbok sa något helt annat... typiskt.
Mina fynd.. Vill ha....

såå är det någon, vem som helst, som känner sig väldigt givmilda så får ni mer än gärna köpa nått eller några
av dessa underbara skapelser och ge till mig som en liten fin present för att jag varit så snäll :) Bra va ;)
Och detta är inte ens i närheten av allt jag hittat. Jag blir Skogstokig här. vad ska jag göra? Hur ska jag få pengar till allt..?
Ja jisses.. Nått  måste jag ju hitta på iaf så man blir vår fin :)

Ha det bäst så länge, nu måste jag sticka iväg här. Puss

Segt..

Nu börjar klockan ticka iväg rejält och det känns kan jag lova. Är riktigt trött. usch. Min tvätt tid går ut nu så borde egentligen gå ner och ta den, men är osäker på om den är torr än... :S vilket jag tvivlar på att den är. Inte världens bästa torkrum här direkt. Så det är nästan alltid blött när man plockar upp tvätten, mindre kul. Speciellt efter typ 6 timmar i torkrummet. men men. Hoppas dom nya blir bättre.

 Jag blev så himla sugen på godis förut efter maten, men har verkligen inget hemma. Så jag fick ta det jag hade hemma och röra ihop lite gotta. :) Här är mitt resultat. MUMMA!

Åh vad gott det var. SJÄLVKLART åt jag inte upp allt samtidigt. Trodde nästan jag skulle göra det först men Nopp.. Det tog faktiskt emot efter en stund. Så nu står resten i kylen och får vänta tills nästa gång :)

Satt och klickade runt lite här på nätet och hamnade på aftonbladets sida. alltid bra med lite nya nyheter. Men jag höll på att ramla ur soffan här hemma. Läste om detta, Tappade hakan! Ni får säga vad ni vill, men Jag tycker detta är sjukt. Dom är ju fortfarande barn för guds skull. Barn ska inte ha barn! Han hade ju själv sagt att han hade hoppats hans föräldrar kunde hjälpa honom så han kunde leva som en vanlig 13-åring. Men hey. Det är det jag menar. Barn (och ja, man är fortfarande barn när man är 13 oavsett vad man själv tror och tycker) vet inte innebörden av att få ett barn, dom vet inte vad som måste "offras" och hur mycket det krävs. Så jag tycker detta var ren och skär idioti från deras sida. Det finns bra, smidiga och säkra sätt att göra en abort på.  Det borde dom ha gjort. Det finns lagar för sånt här. OKej, nu vet jag inte hur lagarna är i england. Hur hårt dom ser på det här med sex av/med minderårig. Men. Hade min dotter/son kommit hem, 13 år gamla, och berättat detta så hade jag flygit i taket. Det är ju en sak som är säker. sjukt... jisses..

Jaja nog om det.. Måste andas lite nu. Ta hand om min tvätt och åka vidare.
Så sov så gott och hoppas ni får en bra morgondag :)

Avund


här om dagen...
japp, då har det satt igång igen. Vad ska man säga. det är ju nästan så man tycker synd om den patetiska människan.
Det är så här. Min älskade pojkvän har ett ex som inte riktigt är som hon ska. Hon kan då verkligen inte ha alla hästar i stallet direkt. För hade hon varit "normal" så hade hon inte tänkt och/eller agerat så som hon har gjort genom åren. Men man tycker ju att efter 2 år så borde man gå vidare..eller??
Visst dom har barn ihop (tyvärr, måste jag säga där. synd att det är hon som är mamman och ingen annan) men man behöver inte agera som värsta idioten bara för att man har barn ihop. Man behöver inte ringa i tid & otid bara för att.. Man gör inte det bara. Ok, om man ringer när det handlar om något Viktigt. Det förstår jag också. Men hon måste nog gå en kurs i vad som är viktigt och inte. Börjar bli jäkligt irriterad och kan inte bara sitta och titta på längre. Nu har det gått för långt.
Nu ska min pojkvän börja nytt jobb, ett dag jobb så då kommer det funka att dom har barnet varannan vecka. Helt ok.  Än så länge har det varit bra.
Förutom nu. NU påstår hon att hon inte har råd med det. Att Rickard måste betala för att få vara med sin egna dotter. Betala till henne. Att hon förlorar för mycket pengar om dom har dotterna varannan vecka. (Men då är det väl ändå så att man inte lägger ut lika mycket pengar heller. Om man inte har barnet så ofta som man brukade. Då sparar
man ju pengar på det sättet istället.)
Ursäkta mig men låter detta normalt? är detta ett normalt beteende? nä skulle inte tro det.
Att hon inte har råd att ha sin egen dotter ska väl ändå inte Rickard bli drabbad av eller? har jag fel? Det kanske är sånt man ska tänka på innan man skaffar barn...!
Nä, jag blir rasande när man kommer med sådana idiotiska uttal. Ärligt talat.

Och detta gott folk är bara ett litet utdrag... Jag blir tokig på denna psykiskt "störda" människa. Att inte kunna lämna en människa ifred utan bara Måste älta en massa gammal skit. Att bara Måste få förstöra. Get over it!!
Avunden lyser igenom alldeles för starkt. Jag/vi har det hon inte fick :D

haha ja jag kan tyvärr inte göra annat än å skratta åt denna människa. Ni kanske förstår mig.

Avund är inget som klär dig!

bild av Tyson McAdoo

Och för att påminna en extra gång. Min blogg. Mina åsikter :)
Och ännu ett 'och' . Men måste bara tacka Evelin för dom söta kommentarerna. Lite svårt att svara till dig
då du inte har en blogg eller liknande (vad jag vet iaf) men vet ju vem det är iaf ;) -Ja, skorna är super söta. :)

Nä nu ska jag återgå till filmen. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Blev lite arg. HAHA! Men nu känns det betydligt bättre. Hoppas det blir ännu bättre om 24 minuter ;) håll tummarna!

Puss på er

Dagen Efter..

Det blev inte så mycket bloggande igår som ni kanske förstår. :) Hade en helt underbar dag med en massa mys. Men det är väl så det ska vara. Hade allt tänk att slänga ut min outfit igår men hann inte riktigt det. Tiden blev knapp och jag fick lite bråttom..
+ att en sak irriterade mig lite igår.. usch! Jag är så jävla glad att jag flyttar här ifrån snart. Jag stod och gjorde mig iordning här hemma igår med lite musik och så som det går till när vi tjejer gör oss fina :) Så helt plötsligt, mitt i refrängen på favvolåten så ringer det på dörren. Där står grannen! Jag blev en smula fundersam och undra vad han ville, då.. Då klagar han!!!! Jag blev rätt paff måste jag säga med tanke på att klockan bara var 17.00. PÅ EN LÖRDAG! alla hjärtans dag dessutom. Han tyckte att jag spelade för hög musik och att basen var för hög så han kunde inte kolla på tv. Gubb-jävel säger jag bara. Och ja, jag får säga det just till honom för han har varit på mig enda sen jag flyttade in. Allt för att få ut mig härifrån. Jag har tatueringar, så enligt honom är jag ju automatiskt en huligan! ÅH han gör mig så förbannad.
 
Men men... nu skiter vi i han. Han ska allt få igen. Vänta och se ni bara ;)

Tänkte iaf slänga ut min outfit här idag eftersom det inte blev gjort igår :)

 Top & byxor: Gina Tricot
Skor: Deichmann

skorna :) I Love <3

Efter middagen så blev det ju Yes Man. Och den var Exakt lika rolig som jag hade förväntat mig. :)
Underbar kväll helt enkelt. Träffade även Johan & Camilla i biosalongen. Så det blev lite snack med dom innan och efter bion med.

Nä nu ska jag ta hand om min tvätt här. Måste snart ner i tvättstugan och hänga upp den.. urk.. mindre kul. Kan inte någon komma och göra det åt mig :)  Jonte kanske. Han sa precis i luren att han Ville tvätta.... VILLE. Vem Vill tvätta..? Egentligen? haha jaja.! Sen blir det bak :) mumma.

ha det bäst så länge

Happy Valentine

Sitter nu på en dator jag inte alls kommer överens med, nämligen älsklingens laptop som vissa stunder lever sitt
egna lilla ilv.. Och det gillar jag inte. Speciellt när man skriver blogg eller liknande.. Men men.. Jag ska försöka behärska den en liten stund till, nästa inlägg blir helt klart från Min laptop. Har inte riktigt den stubinen, den långa varianten

Som ni säkert minns så skrev jag att jag skulle få en present av min underbara man igår. Det var verkligen den bästa presenten på länge :) En hel låda från Don Ed Hardy. Med parfymer, bodylotion och nyckelring. Åh! parfymen,den luktar
så sjukt gott. Den blir det Absolut som parfymval idag :) Mumma


Planerna för ikväll blir då följande. Först ska vi, eller rättare sagt Rickard, ha visning på lägenheten. Sen blir
det då middag på restaurang med mig, Rickard(min man), alla barnen, min mamma & min styvfar. Underbart!
Efter det så åker vi och lämnar barnen hos deras farfar och jag och min baby ska spendera
kvällen på bio. Yes Man blir det ikväll. Den är nog verkligen super bra. Hoppas jag iaf. Den verkar ju ruskigt
rolig på trailern & jag är verkligen ett Fan av Jim Carrey. Tycker har är skit rolig.

jaja nu babblar jag på som vanligt. Hoppas verkligen att ni får en jätte
trevlig alla hjärtans dag!
Det ska iallafall ja ha med min lilla familj :)

Dagens


Vi behöver ju inte lägga alltför stor vikt med att kolla in mitt dåliga leende
på detta kortet HAHA! illa.. inte alls tillgjort.. näääädå. HAHA! Jaja den bjuder jag på ;)

Tröja: Peak Performance
Halterneck Linne: gina tricot
Byxor: Tiger Of Sweden


Nu ska jag snart packa ihop här hemma och åka hem till min Älskling. Och få en överraskning! iiii!
Undra vad det kan vara. Lovar att berätta imorgon ;) Sen blir det o kolla på Samantha.
Så det får bli mer uppdatering här imorgon, innan vi åker ut på romantisk middag för 7.
haha. Så blir det när man är en stor familj.

Ha nu en underbar Fredag den 13.
Det ska iaf jag ha! :)

Home Again..

Då var man tillbaka i värmen igen. Det är ruskigt kallt ute nu. Brr.. Inte alls skönt. Visserligen så är det "bara" -7 grader här och vet mycket väl att det finns de som har det betydligt kallare. Men Jag vill inte ha kyla och tycker att så fort det är ett - tecken framför siffran så är det på Tok för kallt :)

Det blev iaf en fika med mina tjejer och en massa prat om allt mellan himmel och gjord som vanligt. Älskar verkligen mina tjejer!
Ja vad säger man..

Min kväll blir nog iaf bra. Kom hem med en skvaller tidning och en god donut.
Ibland får man unna sig det där lilla extra ;)


Men dessa godsaker får bli först Efter maten som kokar för fullt just i denna minut.
Får nog ta hand om detta nu :)

Ha det bäst så länge!

Äntligen!

Åh! Jag är verkligen super glad just nu! Äntligen är min blogg klar och super snygg! Allt tack vare malin.
Så tack så jätte mycket M :) Är verkligen super nöjd.

Så dags för mig att hälsa er Välkomna till Min nya, uppdaterade och betydligt snyggare blogg.
Hoppas eran läsning blir lika bra som alltid. Glöm inte & lägg till mig på Blogg Loving/blogg koll så ni inte
missar något.


Klev upp idag och möttes av ett fruktansvärt fint, helt underbart vår väder. Visserligen så låg det fortfarande snö kvar på backen men himlen var blå och solen sken. Tänk vad lite sol och värme kan göra för en.
Med en gång kände jag att både min vilja, min glädje och min kraft steg oändligt..  Men nu får våren komma på riktigt.
Alla väntar ju..

Helt undebart...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen springa bort till fiket för att ta mig en kaffe och dela lite skvaller
med mina älskade vänner.

Ha en underbar dag!

Mode

Nu är jag körd... Jag har hittat så mycket snyggt på nätet nu som jag bara
 Måste ha. Verkligen!

Ja vad säger man. Dessa helt underbara skor Vill jag verkligen ha.  Hade varit perfekta till våren/sommaren. Klacken är dock lite oroande hög för min del.. Har en del skor med klack över 10cm men dom får för det mesta bara stå och se fina ut i hallen :)

Har kommit över en hel del med underbara klänningar med som jag kände direkt att jag (även dom) Bara Måste ha hem. 
Det här med internet-shopping är farligt..  haha!
Men kolla in dom så förstår ni säkert vad jag menar :)


Någon som vill ge mig dessa i en härlig alla hjärtans dag present? :)

Love//B

090209

Dagens Outfit


Top :
STOCKH LM
Byxor: Vila
Stövlar: Din Sko

Välkommen!

Snart ,snart kommer jag att gå över till denna bloggen istället. Och bara finnas tillgänlig här.
Det ända jag väntar på är att få en bra blogg design. Eller åtminstonde någon bättre. Så länge..
en lite trevligare :)
Håll ut så länge!
:D

 //B
RSS 2.0